کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
(2009-12-21 ساعت 12:48)Ziba نوشته:  سلام به همه
من روز دوشنبه صبح مصاحبه دارم و با آژانس جزیره بهشت تماس گرفتم . بهم گفتن
که میتونم 5 شنبه صبح از ایران به آنکارا پرواز کنم و برای کارهای پزشکی یک روزه با گرفتن 80$ انجام میدن .
چون خیلی از شما ها از طریق این آژانس رفتین میخوام بدونم این آزانس مطمئن هست و من میتونم این ریسک رو بکنم . یا اینکه خودم برای گرفتن وقت و بلیط و ... به ترکیه اقدام بکنم ؟
ممنون میشم راهنمائیم کنید .

age ba ıran aır bery behtare 80 dolar ezafe ham nade cho karha sadetar az oon chızıe ke fekr mıkonı valı ba toor bery arzoontar mıofte
bacheha man ham emrooz mosahebe dashtam valı fbı check khordam valı mosahebe khaılı raht bood dar zemn sponser nadashtm va ghabool kard hamoon madarek malı ro
----------------------------------------------------------------------------------------------
ويرايش:
اگه با ايران اير بري بهتره 80 دلار اضافه هم نده چون كارها ساده تر از اون چيزيه كه فكر مي كني ولي با تور بري ارزونتر ميوفته.

بچه ها من هم امروز مصاحبه داشتم ولي اف بي آي چك خوردم ولي مصاحبه خيلي راحت بود در ضمن اسپانسر نداشتم و قبول كرد همون مدرك مالي رو
تشکر کنندگان: amirsamira ، Ziba ، meweadl ، R.F ، parmida.722 ، WIKIMAN ، Behinaz ، mohsen324 ، PEYMAN2010 ، farzad24 ، reza22 ، hamed_gh ، f.o ، assad ، seravin
(2009-12-22 ساعت 12:15)esmail نوشته:  
(2009-12-21 ساعت 23:07)Shahoo52 نوشته:  
که میتونم 5 شنبه صبح از ایران به آنکارا پرواز کنم و برای کارهای پزشکی یک روزه با گرفتن 80$ انجام میدن .
چون خیلی از شما ها از طریق این آژانس رفتین میخوام بدونم این آزانس مطمئن هست و من میتونم این ریسک رو بکنم . یا اینکه خودم برای گرفتن وقت و بلیط و ... به ترکیه اقدام بکنم ؟

age ba ıran aır bery behtare 80 dolar ezafe ham nade cho karha sadetar az oon chızıe ke fekr mıkonı valı ba toor bery arzoontar mıofte
bacheha man ham emrooz mosahebe dashtam valı fbı check khordam valı mosahebe khaılı raht bood dar zemn sponser nadashtm va ghabool kard hamoon madarek malı ro
تبريك مي گم. پس زودي سفرنامه رو بنويس كه منتظريم
اگر خودتون بليط بگيريد بريد خيلي بهتره از نظر هزينه چون دكتر جواب آزمايشات يك روزه ميده
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
تشکر کنندگان: Ziba ، kavoshgarnet ، has55
(2009-12-22 ساعت 12:30)maryam5 نوشته:  
(2009-12-22 ساعت 12:15)esmail نوشته:  
(2009-12-21 ساعت 23:07)Shahoo52 نوشته:  

تبريك مي گم. پس زودي سفرنامه رو بنويس كه منتظريم
اگر خودتون بليط بگيريد بريد خيلي بهتره از نظر هزينه چون دكتر جواب آزمايشات يك روزه ميده

مریم عزیز، با حساب کتابی که من کردم با تور رفتن به صرفه تره فقط از نظر ترانسفر چون فرودگاه خیلی از شهر دوره فکر می کنم اگه درست یادم باشه 50 کیلومتری هست و کرایه تاکسی اونجا هم برای این مسافت خیلی زیاده ، اگه از دوستان کسی اطلاعات کاملتری داره لطفا راهنمایی کنه...
شماره کیس: 2010AS10300
تاریخ دریافت نامه قبولی: 18 Jun 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 25 Jun 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: Viza Bulletin Jan 2010
تاریخ دریافت فرستادن نامه دوم: Dec 2009
تاریخ مصاحبه:Feb 2010
تاریخ دریافت کلیرنس: March2010 2
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان:
Exclamation 
سلام
بچه ها من هنوز تو آنکارا هستم
Vısa من هنوز نیومده !! kası از شما ها بوده که in همه منتظر شده باشه تا Vısa به دستش برسه
از ۲ شنبه تا الان من منتظر موندم
SadSadSadSad
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، R.F
سلام هر هتلی میرین هتل آیما نرین چون قندیل میبندین 80 دلار ندین چون خودتون کارارو راحت انجام میدین
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، sh-b ، R.F ، babakped ، reza22 ، shadi ، drkamrani1
دوستان سلام
امروز پنجشنبه است وما دیشب ازانکارا رسیدیم اولا"باید یک تشکر ویژه باید بکنم از مدیران این سایت که بدون هیچ چشمداشتی بچه هارو بی ریا راهنمایی اساسی میکنن.
ما 3نفر بودیم وچهار شنبه هفته گذشته با تور ایران ایر حرکت کردیم شب رسیدیم وبا ترانسفر دم آیما پیاده شدیم که هوای هتل با بیرون 3 درجه هم تفاوت نداشت. لازم به ذکر است کسانی که شب میرسن انکارا 50 لیر ترکیه با خودشون ببرن چون شب صرافی تعطیله وباید شام بخورین که خیلی لازمه بالاخره صبح شد و ما با تاکسی رفتیم پیش اونگان (تاکسی ترکیه تاکسیمتر داره و حواستون جمع باشه)5 لیر شد بهتره ادرس دکترو قبلش بنویسین وبه راننده نشون بدین اکثر هتلها نزدیک سفارته و 5لیر بیشتر نمیشه تا مطب اونگان آزمایشات وعکس همان صبح انجام شد وهیچ نیازی به این افراد که پول زور میگیرن نیست چون 98 درصد تو مطب فارس هستن وراهنمایی میکنن واسه ازمایش نفری 85 دلار گرفتن فردا عصر هم رفتیم پیش اونگان به هرزبانی گفتم ما ابله مرغان گرفتیم بالاخره زد پس زیاد مقاومت نکنین ولی کارت پاستورتون کامل باشه یکی بیشتر نمیزنه معمولا" دخترم که واکسنیاسیونش از همه نظر کامل بود 4 تا خورد یعنی شما متاهلین عزیز واسه اونگان فقط از 800تا 1100 دلار باید اماده کنین اخرش 3تا پاکت در بسته داد واسه سفارت و خیلی تاکید کرد باز نکنید.
پایان قسمت اول
تشکر کنندگان: sh-b ، Ashkan78 ، m.memari ، maryamjay ، mohsen324 ، kash ، reza22 ، gmah ، esmail ، ShoMpeT ، R.F ، maryam5 ، fairwall ، shadi ، farzad24 ، ana ، meweadl ، kavoshgarnet ، PEYMAN2010 ، f.o ، maryam89 ، seravin
(2009-12-24 ساعت 12:28)ShoMpeT نوشته:  سلام
بچه ها من هنوز تو آنکارا هستم
Vısa من هنوز نیومده !! kası از شما ها بوده که in همه منتظر شده باشه تا Vısa به دستش برسه
از ۲ شنبه تا الان من منتظر موندم
SadSadSadSad
نگران نباش من خودم 2 شنبه مدارک رو دادم سفارت و 5 شنبه رسید و کسای بودن که جمعه ویزاشون آمد. تو سایت UPS چک کن هر روزی که بخوا ویزات بیاد روز قبلش تو سایت میتونی ببینی که ویزات کجاست

تشکر کنندگان: R.F
سلام دوستان
در مطب اونگان باreza22عزیز آشنا شدیم وکلی راهنمایی کرد البته ایشان هتل بست را گرفته بود که از هر لحاظ مناسبتر از آیمای خراب شده بود.که رو سردرش4ستاره الکی زده بالاخره از جمعه عصر که از مدیکال اومدیم کاری نداشتیم تا دوشنبه وفقط محیط اطراف هتل را متر میکردیم ومقداری خرید از بازار چون دخترم به خاطر واکسن تب کرده بود زیاد نگشتیم(راستی اونای که بچه کوچک دارن از ایران واسه بچه قطره استامینوفن-شربت سرما خوردگی وغذای خشک وگردو پسته حتما" ببرن چون مزاج بچه ها عموما"سازگار نیست)تا حدودی هم غذای کنسروی ببرین چون همش غذاهای گوشتی ترکی باید بخورین.صبح دوشنبه که بارانی بود ساعت 8:30دم در سفارت حاضر شدیم وبا نشان دادن پاسپورت وبعد از بازرسی رفتیم تو در خان بعدی یک خانم ایرانی مدارکو چک کرد (اصل مدارک+کارت ملی)و1شماره داد بعد رفتیم خان بعدی نشستیم وبعد چند لحظه شماره افتاد رو پیشخوان نفری 775 دلار گرفت وگفت منتظر بمانید. البته قبل از ورود به سالن 1 برگه میدن که نحوه انگشت نگاری روش به فارسی نوشته شده باید خوب بخونین مصور هم هست. بعد رفتیم انگشت نگاری بعد اومدیم نشستیم و وارد خان اصلی شدیم یک خانم خارجی که فارسی صحبت میکرد . گفت دست راست بالا وقسم بخورین که راست میگین.ماهم قسم خوردیم وچندتا سوال کرد خیلی ساده مثلا" شغلت و غیره بعد برگه ابی عزیز fbi checkرو داد دستمونو بای بای.
2 روز باقیمانده رو به روال گذشته طی کردیم البته reza22 عزیز خوب گشته بو که باید 1 صد آفرین بهش گفت ولی ما تو همون خیابان مشروطیت(ناصر خسرو)پرسه زدیم وعصر هم با ترانسفر اومدیم فرودگاه و با 1ساعت ونیم تاخیر به سوی وطن عزیز اومدیم بچه ها دلتون واسه پلو لک میزنه تو 8 روز ها هاها
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، babakped ، fairwall ، farzad24 ، R.F ، sh-b ، reza22 ، esmail ، ana ، Spiritual ، N.D ، PEYMAN2010 ، maryam89 ، ساسان ، seravin
سلام
من تا چهار شنبه هفته دیگه باید بمونم
Visa من امروز اومد valı اون پاکت زرد رنگ باز شده
۲ شنبه باید ببرم سفارت تا درستش کنن
کسی همچین مشکلی داشته تا حالا
تشکر کنندگان: sh-b ، Ashkan78
تبريك...

حالا كه پاكت زرد باز شده بهمون مي گي توش چي بوده؟ (يه چيزي تو مايه هاي عمارت فضول!!!!)

(2009-12-25 ساعت 19:11)ShoMpeT نوشته:  سلام
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان:

پستچی پاکتتون رو باز شده بهتون تحویل داد؟
اگر "بلــــــــــی";
اگه زمانی که پستچی داشت پاکت و پاستون رو تحویل میداد، متوجه می شدید که پاکتتون باز شده، باید از گرفتن اون خودداری میکردید.

اما نگران نباشید.
راهنمای خرید چمدان

10AS6000
قبولی:May 24, 09
کنسول:Ankara
ارسال فرم اول:June08,09
کارنت:Sep.09
نامه دوم:Oct1709
مصاحبه:Nov.09
کلیرBig Grinec.09
هزینه:3.800$-یکنفر

We The People
تشکر کنندگان: ShoMpeT ، ssnniiffeerr

نگران نباش یکی دیگه از بچه ها هم خودش پاکتو باز کرده بوده.
تو اینجا میتونی کمکی که بچه ها بهش کردنو بخونی و از نگرانی دربیای.Wink

http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1623&page=9

موفق باشی
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: ShoMpeT ، ssnniiffeerr ، babakped ، maryam89
اشتباه کردم پاکت رو تحویل گرفتم
توی پاکت هم تمام مدارکی که قبلا فرستاده بودیم و یک سری فرم دیگه هست

حالا سفارت درستش میکنه؟ چقدر زمان میبره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
تشکر کنندگان: ssnniiffeerr ، ساسان
اره مشکلی نداره درستش میکنه
case:19###
Big Grin

تشکر کنندگان:
سلام بر همگی
من 5شنبه صبح با پرواز ترکیش باتفاق خانواده به آنکارا رسیدم.پرواز خوب و بموقع انجام گردیدفقط چون ما بچه کوچک داشتیم یکخورده ساعت پروازش مناسب نبود و ما اذیت شدیم.
ترجیحا برای رفتن به هتل از اتوبوس استفاده کنید چون تاکسی خیلی گران است .کرایه تاکسی ما از فرودگاه تا هتلی که نزدیک سفارت خانه بود نزدیک 55000 تومان شد.
بقیه اش را چند ساعت دیگه می نویسم.
خوب دوباره برگشتم،
ترجیحا هتل خود را نزدیک سفارتخانه بگیرید،چونکه واقعاپیاده تا دکتر 10 دقیقه بیشتر راه نیست.یه خیابان دقیقا روبروی سفارتخانه عمود بر خیابان اتاتورک هست بنام کندی داخلش چند تا هتل است. هم نزدیک سفارت،هم مغازه دور و یرش زیاده و هم شبها پاتوق جوناشوه .
بگذریم....
شنبه صبح ساعت 9 صبح وقت دکتر داشتم که از منشیش هم زودتر رسیدم.آزمایشهایش راانجام دادیم نفری 85$ هم افتادیم بعد نوبت چک آپ شد که من و خانمم هرکدام دو تا واکسن خوردیم (دیفتری و کزاز ، ابله مرغان) تاره کارت واسیناسیون پاستورنو را هم داشتیم که نشون می داد دیفتری و کزاز را زدیم ولی دوباره نوش جان کردیم،البته این همش نبود چون دو تا واکسن هم پسرمان که 8 ماهشه خورد و رویهم رفته 590$ هم "آنجا دادیم.
الان هم منتظریم تا دوشنبه جواب آزمایشها را بگیریم و سه شنبه بریم برای مصاحبه.
پس تا بعد و خبر های جدیدبه خدا می سپارمتان
تشکر کنندگان: WIKIMAN ، kavoshgarnet ، babakped ، farzad24 ، R.F ، shahin82 ، Ashkan78 ، esmail ، Shahoo52 ، drkamrani1 ، Monica ، sh-b ، honareirani ، maryam89

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان