کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
با سلام
چندا پستو ویرایش نمودم.
موفق باشید .
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت.
تشکر کنندگان: ساسان
برای شادی روح رضا شاه کبیر و آتا ترک کبیر یک فاتحه بخونید و صلوات بلند ختم کنید و قال قضیه رو بکنیدBig Grin
در کل هم آتا ترک و هم رضا شاه با زور سیلی و کتک این دو کشور رو بسمت دروازه های تمدن هدایت کردن و اگر این دو نبودن الان در خوشبینانه ترین حالت این دو کشور یک چیزی یه کم بالاتر از افغانستان بودنBig Grin

و من یقراء فاتحه مع الصلوات.
اللهم صل علی ..........................Big Grin

ناسلامتی رضا شاه تنها مملکت خارجی که بصورت رسمی و در زمان شاه بودنش رفت بازدید ترکیه بود.

یک داستان تاریخی کوتاه همراه با درس عبرت:

وقتی رضا شاه میره ترکیه ؛رضا شاه به آتا ترک یه مقداری جواهر و شمشیر الماس نشان بعنوان یاد بود هدیه میده ولی آتا ترک 2 یا 3 شیشه مربا و ترشی موقع برگشتن رضا شاه بهش هدیه میده.
رضا شاه بد جوری ناراحت میشه و آتا ترک متوجه ماجرا میشه و بهش میگه من این مربا و ترشی ها و حتی شیشه هاش رو با پول حقوقم تهیه کردم بیخودی ناراحت نشو ...... اما تو این هدیه های گرانقیمت رو با پول کشورو مردم ایران تهیه کردی.Big Grin
رضا شاه بد جوری سرخ میشه و...............

نقل و قول تاریخی واقعی با کمی دخل و تصرفBig Grin
خوشبختی یعنی فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر ( چارلی چاپلین )

Case num:2010AS23300
دریافت نامه اول :2009 4July
ارسال نامه اول :2009 13July
کنسولگری:آنکارا
کارنت شدن کیس : for june 2010
تشکر کنندگان: sh-b ، R.F ، ساشا ، Hossein81 ، Jav3 ، MajidShirzadeh ، farzad24 ، ChairMan
خوب به سلامتیییی ختم به خیر شد!Big Grin
البته معلومه امروز صدرا این ورا آفتابی نشده وگرنه از بیخ به هیچ پستی رحم نمی کرد و پاک کرده بود!! Big Grin Wink
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: hamed_gh ، ساشا ، kavoshgarnet ، ساسان ، honareirani ، ChairMan
سلامممممممممم به همه بچه ها :

اول از همه اگه حرفی زدم که باعث ناراحتی شده معذرت خواهی می کنم.من اگه شما رو از خود دونستم و گفتم که بم خوش می گذره دلیل بر این نبود که نشستم و دارم مردم رو مسخره میکنم منظورم این بود که این اختلاف ها برای ادم یه تجربست و حتی ادم و به خنده می ندازه.تو حتی اگهتو کشور هم مسافرت کنی خیلی چیزا تو رو می خندونه این به معنای مسخره نیست مگر اینکه به خودت شک داشته باشی.
بچه ها انقدر وقت و فکر عزیزتون رو درگیر این حرفا نکنید چون باعث می شه یه سوءتفاهم منظورم خودمم باعث بشه که ناراحتی ایجاد بشه .شما دارید میرید یه دنیای دیکه بهتره بعضی از فرهنگهای غلط رو فراومش کرد. بدشم من اگه نوشتم شارج چون کلید ژ رو پیدا نکردم.اگرم خوشم بش افتخار می کنم چون خیلیها این روحیه رو ندارن و این باعث میشه که همیشه از زندگی شاکی و تلبکار باشن.

بازم معذرت خواهی میکنم.. از .ارزوی موفقیت می کنم برای همه
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، ساشا ، Hossein81 ، sh-b ، laili ، soheilbadami ، ساسان ، m.memari ، esmail ، adl ، Shahoo52
البته دوستان كم تجربه هستند و تجربه هاي بد ندارند ولي دوست عزيز در همين سايت زياد خوانده ايم و آخرين بار هم ادمين گرامي اين جمله را در صندلي داغ فرموده اند كه "با هم بخنديم ولي به ديگران نخنديم".

درست است كه تركيه با اينكه سالهاست توريستي شده ولي هنوز به آن سطح فرهنگ ناب نرسيده است اما پيشرفتهاي بسياري مي بينيم كه قابل تحسين است. ما حتي كشورهاي سطح پايين تر هم اگر برويم بهتر است به آنها نخنديم چون .....

چون يك ديدگاه بد و ذهنيت بد از مردم ما به جاي خواهد گذارد.

دوست عزيز منظور من شخص شما نيست چون اگر اينطور بود با پيغام خصوصي براي شما مي نوشتم منظور من كلي است و خيلي از دوستان و حتي خود من نيز در جاهاي ديگر گاهي رفتار نامتعارف داريم.

شما تصور كنيد يك عده خارجي بيايند به كشور ما و ما بخواهيم با زبان دست و پا شكسته انگليسي خودمان آنها را راهنمايي كنيم و آنها به اشتباه ما بخندد!!! چقدر ما سرشكسته مي شويم و احساس بدي پيدا مي كنيم.

در آخر هم به دوستان عرض كنم كه شخص f.o يك طنزي در جمله اش است و اگر به آن توجه كنيم و طنز ايشان را دريافت كنيم مي بينيم كه ايشان قصد تمسخر كسي را نداشته است بلكه فقط جمله بندي طنزآلود قشنگي دارد.

مثل اين است كه من بروم شيراز و بگويم راستي شيرازيها خودشان نمي دانستند كه شيراز كجاست!! خوب معلوم است كه اين طنز است. جمله ايشان هم تقريبا طنزي بدين مضمون دارد.

در انتها از همه دوستاني كه مباحث فوق را پيش برده و در آن شركت كردند خيلي ممنونم چون باعث بالا رفتن آگاهي من و ساير دوستان خواهد شد.
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، farzad24 ، maryam5 ، Hossein81 ، shahin82 ، ساشا ، f.o ، ساسان ، Jav3 ، R.F
kavoshgarnet عزیز کاملاً با حرف های شما موافق ام .

همه ما تو این سایت عضو شدیم که بتونیم از تجربیات مفید همدیگه استفاده بکنیم و کمکی باشیم برای همدیگه برای رسیدن به اهداف مون .

این جریان منو به یاد نوشته چند روز پیش آقای آرش (rs232) انداخت که واقعاً خیلی جالب بود و خیلی واقع بینانه ، حتماً بخونید: http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2275
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
تشکر کنندگان: shahin82 ، ساشا ، ساسان ، R.F
به به چه خبر بوده اینجا....................حالا من یه روز بچه مثبت بودم و داشتم درس میخوندم و این ورا آفتابی نشدم ببین چی شده...............
منم نظر شخصیم و میگم و میرم....باور کنید من سفر به آنکارا و بدروم جزو بهترین سفرهام و به یاد ماندنی ترین اونها ست...

از لحظه لحظه ی سفرتون در آنکارا لذت ببرید که دیگه حالا حالاها تکرار نمیشه....مردم خوب و دوست داشتنی و با محبت و شاد .....
به نظر من اصلا قابل مقایسه با دوبی نیست...دوبی همه چی مصنوعیه ولی آنکارا احساس میکنید دارید توی شهر واقعی قدم میزنید .....نه جائی که فقط درست شده تا جیب توریست بیچاره رو خالی کنه.....
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
نقل قول:نقل و قول تاریخی واقعی با کمی دخل و تصرف

اگر مطلب موثق و معتبر باشد در انتهاي نوشته منبع را مي نويسند و يا به منبع لينك مي دهند و خواننده خودش تشخيص مي دهد منبع واقعي است يا نه و اين هم رسم از شماست كه مي نويسند "نقل و قول تاریخی واقعی با کمی دخل و تصرف" ؟ اين ديگر چطور ارجاعي است؟
تشکر کنندگان: honareirani ، ساسان
(2010-03-16 ساعت 03:33)ساسان نوشته:  
(2010-03-15 ساعت 21:50)ساسان نوشته:  برای شادی روح رضا شاه کبیر و آتا ترک کبیر یک فاتحه بخونید و صلوات بلند ختم کنید و قال قضیه رو بکنیدBig Grin
در کل هم آتا ترک و هم رضا شاه با زور سیلی و کتک این دو کشور رو بسمت دروازه های تمدن هدایت کردن و اگر این دو نبودن الان در خوشبینانه ترین حالت این دو کشور یک چیزی یه کم بالاتر از افغانستان بودنBig Grin

و من یقراء فاتحه مع الصلوات.
اللهم صل علی ..........................Big Grin

ناسلامتی رضا شاه تنها مملکت خارجی که بصورت رسمی و در زمان شاه بودنش رفت بازدید ترکیه بود.

یک داستان تاریخی کوتاه همراه با درس عبرت:

وقتی رضا شاه میره ترکیه ؛رضا شاه به آتا ترک یه مقداری جواهر و شمشیر الماس نشان بعنوان یاد بود هدیه میده ولی آتا ترک موقع برگشتن رضا شاه 2 یا 3 شیشه مربا و ترشی بهش هدیه میده.
رضا شاه بد جوری ناراحت میشه و آتا ترک متوجه ماجرا میشه و بهش میگه من این مربا و ترشی ها و حتی شیشه هاش رو با پول حقوق خودم تهیه کردم و همش رو همسرم با دستهاش درست کرده بیخودی ناراحت نشو ...... اما تو این هدیه های گرانقیمت رو با پول کشورو مردم ایران تهیه کردی.Big Grin
رضا شاه بد جوری سرخ میشه و...............

نقل و قول تاریخی واقعی با کمی دخل و تصرفBig Grin

بر گرفته از:
پدر و پسر: ناگفته ها از زندگی و روزگار پهلوی ها
پدیدآورنده: محمود طلوعی
ناشر: علم - 1386

هدف من القای یک مطلب به خواننده ها نبود ؛فقط خواستم با ذکر این داستان واقعی که آثارو میراثش رو همگی میتونیم به چشم ببینیم رو یاد آوری بکنم .
میراث آتا ترک یک کشور جمهوری دمکراتیک لائیک بود که بعد از85 سال تونسته خودش رو حفظ بکنه و پله های ترقی رو گام به گام طی کنه و بدون داشتن ثروتی سر شار از منابع طبیعی ونفت تونسته نمونه یک جامعه نسبتا" سالم در منطقه باشه.
ولی میراث رضا شاه کبیر با وجود تمامی کارهای وطن پرستانه و درست و صحیحی که انجام داد متاسفانه به بیراهه رفت .
این داستان بالا نشانگر یکی ازهزاران علل به بیراهه رفتن ها بود. و هنوز ما باید تاوان این مساله رو بعد از گذشت سالیان دراز پرداخت بکنیم.
به هر حال هدف مقایسه طرز تفکر دولتمردان ترکیه با ایران بود.که میتونه در کل نشانگر طرز تفکر در لایه های پایین این دو جامعه باشه. الان هم وضع پس از گذشت سالیان دراز در کل قرقی نکرده و همین اوضاع با شکل و قیافه جدید در این دو جامعه رواج داره.
اون وطن پرستی و حس ناسیونالیستی که در ترکیه رواج داره توی هیچ کدوم از کشور های منطقه به چشم نمیخوره و به نظرم این بزرگترین ثروتیه که یک مملکت میتونه داشته باشه و باعث میشه همه عیب و ایراد هاش کمتر بنظر برسه.
حالا خودتون قضاوت کنید.Rolleyes
خوشبختی یعنی فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر ( چارلی چاپلین )

Case num:2010AS23300
دریافت نامه اول :2009 4July
ارسال نامه اول :2009 13July
کارنت شدن کیس : for june 2010
تشکر کنندگان: ساشا ، farzad24
بچه ها عیده به آخرین مسافرت عید در ایران فکر کنید
تشکر کنندگان: ساسان ، adl ، mohsen324 ، Jav3 ، hamed_gh ، sh-b ، reza22 ، farzad24
(2010-03-16 ساعت 14:39)Shahoo52 نوشته:  بچه ها عیده به آخرین مسافرت عید در ایران فکر کنید
با سلام تا اسمتون رو دیدم گفتم شاید خبر خوبی از کلیرنستون دارید . امیدوارم که هرچه زودتر شما کلیر بشید تا خیالماهم که خدمت سربازی مون در سپاه بوده کمی راحتتر بشه به امید کلیر شدن سریع همه دوستان
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان:
(2010-03-16 ساعت 15:10)adl نوشته:  
(2010-03-16 ساعت 14:39)Shahoo52 نوشته:  بچه ها عیده به آخرین مسافرت عید در ایران فکر کنید
با سلام تا اسمتون رو دیدم گفتم شاید خبر خوبی از کلیرنستون دارید . امیدوارم که هرچه زودتر شما کلیر بشید تا خیالماهم که خدمت سربازی مون در سپاه بوده کمی راحتتر بشه به امید کلیر شدن سریع همه دوستان

ممنون adlجان هنوز خبری نیست به امید پیروزی همه دوستان مهاجر سرا در این مسیر
تشکر کنندگان: kavoshgarnet
adl عزیز نگران نباش کلیرت 100% میاد قبول دارم انتظار سخته ما دائم دعا میکنیم که زودتر بیاد. در ضمن نمیدونم کی این پست منو پاک کرده بود من قبلاً این مطلبو تایپ کرده بودم.
تشکر کنندگان: kavoshgarnet
(2010-03-17 ساعت 10:31)drkamrani1 نوشته:  
adl عزیز نگران نباش کلیرت 100% میاد قبول دارم انتظار سخته ما دائم دعا میکنیم که زودتر بیاد. در ضمن نمیدونم کی این پست منو پاک کرده بود من قبلاً این مطلبو تایپ کرده بودم.
کامرانی عزیز مرسی بابت دعات انشا اله زودتر جواب بگیریم به امید دیدار راستش من اول برای دوستانی که کلیر شون از 3 ماه دراه می گذره دعا می کنم بعد برای خودم امیدوارم که ان دوستان زودتر کلیرنسشون بیاد
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: drkamrani1 ، kavoshgarnet
من مصاحبه دادم و ویزامو گرفتممممممممممممممممممممممممممممم.در اولین فرصت مطالبی که به نظرم خوب و مفید میان رو براتون می نویسم.اقا محسن بزن رنگ سبز و ووووووووووو.تو جدول وضعیت برندگان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان