کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
سلام دوستان
ما هم فردا 5 صبح عازمیم. همانطور که در جریان هستید خانمم هم به پرونده ام اضافه شد. امیدوارم دست پر برگردیم. پیشاپیش از ادمین عزیز و همه دوستانی که در این مدت کمکم کردن تشکر میکنم.
شما به همان اندازه که بخواهید کوچک ، و به همان اندازه که آرزو کنید بزرگ می شوید.
شماره کیس: 2010AS000107xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 09Feb 2010
تاریخ مصاحبه: 30March
تاریخ دریافت کلیرنس:14May 2010
تشکر کنندگان: mohsen324 ، honareirani ، maryam5 ، kavoshgarnet ، sh-b ، R.F ، sam_hash ، behroozm ، drkamrani1 ، ساسان ، usagreen ، sasan ، shahin82 ، ساشا ، Ziba ، 20reza
دوستان عزیز لطف کنید با من همراه شوید تا جوانب این موضوع که عرض می‌کنم خدمتتون را با هم بررسی کنیم.

یکی از دوستانم به من پیشنهاد داده برای سفر به آنکارا از خودرو خودم استفاده کنم. با توجه به اینکه از مرز بازرگان تا آنکارا ۹۰۰ کیلومتر مسیر باید طی شود و قیمت بنزین در ترکیه ۲۳۰۰ تومان برای هر لیتر است قیمت سوخت درحالی که با باک پر از بنزین از مرز حرکت کنیم حدود ۳۵۰هزار تومان می‌شود. هزینه پلاک بین‌المللی بعلاوه بین‌المللی کردن گواهینامه حدود ۱۷۰هزار تومان است. زمان لازم برای رسیدن از شهری مثل تبریز تا آنکارا حدود ۱۲ تا ۱۵ ساعت است.

مزیت این کار هزینه کم حمل و نقل است. با حدود ۵۵۰هزار تومان می‌شود به آنکا رفت و برگشت. محدودیت حرکت در روزهای خاص هفته که هواپیما و قطار دارند هم ندارید و هر روز که بخواهید می‌روید یا برمی‌گردید. (با توجه به هزینه بالای اقامت در هتل٬ این مزیت بزرگی است). در ماشین (سواری) تا ۴نفر هم می‌توانید با خود ببرید. هزینه تاکسی و اتوبوس در آنکارا ندارید و با ماشین سخصی می‌توان در مدت انتظار کلی گشت زد.(البته هزینه بنزین را نباید از یاد برد و به جاهای دور رفت!)

اگر نکته خاصی و تجریه‌ای در این زمینه دارید بفرمایید استفاده کنیم. با تشکر
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، Ashkan78 ، ساسان ، usagreen ، Hamid55 ، honareirani
(2010-03-24 ساعت 12:44)usagreen نوشته:  سلام من ۲ تا واکسن زدم یکی آبله که اصلا تو ایران نیست به همه میزنن و یکی دیگرو نمیدونم
تلفن هتل ددمان ۰۰۹۰۳۱۲۴۱۶۸۸۰۰
یه خبر خوشششششششش الان یکی از بچه ها غیر مهاجر سرا تو هتل ددمان در جا بدون کلیر ویزا گرفت برای من که خیلی روحیه بود
تشکر کنندگان:
من بودم اين كار رو نمي كردم به چند دليل:

1- اگه مي خواستم 15 ساعت با ماشين برم و برگردم، سوار بر اتوبوس مي رفتم. اتوبوس هاي تهران - آنكارا هر روز پرئاز دارند.

2- اگه ماشينت خراب شه اونجا چيكار مي كني؟

3- پليس تركيه ماشين هاي ايراني رو به چشم يك دسته اسكناس مي بينه (به جز اتوبوس ها و و كاميون هاي كثيرالسفر). آماده هست واسه گير دادن الكي و رشوه گرفتن.

4- هزينه پاركينگ رو براي ماشينت حساب نكردي.

(2010-03-24 ساعت 21:31)msnazi نوشته:  دوستان عزیز لطف کنید با من همراه شوید تا جوانب این موضوع که عرض می‌کنم خدمتتون را با هم بررسی کنیم.

یکی از دوستانم به من پیشنهاد داده برای سفر به آنکارا از خودرو خودم استفاده کنم. با توجه به اینکه از مرز بازرگان تا آنکارا ۹۰۰ کیلومتر مسیر باید طی شود و قیمت بنزین در ترکیه ۲۳۰۰ تومان برای هر لیتر است قیمت سوخت درحالی که با باک پر از بنزین از مرز حرکت کنیم حدود ۳۵۰هزار تومان می‌شود. هزینه پلاک بین‌المللی بعلاوه بین‌المللی کردن گواهینامه حدود ۱۷۰هزار تومان است. زمان لازم برای رسیدن از شهری مثل تبریز تا آنکارا حدود ۱۲ تا ۱۵ ساعت است.

مزیت این کار هزینه کم حمل و نقل است. با حدود ۵۵۰هزار تومان می‌شود به آنکا رفت و برگشت. محدودیت روزهای هفته که هواپیما و قطار دارند هم ندارید و هر روز که بخواهید می‌روید و برمی‌گردید. (با توجه به هزینه بالای اقامت در هتل٬ این مزیت بزرگی است). در ماشین تا ۴نفر هم می‌توانید با خود ببرید. هزینه تاکسی و اتوبوس در آنکارا ندارید و با ماشین سخصی می‌توان در مدت انتظار کلی گشت زد.(البته هزینه بنزین را نباید از یاد برد و به جاهای دور رفت!)

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: ساسان ، maryam5 ، mohsen324 ، laili ، 20reza
(2010-03-24 ساعت 21:38)fanta نوشته:  
(2010-03-24 ساعت 12:44)usagreen نوشته:  سلام من ۲ تا واکسن زدم یکی آبله که اصلا تو ایران نیست به همه میزنن و یکی دیگرو نمیدونم
تلفن هتل ددمان ۰۰۹۰۳۱۲۴۱۶۸۸۰۰
یه خبر خوشششششششش الان یکی از بچه ها غیر مهاجر سرا تو هتل ددمان در جا بدون کلیر ویزا گرفت برای من که خیلی روحیه بود
سلام مرسی آقای usagreen. من هم اینجا براتون زحمت بودم هم الان که رفتید آنکارا. امیدوارم به سلامتی و بدون کلیرانس ویزا بگیرید. یادتون باشه بپرسید آیا کس دیگه میتونه پاستون رو ببره و ویزاتونو بزنن؟!
تشکر کنندگان: ساسان ، usagreen
(2010-03-24 ساعت 21:31)msnazi نوشته:  دوستان عزیز لطف کنید با من همراه شوید تا جوانب این موضوع که عرض می‌کنم خدمتتون را با هم بررسی کنیم.

مزیت این کار هزینه کم حمل و نقل است. با حدود ۵۵۰هزار تومان می‌شود به آنکا رفت و برگشت. محدودیت حرکت در روزهای خاص هفته که هواپیما و قطار دارند هم ندارید و هر روز که بخواهید می‌روید یا برمی‌گردید. (با توجه به هزینه بالای اقامت در هتل٬ این مزیت بزرگی است). در ماشین (سواری) تا ۴نفر هم می‌توانید با خود ببرید. هزینه تاکسی و اتوبوس در آنکارا ندارید و با ماشین سخصی می‌توان در مدت انتظار کلی گشت زد.(البته هزینه بنزین را نباید از یاد برد و به جاهای دور رفت!)

سلام شاه دامادBig Grin
راستش با توجه به حساسیت مساله ویزا اگه از هواپیما استفاده بکنی بهتره .
اگه هم می خوای یه کم ارزونتر و اقتصادی بشه و سریعتر با اتوبوس یا هوایی یا با ماشین خودت تا ارومیه بیا از ارومیه تا مرز یک ساعت با سواری ایرانی و مرز تا وان که 2 ساعت زمان میبره با ماشین های ون یا سواری اون ور مرز میرسی وان از اونجا تا آنکارا هوایی نفری 150 رفت و برگشت.
یا یه کم بیشتر وقت بذاری با قطار از تهران تا آنکارا 3 روزه میری نفری هم 120 نهایتا" میشه.
من اصلا" ماشین شخصی رو توصیه نمی کنم. مگر اینکه 2 تا ماشین باشید که اگه واسه یکی اتفاقی افتاد اون یکی تو مملکت غریب به کمکش برسه.
این مساله خیلی مهمه که شما سر وقت و سالم به آنکارا برسی و بتونی کارهات رو به موقع انجام بدی و اصلا" نبایستی کوچکترین ریسکی بکنی.
وضعیت آسفالت جاده ها و امنیت توی جاده های ترکیه مخصوصا" قسمت های کرد نشین که با دولت مشکل دارند اصلا" خوب نیست وهمش باید روز و توی روشنایی آفتاب رانندگی بکنی.
اگه هم مسائل مالی زیاد برات مهمه اتوبوس خوبه اون هم اتو بوس های متعلق به شرکت های ترکیه ای که بهترینه بعدش اتوبوس های ایرانی.
یا میتونی با ماشین خودت بیای مرز بازرگان و ماشینت رو بذاری پارکینگ بعدش با اتو بوس های ترک بری آنکارا. خوب این هم یک روشه که نسبتا" یه جورایی جالبه.
خوشبختی یعنی فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر ( چارلی چاپلین )

Case num:2010AS23300
دریافت نامه اول :2009 4July
ارسال نامه اول :2009 13July
کنسولگری:آنکارا
کارنت شدن کیس : for june 2010
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، maryam5 ، Hamid55 ، mohsen324 ، honareirani ، laili ، Farshid22 ، ساشا ، 20reza
محسن جان اگه واقعا می خوای با خودروی شخصی بری حتما با من تماس بگیر ، پدرم اطلاعات زیادی توی این زمینه داره که میتونه کمکت کنه.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: ساسان ، Ashkan78 ، mohsen324 ، kavoshgarnet
سلام
ما هم امروز عصر رسیدیم آنکارا ؛ آقای راهواری پدر و پسر (جزیره بهشت)؛ هر دو اینجا هستند . فردا می ریم برای مدیکال
دعا یادتون نره
تا بعد
خدا نگه دار
شماره کیس: 2010AS00011xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن February 2010
تاریخ مصاحبه: March 2010
تاریخ دریافت کلیرنس و ويزا:May 2010
تشکر کنندگان: sh-b ، behroozm ، Ashkan78 ، drkamrani1 ، R.F ، mohsen324 ، kavoshgarnet ، esmail ، hamed_gh ، 20reza
مدیران عزیز چرا این تاپیک از بخش موضوعات مهم به بخش موضوعات معمولی منتقل شده؟!
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، kavoshgarnet ، ساسان ، N.D
۱۲ تا ۱۵ ساعت رانندگی به اضافه زمان رسیدن تا تبریز کار راحتی نیست. حتما باید دو نفر راننده باشین.
باید ماشین قابل اطمینان و راحتی داشته باشین که این مسافت طولانی و مهم را بدون مشکل و استرس برین و برگردین. اگر من باشم با ماشین های ساخت داخل به این مسافرت طولانی نمیرم. وضعیت جاده ها خیلی مهم هست، حتما در نظر داشته باشین.
درسته که زمان رفت و برگشت دست خودتون هست ولی مدت زمان مسافرت و خستگی راه را هم در نظر بگیرید.
اگر به هر دلیلی در طول راه مشکلی سبب تاخیر بشه، جبران خسارت ناشی ازدست دادن مصاحبه یا استرس ناشی از اون را در نظر بگیرید.
منطقا این سفر باید با سریع ترین و مطمئن ترین و کم استرس ترین طریق انجام بشه.

فکربرنامه ریزی برای این چنین سفری منو یاد خاطره ای از دوران دانشجویی در امریکا انداخت که عنوان کردنش خالی از لطف نیست. تز من بخشی از پروژه یه گروه تحقیقاتی در دانشگاه بود که تحقیقات این گروه توسط شرکتها و صنایع ساپورت میشین و نتایج تحقیقات در اواخر هر ترم به صورت سمینار به نمایندگان این شرکتها ارایه میشود. این جلسات خیلی برای گروه مهم بود چون رضایت این نمایندگان از نتایج کار یعنی ادامه داشتن ساپورت مالی و بقاء کار... روز قبل از شروع این جلسات اسلایدا برای آخرین بار با همه اعضا گروه مرور میشد و آخرین مرحله برنامه ریزی مربوط به این بود که چگونه این گزارش ها برسن به محل برگزاری جلسه که معمولا در یکی از هتل ها بود. از طرف رییس گروه یه نفر مامور حمل لپتاپ حاوی فایل ها در صبح روز جلسه میشد و یه بک اپ هم داده میشد به شخصی دیگر که از نظر مسیر حرکت از منزل به محل جلسه در مقایسه با شخص اصلی حمل لپتاپ در نقاط مختلف شهر باشن. یه نفر دیگه وظیفه پیدا میکرد صبح سر ساعت مقرر تلفن بزنه و مطمئن بشه که این افراد بیدار هستن و بدون مشکلی آماده حرکت هستن. شخص دیگری مامور میشد که صبح سر ساعت مقرر جلوی درب منزل کسی که وظیفه حمل لپ تاپ را دارد حاضر باشد برای اسکورت کردن اون تا اگر تو راه هر مشکلی بوجود آمد لپ را بگیرد و به محل برساند. همه این برنامه ریزی ها برای یه مسافرت درون شهری بود. و البته برای یک قرار ملاقاتی که مهم ترین اتفاق برای این گروه تحقیقاتی و رییس اون بود. این نوع برنامه ریزی از نظر دانشجو ها یه مقداری بیش از اندازه بود ولی خب این روش مدیر ما بود برای کنترل و کم کردن اثر همه عوامل غیر قابل پیش بینی واطمینان از برگزاری این جلسات بدون تاخیر.

شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
تشکر کنندگان: R.F ، mohsen324 ، kavoshgarnet ، Ashkan78 ، sh-b ، ساسان ، honareirani ، laili ، 20reza

اقا محسن من اصلا اينكارو توصيه نميكنم همون راههايي كه دوستان كفتند بهتره واسه مسافرتي به اين مهمي خطر راه رو بجون نخريد
من امروز صبح با ماشين خودمون از تركيه رسيدم تازه اونم واسه ورزش و جاي خيلي نزديك رفتم بخاطر اينكه تركيه نفت نداره وضع اسفالتشون بعضي جاها خيلي خرابه ريسك نكنيد مخصوصا كه دفعه اولتونه.
تشکر کنندگان: R.F ، laili ، ساسان ، mohsen324 ، kavoshgarnet ، 20reza ، Farshid22
دوستان، کسی میدونه من اگر برای مدیکال دیر بیام و جواب برای مصاحبه اماده نباشه چی میشه؟
تشکر کنندگان:
(2010-03-26 ساعت 10:05)fanta نوشته:  دوستان، کسی میدونه من اگر برای مدیکال دیر بیام و جواب برای مصاحبه اماده نباشه چی میشه؟
به احتمال زیاد نقص مدارک براتون می‌زنند و به شما بعد از مصاحبه فرصت می‌دهند که مدارکتون را ببرید و ویزاتونو بگیرید.
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، R.F ، fanta
سلام
سال نو بر همگی مبارک
امیدوارم امسال هم مثل سال پیش خبر های خوب دریافت کنید.
من عازم آنکارا هستم ولی همچنان مشکل ترانسفر را دارم کسی میدونه چند لیر یا دلار برای تاکسی از فرودگاه تا هتل ددمان باید بپردازیم در ضمن از هتل ددمان تا سفارت چقدر؟
با آرزوی سالی خوش با سلامتی و موفقیت

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

تشکر کنندگان: R.F ، Ashkan78 ، ساسان
(2010-03-26 ساعت 13:40)ho-sa نوشته:  سلام
سال نو بر همگی مبارک
امیدوارم امسال هم مثل سال پیش خبر های خوب دریافت کنید.
من عازم آنکارا هستم ولی همچنان مشکل ترانسفر را دارم کسی میدونه چند لیر یا دلار برای تاکسی از فرودگاه تا هتل ددمان باید بپردازیم در ضمن از هتل ددمان تا سفارت چقدر؟
با آرزوی سالی خوش با سلامتی و موفقیت

از فرودگاه تا هتل ددمان به طور متوسط 50 لير با تاكسي و با اتوبوس 10 الي 20 لير
از ددمان تا سفارت يا مطب دكتر راهي نيست و مي شه پياده رفت.
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، R.F ، ساسان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان