کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
بچه کسی میدونه این فرم 9 سوالی فقط مربوط به آنکاراست یا جاهای دیگه هم می خوان؟
تشکر کنندگان:
(2010-06-11 ساعت 17:12)USA2010 نوشته:  بچه کسی میدونه این فرم 9 سوالی فقط مربوط به آنکاراست یا جاهای دیگه هم می خوان؟

خیر. برای همه سفارت ها این قانون وجود داره.
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، nasr
یک شنبه : هتل ددمان-ورود ساعت 9 شب

دوشنبه : سفارت- دوشنبه ساعت 12:45 ظهر : 150 فقره آدم جلوی در بودن. یک سری مصاحبه از صبح مونده بود
که انداخته بودن ظهر دوباره+ ویزاهای دانشجویی+ ویزاهای توریستی+ برگه آبی ها . اول دانشجوییا رفتن داخل بعد ما و بعد توریستیا. خلاصه که خیلی شلوغ بود.همینجا بود که اسماعیل و خانم ایشون رو خیلی شانسی دیدم که واقعا الان باعث افتخار منه. ساعت 1:30 من داخل بودم. جاتون خالی نباشه بارونم گرفت و خیـــلی خوشگل رفتم داخل کلا. شماره گرفتم. بعد 5 دقیقه نوبتم شد. برگه آبی و پاسپورت رو تحویل دادم. فیش رو به ups دادم و 14 لیر پرداخت کردم ( بله گرون شده! ) و خروج. تا آخر شب در سایت ups خبری از بسته من نبود... سعی کردم مرور زمان رو متوجه نشم. در اینجا Bar Man خیلی کمکم کرد. مرد نیکویی بود. شیفتش شدم.

سه شنبه: لابی ددمان- ساعت 10:30 صبح. ups اومد و بسته آقا اسماعیل و خانمشون رو آورد...منم همچنان سماق میمکیدم. حدود ساعت 11 شب ups چک کردم و دیدم بسته من تحویل پست شده عصری. دعای خانواده و نوشیدنی خوب کار خودشونو کرده بودن...

چهارشنبه: لابی هتل-ساعت 10:30 صبح. بسته رسید. مدارک چک شد. امضا کردم. خلاص. ساعت 4 هم اومدن دنبالمون و فرودگاه و ایران......

نکات:
فری شاپ فرودگاه نوشیدنی با قیمت خیلییییییی خوب می تونید بخرید. به ازای هر فقره پاسپورت فقط یک لیتر! حواستون باشه مثل اون آقاهه یه سبد R.e.d..L.a.b.l.e پر نکنین!

هتل ددمان بلوک B اتاق های دو نفره با دو تخت مجزا (چون واقعا یه ویزا ارزششو نداشت که با وحید...) که ما بودیم خیلی خوب بود. اتاق بزرگ. تمیز. خود هتل هم فوق العاده بود. صبحانه هم عالی بود. شک نکنید و برید ددمان. بین A و B هم فرقی نیست. و دوستانی که اونطرف بودن میگفتن اتاق ما که B هستیم بزرگتر هم هست گویا! پس با خیال راحت برید B!

برای تلفن هم بازم دو دل نباشید و کارت تلفن بخرید 3 لیر! باهاش کلی با ایران حرف زدم. با موبایل ایران ترجیحا حرف نزنید ولی... به تلفن ثابت ایران فقط تماس بگیرید.

من تورم رو با ساحل گشت گرفته بودم و خیلی راضی بودم. تلفنش رو هم از 118 بگیرید. آدرسش سر عباس آباده.

سوال دیگه ای بود در خدمتم. راستی ویزای امریکا هم خیلی خوشگله. ایشالا قسمت همه بزودی.
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
سلام
از دوستانی که آنکارا هستند میخواستم بپرسم که هوا چطوره؟ نیازی به لباس گرم هست؟
ممنون
Impossible n'est pas français!
تشکر کنندگان:
(2010-06-12 ساعت 09:21)Jav3 نوشته:  سلام
از دوستانی که آنکارا هستند میخواستم بپرسم که هوا چطوره؟ نیازی به لباس گرم هست؟
ممنون

نه نیازی به لباس گرم نیست. حتی اگر می‌تونید لباس‌های فصل گرما مثل شلوار کوتاه و تی‌شرت‌های خنک هم با خودتون ببرید. کرم ضد‌آفتاب هم یادتون نره.
تشکر کنندگان: Jav3 ، nasr
سلام
آیا فرم 9 سوالی رو برای کسانی که همون روز ویزاشونو می گیرند هم هست یا فقط شامل کلیرنسی ها میشه؟
تشکر کنندگان:
شبای آنکارا خنک بود...خانوم های محترم با تاپ سردتون میشه شبا! کت آقایون هم مال خودشونه...انقدر مارو اذیت نکنید! بارون هم رگباری میزنه و قطع میشه...چتر کوچیک داشته باشید خوبه . صبح ها تا بعد از ظهر هوا مثل تهرانه...آقایان جوان سویت شرت داشته باشید...خیلی به کار میاد شبا... خانم های پا به سن گذاشته عزیز، مخ دوستانی رو که با سویت شرت هستند انقدر تیلیت نفرمایید لطفا! حتما از مسجد Kocatepe دیدن کنید. عظمتیه! آدم بلا نسبت دوست داره بره توش نماز بخونه! تا هتل ددمان 5 دقیقه پیاده رویه. عرضی نیست.
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
تشکر کنندگان: majid_229997 ، Eskandari ، N.D ، mina_s ، payman R ، ساشا ، m.amjadi ، sanaz2010 ، azin ، seravin ، Farshid22 ، fairwall ، honareirani
(2010-06-10 ساعت 22:13)shr.jafari نوشته:  بذارین من هم چند مورد جالب رو که محسن فراموش کرده تو سفرنامه بنویسه بگم:
یکیش اینکه خیابانها و حتی بزرگراههای آنکارا فاقد خط کشی هستند و فقط خط کشی کنار خیابان را دارند. اما شما هیچکدام از خط های منقطع یا پیوسته را روی سطح خیابان نمیبینید.
دومین مورد جالب هم "نبود سطل زباله در خیابان" بود!!! همین شئ به ظاهر کم اهمیت برای ما معظلی شده بود. به جز داخل پارکها شما در هیچ نقطه ای از سطح شهر این شئ با ارزش رو نمیبینید! با این وجود شهر به طرز عجیبی تمیزه! کسی چه میدونه، شاید مردم آنکارا زباله هاشون رو هم با غذا و تنقلات میخورن!!!!؟؟ Cool
دوست من!فکر نکنم بخورنش !!! شاید تولید ویا پخش نمی کنند!
تشکر کنندگان: majid_229997
(2010-06-10 ساعت 03:39)shahin82 نوشته:  خووووب...... ویزامو گرفتم منم....
امروز برگشتم. آقا اسماعیل گل و خانمشون رو دیدم و واقعا زوج به این مهربونی ندیده بودم. الان خسته ام یه کم. بعدا مفصلتر می نویسم. فقط بگم که سفارت به همه ی کیسا داره همینجوری ویزا میده. به همه!!!

شاهین جان خوبی از خودته رفیق. مام خوشحالیم که با پسر گلی مث تو آشنا شدیم.
تشکر کنندگان: shahin82
(2010-06-12 ساعت 16:25)fatemehtm نوشته:  سلام
آیا فرم 9 سوالی رو برای کسانی که همون روز ویزاشونو می گیرند هم هست یا فقط شامل کلیرنسی ها میشه؟
دوست عزیز، فرم 9 سئوالی فقط برای بچه های کلیرنس خورده هست، اونم به جهت بررسی بیشتر، اونایی که همون روز ویزا میگیرند که دیگه نیار به بررسی ندارند! موفق باشید!
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
تشکر کنندگان: fatemehtm
از آنکارا به همه سلام!
ما امروزصبح رسیدیم. پرواز ترکیش . هتل رویال
میخوایم یه خورده اطراف رو شناسایی کنیم.
تابعد
سلام
دوستان اشتباه ما رو تکرار نکنن،دیگه با جزیره بهشت نرن،متاسفانه به علت اینکه ups مدارک ما رو دیر آورد،هم ایران ایر جریمه تعویض بلیط رو از ما گرفت،هم پوریا نرخ هتل رو برد بالا ،به دوستان توصیه میکنم جزیره بهشت انتخاب اولشون نباشه،جزیره بهشت نرخ هتل رویال رو شبی 65 دلار برای ما حساب کرد،در صورتی که کسانی که با تور سبزینه اومده بودن شبسی 40 دلار حساب کرده بود،این هم شماره سبزینه 88510851-88517593
البته به دوستان توصیه می کنم حتما از جاهای دیگه قیمت بگیرن،یکی از دوستای من که با مرادی تور اومده بود خیلی راضی بود از خدماتش
موفق باشین
تشکر کنندگان: lottery ، mary joon ، m.memari ، shahin82 ، hamed_gh ، farzad24 ، azin ، Hossein81 ، hasti_banoo ، honareirani ، sanaz2010
سلام امروز مدیکال رو رفتیم
درست همونطوری که بقیه دوستان گفته بودن. فقط اینکه اول باید بریم طبقه چهار و پاسپورت و یه قطعه عکس بدیم و بعد طبقه پنج آزمایش و عکس قفسه سینه و بعد دوباره طبقه چهارم. وقت معاینه هم بعد از ظهر بهمون داد. کلا 2 ساعت صبح و یه ساعت بعداز ظهر . همه چی راحت بود غیر از اون مرحله آخر دادن پول! که یه کم درد داشت. الکی دو تا واکسن زد و نفری 180 دلار! جواب مدیکال هم فردا باید بگیریم
کلا آنکارا شهر خوب و دلنشینی هست. مردم و فروشنده ها با حوصله و مهربونن. ما مشکل زبان نداشتیم ولی احساس میکنم این آنکارایی ها یه خورده مشکل زبان دارن! Big Grin
اینجا می تونید از خیابانهای تمیز, فروشگاههای متنوع و رنگارنگ و رستورانهای زیادی که هست لذت ببرین.
با آرزوی موفقیت برای همه
(2010-06-13 ساعت 11:20)Jav3 نوشته:  از آنکارا به همه سلام!
تابعد

دوست عزيز هتل رويال چطور بود؟ از لحاظ دسترسی به سفارت، پزشك و اينترنت.ممنون

در ضمن منم از جزيره بهشت گرفتم.آخه بدك نبود قيمتش Sad
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : Aug 2011
كارنت : Oct 2011
فرمهای مصاحبه : Oct 2011
مصاحبه : 23Nov11
ويزا : 24Nov11
تشکر کنندگان: mary joon ، Jav3
(2010-06-15 ساعت 00:44)dr4mir نوشته:  
(2010-06-13 ساعت 11:20)Jav3 نوشته:  از آنکارا به همه سلام!
تابعد

دوست عزيز هتل رويال چطور بود؟ از لحاظ دسترسی به سفارت، پزشك و اينترنت.ممنون

در ضمن منم از جزيره بهشت گرفتم.آخه بدك نبود قيمتش Sad
دسترسی به سفارت خیلی خوبه،شاید به 5 دقیقه هم نرسه پیاده رویش،به پزشکی هم همینطور،از رو نقشه میتونین پیداش کنین واز خیابان تونلی یا از بلوار آتاتورک برین،فکر میکنم حدود 10 دقیقه پیاده روی داشته باشه،اینترنت هم داره که رایگانه،اگه خودت هم لپ تاپ ببری میتونی از اینترنت وایرلسش
استفاده کنی،اگه آدم کارش گیر بیفته اونوقت میفهمی جزیره بهشت چه فرقی با دیگران داره،برای مدیکال هم اصلا پول نده به پوریا،خودت برو کاراتو انجام بده،هیچ مشکلی هم نداره،از رو همون کارت جزیره بهشت دقیقا میتونی آدرس ها رو پیدا کنی
تشکر کنندگان: dr4mir ، farzad24 ، m.memari ، Jav3 ، mary joon ، aadine

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان