کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین شغل من پس از ورود به آمریکا چی بود؟
دوستان من اولین کارم را هنوز به آمریکا نرسیده انجام دادم و چکش هم بزودی پست می‌شه به آدرسی که در آمریکا می‌خوام برم(خودم خواستم کمی‌ دیرتر بفرستند)یک قسمت از یک پروژه تحقیقاتی‌ بود که خیلی‌ وقت من را نگرفت.جالب این بود که از خودم پرسیدند که چند ساعت براش وقت گذشتم هر چقدر شده در فرم بنویسم تا بره حساب داریشان.من هم گفتم من اصلا حساب نکردم چند ساعت کار کردم و حداقل را گفتم.ساعتی‌ ۵۰ $ برام حساب کردند.این اولین در آمد من به دلار بود و امیدوارم بازم بتونم اینطور کارهای مرتبط با تخصصم را انجام دهم.در ضمن کار با آمریکایی‌ها اینجور که من تجربه کردم.دقیق.اون تیم،همراه با احترام فراوان و لذت بخش بود.این از تجربه من!
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
پاسخ
(2012-05-11 ساعت 21:04)cmbt نوشته:  دوستان من اولین کارم را هنوز به آمریکا نرسیده انجام دادم و چکش هم بزودی پست می‌شه به آدرسی که در آمریکا می‌خوام برم(خودم خواستم کمی‌ دیرتر بفرستند)یک قسمت از یک پروژه تحقیقاتی‌ بود که خیلی‌ وقت من را نگرفت.جالب این بود که از خودم پرسیدند که چند ساعت براش وقت گذشتم هر چقدر شده در فرم بنویسم تا بره حساب داریشان.من هم گفتم من اصلا حساب نکردم چند ساعت کار کردم و حداقل را گفتم.ساعتی‌ ۵۰ $ برام حساب کردند.این اولین در آمد من به دلار بود و امیدوارم بازم بتونم اینطور کارهای مرتبط با تخصصم را انجام دهم.در ضمن کار با آمریکایی‌ها اینجور که من تجربه کردم.دقیق.اون تیم،همراه با احترام فراوان و لذت بخش بود.این از تجربه من!

cmbt جان!!
بهت بر نخوره ها اما کلا خیلی تریپ این گلدکوئستی ها داری پست میزنی!!
خلاصه از ما گفتن. البته اگه من جای شما بودم در جواب این yamiی بچه پر رو سایتی رو که براش کار کردم رو هم اینجا مینوشتم چون الان شما دو باره اینجا از این کارتون و این درآمدتون دارین صحبت میکنین اما با ننوشتن جزئیات کار و سایت کارفرما یه مدلهایی دارین ... مسئله «دلت بسوزه» هست یعنی لحن پستتون!!
پاسخ
تشکر کنندگان: golesang ، zaherbin ، parsush ، arefsteps ، erfan AK ، afshinghwink ، amairmonre ، mirman ، Kingrazor ، soli asali ، maria2000 ، r-g ، فرنا ، kasra
(2012-05-10 ساعت 06:04)javad_2 نوشته:  سلام دوستان

واقعا به خودم چند لحظه پیش شک کردم که اینجوری که شما میگین من باید بیشتر خرجم شده باشه ولی‌ وقتی‌ حساب کردم دیدم تقریبا تو ۴ ماه اول ۴۸۰۰ تا ۵۰۰۰$ خرج کردم به‌خودمون نه سخت گرفتیم همه‌چیز خریدیم خوبش رستوران و فست فود هم رفتیم و با کارکرد این ۲ماه ۲۵۰۰$ پس‌انداز داریم که اول ماه میخواهیم ماشین بگیریم تجملاتی زندگی‌ نکردیم ولی‌ بد هم نبوده تو خریدهامون و گرفتن جا برا اجاره خیلی‌ حساس هستیم که جا وچیزهای خوب و با کیفیت بگیریم و ارزن قیمت چون اینجا حواست نباشه باید یک جنس بی‌ارزش رو با قیمت بالا بگیری چند روز پیش هم که رفتیم خرید تو فاکتور خرید اشتباه کردن و ۳$ بیشتر گرفته بودن که با چک کردن خودمون بهمون برگرداندن اگه حواست نباشه همین اشتباهت ممکن در ماه ۵۰ تا ۸۰$ برات آب بخور پس به همه‌چیز توجه کنید ممکن جنسی‌ که میخرین حراجی باشه ولی‌ پای صندوق قیمت قبل از حراجی باهاتون حساب کنن نه اینکه میخوان کلاه سرتون بزارن اصلا ولی‌ کمی‌ شل هستن و دیر تغیراتو وارد می‌کنن و بهشون بگین درستش می‌کنن ولی‌ باید خودتون چک کنید فاکتورهاتون رو

دوست عزیز
کدوم ایالت ساکن هستید؟اجاره ها چه قیمتی هست؟
پاسخ
تشکر کنندگان: golesang ، parsush ، soli asali
(2012-05-11 ساعت 21:45)zaherbin نوشته:  
(2012-05-11 ساعت 21:04)cmbt نوشته:  دوستان من اولین کارم را هنوز به آمریکا نرسیده انجام دادم و چکش هم بزودی پست می‌شه به آدرسی که در آمریکا می‌خوام برم(خودم خواستم کمی‌ دیرتر بفرستند)یک قسمت از یک پروژه تحقیقاتی‌ بود که خیلی‌ وقت من را نگرفت.جالب این بود که از خودم پرسیدند که چند ساعت براش وقت گذشتم هر چقدر شده در فرم بنویسم تا بره حساب داریشان.من هم گفتم من اصلا حساب نکردم چند ساعت کار کردم و حداقل را گفتم.ساعتی‌ ۵۰ $ برام حساب کردند.این اولین در آمد من به دلار بود و امیدوارم بازم بتونم اینطور کارهای مرتبط با تخصصم را انجام دهم.در ضمن کار با آمریکایی‌ها اینجور که من تجربه کردم.دقیق.اون تیم،همراه با احترام فراوان و لذت بخش بود.این از تجربه من!
کارهای تحقیقاتی پول داره حسابی .من دوستم سیستم هوش مصنوعی ماشین طراحی کرده فکر کنم جد و آبادش تو آمریکا تامین هستند حتی برای اینکه اروپایی ها نخرن سیستمو پیش پیش پولشو حساب سوئیس گذاشتند.
برادر یامی پولتو بزار فارکس یک صد کیلویی برنج بخر و یک تن هم سویا میلیونر میشی سایت Fxpro برو آموزش داره با تخمین سود.
دوستانیم بیکارن برن خوش باشن امریکا برن بار بعد فرداش برید آیروبیک بعدشم استخر شناو.....
حال کنید بعدش کار پیدا کردید دچار شک زیادکاری نشید(اون پیش فعالی بچه ها منظورم نیست)

ظاهربین جان
من هیچ آشنایی به فارکس ندارم Sad
همه دوستام بهم میگن الان که اونجایی و از تحریم در امان بزن تو کار بورس و فارکس ولی من هیچی هیچی نمیدونم در این زمینه. اصلا نمیدونم مثلا سایتی که گفتین حساب باز کردم چطور باید بعدم کار کنم؟
چطور میتونم یاد بگیرم؟ سایتهای فارسی اکثرا قدیمی بودن. فکر کنم چون فارکس ممنوع شده ایران و تحریم هم از یک طرف دیگه کسی دنبالش نمیره.
حداقل سرمایه چقدر باید بذارم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: golesang ، soli asali
(2012-05-11 ساعت 21:11)yami نوشته:  

cmbt جان!!
بهت بر نخوره ها اما کلا خیلی تریپ این گلدکوئستی ها داری پست میزنی!!
خلاصه از ما گفتن. البته اگه من جای شما بودم در جواب این yamiی بچه پر رو سایتی رو که براش کار کردم رو هم اینجا مینوشتم چون الان شما دو باره اینجا از این کارتون و این درآمدتون دارین صحبت میکنین اما با ننوشتن جزئیات کار و سایت کارفرما یه مدلهایی دارین ... مسئله «دلت بسوزه» هست یعنی لحن پستتون!!
دوست عزیز این چه برداشتی است که شما می‌کنید.من نگفتم برای یک سایت کار می‌کنم.گفتم قسمتی‌ از یک پروژهٔ تحقیقاتی‌ بود که مربوط به تحقیقات روی بیماران مبتلا به سرطان میشد.اگر توضیح ندادم بخاطر این بود که توضیح آن به درد دوستان اینجا نمیخورد .چه فایده دارد که من بیام و به ریز بگم چه کار کردم؟یا تیم تحقیقاتی‌ ما شامل چه کسانی‌ میشد؟دلت بسوزد یعنی‌ چه !مگر این تاپیک مربوط به این نیست که اولین شغل خود را بنویسید من هم همین کار را کردم.در ضمن این کار تمام شد و رفت پس دل‌ سوختنی ندارد.

***2012AS16
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، houmanes ، b2012 ، MPU ، sima s ، manila ، battosai ، BirdMan ، moon_rose ، erfan AK ، mehdi110 ، خانه ، mirman ، mahdibashoma ، soli asali ، parand 89
(2012-05-11 ساعت 22:28)cmbt نوشته:  
(2012-05-11 ساعت 21:04)cmbt نوشته:  دوستان من اولین کارم را هنوز به آمریکا نرسیده انجام دادم و...

cmbt جان!!
بهت بر نخوره ها اما ...
دوست عزیز این چه برداشتی است که شما می‌کنید....

ای بابا! حالا چرا ناراحت میشی Smile من که چیزی نگفتم؟ Smile
آخه خودمون یکی بیاد اینجا بگه من از راه دور یک تحقیقی کردم (؟؟؟) برای یک شرکتی (؟؟؟) و اونا هم بهم ساعتی 50 دولار دادن! تو این اوضاع که واسه پنی پنی از سیتزن خودشون هم کار میکشن خفن, کمی هضمش سخته! حداقل برای معده من سنگینه!! البته اصراری نیست که جزئیات رو بیان کنید چون بقولی ممکنه اصلا به درد بقیه نخوره ولی وقتی قضیه چیزی در حد 7 برابر اختلاف دستمزد با دستمزد پایه اینجا هست اونم برای کار از راه دور خوب آدم یک جوری میشه!! Smile
بهرحال نوش جانت! حالش رو ببر. قدر پولت رو هم بدون که اوضاع خرابه ... شدییییییییید!!
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanes ، moon_rose ، mehdi110 ، mirman ، soli asali ، فرنا
(2012-05-11 ساعت 22:34)yami نوشته:  
(2012-05-11 ساعت 21:04)cmbt نوشته:  دوستان من اولین کارم را هنوز به آمریکا نرسیده انجام دادم و...

cmbt جان!!
بهت بر نخوره ها اما ...

آخه خودمون یکی بیاد اینجا بگه من از راه دور یک تحقیقی کردم (؟؟؟) برای یک شرکتی (؟؟؟) و اونا هم بهم ساعتی 50 دولار دادن! تو این اوضاع که واسه پنی پنی از سیتزن خودشون هم کار میکشن خفن, کمی هضمش سخته! حداقل برای معده من سنگینه!! البته اصراری نیست که جزئیات رو بیان کنید چون بقولی ممکنه اصلا به درد بقیه نخوره ولی وقتی قضیه چیزی در حد 7 برابر اختلاف دستمزد با دستمزد پایه اینجا هست اونم برای کار از راه دور خوب آدم یک جوری میشه!! Smile
بهرحال نوش جانت! حالش رو ببر. قدر پولت رو هم بدون که اوضاع خرابه ... شدییییییییید!!
یامی عزیز به من حق بدید که ناراحت بشم.آخه من چه لزومی داره بیام و پست دلت بسوزه بذارم!مگر من بچّم!دوست خوبم من نمیتونم زیاد توضیح بدم چون از نظرethics این حق را ندارم که در مورد پروژه که نتایج آن هنوز منتشر نشده صحبت کنم.ولی‌ اینکه چرا من را انتخاب کردند این که قبلان بهاشون کار کرده بودم(به طور داوطلبانه و کاملا مجانی‌)،و مهمتر اینکه ایرانی‌ بودم(این قسمت از پروژه باید از ایران ‌بود).نمیدونم این مبلغ چند برابر دستمزد پایه است یا کدوم پایه ولی‌ ظاهراً روتینشان همین است و به من بیشتر ندادند.موفق باشید.(بهتره من دیگه فقط پست‌ها را بخونم و وارد بحث نشم)

***2012AS16
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، golesang ، mitr.p ، houmanes ، MPU ، manila ، mehdi110 ، soli asali
(2012-05-11 ساعت 22:50)cmbt نوشته:  
(2012-05-11 ساعت 22:34)yami نوشته:  

cmbt جان!!
بهت بر نخوره ها اما ...

یامی عزیز به من حق بدید که ناراحت بشم.آخه من چه لزومی داره بیام و پست دلت بسوزه بذارم!مگر من بچّم!دوست خوبم من نمیتونم زیاد توضیح بدم چون از نظرethics این حق را ندارم که در مورد پروژه که نتایج آن هنوز منتشر نشده صحبت کنم.ولی‌ اینکه چرا من را انتخاب کردند این که قبلان بهاشون کار کرده بودم(به طور داوطلبانه و کاملا مجانی‌)،و مهمتر اینکه ایرانی‌ بودم(این قسمت از پروژه باید از ایران ‌بود).نمیدونم این مبلغ چند برابر دستمزد پایه است یا کدوم پایه ولی‌ ظاهراً روتینشان همین است و به من بیشتر ندادند.موفق باشید.(بهتره من دیگه فقط پست‌ها را بخونم و وارد بحث نشم)
cmbt جان yami برای این اینجوری گفت که اطلاعات کمی‌ داده بودی. حالا که گفتی‌, قضیه روشن شد. اتفاقا ما منتظریم که بعد از اینکه به لحاظ شرایط تونستی‌, اطلاعات دیگری به ما بدی. حالا خودت الان دیگه نزدیک امدنت هست میای میبینی‌ اینجا چقدر برای گرفتن یک کار پایین باید تلاش کنی‌. و اینکه شما تونستی‌ از ایران این کار رو بکنی‌ باید بهت آفرین گفت. راهش رو هم اگه بعدن تونستی‌ به ما بگو. واقعا بچه‌هایی‌ که میان اینجا و کار ندران یأ کار مورد نظرشون رو پیدا نمیکنن روزگار سختی رو تجربه می‌کنن. شهری که من هستم حداقل دست مزد ساعتی ۸ $ هست که اصلا باهاش زندگی‌ نمیچرخه. ساعتی ۵۰ $ حقوق خوبی‌ حساب می‌شه. یعنی ۱۰۰،۰۰۰ $ در سال که جزو حقوق‌های بالاست. معلوم نیست تا کی‌ ما به اونجا برسیم Sad
شماره کیس:2011as10000 نامه قبولی :may18th,2010 کارنت شدن کیس:November دریافت نامه دوم : nov1t,2010 مصاحبه : dec19th,2010 دریافت کلیرنس:jan4th 2011 سفر اول:july7th 2011 سفر مجدد به آمریکا:jan29th 2012
انجمن معماران مهاجرسرا
پاسخ
تشکر کنندگان: golesang ، cmbt ، mitr.p ، mirman ، soli asali
سلام دوستان

منم با این موافقم که با پول کم نیأن و با این یکی‌ خیلی‌ موافقترم که خجالت و کلاس گذشتنو بذارین کنار اگر این فکر کردین که هر روز برین رستوران و فستفود و با تاکسی اینور‌و انور برین زودتر از اون چیزی که فکر کنید پول‌هاتون تموم می‌شه باید برگردین ایران با یک خاطرهٔ خیلی‌ بد که دیگه براتون سخته برگردین اینجا اگه تو ایران براتون سخت بود سوار اتوبوس بشین اینجا سوار بشین یا اتوبوس یا قطار اینها وسایل نقلیه‌‌ای هستن که برای قبل از ماشین گرفتن هم بشما کمک می‌کنن حوصلتون سر نره و هم هزینتن خیلی‌ کم می‌شه شهر قبلی‌ که بودم یک بلیت می‌گرفتم ۲.۲۵$ و باهاش ۳ ساعت می‌تونستم از قطار و اتوبوس استفاده کنیم و برناممون جوری بود که سر ۳ ساعت برگردیم خونه اینحرفارو که میزنم شاید خیلی‌ فکر کنن چقدر گدا بازی در آوردم ولی‌ واقعیت اینکه اگه شما نیاز به ۱۰$ اینجا پیدا کنین کسی‌ کمکتون نمی‌کنه و همیشه باید به زندگی‌ فرداتون امروز فکر کنید چون ماها مهاجر و تازه واردیم تا زبانمون و کار و شرایط خونه گرفتنو یاد بگیریم زمانی‌ طول میکشیه تو این زمان باید تا اونجا که میتونید روی خرجکردتن مدیریت کنید وقتی‌ کار پیدا کردید اونموقه هست که میتونید کمی‌ آرامش فکری پیدا کنید

اینو به خانمها میگم البته ناراحت نشن بیشترین خرج و هزینه‌ها متعلق به خانمهاست وقتی‌ تازه وارد آمریکا میشن چیزهایی که جلب توجه می‌کنه مارک‌های معروف لباس ، کفش و کیف مخصوصا لوازم آرایش هست که عموماً حراجی هم هست و شروع می‌کنن به خرید بیخبر از اینکه این پول‌ها تومن ایران هنوز و دلار آمریکا نشده وقتی‌ می‌شه که اینجا کار کنین و حقوق بگیرین البته بعضی‌ آقایون هم این خصلت خرید رو دارن بدون اینکه نیاز داشته باشن

اینجا هرجا که ساکن به شید ( هتل آپارتمان ، خونه و یا آپارتمان ) یخچال و گاز برا پختو پزه هست ترجیحا بیشتر غذا‌هاتون رو در خونه درست کنید هم سالمتره و هم کم هزینه تره

برا انهأ که کمی‌ مشکل پیدا کردن آپارتمان دارن و آنهایی که میخوان از ایران چک کنن و حساب کتاب کنن برا خودشون یه سایت میدم میتونین هر شهری که میخواین برین بزنین و رنج قیمت مورد نظرم بزنید و انتخاب کنید و تماس بگیرید و برید ببینید و اجاره کنید یه پیشنهادم براتون دارم اونم اینه که سعی‌ کنید اجارهای ۳ماه گیرتون اومد بگیرید تا به هر دلیلی‌ خوشتون نیومد بتنین عوض یا جابجا بشید حتما قرارداد اجاره رو کامل بخونید بعد امضا کنید تا هزینه‌های اضافه و بی‌مورد بهتون تحمیل نشه معمولا آپارتمانها اینجا شرکتی هستن و آپارتمان اجاره شخصی‌ خیلی‌ کم پیدا می‌شه

www.rent.com

به امید دیدار

پاسخ
اولبن شغل من توی یه رستوران غذای ایتالیایی بود که حالت فست فود داشت. من تو قسمت بار سالادش کار می کردم. کار سختی بود مثل هر کار دیگه ای ولی تجربه ی بسیار خوبی بود برام، تجربه ای که بعید می دونم هیچ وقت تو ایران به دست می آوردم. تو ایران لیسانسم رو گرفته بودم و کار هم می کردم ولی با مهاجرتم شرایط و شیوه ی زندگیم هم فرق کرد، دنبال چیزای متفاوتی هم در زندگیم هستم .
الانم دنبال کارای دانشگاه هستم و احتمالن دوباره یه کار پاره وقت می گیرم که هزینه های دانشگاهم هم جور بشه..در ضمن تقریبن تمام کسایی که باهاشون تو اون رستوران کار می کردم، همزمان داشتند تو دانشگاه هم کار می کردند یا حتی هنوز دبیرستان می رفتند.
متاسفانه تو ایران اکثر بچه ها خیلی وابسته به خانواده هاشون بار میان و خیلی ازدختر ها هم در آینده از همسرشون انتظار دارن که خرجی دهنده ی اصلی زندگی باشه.
واقعیت زندگی تو این جا فرق می کنه...استقلال فردی اهمیت بیشتری داره و ارزش ها متفاوته. شرایط کاری هم فرق می کنه. هیچ عاری هم نیست کار کردن. خیلی هم افتخاره که بتونی رو پای خودت بایستی و بخشی از هزینه ی زندگی خودت رو پرداخت کنی!
پاسخ
(2012-04-30 ساعت 07:09)javad_2 نوشته:  سلام

اولین شغل من در آمریکا مکانیک خودرو هست و بعد از 2 ماه این کار رو گرفتم من ۷ تا همکار دارم که ۴ تا آمریکایی و ۲ تا ایرانی‌ و یک عراقی هستن صاحب کار ایرانی‌ و مرد خیلی‌ خوبیه من ساعتی‌ ۹$ حقوق میگیرم برا شروع و در هفته ۳ روز میرم سر کار از ساعت ۷.۳۰ تا ۱۷ و ۴۵ دقیقه وقت ناهار دارم کارم خوبه و توی چند روز اول کارهای زیادی یاد گرفتم اینجا اگه کمی‌ زبان و قانون بلد باشی‌ سریع میتونی‌ برای خودت کار کنی‌ ما هنوز ماشین نداریم این صاحب کارم خیلی‌ خوبه و میاد مارو میبره میگردونه و تماماً مثبت زبانم خوب نیست و بیشتر وقتها هم انگلیسی‌ و هم فارسی صحبت می‌کنه بهامین بخاطر اینه که هم با اسم فنی‌ قطعات اشنا بشم هم زبانم راه بیفته و همیشه اینو بهم میگه که باید اینجا برای خودت کار کنی‌ تا پیشرفت کنی‌ و بهم یاد میده چکار کنم

با این حقوق هم اجاره خونه میدم هم هزینهٔ غذا خانمم هم کار می‌کنه و حقوق اونم هست که ساعتی‌ ۸$ میگیره من کلا با ۵۰۰۰$ اومدم آمریکا و بعد از ۴ماه هنوز حدود ۲۵۰۰$ دارم که با این درامد که داریم شاید ۲ماه دیگه همون ۵۰۰۰$ دوباره بیاد تو حسابمون به عنوان پس‌انداز من هیچیزی از زندگیمو در ایران نفروختم چون مطمئن بودم با این مبلغ کم هم موفق میشم و می‌تونم گلیم خودمو بیرون بکشم من اومدم تو این کشور که به آرزوهام برسم و مطمئنم که می‌رسم

....................
ممنون اقا جواد
میشه بپرسم اجاره خونتون و هزینه خورد و خوراک هر ماهتون چقدره؟؟
چون من و همسرم هم دو نفریم و میخواهیم بر اورد هزینه کنیم
ممنون
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
پاسخ
سلام

در خصوص اجاره خونه باید بگم اجاره ما ماهی‌ حدود ۱۰۰۰$ با پول برق و آب و اینترنت هست برا یک سوئیت ولی‌ میخواهیم یک آپارتمان یک خوابه بگیریم حدود ۸۰۰$ که با پول ابو برق و چیزای دیگه بشه ۱۰۰۰ تا هزینهٔ خورد‌و خوراکم حداقل از ۲۵۰ شروع می‌شه بستگی به خودتون داره که چطور خرج کنید

چون تقریباً تو این مدت درامد من بیشتر شده حدوداً ساعتی‌ ۱۰$ شده از ۷.۵$ شروع شد ۳ماه پیش تاالان ۲بار اضافه شده چون زمانی‌ ندران برا اضافه کردن به درآمدت هر لحظه می‌تونن این کارو انجام بدن من که راضیم و خدارو شکر همچز داره طبق برنامه پیش میره برامون من ماشین گرفتم و دنبال خونه هستم الان بعدشم ادامه تحصیل این چزا

زبان و سطح توقع اتتون و توان برقراری ارتباط اینجا کمکتون می‌کنه موفق باشید اینو جدی میگم

پاسخ
دوستان عزيز
با شرايطي كه اكثر ما داريم،مثل مسلط نبودن به زبان،نداشتن مهارت بدرد بخور يا تحصيلات خوب(منظور مداركي كه فقط يك مدركه مثل ليسانسي كه سوادش درحده سيكله) و غيره بهتره به جاي اينكه اداي ممل آمريكايي رو دربياريم و به فكر پمپ بنزين تو امريكا باشيم بياييد درمورد مسائل زير همديگر رو راهنمايي كنيم.
1- چه طور،چگونه و كجا ميشه در مدت زمان كوتاه زبان انگليسيمون رو به سطح خوبي برسونيم كه تو امريكا بهد از چند ما مسلط بشيم؟
2-چه مهارتهايي رو مي تونيم در ايران ياد بگيريم كه تو امريكا كاربردي باشه؟
3-هزينه هاي زندگي در بدو ورود چقدره (هزينه هاي:اجاره خانه،خورد و خوراك،لوازم منزل،خريد خودرو ،بهداشت و درمان و غيره)و چطور ميتوان هزينه هارو كاهش داد و مديريت كرد.
4-پيش بيني مي كنيد چند ماه بي كار باشيد.چطور ميشه از اين زمان بهترين استفاده را كرد؟(مثلاً كلاس هاي زبان رايگان مهاجرين چه جوريه و كجاست)
5-چطور ميشه وقتي وارد آمريكا شدي يك مهارت خوب كسب كني تا هميشه يه كارگر باقي نموني؟
و غيره
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanes ، nahid.t ، manila ، godot ، alimarmar ، sssamane ، alirz ، Kingrazor ، شهلا 1346 ، soli asali ، maria2000 ، azra.amin
(2012-07-14 ساعت 16:55)HB_USA نوشته:  دوستان عزيز
با شرايطي كه اكثر ما داريم،مثل مسلط نبودن به زبان،نداشتن مهارت بدرد بخور يا تحصيلات خوب(منظور مداركي كه فقط يك مدركه مثل ليسانسي كه سوادش درحده سيكله) و غيره بهتره به جاي اينكه اداي ممل آمريكايي رو دربياريم و به فكر پمپ بنزين تو امريكا باشيم بياييد درمورد مسائل زير همديگر رو راهنمايي كنيم.
1- چه طور،چگونه و كجا ميشه در مدت زمان كوتاه زبان انگليسيمون رو به سطح خوبي برسونيم كه تو امريكا بهد از چند ما مسلط بشيم؟
2-چه مهارتهايي رو مي تونيم در ايران ياد بگيريم كه تو امريكا كاربردي باشه؟
3-هزينه هاي زندگي در بدو ورود چقدره (هزينه هاي:اجاره خانه،خورد و خوراك،لوازم منزل،خريد خودرو ،بهداشت و درمان و غيره)و چطور ميتوان هزينه هارو كاهش داد و مديريت كرد.
4-پيش بيني مي كنيد چند ماه بي كار باشيد.چطور ميشه از اين زمان بهترين استفاده را كرد؟(مثلاً كلاس هاي زبان رايگان مهاجرين چه جوريه و كجاست)
5-چطور ميشه وقتي وارد آمريكا شدي يك مهارت خوب كسب كني تا هميشه يه كارگر باقي نموني؟
و غيره

دوست عزیز جواب همه این سوالها یا بحث در موردشون بطور مفصل در تاپیکهای مربوط به خودش موجوده و طبق سفارش اکید مدیران و اساتید بهتر هست که سوال و جوابها تکرار مکررات نباشن. با عرض پوزش
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، houmanes ، mitr.p ، enchantress_boy ، erfan AK ، Hedieh20 ، soli asali
سلام دوستان

در خصوص صحبتهای این دوست باید بگم من خودم اصلا زبانم خوب نبود و در کاری که الان انجام میدم هیچ تخصصی نداشتم و پولم هم زیاد نبود حتا نمیتونستم ماشین بخرم یا یجا رو اجاره کنم برا مدت ۶ماه , همش تا الان تو هتل آپارتمان بودم چون پولشو هفتگی میدادم ولی‌ برای زندگی‌ اومدم آمریکا و بعد از ۵ماه اینجا هم کار دارم و هم ماشین و هم دارم دنبال یک آپارتمان برا اجاره می‌گردم بدون ترس از اجاره , اگه می‌خواستم فکر کنم که خونه چی میشه و ماشینو .... همون ایران میموندم و فکر مهاجرتم نمیکردم البته اینو بگم که من هیچ چیز زندگیمو تو ایران نفروختم اینجا کشوریه که کمی‌ فکر کنی‌ درش موفق میشی‌ درسته ایرانیها اینجا تقریبا اکثرا تحصیل‌کرده هستن ولی‌ هستند افراد دیپلم موفق ایرانی‌ که از شمه کارآفرینی و یادگیری خوبی برخوردار بودن و الان خیلی‌ موفقن

زبان برای برقراری ارتباط رکن اصلی‌ هست و میتونین با تقویتش اینجا جلو بیفتین اگه من میگم در ایران زبان رو تقویت کنین به این خاطره که اونجا الان امنیت شغلی‌ و هزینه هاتون کمه و میتونین اینکارو انجام بدین اینجا هزینه هاتون میره بالا و کلاس‌های زبان برای مهاجرها جوابگوی نیازشون نیست پس باید باز پول داد برای یادگیری

هزینه‌های زندگی‌ اینجا بستگی به زمان و شهری که میرید فرق داره کم و زیاد می‌شه

از نظر من به هرچه که علاقه دارین برا یادگیریش اقدام کنید چون با علاقه به کاره که می‌شه درش پیشرفت کرد

من فیلم ممل آمریکا رو ندیدم ولی‌ پمپ بنزین یکی‌ از جاهای خوبه برا کسب درامد

در آخر اینکه با صبر و حوصله اینجا خیلی‌ می‌تونه براتون جذاب و محل جدید برا زندگی‌ و پیشرفت در کار باشه

هنر اینه که از خاک طلا بسازی

به امید دیدار

پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان