کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین شغل من پس از ورود به آمریکا چی بود؟
(2014-03-27 ساعت 02:31)شهلا 1346 نوشته:  به نظر من کسی که تو ایران زحمت کشیده و پزشک شده و مسلما از امکانات زندگی خوبی هم برخودار ه و در جامعه دارای احترام هم هست نباید هیچ دلیلی برای مهاجرت داشته باشه تا اونجایی که من میدونم تو آمریکا مدرک پزشکی این ایالت را ایالت دیگه ای قبول نداره و اگر یک پزشک برای زندگی ایالتش را عوض کنه باید یکسری امتحانات بده و اگر قبول شد میتونه بکارش ادامه بده حالا ببیند مدرک پزشکی ایران اینجا چقدر کاربرد داره ؟
.........
میشه آدم اون زندگی را که تو ایران داره با این زندگی که عوض کنه ؟؟؟؟؟؟؟ آیا ارزشو داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تجربه ای که من دارم راجع چند تا از پزشکان مهاجرت کرده از دوست و فامیل این هست که معمولا به جایی ختم میشه که ایشان برمیگردن و در ایران مانده و مسئول کار و درامد میشن و خانواده در اونطرف مشغول زندگی یا درس و خلاصه یکجور جدایی اجباری که من البته نمیپسندم چون بقول شما ارزشش رو نداره البته یکنفر رو هم میشناسم که با سرمایه ای که داشتن بیزنس در امریکا خریدن که خب به نظرم عایدیش بعد از سالها هنوز نصف درامد ایشان در ایران نمیشود چون همردیفهای ایشان الان در ایران مولتی میلیاردر هستن. اما خب مهاجرت هم انگیزه ها و دلایل فراوان دیگه ای هم شاید داشته باشه.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: apoornaki ، yami ، sce ، mahbube ، Saeedv13 ، frozen mind ، pari pariaaa ، tartar ، soli asali ، نیما121 ، فرنا
این پست به تاپیک مربوط نمیشه و ایشالا یه جای خوب منتقل بشه اما چون اینجا سوال شدش راجع سرمایه گذاری اجبارا اینجا باید بگم و اینکه بله دوستان عزیز (بلنداکس!) شما باند رو فکر کنم با فاند اشتباه لپی گرفتید Smile
باند همون اوراق مشارکت خودمونه البته با بهره خیلی پایینتر و میزان بازده/بهره اش بسته به سر رسید اون داره و هرچه بلند مدت تر باشه همونطور که یامی گفت خب سود بیشتری بهش میخوره مثل سیستم سپرده. نوع دیگش بانهای محلی هست که کانتی و شهرداریها میدن که سود بالا ولی ریسک هم داره که ورشکستگی شهره
اما فاند ها صندوقهای سرمایه گداری مشترک هستن که 2 دسته کلی اند یکی ایرا ها یا بازنشستگی و یکی سرمایه گذاری یا میوچوال فاند. تعداد بیشماری ازین صندوقها هستن که پرتفولیو یا سبدی دارن که میتونه شامل سهام -باند- کالا-املاک و خیلی داراییها باشه و درجه ریسک هر کدوم ازین صندوقها هم متفاوته و قصه ریاد داره !
القصه بهترین بروکر که اینها رو بصورت دست اول میفروشه همون Vanguard هست که خودش یه دولته از بزرگی !
یکجور صندوقهایی هم هست که ای تی اف اسمشونه و قابل معامله در بورس هستن برعکس اون 2 صندوق و هرکدوم به اصطلاح یکی از شاخصهای بورس یا کالا رو ترک میکنن و اینم خودش قصه زیاد داره و بروکر دسته اول اینا همون اسکات ترید و تی دی امریترید هستن.
اما همونطور که یامی گفت بورس اینجا هم مثل ایران بازی بزرگان و پولدارها و اشخاص حقوقی هست و برای افراد عادی حکم قمار رو داره ولی با اینحال اگر خبره باشید و حدود 150 هزار دلار سرمایه گذاری کنین میشه انتظار سود رو داشت چیزی مثل 20 درصد درسال. این البته به اون معنی نیست که اگر 20 هزار دلار هم داشتید از همین قاعده تبعیت کنه نه 20 هزار دلار شما در چند هفته میتونه 0 بشه.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، el333 ، ParsTrader ، amjad ، frozen mind ، moqadam ، pari pariaaa ، Saeedv13 ، moony ، Shahabpk
(2013-11-21 ساعت 07:55)yami نوشته:  
(2013-11-21 ساعت 04:26)ROYAAA نوشته:  سلام دوستان من ليسانس حسابداري دارم ولي متاسفانه زبانم خيلي ضعيفه الان هم حدود ١ماه اينجا هستم، به نظرتون براي شروع وتا بهتر شدن زبان مي تونم كار پيدا كنم وبايد تو چه زمينه أي بگردم ؟؟؟؟؟؟

این رشته در آمریکا بسیار پرکاربرد و پرطرفدار هست و کار هم براش به نسبت راحتتر پیدا میشه اما یک به قول آذری ها یک «عاممای» بزرگ داره.
رشته حسابداری به زبان بی نهایت وابسته هست و اگه زبانتون خوب نباشه تقریبا امکان موفقیتی در اون برای آدم متصور نیست. همچنین باید این رشته رو تقریبا از صفر در اینجا بخونید چون هم سیستمش کمی با ایران فرق داره و هم اینکه اساسا هیچ کارفرمایی به کسی که در اینجا حسابداری نخونده، اعتماد نمیکنه که حساب کتاب شرکتش رو بده دستش و فردا تو دردسر بیوفته. البته بخاطر داشته سابقه تحصیل سرعت پیشرفت شما در تحصیل مجدد خیلی بیشتر خواهد بود.
یکی از خوبیهای رشته حسابداری در اینجا اینه که مثل ایران هر کی از راه رسیده یک برنامه حسابداری تولید نکرده و کلا چند تا برنامه حسابداری تایید شده برای هر رده حسابداری وجود داره (خانگی-تجارت خانگی-تجارت کوچک-تجارت متوسط-تجارت بزرگ و خیلی بزرگ) بنابرین شما در زمینه فعالیت خودتون که مثلا حسابداری تجارتهای کوچک باشه اگه یکی دو تا از اینا رو یاد بگیرید دیگه مشکل حله.
یکی دیگه از مزیتهای این رشته هم در آمریکا اینه که همه مردم باید هر سال فرمهای مالیاتی (قبلا کاغذی و الان آنلاین) پر کنن و خیلی ها یا بلد نیستن و یا کارشون اونقدر پیچیده هست که دیگه از عهده یک فرد بدون سواد حسابداری عادی خارجه و این بازار کار خوبی برای حسابدارهای مبتدی ایجاد میکنه.
البته برای کار در این رشته فکر کنم باید در آخر تحصیلاتتون هم یک آزمون برای لایسنس گرفتن بدین.
برای ادامه تحصیل در این رشته به نزدیکترین کالجی که در اطرافتون هست مراجعه کنید و اطلاعات بگیرید و البته تحقیق کنید که حتما حتما این کالج برای این رشته مجوزهای لازم رو داشته باشه و فردا بعد از اتمام تحصیلات متوجه نشید که آکریدیته نیست و همه زحماتتون به باد بره.
بیشتر حرفهاتون درست ولی اینکه میگید تقریبا از صفر باید شروع کنید اصلا درست نیست. اگر روی زبانتون کار کنید. مدرکتون رو اینجا قبول دارن
پاسخ
تشکر کنندگان: poem ، soli asali
(2013-07-29 ساعت 00:45)User نوشته:  اولین شغل همیشه بسیار مهیج است و اولین دلاری که در میارید بسیار با ارزش است. من هنوز تصویر اولین چک دریافتی ام را دارم.
....تازه باید بتوانید به همین مقدار هم توانایی حرف زدن داشته باشید.
موفق باشید.
سلام و سپاس فراوان از شما بخاطر نوشتن تجربیاتتون
من ارشد میکروبیولوژی دارم با 4 سال سابقه کار در آزمایشگاههای تشخیص طبی ایران و تا یک ماه دیگه هوستون میام چه دوره هایی رو واسه کار باید بگذرونم ممنون میشم راهنماییم کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: pv-n ، دخترمهربون ، soli asali
دوستان عزیز کسی از شغل و حرفه های ارایشگری خبری داره ؟؟؟؟؟اگر به درد بخور هست برای شروع .تا اینجا هستم دوره ای چیزی ببینم؟ مثلا ناخن یا اکستنشن؟؟؟
6 آذر =27نوامبر 2013تحویل و پست مدارک
13آذر=4دسامبر 2013 رسید نامبر
9بهمن=29 ژانویه2014 اپروو
23بهمن=12فوریه2014نامه کیس نامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، soli asali
...در مورد آرایشگری شما حتی برای شستن سر در آرایشگاه باید مدرک آمریکا را داشته باشید . دوره آرایشگری کامل دوسال هست و دوازده هزار دلار شهریه داره باید زبانتون خوب باشد تا بتونید برای این دوره ها ثبت نام کنید .
ولی ناخن تنها و یا کوتاه تنها دوره کوتاهتری دارد . اگر تو ایران اموزش ببینید خوبه ولی مدرکش بدرد اینجا نمیخوره فقط مهارت بیشتری پیدا میکنید ما قبل از اینکه بیایم پسرم را فرستادم و مدرک آرایشگری مردانه را گرفت ولی اینجا فقط باید مدرک آمریکا را داشته باشد در ضمن اینجا مثل ایران اینقدر تنوع در آرایش نیست بیشترین مصرف رنگ و مش کوتاه و مانیکور و پدیکور هست . رنگهای اینجا و ترکیب رنگش با ایران فرق میکنه . دوره ناخنی که در ایران میبینید فکر کنم در اینجا هم کاربرد داشته باشه . ولی مدرکش نیازی نیست فقط آموزش ببینید .
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، دخترمهربون ، pari pariaaa ، soli asali ، maria2000 ، فرنا
(2014-03-30 ساعت 11:31)shamim نوشته:  
(2013-11-21 ساعت 04:26)ROYAAA نوشته:  سلام دوستان من ليسانس حسابداري دارم ولي متاسفانه زبانم خيلي ضعيفه الان هم حدود ١ماه اينجا هستم، به نظرتون براي شروع وتا بهتر شدن زبان مي تونم كار پيدا كنم وبايد تو چه زمينه أي بگردم ؟؟؟؟؟؟

این رشته در آمریکا بسیار پرکاربرد و پرطرفدار هست و کار هم براش به نسبت راحتتر پیدا میشه اما یک به قول آذری ها یک «عاممای» بزرگ داره.
رشته حسابداری به زبان بی نهایت وابسته هست و اگه زبانتون خوب نباشه تقریبا امکان موفقیتی در اون برای آدم متصور نیست. همچنین باید این رشته رو تقریبا از صفر در اینجا بخونید چون هم سیستمش کمی با ایران فرق داره و هم اینکه اساسا هیچ کارفرمایی به کسی که در اینجا حسابداری نخونده، اعتماد نمیکنه که حساب کتاب شرکتش رو بده دستش و فردا تو دردسر بیوفته. البته بخاطر داشته سابقه تحصیل سرعت پیشرفت شما در تحصیل مجدد خیلی بیشتر خواهد بود.
یکی از خوبیهای رشته حسابداری در اینجا اینه که مثل ایران هر کی از راه رسیده یک برنامه حسابداری تولید نکرده و کلا چند تا برنامه حسابداری تایید شده برای هر رده حسابداری وجود داره (خانگی-تجارت خانگی-تجارت کوچک-تجارت متوسط-تجارت بزرگ و خیلی بزرگ) بنابرین شما در زمینه فعالیت خودتون که مثلا حسابداری تجارتهای کوچک باشه اگه یکی دو تا از اینا رو یاد بگیرید دیگه مشکل حله.
یکی دیگه از مزیتهای این رشته هم در آمریکا اینه که همه مردم باید هر سال فرمهای مالیاتی (قبلا کاغذی و الان آنلاین) پر کنن و خیلی ها یا بلد نیستن و یا کارشون اونقدر پیچیده هست که دیگه از عهده یک فرد بدون سواد حسابداری عادی خارجه و این بازار کار خوبی برای حسابدارهای مبتدی ایجاد میکنه.
البته برای کار در این رشته فکر کنم باید در آخر تحصیلاتتون هم یک آزمون برای لایسنس گرفتن بدین.
برای ادامه تحصیل در این رشته به نزدیکترین کالجی که در اطرافتون هست مراجعه کنید و اطلاعات بگیرید و البته تحقیق کنید که حتما حتما این کالج برای این رشته مجوزهای لازم رو داشته باشه و فردا بعد از اتمام تحصیلات متوجه نشید که آکریدیته نیست و همه زحماتتون به باد بره.
بیشتر حرفهاتون درست ولی اینکه میگید تقریبا از صفر باید شروع کنید اصلا درست نیست. اگر روی زبانتون کار کنید. مدرکتون رو اینجا قبول دارن
اگر زبانتون را تقویت کنید بانکها نیاز دارند . مدرکتون را تو کالیفرنیا تایید میکنند و اگر چند واحدی لازم بود میخونید تا مدرک همین جا را بگیرید و کسی هم منو راهنمایی کرد که مدرسه بزرگسالان دوره کوتاه مدت حسابداری که صد و بیست دلار هست را ببینم و از کشیری و کمک حسابداری شروع کنم .
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، battosai ، soli asali ، moony ، lighthouse
(2014-04-18 ساعت 02:21)شهلا 1346 نوشته:  
(2014-03-30 ساعت 11:31)shamim نوشته:  

اگر زبانتون را تقویت کنید بانکها نیاز دارند . کسی هم منو راهنمایی کرد مدرسه بزکسالان دوره کوتاه مدت حسابداری که صد و بیست دلار هست را ببینید و از کشیری و کمک حسابداری شروع کنید .

بعضی کالجها بجای فوق دیپلم سرتیفیکیت حسابداری هم دارند.
دوره هایی کوتاه مدتی که شهلا خانم فرمودند با اینکه ممکنه به خودی خود برای آدم شغل نشه اما در رقابت با بقیه برای مشاغلی مثل همان تحویلداری بانک خوب باشه.
البته من اینجا خیلی ها رو میشناسم که بدون کوچکترین سواد داری تحویلدار بانک شدن چون بانکها خودشان سر کار آموزش میدن و آموزششون بیشتر بر اساس کار با برنامه و سایت بانک هست تا استفاده فرد از قوانین حسابداری ولی خوب کسی که قطعا داره دنبال یک کار مثل تحویلداری بانک میگرده با دیدن این دوره ضرر نمیکنه.

*** در مورد این دوستمون که فرمودن که به شرط زبان مدرک حسابداری ایران رو قبول دارند، این لینک رو ببینید:
http://www.calcpa.org/Content/licensure/foreign.aspx
یک خروار شرط و شروط گذاشته برای حسابداران قسم خورده کشورهای دیگه اگه بخوان در آمریکا حسابدار بشن.
حالا بنده خدا بعد از همه اینها تازه با تبعیض کارفرماها مواجه خواهد شد که ناخودآگاه ترجیح میدن کسی رو استخدام کنن که به حسابداری و قوانین آمریکا بصورت عملی و با سابقه کار تسلط داره و نه صرفا در حد حفظ کردن و امتحان CPA رو پاس کردن.
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، شهلا 1346 ، ParsTrader ، soli asali ، lighthouse
شهلای عزیزم مرسی از پاسخ شما ولی اگر دقت به جمعیت مهاجرسرا بکنیم متوجه میشیم 90% از طریق لاتاری یا دایورسیتی ویزا وارد آمریکا میشن.....من روی صحبتم با خودمه منی که تو بهترین دانشگاه ایران درس خوندم و الان تو همین مملکت خودم بیکارم میل بیشتر به مهاجرت دارم یا یک فرد معمولی(گذشته از استثنایاتی که شما فرمودین) که فوق العاده موفقه و درآمد آنچنانی داره؟ نمیدونم ولی به قول پدرشوهرم که 45 ساله امریکا زندگی میکنه هر کی پاش میرسه اونور خان و خان زاده میشه و دکتر مهندس میشه ....خداییش کسایی که میرن دانشگاه هایی مثل آزادو مازاد مدرک میگیرن چه جور روشون میشه به خودشون بگن تحصیل کرده و موفق(کار با استثناها ندارم)
ولی چیزی که من فکر میکنم اینه که ما همه پیکان هستیم موفقیتمون هم پیکانه..... نمونش خودم و همه اطرافیانم ولی اگر شما مشاهده دیگری کردین شاید شما از خواص هستین.....کسی که میکه من تو رشته خودم موفقم یعنی حرف واسه گفتن داره پس غیر ممکنه که بعد از چند سال نتونه اونجا کار پیدا کنه.....مگر اینکه موفقیتش رو اشتباه ترجمه کرده باشه ......
در کل به نظر من موفقیت هیچ ارتباطی با مهاجرت نداره ....من تو دایره لغوی خودم مهاجرت رو از کشوری یا جایی به جای دیگه رفتن میدونم ....شاید این بابی بشه برای موفقیت ولی هیچ وقت الزاما همراه هم نیستن...........
+در ضمن اینها همه نظرات شخصی بنده با اطلاعاتی که دارم اگر دوستان نظری دارن بگن؟
6 آذر =27نوامبر 2013تحویل و پست مدارک
13آذر=4دسامبر 2013 رسید نامبر
9بهمن=29 ژانویه2014 اپروو
23بهمن=12فوریه2014نامه کیس نامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: شهلا 1346 ، tartar ، soli asali
دختر مهربون،
این مسئله رو از بعد دیگه ای هم میشه بررسی کرد. البته من به هیچ وجه قصد جسارت ندارم و خدای نکرده امیدوارم که بهتون بر نخوره و برداشت سو از حرفهای من نکنید.
موفقیت در زمان حاضر دیگه در بهتره نمره رو از بهترین دانشگاه یک کشوری آوردن نیست. یک زمانی وقتی که تعداد دانشگاهها محدود بود و تحصیلکرده ها کم ممکن بود که حرف شما درست باشه ولی نه دیگه. در این دوره زمانه موفقیت رو با آنچه در آخر کار بدست اوردین میسنجن. کسی از دانشگاه هاروارد شارگرد اول فارغ التحصیل بشه ولی نتونه یک شغل مرتبط پیدا کنه. متاسفانه این فرد موفق نبوده یا دقیق تر بگم صرفا در قسمت درس خواندن موفق بوده ولی هدف از درس خواندن که کسب شغل و درامد هست رو بهش نرسیده و طبیعتا نمیشه زیاد رو اون موفقیت جزئی حساب کرد چون نتیجه ای نداشته.
اما شما مثل بیل گیتس دانشجوی اخراجی یا انصرافی باشید و برید مایکروسافت رو تاسیس کنید. البته که موفق هستید. شما از راه دیگه ای به موفقیت رسیدید.
فکر میکنم اون قسمت از فرمایشتون که «خداییش کسایی که میرن دانشگاه هایی مثل آزادو مازاد مدرک میگیرن چه جور روشون میشه به خودشون بگن تحصیل کرده و موفق» اصلا شایسته نبود.
من خودم دانشگاه آزاد درس نخوندم اما از دوستانم که آزاد بودن و اون زمان زور زدن و ریاضی قبول شدن، الان دکترا گرفتن و شدن بهترین استاد دانشگاه و از اونایی که سراسری هم بودن یک لیسانس مهندسی رو گرفتن و شدن کارمند ساده شرکتی. این افراد هم اصلا کم نیستن که «کار با استثناها ندارم». خیلی زیاد هستن خیلی چون دیگه زمانه پز نمره دانشگاه و اسم دانشگاه رو دادن گذشته. در همین آمریکا بهمین خاطر اونقدر دانشگاه بی اسم و رسم باز کرده که بیا و ببین.
دلیلش هم اینه که میگن دیگه کسی از شما نخواهد پرسید کجا درس خوندی، ولی مهارتی که ما به شما یاد میدیم شما رو موفق خواهد کرد. اصلا اساس این Certification در آمریکا بر این است که نگن کی کجا درس خونده بلکه این آزمون جامع باشه که نشون بده که فرق دو نفر با دو مدرک مهندسی کامپیوتر مثلا از دو دانشگاه خوب و بد چیه چون اون یک ورق کاغذه کار انجام نمیده، بلکه خود فرد هست که کار میکنه.

متاسفانه تا زمانی که با این دید به جامعه و بازار کار نگاه کنید که من فلان دانشگاه فلان چیز خوندم با فلان نمره و این فلانی از آزاد و پیام نور و جامع کاربردی داره چی چی به من میگه، حداقل از بابت استخدام راه به جایی نخواهید برد. اصلا یک سوالی از حضورتون بپرسم، شما کارفرما و مسئول استخدام یک شرکت بزرگ و موفق هستین. یک نفر بیاد مصاحبه و صرفا کل هنرش دانشگاه محل تحصیلشه، چکار میکنید؟

alisarvareharchiabi جان
با کدام قسمت صحبتهای شهلا خانم موافق نیستید؟
پاسخ
درود به یامی . یامی عزیز کلن پست های شهلا خانوم رو خیلی قبل تر دیدم دیدگاهشون خیلی فرق داره با من . پاراگراف اولشون هم صرف نظر اینکه قبول داشته باشم یا نه به نظرم با توجه به صحبت های قبلیشون بیشتر قصدشون چیز دیگری هست تو لفافه میگن . اما کلیت صحبتشون رو قبول دارم .

عباس عزیز هرچی تو زندگیت بخواهی و براش ( زحمت ) بکشی بهش میرسی نیازی نیست آدم به هر حرفی هم گوش بده . منتها آدما تو یه سنی نمیخوان شاید تا آخر سنشون هم همین وضع براشون باشه حالا فرقی نداره گینه باشن یا بورلی هیلز .
پاسخ
تشکر کنندگان: abas_kashan ، soli asali
(2014-04-18 ساعت 04:02)alisarvareharchiabi نوشته:  درود به یامی . یامی عزیز کلن پست های شهلا خانوم رو خیلی قبل تر دیدم دیدگاهشون خیلی فرق داره با من . پاراگراف اولشون هم صرف نظر اینکه قبول داشته باشم یا نه به نظرم با توجه به صحبت های قبلیشون بیشتر قصدشون چیز دیگری هست تو لفافه میگن . اما کلیت صحبتشون رو قبول دارم .

عباس عزیز هرچی تو زندگیت بخواهی و براش ( زحمت ) بکشی بهش میرسی نیازی نیست آدم به هر حرفی هم گوش بده . منتها آدما تو یه سنی نمیخوان شاید تا آخر سنشون هم همین وضع براشون باشه حالا فرقی نداره گینه باشن یا بورلی هیلز .

علی جان
حالا ما که از دل همدیگه خبر نداریم؟ هر چی مینویسیم بنا رو بر اون بذاریم که منظورمون همونه. اینجا هم بیشتر محل تبادل نظر هست تا تقاعد نظر!!! (محل متقاعد کردن!! از خودم در آوردم!!)
برای مثال شهلا خانم با توجه به چیزهایی که دیدن و حرفهایی که شنیدن نظرشون اینه که با یک دوره 120 دولاری حسابداری میشه خیلی کارها کرد. من بر عکس معتقدم که 120 دولاری سهله، با 1200 دولاری اش هم زیاد نمیشه روش حساب کرد چون بدون مدرک رسمی دانشگاهی و CPA شدن اصلا آدم نمیتونه اینجا به خودش بگه حسابدار و نهایت آدم میشه Book Keeper که اونم جزو مشاغلی هست که بخاطر نشسته بودن و دفتری بودن و مسئولیت کمتر به نسبت حسابدار و راحتی یادگرفتنش مشتری زیاد داره و من به شخصه باز بعید میدونم که تو این گیر رو دار کاریابی، به یک ایرانی برسه. معمولا خانمهای خوش سر و زبان و جوان و زیبایی همیشه هستن که این شغلهای دفتری معمولا آبونه اونها هست!!!!! حالا یک فردی نهایتا نظرش به شهلا خانم نزدیک تر میشه یا به من. دیگه یک چیز شخصی هست.
یا اون دوستمون که معتقده که با مدرک حسابداری ایران میشه اینجا حسابدار شد، ایشان اطلاعات و نظرشون رو میدن، منم نظر و اطلاعات و لینکهایی که دارم رو میدم. حالا هر کی هر جوری دلش خواست میتونه تفسیر کنه.
به مرور زمان هم آدم نظرش عوض میشه. من خودم آمدم آمریکا اصلا شروع به تحصیل برام کاملا بی معنی بود و باهاش مخالف بودم اما در عرض چند ماه - دقیق تر بگم - حدود نه ماه، اصلا شرایط به گونه ای عوض شد که با چیزی که باهاش کاملا مخالف بودم، کاملا موافق شدم.
بهرحال امیدوارم که شما هم در راه مهاجرتتان موفق باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، sadeghifa ، شهلا 1346 ، sce ، usamilad ، pari pariaaa ، lighthouse
من عادت ندارم تو لفافه حرف بزنم اگر چیزی براتون مبهم هست بگید تا راجبش صجت کنیم . این نظر منه که آدما موفق بیشتر اعتماد بنفس دارند و دنبال موفقیت بیشتر هستند و اگر کسی تو کشور خودش نتونه موفق بشه تو یک کشور دیگه به مراتب بدست آوردن موفقیت براش مشکل تره . من از وقتی اینجا امدم کاملا اعتماد به نفسم را از دست دادم و تقریبا هر روز با خودم میگم من با چه جراتی اینکار را کردم و گاهی به نتیجه میرسم بحث جرات نبوده بلکه کم عقلی و بی تجربه گی و الا هیچ وقت اینکار را نمیکردم و اگر یکروزی به هر دلیلی برگردم ایران مطمئن هستم دیگه هیچوقت بهیچ جا حتی شهر های داخل ایران مهاچرت نخواهم کرد . این تجربه باعث شده کمی عاقل تر بشم ... خواهش میکنم هیچ کس این صحبت منو که مهاجرت یعنی کم عقلی بخودش نگیره این پاراگراف فقط و فقط در مورد شخص خودم هست .
و اما در مورد اینکه شما در بهترین دانشگاه درس خوندید و در تحصیل موفق بودید در مورد کار باید بهتون بگم علاوه بر تحصیل تجربه کاری هم مهمه که با گذراندن یک دوره سه ماهه کار اموزی و کمی تلاش و پشتکار حتما میتونید کار پیدا کنید .
باور کنید من اینجا چهار ماه شبانه روزی پای کامپیوتر درخواست کار برای هر جایی که فکرشو بکنید پر کردم . فقط از دو جا برای مصاحبه زنگ زدند که ان هم ناموفق بود . اینکه میگید کسانیکه میرند اونجا فروشندگی هم نمیکنند باید بگم من حتی برای قفسه چینی و مرتب کردن لباس در فروشگاهها فرم پر کردم ولی برای همین کاراها هم به من زنگ نزدند . شما هم اگر به مدت چهار ماه شبانه روزی دنبال کار باشید و برای هر شغلی درخواست بدید مطمئن باشید کار پیدا میکنید .
مهندس عمران اولین شغل در امریکا کار در لاندری هتل
مهندس کامپیوتر کار در مک دونات
دبیر فیزیک کار در کافه تریای مدرسه
مدیر مالی و مدرس در دانشگاه کار در رستوران
مهندس برق کار در کارخانه جداسازی قرض های ویتامین
مهندس شیمی کارگر روز مزد ساختمان
معلم مدرسه نظافت منازل
تیمسار زمان یاقوت پارکینک
قاضی زمان یاقوت رستوران
ووووو بخدا قسم اینا کسانی هستند که من از نزدیک می شناسمشون آیا به نظر شما اینجور کارا تو ایران پیدا نمیشه .
البته این کارا تا زمانی هست که زبان بلد نباشید و بعد حتما میتونید با گرفتن یک مدرک کار مورد نظرتون را بدست بیارید ولی باید برای یک پروسه 5 ساله صبور باشید و مشکلات زیادی را تحمل کنید . آیا اگر در ایران این پروسه را طی کنید موفق نمیشد .
من کار آموزهای حسابداری داشتم که میامدند شرکت و بحساب خودشون زرنگی میکردند و میگفتند لطفا برای ما ساعت بزنید و ما کار اموزی نیام مثلا راهمون دوره و یا این و... ان ...من هم بهشون میگفتم این راحترین راه هست برای من که فقط براتون ساعت بزنم و وقت صرف اموزش شما نکنم ولی شما بهترین موقعیت را از دست میدید و بعد از گرفتن لیسانس چون کار عملی نکردید هر جا مصاحبه شغلی برید کسی استخدامتون نمیکنه و تازه انموقع باید سه ماهی بیاید و مجانی کار کنید تا چیزی یاد بگیرید و حق انتخاب را با خودشان میزاشتم . اغلب انتخاب میکردند فقط براشون ساعت بزنیم و میرفتند . و بعد میگفتند کار برای حسابداری نیست و من تعجب میکردم از اینکه وقتی آگهی استخدام حسابدار میزدیم از بین صد نفری که زنگ میزنند گاهی یک نفر هم پیدا نمیشد که کار بلد باشه حتی یک نفر که معدل بالا ی 18 از دانشگاه سراسری داشت یک معادله ساده حسابداری هم بلد نبود و میگفت خب شب امتحان میخوندم و از بر میکردم و نمره میگرفتم و فرداش هم فراموش میکردم .
لیسانس دولتی و ازاد و....... کافی نیست تجربه و کار عملی لازم هست . اینجا هم کسی به مدرک شما کاری نداره زبان بلد باشید و اگر ادعا میکنید مثلا مکانیک هستید عملا ثابت کنید کافی هست .
پاسخ
تشکر کنندگان: abas_kashan ، ffrfar ، sadeghifa ، frpa ، yami ، battosai ، mozhgangh ، khder ، moqadam ، M.Ho ، sce ، poone59 ، نیما121 ، maria2000 ، moony ، soufia ، pari pariaaa ، Lemony ، فرنا ، lighthouse
(2012-02-25 ساعت 10:09)armanbala نوشته:  يكي از دوستان به من خصوصي زده در خصوص ارزيابي مدارك تحصيلي چون خصوصي error ميده اينجا ميزنم

SH1A2R3 نوشته: سلام ارمان جان در مورد این قضیه تایید مدرکت میشه به ما هم کامل توضیح بدین چطوری و از چه سایتی مدارک رو تایید کردی ؟چه مدارکی فرستادی؟من به راهنمایی شما احتیاج دارم.

تمامي موسسات آموزشي عضو NACES ميتوانند ارزيابي مدارك بكنند من طي تحقيقي كه كردم راحتترين موسسه spantran هست كه در تگزاس هيوستون مستقر هست از طريق ايميل هم مدارك را مي پذيرد و خودش مستقيما با دانشگاه ايران تماس ميگيرد و كانفيرم ميگيرد البته براي انجام اينكار شصت دلار شارژ ميكند كسي ميتواند خودش به دانشگاه مراجعه كرده و درخواست كند كه مستقيما به ايميل آنها تاييديه بفرستد ارزيابي رايگان نيست و انواع مختلفي دارد مثلا فقط ارزيابي مقطع تحصيلي هشتادو پنج دلار است ارزيابي رشته به رشته دويست و سي و پنج تا و رشته هاي مهندسي تا سيصد هم ميگيرند اگر كرديت كارت داشته باشيد با ايميل همه چيز حل هست
به آدرس www.spantran.com برو همه چيزو توضيح داده است
موفق باشي

اگه یکی با دیپلم بیاد اونجا بخواد درس رو تو دانشگاه ادامه بده چی؟ مدرک دیپلم اون هم باید ارزیابی بشه ؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان: yami
اﺯ ﻣﻦ ﻓﻘﻄ ﻛﭙﻲ ﺗﺮﺟﻤﻪ ﺭﺳﻤﻲ ﺩﻳﭙﻠﻢ ﺭﻭ ﮔﺮﻓﺘﻦ. ﻣﺤﻞ ﺑﻪ ﻣﺤﻞ ﻣﻤﻜﻨﻪ ﻓﺮﻕ ﻛﻨﻪ.
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان