موضوعها: 6
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-17 ساعت 13:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-17 ساعت 14:47 توسط R.F.)
(2010-06-17 ساعت 13:13)mary joon نوشته: bezan zangoooooooo
man raftam mosahebe vısamo gereftam hala montazeram farda vısam bıad dame hotel
بزن زنگووووووووووووووووووو
من رفتم مصاحبه ویزامو گرفتم. حالا منتظرم فردا ویزام بیاد دم هتل.
تبریییییییییییییک عزیزززززززززززززم.
چراغ این تاپیکو روشن کردی!
یوهووووووووووووووو
✿چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی✿
شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-17 ساعت 15:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-17 ساعت 15:26 توسط pouya.pouya.)
به شدت تبریییییییییییییییییک.....من هم چند روز دیگه مصاحبه دارم....برای منم موج مکزیکی و این صحبتها بفرستین تا ویزامو راحت بگیرم :دی
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم
شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
تبريک مي گم مري جون
دست راستت رو سر من که فردا دارم مي رم مصاحبه
منم انرژي مثبت مي خوام براي گرفتن ويزا بي کليرنس
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
یه عالمه تبریک ماری جون...دیدی دعاهامون مستجاب شد... خیلی خوشحالم که راحت ویزا گرفتی!
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-17 ساعت 22:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-21 ساعت 01:31 توسط alphabeta.)
ادامه سفرنامه
قسمت 3
بالاخره روز مصاحبه فرا رسيد. صبح روز سه شنبه، ساعت 6:45 از هتل ازيلهان زدم بيرون و پياده به سمت سفارت راه افتادم. حدود 20 دقيقه بعد رسيدم دم در سفارت ( گيت مربوط به ويزا ، فكر كنم گيت شماره 4 ) . هيچ كس اونجا نبود، اما بعد از 10 دقيقه يه خانواده ايراني 6 نفره، شامل مادربزرگ و عروس و ... رسيدن اونجا كه فكر كنم از روشهاي ديگه درخواست ويزاي مهاجرتي كرده بودن. از من پرسيدن كه اينجا بايد واستيم؟ من هم گفتم به احتمال زياد آره. اما اونا چون شك داشتن يك نفر رو فرستادن تا به مدت 20 دقيقه سفارت رو طواف كنه و مطمئن شه كه همينجاست. به تدريج افراد ترك و ايراني پشت سر ما صف بستن و تا ساعت 7:45 يك صف طولاني تشكيل شده بود.
در اين مدت صحبتهايي بين ايرانيان رد و بدل ميشه. صحبتهاي اميدوار كننده و نا اميد كننده. حدود ساعت 8:05 يكي از كارمندان سفارت آمريكا اومد و در رو باز كرد. 5 دقيقه بعد، با صداي بلند و به دو زبان تركي و انگليسي صف رو به دو صف ويزاهاي مهاجرتي و غير مهاجرتي تقسيم كرد.
در صف غير مهاجرتي اكثر افراد اهل تركيه هستن، البته من دو نفر با پاسپورت مغولستان هم ديدم.
بعد از تشكيل صف، كارمند مربوطه افراد رو 5 نفر 5 نفر ميفرستاد تو. البته اول از غير مهاجرتي ها شروع كرد. بعد از يكي دو سري، اولين سري مهاجرتي ها رو فرستاد تو كه من نفر اول بودم.
بعد از ورود و عبور كيف از دستگاه، از افراد ميپرسن كه دوربين و موبايل و فلان و فلان داريد يا نه. كه من نداشتم و از در سمت راست وارد شدم. در اين لحظه ميبينيد كه افراد غيرمهاجرتي در صف ديگه اي وايسادن، اما ما ها (مهاجرتي ) ميتونيم بدون صف بريم تو.
وقتي وارد شدم، خانمي با فارسي سليس ( فكر كنم ايراني بود ) گفت لطفا اصل مدرك تحصيلي، آزمايش پزشكي و دو قطعه عكس. من مدرك تحصيلي رو دادم، گفتم نتيجه پزشكي رو بعد از ظهر ميگيرم و گفتم عكس رو قبلا فرستادم. گفت ميشه نمونه اش رو ببينم. من هم نشون دادم. گفت اين عكس غير قابل قبوله. چون يكي از گوشها كامل معلوم نيست.
در اين عكس، من بخشي از موهام، يكي از گوشهام رو پوشونده. من ميدونستم ميگه برو عكس بنداز. اما گفتم حالا چيكار كنم؟
گفت برو همين نزديكي عكس بنداز. آدرسش رو از كارمند دم در بپرس. يك شماره هم داد و گفت ديگه نميخواد واستي توي صف و با همين بيا تو. يك صفحه A4 كه توش به فارسي نوشته الان چه كارهايي بايد بكنيد (اثر انگشت و پول و ... ) هم داد.
من هم رفتم يك عكاسي كه تا اونجا 5 دقيقه راهه (خيابون روبروي همون گيت). يك عكس انداختم به مبلغ 15 لير و چون لير نداشتم 10 دلار دادم.
10 دقيقه بعد عكس رو چاپ كرد، اما عكس قبليم خيلي بهتر بود. توي اين عكس موهام يه كم به هم ريخته بود.
به هر حال عكس رو بردم دم سفارت و به نگهبان شماره رو نشون دادم و دوباره كيفم رو از دستگاه رد كردم و از همون مسير قبلي رفتم تا به خانم فارسي سليس رسيدم. عكس رو دادم و وارد سالن شدم.
سالن تقريبا به شكل سالن امتحاناته كه صندليها دو تا دو تا كنار هم قرار گرفته. يك تلويزون LCD بزرگ هم به ديوار نصب شده كه اون موقع روي شبكه CNN بود. صندليها پشت به باجه ها چيده شده و براي ديدن اونها بايد برگشت. يك نمايشگر شماره هم بالاي تلويزيون هست كه شماره ها و باجه رو اعلا ميكنه. بالاخره شماره من و باجه 7 اعلام شد. همه اول ميرن باجه 7 انگشت نگاري. اول 4 تاي اين دست، بعدش اون دست، بعدش دو تا شصت.
كار تموم شد و دوباره نشستم. 775 دلار رو آماده كردم. شماره اعلام شد و به باجه ديگه اي (فكر كنم 3 ) مراجعه كردم. 780 دلار دادم، خانم كارمند گفت 5 دلار خرد داري، گفتم نه. فكر كردم 5 دلار رو آدامس ميده، اما خدا رو شكر 5 تا 1 دلاري داد.
دوباره نشستم تا شماره اعلام بشه. شماره اعلام شد و براي مصاحبه پيش خانم مصاحبه گر رفتم (فكر كنم باجه 5 ). فارسي خوب بلد نبود. وايسادم جلوي باجه. گفت كپي سند مالي. من يه لحظه ترسيدم، چون اسپانسر نداشتم. گفتم فرستاده بودم. بعدش نگاه كرد به پرونده و گفت آهان ايناهاش.
پرسيد سربازي رفتي؟ گفتم بله. گفت : شركت فلان كار ميكردي؟ گفتم بله. گفت چه شركتي هست؟ گفتم تبليغاتي. گفت آهان تبليگاتي. شانس بد من يه شركت ديگه هم كه توي سابقه نوشته بودم، كلمه بنياد جزء اسم شركتش هست. گفت اين يكي چه بنياديه؟ گفتم بنياد خاصي نيست. اسمش بنياده. در آخر گفت دستت رو ببر بالا و قسم بخور كه اينا راسته. من هم دستم رو بردم بالا. يه چيزايي گفت و من تكرار كردم. اصل مدرك تحصيلي رو داد و برگه آبي رو برداشت. فهميدم كلير خوردم.
برگه رو داد و گفت طي 4 هفته تا 8 هفته اين آدرس رو چك كن و هر وقت اسمت بود بيا. گفتم باشه. گفت متوجه شدي؟ گفتم آره.
دو چيز رو تيك زده بود كه بعدا بيارم: پاسپورت و آزمايش پزشكي. من گفتم جواب آزمايش پزشكي رو امروز ميگيرم و ميارم. گفت باشه.
كار من تموم شد و از سفارت اومدم بيرون و با خيال راحت به سمت هتل راه افتادم.
بعد از ظهر ساعت 3 رفتم مطب دكتر اونگان. ايراني ها كمتر بودن و تركيه اي ها بيشتر. گفتم اومدم جواب رو بگيرم. گفت منتظر باش. نيم ساعت نشستم تا جواب رو بده. با عجله جواب آزمايش رو بردم دم در سفارت كه بدم و خيالم راحت شه. وقتي كارمند دم در گفت كه فردا ساعت 1 بيا، يادم افتاد كه فقط ساعت 1 ميشه رفت.
فرداي اون روز ساعت 12 هتل رو تحويل دادم و با مدرك پزشكي به سمت سفارت راه افتادم. فكر ميكردم هيچ كس اونجا نيست، اما وقتي رسيدم ديدم مردم صف بستن. كلي ايراني براي مصاحبه (ويزاي تحصيلي)، عده اي براي گرفتن ويزا ( پايان كليرنس ) و عده اي براي نقص مدرك اومده بودن. توي صف وايسادم. نيم ساعت بعد وارد شدم، شماره گرفتم و مثل روز قبل در سالن نشستم تا شماره اعلام شد. به باجه مربوطه رفتم، پرونده پزشكي رو دادم، كارمند روي برگه آبي، پرونده پزشكي رو خط زد و در فايل كامپيوتري اصلاح كرد. كار من تموم شد و از سفارت به سمت هتل و از اونجا به سمت فرودگاه براي سفر به استانبول راه افتادم.
پايان
(3 روز هم در استانبول موندم كه چون در زمينه اين تاپيك نيست، نيازي به مطرح كردنش نميبينم، اما اگه كسي در اين زمينه سوالي داشت، پيام بده)
باز هم از همه شما دوستان كه كمك كردين قبل از رفتن، اطلاعات مفيدي داشته باشم و مراحل كار راحت انجام بشه ممنونم.
[font=Verdana]Don't worry ... Be Happy[/font]
شماره کیس: 2010AS00017xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 , July 01
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009 , August 01
کنسولگری: Ankara
تاريخ كارنت شدن: 2010 June
تاريخ دريافت نامه دوم : 2010 , 08 May
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-17 ساعت 22:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-17 ساعت 23:30 توسط R.F.)
merc az hamye dostam. roza joon bebakhshıd ke zahmate translatesh batoe albate mohsen ınja roye ye computer farsı nasb karde amma hıch vaght gıre man nemıad
shaho jan hamıshe man yekı baraye shoma doa mıkonam ke zodtar clear shıd
مرسی از همه ی دوستام. رزا جون ببخشید که زحمت ترنسلیتش با تو,(خواهش دوستم:*) البته محسن اینجا روی یه کامپیوتر فارسی نصب کرده اما هیچ وقت گیرِ من نمیاد.
shahoo جان همیشه من یکی برای شما دعا می کنم که زودتر کلیر شید.
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ups آمد هتل اما من نبودم
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
بعد از ظهرups آمد من آن را دریافت کردم
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-18 ساعت 20:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-18 ساعت 20:57 توسط Shahoo52.)
مبارکه تبریک فراوان مریم جون امیدوارم ادامه مسیر واستون همچنان هموار باشه
شماره کیس: 2010AS6500
تاریخ دریافت نامه قبولی: -2009June18
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:-2009June 30
تاریخ کارنت شدن کیس:-2009-5sep
تاریخ دریافت نامه دوم:12des-2009
تاریخ مصاحبه:21des-2009
تاریخ دریافت کلیرنس:کلیر نشدیم در نهایت.
جمع تقریبی هزینه ها:12هزار دلار
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-18 ساعت 23:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-18 ساعت 23:51 توسط Ashkan78.)
بچه هايي كه ويزا گرفتن تو ويزا Case Number اشون زده شده آخرش 01 هم داره؟
تورو خدا جواب بدين زودتر.
bachehayee ke visa gereftan to visa case no. shon zade akhare shomarash ye 01 ham dare?
toro khoda javab bedin zodtar
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سفر نامه، قسمت دوم(آزمایش پزشکی):
اگر بخوام خلاصه بگم این میشه:
ههههیییییچ چیز خاصی نبود.
ولی اگر خلاصه نگم این میشه:
با توجه به راهنمایی که اینجا دوستان کرده بودن از قبا برای روز 4 شنبه ساعت 9:05 صبح وفت گرفته بودم.از اونجایی هم که دوستان گفته بودن این رزرو هیچ تاثیری نداره برای خودم تا 9:30 خوابیدم و حدود ساعت 10:30 به مطب دکتر رسیدم.
فکر کنم مطب دکتر نسبت به تجربه های دوستان قبلی تغییر کرده و به این صورت شده:
1-میرین طبقه ی 4 عکس و پاسپورتتون رو میدین
2- به طبقه ی 5 میرین و آزمایش خون و عکس رو انجام میدین(حدود 1 ساعت توی صف بودم)
3-میرین طبقه ی 4 تا برای معاینه و واکسیناسیون بهتون وقت بدن(به من گفت ساعت 4 بعد از ظهر همون روز دوباره بیام)
4- میرین رستوران یا هتل یا هر جا که دوست داشتین تا ساعت 4 بشه
5- دوباره میرین طبقه ی 4 و توسط دکتر معاینه میشین ( با وجود اینکه کارت واکسن پاستورم کامل بود 2 تا واکسن بهم زد و جمع مبالغم228$ و به این صورت شد: 48 تا آزمایش خون و عکس،70 تا هزینه معاینه، 110 تا هم 2 تا واکسن)
6- منشی بهتون میگه که کی بیاین جواب رو بگیرین(به من گفت فردا ساعت 3 بیا)
7-میرین دوباره رستوران یا هتل یا هرجا که دوست داشتین تا جوابتون حاضر بشه
8- دوباره میرین طبقه 4 و ظرف سیم ثانیه جوابتون رو میگیرین(شامل 1 پاکت و 1 cd که cd عکس ریه تونه)
9- پزشکی تمام
این هم از سفر نامه ی مربوط به پزشکی.
فقط یک نکته ای در باره ی آنکارا و غذاهاش بگم که واااااقعا غذاهاشون خوشمزس...یه موقع فکر رژیم و فیتنس و اینورچیزها رو اینجا نکنین.
از سفر نامم 1 قسمت مونده که اون هم مربوط به مصاحبه میشه و چون هنوز مصاحبه نرفتم نمیتونم بنوسیمش...
پس تا چند روز بعد خدا به همراه
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم
شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
رتبه: