کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
(2009-11-25 ساعت 08:52)Monica نوشته:  شما اون مداركي كه اسپانسر فرستاده، يا گواهي تمكن مالي رو بايد به تعداد نفراتي كه همراه شما ويزا ميگيرن (اگر مجردي كه فقط يكي) آماده كني... فرمهاي اسپانسر رو ميتوني كپي بگيري، اون گواهي تمكن رو نمي دونم احتمالا ميتوني از اون هم كپي بگيري...

ولی از ما یکی برای کل خانواده گرفت. فقط سند ازدواج بود که 2 تا گرفت.
2010AS3xxx
تشکر کنندگان:
darya جان، شما مگه ابوظبي نبودي؟! اين مورد مال آنكاراست كه دنگ و فنگش همه رو كشته!
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
تشکر کنندگان:
آره ما ابوظبی بودیم. مگه فرق می کنه؟
ولی انگار آنکارا با اینکه دنگ و فنگش بیشتره ، بهتر ویزا میده و خیلی کاراش منظم تره! ابوظبی که خیلی کاراش بی نظمه. آدرسی که به ما دادند تا وضعیت کلیرنس رو توش ببینیم از ماه جون تا حالا آپدیت نشده! یک آدرس دیگه بچه ها دادند که اونم از 12 نوامبر تا حالا آپ نشده. مگه نباید هر هفته آپدیت بشه؟
تا ما میایم کلیر بشیم من روانی می شم.
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: Monica
(2009-11-25 ساعت 10:26)darya نوشته:  آره ما ابوظبی بودیم. مگه فرق می کنه؟
ولی انگار آنکارا با اینکه دنگ و فنگش بیشتره ، بهتر ویزا میده و خیلی کاراش منظم تره! ابوظبی که خیلی کاراش بی نظمه. آدرسی که به ما دادند تا وضعیت کلیرنس رو توش ببینیم از ماه جون تا حالا آپدیت نشده! یک آدرس دیگه بچه ها دادند که اونم از 12 نوامبر تا حالا آپ نشده. مگه نباید هر هفته آپدیت بشه؟
تا ما میایم کلیر بشیم من روانی می شم.

آره عزيزم، اينجور چيزاشون يكم با هم فرق مي كنه!
الهي .... مي دونم چي ميگي! منم تا ديروز داشتم با زنجير اينور اونور مي رفتم! خدا رو شكر كه كليرنسمون اومد، و گرنه ديگه به من اميدي نبود! همه داشتن برام دعا مي كردن! شبنم طفلي به خاطر من حتي نذر كرد كه زود كليرنسمون بياد!Tongue

آخه من چقدر به بچه هاي اينجا مديونم؟! Shy حالا منم براي شما نذر مي كنم! ايشالا اين هفته جواب كليرنس شما هم بياد...Smile

(2009-11-25 ساعت 10:28)m_s_1368 نوشته:  لازم هست که گواهی تمکن مالی رو براشون بفرستیم ؟؟؟

ما فقط فرم هاي اسپانسر رو فرستاديم، گواهي تمكين مالي رو با خودمون برديم....
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
تشکر کنندگان: m_s_1368 ، shabnam286 ، sh-b ، seravin ، maryam89 ، darya ، shahin82 ، WIKIMAN ، indmehdi ، f.o ، king_of_sky ، PEYMAN2010
سلام
بعد از کلیر شدن ما ویزامون رو سریع رفتیم گرفتیم ! سر ساعت نوشته شده در برگه آبی رفتیم سفارت . کارمون چند دقیقه بیشتر طول نکشید. مسئول پشت باجه برگه آبی و پاسپورتها رو گرفت (نقص مدارک نداشتیم) هیچ سوال هم نکرد. برگه ای داد دادیم به نماینده ups . پنج شنبه بود . آدرس گرفتن گفتن ویزاتون احتمال زیاد تا شنبه به دستتون میرسه . ما هم از هر کی پرسیدیم گفتن حداقل 2 روز طول میکشه فرداش رفتیم گردش وقتی برگشتیم دیدیم ویزاهامون رو آورده بودن ما نبودیم!
نگران شدیم تا زمان پرواز برگشتمون به دستمون نرسه ولی پرسیدیم گفتن تا سه بار میارن و فرداش ساعت 2 آوردن و ایندفعه ما لحظه به لحظه از اینترنت محل بسه رو چک میکردیم.
موفق باشید
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
سفرنامه ما نیز اینچنین بود :

روز یکشنبه با پرواز ایران ایر تهران رو به مقصد آنکارا ترک نمودیم البته با مشقت های فراوان از جمله تصادف هواپیما با ماشینی که در باند حرکت میکرد که باعث 4 ساعت تاخیر در پرواز ما شد. ساعت حدود 12 شب به فرودگاه آنکارا رسیدیم بسیار خسته بودیم اما این خستگی هم نتوانست باعث کوچکترین لطمه ای به خرید ما از فری شاپ بشهBig Grin
با یک تاکسی به مبلغ 50 دلار برای رساندن ما به هتل به توافق رسیدم ساعت حدود یک بعد از نیمه شب بود که به هتل بست وسترن 2000 رسیدم (دوست خوبم علیرضا زحمت رزرو هتل رو کشیده بود)
دوشنبه وقت دکتر داشتیم که از قبل وقت گرفته بودیم منشی دکتر پاسپورت ها رو دید و ما رو فرستاد آزمایشگاه طبقه بالای مطب و اونجا آزمایش خون و عکس قفسه سینه از ما گرفتند که نفری 85 دلار شد که همون موقع عکس ریه رو بهمون دادند و برای پسرم هم فقط یک پرونده تشکیل شد وقتی دوباره برگشتیم پایین منشی دکتر برای عصر وقت تعیین کرد ساعت 5 تو مطب حاضر بودیم خانم دکتر اونگان من رو معاینه کردن چون قبلا عمل دیسک کمر انجام دادم از این قضه خیلی نگران بودم و همراه خودم مدارک پزشکیم و یه گواهی از پزشکم به همراه ترجمه اون رو با خودم بردم که اگه یه وقت دکتر به این قضیه حساس شد از اونا استفاده کنم تو همون بدو ورودم به اتاق ترجمه گواهی پزشک رو گذاشتم رو میزش که با یه نگاه سرسری گفت الان خوب شدی گفتم آره و دیگه هیچ سوالی در مورد جراحیم ازم نکرد من خودم هیچ واکسنی نخوردم اما همسرم با اینکه قبلا آبله مرغون گرفته بود اما بازم آقای دکتر لطف کردند و واکسن آبله مرغون رو زدند اما بدترین جای قضیه اونجا بود که به پسرم که 2.5 سال بیشتر نداره 4 تا واکسن زد با اینحال که کارت واکسیناسیونش رو ترجمه کرده بودم و بهشون نشون دادم بعد از انجام معاینه و نوش جان کردن انواع و اقسام واکسن ها منشی دکتر گفتند که پنجشنبه ساعت 4 برای دیدن جای تست سل پسرم به مطب بریم و همون روز هم جواب آزمایشاتمون رو میدن خلاصه پنجشنبه شد و ما با ترس و لرز رفتیم مطب که نکنه آقای دکتر جای تست سل رو نگاه کنه و بامبول دربیاره و دوباره خرج تراشی کنه تو همبن حال و هوا نشسته بودیم و منتظر که الان منشی صدامون میکنه که بریم تو که منشی صدامون زد رفتم جلو دیدم سه تا پاکت مهر و موم شده دستشه و اونها رو بهم داد گفت بازشون نکن و همین!!! یعنی اصلا آقای دکتر جای تست سل رو ندید باورتون میشه اینجا بود که فهمیدم تست مدیکال کشکه Wink
خلاصه روز موعود فرا رسید آماده شدیم و رفتیم دم در سفارت حدود ساعت 7:45 بود و اولین نفر بودیمSmile ساعت 8:30 در باز شد و ما رفتیم تو یه حیاط کوچولو بعد از اونجا وارد اتاق بازرسی شدیم دقیقا مثل فرودگاه باید از زیر دستگاه رد بشید بعد از بازرسی باز هم وارد یک حیاط بزرگتر شدیم و تا انتهای حیاط رفتیم که درب ورودی به سالن کوچکی بود بعد از چند دقیقه درب باز شد و وارد شدیم یه پیشخون بود که یه خانم ایرانی اونجا مدارک رو میگرفتن ایشون اصل مدارک ( شناسنامه.عقدنامه.اسپانسر.کارت ملی.پاسپورت.مدارک تحصیلی خودم و جواب آزمایشات رو گرفتن) بعدش گفتن که 2 تا عکس بدید یهو سرم خورد به سقف گفتم من قبلا عکس ها رو فرستادم گفت که نمونه عکسی رو که فرستادید با خودتون دارید گفتم نه .خلاصه هر جوری بود قضیه به خیر گذشت بعد پرسید فارسی یا انگلیسی که ما فارسی رو انتخاب کردیم بعدش شماره رو بهم داد شمارم 400 بود چون اولین نفر بودم ضمنا یه برگه که طریقه صحیح انگشت نگاری و مسائلی در مورد مصاحبه رو توضیح داده بهمون دادن و وارد سالن اصلی شدیم یک سالن شبیه یه مستطیل که دقیقا 87 نفر گنجایش داشت ما هم خیلی مرتب و اتوکشیده رفتیم نشستیم صندلی ها رو به دیوارن و دقیقا باجه هایی که مصاحبه رو انجام میدن پشت سر هستند روی دیوار هم تابلویی نصب شده که شماره ها رو نشون میده که باید به کدوم باجه برن و با یک صدای دینگ شماره رو نشون میده بعد از چند دقیقه شماره ما افتاد برای باجه 5 رفتم اونجا یه خانم مدارک اضافی رو بهم پس داد و گفت بیا باجه بغل که شماره 4 بود رفتم دم باجه و مبلغ 2325 دلار رو بهشون تحویل دادم دوباره نشستیم بعد از چند دقیقه شماره رو باجه 6 افتاد رفتیم و انگشت نگاری رو انجام دادیم و دوباره نشستیم Cool
بالاخره شماره ما افتاد برای مصاحبه و باجه 5 بود رفتیم جلو باجه یه خانم آمریکایی که به سختی فارسی رو صحبت میکرد مصاحبه رو با ما شروع کرد اول از من پرسید چی خوندی؟ براش توضیح دادم بعدش گفت کارت چیه؟ کارم رو یه مقدار مفصل تر توضیح دادم بعد رو به همسرم کرد و دوباره همین سوال ها رو از اون پرسید تو همین حین که همسرم مشغول پاسخ دادن به سوالاشون بود یه سرکی تو پرونده کشیدم که یهو برگه آبی رو دیدمSad وا رفتم تو همین حین رو به من کردن و پرسیدن خدمت رفتی؟ ارتش بودی؟ من هم کامل برای ایشون توضیح دادم منتظر سوالهای بعدی بودم مثل : کجای آمریکا میخوای بری-اسپانسرت باهات چه نسبتی داره-میخوای اونجا چیکار کنی یا تبریک برای قبول شدن در لاتاری (بمانند سفرنامه های سایر دوستان) که دیدم نه ایشون اصلا قصد سوال در این موارد را ندارن در ضمن یه خانومی که زبان فارسی رو خوب متوجه میشدن پشت سر ایشون وایستاده بودن و در مواقعی که ایشون کم میاورد میکروفون رو خاموش میکردند و با اون خانوم مشورت میکردن و بعد دوباره یه سوال دیگه از ما میپرسیدند در آخر هم به ما گفتند باید قسم بخورید ما هم قسم خوردیم برگه آبی رو بهمون دادند و گفتند این یه روال اداری هستش و یک تا دو ماه دیگه هر موقع شماره کیس خودت رو تو سایت دیدی بیا و ویزات رو بگیر ما هم از سفارت اومدیم بیرون و به سمت هتل رفتیم اما خداییش انگار یه بار گنده از رو شونم برداشته شد اصلا حس میکردم راحت تر نفیس میکشم ولی این حال هم تا اون موقعی دوام داشت که یادم نبود باید سفرنامه بنویسم و از لحظه ای که یادم افتاد دوباره یه سنگینی رو شونه هام احساس کردم بعدش هم یکی دو روزی تو آنکارا گشتیم و خوشگذروندیم و با پرواز چهارشنبه ایران ایر به تهران برگشتیم

چند نکته:
1- ورودیه تاکسی تو آنکارا 1.7 لیر و به ازای هر 100 متر حرکت 30 کوروش(ykr) و برای هر پنج دقیقه معطلی در تاکسی 50 کوروش کنتور میندازه نزدیک هر هتل یه باجه تاکسی هست و هتل هم ماشین هاشو از اون باجه میگیره اگه برای برگشت به فرودگاه از این ماشین ها استفاده کنید قیمتشون 75 لیره اما اگه بخواهید صرفه جویی کنید میتونید از تو خیابون تاکسی بگیرید با مبلغ 40 لیر
2- از مراکز خرید خوب آنکارا میشه آنکا مال رو نام برد که شعب میگروس و چند فروشگاه خوب دیگه رو داره ضمنا طبقه آخرش فقط مخصوص شکمه و KFC و MACDONALD هم داره
3- بهترین رستوران های آنکارا تو خیابون bestekar هستند از جمله 49 . منقل کباب . روملی
4- اگر قصد خرید سیم کارت ترکسل رو دارید حتما از شعب خودش بخرید در ضمن دقت کنید مثل ایرانسل دارای طرحهای متفاوت و هدیه می باشد.
5- دوستانی که به دلیل تست سل فرزندشون مدت بیشتری رو تو آنکارا باید بمونن اگه تصمیم به این داشتن که از استانبول هم دیدن کنند میتونن از هواپیمایی پگاسوس ( http://www.flypgs.com
) استفاده کنند واقعا قیمتهاش خوبه من پرواز استانبول رو نفری 113 لیر گرفتم.

اگر سوالی بود من در خدمتم
2010AS3xxx
جناب مدیر ضمن تشکر از سفرنامه
میشه بفرمایید روز مصاحبه چند شنبه بود؟
و اینکه دکتر یا سفارت لیر ترک هم قبول میکنند یا فقط green back ؟!
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
تشکر کنندگان:
سفارت رو فکر نکنم ولی دکتر اونگان لیر ترک قبول می کنه.
سوالی بود در خدمتم!
تشکر کنندگان: سارا کوچولو
(2009-12-06 ساعت 20:15)soheilbadami نوشته:  جناب مدیر ضمن تشکر از سفرنامه
میشه بفرمایید روز مصاحبه چند شنبه بود؟
و اینکه دکتر یا سفارت لیر ترک هم قبول میکنند یا فقط green back ؟!

خواهش میکنم شرمنده نمیتونم بگم چندشنبه بودTongue
دکتر شاید لیر ترک قبول کنه ولی سفارت فکر نمیکنم.
2010AS3xxx
تشکر کنندگان:
از دوستان عزیز انکارا رفته و نرفته کسی از اجاره کردن ماشین تو انکارا اطلاعی داره ؟و اینکه گواهینامه بین الملل برای رانندگی قابل قبوله؟
تشکر کنندگان:
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ویزای منم تا شنبه میاددددددددددددددددددددددددددددددددددد

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
با تبریک فراوان ، شما سربازی معاف بودین ؟!
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. Shy
شماره کیس:‌ 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس :‌ June 2011 9
دریافت ویزا :‌ 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
تشکر کنندگان:
manam bad az 3 roooz visam ro gereftam Smile
============================
منم بعد از سه روز ویزام رو گرفتم

تشکر کنندگان: m_s_1368 ، seravin ، sh-b ، Ashkan78 ، mohsen324 ، MajidShirzadeh ، اليزا ، ShoMpeT ، reza22 ، maryam89 ، meweadl ، N.D ، shahin82 ، hamed_gh ، shadi ، PEYMAN2010
(2009-12-10 ساعت 18:37)Ali-J نوشته:  با تبریک فراوان ، شما سربازی معاف بودین ؟!

ممنون ! بله معاق بودم Big Grin
تشکر کنندگان: ShoMpeT ، WIKIMAN
من برای tracking کردن UPS هرچی تلاش می کنم می نویسه
Not all tracking information is available at this time.
Please try again later
یا
Sorgulama işleminde bir hata oluştu;

Bu Referans/Takip Numarasına ait bilgi bulunamamaktadır. Lütfen numaranızı kontrol edip yeniden deneyiniz.

Referans/Takip Numarasına göre Sorgulama işlemini yeniden yapmak için 'Detaylı Sorgu' butonuna tıklayınız

چرااا اینجوریه ؟؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان