کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین شغل من پس از ورود به آمریکا چی بود؟
(2013-09-12 ساعت 14:38)samgiv نوشته:  با سلام من حدود یک ماه اورنج کانتی بودم برادرم و پسر عمه هایم که شش تای انها هم هرکدام 35 سال انجا هستند من را از کار پیدا کردن نا امید کردند من 50 ساله هستم و مهندس شیمی و گفتند تا میتوانی پول بیار شاید بتوانیم برایت یک بیزینس بخریم من دفعه اول نزدیک 100000 بردم و تصمیم دارم دفعه بعد هم هر چقدر میتوانم ببرم Sad

منم 50 سالمه و مهندس شيمي هستم بنظر شما تجارت مواد شيميايي چه جوركاريه؟
دوست عزيز خلاصه كه اگه كاري پيدا كردي ما رو هم خبر كنيدRolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: deineath ، mirman ، soli asali ، soheil1993
من که یک تاپیک واسه خودم دارم داستانم منسجم اونجا هست.
اما واسه اینجا هم می نویسم
من در safway قسمت delli کار می کنم فعلا
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
پاسخ
سلام همسر من 45 ساله است فوق دیپلم جوشکاری چند ترمی هم دانشگاه مهندسی مکانیک(طراحی جامدات) خوند اما رهاش کرد کارش آزاده در زمینه فروش تجهیزات کارگاهی خودرو و یه جورایی تو نصب برنامه و تعمیر این دستگاه ها هم فعالیت داره..ذهن خوبی در زمینه تولید مواد شیمیایی تخصصی کارهای مکانیکی داره که تولید هم میکنه حتی فرمول تهیه یک نوع را هم به یک شرکت فروخت....آخر قصه امیدی هست به یه زندگی کم دردرسرتو آمریکا؟

راستی خودم هم لیسانس حسابداری دارم 10 سال سابقه کار در یک شرکت نیمه دولتی...ترجیح میدم دیگه کار نکنم و به بچه هام برسم منظورم اینه که میتونیم فقط به درآمد همسرم متکی باشیم؟
Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان:
من لیسانس فیزیک دارم و همسرم هم تو کار مواد غزایی هستش،چطور میشه فهمید که رشته فیزیک کدوم ایالت ممکن هست کار داشته باشه یا نه?
پریدن باور پرنده ای است که پرواز را باور دارد،وگرنه دلیل پریدن، پر نیست...!
پاسخ
تشکر کنندگان:
مرسییییی این کاملا جواب درستی بود ممنون

من تا قبل از اینکه بیام تقریبا همه ی حرفهای اینچنینی رو سریع باور میکردم ولی الان یه کمی طرز تفکرم عوض شده کمتر به حرف آدمها اعتماد دارم.
البته این به خاطر چیزهائیه که توی این مدت دیدم.
من مشخصا نظرم به دوست پدر شما نیست که ممکنه سن و سالی ازشون گذشته باشه و در اون زمان شاید کارهای این چنینی وجود داشته اما من اینجا هیچ فروشگاهی رو ندیدم که سگ نگه دار داشته باشهSmile
اصولا قبول کنید که توی فرهنگ ما ایرانیها دلمون میخواد که قهرمان بازی دربیاریم و همه ی کارهامون رو بزرگ جلوه بدیم و بگیم مثلا اگه من تونستم که درس بخونم و دکتر بشم و موفق شدم سختی زیاد کشیدم و به این راحتی ها هم که فکر میکنید نبوده و از این جور چیزها.....
مثلا شاید ایشون دانشجوی پزشکی بودند و این کار رو انجام میدادند و یا مدت زمان خیلی کوتاهی به دلیل ندونستن زبان مجبور بودند این کار رو بکنند ولی یه کمی غیر واقعی به نظر میرسه که کسی با مدرک پزشکی این شغل رو داشته باشه...
بابا نترسید والا اینها لولو نیستند هر کسی در حد معلومات و تحصیلاتش کار پیدا میکنه و موفق هم میشه .حالا اگه کسی فوق لیسانس داره ولی سواد نداره و داره فروشندگی میکنه دلیل نمیشه که آمریکائیها بخوان حقش رو بخورند و طبیعیه که میگه من هر چی گشتم کار گیر نیاوردم.
[/quote]
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، nasim ، rs232 ، behfaza ، shadi79 ، vashahri ، fairy ، Rock ، maria2000 ، pari pariaaa
یکی به من گفت اول که امده امریکا رفته آلاسکا شکار خرچنک و ماهی سه هزار دلار میگرفته من از یکی دیگه پرسیدم گفتم میشه راجبش توضیح بدهید گفت اره یکی هم به من گفت و من هم رفتم ولی ماه اول برگشتم اینقدر که حالت تهوع داشتم و بالا اوردم و چیزی نخوردم 15 کیلو کم کردم سه هزار تا گرفتم شش هزار تا خرج دوا و دکتر کردم خیلی ها غرق میشن و برنمیگردن گفت کی به شما گفته برین دنبال این کار پر در آمد هست ... رفت تو یوتیوپ و فیلم شکار خرچنگ را نشون داد و دیدیم واقعا سخت و وحشتناک بود خوبه حالا میشه قبل از انجام کاری مستندش را دید بعد نیست شما هم ببینید.
پاسخ
من رفتم دی اچ اس یک دوره کوتاه یکروزه نگهداری از سالمندان را دیدم چون زبان بلد نبودم با مترجم رفتم و الان از یک ایرانی مسن نگهداری میکنم حقوقم را استیت میده و بیمه کامل دارم ساعتی 13 دلاره . چند خانم ایرانی دیگه هم خانه سالمندان کار میکنند اسم این شغل هست care giver ولی اغلب ازشون که می پرسن چکاره هستند میکن پرستار ( به نظر من کسی اگر کار خوبی داشته باشه شغلشو پایین نمیاره ولی اغلب که کار سطح پایین دارن راستشو نمیگن ) من میخواستم مدرک حسابداری اینجا را بگیرم برم دنبال رشته کاری خودم ولی به من گفتند شاید بعد هم کار گیر نیاری اینجا پرستارها بیکار نمی مونن شاید برم دنبال کمک پرستاری .اینجا دوره کمک پرستاری هشت ماهه بعضی هم دوره فارمسی را میبینند که اون هم هشت ماهه و بیشتر تو داروخانه وال مارت کار میکنن و خانه سالمندان
فروشگاه وال مارت نسبت به سایر فروشگاهها بیشتر مهاجر میگیره .
پاسخ
در رابطه با حرفای این رفیقمون در باره پرستاری:
اگه واسه عشقتون به یک رشته خاص میخواید برید مدرسه که هیچ ولی اگه واسه این که کار و درامد بیشتر داشت باشید میخواید دوره آی‌ چیزی بگذرونید
واقعا یکی‌ از بهترین کارآیی که میتونید برای خودتون بکنید اینه که دوره پرستاری و یا تکنیسین داروخونه بخونید.
توصیه می‌‌کنم که کلا دنبال CNA نرید. دوره خیلی‌ کوتاه و نهایتاً دو ماه داره ولی اصلا کار جالبی‌ نیست.

یه مدرکی‌ هست به اسم RN که مخفف Registered Nurse هست
این مدرک دو نوع داره، دو ساله و چهار ساله
در هر دو صورت پرستار رسمی‌ میشید و هم کار براش خیلی‌ خیلی‌ زیاده و هم حقوقش خوب و هم شغل خیلی‌ خیلی‌ دارای احترامیه
تکنیسین داروخونه Pharmacy Technician هم شغل خیلی‌ خوبی‌ه، و هم دوره ‌اش کوتاهه هم کارش تمیز و درست حسابیه. همونتور که این دوستمون هم گفت می‌‌تونید اول از کار کردن در جاهای مثل Walmart شروع کنید تا کم کم سابق کاری جامعه می‌‌کنید و میتونید تو آزمایش گاه‌ها و شرکتای دیگه کار بهتر بگیرید.
ما در پیاله عکس رخ یار دیده ایم
پاسخ
(2013-11-01 ساعت 22:23)ITGuy نوشته:  در رابطه با حرفای این رفیقمون در باره پرستاری:
اگه واسه عشقتون به یک رشته خاص میخواید برید مدرسه که هیچ ولی اگه واسه این که کار و درامد بیشتر داشت باشید میخواید دوره آی‌ چیزی بگذرونید
واقعا یکی‌ از بهترین کارآیی که میتونید برای خودتون بکنید اینه که دوره پرستاری و یا تکنیسین داروخونه بخونید.
توصیه می‌‌کنم که کلا دنبال CNA نرید. دوره خیلی‌ کوتاه و نهایتاً دو ماه داره ولی اصلا کار جالبی‌ نیست.

در هر دو صورت پرستار رسمی‌ میشید و هم کار براش خیلی‌ خیلی‌ زیاده و هم حقوقش خوب و هم شغل خیلی‌ خیلی‌ دارای احترامیه
تکنیسین داروخونه Pharmacy Technician هم شغل خیلی‌ خوبی‌ه، و هم دوره ‌اش کوتاهه هم کارش تمیز و درست حسابیه. همونتور که این دوستمون هم گفت می‌‌تونید اول از کار کردن در جاهای مثل Walmart شروع کنید تا کم کم سابق کاری جامعه می‌‌کنید و میتونید تو آزمایش گاه‌ها و شرکتای دیگه کار بهتر بگیرید.
چقدر اطلاعات خوب و مفیدی دادید،ممنون
یه سوال داشتم از شما
مدرکهای تکنسین داروخانه که جهاد دانشگاهی تو ایران میده ایا بدرد اونجا میخوره?
پریدن باور پرنده ای است که پرواز را باور دارد،وگرنه دلیل پریدن، پر نیست...!
پاسخ
تشکر کنندگان: zohre02 ، soli asali ، sepideh jan
(2013-10-31 ساعت 10:15)شهلا 1346 نوشته:  من رفتم دی اچ اس یک دوره کوتاه یکروزه نگهداری از سالمندان را دیدم چون زبان بلد نبودم با مترجم رفتم و الان از یک ایرانی مسن نگهداری میکنم حقوقم را استیت میده و بیمه کامل دارم ساعتی 13 دلاره . چند خانم ایرانی دیگه هم خانه سالمندان کار میکنند اسم این شغل هست care giver ولی اغلب ازشون که می پرسن چکاره هستند میکن پرستار ( به نظر من کسی اگر کار خوبی داشته باشه شغلشو پایین نمیاره ولی اغلب که کار سطح پایین دارن راستشو نمیگن ) من میخواستم مدرک حسابداری اینجا را بگیرم برم دنبال رشته کاری خودم ولی به من گفتند شاید بعد هم کار گیر نیاری اینجا پرستارها بیکار نمی مونن شاید برم دنبال کمک پرستاری .اینجا دوره کمک پرستاری هشت ماهه بعضی هم دوره فارمسی را میبینند که اون هم هشت ماهه و بیشتر تو داروخانه وال مارت کار میکنن و خانه سالمندان

باسلام دوست عزيز ممنون از اطلاعاتتون.ممكنه بفرماييد چند وقته مشغول به كار هستيد. أيا راضي هستيد. من دوست دارم براي تكنسين داروخانه أقدام كنم . كجا بأيد اين دوره رو ديد . كالج؟؟؟؟؟؟؟ممنون
[ک.ن:2013AS64XX
مصاحبه:W1APRIL
مکان:ابوظبی
تعداد:3نفر
كلير: جولاي
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، behfaza ، azar1348 ، soli asali ، sepideh jan ، miyu
(2013-11-01 ساعت 22:23)ITGuy نوشته:  در رابطه با حرفای این رفیقمون در باره پرستاری:

ممنون از اطلاعات مفیدی که دادید اما من یه سوال داشتم:
آیا این دوره های 2 ساله برای رشته های دیگه هم هست؟ مم مهندسی شیمی خوندم و همسرم متالوژی ...دوست داریم توی زمینه مرتبط با رشتمون دوره ای ببیبنم و کار کنیم و کم کم پبشرفت کنیم .....آبا سایتی می شناسید که دوره های 1- 2 ساله را معرفی کنه؟
ممنون
کیس نامبر همسر **2014AS000031 -تعداد افراد کیس 3 نفر-مصاحبه 18Feb-انکارا visa 18 apr
مقصد سانفرانسیسکو
پاسخ
تشکر کنندگان: azar1348 ، soli asali
(2013-11-05 ساعت 01:19)yaszamansani نوشته:  
(2013-10-31 ساعت 10:15)شهلا 1346 نوشته:  من رفتم دی اچ اس یک دوره کوتاه یکروزه نگهداری از سالمندان را دیدم چون زبان بلد نبودم با مترجم رفتم و الان از یک ایرانی مسن نگهداری میکنم حقوقم را استیت میده و بیمه کامل دارم ساعتی 13 دلاره . چند خانم ایرانی دیگه هم خانه سالمندان کار میکنند اسم این شغل هست care giver ولی اغلب ازشون که می پرسن چکاره هستند میکن پرستار ( به نظر من کسی اگر کار خوبی داشته باشه شغلشو پایین نمیاره ولی اغلب که کار سطح پایین دارن راستشو نمیگن ) من میخواستم مدرک حسابداری اینجا را بگیرم برم دنبال رشته کاری خودم ولی به من گفتند شاید بعد هم کار گیر نیاری اینجا پرستارها بیکار نمی مونن شاید برم دنبال کمک پرستاری .اینجا دوره کمک پرستاری هشت ماهه بعضی هم دوره فارمسی را میبینند که اون هم هشت ماهه و بیشتر تو داروخانه وال مارت کار میکنن و خانه سالمندان

باسلام دوست عزيز ممنون از اطلاعاتتون.ممكنه بفرماييد چند وقته مشغول به كار هستيد. أيا راضي هستيد. من دوست دارم براي تكنسين داروخانه أقدام كنم . كجا بأيد اين دوره رو ديد . كالج؟؟؟؟؟؟؟ممنون

سلام
من یکماه هست مشغول بکار هستم حقوقش خوبه کارش هم راحته مثل اینکه شما تو خونه تون از پدر یا مادر پیرتون مراقبت میکنید فقط دیدن ادم پیر و مریض و گوش کردن به ناله هاش آدم را دپرس میکنه ولی دوستم تو تکزاس دوره فارمسی را گذارنده و داره تو داروخانه کار میکنه دستمزدش 12 دلاره و راضیه شهریه دانشگاهش سه هزار دلار شده که خود دانشگاه پرداخت کرده سایت فارس ثبت نام کرده و PCC این دوره را گذارنده pccکه برید خودشون راهنماییتون میکنند . من هنوز دنبال درس نرفتم چون فکر کنم دو سال حداقل باید زبان بخونم تا بتونم برم دانشگاه .
اگر منظورشما دوره ای هست که خودم رفتم باید برید DHS و بگید میخواید برای شغل care home & care giver اپلای کنید فرم راکامل میکنید و اسمتون را برای کلاسش مینویسید در ماه دوبار کلاس داره تو پورتلند اینماه چهارشنبه 13 و 27 نوامبر کلاس برگزار میشه هر جلسه 25 نفر ولی باید قبلش اپلای کرده باشید تا تاریخ کلاستون را مشخص کنند یک مدرک بهتون میدن که شماره شغلی شما روش هست و از زمانی که شما دارای اون شماره باشید میتونید مشغول بکار بشید .
اگر تنها هستید میتونید رومیتشون بشید .
یک پسر مجرد را میشناسم که با یک پیر مرد با پرداخت 150 دلار رومیت شده چوت افرادی که دولت خرجشون را میده تو خونه های دولتی زندگی میکنند و اجاره اش هم پایین هست .
و بخاطر home giver بودن از استیت حقوق میگیره یک شغل پاره وقت دیگه هم داره . برای شروع تا زبان یاد بگیرید خوبه البته برای افراد مسن که کار سخت نمیتونن بکنند هم خوبه موفق باشید.
پاسخ
سلام دوستان
یه سوال داشتم توی یه سری از جاب سرچها سوال میشه که سیتیزن شیپ هستید یا خیر؟
من میخواستم بدونم شرایطمون چیه با گرین کارت ؟؟ یعنی سیتیزن شیپ محسوب میشیم یا خیر؟
201400001$$$
سفارت آنکارا-->ایروان از KCC/ مصاحبه Oct /یک ضرب/یک نفر/ورود آمریکا Dec 2013
The Dark Side Of The Moon
پاسخ
تشکر کنندگان: mhb161 ، behfaza ، soli asali
(2013-11-05 ساعت 10:47)maziar irani نوشته:  سلام دوستان
یه سوال داشتم توی یه سری از جاب سرچها سوال میشه که سیتیزن شیپ هستید یا خیر؟
من میخواستم بدونم شرایطمون چیه با گرین کارت ؟؟ یعنی سیتیزن شیپ محسوب میشیم یا خیر؟

دوست عزیز شما سیزین الان نیستین اسمتون می شه green card holder ( البته زمانی که گیرین کارتتون بیاد )

توی سایت های کار یابی مثل سایت indeed وقتی یک کاریو پیدا می کنی خودشون می نویسن چه کسی و می پذیرن خیلی از شغل ها هستند که green card holder رو هم قبول می کنن Smile
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
پاسخ

پیرو فرمایشات دوست عزیزم فقط خواستم یک مطلبی اضافه کنم. مخصوصا که در کالج روابط تا حدی نزدیکی با دانشجوهای پرستاری داشتم.
رشته پرستاری در آمریکا با رشته پرستاری در ایران زمین تا آسمان فرق داره.
از نظر علمی و عملی بی نهایت سخت گیری میکنن چون خودتون هم میدونید که مسائل بهداشت و سلامت چقدر اینجا پیجیده هست. با یک اشتباه پرستار، کارفرمای اون یا بیمه کننده کارفرما ممکنه مجبور به پرداخت میلیونها دلار غرامت بشه و کوچکترین استفاده از بیمه مسئولیت توسط کارفرما برای پوشش اشتباهات پرسنل منجر به افزایش تصاعدی حق بیمه اونا میشه. بنابرین کارفرماها (بیمارستانها و ...) بسیار در استخدام سخت گیر هستند. یکی از دلایل امتحان RN هم اینه که به تمام کارفرماها در سراسر کشور اطمینان داده بشه که هر پرستاری که از هر موسسه آموزشی فارغ التحصیل شده، حداقل استانداردهای لازم رو داره. در کالج ما که میتونم بگم سطحش خوب هست، بین یک سوم تا نصف دانشجوهای پرستاری در ترم اول یا دوم یا انصراف میدن یا تغییر رشته. مخصوصا با توجه به اینکه برای ورود به این رشته باید یکی دو ترم پیشنیازهای لازم مثل دروس ریاضی و شیمی و زیست خونده بشه، عملا انصراف یا تغییر رشته شون در ترم دوم یا سوم اتفاق میوفته و هزینه هنگفتی رو دستشون میذاره.
گاها شرایط قبولی در دروس 60 از 100 نیست!! بلکه 75 از 100 هست و گاها ممکنه بخاطر اینکه یک درس چند قسمتی رو یکیش رو افتادین، بقیه رو هم ردتون بکنن. یک نفر از همکلاسی های من در رشته کامپیوتر بخاطر درست انکادر نکردن تخت کلا از ترم اخراج شد! و تغییر رشته داد اومد رشته ما Sad
از نظر فیزیکی کار سختی هست. شیفتها تقریبا همه جا 12 ساعته و هر روز و 5 یا 4 روز در هفته هستن و انتظار نداشته باشین که همه جا شیفتهاشون گردشی باشه. 12 ساعت کار فیزیکی شدید و استرس اونم در شب، باور کنید کار هر کسی نیست.
دکترها خیلی راحت سر پرستارها داد و فریاد میکنن و همه کاسه کوزه ها رو سر اونا میشکنن. بیمارها بخاطر دادن هزینه های کمرشکن تقریبا هر انتظاری از پرستار دارن و کارفرما هم پرستار رو ملزم میکنه که تحت هیچ شرایطی به بیمار نه نگه. بخاطر افزایش پرستار مخصوصا در مناطق خوب کشور بیمارستانها بسیار کم CNA یا همان بهیار استخدام میکنن و نهایتا در هر بخش یک یا دو بهیار ممکنه باشه که به هیچ وجه جواب گو نیست و پرستارها در صورت تقاضای بیمار ملزم هستن که کار بهیارها رو بکنن و نمیتونن بگن که منتظر باش بهیار سرش خلوت بشه بیاد. حمام کردن و توالت کردن و تمیز کردن بعد از توالت بیمار و عوض کردن ملافه های کثیف بیمار جزو وظایف عادی پرستارها هست.
و در نهایت تقریبا تمامی اون شیفت 12 ساعته رو سر پا و در حال بدو بدو هستن.
این چیزهایی رو که براتون گفتم تخیل نبود!! پدرخانم من سال پیش همین موقعها بعد از دو سه هفته بستری در بیمارستان عمرش رو داد به شما و تمام این مدت من شبها پیش اون بودم بجز چند شب و و همه این مسائل رو من با چشم شخصی خودم دیدم و همینم باعث شد که دو تا پا هم قرض کنم و از رشته Paramedic فرار کنم!!! اگه فرصت میشد با پرستارها صحبت میکردم (نهایت سه چهار دقیقه هر کدام چون نمیتونستن بیشتر صحبت کنن). بلا استثنا حرفشون این بود که فقط میخوان یک پول قلمبه ای در عرض چند سال در بیارن و خارج بشن، با اینحال اعتراف میکردن که اشتباه بزرگی کردن و همین چند سال رو تحمل کردن هم کار هر کسی نیست.
در یک کلام کار در سیستم درمانی آمریکا با کار نظامی در پادگان هیچ فرقی از نظر سختی فیزیکی و استرس و بروکراسی و توهین و تحقیر نداره و این وضعیت برای کسی که با عشق و علاقه چهار سال درس خونده واقعا غیر منصفانه هست. در سیستم درمانی اینجا یا باید «حداقل» پزشک بود یا کلا واردش نشد.
پیشنهاد دوستانه من به همه اینه که اگه به این شغل فکر میکنید، به خودتون لطف کرده و برین چند شب در بیمارستان بصورت رایگان بالای سر یک بیمار باشید و شرایط کار پرستارها رو ببینید. اگه کماکان واقعا دوستش داشتید بعدا برید.
پرستاری در بیمارستانهای ایران در حکم اشرافی گری هست در مقایسه با پرستاری در بیمارستانهای آمریکا.
شغل Respiratory Therapist به نسبت بد نیست. کمی درامدش کمتره ولی کارش خیلی سبکتره ولی اونم مشکلش اینه که بخاطر اینکه یکی دو نفرشون یک بیمارستان رو جواب میدن، استخدام زیادی نداره. سوالی داشتید در خدمتم...
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان