کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
سلام به همگی
منم دوشنبه عازمم .سه شنبه هفته بعدشم مصاحبه دارم. ما که دلمونو زدیم به دریا بی اسپانسر با یه حساب تازه باز شده و یه سند وکالتی .از همگی اعضای محترم انجمن ملتمسانه تقاضای دعا دارم
از اونطرف خبرا رو میرسونم بهتون
از همه بچه های خوب انجمن که بی دریغ به من کمک کردن به خصوص sh_b عزیز وseravin عزیز کمال تشکر رو دارم
اینم بگم دارم میرم که ویزا بگییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییرم
با آرزوی موفقیت همگی

casenumber:87xx
هر کجا باشم اسمان مال من است
پنجره. عشق .هوا .فکر. زمین مال من است
تشکر کنندگان: R.F ، Ashkan78 ، babakped ، seravin ، kavoshgarnet ، shahin82 ، Shahoo52 ، drkamrani1 ، m_s_1368 ، Monica ، farzad24 ، sh-b ، kash ، neli-basi ، maryam89
دوستان من یکشنبه دو هفته دیگه با ایران ایر برای ویزا میرم آنکارا .برگشت هم چهارشنبه گرفتم . حالا موندم اگه ویزا تا چهارشنبه نیاد چیکار کنم !شما که تجربه دارین راهنمایی کنین که بهتر نیست بلیت رو یه طرفه کنم که اگر ویزا نیومد برای یکشنبه بعد بلیت برگشت بگیرم؟یا همینطوری بمونه و ببینم چی میشه ؟ با توجه به اینکه باید پول اضافه بدم برای کنسلی بلیت برگشت .
تشکر کنندگان:
(2009-12-28 ساعت 01:07)sara77 نوشته:  دوستان من یکشنبه دو هفته دیگه با ایران ایر برای ویزا میرم آنکارا .برگشت هم چهارشنبه گرفتم . حالا موندم اگه ویزا تا چهارشنبه نیاد چیکار کنم !شما که تجربه دارین راهنمایی کنین که بهتر نیست بلیت رو یه طرفه کنم که اگر ویزا نیومد برای یکشنبه بعد بلیت برگشت بگیرم؟یا همینطوری بمونه و ببینم چی میشه ؟ با توجه به اینکه باید پول اضافه بدم برای کنسلی بلیت برگشت .

چرا برگشتتون رو یکشنبه نمیکنی که مطمئن باشه؟
فکر میکنم برای علیرضا 5شنبه اومد.
راهنمای خرید چمدان

10AS6000
قبولی:May 24, 09
کنسول:Ankara
ارسال فرم اول:June08,09
کارنت:Sep.09
نامه دوم:Oct1709
مصاحبه:Nov.09
کلیرBig Grinec.09
هزینه:3.800$-یکنفر

We The People
تشکر کنندگان: sara77
sara77
خوب چرا برای 1 هفته نمیگیرین خیالتون راحت باشه؟
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان: sara77 ، maryam89
آخه اینجا امتحانهای دانشگاهم شروع میشه نمی تونم 1 هفته بمونم . 1 هفته هم زیاده در کل Big Grin یه بار برای مصاحبه رفتم یک هفته موندم خسته کننده بود .الان فقط می خواییم 3روزه بریم برای گرفتن ویزا
تشکر کنندگان:
[/quote]

(2009-12-28 ساعت 01:35)sara77 نوشته:  آخه اینجا امتحانهای دانشگاهم شروع میشه نمی تونم 1 هفته بمونم . 1 هفته هم زیاده در کل Big Grin یه بار برای مصاحبه رفتم یک هفته موندم خسته کننده بود .الان فقط می خواییم 3روزه بریم برای گرفتن ویزا

واقعاٌ میفهمی درساتو تو این شرایط؟
من که وسط امتحانامه مصاحبم چند واحدیمو حذف کردم در هر صورت این پیشنهاد منه اگه میخوای خیالت راحت باشه و استرس نداشته باشی 1 هفته برو
موفق باشیSmile
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان: sara77 ، Ashkan78
ترم آخرم مجبورم بفهمم Big Grin . می خوام 1 هفته ای برما اما یه چیزی قلقلکم میده که اگه 2 روزه ویزا بیاد چیکار کنم .ولی فکر کنم مجبور باشم 1 هفته ای برم آخرش Sad
تشکر کنندگان:
(2009-12-28 ساعت 01:12)meweadl نوشته:  
(2009-12-28 ساعت 01:07)sara77 نوشته:  دوستان من یکشنبه دو هفته دیگه با ایران ایر برای ویزا میرم آنکارا .برگشت هم چهارشنبه گرفتم . حالا موندم اگه ویزا تا چهارشنبه نیاد چیکار کنم !شما که تجربه دارین راهنمایی کنین که بهتر نیست بلیت رو یه طرفه کنم که اگر ویزا نیومد برای یکشنبه بعد بلیت برگشت بگیرم؟یا همینطوری بمونه و ببینم چی میشه ؟ با توجه به اینکه باید پول اضافه بدم برای کنسلی بلیت برگشت .

==================
سلام.
اگرروزدوشنبه به سفارت مراجعه کنی حتما" تاچهارشنبه ویزات میاد.اگرخبری نشدروزچهارشنبه برو دفترایران ایر برای یکشنبه چینج کن.
تشکر کنندگان: sara77
سلام
از دوستان کسی هفته دیگه نمیره آنکارا؟
شماره کیس:2010AS00007xxx

تشکر کنندگان:
(2009-12-28 ساعت 10:13)mimi نوشته:  

دوست عزیز اگر با ایران ایر برید مشکلی پیش نمیاد ، به من گفتن بلیط الکترونیکی می دهند که هم می تونید چهارشنبه برگردید و هم یکشنبه بدون پرداخت خسارت..
==================
سلام.
اگرروزدوشنبه به سفارت مراجعه کنی حتما" تاچهارشنبه ویزات میاد.اگرخبری نشدروزچهارشنبه برو دفترایران ایر برای یکشنبه چینج کن.
شماره کیس: 2010AS10300
تاریخ دریافت نامه قبولی: 18 Jun 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 25 Jun 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: Viza Bulletin Jan 2010
تاریخ دریافت فرستادن نامه دوم: Dec 2009
تاریخ مصاحبه:Feb 2010
تاریخ دریافت کلیرنس: March2010 2
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان:
(2009-12-28 ساعت 13:57)behroozm نوشته:  

دوست عزیز اگر با ایران ایر برید مشکلی پیش نمیاد ، به من گفتن بلیط الکترونیکی می دهند که هم می تونید چهارشنبه برگردید و هم یکشنبه بدون پرداخت خسارت..
==================
سلام.

با ایران ایر میریم . بلیط هم گرفتم اما نه بلیط الکترونیکی .اگر ویزا نیاد و همون روز 4شنبه برم کنسل کنم که 1شنبه برگردم خسارت میگیرن؟
تشکر کنندگان:
(2009-12-28 ساعت 17:25)sara77 نوشته:  
(2009-12-28 ساعت 13:57)behroozm نوشته:  

==================
سلام.

با ایران ایر میریم . بلیط هم گرفتم اما نه بلیط الکترونیکی .اگر ویزا نیاد و همون روز 4شنبه برم کنسل کنم که 1شنبه برگردم خسارت میگیرن؟

زمانیکه ما آنکارا بودیم دفتر ایران ایر گفت اگر برای تاریخ مورد نظر شما بلیط در همان کلاس بلیطتان گیر بیاد خسارتی نمی گیریم ولی اگر کلاس بالاتر باشد از حدود 40 تا 150 هزار تومان خسارت هم ممکنه بگیریم! (کلاس پرواز در بلیط شما نوشته شده و ارتباطی با خدمات بهتر ندارد مثلا Q و L و ... )
البته در اکثر مواقع در یک کلاس بالاتر گیر میاد بستگی به شرائط داره.
تلفن دفتر ایران ایر در آنکارا : 18 84 427 312 0090
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
تشکر کنندگان: meweadl ، sh-b ، sara77
سلام دوستان
به همه دوستانی که ویزاشون رو گرفتن تبریک میگم و اونایی هم که تو صف کلیرنس هستن هم پیشا پیش تبریک میگم Big Grin
یه سوال داشتم ... از دوستانی که رفتن ویزاشون رو گرفتن موقعی که برگشتن ایران تو فرودگاه به ویزا آمریکاشون گیری چیزی ندادن ؟ یا بخوان اذیتی بکنن ؟
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، sh-b ، ALIREZA205
(2009-12-25 ساعت 19:11)ShoMpeT نوشته:  سلام
من تا چهار شنبه هفته دیگه باید بمونم
Visa من امروز اومد valı اون پاکت زرد رنگ باز شده
۲ شنبه باید ببرم سفارت تا درستش کنن
کسی همچین مشکلی داشته تا حالا

سلام جناب ShoMpeT . من دقیقاً این مشکل رو داشتم. با این تفاوت که زحمت باز کردن پاکت رو خودم کشیدم!!!!Big Grin ما توی این چهار روزه مشکل اینترنت داشتیم . وگرنه بنده حتماً دلداریتون می دادم و می گفتم که اصلاً نگران نباشید. خدا رو شکر که دوستان دیگه بودند و لینک راهنمایی هایی که به بنده شده بود رو در اختیار شما گذاشتند. امیدوارم الان دیگه مشکل برطرف شده باشه. تبریک به خاطر ویزاتون.Smile اگر باز سوالی در این مورد داشتید بنده در خدمتم.
شماره کیس: AS20100000###
تاریخ مصاحبه:16 نوامبر
محل: آنکارا
تاریخ دریافت ویزا:17 نوامبر

[عکس: http://www.pic4ever.com/images/157fs837411.gif]
تشکر کنندگان: sh-b
(2009-12-28 ساعت 21:36)hamed_gh نوشته:  سلام دوستان
سوال داشتم ... از دوستانی که رفتن ویزاشون رو گرفتن موقعی که برگشتن ایران تو فرودگاه به ویزا آمریکاشون گیری چیزی ندادن ؟ یا بخوان اذیتی بکنن ؟

البته ما هم نگران اين موضوع بوديم و خودمون صفحه اي كه مهر خروج رو زده بود اماده كرديم كه پاسپورتمو ن رو ورق نزنن ولي ماموران فرودگاه خودشون از ما بهتر مي دونن كه ايراني ها براي چي ميرن انكارا زمان مهر زدن پاس مي پرسيد موفق شدين ويزا بگيرين يا نه .متل اين كه اون هم خيلي مشتاق بود بدونه چند نفر موفق از اين سفر بر ميگردن
نگران اين چيزا نباشيد اصلا مشكلي پيش نمي ياد
تشکر کنندگان: hamed_gh ، maryam89

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان