کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
دوست عزيز

با تشكر از سفرنامه شما.

لطفا از نوشتن جزئياتي كه راجع به اون مطمئن نيستيد، صرفنظر كنيد.

هواپيمايي Iran Air هرگز از هواپيماي Tupolev استفاده نكرده و هواپيماهاي Tupolev در ساير خطوط هوايي ايراني پرواز مي كنن. مرجع حرف من هم اينجاست.

من شك كردم كه نكنه به خاطر خرابي هواپيما، Iran Air از ساير شركت ها هواپيماي جايگزين گرفته (كه البته بعيد به نظر مي رسيد). با يك نفر آشنا در كنترل Iran Air صحبت كردم و هم از GDS بين المللي Amadeus چك كردم. هر دو سوابقي داشتند مبني بر اينكه تمام پروازهاي Iran Air به آنكارا در 350 روز گذشته با هواپيماي هلندي Fokker-100 انجام شده.

هواپيمايي كه شما رو تا آنكارا برده، عينا در هواپيمايي K.L.M براي پروازهاي كوتاه كمتر از 2000 مايل استفاده مي شه.

بسياري از خطوط هوايي در پروازهاي كوتاهشون غذاي سرد مي دند. مثلا هواپيماي Turkish Airlines در مسير استانبول به آدانا كه حدود 90 دقيقه پرواز هست، فقط يك ليوان آب ميوه و يك ساندويچ پنير مي ده.

در مورد تنه زدن مهماندار، هم اين مسأله 3 دليل اصلي داره:

1- عدم آموزش صحيح ميهمانداران
2- باريك بودن راهروي هواپيما به دليل فضاي كم بدنه Fokker-100
3- عدم رعايت مسافران و ايستادن هاي بي مورد در راهروي هواپيما

البته به اين مسأله بايد دقت كرد كه طراحان Fokker-100 هواپيما رو براي مسيرهاي كوتاه و پروازهاي زير 3 ساعت طراحي كردند كه نياز به رفت و آمد كمتر هست.

(2010-06-16 ساعت 12:30)aadine نوشته:  هواپیما هم که به سلامتی توپولف بود پس اشهدمون رو خوندیم.
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: majid_229997 ، Eskandari ، aadine ، mina_s ، hasti_banoo ، Hossein81 ، alif ، Shahoo52 ، honareirani ، ساسان ، apoornaki
مرسی اشکان جون خیلی حال دادی استرسم کم شد من فکر می کردم هواپيمايي Iran Air از هواپيماي Tupolev استفاده می کنه

یعنی باید بگم اشکان number one هستی دمت گرم دادشی خیلی باهالی
شماره کیس: 2010AS00022XXX
رد شدم در لاتاری 2010
----------------------------------
انشالا لاتاری 2012
تشکر کنندگان: aadine ، Ashkan78 ، WIKIMAN ، honareirani ، ساسان
سپاس جناب اشکان. شايد در مورد اسم هواپيما اشتباه کردم. ناشي از شنيدن از سايرين و توجه نکردن خودم به دليل درگير بودن تو مسايل ديگه اش. پس اين قسمتش رو حذف مي کنم. اما راجع به برخورد مهماندارا تو پروازاي داخلي هم نظرم همين است. و البته حق با شماست که خوب براي اين کار آموزش نديدن. اين رفتار رو تو مهمانداراي سن و سال دار که آموزش ديده ي قديم هستن هيچ وقت نديدم.
(2010-06-16 ساعت 13:05)Jav3 نوشته:  سلام مصاحبه ما تمام شد.
بسیار راحت بود. اصلا نفهمیدیم چی شد!!
دقیقا همونطور که دوستان تو سفرنامه ها نوشتن. انگشت نگاری, پول, قسم و مصاحبه در حد 1 دقیقه. آخر سر هم برگ آبی با تیک چک امنیتی گفت یک تا دو ماه آینده سایت رو چک کنیم.
ممنون از دعا و انرژی مثبت همه تون!
اینو بگم که من سربازی رفتم (ارتش-امریه) و من و خانمم تو شرکت دولتی کار میکنیم. اسپانسر هم نداشتیم, یه گواهی از بانک پارسیان 35 میلیون و یه وکالتنامه سوری (شاید هم صوری!!)
به هر حال حس بعد از کنکور رو داریم. سبک و رها.
از راهنماییهای دوستان در سایت مهاجرسرا بسیار ممنونیم.
ایشالا سفرنامه رو مفصل می نویسیم.

تبريک مي گم يه عالمه
و خسته نباشيد. براي من هم که جمعه اي ام آرزوي موفقيت کنيدRolleyes
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، mina_s ، balot ، hasti_banoo ، Hossein81 ، m.memari ، honareirani ، sanaz2010 ، ساسان
(2010-06-16 ساعت 10:54)alii نوشته:  سلام به همه دوستان .یک توصیه دارم .از بردن تلفن همراه +خط ایران جدا خودداری کنید چون مثل من مجبور هستید 90000 تومان پول رو جهت رومینگ پرداخت کنید اون هم بعد از 3 ماه . در ضمن به فکر گرفتن سیم کارت ترک هم نباشید اصلا به درد نمیخورد فقط پولتان از دست میره . بهترین راه گرفتن تلفن کارت هست که خیلی به صرفه هست.از ما گفتن.

من هر سه جور کارت رو امتحان کردم.
ترکسل با قیمت 20 لیر خریدم که پس از چند دقیقه شارژش تموم شد و شارژ از نو خریدم. 100 کنتورشو دادن 20 لیر...... اصلا صرف نمیکنه.
کارت اعتباری خریدم(ازونا که فقط رمز روشه و بهش الو کارت میگن). با 5 لیرش میشه نزدیک 20 دقیقه حرف زد.
کارت تلفن معمولی هم خریدم. 5 لیر واسه 50 کنتورش باید بدین. با 2 کنتورش 1 دقیقه حرف زدم. یعنی 25 دقیقه با کلش میشه حرف زد. این یکی از همش به صرفه تره و کار باهاش هم راحت تره.
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
تشکر کنندگان: majid_229997 ، ساشا ، اليزا ، kianoush ، aadine ، WIKIMAN ، Hossein81 ، apoornaki
آقای اسکندری
با تشکر از راهنماییتان. آیا کارت تلفن معمولی یعنی کارتهای phone to phone که با هر تلفنی مثلاً تلفن هتل می توان از آنها استفاده کرد؟ اسم این کارت دقیقاً چیست؟
شماره کیس:***2010AS00023
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: June 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: July 2010
تاریخ مصاحبه: August 25, 2010
تاریخ دریافت کلیرنس:13 September
جمع تقریبی هزینه ها:نه ميليون براي دو نفر و دو بار سفر به تركيه
تشکر کنندگان:
(2010-06-16 ساعت 18:00)Taraneh نوشته:  آقای اسکندری
با تشکر از راهنماییتان. آیا کارت تلفن معمولی یعنی کارتهای phone to phone که با هر تلفنی مثلاً تلفن هتل می توان از آنها استفاده کرد؟ اسم این کارت دقیقاً چیست؟

من اونجا دو نوع كارت خريدم:
هر دو 50 كنتور و به قيمت 4 الي 6 لير (بسته به اينكه از مغازه بخريد يا دستفروش)

1 - AloCard كه داراي PinCode هست و مثل كارت اينترنت كار ميكنه. يك شماره مجاني داره كه ميتونيد از تلفن عمومي بگيريد و بعد رمز رو وارد كنيد و حرف بزنيد.
اين كارت دائم قطع و وصل ميشه و تاخير در صدا اذيت ميكنه. رنگ اين كارت طوسي و نارنجيه. جنس اون مقواي نازك.

2 - KONTORLU KART كه داراي چيپ (قطعه اي به شكل سيم كارت ) است و با قرار دادن در تلفن ميشه با ايران (موبايل و ثابت ) تماس گرفت. اين كارت كيفيت خوبي داره و با اينكه بعضي وقتها درست كار نميكنه، اما اكثر مواقع خوبه و صدا كاملا واضح و بدون تاخير شنيده ميشه. اين كارت به رنگ آبي هست ( در نوع 50 كنتوري ) و در نوع 100 كنتوري هم وجود داره ( فكر كنم به رنگ سبز). جنس اين كارت مثل كارت تلفن ايران از پلاستيك نسبتا ضخيم است. اين هم تصويرش:
http://images.gittigidiyor.com/1661/KONT...0041_0.jpg

50 كنتور تقريبا معادل 10 دقيقه صحبت با ايران هست (ميانگين تلفن ثابت و موبايل ). البته به طور استاندارد در ابتدا 17 دقيقه براي ثابت و 11 دقيقه براي موبايل محاسبه ميشه، ولي عملا با وجود قطع و وصل و خطا در محاسبه روي 10 دقيقه حساب كنيد.
[font=Verdana]Don't worry ... Be Happy[/font] Cool

شماره کیس: 2010AS00017xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 , July 01
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009 , August 01
کنسولگری: Ankara
تاريخ كارنت شدن: 2010 June
تاريخ دريافت نامه دوم : 2010 , 08 May
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، ساشا ، Eskandari ، Taraneh ، aadine ، honareirani ، sanaz2010
سلام دوستان من فردا مصاحبه دارم برم کلی دعا کنید و موج انرژی مثبت مکزیکی بفرستید
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه

تشکر کنندگان: kianoush ، R.F ، Ashkan78 ، balot ، ساشا ، pouya.pouya ، sam_hash ، Eskandari ، shahin82 ، mina_s ، m.memari ، Shahoo52 ، afsan2010 ، aadine
(2010-06-16 ساعت 23:59)mary joon نوشته:  سلام دوستان من فردا مصاحبه دارم برم کلی دعا کنید و موج انرژی مثبت مکزیکی بفرستید

موفق باشي. اين هم چند فروند موج مثبت : Smile Wink Big Grin Rolleyes Tongue
[font=Verdana]Don't worry ... Be Happy[/font] Cool

شماره کیس: 2010AS00017xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 , July 01
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009 , August 01
کنسولگری: Ankara
تاريخ كارنت شدن: 2010 June
تاريخ دريافت نامه دوم : 2010 , 08 May
تشکر کنندگان: pouya.pouya ، Eskandari ، aadine ، mary joon
سلام دوستان من 2 ساعته که به آنکارا رسیدم (هتل بوک آرشان)،
با راهنمایی هایی که از این فروم گرفتم انگار که توی تهرانم و بدون هیچ استرسی اومدم هتل.
من تنها اومدم..از دوستان اگر کسی آنکاراست و پایه هست بگه بریم آنکارا گردی کنیم ...
در زیر هم سفر نامه تا این مقطع رو مینویسم
(2010-06-16 ساعت 22:41)alphabeta نوشته:  
(2010-06-16 ساعت 18:00)Taraneh نوشته:  آقای اسکندری

من اونجا دو نوع كارت خريدم:
هر دو 50 كنتور و به قيمت 4 الي 6 لير (بسته به اينكه از مغازه بخريد يا دستفروش)

1 - AloCard كه داراي PinCode هست و مثل كارت اينترنت كار ميكنه. يك شماره مجاني داره كه ميتونيد از تلفن عمومي بگيريد و بعد رمز رو وارد كنيد و حرف بزنيد.
اين كارت دائم قطع و وصل ميشه و تاخير در صدا اذيت ميكنه. رنگ اين كارت طوسي و نارنجيه. جنس اون مقواي نازك.

2 - KONTORLU KART كه داراي چيپ (قطعه اي به شكل سيم كارت ) است و با قرار دادن در تلفن ميشه با ايران (موبايل و ثابت ) تماس گرفت. اين كارت كيفيت خوبي داره و با اينكه بعضي وقتها درست كار نميكنه، اما اكثر مواقع خوبه و صدا كاملا واضح و بدون تاخير شنيده ميشه. اين كارت به رنگ آبي هست ( در نوع 50 كنتوري ) و در نوع 100 كنتوري هم وجود داره ( فكر كنم به رنگ سبز). جنس اين كارت مثل كارت تلفن ايران از پلاستيك نسبتا ضخيم است. اين هم تصويرش:
http://images.gittigidiyor.com/1661/KONT...0041_0.jpg

50 كنتور تقريبا معادل 10 دقيقه صحبت با ايران هست (ميانگين تلفن ثابت و موبايل ). البته به طور استاندارد در ابتدا 17 دقيقه براي ثابت و 11 دقيقه براي موبايل محاسبه ميشه، ولي عملا با وجود قطع و وصل و خطا در محاسبه روي 10 دقيقه حساب كنيد.

کارتی که من گرفتم و کیفیته مکالمم هم خوب بود اینه :
IPC asia card
قیمتش 5 لیره و باهاش 20 دقیقه با ایران میشه صحبت کرد.مثل کارتهای بین المللی خودمونه که یک پین کد داره و از هر تلفن عمومی یا تلفن هتل میتونید ازش استفاده کنید کافی با شماره تلفن رایگانی که رو کارت نوشته تماس بگیرید و پین کد و ....
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان: R.F ، Eskandari ، Taraneh ، aadine ، honareirani ، mary joon
سفرنامه قسمت 1:
اول باید از همه ی دوستان این فروم تشکر کنم که راه رو به شدت برامون روشن کردن.
الان 2 ساعته آنکارام و سفرنامه ی مربوط به این 2 ساعت رو میخوام بنویسم:
امروز ساعت 5 عصر با ایران ایر پرواز داشتم...اول تصمیم گرفتم برم فرودگاه مهراباد و با اتوبوس های ویژه ای که اونجاست برم فرودگاه امام...ولی ساعت 2:30 که رسیدم فرودگاه مهراباد گفتن اتوبوس بعدی ساعت 3:15 حرکت میکنه و 1 ساعت تو راهه...در نتیجه امکان داشت زمان کم بیارم و اونجا با تاکسی اومدم فرودگاه امام (15000تومان).
عوارض خروج هم که 50000 تومان بود و اونم دادم و سوار هواپیما شدم.
مدت پرواز حدود 2:30 بود و وارد آنکارا شدم.
هتل من بیوک آرشان توی بلوار آتاتورک هست.
از فرودگاه با اتوبوس های هاواس اومدم مرکز شهر و اولین ایستگاه که وایستاد پیاده شدم(10 لیر هزینه ی اتوبوس بود). به فاصله ی 200متر از ایستگاه اتوبوس یک ایستکاه مترو هست که اسم ایستگاهش ataturk kultur merkezi هست. یه بلیط 2 مسیره گرفتم (حدود 4 لیر) و 3 ایستگاه بعد یعنی kizilay پیاده شدم.این ایستگاه همون ا م. ا. م. خ.می.÷نی خدمونه که تقاطه 2 خط متروشونه.
از ایستگاه که بیرون اومدم توی بلوار آتاترک بودم.یه بلوار شیک پر از فروشگاه.
بعد از 500 متر پیاده روی رسیدم به هتل و الانم که توی لابی دارم براتون مینویسم.
هتل بیوک ارشان درسته که مجلل نیست و فقط امکانات اولیه رو میده..ولی برای منی که تنها اومدم و خانم بچه ندارم کفایت میکنه...تازه جاش هم وسط بار ها و رستورانهای آنکاراست...خیلی جای پر انرژی ای هست. به کسایی که میخوان تنها سفر کنن ترجیح میدن پول زیادی به اقامت ندن اینجا رو پیشنهاد میکنم.
چیزی که تا الان از مردم آنکارا دیدم به هیچ وجه ترسناک نیست و کاملا دوست داشتنی هستن... هر بار که ازشون سوال پرسیدم با وجود اینکه انگلیسی خیلی معدود بلدن ولی به هر زور و زحمتی بود کمکم میکردن.
خوب دیگه برم بخوابم فردا ساعت 9 پزشکی دارم...بعد از پزشکی دوباره میان براتون مینویسم
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان: Eskandari ، hasti_banoo ، Shahoo52 ، mina_s ، balot ، azin ، farzad24 ، Taraneh ، m.memari ، afsan2010 ، aadine ، honareirani ، mary joon ، sanaz2010 ، ساسان
به زودی قراره یکی دیگه از بچه ها بی کلیر ویزاشو بگیررررررررررررررره.Smile))))))

مریم عزیزم کلی انرژی++++++++++++++++++++++++++ واست می فرستیییییییم.
چون مریم خیلی هم موج مکزیکی دوست داره پس دوستاااااااان موج مکزیکی انرژی مثبت فراموش نشه!Wink
منتظر خبرای خوبییییییییییم. زودی بیا خبر بده.
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تشکر کنندگان: mina_s ، sam_hash ، m.memari ، Shahoo52 ، afsan2010 ، balot ، kianoush ، mary joon ، aadine ، Eskandari ، fairwall ، saeed53 ، honareirani ، ساسان ، Jav3 ، m.amjadi ، ahmad67
(2010-06-16 ساعت 23:59)mary joon نوشته:  سلام دوستان من فردا مصاحبه دارم برم کلی دعا کنید و موج انرژی مثبت مکزیکی بفرستید

از ته دل امیدوارم بدون دردسر ویزا بگیری مریم جونTongue

مریم جون از ته دل امیدوارم فردا ویزابگیری TongueSmileWinkCoolBig Grin
تشکر کنندگان: mary joon ، aadine ، mina_s ، Eskandari ، Jav3 ، ahmad67
(2010-06-16 ساعت 00:02)Jav3 نوشته:  سلام به هم دوستان
ما فردا صبح مصاحبه داریم. محتاج دعاها و انرژی مثبت همه هستیم!
ایشالا هرچی خیر هست پیش بیاد.

تو میتونی
موفق باشید
تشکر کنندگان: mary joon ، aadine ، mina_s ، Jav3 ، ahmad67
balot جان اون پست برای 2روز قبل بود. بعدشم ایشون اعلام کردن که چی شد مصاحبشون:
(2010-06-16 ساعت 13:05)Jav3 نوشته:  سلام مصاحبه ما تمام شد.
بسیار راحت بود. اصلا نفهمیدیم چی شد!!
دقیقا همونطور که دوستان تو سفرنامه ها نوشتن. انگشت نگاری, پول, قسم و مصاحبه در حد 1 دقیقه. آخر سر هم برگ آبی با تیک چک امنیتی گفت یک تا دو ماه آینده سایت رو چک کنیم.
ممنون از دعا و انرژی مثبت همه تون!
اینو بگم که من سربازی رفتم (ارتش-امریه) و من و خانمم تو شرکت دولتی کار میکنیم. اسپانسر هم نداشتیم, یه گواهی از بانک پارسیان 35 میلیون و یه وکالتنامه سوری (شاید هم صوری!!)
به هر حال حس بعد از کنکور رو داریم. سبک و رها.
از راهنماییهای دوستان در سایت مهاجرسرا بسیار ممنونیم.
ایشالا سفرنامه رو مفصل می نویسیم.

شما انرژیتون واسه بچه های امروز بفرستید Wink
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تشکر کنندگان: mary joon ، aadine ، fairwall ، ساسان ، Jav3 ، ahmad67
bezan zangoooooooo
man raftam mosahebe vısamo gereftam hala montazeram farda vısam bıad dame hotel

بزن زنگووووووووووووووووووو
من رفتم مصاحبه ویزامو گرفتم. حالا منتظرم فردا ویزام بیاد دم هتل.
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان