موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
من که یک تاپیک واسه خودم دارم داستانم منسجم اونجا هست.
اما واسه اینجا هم می نویسم
من در safway قسمت delli کار می کنم فعلا
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام همسر من 45 ساله است فوق دیپلم جوشکاری چند ترمی هم دانشگاه مهندسی مکانیک(طراحی جامدات) خوند اما رهاش کرد کارش آزاده در زمینه فروش تجهیزات کارگاهی خودرو و یه جورایی تو نصب برنامه و تعمیر این دستگاه ها هم فعالیت داره..ذهن خوبی در زمینه تولید مواد شیمیایی تخصصی کارهای مکانیکی داره که تولید هم میکنه حتی فرمول تهیه یک نوع را هم به یک شرکت فروخت....آخر قصه امیدی هست به یه زندگی کم دردرسرتو آمریکا؟
راستی خودم هم لیسانس حسابداری دارم 10 سال سابقه کار در یک شرکت نیمه دولتی...ترجیح میدم دیگه کار نکنم و به بچه هام برسم منظورم اینه که میتونیم فقط به درآمد همسرم متکی باشیم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من لیسانس فیزیک دارم و همسرم هم تو کار مواد غزایی هستش،چطور میشه فهمید که رشته فیزیک کدوم ایالت ممکن هست کار داشته باشه یا نه?
پریدن باور پرنده ای است که پرواز را باور دارد،وگرنه دلیل پریدن، پر نیست...!
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
2013-10-31 ساعت 10:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-31 ساعت 10:05 توسط شهلا 1346.)
یکی به من گفت اول که امده امریکا رفته آلاسکا شکار خرچنک و ماهی سه هزار دلار میگرفته من از یکی دیگه پرسیدم گفتم میشه راجبش توضیح بدهید گفت اره یکی هم به من گفت و من هم رفتم ولی ماه اول برگشتم اینقدر که حالت تهوع داشتم و بالا اوردم و چیزی نخوردم 15 کیلو کم کردم سه هزار تا گرفتم شش هزار تا خرج دوا و دکتر کردم خیلی ها غرق میشن و برنمیگردن گفت کی به شما گفته برین دنبال این کار پر در آمد هست ... رفت تو یوتیوپ و فیلم شکار خرچنگ را نشون داد و دیدیم واقعا سخت و وحشتناک بود خوبه حالا میشه قبل از انجام کاری مستندش را دید بعد نیست شما هم ببینید.
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
2013-10-31 ساعت 10:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-31 ساعت 10:20 توسط شهلا 1346.)
من رفتم دی اچ اس یک دوره کوتاه یکروزه نگهداری از سالمندان را دیدم چون زبان بلد نبودم با مترجم رفتم و الان از یک ایرانی مسن نگهداری میکنم حقوقم را استیت میده و بیمه کامل دارم ساعتی 13 دلاره . چند خانم ایرانی دیگه هم خانه سالمندان کار میکنند اسم این شغل هست care giver ولی اغلب ازشون که می پرسن چکاره هستند میکن پرستار ( به نظر من کسی اگر کار خوبی داشته باشه شغلشو پایین نمیاره ولی اغلب که کار سطح پایین دارن راستشو نمیگن ) من میخواستم مدرک حسابداری اینجا را بگیرم برم دنبال رشته کاری خودم ولی به من گفتند شاید بعد هم کار گیر نیاری اینجا پرستارها بیکار نمی مونن شاید برم دنبال کمک پرستاری .اینجا دوره کمک پرستاری هشت ماهه بعضی هم دوره فارمسی را میبینند که اون هم هشت ماهه و بیشتر تو داروخانه وال مارت کار میکنن و خانه سالمندان
فروشگاه وال مارت نسبت به سایر فروشگاهها بیشتر مهاجر میگیره .
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2013-11-01 ساعت 22:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-11-01 ساعت 22:24 توسط Reb.)
در رابطه با حرفای این رفیقمون در باره پرستاری:
اگه واسه عشقتون به یک رشته خاص میخواید برید مدرسه که هیچ ولی اگه واسه این که کار و درامد بیشتر داشت باشید میخواید دوره آی چیزی بگذرونید
واقعا یکی از بهترین کارآیی که میتونید برای خودتون بکنید اینه که دوره پرستاری و یا تکنیسین داروخونه بخونید.
توصیه میکنم که کلا دنبال CNA نرید. دوره خیلی کوتاه و نهایتاً دو ماه داره ولی اصلا کار جالبی نیست.
یه مدرکی هست به اسم RN که مخفف Registered Nurse هست
این مدرک دو نوع داره، دو ساله و چهار ساله
در هر دو صورت پرستار رسمی میشید و هم کار براش خیلی خیلی زیاده و هم حقوقش خوب و هم شغل خیلی خیلی دارای احترامیه
تکنیسین داروخونه Pharmacy Technician هم شغل خیلی خوبیه، و هم دوره اش کوتاهه هم کارش تمیز و درست حسابیه. همونتور که این دوستمون هم گفت میتونید اول از کار کردن در جاهای مثل Walmart شروع کنید تا کم کم سابق کاری جامعه میکنید و میتونید تو آزمایش گاهها و شرکتای دیگه کار بهتر بگیرید.
ما در پیاله عکس رخ یار دیده ایم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-01 ساعت 22:23)ITGuy نوشته: در رابطه با حرفای این رفیقمون در باره پرستاری:
اگه واسه عشقتون به یک رشته خاص میخواید برید مدرسه که هیچ ولی اگه واسه این که کار و درامد بیشتر داشت باشید میخواید دوره آی چیزی بگذرونید
واقعا یکی از بهترین کارآیی که میتونید برای خودتون بکنید اینه که دوره پرستاری و یا تکنیسین داروخونه بخونید.
توصیه میکنم که کلا دنبال CNA نرید. دوره خیلی کوتاه و نهایتاً دو ماه داره ولی اصلا کار جالبی نیست.
در هر دو صورت پرستار رسمی میشید و هم کار براش خیلی خیلی زیاده و هم حقوقش خوب و هم شغل خیلی خیلی دارای احترامیه
تکنیسین داروخونه Pharmacy Technician هم شغل خیلی خوبیه، و هم دوره اش کوتاهه هم کارش تمیز و درست حسابیه. همونتور که این دوستمون هم گفت میتونید اول از کار کردن در جاهای مثل Walmart شروع کنید تا کم کم سابق کاری جامعه میکنید و میتونید تو آزمایش گاهها و شرکتای دیگه کار بهتر بگیرید.
چقدر اطلاعات خوب و مفیدی دادید،ممنون
یه سوال داشتم از شما
مدرکهای تکنسین داروخانه که جهاد دانشگاهی تو ایران میده ایا بدرد اونجا میخوره?
پریدن باور پرنده ای است که پرواز را باور دارد،وگرنه دلیل پریدن، پر نیست...!
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-31 ساعت 10:15)شهلا 1346 نوشته: من رفتم دی اچ اس یک دوره کوتاه یکروزه نگهداری از سالمندان را دیدم چون زبان بلد نبودم با مترجم رفتم و الان از یک ایرانی مسن نگهداری میکنم حقوقم را استیت میده و بیمه کامل دارم ساعتی 13 دلاره . چند خانم ایرانی دیگه هم خانه سالمندان کار میکنند اسم این شغل هست care giver ولی اغلب ازشون که می پرسن چکاره هستند میکن پرستار ( به نظر من کسی اگر کار خوبی داشته باشه شغلشو پایین نمیاره ولی اغلب که کار سطح پایین دارن راستشو نمیگن ) من میخواستم مدرک حسابداری اینجا را بگیرم برم دنبال رشته کاری خودم ولی به من گفتند شاید بعد هم کار گیر نیاری اینجا پرستارها بیکار نمی مونن شاید برم دنبال کمک پرستاری .اینجا دوره کمک پرستاری هشت ماهه بعضی هم دوره فارمسی را میبینند که اون هم هشت ماهه و بیشتر تو داروخانه وال مارت کار میکنن و خانه سالمندان
فروشگاه وال مارت نسبت به سایر فروشگاهها بیشتر مهاجر میگیره .
باسلام دوست عزيز ممنون از اطلاعاتتون.ممكنه بفرماييد چند وقته مشغول به كار هستيد. أيا راضي هستيد. من دوست دارم براي تكنسين داروخانه أقدام كنم . كجا بأيد اين دوره رو ديد . كالج؟؟؟؟؟؟؟ممنون
[ک.ن:2013AS64XX
مصاحبه:W1APRIL
مکان:ابوظبی
تعداد:3نفر
كلير: جولاي
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-01 ساعت 22:23)ITGuy نوشته: در رابطه با حرفای این رفیقمون در باره پرستاری:
ممنون از اطلاعات مفیدی که دادید اما من یه سوال داشتم:
آیا این دوره های 2 ساله برای رشته های دیگه هم هست؟ مم مهندسی شیمی خوندم و همسرم متالوژی ...دوست داریم توی زمینه مرتبط با رشتمون دوره ای ببیبنم و کار کنیم و کم کم پبشرفت کنیم .....آبا سایتی می شناسید که دوره های 1- 2 ساله را معرفی کنه؟
ممنون
کیس نامبر همسر **2014AS000031 -تعداد افراد کیس 3 نفر-مصاحبه 18Feb-انکارا visa 18 apr
مقصد سانفرانسیسکو
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یه سوال داشتم توی یه سری از جاب سرچها سوال میشه که سیتیزن شیپ هستید یا خیر؟
من میخواستم بدونم شرایطمون چیه با گرین کارت ؟؟ یعنی سیتیزن شیپ محسوب میشیم یا خیر؟
201400001$$$
سفارت آنکارا-->ایروان از KCC/ مصاحبه Oct /یک ضرب/یک نفر/ورود آمریکا Dec 2013
The Dark Side Of The Moon