موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-09 ساعت 02:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-09 ساعت 02:13 توسط nana.)
سلام دوستان ما هم برگشتیموالبته با برگ آبی..............اقامتمان هتل ددمان بود.با صبحانه و اینترنت رایگان با سرعت بالا.
ما جمعه رفتیم پیش آقای دکتر .یک سری سئوال کرد و بی دلیل نفری 2 تا واکسن خوردیم.و باز بی دلیل 1 عدد اشعه هم اضافه به دخترم .که واقعا ناراحت شدم.بی انصاف به خاطر 70 دلار از اندازه تست اشکال گرفت 12 cmبود.
چهارشنبه وقت مصاحبه داشتیم.صبح ساعت 8 اونجا بودیم و ساعت 9 رفتیم داخل.
مدارک رو تحویل دادموشماره گرفتیم و منتظر شدیم.دفعه اول که شمارم افتاد رفتیم برای پول دادن.و باز نشستیم.و کمی بعد دوباره شماره خودشو نشون داد .اول اثر انگشتان وبعد قسم و بعد امضا.از شغلم سئوال کرد و من جواب می دادم که یک دفعه دخترم گفت:مادر مگه تو سر کار میری؟
من که نشنیده گرفتم اماافسرو نمی دونم.بعد از همسرم محل کارش رو سئوال کرد ودر آخر تاریخ تولدش رو پرسید که اون فراموش کرد....خلاصه داستانی شده بود.
و بعد با حوصله برگ آبی آماده رو بهم داد و گفت از 1 تا 2 ماه دیگه سایتو چک کنم.و من پرسیدم
آیا مدارکم مشکل داره؟ که گفت خیر مراحل اداری باید طی بشه.
من اسپانسر نداشتم واما حساب بانکیم 96 تا بود سند خونه و سهام کارخونه داشتم راجع به این اصلا سئوال نکرد.
راستی تقریبا همه برگ آبی گرفتند.
هر کجا که باشی این دوستانند که زندگی تو را می سازند.
شماره کیس:2010AS00020xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:6jun 2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:visa bulletin fore june 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:10 june
تاریخ مصاحبه:2010 july
تاریخ دریافت کلیرنس:29 روز بعد
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا سایت چک انکارا رو بگید.
بعد از اعلام شماره چقدر فرصت رفتن داریم.
هر کجا که باشی این دوستانند که زندگی تو را می سازند.
شماره کیس:2010AS00020xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:6jun 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:visa bulletin fore june 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:10 june
تاریخ مصاحبه:2010 july
تاریخ دریافت کلیرنس:29 روز بعد
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
شماره کیس: 2010AS6500
تاریخ دریافت نامه قبولی: -2009June18
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:-2009June 30
تاریخ کارنت شدن کیس:-2009-5sep
تاریخ دریافت نامه دوم:12des-2009
تاریخ مصاحبه:21des-2009
تاریخ دریافت کلیرنس:کلیر نشدیم در نهایت.
جمع تقریبی هزینه ها:12هزار دلار
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-10 ساعت 11:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-10 ساعت 11:53 توسط farzad24.)
رد شدن کیس Majid :
می خوام در مورد دلیل رد شدن این دوستمون که تا حدودی در جریان کارشون بودم یکمی توضیح بدم که هیچ کسی اشتباه ایشون رو مرتکب نشه ، که خیلی خطرناکه .
چند روز قبل از رفتن من ، این دوستمون توی سایت نوشته بودن که توی هتل بیوک ارشان هستن . من وقتی رفتم هتل دنبالش می گشتم تا ببینم کیه . بالاخره صبح روزی که می خواستم مدیکال برم توی لابی با ایشون آشنا شدیم و قرارشد با هم بریم مطب دکتر برای آزمایشات پزشکی . ایشون حتی موقع رفتن به مطب نیز خیلی استرس داشتن و کاراش باعث شده بود که من هم استرس بگیرم. خلاصه رفتیم آزمایشات رو انجام دادیم و بعد از ظهر برای معاینه که من تنهای رفته بودم ،ایشون رو تو مطب دیدم.
من خیلی تعجب می کردم که با وجود اینکه چند روز بعد من مصاحبه داره ، چرا اینقدر زودتر اومده آنکارا و بد تر از اون همه اش توی لابی هتل میشینه و با مسافر های هتل که ایرانی بودن بحث می کنه . من که اصلاً وارد بحث نمی شدم و همه اش سعی می کردم از اون جمع ها دور باشم تا استرس نگیرم . قبل مصاحبه با دوستم رفتیم استانبول و کلی گشتیم و بهمون خوش گذشت . حتی توی استانبول که بودم ، یادم رفته بود که برای چه کاری اومدم ترکیه .....
به این دوستمون هم توصیه کردم که از این محیط استرس زای هتل دور باشه و تا روز مصاحبه بره جاهای دیگه رو بگرده تا یکمی آب و هواش عوض بشه ، ولی گوش نکرد . وقتی برگشتم ایران ، توی سایت خودنم که توی مصاحبه رد شده که در با تماسی که داشتم باهاش ، جریان رد شدن رو اینطوری دستگیرم شده که براتون توضیح می دم :
آقا مجید بعد از اینکه برنده شد و فرم هاش رو ارسال کرد. یه ایمیل میزنه به KCC تا رسیدن مدارک اش رو کانفیرم کنه و اونها بهش جواب می دن و میگن که مدارک اش رسیده و قابل قبول هستش . ایمیلی هم که می فرسته اسم و فامیل اش رو با این فرمت می نویسه :
Name and Family : [firstname][familyname]
یعنی اسم و فامیل اش رو در یک سطر می نویسه. حتی دفعات بعدی که با سفارت و KCC مکاتبه می کرده ، دقیقاً از این فرمت برای نوشتن اسم و فامیل اش استفاده می کرده و همیشه بهش جواب می دادن. تا بالاخره روز مصاحبه اش میرسه و چون مدرک دیپلم نداشته و فقط سابقه کار آورده بوده ، خیلی با استرس میره سفارت . اون خانم ایرانی که مدارک رو ازش میگره ، میپرسه که شما توی فامیلی تون مشکلی دارین ؟ که ایشون هم میگه نه. شماره رو میگیره میره داخل .
انگشت نگاری رو انجام میده و هزینه سفارت رو پرداخت میکنه و وقتی برای مصاحبه صدا می کنن. آفیسر میگه قسم بخور و وقتی قسم میخوره ، آفیسر فوری برگه قرمز رو بهش میده و میگه شما اسم و فامیلتون رو اشتباهی نوشتین و کیش شما باید رد بشه . خلاصه ایشون اصرار می کنن که اشتباه شده ، ولی آفیسر حتی توی کامپیوتر خودش نشون میده که جای اسم و فامیل اشتباهی وارد شده .
فکر کنم خودتون هم متوجه شده باشین که اگه ایشون توی ایمیل ها با فرمت زیر مکاتبه می کرد ، بهش جواب نمی دادن و ایشون می فهمید که یه مشکلی در پرونده اش وجود داره و می تونست با ارسال نامه و اطلاع به KCC مصاحبه اش رو با موفقیت انجام بده و ویزاش رو بگیره :
First Name : [firstname]
Last Name: [lastname]
به نظر من دوستایی که هنوز مصاحبه نرفتن و با روش این دوستمون تابحال مکاتبه کرده اند . یکبار دیگه با فرمت دومی مکاتبه کنن تا یه وقت این اتفاق براشون نیوفته و به دردسر نیوفتن.
بعضی از اعضای سایت ، این دوستمون رو متهم می کنن که اصلاً ایشون لاتاری برنده نشده و این جریان رد شدنشون هم دروغه . بهتره اونا هم به جای جر و بحث ها و دعواهای بچه گانه که اصلاً لایق این سایت نیست ، به این موضوع فکر کنن که مطرح کردن این موضوع می تونه کمکی برای کسانی که مصاحبه نرفتن ، باشه.
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
موضوعها: 39
رتبه:
81
0 تشکر در 0 ارسال
فرزاد جان
قاطعانه میتونم بگم که این دلیلی که شما گفتید ( در یک خط بودن اسم و فامیل ) نمیتونه کیس کسی رو رد کنه.
من به هر دو شکل با کی سی سی و سفارت مکاتبه کردم و هیچ مشکلی هم برام پیش نیومد
با همه این اوصاف من فکر میکنم ایشون به دلیل دیگه ای رد شدن!
2010AS3xxx
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-10 ساعت 11:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-10 ساعت 17:44 توسط iliad.)
فرزاد جان عالی بود خیلی زیبا نوشته بودی من که خیلی استفاده کردم
چقدر دردسر کشیدی توووووووو!!!!
این سایت هتلت رو هم اگه قرار بدی ممنون میشم
برای آدم های بزرگ هیچ بن بستی وجود نداره چون یا راهی پیدا میکنند یا راهی می سازند! پس همیشه امید داشته باشید
متولد چه ماهی هستید؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-10 ساعت 11:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-10 ساعت 11:48 توسط farzad24.)
(2010-07-10 ساعت 11:30)seravin نوشته: فرزاد جان
قاطعانه میتونم بگم که این دلیلی که شما گفتید ( در یک خط بودن اسم و فامیل ) نمیتونه کیس کسی رو رد کنه.
من به هر دو شکل با کی سی سی و سفارت مکاتبه کردم و هیچ مشکلی هم برام پیش نیومد
با همه این اوصاف من فکر میکنم ایشون به دلیل دیگه ای رد شدن!
سراوین عزیز
بهتره شما یه بار دیگه با دقت متن رو مطالعه کنی. من نگفتم چون اسم و فامیلیش رو توی مکاتبات توی یک خط نوشته به این خاطر رد شده .
ایشون جای اسم و فامیل اش رو توی ثبت نام اولیه اشتباهی وارد کرده و چون توی مکاتبات با KCC همیشه اسم و فامیلی رو توی یک سطر می نوشته ، اونها هم نفهمیدن که کدومش اسم هست و کدومش فامیل . پس به همین دلیل هم همیشه به ایمیل هاش جواب می دادن .
و اگه اسم و فامیل اش رو توی مکاتبات جداگانه در دو سطر می نوشت و اونها تشخیص می دادن که جای اسم و فامیلی برعکس نوشته شده ، بهش جواب درست نمی دادن و این هم متوجه اشتباهش می شد.
بازهم گفتم من این برداشت رو کردم و به نظرم منطقی میاد . حالا هر کسی می تونه برای خودش یه برداشتی داشته باشه .
(2010-07-10 ساعت 11:36)iliad نوشته: فرزاد جان عالی بود خیلی زیبا نوشته بودی من که خیلی اسفاده کردم
چقدر دردسر کشیدی توووووووو!!!!
این سایت هتلت رو هم اگه قرار بدی ممنون میشم
خواهش می کنم
اینم آدرس سایت هتل : http://www.otelbuyukersan.com/
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
موضوعها: 39
رتبه:
81
0 تشکر در 0 ارسال
PA NAME: Majidi, Majid
---------------------------
FIRSTNAME: Majid
LASTNAME : Majidi
--------------------------
Main applicant: MAjid Majidi
فرزاد جان نکته اول اینکه شما ارسالت رو بعد از ارسال من ویرایش کردی درسته؟
نکته دوم اینکه در بالا سه حالت مختلف برای نام و نام خانوادگی رو نوشتم ( مجید نام و مجیدی نام خانوادگی) باز هم من نمیتونم قبول کنم که نه کی سی سی و نه خود ایشون این مورد رو متوجه نشدن.
دقیقا در نامه اول یا همون نامه قبولی اگر نگاه کنید میبینید
دو جا بالای نامه نام و نام خانوادگی شماذکر شده
1- دقیقا زیر بارکد و فرمتش هم Majid Majidi
2- زیر آدرس و خطاب به برنده Dear Majid Majidi
یک جا هم پایین نامه و دقیقا با فرمت PA NAME: Majidi, Majid اول نام خانوادگی بعد نام
حالا شما خودت کلاهت رو قاضی کن باز هم میگم ایشون شاید مورد دیگه ای داشتن!!!
در ضمن من کسی رو میشناسم که نام و نام خانوادگی رو در فرم ثبت نام اینترنتی اشتباه وارد کرده بود و الان هم در آمریکاست
2010AS3xxx
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-10 ساعت 12:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-10 ساعت 13:05 توسط farzad24.)
(2010-07-10 ساعت 12:29)seravin نوشته: PA NAME: Majidi, Majid
---------------------------
FIRSTNAME: Majid
LASTNAME : Majidi
--------------------------
Main applicant: MAjid Majidi
فرزاد جان نکته اول اینکه شما ارسالت رو بعد از ارسال من ویرایش کردی درسته؟
نکته دوم اینکه در بالا سه حالت مختلف برای نام و نام خانوادگی رو نوشتم ( مجید نام و مجیدی نام خانوادگی) باز هم من نمیتونم قبول کنم که نه کی سی سی و نه خود ایشون این مورد رو متوجه نشدن.
دقیقا در نامه اول یا همون نامه قبولی اگر نگاه کنید میبینید
دو جا بالای نامه نام و نام خانوادگی شماذکر شده
1- دقیقا زیر بارکد و فرمتش هم Majid Majidi
2- زیر آدرس و خطاب به برنده Dear Majid Majidi
یک جا هم پایین نامه و دقیقا با فرمت PA NAME: Majidi, Majid اول نام خانوادگی بعد نام
حالا شما خودت کلاهت رو قاضی کن باز هم میگم ایشون شاید مورد دیگه ای داشتن!!!
در ضمن من کسی رو میشناسم که نام و نام خانوادگی رو در فرم ثبت نام اینترنتی اشتباه وارد کرده بود و الان هم در آمریکاست
اولاً دیدم شما متوجه نشدی نوشته منو ، فقط یک سطر رو یکمی ویرایش کردم که نوشته ام راحت تر قابل فهم باشه ، ولی در ماهیت موضوع تغییری انجام ندادم !!!!!!!!!!!!!!!!!!
در مورد حالت های که شما نوشتین باید عرض کنم من هم اینارو می دونستم. ولی این فرد شاید به ترتیب نوشته شدن اسم و فامیل که در قسمت های مختلف نامه اول و دوم بصورت متفاوتی نوشته شده ، توجهی نکرده .
اگه شما دقت کرده باشین ، توی اولین برگه نامه اول در قسمت بالایی به این حالت نوشته :
majid Majidi (یعنی اول اسم و سپس فامیل)
و در قسمت پایین همون برگه به این شکل :
Majidi, Majid (اول فامیلی و بعد اسم به همراه کاما در بین اونها)
که در حالتی که کاما نوشته میشه ، نشون میده که قسمت اول فامیلی و قسمت دوم اسم هستش . حالا فرض کن کسی مفهوم این کاما رو نمی فهمه؟؟؟؟؟؟ یا اصلاً به اون کاما دقت نمی کنه ؟؟؟؟؟؟؟
راحت تر از همه این مواردی که شما گفتین ، این حالت بود که فرد موقع ثبت نام درسایت لاتاری ، در قسمت Firstname اسم اش رو وارد کنه و در قسمت lastname فامیلیش رو وارد کنه ولی توجه کنین که ما داریم در مورد یک اشتباه صحبت می کنیم و یعنی اینکه یک فردی در مورد یک چیز کاملاً مشخص ، یک کاری دور از انتظار رو انجام بده .
اون کسی هم که شما می شناسین که با وجود برعکس وارد کردن اسم و فامیلی الان در آمریکاست ، دلیلش اینه که قبلاً متوجه این قضیه شده و به KCC اطلاع داده . درسته ؟؟؟؟؟؟
باز هم توصیه می کنم با دقت بیشتری بخونید.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز
به نظر من هم این نوع اشتباه بسیار غریب است و یک مقدار باور کردن آن مشکل است. به هر حال با توجه به اینکه هدف این سایت اطلاع رسانی است و معمولاً هویت افراد نامعلوم است، لذا زیبا تر است که دوستان خودشان مواردی را که پیش آمده برای اطلاع بقیه ، به صورت شفاف بیان کنند که مفید باشد.
نمیخواهم بگویم که مساله این طور که شما میگوئید نبوده.، خیر. بلکه هدف این است که دور از هر گونه تشویش و مغالطه از تجارب یکدیگر استفاده کنیم.
2010AS200xx
دریافت نامه قبولی: Jul-24-2009
مصاحبه و دریافت ویزا :Jul 2010، Kuala Lumpur
تاریخ و محل ورود به آمریکا: سپتامبر2010،نیویورک
دریافتSSN و GC :اکتبر2010
محل سکونت فعلی:San Jose, California
تاریخ سیتیزن شدن:
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز فردا ما عازم آنكارا هستيم.كاری چيزی بود در خدمتيم.
التماس دعا . . .
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا
اينم جزييات قضيه
سينا :
AS20126###
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : Aug 2011
كارنت : Oct 2011
فرمهای مصاحبه : Oct 2011
مصاحبه : 23Nov11
ويزا : 24Nov11
موضوعها: 1
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ،من حالا فرودگاه امام هستم .پرواز ساعت 5 با 3 ساعت تاخیر انجام می شود.می خواهم رکورد بزنم در سفرنامه نوشتن که از همین حالا شروع کردم.
شماره كيس :2010AS23400
كنسولگري :آنكارا
تاريخ كارنت شدن كيس: =VISA BULLETIN FOR JUNE 2010
يا همان روز خوب چهارشنبه 22/2/89
تاريخ مصاحبه: اواسط جولاي
دريافت كليرنس: 23 آگوست يعني 1 شهريور كلير شدم .كلير شدم خدايا خودت از ما بپذير
vısa:27 augest2010
جمع هزينه ها با بليط رفت و برگشت به آمريكا :5 هزار دلار
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها ما الان آنکارا هستيم.هتل ددمان بلوکA.ما با اتوبوس های هاواس اومديم هتل.عالی بود.خيلی را حت
بلافاصله که از فرودگاه اومديم بيرون, دم در اوتوبوس های هاواس بودن و سوار شديم،آخرين ايستگاه پياده شديم و همون جا پر از تاکسی بود که سوار شديم اومديم ددمان.اوتوبوس شد 10ليره که فکر knm گرون شده يکم نسبت به قبل که دوستان گفته بودن 3.5 ليره.به نظرم اصلا پول ترانسفر ندين.امروز ام رفتيم آنکامال با مترو.خيلی راحت همون طور که يکی از بچه ها لطف کرده بود توضيح داده بود،ايستگاهKIZILAY سوار مترو شديم و ايستگاه AKKUPRIپياده شديم،يعنی دقيقا 4 ايستگاه از ايستگاه کيزييلای.طبقه 3 آنکا مال يه عالمه رستوران هست.برگر کينگ،مکدونالد....
فردا ام قراره بريم مديکال.اگر بچه ها کسی سوالی داره در خدمتيم
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
اینجا هم عمدا این سوال رو ازت می پرسم آقا فرزاد ، خواهش می کنم جواب سوالم رو بده تا شبهه ای نداشته باشم :
شما که می فرمایید با مجید یا مرتضی یا هر کس دیگه ای همزمان ترکیه بودید چطوره که کیس شما 17000 هست و کیس ایشون 22000 ؟؟؟