کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
تعداد 35 پست تشکر آمیز ، خبری و یا غیر مرتبط با تاپیک حذف گردید.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: admin ، sh-b ، fairwall ، seravin ، R.F ، N.D ، ramin2010 ، reza22 ، WIKIMAN ، PEYMAN2010 ، m.memari ، ساسان
(2010-01-29 ساعت 17:43)sadra_sepehr نوشته:  تعداد 35 پست تشکر آمیز ، خبری و یا غیر مرتبط با تاپیک حذف گردید.

راستش اولش منم شدیدا جلوی خودمو میگرفتم و با دکمه تشکر, تبریک میگفتم یا با پیام خصوصی واسه اینکه تاپیک پر نشه!
اما می دیدم که تعداد زیادی اینکارو نمی کنن و دونه دونه تبریک میگن!این درسته که اشتباهه ولی قضیه اینکه وقتی کسی که دیگه دوست آدمه و خبر خوبی رو میده سخته با یه دکمه آدم احساس خوشحالیشو بیان کنه!!Big Grin

این کاری که الان کردی خیلی خوووب بود.
خوبیش اینکه هم تاپیک الکی پر نمیشه و ماهایی که نمیتونیم به یه دکمه تشکر کفایت کنیم تبریکمونو میگیم! هم اونی که اونوره و ویزاشو گرفته و خوشحاله,وقتی پست بچه هارو می بینه خوشحال تر میشه!
فقط زحمتش میفته پای خودت که هفته ای یه بار بیای و اینجارو پاک سازی کنی!
با تشکر!Smile
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: fairwall ، N.D ، sh-b ، hamed_gh ، PEYMAN2010 ، star4631 ، f.o ، Ashkan78 ، kianoush ، maryam89
سلام به همه دوستان من امروز عازم انکارا هستم اونجا هم اطلاعاتو روزانه براتون می نویسم . برام دعا کنید
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
دوستان درود!
من هم فردا عازمم. التماس دعا
(2010-01-29 ساعت 13:09)shivakm نوشته:  سلام
من یک سوال داشتم . من 25 سالمه و حدود 10سال پیش که حتی پاسپورت جداگانه نداشتم با مادرم رفتم سوریه.
اینجا خوندم که اگه سفر به عربستان و سوریه و.... داشته باشم خیلی خوب نیست می خواستم بدونم اگه روز مصاحبه ازم پرسیدن و من نگم مشکلی پیش میاد و آیا میتونن متوجه بشن(با توجه به اینکه تو پاسپورت مادرم بودم)؟

==============
اصلا" FBI چک برای بررسی همین موارده که تقریبا" برای تمام ایرانیها اجرامیشه.
وقتی ازشمامیخواهندقسم بخورید برای تمام موارد یعنی...
لطفا"دوستانی که دراین زمینه تجربه عملی(خودشان)ندارندو مسیرلاتاری راشخصا" طی نکرده اند اظهارنظرکارشناسی درمواردحساس را به اشخاص باتجربه واگذارکنند.
دوست عزیزاگراطلاعات کافی نبود پیفام خصوصی بگذارید
تشکر کنندگان:
سلام دوستان ، ما هم امشب عازمیم ، برامون دعا کنید .... با تشکر
شماره کیس: 2010AS10300
تاریخ دریافت نامه قبولی: 18 Jun 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 25 Jun 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: Viza Bulletin Jan 2010
تاریخ دریافت فرستادن نامه دوم: Dec 2009
تاریخ مصاحبه:Feb 2010
تاریخ دریافت کلیرنس: March2010 2
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان: payman R ، shahin82 ، sh-b ، star4631 ، esmail ، N.D ، m.memari ، fairwall ، ساسان ، f.o ، hamed_gh ، merdax ، amirsamira ، parsa ، Ali58 ، afsan2010 ، maryam5 ، ساشا ، sam_hash ، drkamrani1 ، usagreen ، neli-basi ، R.F
doostan dooroodi digar. dedeman ali ast . az hame chiz razi hastam alanam daram az lobi hotel matlab minevisam. farda miram baraye pezeshki omidvaram az in khan ham be salamat ooboor konam.sharmande font farsi nist. ta bad hagh negahdaretan
==================
دوستان درودی دیگر. ددمان عالی‌ است . از همه چیز راضی‌ هستم الانم دارم از لابی هتل مطلب مینویسم. فردا میرم برای پزشکی‌ امیدوارم از این خان هم به
سلامت عبور کنم.شرمند فونت فارسی نیست. تا بد حق نگهدارتان
با سلام خدمت دوستان من به اتفاق drkamrani1 امروز دکتر رفتیم .وقت دکتر فرمالیته هست سعی کنید ساعت 9 صبح اونجا باشید مبلغ 180 تا 230 دلار از هرکسی میگیره .برامون دعا کنید . از یکی از مهمانهای هتل که 1 ماهی هست اینجاست میگفت که هرکی برای لاتاری اومده جواب مثبت گرفته پس خیالتون راحت باشه . با اینکه الانم از استرس دارم میمیرم اما چاره ای نیست
سلام
اینم سفرنامه من
من 1 بهمن(21jan )ساعت 4:15 صبح به همراه مامانم و خواهرم و خالم با پرواز ترکیش رفتیم آنکارا سرویسدهی ترکیش عالی بود صبح حدود ساعت 7:30 صبح رسیدیم آنکارا.راستی من حدود 1 ماه و نیم قبل از مصاحبم بیلیط و هتل ددمان بلوک B رو از جزیره بهشت از آقای راهواری گزفتم که برای هر نفرمون شد 600 تومان . زمانی که رسیدیم فرودگاه آنکارا ترنسفر فرودگاهی داشتیم همگی به هتل رفتیم ,زمان تحویل اتاق ساعت 2 ظهر بود اما چون هتل اتاق خالی داشت به ما همون موقع که رسیدیم اتاق داد وقعا ددمان عالی بود هم خدماتش و هم رسیدگی پرسونلش ما یک اتاق 2 تخته گرفتیم و یک اتاق 3 تخته چون همون روز قرار بود یکی دیگه از خاله هام به ما ملحق بشه.
فردای روزی که رسیدیم من وقت پزشکی داشتم صبح ساعت 9 به همراه پوریا جان(آقای راهواری ) رفتم برای کارای پزشکیم و صبح از من خون گرفت و بابت اون 50$ دادم و برگشتم هتل و بعد از ظهر دوباره رفتیم پیش دکتر اونگان اینبار برای معاینه و واکسن(دیفتری-کزاز و ابله مرغون)که شد 180$ من که اصلاٌ نفهمیدم به من واکسن بزنه فقط 1 ثانیه نوک سوزن رو زد تو دستم و در اورد و بعدشم خودش بهم لبخند زد که احساس کردم داره تو دلش میگه گول خوردی آی گول خوردی[عکس: 4chsmu1.gif]واییییییییییییییییی راستی دکتر اونگان(مرد) شبیه بهنام اخبار گویی که در کانال V-O-Aاست بود[عکس: SEVeyesB08_th.gif] کل هزینه پزشکیمم شد 230$.
کلا توی این مدتی که آنکارا بودیم پوریای عزیز زحمت کشید و از طرف خودش البته با یه مقدار هزینه کم از هرنفر تور گذاشت و مارو به دوتا مال خیلی خیلی بزرگ برد که واقعاٌ عالی بودن بازم ممنون
و خلاصه گذشت تا 26 jan که روز مصاحبم بود
من ساعت 7:30 صبح از هتل اومدم بیرون چون پول باهام بود و مدارکمم دستم بود نمی خوستم پیاده برم تا سفارت هرچند راه زیادیم نبود ولی من با تاکسی رفتم که شد 5 لیر.
وقتی رسیدم دم در سفارت هیچکی نبود رفتم دم در نگهبانی ماشالله اصلاٌ انگلیسی متوجه نمی شد فقط با اشاره دستش فهمیدم که میگه میتونی اینجا واستی منم به حرفش گوش دادم و ایستادم همونجا داخل اتاقکش 2نفر خانم ترک دیگه هم بودن داخل اتاقک نگهبانی که مدام با نگهبان حرف میزدن و میخندیدن من بیچاره هم که هیچی نمیفهمیدم .
خلاصه بعد از 30 دقیقه در سفارت باز شد و منم رفتم تو صف گرین کارتیا ایستادم توی صف گرین کارتیا یه عالمه ایرانی بودن وقتی نوبت من شد پاسم رو گرفت و توی لیستش چک کرد و گفت میتونی بیای تو منم رفتم داخل و تو صفی ایستادم که برم برای بازرسی وقتی نوبتم شد در تق صدا داد رفتم تو و کیفم و پالتوم رو در اوردم و گذاشتم روی X-RAYو بعدش خودمم از اون در رد شدم و هیچ صدایی نداد ولی وقتی خواستم کیفم رو بردارم نگهبانی بهم گفت که عطر داری تو کیفت منم دستپاچه شده بودم گفتم نه .گفت در کیفت رو باز کن . منم باز کردم عطرم رو در اورد. گفتم اصلاٌ یادم نبود گفت اشکالی نداره درش رو باز کن و بزن رو دستت و با نفس عمیق بوش کن منم همین کارو کردم و بعدش بهم لبخند زد گفت میتونی بری داخل حیاط. رفتم توی حیاط پشت یه در منتظر موندم تا اون درم یه تق صدا داد و رفتم تو اونجا پشت میز یه خانوم بود که فارسیش از من بهتر بود بهم گفت اصل مدارک و ترجمه ها منم اصل مدارکم رو دادم و گفتم که من ترجمه هام 20 روز پیش رسیده دستتون اما اگه احتیاج دارین بازم دارم ازشون گفت نه لازم نیست اگه فرستادی فقط نمونه عکست رو به من نشون بده تا راحت تر برات پیداش کنم منم نشون دادم راستی اون پاکتی هم که دکتر بهم داده بود رو ازم گرفت همین خانومه بعدشم بهم یه شماره داد و بهم گفت که تا پایان مصاحبه تو کارات رو باید با این شماره انجام بدی و بهد گفت میتونی بری داخل
من زمانی که وارد سالن مصاحبه شدم تمام دلشورم از بین رفت اخه اصلاٌ شبیه سالن مصاحبه نبود حالا میرین میبینین یادم میکنین رفتم نشستم بعد از 5 دقیقه شمارم افتاد(0409) و رفتم باجه 3 دیدم یه خانم خوش برخورد با لبخند بهم میگه فرم W2 اسپانسرت رو ندادی گفتم هیمیناست اسپانسر من کارفرماست W2نداره گفت چرا داره تو میتونی اونو فردا برای ما بیاری بگو برات فکس کنه من یه دفعه داغ کردم دید نگرانم گفت اصلاٌ مسئله خاصی نیست شما فردا اونو میتونی بیاری منم گفتم حالا چی کار کنم گفت منتظر بشین رفتم نشستم بعد از 10 دقیقه شمارم افتاد برای انگشت نگاری رفتم و اول 4 انگشت دست چپم و بعد 4 انگشت دست راستم و در اخر دو انگشت 60.و بعد دوباره رفتم نشستم و بعد از 10 دقیقه دوباره شمارم افتاد فکر کردم باید برم پولم رو پرداخت کنم اما دیدم نه مصاحبه من شروع شده واقعاٌ داشتم شاخ در میاوردم منم هیچی نگفتم باخودم گفتم حتما مشکلی هست که من پول نباید بدم رفتم روبه روی باجه و دیدم خانمه گفت سلام منم گفتم سلام گفت دست راست بالا هرچی میگم تکرار کن من گفتم میتونم قبل از اینکه قسم بخورم چندتا نکته رو بگم گفت بله بگو.منم چیزایی که بهنظرم میییومد اشکال دارم رو بهش گفتم اونم گفت هیچ مشکلی نیست اینا چیزای مهمی نبود اما خوب کاری کردی بهم گفتی وبعش با ترس و لرز قسم خوردمو بعد به من گفت شاغل هستی گفتم نه.گفت دانشجویی گفتم بله.گفت اسم اسپانسر که من نفهمیدم فکر کردم میگه اسمت چیه منم گفتم اسمم شادی گفت اسم خودت رو میدونم اسم اسپانسرت که بهش گفتم و بعدش گفت اسپانسرت کجاست و ایا تو میری پیش اون منم گفتم بله اولش میرم پیش اون ولی بعدش که راه افتادم جدا میشم و بعدش دیدم برگه ابی رو بم داد و گفت فردا ساعت 1 تا 1:30 برامون W2 اسپانسرت رو بیار منم گفتم هیچ مشکلی نیست گفت نه اصلاٌ بعد داشتم از در میرفتم بیرون که یهو برای پول یادم اومد رفتم به همون خانومه که باهام مصاحبه کرده بود گفتم ولی شما اصلاٌ از من پولی بابت مصاحبه نگرفتین گفت واقعاٌ گفتم بله گفت مرسی یه لحظه واستا منم منتظر مووندم دوباره شمارم افتاد و رفتم پول رو پرداخت کردم و بعدشم اومدم بیرون از سفارت و رفتم هتل قرار بود فرداش 4شنبه برکردیم اما من مجبور شدم به خاطر کارم بمونم که کلیم خوشحال بودم برای اینکه بر نمیگردم. خلاصه همون موقع زنگ زدم اسپانسرم و بهش جریان رو گفتم اونم بدون هیچ معطلی برام در عرض 1 ساعت فکس کرد به هتل و منم فرداش با برگه ابی و فرم W2و پاسپورتم رفتم سفارت بازم مراحل قبلی رو رد کردم تا رفتم داخل محوطله مصاحبه یخورده منتظر نشستم شمارم افتاد رفتم رو به روی باجه و یه خانمه خوش برخورد اونجا بود برگه ابی و فرم W2رو بهش دادم بهد یه لحظه نگاشون کرد و بعدش بهم گفت پاسپورت منم بهش دادم همینجوری ایستاده بودم نگاش میکردم دیدم بهم گفت برو Ups گفتم تمام یعنی به من ویزا میدین دیدم گفتyes miss,wellcome to usa وای اینو که گفت میخواستم جیغ بزنم .بعدشم رفتم 12 لیر دادم upsو 2 روز بعدشم ویزام اومد
بچه ها فقط سعی کنین انکارا میرین خوش بگذرونین اصلا نگران مصاحبه نباشین چون مهمترین قسمتش همون قرعه کشی بوده که اسممون در اومده وگرنه اگر مسئله خاصی نداشته باشید بی برو برگرد همه ویزا میگیریم
راستی تو فرودگاه ا-م-ا-م اصلا برگه های پاسپورت رو نگاه نمی کنین نگران نباشید
راستی بچه ها من اونجا روز اخر یه اقایی رو دیدم که وقتی فهمید من لاتاری برنده شدم بهم گفت خیلی خوشانس بودی بار اولت برنده شدی من الان 14 سال هست دارم ثبت نام میکنم اما هنوز برنده نشدم

ادمین ازت بابت سایتت ممنونم چون اگه نبود من محال بود بتونم مدارکم رو تکمیل کنم

پوریا جان واقعآ ازت ممنونم برای همه چیز و ببخشید برای همه زحمت هایی که بهت دادیم و کلاٌ برای کمکهات ممنون

بچه ها از همتون ممنونم که کمکم کردین بخصوص سراوین که واقعاٌ کمکم کرد

مجید عزیز ازت ممنونم که بهم روحیه میدادی
از همتون ممنون بخدا الان سرما خوردم هنگ کردم میدونم خیلی از دوستام که کمکم کردن رو نگفتم اما ازشون از ته ته دلم ممنونم
موفق باشید
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
سلام دوستان ، ما الان آنکارا هتل ددمانیم ، هتل خوبیه فقط برای ما که اهل سیگار نیستیم سخته چون بوی سیگار از راه تهویه وارد اتاق می شه ... اتاقمون هم یک بار عوض کردیم ولی بازم فرقی نکرد و می گن چون دیگه سیگار کشیدن در هتل ممنوعه ، اتاق برای افراد غیر سیگاری معنی نداره ....خلاصه بقیه چیزاش خوبه ... هوا اینجا خیلی سرده و باد شدید میاد ، دوستانی که می خوان بیان حتمن کلاه و شال گردن و چتر یادشون نره...
ما دیروز برای مدیکال رفتیم و از من کلا 170دلار گرفت و خانمم به دلیل اینکه اونجا حتمن باید عکس ریه می انداخت با توجه به شرایطش که در هفته ششم حاملگیه و خطراتش در هفته های اول با مشورت همکاران و پزشک خودش نتونست آزمایشهای پزشکیشو انجام بده و دکتر اونگان گفت من مشکلی نمی بینم ولی از ما تعهد نامه می خواست که مسئولیتش پای خودمون باشه ولی منشیش عصرش گفت این کار را نکنید برید مصاحبه فقط نقص مدرک می زنند و بعد از 3 ماهگی خانمتون باید بیاد کارای پزشکیشو انجام بده و با برگه آبی بره تحویل بده ، ولی الان که داشتم نامه دوممو چک می کردم توش نوشته قبل از مصاحبه باید کارای پزشکیتون تموم بشه ... خیلی نگرانم ولی دلیل ما منطقیه اونها باید شرایط ما رو درک کنند به هر صورت ما تصمیمونو گرفتیم و سلامتی بچمونو ترجیه دادیم امیدواریم مشکلی پیش نیاد چون هیچ پزشکی در این شرایط جنین همچین جنایتیو نمی کنه ..جالبه دکتر اونگان خیلی راحت می گفت اگه برای جنین اشکالی پیش بیاد سقط میشه نگران نباشید!!!
خلاصه ما فردا مصاحبه داریم لطفا ما را دعا کنید.... با تشکر
جمع تقریبی هزینه ها:
سلام دوستان ، ما امروز رفتیم مصاحبه ، مشکل خاصس پیش نیومد و برگه آبی گرفتیم ، افسر گفت 3 تا 6 هفته ذیگه تو سایت چک کنید و اون موقع می تونید مدارک پزشکی خانمتون رو تحویل دهید ، من نه سربازی رفته بودم و نه کار دولتی داشتم ولی به عربستان و چین و قطر چند بار رفته بودم ،شاید برای اون برگه آبی گرفتم... به هر حال از تمامی دوستان و ادمین و کلیه کسانی که برای این سایت زحمت می کشند خیلی خیلی متشکرم ... ما هم به صف کلیرنس پیوستیم ...بازم خدا رو شکر ردمون نکردند چون اون طور که من فهمیدم سفارت و KCC هیچ حساب کتاب ندارند از ما چیزهایی رو می خواستند که ما براشون فرستاده بودیم مثل اینکه اصلا مدارک ما رو نگاه نکرده بودند....باز هم از همتون به خاطر همراهیتون ممنون...
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان: m.memari ، hamed_gh ، Ali Sepehr ، farzad24 ، sh-b ، Hamid55 ، soheilbadami ، shahin82 ، amirsamira ، fairwall ، esmail ، WIKIMAN ، seravin ، king_of_sky ، R.F ، shr.jafari ، N.D ، Hossein81
دوستان درود.
ما هم امروز مصاحبه شدیم و برگه آبی گرفتیم. مثل دوستمون behroozm که تو لابی هتل باهم آشنا شدیم من سربازی نرفته بودم و مسافرت خارجی هم نداشتم ولی کار دولتی داشتم. در ایران کاملتر می‌نویسم.

--------------------------------------------
doostan doorood
ma ham emrooz mosahebe shodim va bargeye abi gereftım mesle doostemoon behrozm ke to labi hotel ba ham ashna shodim man sarbazi narafte boodam va mosaferate khareji ham nadashtam vali kare dolati dashtam. dar iran kameltar minevisam.
با سلام خدمت دوستان منم برگه آبی رو گر فتم و منتظرم گفتا 3 تا 6 هفته ممکن جواب اف بی ای چک بیاد در ضمن یک فرو 8 سوال بهم دادن که راجبش توضیح خواهم داد در سفرنامم .
تشکر کنندگان: WIKIMAN ، maryam5 ، sh-b ، farzad24 ، Hamid55 ، fairwall ، kavoshgarnet ، hamed_gh ، babakped ، m.memari ، R.F ، shr.jafari ، amirsamira ، esmail ، shahin82 ، N.D ، ساسان
سلام بسيار تبريك ميگم. ايشالا آينده خوبي در آمريكا در انتظارتون باشه.
سفرنامه تون بسيار اميد بخش بود. براي ما هم دعا كنيد
Impossible n'est pas français!
تشکر کنندگان: sh-b
سلام دوستان
از راهنمائی های همتون ممنون مخصوصا از مدیران این سایت که وسیله ای برای آرامش افراد فراهم کرده اند. و ما تونستیم دوستان این دنیای مجازی را در هتل ددمان ببینیم بازم ممنون
همسرم و دخترم نیکا ((که دوستان در بالا در هتل ددمان از بازیگوشی هایش در امان نبودند ))با گرفتن برگه ابی و اینکه 1 تا 2 ماه دیگر می بایست با چک کردن سایت دوباره به آنکارا بروند برگشتیم. فقط با توجه باینکه روی برگه آبی نوشته شده مدیکال ها تا 3 ماه اعتبار دارد امیدوارم کلیرنس هممون زودتر بیاد.
قبل از مصاحبه برگه ابی روی پرونده بود شوهر من هم سزبازی رفته بود هم کار دولتی در 10 سال گذشته داشت و همینکه به عربستان هم سفر کرده بود ولی بازم خدا را شکر نقص پرونده نداشتیم
در هر حال به نظر من دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
تشکر کنندگان: ساشا ، payman R ، behroozm ، Jav3 ، sh-b ، farzad24 ، mohsen324 ، drkamrani1 ، R.F ، hamed_gh ، ساسان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان