کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بهترين ايرلاين برای سفرهای خارجی
(2013-07-28 ساعت 01:09)مرآت74 نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 09:32)romance33 نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 02:08)مرآت74 نوشته:  دوستان کسی در مورد جلو انداختن تاریخ پرواز برگشت از نیویورک هواپیمایی قطر یا شرکت های دیگر تجربه ای داره ؟
تعویض از ایران ارزونتره یا از نیویورک ؟ لطفا با دقت پاسخ دهید ....
اضطراریه .......................... لطفاً...

سلام دوست عزیز
من بلیط برگشت همسرم رو از ایران عوض کردم به صرفه تر بود ولی این مال شهریور سال پیش بود که دلار اینجا واسه آژانس ها1226 تومان حساب میشد ولی به نظر بنده الان که با دلار آزاد حساب میکنن نباید فرقی بکنه چون مبلغ جریمه به دلاره و تغییری نمیکنه.شاد باشید.

بلیط برگشت ما از نیویوک ( هواپیمایی قطر )برای ماه مارچ سال 2014 است گفتند نفری 500 دلار باید برای تعویض تاریخ به چند روز آینده بدید ! ! که رقم بسیار بالاییه از آژانسی که ایران بلیط گرفته بودم پرسیدم گفتند از دفتر نیویورک انجام بدید بهتره که نمیدونم به چه دلیل ؟ خلاصه نمیدونم چی کار کنم ؟؟؟؟؟
دوستان اگر تجربه ای دارند لطفا راهنمایی کنن
سلام دوست عزیز
لطفاً شماره آژانسی که از اینجا بلیط گرفتید و بلیط ها تونو واسه من ایمیل کنید تا من براتون از اینجا پیگیری کنم.آژانس آشنا هم سراغ دارم.خوشحال میشم کنکتون کنم.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، مرآت74
(2013-07-28 ساعت 16:21)romance33 نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 09:32)romance33 نوشته:  [quote='مرآت74' pid='382284' dateline='1374874683']
دوستان کسی در مورد جلو انداختن تاریخ پرواز برگشت از نیویورک هواپیمایی قطر یا شرکت های دیگر تجربه ای داره ؟

سلام دوست عزیز
من بلیط برگشت همسرم رو از ایران عوض کردم به صرفه تر بود ولی این مال شهریور سال پیش بود که دلار اینجا واسه آژانس ها1226 تومان حساب میشد ولی به نظر بنده الان که با دلار آزاد حساب میکنن نباید فرقی بکنه چون مبلغ جریمه به دلاره و تغییری نمیکنه.شاد باشید.

بلیط برگشت ما از نیویوک ( هواپیمایی قطر )برای ماه مارچ سال 2014 است گفتند نفری 500 دلار باید برای تعویض تاریخ به چند روز آینده بدید ! ! که رقم بسیار بالاییه از آژانسی که ایران بلیط گرفته بودم پرسیدم گفتند از دفتر نیویورک انجام بدید بهتره که نمیدونم به چه دلیل ؟ خلاصه نمیدونم چی کار کنم ؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز
لطفاً شماره آژانسی که از اینجا بلیط گرفتید و بلیط ها تونو واسه من ایمیل کنید تا من براتون از اینجا پیگیری کنم.آژانس آشنا هم سراغ دارم.خوشحال میشم کنکتون کنم.

سلام.
شما با این شماره تماس بگیرید تا بلیط شما رو برای تاریخی که میخوای عوض کنه لطفا نگید توی امریکا هستید که انجام نمیدن 009851176641016
این شماره دفتر قطریه توی مشهد است به دفتر تهران زنگ نزنید که متوجه میشن وجواب شما رو نمیدن .چرا.....
1.تعویض تاریخ بلیط در ایران60الی80دلار جریمه داره ...
2.دفترمشهد کالرایدی نداره تلفن ها سنترال است متوجه تاخیر صدای شما از امریکا تا ایران نمیشن البته شما باید باکارتهای سرعت بالا تماس بگیرید اگر توی هتل هستین به پذیرش بگید به شما یاکارت میده یا خط پرسرعت مید تابتونید راحت صحبت کنید...
3.اگر از این طریق نتونستید انجام بدید دوباره کامنت بزارید تاراه دیگری به شما بگم ..
اصولا بااین طرفند کار انجام میشه .........
امیدوارم موفق باشید.....منتظرم.
به سراغ من اگر میاید نرم آهسته بیاید مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهای من.Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، مرآت74 ، soruosh ، gbtm ، derakhtekhatereh
سلام خدمت دوستان و سروران گرامی
دوستانی که تجربه استفاده از ترکیش وامارات رو دارن:
برای تهران به لس آنجلس کلاس اکونومی ترکیش رو ترجیح میدید یا امارات؟
آخه یکی از دوستان با ترکیش رفته بود و می گفت صندلیهای بسیار تنگ و نزدیک به هم داشت. این نوشته دوستمون گلچین:
" پرواز اول بدون تاخیر بود و صندلی هاش جزو کم جا ترین هایی بود که تا به حال دیدم. هواپیما هم تا خرخره پر بود از هموطنان توریست و مسافر "
اینم لینکش http://mohajersara.com/thread-5642-page-184.html
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2013-07-28 ساعت 19:52)abbas41 نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 16:21)romance33 نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 09:32)romance33 نوشته:  [quote='مرآت74' pid='382284' dateline='1374874683']
دوستان کسی در مورد جلو انداختن تاریخ پرواز برگشت از نیویورک هواپیمایی قطر یا شرکت های دیگر تجربه ای داره ؟

سلام دوست عزیز

سلام دوست عزیز

سلام.
شما با این شماره تماس بگیرید تا بلیط شما رو برای تاریخی که میخوای عوض کنه لطفا نگید توی آمریکا هستید که انجام نمیدن 009851176641016
این شماره دفتر قطریه توی مشهد است به دفتر تهران زنگ نزنید که متوجه میشن وجواب شما رو نمیدن .چرا.....
1.تعویض تاریخ بلیط در ایران60الی80دلار جریمه داره ...
2.دفترمشهد کالرایدی نداره تلفن ها سنترال است متوجه تاخیر صدای شما از آمریکا تا ایران نمیشن البته شما باید باکارتهای سرعت بالا تماس بگیرید اگر توی هتل هستین به پذیرش بگید به شما یاکارت میده یا خط پرسرعت مید تابتونید راحت صحبت کنید...
3.اگر از این طریق نتونستید انجام بدید دوباره کامنت بزارید تاراه دیگری به شما بگم ..
اصولا بااین طرفند کار انجام میشه .........
امیدوارم موفق باشید.....منتظرم.

با کمال تشکر از شما دوستان عزیز که راهنمایی کردید با آژانس ایران تماس گرفتم و بلیط ها رو برای سه رو دیگه عوض کرد با نفری تقریبا 100 دلار که به تومان 315 هزار تومان بابت هر نفر . متشکرم
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، kouroshd
شركت هواپیمایی تركیش ایرلاینز پرواز کارگو در مسیر تهران استانبول راه اندازی میکند
این مسیر از چهارشنبه این هفته وبه تعداد یک پرواز در هفته راه اندازی میشود.ایرو اسپیس.ایر
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، valencia ، dana ، Danoosh ، amir82 ، el333
بچه ها یه آژانس خوب معرفی کنید برای بلیط تهران لس آنجلس حدود اوایل سپتامبر ( رفت و برگشت ) .
من تو cheapo...com حدود 1400 دلار با پرواز امارات در میاد . یعنی 4 میلیون 400 .فکر میکنید آژانس ها ارزونتر میتونند بگیرند؟

مرسی
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-31 ساعت 02:58)sysmaster نوشته:  بچه ها یه آژانس خوب معرفی کنید برای بلیط تهران لس آنجلس حدود اوایل سپتامبر ( رفت و برگشت ) .
من تو cheapo...com حدود 1400 دلار با پرواز امارات در میاد . یعنی 4 میلیون 400 .فکر میکنید آژانس ها ارزونتر میتونند بگیرند؟

مرسی

دوست عزیز معمولا آژانسها گرونتر از cheapo هستند. به دلیل اینکه cheapo بلیط چارتری میفروشند و البته قابل تعویض نیست. البته هستند آژانسهایی که پول بیشتری میگیرند و توسط کردیت کارت برای شما از cheapo خرید میکنند.
2013AS4xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، battosai ، sysmaster ، rira1982
(2013-07-31 ساعت 02:26)alisarvareharchiabi نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 01:19)abas_kashan نوشته:  شركت هواپیمایی تركیش ایرلاینز پرواز کارگو در مسیر تهران استانبول راه اندازی میکند
این مسیر از چهارشنبه این هفته وبه تعداد یک پرواز در هفته راه اندازی میشود.ایرو اسپیس.ایر

این نوشته چه ربطی داره به این تایپیک . ؟
برای شما بی ربطه ، تاپیک پرواز ها و شرکت های کارگو نداریم بهمین جهت داخل این تاپیک نوشتم که موضوعات مختلفی داخلشه
مشکلی بابنده هست با پیام خ در میان بگذارید
پاسخ
تشکر کنندگان: kouroshd
(2013-07-31 ساعت 12:38)alisarvareharchiabi نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 11:56)abas_kashan نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 02:26)alisarvareharchiabi نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 01:19)abas_kashan نوشته:  شركت هواپیمایی تركیش ایرلاینز پرواز کارگو در مسیر تهران استانبول راه اندازی میکند

این نوشته چه ربطی داره به این تایپیک . ؟
برای شما بی ربطه ، تاپیک پرواز ها و شرکت های کارگو نداریم بهمین جهت داخل این تاپیک نوشتم که موضوعات مختلفی داخلشه

یعنی چی ؟ یعنی مثلن برای کاربران این سایت مهمه که بدونن تو این مسیر کارگو گذاشتن . ! مگه مهاجرسرا سایت هواپیما و پرواز است.؟
بلی مهم است چون میتوانند وسایل مورد نظرشون رو به آمریکا فریت کنند + مقاصد اروپایی ترکیش ایرلاین.
متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، kouroshd
(2013-07-31 ساعت 14:33)alisarvareharchiabi نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 14:21)abas_kashan نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 12:38)alisarvareharchiabi نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 11:56)abas_kashan نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 02:26)alisarvareharchiabi نوشته:  این نوشته چه ربطی داره به این تایپیک . ؟

یعنی چی ؟ یعنی مثلن برای کاربران این سایت مهمه که بدونن تو این مسیر کارگو گذاشتن . ! مگه مهاجرسرا سایت هواپیما و پرواز است.؟
بلی مهم است چون میتوانند وسایل مورد نظرشون رو به آمریکا فریت کنند + مقاصد اروپایی ترکیش ایرلاین.
متشکرم
نیازی به دونستن این موارد نیست چون فریت کردن کاریه که از قبل هم مشخص هست . شما متاسفانه مطالبی رو اینجا میذاری که اصلن جایی تو این سایت نداره
... . شما چه اصراری دارین مطالب هوانوردی رو تو این سایت به هر بهونه ای بگذارید؟
فعلا که داشت ، قبل تر بارها با هواپیمای مسافربری انتقال پیدا میکرد الان پرواز کارگو انجامش میده یعنی حجم بار ارسالی بیشتر شده
مطالب هوانوردی میخواستم که بزارم الان پیجمون بالای 200 میشد عزیزم
پاسخ
تشکر کنندگان: dana ، houmanmir ، kouroshd ، amir82
مرسی دوست عزیز بخاطر جواب خوبتون

من خودم کردیت کارت دارم . یعنی شما پیشنهاد میکنید از سایت بخرم خیلی بهتر از آژانس ها در میاد؟ خیر از اون سایت cheapo سایت بهتری میشناسید؟

من فقط مشکل زمان برگشت دارم چون ممکنه یه چند هفته ای زودتر یا دیر تر بشه و ظاهرا جریمه های زیادی واسه تغییرش هست.

ممنون

(2013-07-31 ساعت 10:02)amir0_0amir نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 02:58)sysmaster نوشته:  بچه ها یه آژانس خوب معرفی کنید برای بلیط تهران لس آنجلس حدود اوایل سپتامبر ( رفت و برگشت ) .

مرسی

دوست عزیز معمولا آژانسها گرونتر از cheapo هستند. به دلیل اینکه cheapo بلیط چارتری میفروشند و البته قابل تعویض نیست. البته هستند آژانسهایی که پول بیشتری میگیرند و توسط کردیت کارت برای شما از cheapo خرید میکنند.
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

پاسخ
تشکر کنندگان: kouroshd ، Ramak
(2013-07-31 ساعت 15:31)sysmaster نوشته:  مرسی دوست عزیز بخاطر جواب خوبتون

من خودم کردیت کارت دارم . یعنی شما پیشنهاد میکنید از سایت بخرم خیلی بهتر از آژانس ها در میاد؟ خیر از اون سایت cheapo سایت بهتری میشناسید؟

من فقط مشکل زمان برگشت دارم چون ممکنه یه چند هفته ای زودتر یا دیر تر بشه و ظاهرا جریمه های زیادی واسه تغییرش هست.

ممنون

(2013-07-31 ساعت 10:02)amir0_0amir نوشته:  

مرسی

دوست عزیز
جواب دوستمون خیلی کامل بود.شما بهwww.kayak.com هم سری بزنید.ولی تمام این سایتها یا بدون تغییر تاریخ هستند و یا اینکه جریمه دارند.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: amir0_0amir ، kouroshd
کسانی که به مطالب این تاپیک که توسط آثای عباس-کاشان نوشته شده اعتراض دارند میتونن لطف کرده نیان تو این تاپیک. ما دوست داریم در خلال بلیط وایرلاین کمی هم مطالب در مورد کارگو یا حتی هواپیماها یا هوانوردی که توسط ایشون نوشته میشه بخونیم فکر هم نمیکنم مشکلی از بابت قوانین مطرح باشه. مطالب ایشون کاملا مرتبط هست. پس لطفا سنگ اندازی نکنید. شما هم اگه بلدین بنویسین دیگران استفاده کنند.

مرسی عباس جان دوستت داریم یه دونه ای. بازم بنویس
پاسخ
تشکر کنندگان: abas_kashan ، dana ، kouroshd ، milad_aae ، abbas41 ، houmanmir ، romance33 ، Ehsan1358 ، shoshina
من تجربه‌ی سفر با پرواز امارات رو به دفعات داشتم ولی این‌بار، برای سفر به امریکا، خیلی راضی نبودم. پرواز «تهران-دوبی و دوبی-هیوستن» بود و اولی ۲ساعت بود و دومی ۱۶ ساعت!!! رسما دیگه ساعتهای آخر همش با خودم میگفتم این کابوس کِی میخواد تموم بشه!!!؟
در مورد صندلی‌هاش هم، بله، بسیار تنگ و تاریک بودند! با اینکه در پرواز دوبی-هیوستن هواپیمامون بوئینگ۷۷۷ بود، من خیلی تغییر خاضی با قبلیه حس نکردم.
کیفیت پرواز خوب بود
پذیرایی خوب بود
کیفیت غذاها خوب بود
فقط کمی مهماندارها تنبل بودند! یک چیز رو چندبار باید میگفتی تا بالاخره انجامش بدن!
2013AS84xx, Abu Dhabi, w2 June, ویزای یک‌ضرب, مدارک مصاحبه, csc, سفرنامه‌ی من
مراحل آمدن Green Card
پاسخ
تشکر کنندگان: abbas41 ، mhy_1985 ، abas_kashan ، amir82 ، houmanmir ، romance33 ، kouroshd ، el333 ، mrr777 ، MEHDIREZAEI ، gbtm
(2013-07-29 ساعت 01:15)kouroshd نوشته:  سلام خدمت دوستان و سروران گرامی
دوستانی که تجربه استفاده از ترکیش وامارات رو دارن:
برای تهران به لس آنجلس کلاس اکونومی ترکیش رو ترجیح میدید یا امارات؟
آخه یکی از دوستان با ترکیش رفته بود و می گفت صندلیهای بسیار تنگ و نزدیک به هم داشت. این نوشته دوستمون گلچین:
" پرواز اول بدون تاخیر بود و صندلی هاش جزو کم جا ترین هایی بود که تا به حال دیدم. هواپیما هم تا خرخره پر بود از هموطنان توریست و مسافر "
اینم لینکش http://mohajersara.com/thread-5642-page-184.html
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان