کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
ببینید برداشت من این بود که :
اگر مطمینید FBI Check رو می خورید اصلن خودتون و اسپانسرتونو اذیت نکنید حالا کپی پاسپورت اینا که حله حتی اگه یکی از مدارک اصلی رو هم ندارید هیچ مشکلی نیست اصلن انگار از بالا بهشون مخصوصا امسال دستور رسیده که با ما راه بیان...
اگر احتمال می دید که FBI Check نمی خورید سعی کنید که مدارکتون رو تا جای ممکن کامل کنید چون اگر FBI Check نخورید و مدارکتون ناقص باشه می گه هر وقت کامل کردی حتی امروز بیار و بگیر ویزاتو.....
می دونم که این حرف ها تاثیری نداره و شما باز هم استرس خودتونو دارین ولی امیدوارم برای من یک استثنا قایل بشین چرا که اگر منو به یاد داشته باشین من یکی از استرسی ترین موجودات سایت بودم و حالا اینقدر ریلکس دارم حرف می زنم....
امیدوارم تاثیر + داشته باشم!Shy
شماره کیس:2010AS000135xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 29
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 12
تاریخ کارنت شدن کیس:Feb 8th
تاریخ مصاحبه: April
تاریخ دریافت کلیرنس: May 20
تاریخ دریافت ویزا : May 26
تاریخ رستگاری : Unknown
جمع تقریبی هزینه ها:10میلیون تومان-3نفر
تشکر کنندگان: Jav3 ، mina_s ، laili ، farzad24 ، kianoush ، pouya.pouya ، kavoshgarnet ، Hossein81 ، jan ، Farshid22
طبق اطلاعاتی که از دوستمون TheBoyInCage گرفتم, توی برگه آبی که بهشون دادن در مورد این قضیه نوشته شده :
"Proof of Sponsor's American Citizenship "
پس با این حساب چیزی که می خوان و باید ارائه بدیم میتونه شامله: کپی پاسپورت یا کپی سیتیزن شیپ و یا در صورت داشتن گرین کارت کپی گرین کارت اسپانسر باشه.
به نظر درسته.

اگه کسی نظر دیگه ای داره و تجربه ای متفاوت از این گذینه ها لطفا اعلام کنه تا بشه در مورد این قضیه به یه نتیجه ای رسید.
ممنون
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: ساسان ، sh-b ، N.D ، Jav3 ، mina_s ، kianoush
(2010-04-20 ساعت 23:56)R.F نوشته:  طبق اطلاعاتی که از دوستمون TheBoyInCage گرفتم, توی برگه آبی که بهشون دادن در مورد این قضیه نوشته شده :
پس با این حساب چیزی که می خوان و باید ارائه بدیم میتونه شامله: کپی پاسپورت یا کپی سیتیزن شیپ و یا در صورت داشتن گرین کارت کپی گرین کارت اسپانسر باشه.
به نظر درسته.

اگه کسی نظر دیگه ای داره و تجربه ای متفاوت از این گذینه ها لطفا اعلام کنه تا بشه در مورد این قضیه به یه نتیجه ای رسید.
ممنون

در کل بنا به عادت ادارات ایران هر چی رو که لازم به نظر تون میرسه رو با خودتون همراه ببرید.Big Grin
اگر هم چیزی رو فراموش کردین مساله ا ی نیست چون نهایتا" میگن برو تا وقتی که جواب کلیرنس اومد همراه خودت میاری.Cool

اسپانسر ما خودش گفته که واسه تون همه چی رو که لازمه میفرستم.
بیچاره اونقدر نگران مون هستش که نپرسRolleyes
اونقدر به دختر عمه هام (اسپانسر مون ) غر غر کردم که گفت میخوای پا شم بیام آنکارا تا اگه یک وفت خودم رو خواستن ببینند دم دست باشم.......Big Grin
خودم دارم یواش یواش ازشون خجالت می کشم .......Big Grin
خوشبختی یعنی فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر ( چارلی چاپلین )

Case num:2010AS23300
دریافت نامه اول :2009 4July
ارسال نامه اول :2009 13July
کارنت شدن کیس : for june 2010
تشکر کنندگان: R.F ، soheilbadami ، kianoush ، Jav3 ، ساشا ، farzad24
(2010-04-20 ساعت 23:56)R.F نوشته:  طبق اطلاعاتی که از دوستمون TheBoyInCage گرفتم, توی برگه آبی که بهشون دادن در مورد این قضیه نوشته شده :
به نظر درسته.

ممنون
البته برای من نوشته اند کپی پاسپورت اسپانسر اما فکر نکنم فرق یا اهمیت چندانی داشته باشه
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
تشکر کنندگان: R.F ، ساسان
(2010-04-21 ساعت 00:16)soheilbadami نوشته:  
به نظر درسته.

ممنون
البته برای من نوشته اند کپی پاسپورت اسپانسر اما فکر نکنم فرق یا اهمیت چندانی داشته باشه
در مورد من فرمI134 و 1040وw2 و مدارک خواسته شده در فرمI134 و کپی Citizenship را دادم و کنسول گفت پرونده شما کامله
تشکر کنندگان: R.F ، Jav3 ، mina_s ، m.memari
(2010-04-21 ساعت 08:10)yasser1360 نوشته:  
به نظر درسته.

ممنون
در مورد من فرمI134 و 1040وw2 و مدارک خواسته شده در فرمI134 و کپی Citizenship را دادم و کنسول گفت پرونده شما کامله

سلام دوست عزیز ، مگه مدارک خواسته شده در فرم I134 به جز همون 1040وw2 چیز دیگه ای هم هست؟
تشکر کنندگان: sam_hash
(2010-04-21 ساعت 09:33)mina_s نوشته:  
به نظر درسته.

ممنون
سلام دوست عزیز ، مگه مدارک خواسته شده در فرم I134 به جز همون 1040وw2 چیز دیگه ای هم هست؟
نه دوست عزیز همیناست فقط
اما برای کپی پاس اسپانسر که از خیلی ها خواستن به نظر من شماها برین برای مصاحبه اگه 1% لازم باشه و بهتون بگن میخوان از همونجا به اسپاسرتون زنگ بزنین و فکس سفارت رو بهش میدین تا براتون به سفارت بفرسته چون اون دیگه واقعا شخصی و هر کسی اعتماد نمیکنه که بده
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان: Jav3 ، mina_s ، R.F ، N.D ، m.memari ، Hossein81
سلام بچه ها برای اینکه در مورد مدرکه اسپانسر خیالتون راحت بشه بجز I134 کپی W2 & ۱۰۴۰ سال ۲۰۰۹ و کپی پاسپورت اسپونسر رو ببرین ما خودمون ما ۱۰۴۰ رو نداشتیم که تو برگه ضربدر زد .البته همین الان ایمیل اسپنسرامو گرفتم که این فرمو اسکن و ایمیل میکنه .ما امشب برمیگردیم
شماره کیس:2010AS00013500حدودا
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-16-2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-23-2009
تاریخ کارنت شدن کیس:2010/02/05
تاریخ دریافت نامه دوم:march 2010
تاریخ مصاحبه:2010/04/19
تاریخ دریافت کلیرنس:2010/05/21
جمع تقریبی هزینه ها: 3,5 mıllıon toman
تشکر کنندگان: sh-b ، seravin ، payman R ، اليزا ، Jav3 ، afsan2010 ، merdax ، esmail ، m.memari ، kianoush ، R.F ، N.D ، hasti_banoo ، Eskandari
دوستان عزیز سلام وقتش رسیده که ما هم دینمونو نسبت به بچه های مهاجرسرا ادا کنیم و سفرنامه مونو بنوسیم.از همه دوستانی که ما رو در این راه کمک کردن و با راهنمایی هاشون این مسیر رو برای ما هموار کردن بخصوص سراوین و علیرضا و محید تشکر می کنم.
ما روز دوشنبه 19 اپریل 2010 مصاحبه داشتیم و روز پنج شنبه با پرواز ترکیش تهران رو به مقصد انکارا ترک کردیم. با توجه به نوع دیپلم 11 ساله فنی حرفه ای همسرم که برنده اصلی بود خیلی نگران بودیم و برای همین تصمیم گرفتیم در این مسافرت هتل خوبی انتخاب کنیم و تا می تونیم خوش بگذرونیم که اگه خدای نکرده رد شدیم خیلی غصه نخوریم.برای همین از یه ماه قبل سفر هتل پنج ستاره Rixos رو که در بلوار اصلی آتاتورک قرار داره و تقریبا ربروی سفارته انتخاب کردبم.پرواز ترکیش ,این هتل به مدت شش شب نفری 720 هزار تومن شد.
صبح پنج شنبه که به انکارا رسیدیم مصطفی(کارمند تهران طراول)و پوریا اومده بودن دنبال مسافرای جزیره بهشت که شاید بشه گفت بیش از 30 نفر رو سوار کردن.مسافرای هتل ددمان و هتل ریکسوس با پوریا سوار مینی بوس شدن و به سمت هتل راه افتادیم.حدود 7-8 صبح به وقت انکارا یه هتل رسیدیم و وسایل رو تحویل امانات هتل دادیم تا اتاقهامنو تحویل بدن فکر کنم 5-6 خانواده همزمان با پرواز ترک رسیده بودیم.با توجه به اینکه ما همون پنج شنبه وقت دکتر داشتیم یعد از صرف صبحانه 45دلاری در هتل!به سمت مطب دکتر که با نقشه ای که در اختیارمون گذاشته بودن به راحتی قابل پیدا کردن بود راه افتادیم و یه ربع راه رفتیم و زودتر از 9 رسیدیم.چند نفری منتظر دم در واستاده بودن تا منشی ها درو باز کنن.کار آزمایشات پزشکی و عکس قفسه سینه همونطور که دوستان گفتن به راحتی انجام شد و در این مرحله حدود 100 دلار هزینه شد برای ما دو نفر.بعد رفتیم خیابون پایینی مطب دکتر که همون تونالی هیلمی هست و جای دوستان خالی برگر کینگ ناهار خوردیم و برگشتیم هتل اتاقمونو تحویل گرفتیم.بعد از ظهر هم خدمت آقای دکتر رسیدیم و نفری 2 تا واکسن نوش جان کردیم تا سرجمع هزینه های مدیکالمون به 460 دلار برسه.
هتل ریکسوس هتلی 16-17 طبقه ای لوکس بود که اتاق ما در طبقه 8 قرار داشت.چند تا عکس از هتل می ذارم.راستی بچه ها بجز اینترنت وایرلس که می گفتن مجانیه اینترنت توی لابی مجانی نیست و ساعتی 10 لیر هزینه شه و سه ساعت 15 لیره.ما که لپتاپ نداریم روزای اول از اونجا کانکت می شدیم اما بعد رفتیم کافی نت که ساعتی1.5 لیره.شیشه ها و خوراکی های توی مینی بار اتاق هم حداقل 4-5 برابر بیرونه
[عکس: Picture%20036.jpg]

[عکس: Picture%20021.jpg]

.\[عکس: Picture%20015.jpg]
خلاصه شنبه و یکشنبه به گشت و گذار گذشت و دوشنبه صبح ما ساعت 7 تو هتل صبحانه خوردیم و 7:45 دم در سفارت بودیم.در اصلی سفارت تو خیابون فرعی یه که روز یکشنبه ما تا جلوش رفته بودیم تا با اونجا آشنا بشیم.از در هتل تا سفارت 5 دقیقه راهه .هوای صبح زود یکم سرد بود و ما با پالتو دم در بودیم تا راس ساعت 8 آقاهه اعلام کرد نرمال ویزا ها همون صف بمونن و گرین کارتی یا برن صف سمت راست در سفارت.خلاصه بعد از چک شدن اسمامون تو لیست آقاهه, وارد سفارت شدیم و بعد از رد شدن از گیت پشت در دیگه ای صف بستیم تا دوباره به نوبت داخل رفتیم و یه خانمی 2 قطعه عکس-پاسپورتها-سند ازدواج و شناسنامه ها و کارتهای ملی و اصل آخرین مدرک برنده اصلی رو خواست به همراه مدارک مالی که همه رو تحویل دادیم پرسید اگه ترجمه ها رو نفرستادین بدین که ما همه رو فرستاده بودیم.خلاصه از این خان هم رد شدیم و وارد سالن کوچکی شدیم که به قول خودشون گنجایش 76 نفر رو داشت .شماره ما 403 بود .بعد گیشه هفت شماره ها رو دونه دونه برای انگشت نگاری صدا می کرد ما هم 5 یا ششمین خانواده ای بودیم که انگشت نگاری شدیم.تا انگشت نگاری تموم شد یه خانوم میانسال از پرسنل سفارت در حالیکه ما از داخل گیشه برانداز می کرد صدامون کرد و خواست تو فرمای سری اول که ما جای آدرس امریکامونو N/A نوشته بودیم اصلاح کنیم و آدرس بنویسیم که ما هم آدرس اسپانسرمونو نوشتیم و برگه رو بهش تحویل دادیم.در همین حین مهدی چشمش به فرمش افتاد که جلوی شغلش با خودکار قرمز نوشته بودن , Exc.و بقیه جاها تیک ریز داشت.دیگه فرصت فضولی بیشتر نشد و برگه ها رو تحویل دادیم و دوباره نشستیم.شروع کردیم به خیال پردازی که این چی بود مهدی به شوخی می گفت یعنی excellent و من می گفتم یعنی exception چون جزءلیست مشاغلی هست که بدون مدرک دیپلم 12 ساله هم با دو سال سابقه می تونه ویزا بگیره.
بعد گیشه 4 برای وایز پول صدا می کرد که این مرحله یعنی واریز 1550 دلار برای 2 نفر هم انجام شد و.ساعت حدودای 9 بود و دیگه سالن از جمعیت موج می ز د و جایی برای نشستن نبود و ما از این مرحله به بعد سر پا بودیم.فکرمون هم مشغول شده بود که اون چی بود جلوی شغلش نوشته بودن(شغلش مدیر فروشه)

2 تا گیشه که فکر کنم 5 و 6 بودن فارسی مصاحبه می کردن و مصاحبه ما هم فارسی بود .شماره ما رو حدود 9:20 صدا کردن .مصاحبه گر یه خانم حدود 40 ساله و جدی بود:
• -سلام
-سلام
• -دستاتونو ببرین بالا و قسم بخورین که هر چیزی که نوشتین و ادعا کردین درسته.
-اگه می شه قبل از قسم ما یکی از تاریخای فرم سری آخرمونو یه نگاهی بندازیم که اشتباه نداشته باشه
• -باشه
-(ما در حالیکه خیالمون راحت شد که همه چیز درسته)همسرم رو به خانم مصاحبه گر:من سربازیمو تو نیروی انتظامی گذروندم اینجا ARMY ترجمه شده مشکلی نیست؟
• -نه.می تونی با خودکار بالاش بنویسی نیروی انتظامی.شما شغلت چیه.
-مدیر فروش فروشگاه...
• -چه جور فروشگاهیه؟چی می فروشه؟
-لوازم خانگی مثل ....چون فارسیش خوب نبود متوجه نشد و من به انگلیسی براش توضیح دادم و اون شروع کرد تو کامپیوتر یه چیزایی تایپ کردن
• -ok (رو به همسرم)سربازی هم که گفتی رفتی درسته؟
-بله سرباز بودم در نیروی انتظامی مثل پلیس اینجا
• -Ok(رو به من) خانم شما کار می کنی؟کارت چیه؟
-بله در شرکت .... کار می کنم.کارم ...
• -ok مدارک اسپانسرتون فرمهای مالیاتی نفرستاده؟
-چرا فرستادن فرم w2 سال 2009 و بقیه مدارک در پرونده هست
• -(در حالیکه برگه w2 رو یه نگاهی انداخت،اصل مدارکمونو بجز مدارک کار مهدی بهمون پس داد و برگه آبی رو برداشت و شروع به پر کردن کرد)شما از 1-2 ماه دیگه در این آدرس چک کنید و فرم 1040 سال 2009 اسپانسرتونو هم بیارین.یکی بیاد کافیه.
-(ما در حالیکه از خوشحالی در حال انفجار بودیم)ممنون خداخافظ.راستی یادش رفت ازمون قسم بگیره

.نکات قابل توجه در سفارت و در کل در انکارا:
0-بعد ازپیاده شدن از هواپیما فری شاپ رو که TAX FREE هست یه سر بزنین که با دیدن قیمت ها در فروشگاهها پشیمون نشید.
1-بجز ما ایرانی ها همه لباسای راحت اسپرت و جین داشتن, حتی یه دختر ترک باشلوار ورزشی اومده بود که بلافاصه بعد مصاحبه رفت ups
2-خیلی به حرفتون اطمینان می کنن .تو اکیپ ما یه خانواده ای بودن که اسپل اسم خانومه تو پاسپورت با فرمهایی که فرستاده بودن فرق داشت ولی یه توضیح داد که چون اسپل صحیح اسمم اینه و این متداول تره وقتی پاسپورت جدید گرفتیم اسپلشو گفتم اینجوری بزنن و افیسر هم ازشون پذیرفته بود.
3-معاف بودن از سربازی و نداشتن کار دولتی همیشه به معنی درجا رفتن به ups نیست و یه خانواده با همین شرایط برگه آبی گرفت درحالیکه پرونده اش هم هیچ نقصی نداشت.(البته فقط ازش کپی پاسپورت اسپانسر خواستن.)
4-دو تا از خانواده هایی که ما می شناختیم و کیس لاتاری بودن با حساب بانکی و سند خونه برگه آبی گرفتن و افیسر قبولشون کرد.یکی با 42 میلیون پول برای 2 نفر و یکی با 52 میلیون برای 4 نفر
5-انکارایی ها خیلی خوش لباس و مرتب هستن و آدم از از بودن در بینشون لذت می بره.
6-آرایشگاه AKAY در خیابان AKAY نزدیک هتل ددمان واقعا سشوار کشیدنش حرف نداره ولی حواستون باشه یکشنبه ها تعطیله و با 5 لیر یه براشینگ حسابی می کنه.بعشی ارایشگاههای دیگه 10 لیره و هتل ما 25 لیر برای براشینگ می گرفت.روز قبل مصاحبه خیلی لازمه.
7-بجز رستوران منقل کباب و رستوران 49 که رو به روی همن یه رستوران ایرانی در انکارا و حوالی هتل بیوک ارشان هست به نام رستوران شبهای ایرانی که خیلی حال و هوای غذاهای ایرانی رو داره و قیمه هاش حرف نداره.هر وقت ازفست فود وغذاهای ترکی خسته شدین یه سر برین.
8-عوارض خروج همچنان 25 هزار تومن برای هر نفره و فعلا گرون نشده.
9- منطقه هتل بیوک ارشان خیلی شاده و شبا تا دیر وقت بارها موسیقی زنده دارن مخصوصا جمعه-شنبه-یک.شنبه
10- یکشنبه شب عروسی پسر یکی از سران ترکیه تو هتل ما بود و کلی بادیگارد و پلیس و عکاس اومده بود و اردوگان هم اومده بود و ما از نزدیک ایشونو زیارت کردیم. با اینکه هتل ریکسوس فوق العاده شیک و راحته ولی برای سنهای بالا یا بچه دارا مناسب تره. و آدم حوصله اش سر می ره ما که همش با دوستامون بیرون بودیمSmile
11-یه خانومی که روز سه شنبه تو سفارت مصاحبه داشت و فرزندش براش تقاضای گرین کارت داده بود همون سه شنبه UPS رفت و در کمال ناباوری چهارشنبه ویزاش اومده بود دم هتل.
12-خیابان تونالی شعبه برگر کینگ و فروشگاه CARFOUR ومک دونالد و استارباکس قهوه رو داره.فروشگاه میگروس هم تو انکاماله
13-اصلا فکر و ذهمنتون در گیر مصاحبه نباشه و جمعه شب و شنبه و یکشنبه رو شباشو برای دیسکو از دست ندین.مطمئنا حتما همه قبول می شید.به امید موفقیت تک تک شماها
14-این هفته ای که ما اونجا بودیم اکثر روزا بجز یه روز ابری و بارونی بود.پس کاپشن و یکی 2 تا لباس گرم با خودتون ببرین.
تشکر بسیار از R.F عزیز که زحمت ویرایش غلط های تایپی منو کشید.
شماره کیس:2010AS00013500حدودا
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-16-2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-23-2009
تاریخ کارنت شدن کیس:2010/02/05
تاریخ دریافت نامه دوم:march 2010
تاریخ مصاحبه:2010/04/19
تاریخ دریافت کلیرنس:2010/05/21
جمع تقریبی هزینه ها: 3,5 mıllıon toman
سلام
احیانا کسی با job offer تو مصاحبه هاتون ندیدید ؟
فکر کنم که من اولین نفری هستم که با job offer دارم میرم . اگه کسی هست لطفا pm بده من کلی سوال دارم ازش .
ممنون میشم
تشکر کنندگان: kavoshgarnet
(2010-04-24 ساعت 17:18)fatemehtm نوشته:  سلام
احیانا کسی با job offer تو مصاحبه هاتون ندیدید ؟
فکر کنم که من اولین نفری هستم که با job offer دارم میرم . اگه کسی هست لطفا pm بده من کلی سوال دارم ازش .
ممنون میشم
سلام
من و خانمم هم job offer دلشتیم
اگه سوالی هست در خدمتم
(2010-04-21 ساعت 09:33)mina_s نوشته:  
به نظر درسته.

ممنون

سلام
در مورد ما اسپانسرم پرینت حسابهای بانکی و یک برگه سابقه شغلی ،که ظاهرا در فرم I134 ذکر شده را برایم فرستاد
تشکر کنندگان: mina_s ، m.memari
سلام
من ویزامو گرفتم اما متوجه شدم که تاریخ تولدم اشتباه خورده، کسی اطلاعی در این مورد داره؟
من در فرمهای ثبت تاریخ تولدم را اشتباه زده بودم، اما در فرمهای اولیه تصحیح کردم و یه نامه هم به KCC زدم و اعلام کردم که تاریخ تولدم را اشتباه نوشته بودم، اما الان میبینم که تو ویزا تاریخ اولیه رو نوشتن.
ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره بهم بگه.
تشکر کنندگان:
(2010-04-27 ساعت 14:54)FARZANSA نوشته:  سلام
من ویزامو گرفتم اما متوجه شدم که تاریخ تولدم اشتباه خورده، کسی اطلاعی در این مورد داره؟
من در فرمهای ثبت تاریخ تولدم را اشتباه زده بودم، اما در فرمهای اولیه تصحیح کردم و یه نامه هم به KCC زدم و اعلام کردم که تاریخ تولدم را اشتباه نوشته بودم، اما الان میبینم که تو ویزا تاریخ اولیه رو نوشتن.

دوست عزیز اگر هنوز انکارا هستین برین سفارت و بهشون بگین درستش میکنن

تشکر کنندگان: farzad24
(2010-04-27 ساعت 15:03)sh-b نوشته:  

نه آنکارا نیستم، برگشتم تهرانف چون همون روز که پاسپورتو گرفتم، بعد از ظهرش پرواز داشتم
تشکر کنندگان:
(2010-04-27 ساعت 15:24)FARZANSA نوشته:  
(2010-04-27 ساعت 15:03)sh-b نوشته:  

نه آنکارا نیستم، برگشتم تهرانف چون همون روز که پاسپورتو گرفتم، بعد از ظهرش پرواز داشتم

باید همون موقع خوب چک میکردین پاسپورتتون رو فکر مکنم مجبور باشید یه سر برین سفارت
اول به نظر من با ایمیل بهشون گزارش بدید و ببینین چی میگن

تشکر کنندگان: R.F

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان