موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
ببینید برداشت من این بود که :
اگر مطمینید FBI Check رو می خورید اصلن خودتون و اسپانسرتونو اذیت نکنید حالا کپی پاسپورت اینا که حله حتی اگه یکی از مدارک اصلی رو هم ندارید هیچ مشکلی نیست اصلن انگار از بالا بهشون مخصوصا امسال دستور رسیده که با ما راه بیان...
اگر احتمال می دید که FBI Check نمی خورید سعی کنید که مدارکتون رو تا جای ممکن کامل کنید چون اگر FBI Check نخورید و مدارکتون ناقص باشه می گه هر وقت کامل کردی حتی امروز بیار و بگیر ویزاتو.....
می دونم که این حرف ها تاثیری نداره و شما باز هم استرس خودتونو دارین ولی امیدوارم برای من یک استثنا قایل بشین چرا که اگر منو به یاد داشته باشین من یکی از استرسی ترین موجودات سایت بودم و حالا اینقدر ریلکس دارم حرف می زنم....
امیدوارم تاثیر + داشته باشم!
شماره کیس:2010AS000135xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 29
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 12
تاریخ کارنت شدن کیس:Feb 8th
تاریخ مصاحبه: April
تاریخ دریافت کلیرنس: May 20
تاریخ دریافت ویزا : May 26
تاریخ رستگاری : Unknown
جمع تقریبی هزینه ها:10میلیون تومان-3نفر
موضوعها: 6
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
2010-04-20 ساعت 23:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-20 ساعت 23:58 توسط R.F.)
طبق اطلاعاتی که از دوستمون TheBoyInCage گرفتم, توی برگه آبی که بهشون دادن در مورد این قضیه نوشته شده :
"Proof of Sponsor's American Citizenship "
پس با این حساب چیزی که می خوان و باید ارائه بدیم میتونه شامله: کپی پاسپورت یا کپی سیتیزن شیپ و یا در صورت داشتن گرین کارت کپی گرین کارت اسپانسر باشه.
به نظر درسته.
اگه کسی نظر دیگه ای داره و تجربه ای متفاوت از این گذینه ها لطفا اعلام کنه تا بشه در مورد این قضیه به یه نتیجه ای رسید.
ممنون
✿چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی✿
شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-20 ساعت 23:56)R.F نوشته: طبق اطلاعاتی که از دوستمون TheBoyInCage گرفتم, توی برگه آبی که بهشون دادن در مورد این قضیه نوشته شده :
"Proof of Sponsor's American Citizenship "
پس با این حساب چیزی که می خوان و باید ارائه بدیم میتونه شامله: کپی پاسپورت یا کپی سیتیزن شیپ و یا در صورت داشتن گرین کارت کپی گرین کارت اسپانسر باشه.
به نظر درسته.
اگه کسی نظر دیگه ای داره و تجربه ای متفاوت از این گذینه ها لطفا اعلام کنه تا بشه در مورد این قضیه به یه نتیجه ای رسید.
ممنون
البته برای من نوشته اند کپی پاسپورت اسپانسر اما فکر نکنم فرق یا اهمیت چندانی داشته باشه
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها برای اینکه در مورد مدرکه اسپانسر خیالتون راحت بشه بجز I134 کپی W2 & ۱۰۴۰ سال ۲۰۰۹ و کپی پاسپورت اسپونسر رو ببرین ما خودمون ما ۱۰۴۰ رو نداشتیم که تو برگه ضربدر زد .البته همین الان ایمیل اسپنسرامو گرفتم که این فرمو اسکن و ایمیل میکنه .ما امشب برمیگردیم
شماره کیس:2010AS00013500حدودا
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-16-2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-23-2009
تاریخ کارنت شدن کیس:2010/02/05
تاریخ دریافت نامه دوم:march 2010
تاریخ مصاحبه:2010/04/19
تاریخ دریافت کلیرنس:2010/05/21
جمع تقریبی هزینه ها: 3,5 mıllıon toman
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
احیانا کسی با job offer تو مصاحبه هاتون ندیدید ؟
فکر کنم که من اولین نفری هستم که با job offer دارم میرم . اگه کسی هست لطفا pm بده من کلی سوال دارم ازش .
ممنون میشم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من ویزامو گرفتم اما متوجه شدم که تاریخ تولدم اشتباه خورده، کسی اطلاعی در این مورد داره؟
من در فرمهای ثبت تاریخ تولدم را اشتباه زده بودم، اما در فرمهای اولیه تصحیح کردم و یه نامه هم به KCC زدم و اعلام کردم که تاریخ تولدم را اشتباه نوشته بودم، اما الان میبینم که تو ویزا تاریخ اولیه رو نوشتن.
ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره بهم بگه.