کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
(2010-05-17 ساعت 14:00)nefarioos نوشته:  يعني دوباره درست اش كردن
كردنش همون تاريخ اي كه تو نامه دوم زدن؟

آره. عين هموني كه تو فيلم بود.
[font=Verdana]Don't worry ... Be Happy[/font] Cool

شماره کیس: 2010AS00017xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 , July 01
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009 , August 01
کنسولگری: Ankara
تاريخ كارنت شدن: 2010 June
تاريخ دريافت نامه دوم : 2010 , 08 May
تشکر کنندگان: Ashkan78
با سلام

تاریخ مصاحبه منم برگشته به همون حالت اول Cool اما عجب توهمی بود این چند روز . مصاحبه منو زده بودن هفته بعد و توی این یکی دو روز گذشته تقریباً خودمو آماده کرده بودم .

الان اون همه پولی که از فامیل و آشناها قرض کرده بودم و ریخته بودم به حساب رو چیکار کنم Big Grin
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، R.F ، azin ، m.amjadi ، Eskandari ، kianoush ، mina_s ، honareirani ، mary joon
بریز به حساب من خیرشو ببین
case:19###
Big Grin

تشکر کنندگان: farzad24 ، honareirani ، mary joon
(2010-05-16 ساعت 12:56)azin نوشته:  ما سیم کارت ترکسل از دوستان عزیز تر از جان گرفته بودیم. یک کنتور 20 لیری خریدیم.(اینجا به شارژ یا اعتبار می گن کنتور). با خط ثابت 1 دقیقه و 40 ثانیه صحبت کردیم شد 3.3 لیر. نکته اینکه اینجا کارتهای کنتوری هستند که روشون قیمت نزده و مثلا فقط نوشته 100 کنتور. من تاکید کردم کارت کنتوری بده که حتما روش قیمت قید شده باشه. اینطوری مطمئن تره. البته ترکا آدمها خوبی هستند و اگه گیر آدم بدای تو فیلما نیفتید بقیه خوبند.
برای ما دعا کنید با ویزا برگردیم.

محسن جان، یک کارت تلفن 5 لیری بگیر، اسم کارته اینه IPC، Asia Card ! با 5 لیر کارت تلفن می تونی 19 دقیقه با خط تلفن موبایل یا ثابت ایران صحبت کنی!
[/quote]

دوستان من شما اگر یک سیم کارت ایرانسل بخرید و شارژش کنید و تقاضای یک کد بکنید که در خارج از ایران هم ازش استفاده کنید از همه اینها ارزونتره هم 30 لیره پول سیم کارت ترکیه نمی دید که بعدا هم بدرد نمی خوره هم از سیم کارت ایرانسل که یکی بخر دو تا ببره استفاده کردید که بعدا هم بدرد می خوره و هم هزینه اش در مقابل بقیه روشها پایینتره تازه رومینگ هم نداره و مثلا با همون مقدار که یک ربع با ایران صحبت می کنید با ایرانسل 45 دقیقه صحبت می کنید.

من دیروز در مرز ترکیه این موضوع رو از بچه های مرزنشین شنیدم که اومده بودند اونور جنس قاچاق کنن! و از این روش استفاده می کردند که جدیدا هم ارائه شده.
تشکر کنندگان: اليزا ، kianoush ، m.amjadi ، azin ، Jav3 ، honareirani ، farzad24 ، Eskandari ، ساسان ، soheilbadami ، Shahoo52 ، sami123 ، shahin82 ، Farshid22
salaaaaaaaaaaaaaaaam bacheha man ankaram. hame chız dorost shod. tarıkhe ma mesle ghabl shod
تشکر کنندگان: m.amjadi ، Jav3 ، neli-basi ، esmail ، ساشا ، اليزا ، farzad24 ، Eskandari ، ساسان ، honareirani ، R.F ، hamed_gh ، drkamrani1 ، kianoush ، shahin82 ، mary joon
سلام خانم مینای عزیز
تبریک میگم. ایشالا اقامت خوب همراه با ویزا داشته باشید Big Grin
ما نگران حال شما و بیشتر از اون نگران حال کارمندان محترم سفارت آمریکا در آنکارا بودیم که بحمدالله با درست شدن تاریخ مصاحبه ها, نگرانی ما هم کمی مرتفع شد Big Grin (بازگشت به پستهای روزهای قبل و تهدید خانم مینا مبنی بر گرفتن حال کارمندان سفارت Big Grin)
براتون آرزوی موفقیت در مصاحبه داریم و بی صبرانه منتظر خبرهای خوب هستیم
Impossible n'est pas français!
تشکر کنندگان: m.amjadi ، ساسان ، honareirani ، mary joon
WinkWink
(2010-05-18 ساعت 13:54)Jav3 نوشته:  سلام خانم مینای عزیز
تبریک میگم. ایشالا اقامت خوب همراه با ویزا داشته باشید Big Grin
ما نگران حال شما و بیشتر از اون نگران حال کارمندان محترم سفارت آمریکا در آنکارا بودیم که بحمدالله با درست شدن تاریخ مصاحبه ها, نگرانی ما هم کمی مرتفع شد Big Grin (بازگشت به پستهای روزهای قبل و تهدید خانم مینا مبنی بر گرفتن حال کارمندان سفارت Big Grin)
براتون آرزوی موفقیت در مصاحبه داریم و بی صبرانه منتظر خبرهای خوب هستیم

mamnoon. vaghan bavaram nemıshod. roza khanoome gol behem khabar dad.Smile . vaghan azash mamnoonam. are felan dorost shode khoda ın 2 roozam be kheır koneBig Grin tasmimeshoon avaz nashe!. albate khodaeesh azam hesab bordanaaaaaaSmile
تشکر کنندگان: اليزا ، farzad24 ، ساسان ، honareirani ، R.F ، mary joon
(2010-05-18 ساعت 14:15)mina_s نوشته:  mamnoon. vaghan bavaram nemıshod. roza khanoome gol behem khabar dad.Smile . vaghan azash mamnoonam. are felan dorost shode khoda ın 2 roozam be kheır koneBig Grin tasmimeshoon avaz nashe!. albate khodaeesh azam hesab bordanaaaaaaSmile

حالا خوبه که شما این تغییرات رو جدی نگرفتین و رفتین ترکیه . امیدوارم بقیه کاراتون هم رو به راه بشه Wink
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
تشکر کنندگان: ساسان ، honareirani ، m.amjadi ، mina_s ، mary joon
(2010-05-16 ساعت 11:42)azin نوشته:  اینم فرم 9 سئوالی که گرفتم!
اینم pdf سفرنامه! شرمنده، اولش هرکار کردم، attach نمی شد، الان درست شد!

ايولللل تو هم مثه ما به صفه كليريها پيوستي! البته به مامان اينا فرم 9 سوال رو نداده بودن! احتمالا" واسه تو سر همون مدارك پربارت و اشتباهي كه گفتي گير دادن به هر حال مباركه Wink
اي کاش آدمها ميدانستند در انتظار چه هستند،
انسان مي تواند در انتظار همه چيز باشد، از هيچ تا لايتناهي، آري انسان حتي مي تواند در انتظار هيچ باشد، هيچ هيچ
تشکر کنندگان: R.F ، morteza_555555 ، azin ، m.amjadi ، mina_s
ما چند روزه ترکیه هستیم و فقط در حال خوش گذروندن و خرید کردن و غذا خوردن هستیم. برای ما انجام کارهای مدیکال مثل خوردن آب بود. در حقیقت ما در خلال خرید هامون به دکتر هم سر می زدیم. هر کاری هم کردیم راه ندادند که اون واکسن گرون رو نزنند و مجبور شدیم نفری 180 دلار برای مدیکال هزینه کنیم.
ما زبان ترکی مون بد نبود و همه جا کارمون راه می افتاد اما تو مطب چون بین زبان های فارسی ترکی و انگلیسی دائم سوییچ می کردیم فهمیدن مطالب برای ما و طرف مقابل سخت بود. اما هیچ کار خارج از روال مطب وجود نداره که باعث بشه بخواهی براش بحث کنید. همه چیز مشخصه و حضور فارسی زبانان اونجا کارا رو راحت تر می کنه.
دونستن زبان ترکی و دانسته های قبلی در مهاجرسرا باعث شد ما نیازی به کسی نداشته باشیم برای کمک به انجام کارامون. اینجا کسانی هستند که اطلاعات ندارن و ترکی هم نمی دونند و مجبور هستند از افراد راهنما استفاده کنند که هزینه هاشون هم بالاست. چه بسا اگه مهاجرسرا وجود نداشت من هم مثل آنها مجبور به هزینه کردن می شدم. از همه افرادی که اطلاعات رو اینجا به اشتراک می گذارند تشکر می کنم
خبر خوب درست شدن تاریخ های مصاحبه بود. ما خیلی خوشحال شدیم از شندین این خبر.
مردم ترکیه مردم خونگرم و آرومی هستند و خیلی به خارجی ها کمک می کنند. صبور و ساکت بودن مردم و خلوت بودن کوچه خیابون ها آدم رو یاد کشور های اروپایی می اندازه اما خونگرمی و خوش بودنشون این نکته رو یادآوری می کنه که هنوز تو آسیا هستی. مردم اینجا خیلی خوش لباس هستند و به شیکمشون خیلی می رسن و دائما در رستوران ها آدمهایی رو می بینی که می نوشند و می خورند. با این حال هیکل هاشون خوبه.
اصولا ربطی نداره اینجا از چه تیپ آدمی کمک بخوای. همشون بهت کمک می کنند. گاهی خیلی لطف می کنند و ادم شرمنده می شه. مثلا ما از یک نفر آدرس پرسیدیم و بنده خدا راهش رو 180 درجه تغییر جهت داد و مارو تا اونجا که باید می رفتیم پیاده رسوند. جالب این بود که خودش ادرس رو خوب بلد نبود و چند بار برای ما سوال کرد!
غذا های ترکی همونطور که می دونید خیلی خوشمزه است. ما کوفته رو خیلی دوست داریم. خوشمزه تر از بقیه غذاها بود.
برای حمل و نقل پیاده روی ارزان و راحته. فاصله سفارت و دکتر اونگان تا بیشتر هتل ها خیلی کمه و با 10 دقیقه راه رفتن به اون می رسید. خصوصا هتل بست که روبروی سفارت و تو بلوار اتاترکه. اگه می تونید گوشی GPSدار با نقشه آفلاین بیاورید که نزدیکترین مسیرهای پیاده روی رو پیدا کنید. اگر قصد دارید راه دور برید از مترو و اتوبوس می تونید استفاده کنید. اما چون ما کارت مترو نداریم خرید کارت های تک سفره گرون در میاد. بخاطر همین بهتره اول حساب کنید تاکسی به صرف هست یا نه. خصوصا اگر چند نفرید. قیمت تاکسی هم کاملاٌ قابل چونه زدن هست. قبل از سوار شدن باید بپرسید Ne kadar fiyat(قیمت چقدره؟) تا راننده برای از دست ندادن مسافر قیمت خوب بده.
یک اتقاق جالب این بود که ما برای خرید کفش نایکی 25 درصد تخفیف گرفتیم چون سیم کارت ترکسل داشتیم. باید یک پیام به یک شماره می دادیم و....
لوازم آرایش و عطر خیلی گرونه. اما لباس ها خیلی خوبه قیمتش اینجا(نسبت به ایران)
برای خرید آب هواستون باشه که آب بزرگ بگیرید و تو ظرف کوچیک تو یخچال قرار بدید. چیزایی که تو یخچال هستند رو هم می تونید زنگ بزنید بگین بیان خالی کنند.
به ترکها بخاطر شهر قشنگ و خوشگلشون حسودیمون شد.
برای ما دعا کنید. به زودی خبر مصاحبه رو بهتون می دیم.
مبارکه محسن جان امیدوارم خوش بگذره.
راستی اگر همین الان یک سری هم به انجمن مدیران بزنی بد نیست Big Grin
تشکر کنندگان: sh-b ، mohsen324 ، Ashkan78 ، R.F ، laili ، ساسان ، N.D ، fatemehtm ، drkamrani1 ، mary joon
سلام ،

و بالاخره فرودگاه امام خمینی ، سالن ترانزیت ، پیش به سوی ویزا انشا الله.

بچه ها فراموش نکنید دعامون کنیدا .

تا بعد.
Case Number : 2010AS16000
Embassy : Ankara
Interview Date: 24 May 2010
Visa Issuance Day: 18 August 2010
Entry To United States : 22 October 2010
Port Of Entrance : John F Kennedy Airport
Green Card Received On : 22 Nov 2010
تشکر کنندگان: mina_s ، اليزا ، m.memari ، Eskandari ، kianoush ، Jav3 ، hamed_gh ، Ashkan78 ، Shahoo52 ، mary joon ، alif
مي گم چرا ديگه کسي سفرنامه نمي نويسه؟؟؟ اين همه رفتن مصاحبه، پس سفرنامه چي شد؟؟؟
CASE NO.:2010AS290XX
تاريخ دريافت پاکت اول:15 June
تاريخ ارسال فرمها:18 June
تاريخ کارنت شدن:آخرين بولتن
تاريخ دريافت نامه دوم:25 july
تاريخ مصاحبه: 1سپتامبر
تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر
سفارت:آنکارا
تشکر کنندگان: R.F ، mary joon
رژا جون هنوژ شفرنامه تو ننوشتی؟!؟! Big Grin
تشکر کنندگان: R.F
الیزا جان من که به زوووووووودی می نویسم SmileBig Grin
(2010-05-19 ساعت 16:27)honareirani نوشته:  رژا جون هنوژ شفرنامه تو ننوشتی؟!؟! Big Grin
1 هفته اینجا نبودن و به کارام نرسیدن رو باید جبران می کردم تو این چند روز!Tongue
راستی حمید جان چرا زِ و سِت میزنه؟!Wink
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: sh-b ، Ashkan78 ، honareirani ، اليزا ، mary joon ، mina_s

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان