کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
رزا جون منم خیلی بهت تبریک میگم. واقعا این لحظه ها جزء به یاد ماندنی ترین لحظات زندگی به حساب میاد .امیدارم زندگیت سرشار از این لحظات به یاد ماندنی باشهSmile
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: morteza_2010 ، ساسان ، R.F ، sh-b ، WIKIMAN ، Eskandari ، m.amjadi ، honareirani
حالا چیه شلوغش کردین! مگه این ویزا گرفتن چیه؟! خیلی عادیه که! (قربون دستت سر راهت یه لیوان آب قند برای من بیار فشارم افتاد!) Big Grin

تبریکات رفیق دیرین! یادته هی ذوق می کردی که من ویزا گرفتم؟! الان نوبت خودته! Tongue خوش باشی.... Wink
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
تشکر کنندگان: morteza_2010 ، mina_s ، R.F ، sh-b ، WIKIMAN ، mary joon ، laili ، kianoush ، ساسان ، Eskandari ، m.amjadi ، honareirani ، ساشا ، Farshid22
از اين به بعد ، اين لينك حرف اول و آخر رو مي زنه

[عکس: th_signs027.gif]
اي کاش آدمها ميدانستند در انتظار چه هستند،
انسان مي تواند در انتظار همه چيز باشد، از هيچ تا لايتناهي، آري انسان حتي مي تواند در انتظار هيچ باشد، هيچ هيچ
تشکر کنندگان: morteza_2010
رزااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تبرییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییک
میدونم همه تو سایت خوشحال شدن که مدیر رزا ویزا گرفتهBig Grin
ایشالا سر گیرین کارت گرفتنت اولین نفر باشم که تبریک میگمBig Grin
شماره کیس: 2010AS00016XXX
کنسولگری:آنکارا
(2010-05-13 ساعت 16:27)R.F نوشته:  سلااااااااام [عکس: dancegirl2.gif]
یوهووووووووووووووووBig Grin
بلاخره با کمی تاخیر تموووووووم شد! پاسپورتم رفت ups
یوهوووووووووووووووو

دلیل تاخیر در گرفتن پاس!! : مدرک اسپانسر w2 همرام بود.از اونجایی که فرم 1040 شخصیه و زیادم هست(28 صفحه بود ماله من) اسپانسرم نفرستاده بود و قرار شد اگه ازم خواستن اونو بفرسته. که سفارت خواست و منم با اسپانسرم تماس گرفتم و اونم فرستاد.
و ساعت 1/30 دوباره رفتم سفارت با اون 28 صفحه! تحویل دادم و پاسموووووو گرفتنBig Grin

مرسی دوستای خوبم از انرژی های مثبتی که واسم فرستادییییییییییییدWink Smile)))))))))))))))))))))

تبریک من را هم بپذیر

به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
تشکر کنندگان: R.F ، mary joon ، payam_prz ، Monica ، laili ، esmail ، ساسان ، morteza_2010 ، Eskandari ، m.amjadi ، honareirani
منم بهت خیلی تبریـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک می گم رزای عزیز
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم. Shy
شماره کیس:‌ 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس :‌ June 2011 9
دریافت ویزا :‌ 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
تشکر کنندگان: R.F ، hvm ، ساسان ، morteza_2010
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااي
رزا جونم تبريك ميگم از صبح جايي بودم كه دسترسي به اينترنت نداشتم همش دلم پيش تو بود
خييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييلللللللللللللللللللللللييييييييييييييييييييييييييييييييي
خوشحاااااااااااااااااااااااااااااالم دوستم كه ويزاتو گرفتي .Big Grin
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه

تشکر کنندگان: R.F ، N.D ، hvm ، ساسان ، morteza_2010 ، mina_s ، Eskandari ، Jav3 ، m.amjadi
سلام رزا تبریک میگم که ویزات رو گرفتی Smile

از Azin خبری نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
تشکر کنندگان: R.F ، ساسان ، morteza_2010 ، m.amjadi
ایول ایول ... رزا جونو ایول
ایول ایول ...
پس بلاخره رزا هم ویزا گرفت ، هییی یاد اون دفترچه به خیر Wink
جدا بهت تبریک میگم
ایشالا پرتلند میبینیمت Big Grin
تشکر کنندگان: mary joon ، sam_hash ، R.F ، ساسان ، morteza_2010 ، mina_s ، m.amjadi ، bahram_kg
یوهوووووووووووووووو

دلیل تاخیر در گرفتن پاس!! : مدرک اسپانسر w2 همرام بود.از اونجایی که فرم 1040 شخصیه و زیادم هست(28 صفحه بود ماله من) اسپانسرم نفرستاده بود و قرار شد اگه ازم خواستن اونو بفرسته. که سفارت خواست و منم با اسپانسرم تماس گرفتم و اونم فرستاد.
و ساعت 1/30 دوباره رفتم سفارت با اون 28 صفحه! تحویل دادم و پاسموووووو گرفتنBig Grin

مرسی دوستای خوبم از انرژی های مثبتی که واسم فرستادییییییییییییدWink Smile)))))))))))))))))))))
رزا خانم تبریک عرض می کنم. چرا فرم 1040 اسپانسر شما 28 صفحه است؟ فرمهای 1040 که اسپانسر من برایم فرستاده یک صفحه برای هر سال است. آیا ملحقاتی دارد که باید از اسپانسرم بخواهم؟
شماره کیس:***2010AS00023
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: June 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: July 2010
تاریخ مصاحبه: August 25, 2010
تاریخ دریافت کلیرنس:13 September
جمع تقریبی هزینه ها:نه ميليون براي دو نفر و دو بار سفر به تركيه
تشکر کنندگان: R.F ، mary joon ، ساسان ، morteza_2010 ، m.amjadi ، bahram_kg
(2010-05-14 ساعت 13:21)Taraneh نوشته:  
یوهوووووووووووووووو

رزا خانم تبریک عرض می کنم. چرا فرم 1040 اسپانسر شما 28 صفحه است؟ فرمهای 1040 که اسپانسر من برایم فرستاده یک صفحه برای هر سال است. آیا ملحقاتی دارد که باید از اسپانسرم بخواهم؟

فرم 1040 در واقع 2صفحه بیشتر نیست. بقیه صفحات توضیحاتی هست که کسی که مالیات میده در مورد مطالبی که تو همون 2صفحه اول ذکر کرده میده.
ولی به نظرم شما اون یک صفحه دیگه 1040 رو از اسپانسرتون بگیرید. بگین ایمیل یا فکس کنه براتون

موفق باشید
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: R.F ، mary joon ، ساسان ، morteza_2010 ، Taraneh ، m.amjadi ، bahram_kg
سلام، بچه ها من به صف کلیرنسی ها پیوستم! همین الان رسیدم خونه! تو سفرنامه مفصل توضیح میدم! ممنون از همه دعاها و انرژی های مثبتتون! تبریک به رزای عزیز و تشکر از همسفری خوبش!
(2010-05-14 ساعت 20:26)azin نوشته:  سلام، بچه ها من به صف کلیرنسی ها پیوستم! همین الان رسیدم خونه! تو سفرنامه مفصل توضیح میدم! ممنون از همه دعاها و انرژی های مثبتتون! تبریک به رزای عزیز و تشکر از همسفری خوبش!

آذین عزیز واقعاً خیلی خوشحالم که ویزاتو گرفتی . تبریکککککککککککک Big Grin
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
تشکر کنندگان: ساسان ، m.amjadi ، azin ، R.F
(2010-05-14 ساعت 22:23)farzad24 نوشته:  
(2010-05-14 ساعت 20:26)azin نوشته:  سلام، بچه ها من به صف کلیرنسی ها پیوستم! همین الان رسیدم خونه! تو سفرنامه مفصل توضیح میدم! ممنون از همه دعاها و انرژی های مثبتتون! تبریک به رزای عزیز و تشکر از همسفری خوبش!

آذین عزیز واقعاً خیلی خوشحالم که ویزاتو گرفتی . تبریکککککککککککک Big Grin

منظور آذين اين بود هنوز ويزاشو نگرفت البته آرزو ميكنم زودتر كليرش بياد
منتظر سفرنامه ات هستيم Smile
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june

تشکر کنندگان: ساسان ، Jav3 ، m.amjadi ، azin ، R.F ، Shahoo52

عزیزم تبریییییییییییییییک Smile)))))))))))))))))
تشکر ار همسفری خوبه خودتون WinkBig Grin
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تشکر کنندگان: neli-basi ، sh-b ، sam_hash ، ساسان ، Monica ، m.amjadi ، azin ، mary joon ، ساشا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان