کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
(2010-01-21 ساعت 16:36)pouya.pouya نوشته:  سلام
میخواستم بدونم اگر کسی قصد ادامه تحصیل داشته باشه و توی مصاحبه بگه که میخواد آمریکا PHD بگیره اشکالی توی کار ویزا پیش میاد؟ مثلا ممکنه سفارت بگه طرف میخواد سر کار نره و از بودجه دولت آمریکا یا... تحصیل کته ؟!!!
آیا کسی بوده توی مصاحبه بگه آمریکا میخواد ادامه تحصیل بده؟عکس العمل اونا چی بوده؟

پویا جان من خودم می خوام پی اچ دی بخونم پس صبر کن برم مصاحبه برات تعریف می کنمBig Grin ولی بی شوخی تنها کسانی می رن آمریکا دکترا بخونن که مغز خر خورده باشن مثل خودم Tongueچون درآمدشون اندازه یه کارگر مک دونالد خواهد بود که صد البته تحصیل یه نوع سرمایه گذاری بلند مدت بحساب میاد.
تا جایی هم که من اطلاع دارم آفیسر کاری نداره می خوای درس بخونی یا کار کنی.
تشکر کنندگان: mary joon ، MajidShirzadeh ، R.F
(2010-01-21 ساعت 11:59)adl نوشته:  براتون ارزوی موفقیت می کنم وبرای مصاحبه رفتین یا دریافت ویزا . هوا چه طوره از بچه هایی که اونجا هستن کسی هست که توی کاراش به مشکل بر خورد کرده باشه ؟

سلام اینجا هوا عالیه صبح که تازه رسیده بودیم داشتیم از فرودگاه میومدیم هتل" داشت برف میومد جایه همه ی دوستای گلم در مهاجرسرارو خالی کردمSmile
نه من که تا الان هیچکی از بچه هارو ندیدم ولی هر اتفاقی بیوفته براتون تعریف میکنم
فردا صبح میرم برای مدیکال Wink
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
(2010-01-21 ساعت 17:12)esmail نوشته:  
میخواستم بدونم اگر کسی قصد ادامه تحصیل داشته باشه و توی مصاحبه بگه که میخواد آمریکا PHD بگیره اشکالی توی کار ویزا پیش میاد؟ مثلا ممکنه سفارت بگه طرف میخواد سر کار نره و از بودجه دولت آمریکا یا... تحصیل کته ؟!!!
آیا کسی بوده توی مصاحبه بگه آمریکا میخواد ادامه تحصیل بده؟عکس العمل اونا چی بوده؟

پویا جان من خودم می خوام پی اچ دی بخونم پس صبر کن برم مصاحبه برات تعریف می کنمBig Grin ولی بی شوخی تنها کسانی می رن آمریکا دکترا بخونن که مغز خر خورده باشن مثل خودم Tongueچون درآمدشون اندازه یه کارگر مک دونالد خواهد بود که صد البته تحصیل یه نوع سرمایه گذاری بلند مدت بحساب میاد.
تا جایی هم که من اطلاع دارم آفیسر کاری نداره می خوای درس بخونی یا کار کنی.
میدونی...به نظر من با درس رفتن راه ایمن تریه.میری دوباره توی یک جو آکادمیک با آدمهای دلنشین تر...هم یک جمع خوب دورت به وجود میاد هم جامعه رو با کمترین هزینه تجربه میکنی هم برای آیندت پتانسیل سازی میکنی...
مورد دیگه ای هم که هست من دوستم که با لاتاری رفته بود میگفت اونجا توی محیط کار مدرک ایران رو اصلا نمیشناسن و کار به مدرک ایرانی نمیدن...
ببخشید که به موضوع تاپیک ارتباطی نداشت...
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، king_of_sky

من گفتم که قصد دارم اونجا دکترا بگیرم، اونا خیلی هم خوشحال شدند و برام آرزوی موفقیت کردن. ویزام هم آمادست و انشالله تا 2 روز دیگه به دستم می رسه.
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: king_of_sky ، maryamjay ، drkamrani1 ، honareirani
(2010-01-23 ساعت 08:40)darya نوشته:  

من گفتم که قصد دارم اونجا دکترا بگیرم، اونا خیلی هم خوشحال شدند و برام آرزوی موفقیت کردن. ویزام هم آمادست و انشالله تا 2 روز دیگه به دستم می رسه.

وااااایییی خدای من یعنی تو نمونه ی متحرک 2 3 ماه دیگه ی منیBig Grin خیلی برات خوشحال شدم...

تشکر کنندگان: honareirani ، darya
سلام بچه ها من رفتم کارای پزشکیم رو انجام دادم البته با کمک اقا پوریا((اقای راهواری )) واقعا به من یکی که نه جایی رو بلد بودم و نه ترکی بلدم صحبت کنم واقعاٌ کمک بزرگی کردن واقعاٌ دستشون درد نکنه.دکتر به من 2تا واکسن زد دیفتری کزاز با اینکه زده بودم و ابله مرغون
هزینه پزشکیمم شد 230$
بعداٌ بیشتر توضیح میدم براتون

پویا جان تحصیل توی مملکت کفارTongue مثل مملکت گل ماBig Grin مجانی نیست که بخوای هزینه ای برای دولت امریکا داشته باشی عزیز.
IN GOD WE TRUST
شماره کیس: 2010AS118XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 20/6/2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن: مارس
تاریخ دریافت نامه دوم: فوریه
تاریخ مصاحبه: 18/3/2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 7/5/2010
تاریخ دریافت ویزا: 24/5/2010
تشکر کنندگان:
(2010-01-25 ساعت 22:40)summery_armin نوشته:  

پویا جان تحصیل توی مملکت کفارTongue مثل مملکت گل ماBig Grin مجانی نیست که بخوای هزینه ای برای دولت امریکا داشته باشی عزیز.

موضوع اینه که اگه بخوام ادامه بدم برای FUND اقدام میکنم.

تشکر کنندگان:
salaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
bebakhshid taypam engilisiye
faghat khastam begam manam emroz raftam sefarat
vaghean harchi begam mosahebe rahate kam goftam aslan esmesh mosahebe nist ke
taze be harfe seravin va majid residam ke inghad be man migoftan kheili rahate mosahebe
tamame madarekam kameel bod faghat spansere man forme 1040 va i-134 ro baram dadae bod nemidonam baraye chi ama sefarat behem goft bayad forme w2 roham midad va goft behesh zang bezan begoo barat fax kone va farda sate 1ta 1:30 biya ba pasportet ta behet visa bedim
farda gharar bod bargardam ama majboram bilitamo cancel konam
badan baraton tamamesho tarif mikonam montazere safarnameye manam bashin
mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii az hamaton

================
سلام
ببخشید تایپم انگلیسیه
فقط خواستم بگم منم امروز رفتم سفارت
واقعا هرچی‌ بگم مصاحبه راحته کم گفتم اصلا اسمش مصاحبه نیست که
تازه به حرف سراوین و مجید رسیدم که اینقدر به من میگفتن خیلی‌ راحته مصاحبه
تمام مدارکم کامل بود فقط اسپانسر من فرم ۱۰۴۰ و I-134 رو برام داده بود نمیدونم برای چی‌ اما سفارت بهم گفت باید فرم W2 رو هم میداد و گفت بهش زنگ بزن بگو برات فکس کنه و فردا ساعت ۱تا ۱:۳۰ بیا با پاسپورتت تا بهت ویزا بدیم
فردا قرار بود برگردم اما مجبورم بیلیطمو کنسل کنم
بدن براتون تمامشو تعریف می‌کنم منتظر سفرنامهٔ منم باشین
مرسیییییییییییییییییییییییییییییی از همتون

دوستان عزیز
همه ما میدونیم که اگه این سایت تبود هیچ کدوم از ما به این راحتی ویزا نمی گرفتیم جا داره همه ما یه تشکر از Admin عزیز به خاطر این سایت مفید و پر بیننده داشته باشیم .
با کلیک بر روی دکمه تشکر قدردانی خودمان را نسبت به ایشون و سایت مفیدشون اعلام می نماییم.
با تشکر از تمامی دوستان عزیز مهاجرسرا
شماره کیس:2010AS00007xxx

salaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
bazam bebakhshid babate type engilisim
man diroz zang zadam be spanseram va behesh goftam sefarat gofte ke forme w2 mikhan az shoma,onam baram fax kard be hotel va man emroz on bargaro be hamrahe bargeye abim ke baram naghse madarek zade bodano bordam sate 1 sefarat va shomaram vaghti elam shod dadam be on khanomi ke poshte on mize bod ke jelosh kamelan ba shishe poshide shode onam ta gereftesh bedone inke soali beporse behem goft ok pasporteto bede manam dadam goft boro ups goftam hamin yani tamam goft yes miss , welcome to usa
bacheha bekhoda hamaton visa migirin aslan negarane hichi nabashid
man dige hichi nemigam ta betonam hade aghal safarnameham benevisam
shayad farda visam biyad harzaman omad bazam miyam beheton migam
az hamatonam mamnonam ke baram doa kardino rahnamaim kardino steresamo kam kardin
az admin mamnonam chon age in sait nabod man ba hichki toye in sait ashna nemishodam ta baraye karam rahnamaim kone
dar morede madrake tahsilimam faghat goft daneshjoei goftam bale
baghiyash to safarnamam sorry
========================
سلاااااااااام
بازم ببخشید بابت تایپ انگیلیسیم
من دیروز زنگ زدم به اسپانسرم و بهش گفتم سفارت گفت که فرم w2 میخوان از شما،اونم برام فکس کرد به هتل و من امروز اون برگرو به همراه برگه آبیم که برام نقص مدارک زده بودن بردم ساعت ۱ سفارت و شمارم وقتی‌ اعلام شد دادم به اون خانمی که پشت اون میز بود که جلوش کاملا با شیشه پوشیده شده اونم تا گرفتش بدون اینکه سوالی‌ بپرسه بهم گفت اوکی پاسپورتتو بده منم دادم گفت برو ups گفتم همین یعنی‌ تمام گفت yes miss , welcome to usa
بچه ها بخدا همتون ویزا میگیرین اصلا نگران هیچی‌ نباشید
من دیگه هیچی‌ نمیگم تا بتونم حداقل سفرنامم رو بنویسم
شاید فردا ویزام بیاد هر زمان اومد بازم میام بهتون میگم
از همتونم ممنونم که برام دعا کردینو راهنمایم کردینو استرسمو کم کردین
از ادمین ممنونم چون اگه این سایت نبود من با هیچکی توی این سیت آشنا نمیشدم تا برای کارم راهنمایم کنه
در مورد مدرک تحصیلیمم فقط گفت دانشجویی گفتم بله
باقیش تو سفرنامم sorry

مشکلی‌ نیستش خانوم....میتونین مطرح نکنین...هرچند که خیلی‌ بندرت می‌شه که همچین سوالی بکنن....اگرم %۱ ازتون پرسیدن نگید.....بهونتونم میتونه این باشه که `من فکر کردم با پس خودم میپرسین که کجاها رفتم نه پاسه مادرم`....هرچند که فکر نمیکنم ازتون همچین سوالی بکنن....
تشکر کنندگان: shivakm
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااام
بلاخره بعد از 2 روز ویزام اومد
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
اینشالا برای همه ی کسایی که منتظر این لحطه هستن
اصلا باورم نمیشه بخدا همچی به این راحتی بود و من اینقدر به خودم استرس میدادم

شادی جان بهت بابت ویزات تبریک میگم.

بچه ها اگه چیزی بگم ممکنه بگید داری کم لطفی می کنی ولی اصلا اینطوری نیست.

فکر نمی کنید اگه این تبریک ها رو فقط با فشار دادن دکمه تبریک هم بگید منظور رو می رسونید و با این کار فقط الکی تاپیک شلوغ میشه؟

ممنون
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: fairwall ، sh-b ، seravin ، Hamid55 ، hamed_gh ، reza22 ، f.o ، PEYMAN2010 ، frozen mind
از همتون ممنون
بخدا شرمندم کردین منم با صدرا و نامی موافقم
الان مدیرا میان از تاپیک اخراجم میکنن
مرسسسسسسسسسسسسسسسسی بابت همه چیز
مطمئنم همتون به همین راحتی ویزاتون رو میگیرید

تشکر کنندگان: fairwall ، Ali Sepehr ، mohsen324 ، shr.jafari ، drkamrani1 ، merdax ، R.F ، pouya.pouya ، N.D ، f.o ، hamed_gh ، PEYMAN2010 ، m.memari ، ساسان ، Ashkan78 ، maryam89

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان