کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
سلام
کسی میتونه بگه که اشکال نداره من کپی ترجمه هارو فرستادم برای سفارت آنکارا بچه ها گفتن کپی فرستادن الان میبینم بعضی ها میگن اصل ترجمه رو باسد فرستاد کسی هست که کپی فرستاده باشه برای مصاحبه ؟ چه فرقی داره؟
ممنون
تشکر کنندگان:
(2010-06-01 ساعت 10:22)alimmm نوشته:  سلام
کسی میتونه بگه که اشکال نداره من کپی ترجمه هارو فرستادم برای سفارت آنکارا بچه ها گفتن کپی فرستادن الان میبینم بعضی ها میگن اصل ترجمه رو باسد فرستاد کسی هست که کپی فرستاده باشه برای مصاحبه ؟ چه فرقی داره؟
ممنون

کپی‌ها را هم ارسال کنید اشکالی نداره. وقتی می‌خواهید وارد سالن سفارت بشید یک نفر از شما مدارک اصلی را خواهد خواست. ما که اصل را ارسال کرده بودیم گفتیم اصلش را فرستادیم. در هر دو صورت مشکلی ندارد.
شاد و پیروز باشید
تشکر کنندگان: aadine ، mary joon ، ساسان
ممنون

من کپی فرستاده بودم. امروز هم اصلش رو دادم. هیچ مشکل خاصی نبود
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
تشکر کنندگان: m.memari ، m.amjadi ، R.F ، ساسان ، mary joon
(2010-06-01 ساعت 13:50)Eskandari نوشته:  
ممنون

من کپی فرستاده بودم. امروز هم اصلش رو دادم. هیچ مشکل خاصی نبود

ممنون از راهنماییتون
(2010-06-01 ساعت 11:04)msnazi نوشته:  
ممنون

کپی‌ها را هم ارسال کنید اشکالی نداره. وقتی می‌خواهید وارد سالن سفارت بشید یک نفر از شما مدارک اصلی را خواهد خواست. ما که اصل را ارسال کرده بودیم گفتیم اصلش را فرستادیم. در هر دو صورت مشکلی ندارد.
شاد و پیروز باشید

ممنون از رهنماییتون موفق باشید
تشکر کنندگان:
در واقع اون کپی که شما فرستادی به هیچ درد سفارت نمی خوره، اونها منتظر می مونن تا شما اصلشون رو با خودتون ببرین سفارت...
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، kianoush ، m.amjadi ، honareirani ، mary joon
سلام به اهالی خونگرم مهاجر سرا
از دوستان مهاجر سرا کسی هست که ذر تاریخ 7/13/2010 ساعت 8:15 تو انکارا مصاحبه داشته باشه ؟؟؟ لطفا به من خبر بده
تشکر کنندگان:
Sad 
(2010-06-05 ساعت 20:39)saeed53 نوشته:  سلام به اهالی خونگرم مهاجر سرا
از دوستان مهاجر سرا کسی هست که ذر تاریخ 7/13/2010 ساعت 8:15 تو انکارا مصاحبه داشته باشه ؟؟؟ لطفا به من خبر بده

من مصاحبه ام 18/6 است. جمعه ساعت 8:15 صبح. من هم پرسيدم اما گويا از اهالي اين جا کسي همزمان من نيست
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
تشکر کنندگان: saeed53
خیلی خوبه که زمان مصاحبه یه همسفر از مهاجر سرا داشته باشی در هر صورت اگه کسی بود برای این تاریخ به من بگه لطفا . 7/13/2010 ساعت 8:15
تشکر کنندگان:
salam man ankara hastam diruz baraye medical raftam formi ke pastor akhiran be jaye karte vaxan midaro inja gabul nemikone dr man kolli bahash bahs kardam va asle karte vaxanam pisham bud ta gabul kard kasayi ke miyan inja az in forma nayaran ke dr gabul nemikone
تشکر کنندگان: farzad24 ، Eskandari ، m.amjadi ، maryamjay ، pouya.pouya ، hamed_gh ، babakped ، Jav3 ، hasti_banoo ، mary joon ، honareirani ، گاتا
سلام

دوستان كسی در مورد كيفيت هتل "رويال" اطلاعاتی داره؟ ممنون ميشم اگه راهنمايی كنيد.
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : Aug 2011
كارنت : Oct 2011
فرمهای مصاحبه : Oct 2011
مصاحبه : 23Nov11
ويزا : 24Nov11
تشکر کنندگان:
(2010-06-07 ساعت 01:09)dr4mir نوشته:  سلام

دوستان كسی در مورد كيفيت هتل "رويال" اطلاعاتی داره؟ ممنون ميشم اگه راهنمايی كنيد.

سلام
ما اونجا بودیم. خیلی خوب و عالیه. پول بیشتر به هتل های پنج ستاره ندید.
تشکر کنندگان: m.amjadi ، Shahoo52 ، shr.jafari ، dr4mir ، Jav3
(2010-06-08 ساعت 17:13)msnazi نوشته:  
(2010-06-07 ساعت 01:09)dr4mir نوشته:  سلام

سلام
ما اونجا بودیم. خیلی خوب و عالیه. پول بیشتر به هتل های پنج ستاره ندید.

سلام آقا محسن

میخواستم بدونم با اتوبوس تا آنکارا چند ساعت توی راه بودید و اینکه رستورانهای بین راه چطور بودن؟ غذاشون خوبه ؟ و دیگه اینکه میگن از ترمینال آشتی آنکارا اتوبوس vip هر روز هست که تا مرز میان و از اونجا هم میان تهران. شما اطلاعاتی دارین؟
تشکر کنندگان: ساسان ، Farshid22 ، mohsen324
سلام به همه
میخواستم بدونم از فرودگاه تا محدوده هتل ها چقدر راهه چند کیلومتر . چند دقیقه؟ممنون
تشکر کنندگان:
سلام زهره عزیز من حدود 2 ماه پیش واسه ویزا رفتم از مرز بازرگان تا انکارا حدود 22 ساعت هست .موقع برگشت هم از اتوبوسهای رویال سیروسفر استفاده کردم با 80 هزار تومان که دفتر ان درست جلوی سفارت امریکاست.
تشکر کنندگان: m.amjadi ، mary joon ، mina_s ، زهره
(2010-06-09 ساعت 10:13)alimmm نوشته:  سلام به همه
میخواستم بدونم از فرودگاه تا محدوده هتل ها چقدر راهه چند کیلومتر . چند دقیقه؟ممنون

حدود 35-30 کیلومتره.
بسته به شلوغی یا خلوتی خیابونا فکر کنم از 30 تا 45 دقیقه بکشه
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان