2010-03-03 ساعت 16:04
دوستان لطفا توجه کنید که موقعیای که ویزاتون از سفارت میاد،حتما اطلاعات داخل ویزاتون را چک کنید...مثلا یکی از مسافرانه ما امروز شمارهٔ پاسپورتش اشتباه زده شده بود در داخل ویزاشون....حتما کل اطلاعات را چک کنید.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
|
2010-03-03 ساعت 16:04
دوستان لطفا توجه کنید که موقعیای که ویزاتون از سفارت میاد،حتما اطلاعات داخل ویزاتون را چک کنید...مثلا یکی از مسافرانه ما امروز شمارهٔ پاسپورتش اشتباه زده شده بود در داخل ویزاشون....حتما کل اطلاعات را چک کنید.
تشکر کنندگان: N.D ، Shahryar ، Behinaz ، fairwall ، usagreen ، R.F ، farzad24 ، f.o ، Shahoo52 ، soheilbadami ، drkamrani1 ، Ali Sepehr ، honareirani ، sh-b ، behy_b ، sepehr_sp ، AVA61 ، Hossein81 ، maryam5 ، ساسان ، m.memari ، guluha ، amirsamira ، PEYMAN2010 ، پرستو
salam. az inke ba kalamate English minevisam moteasefam. mikhastam begam ke Hotel Ramada to Ankara behtarin hast chonLEASE SPEND YOUR TIME AND READ THIS !!!!
dar behtarin makan vaghe ast va be marakeze kharid nazdik hast. be doctor 5 daghighe piade rah hast. be sefarate america 5-8 daghighe piade rah hast yani faghat kamtar az 1 kilometer. dorost kenaresh maghaze hast. coffee shop hayi nazire gloria jeans va starbucks nazdikeshe. mahale khoobi hast va adam delesh nemigire. hotel besyar tamiz ast va personnel moadab hastand. yadetoon bashe ke shoma faghat 1.5 saat to sefarat hastid va baghisho too Ankara!!! khob pas bayad az Ankara lezzat bebarid va khosh begzaroonid. va akhar az hame inke too sefarat aslan kar pichide nist.hame chiz rahat va sadast. aslan fekr nakonid taraf shomaro mipichoone! mirid dame ye gishe dorost mesle bank haye khodemoon. shoma in taraf va officer oon taraf. oonayi ke tarafe shoma too saloon hastand kenare shoma mian va mitoonan hatta foozooli konano beshnavand! dar vaghea goosh konand! america hatta nakhaste 10-15 ta baje koochik dorost kone ke mosahebe shavande bere toosh va aram begire mogheye mosahebe. dar majmooa enghadr sade hast ke aslan behtare faramooshesh konid. arzesh nadare va matabbe doctor azoonja ba class tar hast! hamatoon ham ghabool mishid. yadetoon nare ke arzeshe heso joosho nadare.man gharar shod ke 1-2 mahe dige clearancam biad. yani hatman miad chon chare-ee nadare! mage man case khassi nadaram va khoda ham doosam dare! pas movaffagh misham. hamino bas! doostdaretan, LOTTERY! سلام. از اینکه با کلمات انگلیسی می نویسم متاسفم.می خواستم بگم که هتل رامادا تو انکارا بهترین هست چونLEASE SPEND YOUR TIME AND READ THIS در بهترین مکان واقع است و به مراکز خرید نزدیک است به دکتر 5 دقیقه پیاده راه هست. به سفارت امریکا 5.8 دقیقه راه هست یعنی فقط کمتر از 1 کیلومتر درست کنارش مغازه هست کافیشاپ نظیر gloria jeans وstarbucks نزدیکشه محل خوبی هست و ادم دلش نمیگیره هتل بسیار تمیزی است و پرسونل مودب هستند یادتون باشه که شما فقط 1.30 توی سفارت هستین و بقیشو توی انکارا خوب پس باید از انکارا لذت ببرید و خوش بگذرونید و اخر از همه اینکه توی سفارت اصلا کار پیچیده نیست. همه چیر راحت و ساده است اصلا فکر نکنین طرف شماهارو میپیچونه میرید دم یه گیشه درست مپل بانکهای خودمون شما اینطرف و افیسر اون طرف. اونایی که طرف شما توی سالن هستند کنار شما میان و حتی میتونن فوضولی کننو بشنون. در واقع گوش کنن امریکا حتی نخواسته 10-15 تا باجه کوچیک درست کنه که مصاحبه شونده بره توش و ارام بگیره موقعه مصاحبه. در مجموع انقدر ساده هست که اصلا بهتره فرامو.شش کنین ارزش نداره و مطب دکتر از اونجا باکلاستر هست همتون هم قبول میشید یادتون باشه که ارزشه حس و جاشو نداره مگه من کیس خاصی ندارم و خداهم دوستم داره. پس موفق میشم همین و بس. دوستدارتان:LOTTERY
دوستان درود! من و یکی از دوستان مهاجرسرایی بنام کارآگاه (karagah) امروز ویزا را دریافت کردیم. خدارو شکر همه چیز خوب پیش رفت! از همهی دوستان مهاجرسرا تشکر میکنیم.
تشکر کنندگان: mohsen324 ، sh-b ، Jav3 ، Ziba ، payman R ، Ali58 ، guluha ، adl ، nefarioos ، ساشا ، sam_hash ، esmail ، farzad24 ، kavoshgarnet ، behroozm ، honareirani ، shahin82 ، sasan ، hamed_gh ، afsan2010 ، R.F ، Hossein81 ، اليزا ، pouya.pouya ، ساسان ، maryam5 ، soheilbadami ، laili ، seravin ، N.D ، usagreen ، maryam89 ، POURIA RAHVARI ، shr.jafari ، Hamid55 ، neli-basi
2010-03-13 ساعت 19:40
سلام دوستان
من امروز رفتم انسیتو پاستور واکسن زدم ولی برام سوالی پیش اومد چون هپاتیت را قبلا زده بودم برای من فقط واکسن کزاز زدند و گفتند ام ام آر را جای دیگر باید بزنم و گواهی ببرم ف ابله مرغون هم که گرفتم ولی اینطور که در فرم دوم نوشته کلی واکسن هست که باید بزنیم اگر کسی اطلاع داره به غیر از واکسن هایی که من زرم دیگه چی رو باید بزنم من را راهنمایی کنید ممنون میسم. با تشکر
2010-03-13 ساعت 20:46
(2010-03-13 ساعت 19:40)ho-sa نوشته: سلام دوستان لطف کنید در قسمت واکسیناسیون و آزمایشات پزشکی دنبال جواب سوالتون باشید
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28 کنسولگری: Ankara ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009 ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009 ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23 ت. مصاحبه:FEBRUARY ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز ت. دريافت ويزا: 14 اپریل نامه تمام تشکر کنندگان: kavoshgarnet
2010-03-13 ساعت 20:58
(2010-03-13 ساعت 20:46)maryam5 نوشته:(2010-03-13 ساعت 19:40)ho-sa نوشته: سلام دوستان اين هم لينك تاپيك واكسيناسيون و آزمايشهاي پزشكي http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2007&page=24 تشکر کنندگان: R.F ، honareirani ، maryam5 ، ساشا ، usagreen ، ساسان ، Ali Sepehr ، Jav3
سلام به همه دوستان:
من الان انکارا هستم .تازه رسیدیم و در لابی هتل ددمان منتظر هستیم .می گن اتاق خالی ندارن و باید صبر کنیم. هوا سرد ولی خیلی مطبوع اصلا اذیت کنندن نیست ولی هوا ابری و بارونبه.من سعی می کنم هر لحظه در جریان اخرین اخبار قرارتون بدم.(هم اکنون نیازمند دعای های شما هستیم ).من فردا وقت دکتر دارم.و سعی می کنم تمام اخبار و بتون بدم.فعلا یه نکته که دلم نیومد ننویسم و اینجا به چشم می خوره و منو تحت تاثیر قرار داده جو اینجاست همه اینجا منتظر اتاقن ولی همه با هم دوست شدن و به هم راهنمایی می کنن حتی در مورد کی و کجا ها خوبه برای رفتن یا در مورد کانکت شدن به اینترنت اینجا .مردم ایران واقعا ادمای لایقی هستن و تمام ارزوم این بود که ما ازادی و ارامش و موفقیت و.... خلاصه هر چیزی که باعث میشه ما ها برای داشتنش بریم مایلها دورتر نزدیک خودمون پیدا می کردیم.ایا وقتی رفتیم امریکا از شنیدن صدای ایرانیدلمون می گیره؟؟؟یاحتی بابت چیز هایی که مردم اینجا که تقریبا شهر ساده ای دارن چه برسه به امریکاییها به فکر ایران می افتیم و دلمون می گیره؟؟؟؟ تشکر کنندگان: payman R ، esmail ، m.memari ، sh-b ، اليزا ، honareirani ، hamed_gh ، amirsamira ، N.D ، R.F ، maryam5 ، Jav3 ، soheilbadami ، Farshid22
2010-03-14 ساعت 12:31
(2010-03-14 ساعت 12:28)esmail نوشته:(2010-03-14 ساعت 11:49)f.o نوشته: سلام به همه دوستان: من جای شما بودم تا دکتر یک ربع راه هست برو دکتر کارای مدیکالت رو انجام بده
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009 کنسولگری:ankara تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009 تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010 تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010 تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر تشکر کنندگان: f.o
2010-03-14 ساعت 12:35
چرا اقا پوریا هستش و خودش پیگیره کاراست ما فقط نشستیم و استراحت می کنیم حدودا 8 صبح میرسید ولی خب مسافرت از جور مسائل به همراه داره ما سخت نمی گیریم چون من خودم استری دارم اگه سخت بگیرم که هیچی.بهتره راحت باشید کارا انجام می شه.در ضمن گفتن چک ان 2 ظهر هست که اقا پوریا گفت ساعت 11 می دن
2010-03-14 ساعت 12:48
(2010-03-14 ساعت 12:35)f.o نوشته: چرا اقا پوریا هستش و خودش پیگیره کاراست ما فقط نشستیم و استراحت می کنیم حدودا 8 صبح میرسید ولی خب مسافرت از جور مسائل به همراه داره ما سخت نمی گیریم چون من خودم استری دارم اگه سخت بگیرم که هیچی.بهتره راحت باشید کارا انجام می شه.در ضمن گفتن چک ان 2 ظهر هست که اقا پوریا گفت ساعت 11 می دن اف اوي عزيز اصلن نمي خواستم استرس بهتون بدم. به عنوان دوست مهاجرسرايي مي خواستم خيالم از بابت آرام شون راحت باشه به هر حال اعضاي اين سايت دوستاي ما هستن و هر كجا باشن بايد هواشون رو داشته باشيم. كاش زودتر مي گفتين پوريا اونجاست. خب با بودن پوريا اونطور كه ما شنيديم اصلن نگران نباشين. الانم وقت ناهاره. يه اسكندر كباب بزنين و جاي همه دوستاي مهاجرسرا رو خالي كنين. ما رو بي خبر نگذارين. خيلي خيلي خوش بگذره و موفق و پيروز باشين. تشکر کنندگان: f.o
2010-03-14 ساعت 13:00
esmail عزیز
ساعت تحویل اتاق در تمام جای دنیا ساعت 2 ظهر هستش حالا اگه اتاق خالی داشته باشن خوب همون موقع اتاق میدن مثل زمانی که ما رفتیم /اما الام خوب فرزانه رفته اتاق خالی نداشتم پس ساعت تحویل اتاق براشون همون ساعت 2 ظهر میشه
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد
شماره کیس: 2010AS00009XXX کنسولگری:آنکارا تاریخ مصاحبه:jan 2010 تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرک تشکر کنندگان: R.F ، f.o ، payman R ، kavoshgarnet ، maryam89
2010-03-14 ساعت 13:56
(2010-03-14 ساعت 13:00)sh-b نوشته: esmail عزیزمرسي شادي جان. پس ما هميشه خوش شانس بوديم و هرجا رسيديم چك اين كرديم
من امروز رفتم انکامال.جای خوبی بود و اکثر برندها رو داشت و قیمتها به نظر من تقریبا گرون بود.هوا خیلی سرد شده و همش بارون می اد ولی با همه اینها خیلی به من خوش می گذره.جای همه مهاجر سرایی ها خالی و ایشالا کسایی که به زودی کارتون می شن هم بیان و خوش بگذرونن.امروز با یکی از دوستام که 12 سال امریکاست صحبت می کردم و می گفتت قدر این مسافرتت رو بدون چون تا اخر عمرت فراموشش نمی کنی.اون می گفت این مسافرت چون سرنوشتت و تغییر می ده هیچ وقت فراموشت نمی شه پس تا می تونی خوش بگذرون.البته اونم 12 سال پیش همچین تجربه ای داشته و میگفت مزه اون نوشیدنی که به خاطر گرفتن ویزام خوردم زیر زبونمه.خلاصه منم که از خدا خواسته سعی میکنم از تمام لحظاتم استفاده کنم.مثل الان که حدود 48 ساعت نخوابیدم ولی هنوز بیدارم
فردا هم من وقت دکتر دارم که قراره با اقای راهواری برم.راستی من با 2 تا دیگه از بچه های مهاجر سرا هستم.و امروز تا سفارت پیاده رفتیم و مسیرو یاد گرفتیم و البته چشمون به جمال... روشن شد.بچه هایی که نیومدن اصلا نگران نباشه مسیر رو راحت پیدا میکنید تا جایی که دیگه خودتون به دیگران ادرس میدید.اینم از امروز.من دیگه میرم تا برای فردا اماده بشم.بازم خبرا رو بتون میدم (2010-03-15 ساعت 03:15)f.o نوشته: من امروز رفتم انکامال.جای خوبی بود و اکثر برندها رو داشت و قیمتها به نظر من تقریبا گرون بود.هوا خیلی سرد شده و همش بارون می اد ولی با همه اینها خیلی به من خوش می گذره.جای همه مهاجر سرایی ها خالی و ایشالا کسایی که به زودی کارتون می شن هم بیان و خوش بگذرونن.امروز با یکی از دوستام که 12 سال امریکاست صحبت می کردم و می گفتت قدر این مسافرتت رو بدون چون تا اخر عمرت فراموشش نمی کنی.اون می گفت این مسافرت چون سرنوشتت و تغییر می ده هیچ وقت فراموشت نمی شه پس تا می تونی خوش بگذرون.البته اونم 12 سال پیش همچین تجربه ای داشته و میگفت مزه اون م..ش..ر..ب.. که به خاطر گرفتن ویزام خوردم زیر زبونمه.خلاصه منم که از خدا خواسته سعی میکنم از تمام لحظاتم استفاده کنم.مثل الان که حدود 48 ساعت نخوابیدم ولی هنوز بیدارم من هم دقیقآ قبل از اینکه برم آنکارا همین تصورات رو داشتم و می خواستم بهم حسابی خوش بگذره، کلی هم پول بردم. ولی اصلا خوب نبود. تنها بودم، زبان هم که هیچی بلد نبودن، شهر لوکسی نبود، کرایه تاکسی گرون بود و راننده هاش بسیار گوش بر. جو دیسکو هاشم حدس زدم چطوری باشه نرفتم. جز آنکامال جایی نرفتم چون گفتم اگه خوبش اینه دیگه وای به حال بقیش. دوبی خیلی بهتره واقعآ.از هر لحاظ.اگر چه آنکارا شمه های از اروپا رو داشت،از لحاظ مردمش. ترک سل هم که افتضاح بود و گرون. هتلمم گورکنت بود که باوجودیکه 4 بود زیادم خوب نبود. کلیر که شدم دوباره باید برم.این بار میرم یه هتل 5 خوب که لااقل کمتر بد بگذره. بدبختی اینجاست که بار بعد باید 5شنبه برم و ویزا رو توی دو سه روز کاری می فرستن.یعنی شنبه یکشنبه که هیچ و یک هفته ای علاف میشم. از الان عزا گرفتم. کاش رفته بودم دوبی. کار من ردیف بود و بیخودی از دوبی ترسیدم.
2010-03-15 ساعت 15:10
برای خرید خیابان تونلی که پشت مطب دکتر هست مکان خوبی برای خرید بود همچنین خیابابی که هتل بیوک ارشان و اطراف میدان کیزیل ای هم مراکز خوب خرید و با قیمتهای مناسب بود البته بایستی بگردید . دیسکو هاش هم بد نبود محیط نسبتا خوبی داشت . مردم انکارا بسار با فرهنگ هستند اگر استانبول رفته باشید مردم خوبی دارن و بسیار محترم من که خوشم اومد
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009 کنسولگری:ankara تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009 تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010 تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010 تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر |