موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-09 ساعت 17:13)msnazi نوشته: (2010-06-08 ساعت 20:34)زهره نوشته: (2010-06-08 ساعت 17:13)msnazi نوشته: (2010-06-07 ساعت 01:09)dr4mir نوشته: سلام
دوستان كسی در مورد كيفيت هتل "رويال" اطلاعاتی داره؟ ممنون ميشم اگه راهنمايی كنيد.
سلام
ما اونجا بودیم. خیلی خوب و عالیه. پول بیشتر به هتل های پنج ستاره ندید.
سلام آقا محسن
میخواستم بدونم با اتوبوس تا آنکارا چند ساعت توی راه بودید و اینکه رستورانهای بین راه چطور بودن؟ غذاشون خوبه ؟ و دیگه اینکه میگن از ترمینال آشتی آنکارا اتوبوس vip هر روز هست که تا مرز میان و از اونجا هم میان تهران. شما اطلاعاتی دارین؟
ممنون از دوستان که جواب دادند.
اتوبوسها هفته ای دو بار به آنکارا میروند
غذاهای بین راه تا وقتی ایران هستید خیلی خوب نیستند اما تو ترکیه غذا بهتر بود. اما در کل غذای بین راه تعریفی نداره
من تو مرز ۵ ساعت معطل شدم. با احتساب این ۵ ساعت ۳۶ ساعت تو راه بودم. ممکنه شما بیشتر یا کمتر تو مرز معطل بشید.
برای برگشت اتوبوسهای شرکت مترو تا شهر دوبایزید میارن اما اتوبوسهای شرکت اقدیر تا شهر اقدیر میارن اما اون ۵ لیر کرایه از اقدیر تا دوبایزید رو خودشون به شما میدن و سوارتون میکنند. البته با ون باید تا دوبایزید برید. از دوبایزید تا مرز هم ۵ لیر تا مرز کرایه میگیرند.
ونها وضعیت وحشتناکی دارند و من یک لحظه احساس کردم مهاجر غیرقانونی هستم. چون مسیر دوبایزید تا اقدیر هم همش خاکی هست.
دوستان توجه کنید که از ترمینال آشتی، اتوبوس مستقیم به دوبیاضت هست، حتی اتوبوس مستقیم به مرز هم هست، اصلاً لزومی نداره برین یک شهر دیگه و بعد از اونجا بخواین با ون بیاین تا دوبیاضت! اسم شرکتش اینه: Agri Dagi اتوبوسهاشم neoplane که جزو بهترین اتوبوسهای ترکیه اس. ساعت 3 و 7 هر روز هم از آنکارا حرکت داره! مسیر دوبیاضت تا مرز رو با اتوبوس میاین که اونم 15-20 دقیقه بیشتر نیست که متاسفانه باید تحملش کنید!
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
خووووب...... ویزامو گرفتم منم....
امروز برگشتم. آقا اسماعیل گل و خانمشون رو دیدم و واقعا زوج به این مهربونی ندیده بودم. الان خسته ام یه کم. بعدا مفصلتر می نویسم. فقط بگم که سفارت به همه ی کیسا داره همینجوری ویزا میده. به همه!!!
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-10 ساعت 22:13)shr.jafari نوشته: بذارین من هم چند مورد جالب رو که محسن فراموش کرده تو سفرنامه بنویسه بگم:
یکیش اینکه خیابانها و حتی بزرگراههای آنکارا فاقد خط کشی هستند و فقط خط کشی کنار خیابان را دارند. اما شما هیچکدام از خط های منقطع یا پیوسته را روی سطح خیابان نمیبینید.
دومین مورد جالب هم "نبود سطل زباله در خیابان" بود!!! همین شئ به ظاهر کم اهمیت برای ما معظلی شده بود. به جز داخل پارکها شما در هیچ نقطه ای از سطح شهر این شئ با ارزش رو نمیبینید! با این وجود شهر به طرز عجیبی تمیزه! کسی چه میدونه، شاید مردم آنکارا زباله هاشون رو هم با غذا و تنقلات میخورن!!!!؟؟
سلام
نبود سطل آشغال برای ما هم جالب بود . دلیلش رو هم پرسیدیم گفتن جمع آوری شده ، چون بهترین محل برا بمب گذاری بوده.
اما همه فروشگاهها داشتن. بعد در ضمن بر عکس ایران که باید خرید کنی بری جای دیگه بخوری اونجا اینقدر کافه بار و رستوران هست که می تونی بری بشینی و خیلی ریلکس غذا و یا میان وعدت رو بخوری.
Case Number : 2010AS16000
Embassy : Ankara
Interview Date: 24 May 2010
Visa Issuance Day: 18 August 2010
Entry To United States : 22 October 2010
Port Of Entrance : John F Kennedy Airport
Green Card Received On : 22 Nov 2010