کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
سلام به همگی
هر چی که بخوام بگم میبینم دوستان خیلی کاملتر از من توضیح دادن اما نکاتی که به ذهنم میرسه هر چند تکراریه واستون مینویسم امیدوارم که مقبول بیفته و منو به خاطر کمی و کاستی ببخشید
عرض کنم که من 29 دسامبر با حدود 7 .8 روز تعجیل به خاطر ترس از تعطیلات و اینکه احتمال میدادم مطب دکتر تعطیل باشه همراه با شوهر خواهر گرام عازم سفر شدیم
4شنبه صبح به مطب دکتر رفتم و کارای مدیکالو انجام دادم که خدارو شکر مطب خیلی خلوت بود با این حال خانم منشی فرمودند که فردا بیا جواب بگیر
اها تا یادم نرفته بگم که ما الیت هتل بودیم بد نیست هموطنامونم زیادن تو هتل اتاق 2 تخته شبی 65 دلار
اما چون بغل دستش دارن ساختو ساز میکنن اسایش نداشتیم از 7 صبح تا 5 غروب سرو صدا دیونمون میکرد واسه همین بعد از سه 4 روز به نزدیکترین هتلی که دم دست بود نقل مکان کردیم هتل ارگان شبی50 دلار .
5شنبه ساعت 11 صبح رفتم مطب که جوابمو بگیرم البته چون نیم ساعت زودتر رفته بودم رفتم طبقه سوم تو ازمایشگاه که دیدم کلی از هموطنا اونجان
یه خانم و اقای جوون به همراه دخترشون اونجا بودن که اونام لاتاری برنده شده بودن که مفتخرم خدمت اعضای محترم برسونم که با افتخار مهاجر سرا رو به همگی ایرانیها یی که اونجا بودن معرفی کردم چون هیچکدومشون اشنایی با سایت نداشتن و در بعضیاشونم اینطور که میگفتن به خاطر نداشتن اطلاعات کافی ناقصی مدارک داشتن . مجری برنامه توپ طلاییم اونجا بود به همراه خانوم محترمشون.برای همگیشون بهترینهارو ارزو میکنم
به هر حال من 5 شنبه با پرداخت215 دلار پاکت در بسته مدیکالو گرفتم. تمامی واکسنامو قبول کرد چون من اصفهان زده بودم ولی بردم پاستور تاییدش کرد البته تو هتل ارگان با یکی از بچه های خوب انجمن Ashkan.R اشنا شدم که از قضا همشهریم بود .اشکان گفت که بچه های esfahan میتونن ببرن کارت واکسنشونو بیمارستان امین تایید کنن قبوله
حالا 5 شنبه کجا سه شننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننبه کجا
مگه میگزشت ساعت.
خلاصه به هر جون کندنی بود طاقت اوردم تا روز مصاحبه
ساعت 8 دم در سفارت بودم. دوستان یادشون باشه که پرینت نامه دوم صفحه اولش که تاریخ مصاحبه توشه دستشون باشه البته نگهبان لیست داره ولی تو چند مورد نامه رو ازشون خواسته بود
حدود ساعت 9 بالاخره موفق شدم برم تو
خیلی خلاصه میگم که حوصته دوستان سر نره
اول تا وارد سالن میشی یه خانم که فارسیو مثل بلبل حرف میزنه مدارکو میگیره و یه شماره بهتون میده
بعد باید ببینید شمارتون کی رو تابلو اعلام میشه
تا شمارم اعلام شد رفتم جلو باجه و یه خانم بود که باید پولو اونجا پرداخت میکردم
اومدم نشستم بعد از یه ربع دوباره شمارم اعلام شد که این بار واسه انگشت نگاری رفتم
هنوز نشسته دوباره شمارم اعلام شد باجه 5
حالا تو این نیم ساعت به من چی میگذشت................. بماند
من فارسیو انتخاب کرده بودم
رفتم جلو باجه یه اقای جوون عینکی خوش اخلاق به به
سلام علیکو چاق سلامتی که تموم شد اصل مدارکو پسم داد و ازم خواست که سوگند بخورم بعد همون فرمی که تو پاکت اول فرستاده بودم گذاشت جلوم تا امضا کنم.حالا سوالایی که پرسید:
شغل
خدمت رفتی یا نه. که من رفته بودم حتی ترجمشم دادم بهشون که پسم داد
همییییییییییییییین
بعدشم برگه ابیو داد دستمون که تا برگرو دیدم دنیا رو سرم خراب شد گفتم دیدی به اسپانسر گیر داد
اخه من اسپانسر نداشتم یه حساب بردم با یه وکالتنامه سند ملکی
اما خدارو شکر هیچ گیری نداد
منم خوشحال اومدم بیرون.شکر خدا
اینم از سفر ما
بازم ببخشید اگه به دردتون نخورد
فقط اینو بگم که ترس به دلتون راه ندید و توکلتون به خدا باشه مدارکتون کامل باشه دیگه از هیچی نترسید
در پایان از همگی دوستان ممنونم که بی دریغ به هم کمک میکنن.با ارزوی موفقیت همگی اونایی که ویزا گرفتن
اونایی که منتظر کلیرنسن و اونایی که منتظر مصاحبن
از مدیریت محترم سایت و همچنین ادمین بزرگ بی نهایت سپاسگذارم.

casenumber:87xx
هر کجا باشم اسمان مال من است
پنجره. عشق .هوا .فکر. زمین مال من است
ممكنه بگيد واكسن مننژيت و آنفولانزا رو كجا زديد( تو اصفهان )؟
تشکر کنندگان:
(2010-01-11 ساعت 15:17)آنا نوشته:  ممكنه بگيد واكسن مننژيت و آنفولانزا رو كجا زديد( تو اصفهان )؟

هر دو را حلال احمر می زنه،قیمت مننژیت هم 14000تومان است البته نمی دانم لازمه یا نه،ما که زدیم،
اگر هم نبود برو بیمارستان امین یه سوالی بکن.
تشکر کنندگان: PEYMAN2010 ، آنا
(2010-01-11 ساعت 13:54)PEYMAN2010 نوشته:  مجری برنامه توپ طلاییم اونجا بود به همراه خانوم محترمشون.

ببخشید یه سوال خیلی بی ربط و کنجکاوانه : منظورتون از مجری برنامه توپ طلایی آقای واحدی است؟؟؟
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: fairwall ، PEYMAN2010
(2010-01-11 ساعت 15:17)آنا نوشته:  ممكنه بگيد واكسن مننژيت و آنفولانزا رو كجا زديد( تو اصفهان )؟

مننژیت و انفولانزا رو تو هلال احمر میتونید بزنید ادرسشم که میدونید کجاس بعد از 4 راه داریوش سمت چپ بعد از مصلا
(2010-01-11 ساعت 22:11)sadra_sepehr نوشته:  
(2010-01-11 ساعت 13:54)PEYMAN2010 نوشته:  مجری برنامه توپ طلاییم اونجا بود به همراه خانوم محترمشون.

ببخشید یه سوال خیلی بی ربط و کنجکاوانه : منظورتون از مجری برنامه توپ طلایی آقای واحدی است؟؟؟

سلام صدرا جان
والا به خدا من چون زیاد اهل فوتبال نیستم اصلا اسم ایشونم نپرسیدم ولی یه بار پارسال برنامه ایشونو دیدم یه اقای جوون که عینک به صورت میزنن البته من که اول نشناختمشون بعد از اینکه با هم صحبت کردیم خودشونو معرفی کردن Big Grin

casenumber:87xx
هر کجا باشم اسمان مال من است
پنجره. عشق .هوا .فکر. زمین مال من است
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، آنا ، drkamrani1 ، R.F
سلام دوستان...خواستم فقط اطلاع داشته باشید که موقعی‌ که پاسپورت را تحویل می‌گیرید از سفارت،حتما اسم،فامیلی،تاریخ صدور ویزا،تاریخ انقضا ویزا،مللیت و کلا تمام اطلاعات داخل ویزاتون را چک کنید که اشتباهی‌ داخلش نشده باشه،چون در هفته ما مسافرانه زیادی داریم که ویزاشون داخلش اشتباهاتی شده...از جمله خانوم که ۳ روز پیش، پیش من آمد و مللیتش بجای ایرانی‌ ترک نوشته شده بود داخل ویزاشون، و ایشون مجبور شدن که پرواز خودرا عوض کنند و ویزاشونو اصلاح کنند.
سلام،

من اميد هستم و به تازگي با اين سايت آشنا شدم، من هم در DV2010 برنده شدم (خدا رو شکر) اما متأسفانه به تازگي از اين مسأله خبردار شدم. شماره *** AS00018 را از KCC گرفتم، طبق بولتن cutt-off هنوز تا 12000 اعلام شده، آيا براي ارسال مدارک دير شده؟ يا از شانس مساوي با کسي که شماره اي در حدود 18000 دارد و چند ماه قبل فرمها را فرستاده برخوردارم؟
لطفأ راهنمايي بفرماييد.

با تشکر
اميد

دوست عزیز لطفا سوال خود را در یک تاپیک مطرح کنید. یکبار حذف کردم اما توجهی نکردید و دوباره مطرح نمودید. صدرا
تشکر کنندگان:
(2010-01-13 ساعت 17:42)dimo نوشته:  سلام،

من اميد هستم و به تازگي با اين سايت آشنا شدم، من هم در DV2010 برنده شدم (خدا رو شکر) اما متأسفانه به تازگي از اين مسأله خبردار شدم. شماره *** AS00018 را از KCC گرفتم، طبق بولتن cutt-off هنوز تا 12000 اعلام شده، آيا براي ارسال مدارک دير شده؟ يا از شانس مساوي با کسي که شماره اي در حدود 18000 دارد و چند ماه قبل فرمها را فرستاده برخوردارم؟
لطفأ راهنمايي بفرماييد.

با تشکر
اميد

دوست عزیز لطفا سوال خود را در یک تاپیک مطرح کنید. یکبار حذف کردم اما توجهی نکردید و دوباره مطرح نمودید. صدرا

امید جان فکر نمیکنم کسی بتونه دقیقا بگه هنوز فرصت داری یا نه
البته اصلا امیدت نا امید نباشه چون این آمریکایی ها بارها نشون دادن کارشون رو حساب کتاب نیست (به هر حال اونا هم چند تا کارمند ایرانی دارن Big Grin )
اول از همه با دقت بخش پرکردن فرم های اولیه رو با دقت بخون تا یه وقت اشتباهی نکنی
بعدش خیلی سریع فرم ها رو با دقت پر کن (اطلاعات دقیقا مطابق پاسپورت باشه این خیلی مهمه )
بعد خیلی سریع با پست TNT یا DHL بفرست واسه KCC (من اگه جای شما بودم با پست ویژه که گرونتره ولی یکم زودتر میرسه میفرستادم)
بعد از اینکارا دیگه با خیال راحت از سایت قشنگ و زیبای مهاجر سرا لذت ببر
پس دیگه وقتو با سوال پرسیدن از این اون هدر نده فقط خیلی سریع بفرست
(یه پیشنهاد که به نظرم میتونه مفید باشه اینه که به KCC ایمیل بزن و بگو که فرما دیر دستت رسیده و داری میفرستی اگه هم گفتن دیر شده بازم بفرست Big Grin )
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، kavoshgarnet ، MajidShirzadeh ، merdax ، drkamrani1 ، sh-b ، R.F ، f.o
بچه ها سلام
من باید زودتر سفرنامه ام رو مینوشتم اما متاسفانه نشد و معذرت
من تقریبا تمام سفرنامه های بچه های مهاجر سرا رو خوندم و تقریبا درون مایه همه شبیه همه و خوب قطعا سفرنامه من هم چیزی بیشتر از سفرنامه بچه ها نیست
اما دوست دارم که دوباره گویی کنم شاید یه مطلبی یه جایی از نوشته هام باشه که به درد بعضی از دوستان بخوره
امیدوارم
خدمتتون عرض کنم که بهتره از اول اول براتون بنویسم از شاید 10 تا 15 سال پیش.
من همیشه رویای رفتن به آمریکا رو در سر داشتم . همیشه دوست داشتم که بتوانم به آمریکا بروم
البته انگیزه من با دوستان دیگه شاید کمی متفاوت باشه .
من فیلمساز و آهنگساز هستم
البته فیلمسازی شغل من هستش و آهنگسازی رو در کنار اون انجام میدهم
پس با انگیزه ادامه در این دو رشته اونم به طور حرفه ای همیشه آرزوی سفر داشتم اونم به هالیوود نه جای دیگه
اما تقدیر و خواست خدا آدم رو به کوچه پس کوچه هایی میکشونه که آدم واقعا حیرت میمونه
بهر حال در سال 1383 با خانومی ازدواج کردم و الحمدالله
ولی هنوز ظاهرا وقت اون نرسیده بود که این اتفاق ، سفری به دور دست بیوفته
من از داستان لاتاری و این برنامه ها میدونستم اما چون جلوی چشمام کسی از این طریق نرفته بود پس لاتاری رو چندان جدی نمیگرفتم
و تا این ثانیه هم من ثبت نام هم نکردم. بله
تا اینکه بعد از اتمام وقت ثبت نام 2010 متوجه شدم که باجناق بنده برای من و خانمی هم ثبت نام کرده
اینم خواست خدا بود که نامه اول بدستمون رسید ولی نکته اینجاست که من برنده نشدم بلکه خانم گلم برنده شده بود و این زیبا بود
پیگیر شدم و بعد از دو تا ماچ به با جناق نامه های اول رو با کمی تاخیر 10 روزه ارسال کردیم ولی اینو بگم که دستنویس ار سال کردیم
خلاصه اومدیم اینجا و عضو مهاجرسرا شدیم و خدایی کلی چیز از این بچه های مهاجر سرا یاد گرفتیم که اگر این بچه ها نبودند به هیچ و جه ، بله به هیچ وجه شرایط توی ترکیه برای ما اینقدر ساده نبود
اینطوری بگم که بچه های مهاجر سرا تما م اتفاقاتی که قراره توی ترکیه و حتی توی آمریکا برای شما بیوفته را به عینیت میرسونند و واقعا خدا برکت بده به این مهاجر سرا و بچه های خوبش که خیلی مدیونشونم و کمکم کردند
قبل از ادامه داستان یه نکته بگم که فکر میکنم خیلی بدرد بخور هست
من و خانومی هر چی به کی سی سی ایمیل میزدیم جواب نمیدادند
نگران شده بودیم شاید حدود 20 تا ایمیل بی پاسخ
تا اینکه فکر کردیم شاید تاریخ تولد رو یک روز اشتباهی زدیم و خوب در ایمیل 21 بود که تاریخ رو یک روز پایینتر زدیم و جواب داد
کی سی سی گفت که فرمهای شما دقیق پر نشده و باید دوباره ارسال کنید
ما هم که نمیدونستیم کجای فرم مشکل داره با دقت تمام و کمک اسپانسر عزیز براشون ایمیل کردیم و لطف فرمودند بعد از تقریبا 20 روز تاریخ 7 ژانویه رو به ما دادند
اما اینجا تقریبا اول مشکلات ما بود چون هنوز من دریافتی نداشتم و پولی در بساط نبود که بتوانم عازم بشوم .
فقط کافیه خدا بخواهد . خدا از اولش خواسته بود و تا پایانش با ما میمونه
خلاصه جور شد و من و خانومی عازم آنکارا شدیم
من و خانمی تا حالا آنکارا نرفته بودیم و زبانمون هم در حد مکالمه روزمره هستش
خانوم من ماما هستش و پیراپزشکی خونده
خلاصه از شرکت بهرانم سیر همه چیز رو خریدیم
هواپیمای ایران ایر و هتل رویال و خلاصه ترانسفر و صبحانه
مشکل ما این بود که ما توی ژانویه بودیم و یکم گرونتر شده بود
هتل و پروازمون نفری 665000 تومان شد هتل خوبی بود چهار ستاره
خلاصه رفتیم و فرداش رفتیم مطب دکتر اونگان و همینطور که بچه ها نوشتند 85 دلار برای عکس قفسه سینه و آزمایش خون گرفتند که البته 3 روز بعد از وقت مطب ما ظاهرا قیمت ارزونتر شده اینو پوریا راهواری که توی ترکیه باهاش آشنا شدیم بهمون گفت
انصافا پسر خیلی خوب و قابل اطمینانیه
و ای کاش از جزیره بهشت ما رفته بودیم چون قطعا خیلی ارزونتر میشد
فرداش قرار شد که برای گرفتن جواب عکسها و معاینه مطب باشیم . البته به بعضی ها همون روز وقت داد ولی به ما گفت فردا
وقتی فرداش رفتیم به من گفت مشکلی نیست ولی خانومی باید دوباره عکس قفسه سینه بگیره
نگران شدم که نکنه خدایی ناکرده مشکلی هست
ولی اون خانوم منشیه گفت که نه این مشکل همیشه پیش میاد که عکسی خراب بشه و دوباره بگیرند
خانومی نگران بود ولی الحمد الله بعد از 2 تا 3 ساعتی معطلی بدون هیچ مشکلی معاینه شدیم و پاکتهای دربسته رو بهومن دادن
در ضمن هزینه عکس دوباره رو دریافت نکردند چون مشکل خودشون بود
به من و خانومی واکسن آبله مرغان رو زدند در صورتی که ما هر دو در بچگی آبله مرغان گرفته بودیم .
خوب دیگه باید بهر حال پول پرداخت کرد
خرج دکتر ما با هم دیگه شد 430 دلار
بعد از اون کلی برای خودمون تابیدیم و روز مصاحبه سعی کردیم خوش تیپ باشیم
صبح زود رفتیم سفارت و توی صف گرین کارتیها وارد شدیم و و خلاصه همون خانوم ایرانی مدارک ما رو گرفت و ما رو فرستاد تو
همه پشت به باجه ها نشستیم و نگاهمون به اون تابلو بود که شماره هایی که همون جا بهمون دادن بیفته
رفتیم انگشت نگاری و بعد پرداخت 1550 دلار ( نفری 775 دلار ) و بعد هم در عرض 5 دقیقه مصاحبمون تمام شد
ما فارسی انتخاب کرده بودیم و یک خانوم که اصلا فارسی خوب صحبت نمیکرد به پست ما خورد
که البته خانومی از این موضوع ناراحت شد چون واقعا سخت بود به سوالات پاسخ بدهیم و اونم دقیق بفهمه
البته سوال چندانی نپرسید ولی چون فارسی رو خوب نمیدونست ما در توضیح جواب سوالات برای فهم اون دچار مشکل شدیم
سوالاتی که از ما پرسید پیرامون مکانهایی که قبلا کار میکردیم و سربازی بنده و ..
من سربازی نرفته بودم و در سال 1379 تقریبا جزو آخرین خریدیهای خدمت بودم
کارم هم که به هیچ وجه دولتی نیست و صرفا هنری هستش
خانومی هم قبلا در بیمارستان کار میکرد ولی حالا نه
اما مشکل اینجا ایجاد شد که گفت فرم 1040 شما کجاست
من اسپانسر داشتم که اونم داستان داره و خواست خدا بود که یک بنده خدایی توی آمریکا قبول کرد این حرکت رو برای ما انجام بده ولی فرم 1040 ایشون نبود و این خودش یعنی واویلا
خانومه گفت که به اسپانسرتون بگید برای ما فکس کنه
البته فرم 134 و دبلیو 2 بودش
من نمیدونم آیا کلیرنس ما به خاطر نقص مدارک بود یا خیر ولی به هر حال برگه زیبایی آبی رو به ما داد و گفت از یک تا دو ما دیگه سایت رو چک کن و فرم 1040 هم فراموش نشه
تمام شد و ما هم اومدیم بیرون و خلاصه بازم تابیدیم و اینبار از مقبره آتاتورک سر در آوردیم
اونجا زیباست
ولی در مجموع آنکارا جایی برای دیدن نداره
من ترکها رو دوست دارم و توی مدت 7 روزه چیزی جز مهمون نوازی ندیدم
توی گوش ما کرده بودند که دزدند و .... اما من به اونها بیشتر اعتماد کردم تا به خیلی های دیگه
خرج کلی هر کسی در این سفر پول سفارت ( 775 دلار نفری) و خرج دکتر هستش
خرج هتل هم اونجا از شبی 50 دلار برای دو نفر بود تا شبی 250 دلار برای دو نفر
هتل رویال که ما بودیم توی ایران از ما تقریبا شبی 120 هزار تومان گرفتند ولی توی آنکارا به ما گفت شبی 90 دلار بهمون میده
تازه باز هم جای چونه زدن داره
غذا هم اونجا همه جوره هست
از 3 لیر ( ساندویچ کباب ترکی ) تا 15 لیر و ... که این بستگی به شما داره
غذاهاش بسیار خوشمزه هستش .
ترکها زیاد انگلیسی نمیدونند و لی منظور شما رو مخصوصا برای خرید خوب میفهمند
من و خانومی تقریبا خرج سفرمون 5000000 (پنج میلیون) شد که البته قسمتیش صرف خرید شد و مطمئنا کمتر هم میشه اگر از بعضی چیزها صرفنظر کنید
خلاصه اینم از این سفرنامه ما
امیدوارم خسته نشده باشید و بدرد شما خورده باشه
من از تمام بچه های مهاجر سرا ممنونم به خاطر زحماتشون
سریوان جان ممنون
الهام خانم ممنون
و .......
در ضمن روز آخر مجید شیرزاد رو از نزدیک دیدم که اومده بود ویزاشو بگیره
انشاالله همه موفق باشید اگر سوالی بود در خدمتم
كاش در كتاب قطور زندگي سطري باشم ماندني
نه حاشيه اي از ياد رفتني

دوستان هنرمند و علاقه مند به هنر : http://mohajersara.com/forumdisplay.php?fid=56
سلام دوستان
معنی برگه آبی چیه؟ جوری که برداشت کردم اگه نقص مدارک وجود داشته باشه برگه آبی میدن..درسته؟
اگر نقص نباشه چطور؟
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان:
(2010-01-17 ساعت 20:47)pouya.pouya نوشته:  سلام دوستان
معنی برگه آبی چیه؟ جوری که برداشت کردم اگه نقص مدارک وجود داشته باشه برگه آبی میدن..درسته؟
اگر نقص نباشه چطور؟

اگر نقص مدارک داشته باشید یا اینکه کلیرنس بخورید برگه آبی دریافت می کنید
اگر نقص مدارک نداشته باشید و کلیرنس هم نخورید ویزا می گیرید
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: drkamrani1 ، pouya.pouya ، megaholding ، PEYMAN2010 ، ساسان ، star4631 ، sasan
(2010-01-17 ساعت 20:47)pouya.pouya نوشته:  سلام دوستان
اگر نقص نباشه چطور؟

پویا جان درست برداشت کردی اگه نقص مدارک داشته باشی یا کلیرنس بخوری برگه ی آبی می گیری اگه هم نقص نداشته باشی و کلیرنس هم نخوری که ویزا می گیریSmile
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: pouya.pouya ، MajidShirzadeh
سلاام بچه ها من آنکارام[عکس: balloons.gif]

لطفاٌ یه کوچولو منم دعا کنین
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
براتون ارزوی موفقیت می کنم وبرای مصاحبه رفتین یا دریافت ویزا . هوا چه طوره از بچه هایی که اونجا هستن کسی هست که توی کاراش به مشکل بر خورد کرده باشه ؟
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: sh-b
سلام
میخواستم بدونم اگر کسی قصد ادامه تحصیل داشته باشه و توی مصاحبه بگه که میخواد آمریکا PHD بگیره اشکالی توی کار ویزا پیش میاد؟ مثلا ممکنه سفارت بگه طرف میخواد سر کار نره و از بودجه دولت آمریکا یا... تحصیل کته ؟!!!
آیا کسی بوده توی مصاحبه بگه آمریکا میخواد ادامه تحصیل بده؟عکس العمل اونا چی بوده؟
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان