کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
سلام بچه ها. من که مصاحبه ام روز پنج شنبه است واسه چه روزی بلیط رفت بگیرم؟
تشکر کنندگان: farzad24
(2010-04-19 ساعت 00:26)mina_s نوشته:  سلام بچه ها. من که مصاحبه ام روز پنج شنبه است واسه چه روزی بلیط رفت بگیرم؟

فعلا پرواز ها به آنکارا 1شنبه,4شنبه,5شنبه هستن.
شما با پرواز 1شنبه میتونید برین. ترکیش 4 صبح. ایران ایر 5 عصر.
2شنبه کارهای مدیکالتون رو انجام بدید.
3شنبه جوابش.
5شنبه مصاحبه.
اگه ویزارو همون موقع بخوان بدن تا شنبه باید ویزاتون بیاد.که بلیط برگشت هم میتونید شنبه با ترکیش 11 شب یا 1شنبه ایران ایر 8 شب بگیرید.
(البته این در صورتیه که بچه نداشته باشید, در مورد افراد بچه دار چون کار پزشیکیشون بیشتر طول میکشه زودتر باید رفت.)
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: mina_s ، sasan ، sh-b ، kianoush ، Ashkan78 ، hasti_banoo ، sami123 ، Jav3 ، sanaz2010 ، hamed_gh ، Eskandari
(2010-04-19 ساعت 00:26)mina_s نوشته:  سلام بچه ها. من که مصاحبه ام روز پنج شنبه است واسه چه روزی بلیط رفت بگیرم؟

سلام،
وقت مديكال براي افراد بالاي 15 سال، حداقل دو روز كاري طول مي كشه.
(البته شنبه ها نيمه وقت هستن)
براي 2 تا 15 سال هم حداقل 4 روز.

لينك هاي زير به درد دوستاني مي خوره كه از تركيه اقدام مي كنن...
تعطيلي هاي رسمي تركيه رو ميتونين اينجا ببينين (كه مطب دكتر تعطيله):
http://turkey.usembassy.gov/holidays.html

سايت دكتر اونگان در آنكارا به صورت زنده وقت ميده (از 2 روز تا 30 روز مانده به وقت مصاحبه).
وقت ملاقات پزشك رو هر چه زودتر بگيريد. خودشون با توچه به وقت مصاحبه تون
وقت ملاقات هايي رو پيشنهاد ميكنن كه به مصاحبه برسيد.

http://www.doctorun.com

ساعت كاري:

دوشنبه تا جمعه ---> 9 صبح تا 7 عصر

شنبه نيمه وقت ---> 10 صبح تا 5 عصر

يكشنبه ها تعطيل هستن.

پرواز ايران اير به آنكارا (و بالعكس) هم روزهاي يك شنبه و چهار شنبه است.

سفر خوبي داشته باشين. :)
تشکر کنندگان: kianoush ، Ashkan78 ، hasti_banoo ، farzad24 ، sami123 ، Jav3 ، mina_s ، اليزا ، kavoshgarnet ، Eskandari ، pouya.pouya ، R.F ، laili
واقعا ممنونم. تعطیلات مطب رو که نگاه کردم چهارشنبه ای که فرداش مصاحبه دارم تعطیله . اگر دوشنبه وقت بگیرم تا 3 شنبه تموم میشه؟ امروز هم 31 روز مونده به مصاحبه می تونم امروز وقت بگیرم ؟
تشکر کنندگان:
اول از همه جا دارد از مدیریت سایت و تمامی دوستان عزیزی که تجربیات گرانقدرشان را اینجا به اشتراک گذاشتتند تشکر کنم. این سایت همه چی رو برات از قبل روشن میکنه و تو دقیقا می دونی که تو هر مرحله باید چیکار کنی و بنابراین استرس های ناشی از عدم آگاهی رو از بین می بره. هرچند این سفرنامه موارد تکراری داره ولی امیدوارم خواندش برای دوستان منتظر مصاحبه خالی از لطف نباشه.

ماجرای ثبت نام من از این قرار بود که یه روز زنگ زدم به خانمم (البته اون موقع خانمم نبود Wink – و در حین صحبت گفت داره فرم لاتاری برای خودش پر می کنه. راستش من برنده شدن در لاتاری رو چندان جدی فرض نمی کردم و همینطوری گفتم که برای من هم پر کنه.

تا اینکه گذشت و اواخر خرداد ماه یه شب که از سر کار برگشتم خونه دیدم یه پاکت برام اومده. وقتی بازش کردم چیزی رو که دیدم باورم نمیشد. زنگ زدم به خانمم بهش خبر دادم و شبونه فرم ها رو بردم پیشش و وقتی با هم خوندیم و از سایت چک کردیم مطمئن شدیم موضوع کاملا جدیه. از طرفی من اینجا موقعیت شغلی بسیار خوبی داشتم و در حال پیشرفت بودم و از طرف دیگه ما اون موقع در شرف نامزدی بودیم و نمیدونستم تکلیف همسرم چی میشه.
با چند تا وکیل در ایران و امریکا هم صحبت کردم و آنها شدیدا توصیه می کردن که اضافه کردن همسرم به پرونده ممکنه منجر به ابطال اون بشه.

فرمهای سری اول رو اواخر شهریور با DHL فرستادم به KCC . برای ماه مارچ کارنت شدم. بر اساس اون به kcc ایمیل زدم و تاریخ مصاحبه رو پرسیدم و اونها هم سه روز بعد بهم جواب دادن و همچنین تاریخ ارسال نامه دوم رو هم بهم گفتند. نامه دوم هم حدودا بعد از یک ماه رسید. البته چیز خاصی نداره و اگر هم بهتون نرسید اصلا جای نگرانی نیست. فقط یه فرم داره که باید اونو پر کرد. فایل word این فرم رو دوستان تو همین سایت گذاشته بودن که من از اون استفاده کردم و فرم رو تایپ شده فرستادم.

با توجه به اینکه من باید بعد از رفتنم به امریکا برای خانمم اقدام میکردم و طبق گفته ها و شنیده ها حدود 3 الی 5 سال طول می کشید تا کارش درست شه دل رو زدم به دریا و گفتم هر چه بادا باد. دقیقه 90عقد کردیم و کپی شناسنامه ، عقدنامه و ترجمه ها رو به kcc ایمیل زدم و بعد از 2 روز جواب دادن که اطلاعات به آنکارا فرستاده شد و من بعد با آنکارا در تماس باشید. واقعا فرصتی نداشتم و سریع اصل ترجمه های مدارک خواسته شده رو به همراه یک covering letter با پست TNT به آنکارا فرستادم که دقیقا 18 روز قبل از مصاحبه به دستشون رسید!

من باید برای 4 فروردین می رفتم و چون روزهای آخر اسفند برای بلیط اقدام کردم، پرواز ایران ایر پر بود و ترکیش ایر هم آژانسها حدود 800,000 تومان قیمت می دادند! دوستان مهاجرسرا لطف کردن در مورد سفر زمینی پیشنهاداتی دادن که جا داره اینجا ازشون تشکر کنم. همینطور اتفاقی سایت ترکیش ایر رو چک کردم و شماره دفتر فروشش در تهران رو پیدا کردم. باهاشون تماس گرفتم و بلیط به قیمت 550,000 و 610,000 تومان رو رزرو کردم!

رفتیم هتل ددمان. محیط خوب و آرومی داره. اینترنت wireless رایگان،داخل اتاق safe box داره و در بدو ورود 100$ ودیعه میگیره. یادتون باشه دمپایی با خودتون ببرین و اگر دوست داشتین یه قوری برقی.آنکارا شهر آروم و تمیزی هست با مردم خوش برخورد و از بودن در آنجا احساس آرامش خواهید کرد.

روزی که رسیدیم وقت مدیکال داشتیم. طبق وقتی که گرفته بودیم میبایست ساعت 10 اونجا می بودیم ولی ما 12 رفتیم. منشی پرسید وقت گرفته بودین؟ و تو کامپیوتر اسم ها رو نگاه کرد. گفت دیر اومدین ولی عیبی نداره برین طبقه 3 برای آزمایش خون و عکس قفسه سینه که هزینه اش 95$ شد. مطب خیلی خلوت بود و در عرض 15 دقیقه کارها انجام شد. عصر برای ساعت 4 وقت معاینه داد. خانم دکتر اونگان ما رو معاینه کرد. دکتر خیلی خوش برخورد و خوش اخلاقیه . سوالاتی از قبیل سابقه جراحی، بیماری خاص، تیرویید، سرطان، ... کرد و در آخر معاینه چشم و فشار خون. ما کارت واکسن از انستیتو پاستور گرفته بودیم . دکتر هیچ سوالی در این مورد نپرسید و نفری یه واکسن بهمون زد که بعدش پرسیدم گفت واکسن آبله مرغان بود. حق ویزیت شد 260$ .
جمعا برای مدیکال 2 نفر 355$ دادیم.
دکتر انگلیسی صحبت میکنه و احیانا اگر چیزی رو متوجه نشید فارسیش رو میگه. منشی هم انگلیسی و فارسی دست و پا شکسته صحبت میکنه.

فردا عصرش رفتیم جواب مدیکال که تو یه پاکت در بسته بود به همراه یه سی دی عکس قفسه سینه رو گرفتیم. پاکت رو باید بدین به سفارت و سی دی رو نگه می دارین برای امریکا.

بقیه روزها هم به گشت و گذار گذشت تا روزی که مصاحبه داشتیم. خیابون تونالی و آتاترک برای خرید خوب هستن ، بخصوص آتا ترک. یادتون باشه موقع خرید حتما تخفیف بخواین مخصوصا در خیابان تونالی. چیزی که جالب بود اینه که تقریبا ساعت 9:30 شب به بعد رستوران ها و غذا فروشی ها می بندن و فقط club و بارها باز هستن. در کل شب های آنکارا همچین احساس امنیت نمی کنی و چون در محدوده هتل night club زیاده ، ساعت 11،12 شب بری بیرون، چند قدم چند قدم اکیپ مردهای نه چندان هشیار هستن که ایستادن!

راستی آنکا مال هم برای خرید خوبه. اگه خوب بگردین مغازه های مناسب پیدا می کنید. طبقه بالاش سینما سه بعدی داره و واقعا تجربه جالبی هست، حتما برید. بلیطش نفری 15 لیر هست.

و اما روز مصاحبه:

ساعت 8:15 وقت مصاحبه بود. از هتل ددمان تا سفارت پیاده راهی نیست ولی ما با تاکسی رفتیم که فکر کنم 4 لیر شد. وقتی رسیدیم حدودا 15 نفر جلوی در بودند. برای ساعت 7:45 اونجا باشید خوبه. یه کم بعد نگهبان در رو باز کرد و گفت گرین کارتی ها سمت راست و بقیه سمت چپ. ما خانواده سوم بودیم. یکی یکی از رو پاسپورت اسمها رو با لیستی که داره چک میکنه و می فرسته داخل. فاصله در اول تا در ورودی دوم ( معروف به در تِق تِق -Wink5-6 قدم هست. هر سری در یه تق صدا می ده و یه خانوده میرن داخل. ازتون می خوان اگر موبایل و mp3 همراهتون هست تحویل بدین. بعد از یه بازرسی ساده وارد حیاط دوم میشید. اونجا تو صف
می ایستید و یه خانمی که خیلی راحت فارسی صحبت می کنه یکی یکی صدا می کنه داخل و مدارکتون رو چک میکنه. ترجمه ها رو از ما خواست که گفتم با پست قبلا فرستادیم و فقط اصل مدارک رو بهش دادیم. یه شماره بهمراه یه کاغذ که نحوه انگشت نگاری رو توضیح داده بود بهمون داد و رفتیم داخل. ساعت 8:15 بود و جمعیت زیادی داخل سالن نبود. چند ردیف صندلی هست که پشت به باجه ها چیده شده. ساعت 8:20 شماره مون افتاد برای انگشت نگاری که مسئولش یه خانم خیلی خوش خنده بود. تعداد باجه ها هفت تا هست که اونروز فقط باجه 6 و 7 مصاحبه ایرانی ها رو انجام میداد و بقیه برای ترکها بود. حدود ساعت 8:30 دوباره شمارمون افتاد ، ما هم فکر کردیم برای مصاحبه هست. رفتیم و یه خانم مدارک اضافه ای که با پست فرستاده بودیم رو برگردوند. ساعت 8:45 شماره مون افتاد باجه 6 و رفتیم نفری 775 دلار پرداخت کردیم.

کلا ما خیلی ریلکس بودیم و کمترین استرسی نداشتیم ولــــــــــــــــــــــــــــــــی از ساعت 9 تا 10 چنان استرسی به ما وارد شد و زمان به قدری کند گذشت که انگار یکسال اونجا نشستیم!!! سالن هم کاملا پر شده بود.

ما ردیف آخر نشسته بودیم و باجه 7 پشت سرمون بود. یه خانواده بودند که ما اونها رو تو مطب دکتر هم دیده بودیم. یه خانم و آقای نزدیک 40 سال بهمراه یه آقا پسر حدود 15 سال. ساعت نزدیک 9 شمارشون افتاد باجه 7 برای مصاحبه. همانطوری که گفتم اونروز فقط باجه های 6 و 7 با ایرانی ها مصاحبه می کردند. آفیسر باجه 7 آقا بود و باجه 6 یه خانم. خانواده ای که گفتم اومدند دم باجه. آفیسر چند تا سوال معمولی پرسید و ازشون پرسید کی فرمهای ثبت نام رو پر کرده. پدر خانواده شروع کرد به توضیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــح دادن که تو ایران اینترنت خیلی سرعتش پایینه و برای پر کردن فرمها کلی دردسر داشتن و............ آفیسر گفت تاریخ تولدتون اشتباه وارد شده. اون آقا هم در جواب گفتن چون اینترنت مشکل داشته یکی از دوستانشون از امریکا براشون پر کرده و کلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی تــــــــوضـــــــــیــــــــــح، که آفیسر برگشت گفت متاسفم!
خدا برای کسی اون روز رو نیاره واقعا ناراحت کننده بود، پدر خانواده به قدری منقلب شده بود که من ترسیدم خدای نا کرده سکته کنه. اون خانم و آقا کلی اصرار و خواهش کردن پرونده دوباره بررسی بشه. حتی گفتن در این مورد با kcc مکاتبه کردن و اونها هم گفته بودن مشکلی نیست. ولی آفیسر گفت تاریخ تولد هر 3 شما اشتباه وارد شده. حالا مثلا تاریخ تولد مرد 12 فروردین بوده و به اشتباه 6 فروردین زده بودن.

نمی دونم واقعا علت رد کردنشون این بود یا نه، ولی چون شنیدم kcc بهشون تاییدیه داده بود و حالا افیسر ردشون کرد و از طرفی من هم به پرونده ام یه نفر رو اضافه کرده بودم چنان اســــــــترســــــــی گـــــــرفتــــــــــــم که بیا و ببین.

کلا زمان مصاحبه ها کوتاه بود و کمتر از 10 دقیقه طول می کشید. یه خانم با کیس ویزای نامزدی بود که همون روز ویزاش رو گرفت. در فاصله هر مصاحبه که آفیسر مرد داشت اون خانواده می رفتند جلوی باجه و کلی خواهش می کردن از این مورد چشم پوشی بشه. واقعا ناراحت کننده بود ولی هر چی اصرار می کردن آفیسر میگفت متاسفم، بفرمایید. اونها هم کلی توضیح می دادن و... تا اینکه افیسر شماره بعدی رو اعلام میکرد. تا اینکه برای بار چهارم دیگه آفیسر جوابشون رو نداد.

یکی دیگه از کسانی که با این آفیسر مصاحبه داشت یه خانم و آقای میانسال بودند. نمیدونم کیسشون چی بود. ولی بعد از مصاحبه بهشون گفت هر دو برین ups و آدرس هتلتون رو بدین، ظرف 3-4 روز ویزاتون صادر میشه ، که خانمه گفت ما فردا بلیط برگشت داریم لطفا تا فردا برامون بفرستین. آفیسر گفت که مراحل اداریش باید طی شه و دست من نیست. حالا این خانم اصراری می کرد که بیا وببین. خانمه میگفت ما بلیط داریم حالا چیکار کنیم؟ افیسر هم گفت کنسل کنید. خانمه گفت باید کلی جریمه بدیم!!!!!!!! و آفیسر گفت متاسفم دست من نیست. حالا مگه این خانم دست بردار بود. برگشت گفت اگه میشه برای من رو تا فردا بدین و شوهرم اینجا می مونه!!!!!! تا اینکه آفیسر برگشت به خانمه گفت: "شما برو ups و به همسرتون هم clearance می خوره" .......... که خانمه دیگه نتونست چیزی بگه و ساکت شد.

من به شخصه جای اون آفیسر جوش آورده بودم و با خودم فکر می کردم که عجب اعصاب پولادینی داره.

تا اینکه ساعت 10 شمارمون افتاد باجه 6 برای مصاحبه. اول از همه گفت دست راستت بالا و قسم بخور که حقیقت رو گفتی و میگی. بعد ازمون خواست تو فرمهای سری اول جایی که باید محل امضا رو خالی می گذاشتیم امضا کنیم. یادمه عکسی که با فرمهای سری اول داشتم میفرستادم رو پست برام منگنه کرده بود. بهم گفت این عکس سوراخ شده و یه عکس دیگه بدین. شانس آوردم یه دونه همراهم بود. بعد راجع به کارم پرسید و سربازی. من کارم دولتی هست و سربازی هم معاف شدم. بعد از خانمم پرسید شاغل هستین؟ خانمم گفت بله و آفیسر گفت شرکت ........؟ نکته جالب اینجا بود که خانمم تو فرمها اسم شرکتش رو به اختصار نوشته بود و اون آفیسر اسم کامل شرکت رو گفت. یعنی مطمئنا قبلا بررسی شده بود. بعدش راجع به نوع کار خانمم پرسید و پرسید خصوصی هستین؟ - بله.
همین. بعد برگه آبی رو داد و گفت جمعه ها سایت رو چک کنین. پرسیدم چقدر کلیر طول میکشه؟ گفت 1 الی 2 ماه.
بعدش هم برگشتیم هتل و ساعت دوازده check out کردیم و ساعت 3 پرواز به استانبول داشتیم.
هچقدر آنکارا ساکت و تمیز هست استانبول کثیف و شلوغه. چند روز هم اونجا بودیم و برگشتیم ایران عزیز.

شما به همان اندازه که بخواهید کوچک ، و به همان اندازه که آرزو کنید بزرگ می شوید.
شماره کیس: 2010AS000107xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 09Feb 2010
تاریخ مصاحبه: 30March
تاریخ دریافت کلیرنس:14May 2010
(2010-04-19 ساعت 09:40)mina_s نوشته:  واقعا ممنونم. تعطیلات مطب رو که نگاه کردم چهارشنبه ای که فرداش مصاحبه دارم تعطیله . اگر دوشنبه وقت بگیرم تا 3 شنبه تموم میشه؟ امروز هم 31 روز مونده به مصاحبه می تونم امروز وقت بگیرم ؟

مینا جان سوالاتت رو تو تاپیک مربوط به خودش یعنی سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... مطرح کن.

ببین کار پزشکی اصولا 1 روز هست. فرداشم میری جواب رو می گیری.
برای اینکه اطلاعات کاملتری به دست بیاری توصیه می کنم حتما سفرنامه بچه ها رو بخونی.جواب خیلی از سوال هاتو می گیری.Smile
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، mina_s ، honareirani
(2010-04-19 ساعت 10:23)Ali58 نوشته:  

با چند تا وکیل در ایران و امریکا هم صحبت کردم و آنها شدیدا توصیه می کردن که اضافه کردن همسرم به پرونده ممکنه منجر به ابطال اون بشه.

واقعا این آدما چطور اسم خودشون را میزارن وکیل و به این صراحت با اینده دیگران بازی میکنن؟ خیلی از بچه های این سایت تجربه و اطلاعاشون از این به اصطلاح وکلا بیشتر است.
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، honareirani ، m.memari ، assad ، ساسان
سلام بچه ها.ما امروز مصاحبه داشتیم و شکر خدا قبول شدیم و برگه ابی گرفتیم.از همه دوستانه خوبی که با راهنمایی شون ما رو کمک کردن ممنونم .راستی فکر کنم کیس ما بعد از مجید شیرزاده دومین کیس بود که با دیپلمه ۱۱ ساله برنده اصلی قبول شده.پس خیالتون راحت باشه.الان هتل ریکسوس هستیم ،برگردیم تهران سفرنامه رو مینویسم.به امید قبولی همه بچه های مهاجرسرا
شماره کیس:2010AS00013500حدودا
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-16-2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-23-2009
تاریخ کارنت شدن کیس:2010/02/05
تاریخ دریافت نامه دوم:march 2010
تاریخ مصاحبه:2010/04/19
تاریخ دریافت کلیرنس:2010/05/21
جمع تقریبی هزینه ها: 3,5 mıllıon toman
(2010-04-19 ساعت 11:39)Hamid55 نوشته:  
(2010-04-19 ساعت 10:23)Ali58 نوشته:  

واقعا این آدما چطور اسم خودشون را میزارن وکیل و به این صراحت با اینده دیگران بازی میکنن؟ خیلی از بچه های این سایت تجربه و اطلاعاشون از این به اصطلاح وکلا بیشتر است.
من هم بر اساس تجربه هایی که بچه ها اینجا عنوان کرده بودن تصمیم به این کار گرفتم.
شما به همان اندازه که بخواهید کوچک ، و به همان اندازه که آرزو کنید بزرگ می شوید.
شماره کیس: 2010AS000107xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 09Feb 2010
تاریخ مصاحبه: 30March
تاریخ دریافت کلیرنس:14May 2010
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، honareirani ، Hamid55
(2010-04-19 ساعت 11:53)neli-basi نوشته:  سلام بچه ها.ما امروز مصاحبه داشتیم و شکر خدا قبول شدیم و برگه ابی گرفتیم.از همه دوستانه خوبی که با راهنمایی شون ما رو کمک کردن ممنونم .راستی فکر کنم کیس ما بعد از مجید شیرزاده دومین کیس بود که با دیپلمه ۱۱ ساله برنده اصلی قبول شده.پس خیالتون راحت باشه.الان هتل ریکسوس هستیم ،برگردیم تهران سفرنامه رو مینویسم.به امید قبولی همه بچه های مهاجرسرا

ضمن تبریک موفقیت برای روشن شدن مسئله مدرک تحصیلی یک سوال از شما دارم. آیا دیپلم شما هم فنی بود یا نظری بود؟

به نظر من دیپلم‌های فنی (که به صورت طبیعی 11 ساله هستند) را قبول می‌کنند.
تشکر کنندگان: honareirani ، kianoush
(2010-04-19 ساعت 12:03)kavoshgarnet نوشته:  
(2010-04-19 ساعت 11:53)neli-basi نوشته:  سلام بچه ها.ما امروز مصاحبه داشتیم و شکر خدا قبول شدیم و برگه ابی گرفتیم.از همه دوستانه خوبی که با راهنمایی شون ما رو کمک کردن ممنونم .راستی فکر کنم کیس ما بعد از مجید شیرزاده دومین کیس بود که با دیپلمه ۱۱ ساله برنده اصلی قبول شده.پس خیالتون راحت باشه.الان هتل ریکسوس هستیم ،برگردیم تهران سفرنامه رو مینویسم.به امید قبولی همه بچه های مهاجرسرا

ضمن تبریک موفقیت برای روشن شدن مسئله مدرک تحصیلی یک سوال از شما دارم. آیا دیپلم شما هم فنی بود یا نظری بود؟

سلام کاوشگر عزیز همسرم برنده بود و دیپلمه ۱۱ ساله کامپیوتر داره داد با ۲ تا گواهینامه فنی حرفایی و نامه کار ۵ ساله گذشته که مدیرفروش بوده .راستی از ما ۱۰۴۰ ساله ۲۰۰۹ اسپانسرمونو هم خواستن با اینکه w2 ۲۰۰۹ رو داده بودیم .
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، R.F ، kianoush
(2010-04-19 ساعت 12:55)neli-basi نوشته:  

سلام کاوشگر عزیز همسرم برنده بود و دیپلمه ۱۱ ساله کامپیوتر داره داد با ۲ تا گواهینامه فنی حرفایی و نامه کار ۵ ساله گذشته که مدیرفروش بوده .راستی از ما ۱۰۴۰ ساله ۲۰۰۹ اسپانسرمونو هم خواستن با اینکه w2 ۲۰۰۹ رو داده بودیم .

نامه سابقه کار رو هم گرفتند یا پس دادند.
تشکر کنندگان: OverLord
با اینکه اینجا تاپیک "تجربه مصاحبه در آنکارا" ست, اما می خوام پستی در مورد "تجربه قبل از مصاحبه در آنکارا"بدم.Big Grin

همیشه وقتی سفرنامه ها رو می خوندم و به قسمت قسم می رسید و می دیدم اکثر بچه ها نوشته بودن, قبل قسم اشتباهات و اشکالاتمونو گفتیم و... . میگفتم وا چرا همه اشتباه کردن و باید قبل قسم بگن آقا وایسا ما حرف داریم! و هر چی ترجمه ها و مدارکمو زیر و رو میکردم که ببینم اشتباهی,غلط املایی چیزی پیدا می کنم, به نتیجه نمی رسیدم! دیگه کم کم به این یقین رسیده بودم که بله! باید خودمو آماده کنم واسه مصاحبه ای که موقع قسم بگم آقا من هیچ اشکالی پیدا نکردم و قسم بخورم!Tongue
اماااااااااااا, امروز به یقین دیگری رسیدم که هر چی هم 100بار چک کنی و خیالت از فرمات و ترجمه هات راحت باشه,اما باز قسم خوردن بی معطلی نمیشه!(اصلا بده! آدم باید همرنگ جماعت باشه خوب!Tongue) یعنی از یه جاهایی یهوووو یه ایرادی در میاد که حیرون می مونی!
تا دیروز هیچ ایرادی تو مدارکم نداشتم! اما امروز وقتی داشتم 2 صفحه فرم نامه دوم رو پر می کردم مورد دار شدم! Big Grin
ایرادهایی که پیدا شدن شامل موارد تحصیلیم بودن و همش نشات گرفته از یه موضوع. اینکه مثلا من در فرم های اولیه اسم دانشگاهم رو یه چیزی نوشتم که به نظر درست بوده,اما مترجم یه چیزه دیگه نوشته. همینطور تلفظ شهر رو. یعنی در واقع اینجوری فرم های اولیه من با ترجمه ها تطبیق داده نمیشد.
به همین دلیل مجبور شدم فرم رو که داشتم مشخصاتو از رو همون فرم اولیم می نوشتم بی خیال بشم و از اول بنویسم. ایندفعه با تلفظ و کلمه های درست که از رو ترجمه هام نوشتم. و حالا دیگه باید قبل قسم بگم که دست نگه داریدBig Grin و توضیح بدم که مدارک رو بعد از ارسال فرم های اولم دادم ترجمه, و برای همین ترجمه هایی که دست شماس با یه قسمت هایی از فرم اولم مطابق نیستن و در فرم 2 همرو به صورت درستش نوشتم!Smile

این همه توضیح دادم برای اینکه به یه موضوع مهم اشاره کنم!
دوستانی که هنوز نامه 2 رو پر نکردید و مدارک رو ارسال نکردید, حتما حتما اون رو با دقت پر کنید و حتما حتما با فرم اول و ترجمه ها چک کنید تا اگه ایرادی پیدا شد, از قبل بدونید و بتونید رفع و یا شناساییش کنید! چون این کاملا طبیعی هست که کلماتی که نوشتید در فرم اول از روی معلومات خودتون,چک کردن دیکشنری ,سرچ,کمک گرفتن از اساتید زبان و ... باز هم با کلمه ای که دارالترجمه ترجمه میکنه یکی نباشه. اونها رشته ها و نام دانشگاه ها و ... رو از روی چارتی می نویسن که اکثرا موقع پر کردن فرم اولیه بهشون دسترسی و اطلاعی نداشتیم.

البته امیدوارم کسی این کارو مته به خشخاش گذاشتن قلمداد نکنه و فکر نکنه که این موارد به هر حال مشکلی در گرفتن ویزا ایجاد نمیکنه و ...!
از اونجایی که همش داریم سعی می کنیم با کمک هم کم خطر ترین(!) ,کم استرس ترین یا درواقع ریلکس ترین مصاحبه ها با آسوده ترین خاطر رو داشته باشیم برای همین به نظرم باید تا جایی که میتونیم از هیچ ایراد و اشتباهی حتی به نظر کم ارزش سرسری رد نشیم.Smile

(همیشه سفرنامه ها یه تقدیرو تشکرم داره دیگه! پس همینجا تشکر میکنم از شادی عزیزم که امروز کمک زیادی بهم کرد! در واقع نزدیک بود فرم رو با همون اشتباه های قبلی بفرستم. اما از اونجایی که دوست عزیزم پا به پای من تمام مراحل قبل از مصاحبه رو دوباره تجربه کرده, از انجام چنین کاری جلوگیری و به موقع مورد مشکوک شناسایی شد!TongueBig Grin )

تشکر کنندگان: sh-b ، kavoshgarnet ، OverLord ، kianoush ، N.D ، sam_hash ، Jav3 ، Eskandari ، guluha ، Hamid55 ، farzad24 ، ChairMan ، اليزا ، ساشا ، m.memari ، ساسان ، f.o
برای این موضوع متن بلندبالایی نوشته بودم که پاکش کردم وخلاصه می‌نویسم که زیاد حساسیت به خرج ندهید ولی کار خود را با دقت خیلی بالا انجام دهید.

فقط توصیه من به کسانی که هنوز به مصاحبه نرفتند این جمله‌ است:

مطمئن باشید که افسر مصاحبه کننده و مجموعه کنسولگری بسیار باهوش و به کار خود بسیار وارد هستند و به تمام ریزه کاری‌های زبانی، رفتاری فرهنگی و اداری ما آشنا هستند. و همچنین آدمهای بسیار خوبی هستند و دنبال بهانه گیری نیستند.
تشکر کنندگان: kianoush ، soheilbadami ، Jav3 ، Eskandari ، Hamid55 ، ChairMan ، اليزا ، R.F
(2010-04-19 ساعت 13:31)kavoshgarnet نوشته:  
(2010-04-19 ساعت 12:55)neli-basi نوشته:  

نامه سابقه کار رو هم گرفتند یا پس دادند.

gereftan kavoshgar jan name haye karo asle esho

گرفتن کاوشگر جان نامه های کارو اصلش رو
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، اليزا