موضوعها: 7
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
من هم با اعلام اینکه دیپلم دارم کالج را شروع کردم. از من هیچ مدرکی نخواستند. 2 تا کالج هم عوض کردم. فقط گفتم بالاترین مدرکم دیپلم است. انگار فقط اگر قرار باشه در رشته های پزشکی ادامه تحصیل بدهید، ازتون دیپلمتون را میخواهند..
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-20 ساعت 20:43)nicole.gemini نوشته: من هم با اعلام اینکه دیپلم دارم کالج را شروع کردم. از من هیچ مدرکی نخواستند. 2 تا کالج هم عوض کردم. فقط گفتم بالاترین مدرکم دیپلم است. انگار فقط اگر قرار باشه در رشته های پزشکی ادامه تحصیل بدهید، ازتون دیپلمتون را میخواهند..
راسته که میگن اگر بفهمن تحصیلات آکادمیک داری نمیتونی از کمک هزینه ها استفاده کنی؟
6 آذر =27نوامبر 2013تحویل و پست مدارک
13آذر=4دسامبر 2013 رسید نامبر
9بهمن=29 ژانویه2014 اپروو
23بهمن=12فوریه2014نامه کیس نامبر
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-27 ساعت 02:31)شهلا 1346 نوشته: به نظر من کسی که تو ایران زحمت کشیده و پزشک شده و مسلما از امکانات زندگی خوبی هم برخودار ه و در جامعه دارای احترام هم هست نباید هیچ دلیلی برای مهاجرت داشته باشه تا اونجایی که من میدونم تو آمریکا مدرک پزشکی این ایالت را ایالت دیگه ای قبول نداره و اگر یک پزشک برای زندگی ایالتش را عوض کنه باید یکسری امتحانات بده و اگر قبول شد میتونه بکارش ادامه بده حالا ببیند مدرک پزشکی ایران اینجا چقدر کاربرد داره ؟
مثل گواهینامه رانندگی که با جابجایی باید دوباره اقدام کنی و گواهی نامه جدید بگیری . اگر کسی تو ایران زندگی خوبی داره اینجا چی میخواد ؟ ؟؟
ولی اگر جوانید و چیزی ندارید و میخواهید از صفر شروع کنید اینجا براتون بهتر خواهد بود مشروط بر اینکه اهل زحمت کشیدن هم باشید .
تو ایران یکی از فامیلامون را که دکترای دارو سازی داره و یک داروخانه هم داره تو کلاس آشپزی دیدم پرسیدم شما و آشپزی ؟؟
گفت آمدم آشپزی را یاد بگیرم و مدرک فنی و حرفه ای بگیرم برای کانادا اقدام کردم اگر رفتم برای شروع کار از آشپزی شروع کنم ...... نمیدونم چی باعث میشه آدم اون زندگی را که تو ایران داره با این زندگی که عوض کنه ؟؟؟؟؟؟؟ آیا ارزشو داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ دادن به این سوال نسبی است و به سطح رضایتمندی بر می گردد. معمولا در سلسله مراتب نیازها که برای آدم در نظر می گیرند احساس احترام اجتماعی پس از احساس امنیت نقش پر رنگی دارد. مهم نیست شما چقدر درآمد دارید و در کجای شهر بزرگ تهران زندگی می کنید. به هرحال شما نیاز به تعامل روزانه با جامعه دارید و در این تعامل حاشیه بسیار باریک احترام اجتماعی شما با کوچکترین چالش طبیعی دچار گسست می شود. این نوعی نارضایتی ایجاد می کند که شما را به دوری از جامعه موجود و یا همان مهاجرت ترغیب می کند. این تاپیک جای طرح این مسائل نیست وگرنه می شد به احساس امنیت اجتماعی که اولویت بالاتری است و عدم آن در ایران و یا برای آنان که آینده نگر تر هستند ، وضعیت تعارضات با سایر کشورهای منطقه که طرفدار ایدئولوژی های افراطی و چپ هستند (و سرشاخ شدنشان با ایرانیان ، کما اینکه از 5-6 سال پیش شروع شده است )و در آینده بصورت بالفعل تری (البته خدا آن روز را نیاورد) وضعیت کشور را به چالش های امنیتی خواهد کشید و .... عوامل ترغیب کننده ای برای مهاجرت خواهد بود.
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز شما کدام ایالت هستید؟
لطفا درمورد کار تو اداره ی پست بیشتر توضیح بدید. من شنیده ام که اداره پست حقوق خوبی میده ( ساعتی 16 دلار ) .
DATA ENTRY به معنی وارد کردن اطلاعات در کامپیوتر هست؟ اگر این باشه کار سختی نیست.
درضمن دپارتمان خانواده چیه؟
موفق باشید.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
من هنوز خودم پام به خاک شهید پرور آمریکا نرسیده .. اما برای دوستانی که نا امیدن از کار پیدا کردن : مادر و برادر من در شرایطی به آمریکا رفتن که به دلایلی پول کمی برده بودن که باهاش تونستن خونه اجاره کنن و یه چند ماهی سر کنن ... جفتشون افتادن دنبال کار و برادر هفده ساله من که تو عمرش دست به سیاه و سفید نزده بود تونست توی تاکوبل کار پیدا کنه و همزمان درس بخونه و امسال شکر خدا با نمرات عالی فارغ التحصیل بشه ... مادرم با سن پنجاه و خورده ای داره هم توی تی جی مکس و هم در یک آژانس کار می کنه ... دیگه ماشالله شما که همتون جوونین و هم بنیه دارید هم اراده ... به نظر من از کار سخت نباید ترسید درسته که اولش خیلی سخته اما همیشه روزای خوبی هم به دنبالش میاد ...
Catagory :F2B
Priority Date : 26APR2012
Case No : Yrv2013......
پس کی روزای خوب میاد؟ اصلا میاد عایا؟!!!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گلم سلام
من در ایران برنامه نویس هستم و بزودی به آمریکا می آیم. متاسفانه تکنولوژی که ما اینجا استفاده می کنیم و من مسلط هستم خیلی قدیمیه و در آمریکا منسوخ شده است. شما می دونید بدون داشتن سابقه کار از آمریکا، و بدون داشتن مدرک دانشگاهی از آنجا و بدون مهارت لازم باید دنبال چه راهکاری باشم تا بتونم کار پیدا کنم؟ قطعا خیلی سخته می دونم ولی اگر راهی به نظرتون می رسه بگید