کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
احتمالا" کد رو اشتباه وارد می کنید
باید کد 15 کارکتری رو که اولش با H و وسطش B (نه 8 انگلیسی ) است رو در http://www.ups.com.tr در قسمت Takip No: انگلیسی وارد کنید
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
تشکر کنندگان: m_s_1368 ، ALIREZA205
(2009-12-11 ساعت 12:08)babakped نوشته:  احتمالا" کد رو اشتباه وارد می کنید
باید کد 15 کارکتری رو که اولش با H و وسطش B (نه 8 انگلیسی ) است رو در http://www.ups.com.tr در قسمت Takip No: انگلیسی وارد کنید

دقیقاً همینجوری وارد کردم ، کد درسته چون وقتی تو این صفحه http://ups.com.tr/sorguhatasi.asp تست می کنم اسم خودم و هتل رو می زنه ولی تو ترکینگ اصلی میگه هنوز اطلاعات در دسترس نیست.
تشکر کنندگان:
negaran nabashid visaye man 3 rooz bad ba ups omad be adresse hotel va majbor shudam bilitamo bendazam aghab .
==========================
نگران نباشید ویزای من 3 روز بعد با ups اومد به آدرس هتل و مجبور شدم بلیطمو بندازم عقب.

تشکر کنندگان: merdax ، R.F ، m_s_1368 ، sh-b ، kash ، MajidShirzadeh ، f.o ، Monica
دوستان سلام
مطالبی که من در این سفرنامه می نویسم سعی میکنم پوشش دهنده مطالبی باشه که کمتر در سفرنامه دوستان دیگر مطرح شده، با توجه به تجربه سفر خودم.
روز مصاحبه من 3 شنبه بود بنابراین من با پرواز ترکیش به اتفاق دو نفر از دوستانم (که جهت همراهی و تفریح با من امده بودند) 5 شنبه اول صبح پرواز کردیم. برنامه ام این بود جمعه تست پزشکی را انجام دهم و شنبه و 1 شنبه (که تعطیلات رسمی در ترکیه هست)و 2شنبه جهت تفریح به استانبول برویم (که اتفاقا الان به نظرم تنوع سفر رو بیشتر کرد) و 2شنبه بعدازظهر به آنکارا برگردم با هواپیما تا 3شنبه به وقت سفارت برسم و 4شنبه آخرشب هم به تهران برگردم. کل هزینه های اضافه شده بابت استانبول 125 دلار بود (25دلار اتوبوس رفت به استانبول و 100 دلار هواپیمای برگشت به آنکارا).
این برنامه سفر بود و الان خود سفر:
4شنبه آخر شب با تماس با 1833 با تاکسی بیسیم به فرودگاه رفتیم که 22 هزار تومان شد که طبق تعرفه میگیرند.تاکسی به موقع آمد و ساعت 1 صبح 5شنبه در فرودگاه بودیم، 3 ساعت در فرودگاه تقریبا بیکار بودیم تا هواپیما پرواز کرد (بنابراین همراه بردن لپ تاپ یا کتاب یا روزنامه ای جهت مطالعه مفید هست) ساعت 6 صبح 5شنبه آنکارا بودیم و ترانسفر تور(جزیره بهشت) دنبالمان آمد و به هتل ددمان رفتیم. از ساعت 7 تا 8 صبح در لابی بودیم تا آقا پوریا آمد (هماهنگ کننده جزیره بهشت در آنکارا) و اتاق به ما دادند (چون اتاق خالی داشتند والا باید تا ساعت 2 عصر صبر می کردیم). ددمان شبی 50$ هزینه اتاق کاپل (دو نفره) برای هر نفر داشت یا 85$ اتاق یک نفره، ولی به امکانات آن نظیر اینترنت وایرلس پر سرعت که میشه b بی 30 فارسی رو با اون آنلاین دید Winkو تمیزی هتل می ارزید. محل هتل هم خوب هست روبرویش دفتر جزیره بهشت هست. یک عکاسی هم هست به نام فتوآکا در خیابان مجاور برای عکس سفارت گرفتن هزینه آن هم 5 لیر هست. فقط روشن خاموش کردن موبایل در ترکیه (بدون تماس گرفتن) ظاهرا حدود 25 هزار تومان هزینه دارد بنابراین اگر نیاز به تماس دارید می توانید با حدود 30 لیر (حدود 20 هزار تومان) یک سیم کارت ترک سل بگیرید و حدود بیست دقیقه با تهران صحبت کنید (100 کنتور موجود دارد و می توانید آن را هم شارژ کنید) برای این کار می توانید به آقا پوریا بگویید یا در خیابان مجاور هتل ددمان که عکاسی در آن هست یک نمایندگی ترک سل هم هست و می توانید مستقیما خودتان خرید کنید.
ما 5شنبه را تا ساعت 2عصر خوابیدیم و عصر را هم گذراندیم تا فردا جمعه هشت و نیم صبح با آقا پوریا که 60$ به او دادم به دکتر اونگان مراجعه کردم (من می خواستم کارهایم را بدون مشکل انجام دهم تا با دوستانم باشم والا خودتان هم بدون پرداخت 60$ می توانید این کار را انجام دهید) صبح نمونه خون گرفتند و عکس قفسه سینه که هزینه آن 100$ شد و عصر هم دکتر ویزیت کرد و یک واکسن به من زد که متوجه نشدم چی بود و هزینه آن 130$ شد. دکتر به من گفت باید نسخه قرصی را کم مصرف می کنی پزشکت از تهران فکس کند تا از نظر من تایید شوی بنابراین بهتر است شماره موبایل پزشک خود را همراه داشته باشید که بتوانید او را سریع پیدا کنید یا بهتر از آن نسخه ها و مدارک پزشکی خود را همراه داشته باشید. بنابراین جمعه عصر من بدون اینکه کار تست پزشکی ام به نتیجه خاصی برسد یرگشتم هتل و شنبه صبح با بچه ها با اتوبوس (از ترمینال آشتی) رفتیم استانبول هزینه آن حدود 25$ بود و حدود 6-7 ساعت در راه بودیم جاده هم سراسر اتوبان بود. از انجا هم با مینی بوس های خود ترمینال به طور رایگان به میدان تقسیم (تکسیم) که هتلمان بود رفتیم. استامبول دیدنی تر و پر جاذبه تر و البته پر خطرتر هست ولی به دیدن آن می ارزد اگر مثل من بین تست پزشکی و تاریخ مصاحبه خود زمان داشته باشید و البته حوصله گردش. شنبه شب و 1شنبه شب استامبول بودم و با مراجعه به دفتر ترکیش ایر در میدان تقسیم بلیط برگشتم به آنکارا رو به جای 2شنبه شب به 2شنبه 6 صبح تغییر دادم و بچه ها بلیط خود را به 4شنبه انداختند تا بیشتر دراستانبول بمانند بنابراین از 2شنبه از هم جدا شدیم. هزینه ای بابت تغییر زمان بلیط ترکیش از ما نگرفت اما هزینه هتل رزرو شده بچه ها غیر قابل برگشت بود بنابراین بهتر هست در تنظیم برنامه دقت کنید تا متضرر نشوید. جهت بیدار شدن من اشتباه کردم به رسیپشن نگفتم که ساعت 4 صبح 2شنبه من را بیدار کند و به آلارم موبایل خودم اکتفا کردم به همین جهت نزدیک بود از پرواز جا بمانم استانبول جای تفریحی زیاد داره تقریبا 3-4 برابر آنکارا و به همین میزان هم دیدنی تر هست. لیدر تور استانبول که پیش ما آمد پیشنهادهای خوبی از تورها رو داشت، مثلا بچه ها جایی رفتند که رقص عربی و ترکی و موسیقی همراه شام و ترانسفراز ساعت 6 عصر تا 12 شب فقط با 50$ نفری البته وقتی هزینه های استانبول رو ببینید شما هم با من هم عقیده میشین که قیمتش مناسبه. اما دقت کنید به هیچ عنوان به غریبه ها اعتماد نکنید مثلا جای جالبی برای رقص و ... به شما معرفی کنند یا جای خوبی برای مشروب و شامCool. به همین روش 1شنبه از دوستم که تنها برای شام بیرون رفته بود زورگیری کردند. برای او 1400 لیر صورت حساب بابت چند لیوان مشروب آوردن که هزینه واقعی اون 100 تا 200 لیر بود. بنابراین هر جایی نروید و حتما در این زمینه با لیدر تور خود مشورت کنید.
دوشنبه صبح که به آنکارا رسیدم، دیدم کاری ندارم چون فکس از تهران برای پوریا فرستاده شده بود و او هم برای دکتر اونگان فکس کرده بود و من 2شنبه کاری نداشتم در آنکارا و می توانستم 2شنبه هم استانبول بمانم هر چند در این مواقع حتی برای پیگیری فکس هم استرس داری و سعی می کنی در اولین روز کاری خودت را به آنکارا برسانی. شب 2شنبه را استراحت کردم تا برای مصاحبه فردا سر حال باشم بعلاوه مسیر سفارت را پیاده یک بار رفتم تا زمان حدودی پیاده روی را در دست داشته باشم 3شنبه هم 6 صبح بیدار و آماده شدم و مدارکم را یک بار دیگر چک کردم از ترس دزدی احتمالی (مدارکم و 900$ همراهم بود) بابت تجربه بدی که در استامبول داشتم ترجیح دادم صبح با تاکسی به سفارت بروم که 5 لیر شد از هتل ددمان. روزی که مصاحبه من بود روزی بود که 1 بار در ماه مصاحبه اپلیکیشن های ویزای کاربرای ترکها بود و روبروی سفارت حدود 80 نفر آدم بود اما کیسهای گرین کارت (لاتاری) را زودتر از کسانیکه 8:30 مصاحبه داشتند داخل فرستادند من تا 10:40 اونجا بودم اول صدایم کردند 775$ پول گرفتند بعد صدایم کردند برای انگشت نگاری و مصاحبه، که سوال خاصی نپرسیدند. یه خانم بور خوش اخلاق بود که فارسی دست و پا شکسته بلد بود. پرسید کارهای من دولتی بوده یا نه و اینکه کدام ایالت میخواهی بروی، البته قبل از سوگند هم من چند مطلب را که قبلا با ایمیل اطلاع داده بودم را اصلاح کردم مثل تاریخ سربازی ام را که اشتباه نوشته بودم. مصاحبه خیلی راحتتر از اونی بود که فکر می کردم و برگه آبی را به من داد و گفت احتمالا 1-2 ماه دیگر کلیرنست می آید در سایت چک کن.
بعد از مصاحبه آقا پوریا به ترک سلم زنگ زد که دکتر اونگان فکس را دیده و تست پزشکی تو اوکی هست و پاکت مهر شده و سر بسته آماده هست خلاصه عصر 3شنبه هم از دکتر اونگان پاکت را گرفتم و دوباره 4شنبه 13:30 جلوی سفارت بودم جهت تحویل آن (نقص مدارک را باید 13:30 عصر برد) البته ظاهرا بعد آمدن کلیرنس هنگام سفر بعدی به آنکارا هم می شد تحویل داد ولی من خیالم راحتتر بود که همان زمان تحویل دهم (جالب هست حین مصاحبه آفیسر متوجه نشد که من تست پزشکی را نداده ام و برگ آبی را بدون علامت زدن نقص مدرک پزشکی به من داد که من خودم به او گفتم مدرک پزشکی را نداده ام. ساعت 23:00 شب 4شنبه هم به تهران آمدم.
چند نکته:
1 – آنکارا شبها و صبحهای سردی دارد که شاید کمی به مناطق کوهستانی ایران شبیه باشد بنابراین اگر پاییز یا زمستان مصاحبه دارید لباس گرم را فراموش نکنید.
2 – هواپیمای ترکیش خوب بود و من از آن راضی بودم هرچند به تازگی شنیده ام که پروازهای برون مرزی ایران ایر هم خوب هست.
3 – در طول سفر حتما پول و پاسپورت خود را در یک کیف گردنی بیاندازید تا بهتر محافظت شوند.
4 – مدارک مهم، پول و هر چیز قیمتی را وقتی در اتاق نیستید در صندوق اتاق(سیف کیس) قرار دهید.
5 – در برخی موارد آفیسر یک پرسشنامه حین مصاحبه به شما میدهد که یک سری سوال عمومی در مورد اینکه از کدام پورت (فرودگاه یا بندر) وارد امریکا می شوید و تا بحال چه تحقیقات و ریسرچ هایی داشته اید (در دانشگاه یا محل کار یا به صورت شخصی) و با چه اساتیدی در این تحقیقات همکاری داشته اید و در آمریکا می خواهید چه کنید و برای چه به امریکا می آیید و ... سوال میشود و یک نسخه رزومه کاری شما را می خواهد. پروسه کلیرنس شما بعد از دریافت پاسخها و رزومه از شما شروع میشود بنابراین شاید بهتر باشد یک رزومه کاری خود را به انگلیسی همراه داشته باشید.
6 – حتما در سایت سفارت و دکتر اونگان تعطیلات رسمی ترکیه و آمریکا را چک کنید که به دردسر احتمالی نیا فتید.
اطلاعات مهاجرسرا برای من خیلی مفید بود امیدوارم قسمت خیلی کوچکی از محبتهای دوستان در سایت را توانسته باشم جبران کنم.
به امید گرفتن گرین کارت همه دوستان
king عزيز ممنون از نوشتن سفرنامه. فقط يه سوال دارم. قرص خاصي مصرف مي كردين؟ چطور اونگان متوجه قرص شد يا شايد خودتون بهش گفتين؟ توي آزمايش خون فهميدن؟
اگه كمي در مورد جريان قرص و نسخه دكتر توضيح بدين ممنون مي شم.
تشکر کنندگان: ShoMpeT ، Hamid55
من تا حالا 4 نفر رو دیدم که تو خونشون مواد ممنوعه بوده..... لطفا از تزریق و استعمال هرگونه مخدر جات حداقل به مدت 2 ماه قبل از مصاحبه خودداری فرمایید ..حتی شما دوست عزیز Smile (منظور از مخدر جات میتواند یه قرص ساده استامینوفن کودئین باشد) . آزمایش ها اگه چیزی مصرف کرده باشیدتا 2 ماه رو نشون میده (طبق گفته خود دکتر به یکی از مراجعین)

تشکر کنندگان: seravin ، MajidShirzadeh ، kash
دوستان سلام
این مطلب در مورد سوال دوستان در مورد قرص هست
من فقط یک قرص روزانه مصرف می کنم (که اگر اجازه بدهید به خاطر حفظ مسایل شخصی اسمش را عنوان نکنم) اما مطمین هستم جزو مواد ممنوعه نیست (طبق گفته هم پزشکم وهم دوستم که پزشک متخصص هست). اما من با توجه به اینکه همزمان هم کار می کنم هم دانشجوی فوق لیسانس هستم و روی تز خود کار می کنم، حجم کاری زیادی رو دارم و طبیعتا فشار زیادی هم تحمل می کنم ! Wink در ماه یک بار حدودا جمعه را حسابی می خوابم و طبیعتا خوب جمعه شب خوابم نمی گیرد و چون باید صبح زود برای رسیدن به کارهایم بیدار شوم و حتما به خاطر لزوم هشیاریه بالایی که در کار من هست (من جزو افرادی هستم که باید 8:30 ساعت بخوابم) قرص اگزازپام می خورم که سریع بخوابم، این قرص بر خلاف خیلی از قرصها باعث نمی شود فردا سر حال نباشی (و احتمالا عوارضش هم بیشتر هست نسبت به بقیه قرصها) نمی دانم مورد موجود در خونم مربوط به این قرص بوده یا نه ؟! و آیا این قرص جزو مواد ممنوعه هست یا نه ؟ در ضمن من می دانستم قرصهای کدیین دار جزو مواد ممنوعه هست و در 2 ماه قبل از تست پزشکی مصرف نکرده بودم.اما 100% مطمین نبودم، بنابراین هنگامیکه دکترم فکس را فرستاد خواهش کردم که استامینوفن کدیین را هم برای محکم کاری بنویسد (این جور مواقع حوصله ندارید دکتر ایراد دوباره بگیرد). که دکتر اونگان بداند اگر هم مصرف شده با مجوز پزشک بوده. دست آخر خودم هم نفهمیدم که چی در خون من بوده و علیرغم کنجکاوی بعد از اوکی شدن تست پزشکی، موفق به صحبت با دکتر در این زمینه نشدم. امیدوارم تا حدودی تونسته باشم این مورد رو روشن کرده باشم.
تشکر کنندگان: esmail ، Monica
من تا شب قبل از آزمایش قرص آرامبخش می خوردم .یعنی به خاطر استرسی که داشتم دکتر گفته بود مصرف کنم که سه روز قبل از مصاحبه خوردم تو آزمایش هم چیزی نشون نداد .خیلی هم نگران بودم که چیزی نشون نده .دکتر هم بهم گفته بود مشکلی تو آزمایش پیش نمیاد چون اونا فقط می خوان از اینکه شما مخدر مصرف نکرده باشید مطمئن بشن
تشکر کنندگان: esmail ، Ashkan78
doostan man ankara hastam hanooz karm tamom nashode be mahze etmam baratooö mınvısam age soale khası darın begın dar khedmate doostan hastam khoshhal mısham
==================
دوستان من آنکارا هستم هنوز کارم تموم نشده به محض اتمام براتون مینویسم اگه سوال خاصی دارین بگین در خدمت دوستان هستم خوشحال میشم
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، seravin ، sh-b ، N.D ، R.F ، babakped ، maryam89 ، neli-basi ، kash ، afsan2010 ، shadi ، ساسان ، PEYMAN2010
Hi
I am ın ankara now. My ıntervıew ıs on tuesday. If I can do somethıng for you,let me know,please
kasra
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، seravin ، R.F ، babakped ، maryam89 ، neli-basi ، kash ، shadi ، ساسان
سلام به همه
من روز دوشنبه صبح مصاحبه دارم و با آژانس جزیره بهشت تماس گرفتم . بهم گفتن
که میتونم 5 شنبه صبح از ایران به آنکارا پرواز کنم و برای کارهای پزشکی یک روزه با گرفتن 80$ انجام میدن .
چون خیلی از شما ها از طریق این آژانس رفتین میخوام بدونم این آزانس مطمئن هست و من میتونم این ریسک رو بکنم . یا اینکه خودم برای گرفتن وقت و بلیط و ... به ترکیه اقدام بکنم ؟
ممنون میشم راهنمائیم کنید .
تشکر کنندگان:
(2009-12-21 ساعت 12:48)Ziba نوشته:  سلام به همه
من روز دوشنبه صبح مصاحبه دارم و با آژانس جزیره بهشت تماس گرفتم . بهم گفتن
که میتونم 5 شنبه صبح از ایران به آنکارا پرواز کنم و برای کارهای پزشکی یک روزه با گرفتن 80$ انجام میدن .
چون خیلی از شما ها از طریق این آژانس رفتین میخوام بدونم این آزانس مطمئن هست و من میتونم این ریسک رو بکنم . یا اینکه خودم برای گرفتن وقت و بلیط و ... به ترکیه اقدام بکنم ؟
ممنون میشم راهنمائیم کنید .

سلام زیبا جان
آژانس جزیره بهشت کاملاٌ مطمئن اصلاٌ نگران نباش منم از همین آژانس بلیطم رو گرفتم ولی چون ما 4 نفر بودیم خیلی بهمون تخفیف داد حتی برای کارای پزشکی ازم 30000 تومان گرفت سعی کن اگه تعدادتون به اندازه ماست حسابی تخفیف بگیری چون واقعاٌ اقای راهواری هم خوش اخلاق هم صمیمیSmileWink
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان:
(2009-10-12 ساعت 14:22)io7o نوشته:  سلام،
بله اول باید به مطب دکتر بروید، اونجا صبح ازتون خون میگیرند با عکس از ریه، بعد از ظهر که دکتر میاد پیش دکتر می روید برای معاینه، نکته اینجاست که فقط یک دکتر برای این همه مراجعه کننده وجود داره، شما یا حتما از اینجا از دکتر وقت بگیرید و حتما از 3 روز قبل از مصاحبه اونجا باشید چون جواب دکتر 3 شاید 3 روز طول بکشه، اگر نمی تونید که زودتر برید از آژانس جزیره بهشت بلیط و تور رو بگیرید چون آقای راهواری صاحب آزانس پسرشون اونجا هستند و کمکتون می کنند که همون روز جواب رو از دکتر بگیرید البته پول هم بابت این کار می گیرند، ما چون نمی دونستیم که دکتر 1 روز جواب نمیده وقت کافی در نظر نگرفته بودیم و دیر به ترکیه رسیدیم اما اونجا آقای راهواری خیلی به ما کمک کرد و تونست از دکتر برای ما یک روزه جواب بگیره که فرداش به مصاحبه برسیم....البته نفری 100 دلار بابت این کار گرفت که به نظرم ارزشش رو داشت چون اگر می خواستیم از 3 روز زودتر اونجا باشیم هم همین مقدار باید پول هتل و...می دادیم. البته تضمینی نیست که حتما بتونند یک روزه این کار رو انجام بدند اما چون اعتبار خوبی پیش دکتر داشتند تونستند ......

من با آژانس جزیره بهشت تماس گرفتم.... تایم پروازی که با تاریخ مصاحبه من مناسبه 2 روز هست و به من قول اینو دادن که با دادن 80 $ همون یه روزه جواب دکتر رو تحویل میدن .
ظاهرا کارشون اینه و به شما خیلی هم لطف نکردن.
فقط اینکه مطمئن بود و کارش رو انجام داد خیلی خوب
تشکر کنندگان:
سلام
بچه ها من Visa رو گرفتم بدونه fbı چک
وقتی برگشتم سفر نامه رو مینویسم
بابا ايول
حتما سفرنامه بنويس . در ضمن حتما شرايط رو هم توضيح بده تا معلوم شه چرا چك نخوردي
مثلا سربازي؟ شغل ؟ مجرد يا متاهل؟....
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان: m.memari ، ShoMpeT

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان