موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
تاریخ مصاحبه منم برگشته به همون حالت اول اما عجب توهمی بود این چند روز . مصاحبه منو زده بودن هفته بعد و توی این یکی دو روز گذشته تقریباً خودمو آماده کرده بودم .
الان اون همه پولی که از فامیل و آشناها قرض کرده بودم و ریخته بودم به حساب رو چیکار کنم
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
بریز به حساب من خیرشو ببین
case:19###
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
salaaaaaaaaaaaaaaaam bacheha man ankaram. hame chız dorost shod. tarıkhe ma mesle ghabl shod
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
سلام خانم مینای عزیز
تبریک میگم. ایشالا اقامت خوب همراه با ویزا داشته باشید
ما نگران حال شما و بیشتر از اون نگران حال کارمندان محترم سفارت آمریکا در آنکارا بودیم که بحمدالله با درست شدن تاریخ مصاحبه ها, نگرانی ما هم کمی مرتفع شد (بازگشت به پستهای روزهای قبل و تهدید خانم مینا مبنی بر گرفتن حال کارمندان سفارت )
براتون آرزوی موفقیت در مصاحبه داریم و بی صبرانه منتظر خبرهای خوب هستیم
Impossible n'est pas français!
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-16 ساعت 11:42)azin نوشته: اینم فرم 9 سئوالی که گرفتم!
اینم pdf سفرنامه! شرمنده، اولش هرکار کردم، attach نمی شد، الان درست شد!
ايولللل تو هم مثه ما به صفه كليريها پيوستي! البته به مامان اينا فرم 9 سوال رو نداده بودن! احتمالا" واسه تو سر همون مدارك پربارت و اشتباهي كه گفتي گير دادن به هر حال مباركه
اي کاش آدمها ميدانستند در انتظار چه هستند،
انسان مي تواند در انتظار همه چيز باشد، از هيچ تا لايتناهي، آري انسان حتي مي تواند در انتظار هيچ باشد، هيچ هيچ
موضوعها: 57
رتبه:
59
2 تشکر در 0 ارسال
ما چند روزه ترکیه هستیم و فقط در حال خوش گذروندن و خرید کردن و غذا خوردن هستیم. برای ما انجام کارهای مدیکال مثل خوردن آب بود. در حقیقت ما در خلال خرید هامون به دکتر هم سر می زدیم. هر کاری هم کردیم راه ندادند که اون واکسن گرون رو نزنند و مجبور شدیم نفری 180 دلار برای مدیکال هزینه کنیم.
ما زبان ترکی مون بد نبود و همه جا کارمون راه می افتاد اما تو مطب چون بین زبان های فارسی ترکی و انگلیسی دائم سوییچ می کردیم فهمیدن مطالب برای ما و طرف مقابل سخت بود. اما هیچ کار خارج از روال مطب وجود نداره که باعث بشه بخواهی براش بحث کنید. همه چیز مشخصه و حضور فارسی زبانان اونجا کارا رو راحت تر می کنه.
دونستن زبان ترکی و دانسته های قبلی در مهاجرسرا باعث شد ما نیازی به کسی نداشته باشیم برای کمک به انجام کارامون. اینجا کسانی هستند که اطلاعات ندارن و ترکی هم نمی دونند و مجبور هستند از افراد راهنما استفاده کنند که هزینه هاشون هم بالاست. چه بسا اگه مهاجرسرا وجود نداشت من هم مثل آنها مجبور به هزینه کردن می شدم. از همه افرادی که اطلاعات رو اینجا به اشتراک می گذارند تشکر می کنم
خبر خوب درست شدن تاریخ های مصاحبه بود. ما خیلی خوشحال شدیم از شندین این خبر.
مردم ترکیه مردم خونگرم و آرومی هستند و خیلی به خارجی ها کمک می کنند. صبور و ساکت بودن مردم و خلوت بودن کوچه خیابون ها آدم رو یاد کشور های اروپایی می اندازه اما خونگرمی و خوش بودنشون این نکته رو یادآوری می کنه که هنوز تو آسیا هستی. مردم اینجا خیلی خوش لباس هستند و به شیکمشون خیلی می رسن و دائما در رستوران ها آدمهایی رو می بینی که می نوشند و می خورند. با این حال هیکل هاشون خوبه.
اصولا ربطی نداره اینجا از چه تیپ آدمی کمک بخوای. همشون بهت کمک می کنند. گاهی خیلی لطف می کنند و ادم شرمنده می شه. مثلا ما از یک نفر آدرس پرسیدیم و بنده خدا راهش رو 180 درجه تغییر جهت داد و مارو تا اونجا که باید می رفتیم پیاده رسوند. جالب این بود که خودش ادرس رو خوب بلد نبود و چند بار برای ما سوال کرد!
غذا های ترکی همونطور که می دونید خیلی خوشمزه است. ما کوفته رو خیلی دوست داریم. خوشمزه تر از بقیه غذاها بود.
برای حمل و نقل پیاده روی ارزان و راحته. فاصله سفارت و دکتر اونگان تا بیشتر هتل ها خیلی کمه و با 10 دقیقه راه رفتن به اون می رسید. خصوصا هتل بست که روبروی سفارت و تو بلوار اتاترکه. اگه می تونید گوشی GPSدار با نقشه آفلاین بیاورید که نزدیکترین مسیرهای پیاده روی رو پیدا کنید. اگر قصد دارید راه دور برید از مترو و اتوبوس می تونید استفاده کنید. اما چون ما کارت مترو نداریم خرید کارت های تک سفره گرون در میاد. بخاطر همین بهتره اول حساب کنید تاکسی به صرف هست یا نه. خصوصا اگر چند نفرید. قیمت تاکسی هم کاملاٌ قابل چونه زدن هست. قبل از سوار شدن باید بپرسید Ne kadar fiyat(قیمت چقدره؟) تا راننده برای از دست ندادن مسافر قیمت خوب بده.
یک اتقاق جالب این بود که ما برای خرید کفش نایکی 25 درصد تخفیف گرفتیم چون سیم کارت ترکسل داشتیم. باید یک پیام به یک شماره می دادیم و....
لوازم آرایش و عطر خیلی گرونه. اما لباس ها خیلی خوبه قیمتش اینجا(نسبت به ایران)
برای خرید آب هواستون باشه که آب بزرگ بگیرید و تو ظرف کوچیک تو یخچال قرار بدید. چیزایی که تو یخچال هستند رو هم می تونید زنگ بزنید بگین بیان خالی کنند.
به ترکها بخاطر شهر قشنگ و خوشگلشون حسودیمون شد.
برای ما دعا کنید. به زودی خبر مصاحبه رو بهتون می دیم.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ،
و بالاخره فرودگاه امام خمینی ، سالن ترانزیت ، پیش به سوی ویزا انشا الله.
بچه ها فراموش نکنید دعامون کنیدا .
تا بعد.
Case Number : 2010AS16000
Embassy : Ankara
Interview Date: 24 May 2010
Visa Issuance Day: 18 August 2010
Entry To United States : 22 October 2010
Port Of Entrance : John F Kennedy Airport
Green Card Received On : 22 Nov 2010
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
مي گم چرا ديگه کسي سفرنامه نمي نويسه؟؟؟ اين همه رفتن مصاحبه، پس سفرنامه چي شد؟؟؟
CASE NO.:2010AS290XX
تاريخ دريافت پاکت اول:15 June
تاريخ ارسال فرمها:18 June
تاريخ کارنت شدن:آخرين بولتن
تاريخ دريافت نامه دوم:25 july
تاريخ مصاحبه: 1سپتامبر
تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر
سفارت:آنکارا
موضوعها: 6
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال