2010-07-12 ساعت 13:50 (آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-12 ساعت 13:53 توسط pouya.pouya.)
(2010-07-11 ساعت 21:25)new king نوشته: سلام بچه ها ما الان آنکارا هستيم.هتل ددمان بلوکA.ما با اتوبوس های هاواس اومديم هتل.عالی بود.خيلی را حت
بلافاصله که از فرودگاه اومديم بيرون, دم در اوتوبوس های هاواس بودن و سوار شديم،آخرين ايستگاه پياده شديم و همون جا پر از تاکسی بود که سوار شديم اومديم ددمان.اوتوبوس شد 10ليره که فکر knm گرون شده يکم نسبت به قبل که دوستان گفته بودن 3.5 ليره.به نظرم اصلا پول ترانسفر ندين.امروز ام رفتيم آنکامال با مترو.خيلی راحت همون طور که يکی از بچه ها لطف کرده بود توضيح داده بود،ايستگاهKIZILAY سوار مترو شديم و ايستگاه AKKUPRIپياده شديم،يعنی دقيقا 4 ايستگاه از ايستگاه کيزييلای.طبقه 3 آنکا مال يه عالمه رستوران هست.برگر کينگ،مکدونالد....
فردا ام قراره بريم مديکال.اگر بچه ها کسی سوالی داره در خدمتيم
سلام...
امیدوارم سفر خوبی داشته باشید...
قیمت اتوبوس havas همون 10 لیر بوده.
اتوبوس های havas با اتوبوس های (به قول خودمون خط واحد) مسیر 142 فرق داره. havas قیمتش 10 لیره و اتوبوس هاش مثل اتوبوسهای بین شهری هست که همه روی صندلی میشینن و تنها 2 تا ایستگاه داره. ولی اتوبوس های مسیر 142 داخل شهری هستند و قیمت بلیت دو مسیره اش 3.5 لیره و چندین و چند ایستگاه داره از جمله کیزلای.
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم
شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
(2010-07-12 ساعت 13:46)sadra_sepehr نوشته: اینجا هم عمدا این سوال رو ازت می پرسم آقا فرزاد ، خواهش می کنم جواب سوالم رو بده تا شبهه ای نداشته باشم :
شما که می فرمایید با مجید یا مرتضی یا هر کس دیگه ای همزمان ترکیه بودید چطوره که کیس شما 17000 هست و کیس ایشون 22000 ؟؟؟
ببین من فکر میکنم این مورد امکان پذیر باشه. چون همون موقع که ما رفتیم مصاحبه 14000 ، 15000و 16000 بودند. همونطور که الان کسی هست با کیس 19000 و کلیر هم شده. واسه منم این شماره ها عجیبه ولی امکان پذیره
2010-07-12 ساعت 14:04 (آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-12 ساعت 14:06 توسط Ali Sepehr.)
مینا جان من نی گم امکان پذیر نیست ولی با توجه به جمع بندی صحبت های مرتضی یا مجید . فرزاد و اینها پارادوکس ها وقتی زیاد می شند ، مشکوک به نظر می سه . به نظر من اگر دروغی توی این ماجرا نبود آقایون خیلی راحت میتونستتند همه رو متقاعد کنند.
من راجع به این قضیه مجید یا مرتضی یا هرکی تنها چیزی که بهش فکر می کنم اینه که یک شخصی به دروغ در سایت اومده و گفته برنده شدم حالا هدفش از اینکار رو خودش بلده فقط و ما میتونیم حدس هایی بزنیم و البته من یک حدس هایی می زنم .
بعد از اون جریاناتی که در سایت پیش آورد و دروغ هاش لو رفت حالت عصبی و تهاجمی گرفت و با برخوردی که باهاش شد 23 اکانت مولتیش بن شد و نتونست دیگه در سایت حضور داشته باشه ، با این آیدی جدید بدون عنوان کردن اینکه من همون مرتضی هستم شروع به فعالیت کرد و برای خاتمه دادن به دروغ بزرگش صحبت هایی کرد و شاهدی هم آورد و این صحبت های دروغ بعدی رو پیش آورد.
من از این صحبت ها هدفم فقط روشن شدن قضیه است و نه می خوام با کسی کل کل کنم و نه اینکه به کسی اتهامی بزنم.
سیدعلی سپهر مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول ali.sepehr@pariztravel.com
(2010-07-07 ساعت 11:06)afsan2010 نوشته: من و همه بچه هاي مهاجر سرا براي شما آرزو مي كنيم كه برگه قرمز دريافت نكنيد.يكي از دوستان من با دوسال و 1 ماه اختلاف در تاريخ تولد از ابوظبي برگه آبي گرفت.
اجازه بدید من یک توضیح کوتاه در مورد اون دوستی که بخاطر تاریخ تولد برگه قرمز گرفت بدم تا باعث نگرانی کسی نشود این خانم و آقا حتی نمی دانستند که چه تاریخی را به عنوان تاریخ تولد خانم که برنده اصلی بود وارد کردند . و خودشان هم با سوالات زیاد شک آفیسر را بیشتر کردند . وگرنه همان روز(6 جولای) دوست دیگری که دقیقا همان مشکل را داشت که تاریخ تولد واقعی خانم که برنده اصلی بود با شناسنامه فرق داشت و روز ثبت نام لاتاری اشتباه وارد شده بود برگه آبی دریافت کرد .
2010-07-12 ساعت 17:01 (آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-12 ساعت 18:50 توسط farzad24.)
(2010-07-12 ساعت 13:46)sadra_sepehr نوشته: اینجا هم عمدا این سوال رو ازت می پرسم آقا فرزاد ، خواهش می کنم جواب سوالم رو بده تا شبهه ای نداشته باشم :
شما که می فرمایید با مجید یا مرتضی یا هر کس دیگه ای همزمان ترکیه بودید چطوره که کیس شما 17000 هست و کیس ایشون 22000 ؟؟؟
(2010-07-12 ساعت 14:04)sadra_sepehr نوشته: مینا جان من نی گم امکان پذیر نیست ولی با توجه به جمع بندی صحبت های مرتضی یا مجید . فرزاد و اینها پارادوکس ها وقتی زیاد می شند ، مشکوک به نظر می سه . به نظر من اگر دروغی توی این ماجرا نبود آقایون خیلی راحت میتونستتند همه رو متقاعد کنند.
من راجع به این قضیه مجید یا مرتضی یا هرکی تنها چیزی که بهش فکر می کنم اینه که یک شخصی به دروغ در سایت اومده و گفته برنده شدم حالا هدفش از اینکار رو خودش بلده فقط و ما میتونیم حدس هایی بزنیم و البته من یک حدس هایی می زنم .
بعد از اون جریاناتی که در سایت پیش آورد و دروغ هاش لو رفت حالت عصبی و تهاجمی گرفت و با برخوردی که باهاش شد 23 اکانت مولتیش بن شد و نتونست دیگه در سایت حضور داشته باشه ، با این آیدی جدید بدون عنوان کردن اینکه من همون مرتضی هستم شروع به فعالیت کرد و برای خاتمه دادن به دروغ بزرگش صحبت هایی کرد و شاهدی هم آورد و این صحبت های دروغ بعدی رو پیش آورد.
من از این صحبت ها هدفم فقط روشن شدن قضیه است و نه می خوام با کسی کل کل کنم و نه اینکه به کسی اتهامی بزنم.
صدرا جون حقیقت کاملاً روشنه اما مثل اینکه تو مشکل داری و ول کن نیستی .
ضمناً برای من اصلاً مهم نیست که شما شبهه داشته باشی یا نداشته باشی ولی باید حواس ات باشه که چشماتو نبندی و هر حرف که خواستی بگی. بهتره از این توهم بیرون بیای.
(2010-07-12 ساعت 14:04)sadra_sepehr نوشته: برای خاتمه دادن به دروغ بزرگش صحبت هایی کرد و شاهدی هم آورد و این صحبت های دروغ بعدی رو پیش آورد.
تو دقیقاً با این حرفات داری تهمت دروغ گویی به من می زنی و دلیل این سوالات مسخره ای که می پرسی و اینکه عنوان کردن موضوع رد شدن مجید باعث ایجاد استرس در بین بچه ها شده ، در اصل خودتی که داری نظم رو به هم می زنی و باعث استرس میشی .
اصلاً من با کارهایی که قبلاً مجید توی سایت انجام داده کاری ندارم و قبل از سفر ترکیه نه ایشون رو دیده بودم و نه رابطه دوستی باهاش داشتم ، ولی برای من خیلی عجیب بود با وجودی که با مجید توی آنکارا در یک هتل بودیم و توی مدیکال هم با هم بودیم بهش تهمت می زدی که اصلاً توی لاتاری برنده نشده . من فکر نمی کنم کسی فقط صرفاً به خاطر اینکه تو دروغ اش رو قبول کنی ، پاشه بره آنکارا و درست جلوی چشم من 180 $ بده برای معاینه پزشکی . دیگه داری شورش رو در میاری...
اما در مورد این سوال مسخره که خیلی در موردش گیر دادی و برای خودت الم کردی ، باید بگم تویی که این همه ادعا داری ، جوابش رو اگه فقط یه کوچولو فکر کرده بودی می تونستی بفهمی و این سوال خنده دار رو نمی پرسیدی . جواب سوالت رو به زبان ساده می نویسم تا قشنگ روشن شی :
- همنوطوری که خودت گفتی کیس من 17000 هستش و اگه دقت کرده باشی برای بولتن For June کارنت شده بودم .
- شماره آقا مجید هم به گفته خودت 22000 هست که اگه باز دقت کرده بودی برای بولتن For July کارنت شده بوده .
- پس در نتیجه کارنت شدن کیس من و کیس مجید مجید فقط یک بولتن فاصله داشته .
- حالا اگه دقت کرده باشی حدود روزهایی که من قبولی ام رو توی سایت اعلام کرده بودم و مقایسه کرده باشی با حدود روزی که مجید اعلام کرده بود رد شدنش رو .
- میتونی متوجه بشی که من اواخر June مصاحبه داشتم و مجید اوایل July . پس با این توصیفات میشه خیلی راحت به این نتیجه رسید که فقط چند روز فاصله بین مصاحبه من و مجید بود .
اگه بازم مشکلت حل نشد خبر بده .
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
این هم نامه رد شدن من برای اقا صدرا تا این عینک بد بینی از چشماش ورداره اما به تمام کسانی که مثل من رد شدن و می دونم چه حرصی مثل من خوردن بگم که دنیا به اخر نرسیده
شماره کیس: 2010AS00022XXX
رد شدم در لاتاری 2010
----------------------------------
انشالا لاتاری 2012
سلام به همگی،من و ساشا و اقای دکتر فرمیر امروز کارهای مدیکال را انجام دادیم.راستی بچه ها حتما" وقت دکتر را آنلاین بگیرید.چون امروز شلوغ بود و یکی دو مورد از آنهایی که وقت نگرفته بودند را امروز پذیرش نکرد.(با چشم خودم دیدم).47 دلار بابت آزمایش و 180 دلار بابت واکسن نوبت سوم کزاز و آبله مرغان و ویزیت دکتر دادیم.اگر نوبت سوم کزاز را نزده اید حتما" بزنید 60-70 دلار کاسب می شوید.اگر موقع سربازی زده اید به دکتر بگویید.ما حالا می رویم شام بخوریم.
شماره كيس :2010AS23400
كنسولگري :آنكارا
تاريخ كارنت شدن كيس: =VISA BULLETIN FOR JUNE 2010
يا همان روز خوب چهارشنبه 22/2/89
تاريخ مصاحبه: اواسط جولاي
دريافت كليرنس: 23 آگوست يعني 1 شهريور كلير شدم .كلير شدم خدايا خودت از ما بپذير
vısa:27 augest2010
جمع هزينه ها با بليط رفت و برگشت به آمريكا :5 هزار دلار
2010-07-12 ساعت 23:29 (آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-12 ساعت 23:34 توسط fatemehtm.)
سلام به همه دوستان
من چند روزی بدلیل مسائل کاری نتونستم سایتو چک کنم اما امشب که سایتو دیدم متعجب شدم از یک سری جروبحثهای الکی
بهتره انرژیمون را روی اهدافمون سفرمون و سوال جواب راجع به موضوعات مرتبط بگذاریم.
از مدیران محترم تقاضا می کنم که به این بحث خاتمه بدهد
با آرزوی موفقیت برای همهههههههه(بودن کلیرنسها، برگه آبیها و برگه قرمزها خدای نکرده)
(2010-07-12 ساعت 17:01)farzad24 نوشته: صدرا جون حقیقت کاملاً روشنه اما مثل اینکه تو مشکل داری و ول کن نیستی .
ضمناً برای من اصلاً مهم نیست که شما شبهه داشته باشی یا نداشته باشی ولی باید حواس ات باشه که چشماتو نبندی و هر حرف که خواستی بگی. بهتره از این توهم بیرون بیای.
فرزاد عزیز ، این حقیقت کاملا روشن پر از شبهه و ابهامه که من به شخصه با توجه به اطلاعاتی که دارم ابهامات برام خیلی بیشتر از دیگرانه و نظر شما راجع به اینکه براتون مهم نیست که من شبهه داشته باشم همونقدری محترمه که نظر من راجع به این ابهام احترام داره و شما حواست باشه که با الفاظی مانند توهم و بستن چشمها و غیره به کسی خدای ناخواسته اهانت نکنی.
(2010-07-12 ساعت 17:01)farzad24 نوشته: تو دقیقاً با این حرفات داری تهمت دروغ گویی به من می زنی و دلیل این سوالات مسخره ای که می پرسی و اینکه عنوان کردن موضوع رد شدن مجید باعث ایجاد استرس در بین بچه ها شده ، در اصل خودتی که داری نظم رو به هم می زنی و باعث استرس میشی .
من نه به کسی تهمتی زدم نه چیزی اما این حق رو برای خودم قائل هستم که هر حرفی رو راست ندونم و ابهام در موردش داشته باشم. این هم لازمه ی پذیرفتن نظر غیر خودمونه و لازمه ی دموکراسی. حالا سوالاتم مسخره است یا نه رو نمی دونم اما این رو یاد گرفتم که بجای فرافکنی و اینکه بیام بگم تو بچگانه فکر می کنی و سوالات مسخره است و غیره پاسخگو باشم و دیگران رو تخطئه نکنم و مغالطه به میان نیارم. نظرت راجع به اینکه من باعث ایجاد استرس و بر هم زدن نظم محترمه اما بر نظر خودم که شبهه در صحبت های شما و مجید دارم با دیدن اینگونه پاسخ هات پایبند تر میشم.
(2010-07-12 ساعت 17:01)farzad24 نوشته: اصلاً من با کارهایی که قبلاً مجید توی سایت انجام داده کاری ندارم و قبل از سفر ترکیه نه ایشون رو دیده بودم و نه رابطه دوستی باهاش داشتم ، ولی برای من خیلی عجیب بود با وجودی که با مجید توی آنکارا در یک هتل بودیم و توی مدیکال هم با هم بودیم بهش تهمت می زدی که اصلاً توی لاتاری برنده نشده . من فکر نمی کنم کسی فقط صرفاً به خاطر اینکه تو دروغ اش رو قبول کنی ، پاشه بره آنکارا و درست جلوی چشم من 180 $ بده برای معاینه پزشکی . دیگه داری شورش رو در میاری...
من به عنوان یک مستمع حرفات رو میتونم بشنوم اما حق دارم باور کنم و یا نکنم این هم تحت این حقم میدونم . حالا شورش رو در میارم یا نه رو نمی دونم شما هم بهتره با اینگونه از خود بی خود شدن ها بهتر محترمانه صحبت کنی چون حریم مسجد دست متولی مسجد است.
(2010-07-12 ساعت 17:01)farzad24 نوشته: اما در مورد این سوال مسخره که خیلی در موردش گیر دادی و برای خودت الم کردی ، باید بگم تویی که این همه ادعا داری ، جوابش رو اگه فقط یه کوچولو فکر کرده بودی می تونستی بفهمی و این سوال خنده دار رو نمی پرسیدی . جواب سوالت رو به زبان ساده می نویسم تا قشنگ روشن شی :
- همنوطوری که خودت گفتی کیس من 17000 هستش و اگه دقت کرده باشی برای بولتن For June کارنت شده بودم .
- شماره آقا مجید هم به گفته خودت 22000 هست که اگه باز دقت کرده بودی برای بولتن For July کارنت شده بوده .
- پس در نتیجه کارنت شدن کیس من و کیس مجید مجید فقط یک بولتن فاصله داشته .
- حالا اگه دقت کرده باشی حدود روزهایی که من قبولی ام رو توی سایت اعلام کرده بودم و مقایسه کرده باشی با حدود روزی که مجید اعلام کرده بود رد شدنش رو .
- میتونی متوجه بشی که من اواخر June مصاحبه داشتم و مجید اوایل July . پس با این توصیفات میشه خیلی راحت به این نتیجه رسید که فقط چند روز فاصله بین مصاحبه من و مجید بود .
اگه بازم مشکلت حل نشد خبر بده .
برای دومین بار گفتی سوالم مسخره است و به نظرم مواظب انتخاب کلماتت باشی بهتره و در مورد این امکان هم نگفتم محاله و گفتم :
من نمی گم امکان پذیر نیست ولی با توجه به جمع بندی صحبت های مرتضی یا مجید . فرزاد و اینها پارادوکس ها وقتی زیاد می شند ، مشکوک به نظر می رسه .
حالا من فرض رو بر این می گیرم که کاملا درسته صحبت هاتون اما همونجوری که سراوین عزیز گفت دلیلی که شما برای رد شدن کیس مجید اوردی رو با توجه به تجربیات مشابه نمی تونیم بپذیریم.
در مورد برگ قرمزی که مجید گذاشتش فقط میتونم بگم : الله اعلم...
سیدعلی سپهر مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول ali.sepehr@pariztravel.com
صدرا جان و دیگر دوستان عزیز لطفا به این بحث بی ثمر خاتمه دهید. لططططففففااااااا
اگر من دسترسی مدیریتی داشتم تمام این پست ها رو پاک می کردم . الان وقت تمرکز داشتن برای کارها و مهاجرت هستش . . .
با آرزوی موفقیت تمامی دوستان هم اینجا و هم در امریکا . . . با آرزوی بهترین ها و بهترین آرزوها
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش
نشویل - تنسی : جایی که من زندگی میکنم ، شهری کوچک ، با هزینههای متوسط ، وضعیت کار بد نیست
يا سلام به همه دوستان.خواهشا اين بحث هارو ديگه تمومش كنيد كه در شان هيچ كدوم از ماها نيست.
يه سئوال از دوستاني كه كليرنس خوردند و بعد از مدتي ويزاشون رو گرفتند دارم .
زماني كه بعد از كليرنس و مراجعه فرد به سفارت انكارا شخص ويزاشو ميگيره مدت اعتبار ويزا از رمان دريافت ويزا 6 ماهه هست يا از زمان تاريخ مديكال؟
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل خلاصه وضعیت کیس
(2010-07-12 ساعت 23:51)fatemehtm نوشته: سلام دوستان
دوستانی که مدارکشونو به سفارت در آنکارا فرستادند آیا به سفارت ایمیل زدند که مطمئن شوند مدارک بدستشون رسیده یا نیازی نیست؟
تمام ادارات پستی معتبر از جمله dhl که بنده نامه خودم رو با آن فرستادم سایتی برای چک کردن دلیور شدن نامه دارند شما از طریق شماره سریال قبض مراسله می توانید از رسیدن نامه با خبر شوید.
(2010-07-13 ساعت 10:10)naeiji1974 نوشته: يا سلام به همه دوستان.خواهشا اين بحث هارو ديگه تمومش كنيد كه در شان هيچ كدوم از ماها نيست.
زماني كه بعد از كليرنس و مراجعه فرد به سفارت انكارا شخص ويزاشو ميگيره مدت اعتبار ويزا از رمان دريافت ويزا 6 ماهه هست يا از زمان تاريخ مديكال؟
(2010-07-13 ساعت 10:10)naeiji1974 نوشته: يا سلام به همه دوستان.خواهشا اين بحث هارو ديگه تمومش كنيد كه در شان هيچ كدوم از ماها نيست.
از تاریخ مدیکال
شماره کیس:***2010AS00023
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: June 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: July 2010
تاریخ مصاحبه: August 25, 2010
تاریخ دریافت کلیرنس:13 September
جمع تقریبی هزینه ها:نه ميليون براي دو نفر و دو بار سفر به تركيه