موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما مصاحبمون انجام شد.....
خوب بود ولی کلیرنس رو خوردیم... من که فکر می کردم ریجکت بشیم ولی خوشبختانه نشدیم...
فقط گفتن که کپی پاسپورت اسپانسرتونو وقتی کلیر شدین بیارین....
یک سوال هم داشتم حالا که ما باید این کپی پاسپورتو ببرین اون موقع بازم باید بعدش معطل بشیم یا می ریم مدرکو می دیم و ویزارو می گیریم؟!
شماره کیس:2010AS000135xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 29
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 12
تاریخ کارنت شدن کیس:Feb 8th
تاریخ مصاحبه: April
تاریخ دریافت کلیرنس: May 20
تاریخ دریافت ویزا : May 26
تاریخ رستگاری : Unknown
جمع تقریبی هزینه ها:10میلیون تومان-3نفر
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-20 ساعت 14:07)TheBoyInCage نوشته: سلام
خوب بود ولی کلیرنس رو خوردیم... من که فکر می کردم ریجکت بشیم ولی خوشبختانه نشدیم...
یک سوال هم داشتم حالا که ما باید این کپی پاسپورتو ببرین اون موقع بازم باید بعدش معطل بشیم یا می ریم مدرکو می دیم و ویزارو می گیریم؟!
تبریک می گم .به خاطر چی نگران ریجکتتون بودید توضیح بدید. روز تحویل ویزا کپی به علاوه برگه اب می دین و 3 روز بعد ویزاتون میاد
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
سلام برای 16 ژوئن کسی هست که مصاحبه داشته باشه؟
Impossible n'est pas français!
رتبه:
30
11 تشکر در 3 ارسال
(2010-04-20 ساعت 14:07)TheBoyInCage نوشته: سلام
سفارت هم شورشو در اورده ، از هركي يه چيزي مي خواد . قابل توجه كسايي كه مصاحبه نرفتن : شماها نگران كپي پاسپورت اسپانسرتون نباشيد. اين اولين موردي است كه ازشون كپي خواستند . . .( انرژي ++++++++)
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش
نشویل - تنسی : جایی که من زندگی میکنم ، شهری کوچک ، با هزینههای متوسط ، وضعیت کار بد نیست
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. عجببب. پس اگر کپی پاسپورت اسپانسر رو داشته باشیم و ببریم بهتره؟
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
شماره کیس من 19200 هست و چند روز پس از اعلام بولتن جدید که تا 19550 رو کارنت کردن, من به کی سی سی ایمیل زدم و تاریخ مصاحبه م رو پرسیدم.
Impossible n'est pas français!
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-20 ساعت 15:02)kavoshgarnet نوشته: (2010-04-20 ساعت 14:07)TheBoyInCage نوشته: سلام
خیلی خوشحال شدم که بدون مشکل مصاحبه شما انجام شد. شما از موردهای حساسی هستید که اطلاعات شما خیلی به درد دوستان با شرایط شما میخوره و چون اینگونه موارد کم هست پس اطلاعات هم کم هست و خیلی ممنون خواهیم شد که شما سفرنامه کاملی بنویسید و حداقل تا ورود به آمریکا دوستان را در جریان قرار بدید.
به روی دیدگان
قطعا این کارو می کنم...
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-20 ساعت 15:13)esmail نوشته: (2010-04-20 ساعت 14:40)m.memari نوشته: (2010-04-20 ساعت 14:07)TheBoyInCage نوشته: سلام
سفارت هم شورشو در اورده ، از هركي يه چيزي مي خواد . قابل توجه كسايي كه مصاحبه نرفتن : شماها نگران كپي پاسپورت اسپانسرتون نباشيد. اين اولين موردي است كه ازشون كپي خواستند . . .( انرژي ++++++++)
از ما هم همچين چيزي نخواستن! البته يادمه از يكي از بچه ها خواسته بودن. من تو آنكارا سفرنامه ايشون رو خوندم اونم درست يه روز مونده به مصاحبه!!
من شب قبل از مصاحبه توی همون سفرنامه ای که بچه ها می گن دیدم که گفته کپی پاسپورت می خوان... با توجه به شرایط زمانی خودم ( 3 روز بعد از مصاحبه 21 سالم تموم می شد ) به اسپانسرم زنگ زدم گفتم که امشب که می خوابی این گوشی تو بزار بقل سرت که من اگه مدرکی چیزی کم داشتم باهات تماس بگیرم برام میل کنی. اونم گفت مثلا چه چیزی امکان داره بخوان؟ منم گفتم کپی پاسپورت - فرم مالیاتی سال 1882 از این چیزا....
اون گفت که حالا فعلا وقتی از سر کار برگشتم (نصف شب آنکارا ) کپی پاسپورتو برات فکس می کنم...
صبح که داشتم می رفتم مصاحبه از ریسپشن هتل فکسو گرفتمو رفتم...
توی مصاحبه وقتی یارو گفت کپی پاسپورتو بده اونو دادم گفت کیفیتش خوب نیست یکی دیگه بعدن بیار....
خلاصه اینو بگم که منم مثل همه فهمیدم که بیخود نگران بودم... حتی اگه نصف مدارکم نمی بردم بازم مشکلی پیش نمیومد اینو با قطعیت می گم...
موضوعها: 6
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
2010-04-20 ساعت 20:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-20 ساعت 20:15 توسط R.F.)
فکر کنم سفارت آنکارا تو مهاجرسرا نفوذی داره ها!
ما هی خودمون رو مجهز می کنیم, باز یه چیز دیگه می خوان!
من کپی سیتیزن شیپ اسپانسرم دستمه, الان بگم کپی پاسش رو هم بفرسته؟! یا همون کپی سیتیزن شیپش معتبرتر و کافیه. ؟
✿چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی✿
شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-20 ساعت 15:24)mina_s نوشته: سلام. عجببب. پس اگر کپی پاسپورت اسپانسر رو داشته باشیم و ببریم بهتره؟
بله از ما هم خواستن
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
salam
man ham dıroz mosahebe dashtam va khodaro shokr UPS shodam. farda ham pasam mıyad chon to sıte UPs dıdam ke farda mıyaran
faghat ıno begam ke aslan donbale bahane avardan nıstan, age vaghean moredı baraye cheke mojadad nabashe aslan ırad nemıgıran
zıyad ham soal nemıkonan
kholase ke kheylı mosahabeye rahato khobıye
zemnan man espanser ham nadashtam, ye prınte hesabe 12 mılyonı borde bodam
farda shab ham enshala barmıgardam tehran
movafagh bashıd