موضوعها: 15
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
دوست عزيز
من نگفتم ايران اير بهترين پرواز دنيا هست. من گفتم به مراتب از پروازي مثل هواپيماي تركيه بهتره. دليلش رو هم گفتم.
ضمنا توي ايران شركت هاي مختلفي هستن كه خيلي هاشون استاندارد پرواز مناسبي ندارن و انصاف نيست كه مثلا سقوط هواپيماي كاسپين رو كه توسط Seپاه مديريت مي شه اول بگيم سقوط هواپيماي ايراني و بعد هم بگذاريمش به پاي دو تا Airline آبرومندي كه داريم (ايران اير و ماهان اير).
البته مطمئنم شما به حرفت ايمان داري كه خطر پرواز با هواپيماهاي خطرناك ترك ها رو به جون مي خري (آمارش رو خدمتت گفتم) و اينجا مفصل تر مي گم:
1- 25 فوريه 2009 - سقوط پرواز استانبول به آمستردام - 9 كشته
2- 9 ژانويه 2002 - سقوط پرواز استانبول به دياربكر - 75 كشته
3- 7 آپريل 1999 - سقوط پرواز آدانا به استانبول (هواپيماي بدون مسافر) - 6 خدمه كشته
4- 29 دسامبر 1994 - سقوط پرواز استانبول به وان - 57 نفر كشته
بازم هست ... فعلا مشت نمونه خروار. خواستي قديمي ترهاش رو هم مي گم.
ضمنا اتفاق و احتمال چيزي هست كه هميشه وجود داره. نظرت چيه اصلا از در خونه نريم بيرون چون ممكنه آجر به سرمون بخوره؟ بهترين راهش اينه كه ببينيم تو كدوم خيابونا بيشتر آجر تو سر ملت خورده و حتي الامكان از اونجاها نريم.
ضمنا هواپيمايي امارات هم كه تقريبا براي دوستداران هواپيمايي هاي خارجي يك اسطوره شده، كم كم با كهنه شدن هواپيماهاش داره به مشكل بر مي خوره و در سال 2009 دو تا اتفاق خطرناك (كه خوشبختانه منجر به مرگ نشد) براش افتاد كه با پول بي حساب شيخ هاي عرب جلو انعكاسش در رسانه ها گرفته شد.
اگه Iran Air رو در برابر Lufthansa يا B.A ضعيف مي دونستي، يه حرفي... اما بد دونستنش در برابر هواپيماي تركيه اون هم با اين ركورد امنيتي افتضاح، يه خورده كم لطفيه.
نتيجه گيري اخلاقي: هرچي مال خارج بود (خارجي) لزوما خوب و ايده آل نيست!!!!
موضوعها: 6
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
2010-03-29 ساعت 12:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-03-29 ساعت 12:13 توسط R.F.)
بچه ها مرسی واقعا از اطلاعاتی که تو پست هاتون دادین.
هر دو تاتون به موارد و آمارهایی اشاره کردین که من خودم تا حالا بهشون توجه نکرده بودم.
esmail اون نکاتی که در مورد غرامت گفتی خیلی جالب بود!! تا حالا از این منظر به قضیه نگاه نکرده بودم!!
Ashkan78 نتیجه گیری های اخلاقی شمام بسیار مفید بودن .مرسی
✿چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی✿
شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزيز مهاجرسرا
بعد از خواندن کلي از سفر نامه هاي دوستان بالاخره نوبت ما شد که دينمون رو نسبت به اين سايت با ارزش ادا کنيم و سفرناممون رو بنويسيم
من اگر اشتباه نکنم اواخر ارديبهشت پارسال بود که صبح از خواب بيدار شده بودم و داشتم آماده ميشدم برم سر کار که موبايلم زنگ خورد و ديدم بابام داره بهم تبريک ميگه با خودم تعجب کردم تبريک برا چي؟ وقتي گفت لاتاري گرين کارت برنده شدي هيچ عکس العملي نشون ندادم چون منتظر بودم از خواب بيدار شم بعد يه سيلي به خودم زدم ديدم نه مثل اينکه واقعا بيدارم و اونوقت بود که ديگه ديوانه شده بودم و نميدونين چه حالي داشتم البته همتون همين حال رو داشتين بعدشم که نميدونستم چه پروسه اي بايد پشت سر گذاشته بشه تا ويزا فکر ميکردم تا يکي دو هفته ديگه ميرم آمريکا
همون موقع ها بود که با سايت مهاجرسرا و بچه هاي مهاجرسرا آشنا شدم و از اون موقع به بعد شب روز به عشق رفتن به آمريکا شب روزم رو ميگزروندم.
من نامه هام چون داييم که اسپانسرم بود برام ثبت نام کرده بوذ به آدرس خودش در آمريکا ميرفت هم اولي و هم دومي به موقع رسيد و از تاريخ مصاحبم هم از طريق نامه هم از طريق ميل با خبر شدم که 25 مارس بود.
من يکم فروردين با ايران اير پرواز داشتم و تقريبا ساعت 2 شب به ساعت آنکارا به هتل ددمان رسيديم البته نکته قابل عرض اينجاست که آقاي پوريا که گفته بودن دنبال ما ميان و ما ترانسفر داشتيم دنبال ما نيومدن البته بعد از يک ساعت که در فرودگاه منتظر مانديم و با آقاي پوريا تماس گرفتيم متوجه شديم که راننده آمده و چند نفر رو سوار کرده و بدون اينکه چک کنه آيا کسه ديگه اي مونده يا نه رفته و مارو جا گذاشته و بعد از يک ساعت و نيم دوباره آقا پوريا رانندش رو فرستاد و اومد دنبالمون.
من چون در گرد همايي محاجرسرا در کافه ويونا با يکي از دوستان به نام حسين آشنا شده بودم و تاريخ مصاحبمون هم در يک روز بود اونجا بيشتر با هم بوديم و خيلي هم خوش گذشت.
دوم فروردين کاراي مديکال که به راحتي دکتر رو پيدا کرديم و در حدود ده دقيقه پياده از هتل ددمان بود
طبقه يک تحويل يک قطعه عکس و طبقه پنجم از ما خون و عکس قفسه سينه گرفتن
دوباره به طبقه اول برگشتيم و نشستيم منتظر معاينه دکتر که حدود پنج دقيقه طول کشيد و در جمع با زدن دو واکسن 207 دلار هزينه پزشکي شد.
سه شنبه ساعت سه به همراه حسين آقا و اخويشون رفتيم و جواب مديکال رو گرفتيم و در راه برگشت از کنار سفارت رد شديم و عرض ادب کرديم
و اما پنج شنبه روز مصاحبه.
ساعت 7:30 دم درب سفارت مملو از آدم بود و ما هم توي همه اون آدم ها و از هتل ددمان تقزيبا 6 نفر بوديم که 3 نفر لاتاري و 3 نفر ديگه غير لاتاري بوديم
ما جزو نفرات اول شديم و بعد از نشان دادن پاس و رفتن پشت در معروف که تق تق ميکند به اتاق بازرسي رفتيم و بعد از اون به حياط دوم و پشت يه درب ديگه که اونم تق تق ميکنه
يه خانم که ايشون دورگه هستن مادرشون هندي و پدرشون ايراني و فارسي رو از منم بهتر صحبت ميکرد ازم مدارکم رو گرفت و گفت که اگر مدارکي رو که برامون پست کردي اصل ترجمه بوده ديگه نميخواد اونارو تحويل بديد
اين خانم بسار مهربان بود و من خودم هر سوالي داشتم ازش پرسيدم و ايشون هم جواب داد.
نشستم تا شمارم خونده شد و رفتم اول 775 دلار دادم و دوباره نشستم تا شمارم رو خوند و باجه پنج بودم
يه خانم که فارسيش زياد تعريفي نداشت ابتدا احوال پرسي کرد و گفت کارت چیه منم گفتم آزاد بوده و الان بیکارم بعد سربازیم رو پرسید که بهش گفتم معاف شدم بعد بهم گفت که ما کپی پاس اسپانسر شمارو نیاز داریم و بهم برگه آبی داد و منم خدا خدا میکردم که تیک چک امنیتی رو نزنه که خدارو شکر نزد و برگه آبی رو بهم داد و گفت ساعت 4 بیا منم خوشحال دوباره اومدم نشستم تا بقیه دوستان نوبتشون بشه و ببینم اونا کارشون چی میشه که دیدم تو برگه آبی نوشته که کسانی برگه آبی دارن باید ساعت 1:30 بیان ولی اون خانم به من گفته بود که باید ساعت 4 بیای منم رفتم از اون خانم ایرانی سوال کردم و گفت نه توام 1:30 بیا
منم اومدم هتل و به اسپانسرم گفتم و اونم سریع برام میل زد و منم پرینتش کردم و ساعت 1:30 رفتم سفارت اینبار بلد شده بودم چی کار کنم رفتم اینطرف که دید داشت به داخل سفارت دیدم آقاهه یه نگاه به ساعت کرد و اومد که به سربازه دم درب بگه که بفرست بیان من نفر اول پریدم و اینبار شدم نفر اول و بهد از طی مراحل صبح رفتم و شمارمو خوندن همون باجه 5 اما یه خانم دیگه که انگلیسی زبان بود بهش برگه آبی و کپی پاس اسپانسر رو دادم و اونم گفت برو اون گوشه یو پی اس منم که دیگه داشتم بال در میاوردم رفتم یو پی اس و 12 لیر معروف رو دادم
عصری خوشحال و خندان با خانواده و دوستان مشغول گشت و گزار در خیابانها بودیم و حدود ساعت 10 شب اومدیم هتل وقتی در رو باز کردم دیدم یه نامه کف اتاق گفتم اینم ویزا وقتی بازش کردم مثل یخ وا رفتم توش نوشته بود که از سفارت تمتس گرفتن و گفتن که من تا ساعت 5 بعد از ظهر یا فردا صبح باید برم سفارت منو میگی دیگه داشتم دیوونه میشدم که اخه چرا برا چی من که همه کارا رو کردم پول دادم انگشت نگاری کردم امضا کردم خلاصه تا صبح من مثل مار به خودم پیچیدم انقدر فکر و خیال کردم و بالاخره صبح شد و رفتم سفارت جمعه بود و دیدم بر عکس دیروز که دم سفارت شلوغ بود حتی یک نفر هم نیست تازه فهمیدم که جمعه ها سفارت تعطیل حالا گفتم من چه جوری باید به این سربازه ترک بفهمونم که اینا منو خواستن که برگه یو پی اس رو نشون دادم و گفت صبر کن تا ساعت 8 منم وایسادم تا 8 شد یه آقای اومد از داخل و گفتم بهش که اینجوری شده گفت صبر کن تا 9 حالا مگه وقت میگذره مام نشستیم تا بالاخره بعد از سه ساعت هین یه ساعت گذشت و من تک و تنها رفتم داخل و نشستم تو سالن و بعد از نیم ساعت دیدم باجه 5 که همون خانم دیروز بود منو صدا کرد از من معذرت خواهی کرد و گفت که دیروز انگشت نگاری شما خوب نبوده و از شما میخوام دوباره انگشت نگاری کنین منو میگی وقتی فهویدم موضوع فقط همین بوده گفتم نوکرتم 100 بار دیگم برات انگشت نگاری میکنم و بعد هم اومدم و فرداش ساعت 12 ظهر بود که یو پی اس اومد و پاسم رو به همراه یه ویزای خوشگل بهم تحویل داد.
نکات مهم.
1: تمام دوستان لاتاری ویزا میگیرن اینو خوده افیسر بهم گفت خیاله همه راحت باشه فقط بعضی ها چک امنیتی میخورن.
2: برای کارهاتون پول الکی به کسی ندید مثل ترانسفر یا وقت مصاحبه یا گشتن تو شهر چون اگه با تاکسی برین براتون ارزون تر میشه مخصوصا اگر چند نفر باشید و یا اگر با تاکسی یا مترو برید که دیگه هیچی.
3: مراکز خرید مهم
الف: آنکا مال که میتونید با مترو برید 4 تا ایستگاه از میدان کیزیلای فاصله داره.
ب: چیکیتای مال و مال 365 که هر دوتاشون نزدیک هستن و میشه با اتوبوس خط 413 از میدان کیزیلای رفت.
پ: پانورا مال که با تاکسی از کیزیلای 25 لیر میگیرن و مال قشنگی هست و توشم آکواریوم داره که کوسه داره توی آکواریومش
از تمام دوستان که در این مدت منو کمک کردن خیلی خیلی تشکر میکنم مخصوصا مدیرهای عزیز و شادی و سراوین به امید موفقیت تمتم دوستان.
شماره کیس: 2010AS000118XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:09-JUNE
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:09-JULY
تاریخ کارنت شدن کیس:March 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan 2010
تاریخ مصاحبه:25March
تاریخ دریافت ویزا: 27 March
جمع تقریبی هزینه ها:حدودا 2000 دلار
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما امروز مصاحبه داشتیم و به صف منتظران کلیرنس پیوستیم .
وقتی برگشتیم بیشتر می نویسم
با آرزوی موفقیت برای همه
شماره کیس: 2010AS00011xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن February 2010
تاریخ مصاحبه: March 2010
تاریخ دریافت کلیرنس و ويزا:May 2010
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
از همه شما دوستان عزیز بابت سفرنامه های خوبتون و تجربیاتی که در اختیار همه میزارید خیلی ممنونم. آقا اسماعیل از شما یک سوال داشتم: شما تو سفرنامتون گفته بودید که اگه مشکل تیروئید دارید به دکتر نگید،به نظر شما مشکلی پیش نمیاد؟ اکه تو آزمایشها مشخص بشه چی؟ و سوال دیگه اینکه میشه لطف کنید بگید کدوم هتل بودید؟ چون شما بعضی مکانها رو نسبت به هتلتون آدرس دادید و من میخوام پیداشون کنم. البته فکر کنم نزدیک هتل رویال و تو خیابان کندی بودید. درسته؟ خیلی ممنون
موضوعها: 4
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیزتر از جان
من پنجشنبه گذشته مصاحبه گردیدم.! و روم به دیوار برگه آبی گرفتم و باید منتظر کلیر شدن اینجانب باشم(سربازی معاف+ کار خصوصی.نتیجه اخلاقی بیکار باشید خیلی بهتره.!)..آفیسر گفت از 10 روز تا 1 ماه دیگه سایتشونو چک کنم.در هر صورت سفر خوبی بود و دوستان خوبی یافتیم..اوناییکه مصاحبه نشدن اصلا نگران نباشن که بعد خودشون از فکرای بیخودی خندشون میگیره..امیدوارم با این شلوغی کار نلمبار شده یک سفرنامه مفصل از خودمان بنویسیم..به امید موفقیت همه دوستان
Lottery 2010
U.S Citizen
Los Angeles, CA
Nothing is impossible
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2010-04-02 ساعت 01:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-02 ساعت 02:05 توسط soheilbadami.)
دوستان سلام
ما دیروز مصاحبه شدیم و برگه ابی + سوالات 9 ماده ای گرفتیم
روز عجیبی بود همه گرین کارتیها از لاتاری و غیره تقریبا نقص مدارک داشتند !
از جمله خودم که در ترجمه شناسنامه اشتباه شده بود که البته بعدا افیسر قبولش کرد و عکس فرزندم که به علت لبخند دندونهاش معلوم شده بود ! که دوباره باید میگرفت.
خانم افیسر بسیار به سختی فارسی صحبت میکرد و میفهمید که من کاملا
از انتخاب زبان فارسی پشیمان شدم چون انگلیسی من ده برابر از فارسی ایشان
بهتر بود و فکر کنم 1 دلیل گرفتن 9 ماده ای و سی وی این هم میتونست باشد
البته تحصیلات من بیش تر از لیسانس است ولی کار دولتی ندارم و خدمت در س پ اه بودم و سالیان پیش. خلاصه ما هم به جمع کلیرنسیها پیوستیم. راستی فوتوکپی پاسپورت اسپانسر را از من و اکثر دیگران خواسته اند بهتر است همرا هتان باشد.
در بهترین فرصت یک سفرنامه مفصل تر تقدیم خواهد شد
ترجمه ها را با جزییات و دقت کنترل کنید ( توصیه اخلاقی!)
ارزوی موفقیت همگی را دارم
در ضمن از دوستان چنانچه کسی این سوالات 9 ماده را فرستاده اند راجع بند های 8 و 9 که مربوط به ساپورت
مالی و جواز صادرات ؟! است راهنمایی کنند چون مدرک ساپورت اسپانسر که تحویل دادیم!؟
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2010-04-02 ساعت 11:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-02 ساعت 14:05 توسط Arash52.)
دوستان عزیز ما داریم یکشنبه 4 آپریل میریم آنکارا، 5 ام دکتر و 8 ام مصاحبه داریم. دو نفریم ( زن و شوهر )میخوام قبل رفتن چند تا مورد رو دبل چک کنم:
1- هتلمون ددمانه. توصیه خاصی دارین ؟ مثلا از هتل تا دکتر با چی بریم ؟ تاکسی، اتوبوس، پیاده ؟ . . . تا سفارت چطور ؟
2- شماره آقای و پوریا راهواری رو هر کی داره بده
3- سیم کارت موبابل ترک کسی گرفته ؟
4- روز مصاحبه اصل تمام مدارک اعم از شناسنامه، سند های ازدواج خونه و ماشین، کارت های ملی و پایان خدمت، ... لازمه ؟
5- من فقط یک نسخه ترجمه رسمی از مدارک کردم که اونم فرستادم براشون، نسخه دیگه ای که لازم نیست ؟
6- بهترین مراکز خرید و تفریح کجاست و چطور میشه رفت ؟
7- من MMR رو یکبار تو ایران زدم هفته پیش، تا برم پیش اونگان یه ماه نشده برای بار دوم تکلیف چیه ؟
8- اگه نکته خاصی به ذهنتون می رسه بگین
متشکرم