کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
حالا که بیکارم تو ترکیه بهترین فرصت هستش برای نوشتن سفرنامه، همه چیز از روز گرفتن نامه شروع شد و همون روز با این سایت آشنا شدم و مثل بقییه کارها رو انجام دادم (یاد فرم ds230 بخیر =) ) تا اینکه نزدیک مصاحبه شد مدارکو آماده کردم و فرستادم 16 روز قبل مصاحبه.
مصاحبم 2شنبه بود و 5شنبه ترکیه بودم ، صبح ساعت 10:30 وقت مدیکال داشتم که 10 اونجا بودم و طبقه اول بدون پرسیدن چیزی مدارکمو گرفت و گفت پاسپورتمو امضا کنم.
رفتم طبقه پنجم و کارای آزمایش خون و عکس قفسه سینه ام انجام شد و عصرش هم معاینه اقای دکتر و جمعا با یک واکسن ابله 180 دلار پیاده شدم، فرداش هم جوابموگرفتم.
شب دوشنبه جاتون خالی همه چیز بود قلیون آبجو ...، صبح ساعت 7:45 دم سفارت بودم و دو صف شدیم و یکی یکی رفتیم داخل و پس از چک شدن کیفم رفتم به اتاق بعدی مدارکو تحویل دادم(اصل مدارک+دو تا عکس) و شماره گرفتم رفتم داخل سالن اصلی.
3 بار شمارم اعلام شد اولین بار انگشت نگاری،دوم پرداخت پول،سوم مصاحبه که خیلی خوب بود چند تا سوال کردو بعدش تبریک گفت بهم منم کلی ذوق کرده بودم گفتم یعنی ویزامو گرفتم؟ گفت اره اینم برگه ups ...
همه چیز به همین راحتی که گفتم بود تمام نگرانی ها بی فایده هستش البته دقت کنید همه چیز رو مطابق دستور العملشون انجام بدید
امیدوارم همگی موفق باشن
با تشکر از همگی
مجددا تبریک . ولی اگه بشه قسمت مصاحبه رو یه کم بیشتر توضیح بدین . چی پرسید؟ چی جواب دادین؟ شرایطتون، سربازی، سابقه کار، سن؟
شرمنده
ممنون
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: mina_s ، honareirani ، Jav3
سلااااااام
بچه ها من آنکارام. هتل ددمان. Smile
هوا خوبِ با نمِ بارونی که اومد و رفت!Tongue
تا بعد[عکس: balloons.gif]
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
(2010-05-09 ساعت 12:25)R.F نوشته:  سلااااااام
منتظر خبرهای خوبیم
موفق باشی Wink
شماره کیس: 2010AS00023xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:june 2009
کنسولگری:آنكارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:july 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:july 2010
تاریخ مصاحبه:August 11 و August 12
تاریخ دریافت ویزا: روز مصاحبه Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:با گردش دو هفته ای و خرید،
دو نفر 10000$
تشکر کنندگان: sh-b ، R.F ، sanaz2010 ، honareirani
(2010-05-08 ساعت 18:48)kianoush نوشته:  
(2010-05-08 ساعت 18:06)fatemehtm نوشته:  سلام
آیا بعد از کارنت شدن جهت ارسال مدارک به سفارت باید اصل مدارک ترجمه شده را فرستاد یا کپی آن را هم می شود فرستاد؟ در ضمن آیا بعد از مصاحبه آنها را پس می دهند یا نه؟
با تشکر فراوان

شما باید ترجمه مدارک که کپی ،پیوست آن می باشد را ارسال کنید، واصل مدارک رو روز مصاحبه ارائه بدید
و از آن مهمتر اینکه تاپیک مناسبی برای سوالت انتخاب نکردی!Shy
آقا کیانوش من سوالم را از این جهت تو این تاپیک نوشتم چون بچه های این تاپیک سفارت رفتند و تجربه دارند
اما نگفتی آیا ترجمه ها را به ما پس می دهند یا نه و ایا باید اصل ترجمه را بفرستیم یا کپی آن قابل قبول است:SadBig Grin
تشکر کنندگان: kasra
(2010-05-08 ساعت 21:02)sam_hash نوشته:  مجددا تبریک . ولی اگه بشه قسمت مصاحبه رو یه کم بیشتر توضیح بدین . چی پرسید؟ چی جواب دادین؟ شرایطتون، سربازی، سابقه کار، سن؟
شرمنده
ممنون

ساسان سرویس کردیا! دیگه به هیچیت نبود گیر بده که به سنت گیر بده؟؟؟ بگه چی مثلا؟؟ چرا 27 سالته؟! کتک می خوای تو مثله اینکه...
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، اليزا ، sh-b ، ساسان ، N.D ، R.F ، Eskandari ، ساشا ، sam_hash
من هر دفعه اعصابم خورد می شه که نکنه ویزا نگیرم سفرنامه بچه ها که می خونم خیلی ریلکس می شم بچه ها واقعا دستتون درد نکنه بابت سفرنامه هاتون لطفا اگر کسی مصاحبه داشته سفرنامه خودشو بنویسه
تشکر کنندگان: m.memari ، mina_s ، m.amjadi ، Farshid22

سلام عزیزم خوبی؟ من همچنان دارم برات انرژی مثبت می فرستمWink . راستی هوا چطوره؟ با خودمون آستین کوتاه بیاریم یا ژاکت؟
تشکر کنندگان: honareirani ، R.F ، m.amjadi
(2010-05-09 ساعت 15:57)fatemehtm نوشته:  
(2010-05-08 ساعت 18:48)kianoush نوشته:  
(2010-05-08 ساعت 18:06)fatemehtm نوشته:  سلام
آیا بعد از کارنت شدن جهت ارسال مدارک به سفارت باید اصل مدارک ترجمه شده را فرستاد یا کپی آن را هم می شود فرستاد؟ در ضمن آیا بعد از مصاحبه آنها را پس می دهند یا نه؟
با تشکر فراوان

شما باید ترجمه مدارک که کپی ،پیوست آن می باشد را ارسال کنید، واصل مدارک رو روز مصاحبه ارائه بدید
و از آن مهمتر اینکه تاپیک مناسبی برای سوالت انتخاب نکردی!Shy
آقا کیانوش من سوالم را از این جهت تو این تاپیک نوشتم چون بچه های این تاپیک سفارت رفتند و تجربه دارند
اما نگفتی آیا ترجمه ها را به ما پس می دهند یا نه و ایا باید اصل ترجمه را بفرستیم یا کپی آن قابل قبول است:SadBig Grin

خیر به جز اصل مدارک بقیه رو نگه میدارن... مگر مدارکی که شما اضافه بر سازمان داده باشی...

اصل ترجمه ها رو باید بفرستین، کپی هم فقط اون مدارکی که گفتن کپی رو بفرستین باید کپی بفرستین... بقیه رو باید اصل ترجمه رو بفرستین، اصل اصل ترجمه...Wink

---------------------------------------------------------------------------------------------

(2010-05-09 ساعت 12:33)m.amjadi نوشته:  
منتظر خبرهای خوبیم
موفق باشی Wink

به به... پس بالاخره سفارت شما رو هم طلبید آره؟!
ایشالا حاجت گرفته برگردی... Big Grin
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
تشکر کنندگان: morteza_2010 ، kianoush ، ساسان ، sh-b ، R.F ، kasra ، laili ، mary joon
سلااااااااامی دوباره Smile
امروز روز مدیکال بود.
صبح آزمایش خون و عکس قفسه سینه. عصر هم معاینه و واکسن!!
البته از لطف دکتر اونگان بعد از توضیحات فراوانم که همه چی گرفتم و همه رو هم زدم و الانم که کمی سرماخوردم(آنفولانزا نمی زنه در این مواقع),دیگه بی خیال و ...! بازم با دو تا واکسن اومد سمتممممم!اونم چیییییییی؟!!!!
هپاتیت ب و دیفتری,کزاز!!:| (شرح مفصل رجوع شود به سفرنامه در آینده! :p)
راستی امروز با آذین بودم, سلام رسوند!Big Grin
_________________________________________________________________________________________________
مینا جان هوا همچنان خنکِ! شما ژاکت همراهت بیار حتما! اگه مثل من سرمایی باشی که از عصری تا شب تنته دیگه!Big Grin
ولی کلا هر کس می خواد بیاد قبلش هوا رو تو یاهو چک کنه. من که چک کرده بودم نیمه ابری و .. بود واسه همین لباس گرم هم آوردم واقعا هم به درد خورد!(کی بود سرما خورده بود پس؟! =)) :d )
(راستی مرسی عزیزم, همچنان بفرست انرژی مثبت رو!Smile )
_________________________________________________________________________________________________
مونیکا جونم, آره دیگه طلبید! ایشالااااااااااااا Wink
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، Monica ، N.D ، sam_hash ، hvm ، neli-basi ، Jav3 ، mina_s ، laili ، farzad24 ، اليزا ، ساشا ، m.amjadi ، kianoush ، shahin82 ، sh-b ، mary joon ، seravin ، Farshid22 ، ساسان ، shr.jafari ، farzad101
(2010-05-09 ساعت 21:16)mina_s نوشته:  

سلام عزیزم خوبی؟ من همچنان دارم برات انرژی مثبت می فرستمWink . راستی هوا چطوره؟ با خودمون آستین کوتاه بیاریم یا ژاکت؟

سلام. چرا کسی هتل رامادا را امتحان نمی کنه؟ انجا عالی است.
با احترام.
تشکر کنندگان: mina_s ، mary joon
وای رزا ویزا ی امریکا توی سفارت منتظرته بدو که هممون منتظر اون لحظه ایم که با ذوق میای میگی ویزای منم دادنSmile فقط سعی کن خوش باشی و حسابی بگردیWink
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان: sam_hash ، mina_s ، mary joon ، kianoush ، R.F ، hvm ، laili ، m.amjadi ، N.D ، ساسان

R.F
عزيز برات موج مثبت مكزيكي مي فرستيم. منتظر خبرهاي خوبيم دوستم
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june

تشکر کنندگان: mina_s ، R.F ، m.amjadi ، N.D ، ساسان
(2010-05-11 ساعت 18:19)sh-b نوشته:  وای رزا ویزا ی امریکا توی سفارت منتظرته بدو که هممون منتظر اون لحظه ایم که با ذوق میای میگی ویزای منم دادنSmile فقط سعی کن خوش باشی و حسابی بگردیWink

مرسی عزیزم :* Smile)))))))))))))))))))
بله بله چشم! همین کارو دارم می کنم , فعلا گشتن!WinkBig Grin

راستی بچه ها امروز یکی که ویزا دانشجویی بود و ظهر رفته بود سفارت,ویزا گرفت و گفت تا وقتی من بودم به همه ویزا دادن از لاتاری بگیر تا توریستی و ازدواج و .... .کلی انرژی مثبت داد!Wink ایشالا که همیشه سفارت اینجوری باشه.SmileTongue

(2010-05-11 ساعت 19:05)mary joon نوشته:  R.F
عزيز برات موج مثبت مكزيكي مي فرستيم. منتظر خبرهاي خوبيم دوستم
مرسی مریم جان. به زودی هم ما قراره واسه شما موج مثبت مکزیکی بیایم!Smile

تیم ملی کشتی فرنگی هفته بعد میره آنکارا. خواستید میتونید ورزشگاه هم برید.
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، mina_s ، ساسان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان