کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
(2010-07-12 ساعت 23:03)afsan2010 نوشته:  سلام به همگی،من و ساشا و اقای دکتر فرمیر امروز کارهای مدیکال را انجام دادیم.راستی بچه ها حتما" وقت دکتر را آنلاین بگیرید.چون امروز شلوغ بود و یکی دو مورد از آنهایی که وقت نگرفته بودند را امروز پذیرش نکرد.(با چشم خودم دیدم).47 دلار بابت آزمایش و 180 دلار بابت واکسن نوبت سوم کزاز و آبله مرغان و ویزیت دکتر دادیم.اگر نوبت سوم کزاز را نزده اید حتما" بزنید 60-70 دلار کاسب می شوید.اگر موقع سربازی زده اید به دکتر بگویید.ما حالا می رویم شام بخوریم.
سلام دوستان مي دونم اينجا جاي مطرح كردن سئوالات پزشكي نيست اما افسان گفته كزاز 3 دوره داره !
مگه فقط هپاتيت نيست كه 3 دورست ؟
شايد هم منظورش همون بوده Tongue
شماره کیس:2010as0025xxx
دریافت نامه قبولی:29 JUNE-آنكارا
ارسال فرمهای اول:August 2009
کارنت شدن :July 2010
دریافت نامه دوم:تا امروز كه نرسيده
مصاحبه:24 august
دريافت ويزا:21 Sept
هيچگاه عشق را با محبت، دلسوزي، ترحم و دوست داشتن يكي ندان، همه اينها اجزاء كوچكتر عشق هستند نه خود عشق.

تشکر کنندگان:
ببخشید چون عجله دارم سوالم رو اینجا هم مطرح می کنم: دارالترجمه مدارک ما را به تایید وزارت امور خارجه نرسونده و میگه برای امریکا تایید وزارت امور خارجه لازم نیست! فقط مدارک لیسانسمون رو صبح بردم و دادم دفتر وزارت امورخارجه اصفهان و خواهش و تمنا کردم که بخاطر دو روز تعطیلی کارام عقب افتاده و قبول کرد تا ظهر این دو مدرک رو بهم بده که از اونجا یکراست برم و با بقیه مدارک DHL کنم به آنکارا. آخه من 20 روز دیگه مصاحبه دارم و میترسم DHL هم یه بلایی سرش بیاد و مدارک رو دیر برسونه! ببخشید خل شدم بس که تو این مدت اتفاقای عجیب و غریب افتاد. پس لطفا اگه می دونید زودتر به من بگید که آیا اشکالی نداره ترجمه رسمی مدارکم رو بدون تایید وزارت امورخارجه بفرستم؟
Case Number : 2010AS000275XX
دریافت نامه اول : June 2009
کنسولگری: Ankara
ارسال فرمهای سری اول : July 2009
دریافت نامه دوم: July 18
مصاحبه: August 04
دریافت کلیرنس: 1/2 27 August و 1/2 Sep. 21
تاریخ دریافت ویزا : 1/2 4 Sep. و 1/2 25 Sep.
جمع تقریبی هزینه ها: 7.5 میلیون تومان (دو نفر در سه بار سفر)
تشکر کنندگان:
salam diruz baraye man vacsan TD va vascan VAricella ra zad .ghablan TD zade budam.hala bebib TD chie.
شماره كيس :2010AS23400
كنسولگري :آنكارا
تاريخ كارنت شدن كيس: =VISA BULLETIN FOR JUNE 2010
يا همان روز خوب چهارشنبه 22/2/89
تاريخ مصاحبه: اواسط جولاي
دريافت كليرنس: 23 آگوست يعني 1 شهريور كلير شدم .كلير شدم خدايا خودت از ما بپذيرWink
vısa:27 augest2010
جمع هزينه ها با بليط رفت و برگشت به آمريكا :‌5 هزار دلار
تشکر کنندگان: sanaz2010
(2010-07-13 ساعت 10:24)seravin نوشته:  
(2010-07-13 ساعت 10:10)naeiji1974 نوشته:  يا سلام به همه دوستان.خواهشا اين بحث هارو ديگه تمومش كنيد كه در شان هيچ كدوم از ماها نيست.
يه سئوال از دوستاني كه كليرنس خوردند و بعد از مدتي ويزاشون رو گرفتند دارم .
زماني كه بعد از كليرنس و مراجعه فرد به سفارت انكارا شخص ويزاشو ميگيره مدت اعتبار ويزا از رمان دريافت ويزا 6 ماهه هست يا از زمان تاريخ مديكال؟
مدت اعتبار ویزا از تاریخ مدیکال شش ماه است.
seravin عزيز مطمئني؟يعني اگر كسي كليرنسش 4 ماه طول بكشه و ويزاشو بگيره كمتر از 2 ماه مهلت داره بره آمريكا؟ بعيد ميدونم.خواهشا كساني كه ويزاشونو با كليرنس گرفتند جواب قطعي بدهند.
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان:
(2010-07-13 ساعت 10:55)naeiji1974 نوشته:  
(2010-07-13 ساعت 10:10)naeiji1974 نوشته:  يا سلام به همه دوستان.خواهشا اين بحث هارو ديگه تمومش كنيد كه در شان هيچ كدوم از ماها نيست.
زماني كه بعد از كليرنس و مراجعه فرد به سفارت انكارا شخص ويزاشو ميگيره مدت اعتبار ويزا از رمان دريافت ويزا 6 ماهه هست يا از زمان تاريخ مديكال؟
seravin عزيز مطمئني؟يعني اگر كسي كليرنسش 4 ماه طول بكشه و ويزاشو بگيره كمتر از 2 ماه مهلت داره بره آمريكا؟ بعيد ميدونم.خواهشا كساني كه ويزاشونو با كليرنس گرفتند جواب قطعي بدهند.

بله دوست گرامی
تاریخ expire شدن ویزای شما 6 ماه بعد از تاریخ انجام امور پزشکیتون هست که حتما هم اون تاریخ 2-3 روزی قبل مصاحبتون بوده..پس اشتباه نکنید.
Lottery 2010
U.S Citizen
Los Angeles, CA

Nothing is impossible
تشکر کنندگان:
(2010-07-13 ساعت 12:08)Hossein81 نوشته:  
(2010-07-13 ساعت 10:55)naeiji1974 نوشته:  

بله دوست گرامی
تاریخ expire شدن ویزای شما 6 ماه بعد از تاریخ انجام امور پزشکیتون هست که حتما هم اون تاریخ 2-3 روزی قبل مصاحبتون بوده..پس اشتباه نکنید.

خيلي حالم گرفته شد.اين اصلا منطقي نيست.بخاطر اينكه از زماني كه شما كلير ميشويد تا 2 ماه هم سفارت آنكارا بهتون فرصت ميده بريد ويزاتونو بگريد.اونوقت فكر كنيد كه كليرنس تون هم 3-4 ماهي طول بكشه.در واقع فرصتي واسه جمع و جور كردن نداريد.
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان:
(2010-07-13 ساعت 10:29)sanaz2010 نوشته:  
(2010-07-12 ساعت 23:03)afsan2010 نوشته:  سلام به همگی،من و ساشا و اقای دکتر فرمیر امروز کارهای مدیکال را انجام دادیم.راستی بچه ها حتما" وقت دکتر را آنلاین بگیرید.چون امروز شلوغ بود و یکی دو مورد از آنهایی که وقت نگرفته بودند را امروز پذیرش نکرد.(با چشم خودم دیدم).47 دلار بابت آزمایش و 180 دلار بابت واکسن نوبت سوم کزاز و آبله مرغان و ویزیت دکتر دادیم.اگر نوبت سوم کزاز را نزده اید حتما" بزنید 60-70 دلار کاسب می شوید.اگر موقع سربازی زده اید به دکتر بگویید.ما حالا می رویم شام بخوریم.
سلام دوستان مي دونم اينجا جاي مطرح كردن سئوالات پزشكي نيست اما افسان گفته كزاز 3 دوره داره !
مگه فقط هپاتيت نيست كه 3 دورست ؟
شايد هم منظورش همون بوده Tongue
سلام، در مورد واکسن کزاز که همون دوگانه بزرگسالان هست باید بگم که سری اول این واکسن که همون واکسن های سه گانه هستن (5 تزریق) در دوران کودکی زده می شه(آخرینش 6-4 سالگی)، بعد از اون هر 10 سال باید یک دوز یادآور یا همون Booster تزریق بشه، پس یکی باید 16 سالگی زده بشه، یکی 26 سالگی و ... بنابراین یه شخص 40 ساله شاید تا حالا 3 بار واکسن Booster زده باشه. امیدوارم تونسته باشم جواب سئوال شما رو داده باشم
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود

تشکر کنندگان: sam_hash ، Eskandari ، sanaz2010
با سلام خدمت همه دوستان
ما حدود دو هفته قبل از مصاحبه با اين سايت آشنا شديم و با توجه به مشكلات زيادي كه داشتيم اگر راهنماييهاي دوستان نبود به احتمال زياد موفق نمي شديم. اكنون مايليم خلاصه اي از تجربيات خود را در اختيار دوستان بگذاريم تا دين خود را نسبت به اين سايت ادا كنيم. در ضمن ما بدون FBI check ويزامون را گرفتيم و اومديم تهران. اين را هم بگم دوستاني كه مشكل خاصي ندارند صددرصد ويزا مي گيرن و كساني كه مثل ما مشكل داشتن هم اگر مشكلشون را خوب مديريت كنند انشاله ويزا مي گيرن. البته اگر كار دولتي داشته باشين يا سربازي يا سفر خارج از كشور رفته باشين يك FBI check مي خورين كه مساوي با ويزا و يك سفر ديگر به آنكارا مي باشد.
خيلي از مطالب را دوستان در سفرنامه شون نوشتن و ما سعي مي كنيم كه به مسائلي كه دوستان كمتر اشاره كرده اند بپردازيم.
1- اشتباهات و مشكلات
الف) اشتباه تاريخ تولد
تعداد افرادي كه اين مشكل را دارند كم نيست. حالت اول عده اي هستند كه تاريخ تولد واقعي با تاريخ تولد شناسنامه شان فرق دارد و ممكن است اشتباها تاريخ تولد واقعي خود را وارد كرده باشند. حالت دوم عده اي هستند كه با توجه به اينكه سال 2008 ثبت نام كرده اند سال كبيسه بوده، اگر از روي تقويم سال 2008 تاريخ تولد خود را به ميلادي تبديل كرده باشند تاريخ تولدشان را يك روز اشتباه وارد كرده اند. حالت سوم (كه البته من مثال عيني نديدم) مربوط به كساني است كه تركيبي از حالت اول و دوم برايشان پيش آمده باشد يعني اشتباها تاريخ تولد واقعي (غير شناسنامه اي) خود را يك روز عقب تر وارد كرده باشند. مشكل ما از نوع دوم بود يعني تاريخ تولد من 20 شهريور مطابق با 11 سپتامبر بود ولي از روي تقويم سال 87 اگر نگاه كنيد اين تاريخ معادل با 10 سپتامبر مي باشد و من اشتباها 10 سپتامبر را وارد كرده بودم. بهترين راه حل براي هر يك از اين حالتها اين است كه قبل از مصاحبه به KCC ايميل بزنيد و مشكل را صادقانه توضيح بدهيد. در اين صورت مشكلي برايتان پيش نخواهد آمد. در غير اين صورت اگر مثل ما به زمان مصاحبه نزديك شده ايد و فرصت اين كار را نداريد بايد به افيسر توضيح بدهيد. اگر مشكل شما از نوع دوم باشد، خوشبختانه خيلي از افيسرها از اين موضوع آگاه هستند و مشكلي براتون پيش نمي ياد. البته ما براي احتياط يك صفحه از تقويم سالهاي 86 تا 89 را پرينت گرفتيم كه در آن نشان مي داد كه در سال 87، 20 شهريور منطبق با 10 سپتامبر و در سالهاي ديگر منطبق با 11 سپتامبر مي باشد كه البته لازم هم نشد.
لينك
فقط دقت كنيد اگر مصاحبتون فارسي هست اونها زياد فارسي بلد نيستند پس سعي كنيد خلاصه و مفيد صحبت كنيد و از كلمات و جملات ساده استفاده كنيد و گرنه آنها گيج مي شوند و دچار مشكل مي شوند.

ب ) گذشتن وقت مصاحبه
در كيس نامبر سه عدد صفر بعد از AS وجود دارد كه در اعلام مصاحبه حذف مي شود كه ما اطلاع نداشتيم. با توجه به اينكه ما نامه دوم را هم دريافت نكرده بوديم، زماني مطلع شديم كه زمان مصاحبه مان گذشته بود. به سفارت آمريكا در آنكارا ايميل زديم و گفتيم كه نامه دوم را دريافت نكرده ايم و زمان مصاحبه مان گذشته. آنها هم نامه دوم را ايميل كردند و زمان جديد براي مصاحبه به ما دادند.
ج ) ازدواج بعد از قبول شدن در لاتري
من پس از قبول شدن در لاتري ازدواج كردم و به سفارت ايميل زدم و آنها گفتند كه فرمهاي مربوطه را پر كنم و بفرستم. من هم همين كار را كردم و روز مصاحبه هم مشكلي پيش نيومد.
د ) آزاد كردن مدارك تحصيلي
اين قسمت پر دردسرترين قسمت كار ما بود. من و همسرم آخرين مدرك تحصيليمون كارشناسي ارشد از دانشگاه دولتي بود و براي آزاد كردن آنها مي بايست ابتدا مدرك كارشناسي و بعد مدرك كارشناسي ارشد را آزاد كنيم و در ضمن تمام وامهاي صندوق رفاه و همچنين هزينه آموزش رايگان را پرداخت كنيم كه حدود هشت ميليون براي دوتامون هزينه شد. البته اونها اصل مدرك كسي را مي خواهند كه در لاتري قبول شده و مدرك همسرم را از ما نخواستند. ولي بهتر است ريسك نكنيد چون سليقه آفيسرها متفاوت است. لينك زير اطلاعات خوبي در مورد آزاد كردن مدرك بهتون ميده.
http://www.applyabroad.org/wiki/index.php/
2- تهيه بليط رفت و برگشت
الف) مسافرت با هواپيما
از آنجا كه ما با اتوبوس رفتيم اطلاعاتمان در اين مورد بر اساس شنيده هايمان هست. براي اطلاعات بيشتر از دوستاني كه با هواپيما رفتند سوال كنيد.
اگر در High Season نباشيد و يا اينكه بليط خود را حداقل يك ماه قبل بگيريد آنگاه هزينه رفت و برگشت هواپيما با ايران اير حدود 250-350 هزار تومان مي شود ولي در غير اين صورت هزينه ها به حدود 600-700 هزار تومان و بيشتر خواهد شد. اگر با تركيش بريد كه گرونتر هم مي شه.
ب) مسافرت با اتوبوس
رويال سفر با اتوبوسهاي VIP كه فكر كنم 24 تا صندلي داره، روزهاي شنبه و سه شنبه به آنكارا حركت دارد (البته اگر دير بجنبيد گيرتون نمياد) و هزينه رفت 60 هزار تومان و برگشت 80 دلار مي باشد. ما رفتنه 40 ساعت و برگشتنه 32 ساعت تو راه بوديم. بيشتر بستگي به اين دارد كه مرز بازرگان چقدر شلوغ باشد. رفتنه ما چهار ساعت و برگشتنه 1 ساعت معطل شديم. شركت سيروسفر هم با اتوبوسهاي معمولي حركت داره ولي آمار دقيق را ندارم فقط مي دونم رفتنه 35 هزار تومان هست ولي اتوبوسهاي معمولي خيلي مشكله (شايد بقيه شركتها هم VIP داشته باشند ولي من اطلاع ندارم) . يك نفر به نام آقا مجيد تو دفتر ايران اير (روبروي گيت شماره چهار سفارت، 100 متر بالاتر) هست كه بليط برگشت را بايد با اون هماهنگ كنيد. همون روز كه رفتيد آنكارا بليط برگشت را براي روز بعد از مصاحبه O.K كنيد وگرنه گيرتون نمياد. اگر مجبور شديد بيشتر بمونيد بعد مي تونيد بليط را جابجا كنيد. اگر خواستيد با اتوبوس بريد به نكات زير توجه كنيد.
ب-1- براي هر نفر يك پتوي مسافرتي و يا يك لباس گرم ببريد چون ممكن است تو اتوبوس سردتون بشه.
ب-2- ميوه به خصوص ميوه هايي كه رفع تشنگي مي كنند همراه ببريد چون خيلي بدردتون مي خوره. بهتره كه بجاي آب از اونها استفاده كنيد (حتما مي دونين كه براي چي مي گم).
ب-3- مي تونيد سفرنامه هاي دوستان را پرينت بگيريد و تو اتوبوس بخونيد يا يك كتاب مناسب يا موزيك هاي مورد علاقتون را ببريد تا در مواقع لازم از اونها استفاده كنيد.
ب-4- بهتره نان و چند تا كنسرو جوشانده با خود ببريد و توي راه بخوريد. غذاهاي مارك مائده بد نيستن. بهتره از غذاهايي كه تشنگي ايجاد مي كنند يا نفخ زياد ايجاد مي كنند استفاده نكنيد. اولي را بخاطر خودتون و دومي را بخاطر همسفراتون.
ج) مسافرت با قطار
فقط مي دونم كه شست ساعت طول مي كشه. براي اطلاعات بيشتر از دوستاني كه با قطار رفتند سوال كنيد.
3- رزو هتل
ما تو هتل ازيلهان بوديم كه يك هتل سه ستاره بود. از نظر ما كه خيلي خوب بود. موقعيت جغرافيايي خيلي خوبي داشت و به سفارت و دكتر نزديك بود و تميز هم بود و پر از ايراني. همچنين اينترنت وايرلس با سرعت خوب و رايگاه هم داشت چيزي كه اكثر هتلهاي سه ستاره ندارند. البته مطمئنا اگر پول بيشتري بدهيد و هتلهاي چهار و پنج ستاره بگيريد بهتره، بسته به جيبتون داره. ما از ايران يك اتاق دو نفره معمولي را شبي 62 دلار گرفتيم. وقتي رفتيم اونجا ديديم اتاقهاي دو نفره معمولي شبي 50 دلار و دو نفره لوكس شبي 60 دلار هست. تفاوت اتاقهاي لوكس با معمولي اينه كه اتاقهاي لوكس اير كانديشن دارن و حمامشون هم وان داره و نوسازتر هستند. به نظر من ارزش 12 دلار اضافه را داره. تو هتل ازيلهان سر قيمتها نمي شه چونه زد. در مورد هتل به نكات زير دقت كنيد.
3-1- اگر هتل هم رزو نكنيد هتل اونجا گيرتون مياد نگران نباشيد و پول اضافه نديد. اگر خيلي محتاط هستيد مي تونيد براي يك شب از ايران رزو كنيد و براي باقي شبها اونجا تمديد كنيد من تضمين مي كنم دچار مشكل نمي شيد. در ضمن يك نفر به نام آقا مجيد تو دفتر ايران اير تو آنكارا (روبروي گيت شماره چهار سفارت البته 100 متر بالاتر) هست كه مي تونيد با اون تماس بگيريد و ايشون با همون قيمتي كه هتل مي گه براتون اتاق رزو مي كنه. البته نمي دونم از ايران چطور بايد بهش پول داد.
3-2- تو يخچال هتل تعدادي نوشيدني مي گذارند براتون كه بهتره وسوسه نشيد و بهشون دست نزنيد چون پاتون گرون حساب مي كنن و اگر خورديد به حسابتون رفته حتي اگر بخريد و جاش بزاريد.
3-3- آب جوش توي بعضي هتلها مجانيه ولي تو ازيلهان بايد دو لير بدين. بهتره يك آب جوش كن ساده پلاستيكي از بازارچه نزديك هتل بخريد پنج لير و خيالتون را راحت كنيد. اينجوري هر وقت خواستيد مي تونيد چاي بخوريد و همچنين كنسروهاتون را گرم كنيد. البته حدود 15 دقيقه طول مي كشه تا آب را جوش بكنه.
4- تفريح و گشت و گذار در آنكارا
تو آنكارا كمتر كسي را پيدا مي كنيد كه انگليسي بلد باشه. بهتره يك كتاب راهنماي زبان تركي استانبولي در سفر بگيريد يا اينكه از گوگل ترنزليتور كمك بگيريد و بعضي لغات را در موقع لزوم ياد بگيريد. يك نقشه آنكارا خيلي مي تونه كمكتون كنه كه بهتره از ايران تهيه كنيد. اگر موبايلتون GPS داره و بتونيد نقشه آنكارا هم دانلود كنيد كه بهترين حالته. البته من نتونستم نقشه آنكارا توي موبايل را پيدا كنم.
براي تفريح در آنكارا مي تونيد به مقبره آتاتورك، پاساژ آنكامال، آكوا پارك، مقبره مولانا در قونيه و بازارهاي اطراف ميدان كيزيلاي بريد. يك نفر ترك كه فارسي هم خيلي خوب بلده به نام عباس آقا (05352238326) هست كه تور راه مي ندازه. اگر حدود 15 نفر بشيد نفري 15 دلار و اگر حدود 4 نفر بشيد نفري 20 دلار مي گيره و شما را از ساعت 10 صبح تا 6 عصر چند جاي ديدني مي گردونه. مي تونيد تماس بگيريد و اطلاعات بيشتر را از خودشون بپرسيد. البته اگر خودتون بريد خيلي ارزونتر مي شه ولي خوب با تور هم خيلي راحت و خوبه.
4-1- مقبره آتاتورك
جاي فوق العاده قشنگيه. خيلي هم نزديكه. از ايستگاه متروي كيزيلاي با خط آبي كه بريد سه ايستگاه راهه.
4-2- آنكامال
اگر دنبال لباسهاي مارك دار و قشنگ و البته گرون هستيد مي تونيد از متروي كيزيلاي بريد.
4-3- آكوا پارك
ما نرفتيم و البته خيلي قصه خورديم. يك پارك آبي مختلط هست. مي گن فوق العاده هست. از صبح مي تونيد بريد تا عصر. البته شنيدم بايد با يك پارتنر باشيد. همچنين شنيدم كه چهار شنبه ها ارزون تر هست. از دوستاني كه رفتن بپرسيد.
4-4- مقبره مولانا
بيرونه شهره آنكارا هست. ما كه قسمت نشد بريم. اگر با تور بريد حدود 70-100 دلار هزينه داره. كساني كه رفتن راضي هستند. مي تونيد از همون عباس آقا بپرسيد.
4-5- بازار كيزيلاي
پاتوق هر شب ما اينجا بود. پر از رستوران و ميكده. غذاهاشون خيلي خوشمزه و نسبتا ارزون هست. يك چيزايي مثل صدف هم مي فروشن كه پيشنهاد مي كنم امتحان كنيد. ما كه معتادش شده بوديم. ذرت هاي آب پزشون هم خيلي خوشمزه هست.
4-6- بلوار آتاتورك
براي خريد لباس به نظر من بهترين جا همون بلوار آتوتورك و همچنين خيابان تونالي هست. اگه خوب بگردين مي تونين لباسهاي خوب و با قيمت خوب پيدا كنيد.
5- غذا خوردن در آنكارا
به نظر خيليها غذاهاي تركي خوشمزه هستند ولي خوب شايد بهتر باشه چند تا كنسرو از اينجا ببرين. چون نمي شه همش غذاي بيرون را بخورين. فقط كنسروهايي كه مي برين اينجا بجوشونيد كه اگر بعدا نتونستيد اين كارو بكنيد دچار مشكل نشويد. البته همون طور كه قبلا گفتم اگر يك آبجوش كن پنج ليري بگيرين مشكلتون حل مي شه. اونجا كنسرو لوبيا، تن ماهي و دلمه گيرتون مياد كه اگر تاريخ توليدشون 2010 باشه خوشمزه هستن.
(2010-07-13 ساعت 19:00)setare_ghotbi نوشته:  5- غذا خوردن در آنكارا
به نظر خيليها غذاهاي تركي خوشمزه هستند ولي خوب شايد بهتر باشه چند تا كنسرو از اينجا ببرين. چون نمي شه همش غذاي بيرون را بخورين. فقط كنسروهايي كه مي برين اينجا بجوشونيد كه اگر بعدا نتونستيد اين كارو بكنيد دچار مشكل نشويد. البته همون طور كه قبلا گفتم اگر يك آبجوش كن پنج ليري بگيرين مشكلتون حل مي شه. اونجا كنسرو لوبيا، تن ماهي و دلمه گيرتون مياد كه اگر تاريخ توليدشون 2010 باشه خوشمزه هستن.

ممنون از اطلاعات کامل شما دوست عزيز.

فقط من با اين مورد آخری کاملا مخالفم.من و چنتا از بچه ها الان چند روزه انکارا هستيم، حیف این همه غذاي لذيذ نيست که به جاش کنسرو بخوريم؟
انواع کباب، دونر، مرغ، دسر، سالاد، . . .
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : Aug 2011
كارنت : Oct 2011
فرمهای مصاحبه : Oct 2011
مصاحبه : 23Nov11
ويزا : 24Nov11
تشکر کنندگان: azin ، kianoush ، Hossein81 ، seravin ، farzad24 ، m.memari ، aadine ، ساشا ، laili
سلام بچه ها ما امروز رفتيم مصاحبه،همه چيز خوب پيش رفت.همون باجه ای که رفتيم واسه انگشت نگاری،همون جا يه دفعه گفت قسم بخوريد،کلی جا خورديم فکر کرديم بايد دوباره شماره مون بيفته واسه باجه سووم .ولی متاسفانه کليرنس خورديم.افيسر گفت يک الی دو ماه ديگه سايت رو چک knid.من پرسيدم ما وقت زيادی واسه کلير شدن نداريم.گفت ما حواسمون
هست که تا septemberبشتر وقت ندارين.
تشکر کنندگان: hasti_banoo ، kianoush ، mina_s ، R.F ، Hossein81 ، Eskandari ، Taraneh ، sam_hash ، WIKIMAN ، seravin ، farzad24 ، azin ، sanaz2010 ، m.amjadi ، اليزا ، Shahoo52 ، Jav3 ، io7o ، aadine ، N.D ، hamed_gh ، kaveh1979
بچه ها من یه سوال دارم تو انکارا تو مصاحبه چه سوالایی می پرسن؟
درضمن هر چی نگاه می کنم میبینم که فاصله فرستادن فرم های اول با روز مصاحبه- که فرض بر خوش شانسی تازه همون روز ویزا بگیریم- تقریبا 1 سال یا بیشتره پس چرا میگن رفتنتون به یک سالم نمی کشه؟
پس من که 2011 هستم تازه سال دیگه میشه مصاحبم؟
تشکر کنندگان:
(2010-07-14 ساعت 07:48)boshra نوشته:  بچه ها من یه سوال دارم تو انکارا تو مصاحبه چه سوالایی می پرسن؟
درضمن هر چی نگاه می کنم میبینم که فاصله فرستادن فرم های اول با روز مصاحبه- که فرض بر خوش شانسی تازه همون روز ویزا بگیریم- تقریبا 1 سال یا بیشتره پس چرا میگن رفتنتون به یک سالم نمی کشه؟
پس من که 2011 هستم تازه سال دیگه میشه مصاحبم؟

دوست عزیز، لطف کنید سفرنامه های دوستان رو بخونید! محض اطلاع عرض کنم که تقریباً همینطوره، البته با توجه به شماره کیستون مراحل امدن نامه دوم و مصاحبه انجام میشه! اگه کیس نامبرتون پائینه که از اکتبر امسال که مراحل کارنت شدن و مصاحبه ها شروع میشه، بسته به اینکه کلیرنس بخورین یا نه، و حتی اینکه کی کلیر بشین؟!! کاراتون طول میکشه! اگه هم کیس نامبرتون بالاست که به احتمال زیاد مصاحبه و تمام مراحل بعدی میکشه به سال 90 شمسی! پس در هر صورت تقریباً 6 ماه الی 14 ماه از تاریخ دریافت نامه اول، کارها طول میکشه! به هر حال این زمان رو مفید استفاده کنید و امیدوار انه کارهاتون رو جمع و جور کنید!
سرافراز باشید!
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
تشکر کنندگان: mina_s ، farzad24 ، Eskandari ، aadine ، admin ، kaveh1979
(2010-07-13 ساعت 21:21)dr4mir نوشته:  
(2010-07-13 ساعت 19:00)setare_ghotbi نوشته:  5- غذا خوردن در آنكارا

ممنون از اطلاعات کامل شما دوست عزيز.

فقط من با اين مورد آخری کاملا مخالفم.من و چنتا از بچه ها الان چند روزه انکارا هستيم، حیف این همه غذاي لذيذ نيست که به جاش کنسرو بخوريم؟
انواع کباب، دونر، مرغ، دسر، سالاد، . . .

اولا ممنون از ستاره عزیز با سفر نامه کامل و خوبش
بله بردن کنسرو زیاد جالب نیست چون ترکیه ای ها تقریبا ذائقه مثل ما دارن ولی در مورد اون صدف ها بگیم من هرکاری کردم بخورم نمی دونم چرا نتونستم حتی پیش خودم گفتم یه شب وقتی حال روحانی بالایی داشتم میام و می خورم ولی بازم نشد و حالا که شما تعریف کردید نمی دونی چقدر حالم گرفته شد .
ولی من یه رستوران جالب پیدا کردم که از بلوار آتا ترک خیابان مشروطیت به سمت بالا میروید خیابان دوم یا سوم سمت چپ از هرکی بپرسید ( اووز قازان تپپه ,نرده) بهتون میگه تو اونجا با 5 لیر شما میتونید از سلف سرویس انتخاب کنید :سوپ- پیلو ( همون پلو خودمون) - چهار نوع خورشت ( که فقط یکی روباید انتخاب کنید - دسر هم همینطور چند نوع موجود داره .
شما میتونید چند روز غذا هایی مختلف رو تست کنید.
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش

نشویل - تنسی : جایی که من زندگی‌ می‌کنم ، شهری کوچک ، با هزینه‌های متوسط ، وضعیت کار بد نیست 
تشکر کنندگان: mina_s ، mahdi357 ، اليزا ، farzad24 ، Eskandari ، sanaz2010 ، aadine ، ساشا ، hassan2
سلام
سفارت آنکارا امروز زمان مصاحبه را آپدیت نمودSmile
تبریک به همه کسانی که کیس نامبرشون تو سایت استBig Grin
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html
تشکر کنندگان: R.F ، farzad24 ، Jav3 ، sanaz2010 ، foad_sh ، aadine ، m.memari
(2010-07-14 ساعت 10:52)m.memari نوشته:  ولی من یه رستوران جالب پیدا کردم که از بلوار آتا ترک خیابان مشروطیت به سمت بالا میروید خیابان دوم یا سوم سمت چپ از هرکی بپرسید ( اووز قازان تپپه ,نرده) بهتون میگه تو اونجا با 5 لیر شما میتونید از سلف سرویس انتخاب کنید :سوپ- پیلو ( همون پلو خودمون) - چهار نوع خورشت ( که فقط یکی روباید انتخاب کنید - دسر هم همینطور چند نوع موجود داره .
شما میتونید چند روز غذا هایی مختلف رو تست کنید.

آره. رستوران جالبی بود آقای معماری عزیز.
خیابون دوم بود و چسبیده به ایستگاه ورودی مترو. ما هر روز اونجا بودیم
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
تشکر کنندگان: aadine ، m.memari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان