موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-07-12 ساعت 23:03)afsan2010 نوشته: سلام به همگی،من و ساشا و اقای دکتر فرمیر امروز کارهای مدیکال را انجام دادیم.راستی بچه ها حتما" وقت دکتر را آنلاین بگیرید.چون امروز شلوغ بود و یکی دو مورد از آنهایی که وقت نگرفته بودند را امروز پذیرش نکرد.(با چشم خودم دیدم).47 دلار بابت آزمایش و 180 دلار بابت واکسن نوبت سوم کزاز و آبله مرغان و ویزیت دکتر دادیم.اگر نوبت سوم کزاز را نزده اید حتما" بزنید 60-70 دلار کاسب می شوید.اگر موقع سربازی زده اید به دکتر بگویید.ما حالا می رویم شام بخوریم.
سلام دوستان مي دونم اينجا جاي مطرح كردن سئوالات پزشكي نيست اما افسان گفته كزاز 3 دوره داره !
مگه فقط هپاتيت نيست كه 3 دورست ؟
شايد هم منظورش همون بوده
شماره کیس:2010as0025xxx
دریافت نامه قبولی:29 JUNE-آنكارا
ارسال فرمهای اول:August 2009
کارنت شدن :July 2010
دریافت نامه دوم:تا امروز كه نرسيده
مصاحبه:24 august
دريافت ويزا:21 Sept
هيچگاه عشق را با محبت، دلسوزي، ترحم و دوست داشتن يكي ندان، همه اينها اجزاء كوچكتر عشق هستند نه خود عشق.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید چون عجله دارم سوالم رو اینجا هم مطرح می کنم: دارالترجمه مدارک ما را به تایید وزارت امور خارجه نرسونده و میگه برای امریکا تایید وزارت امور خارجه لازم نیست! فقط مدارک لیسانسمون رو صبح بردم و دادم دفتر وزارت امورخارجه اصفهان و خواهش و تمنا کردم که بخاطر دو روز تعطیلی کارام عقب افتاده و قبول کرد تا ظهر این دو مدرک رو بهم بده که از اونجا یکراست برم و با بقیه مدارک DHL کنم به آنکارا. آخه من 20 روز دیگه مصاحبه دارم و میترسم DHL هم یه بلایی سرش بیاد و مدارک رو دیر برسونه! ببخشید خل شدم بس که تو این مدت اتفاقای عجیب و غریب افتاد. پس لطفا اگه می دونید زودتر به من بگید که آیا اشکالی نداره ترجمه رسمی مدارکم رو بدون تایید وزارت امورخارجه بفرستم؟
Case Number : 2010AS000275XX
دریافت نامه اول : June 2009
کنسولگری: Ankara
ارسال فرمهای سری اول : July 2009
دریافت نامه دوم: July 18
مصاحبه: August 04
دریافت کلیرنس: 1/2 27 August و 1/2 Sep. 21
تاریخ دریافت ویزا : 1/2 4 Sep. و 1/2 25 Sep.
جمع تقریبی هزینه ها: 7.5 میلیون تومان (دو نفر در سه بار سفر)
موضوعها: 1
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
salam diruz baraye man vacsan TD va vascan VAricella ra zad .ghablan TD zade budam.hala bebib TD chie.
شماره كيس :2010AS23400
كنسولگري :آنكارا
تاريخ كارنت شدن كيس: =VISA BULLETIN FOR JUNE 2010
يا همان روز خوب چهارشنبه 22/2/89
تاريخ مصاحبه: اواسط جولاي
دريافت كليرنس: 23 آگوست يعني 1 شهريور كلير شدم .كلير شدم خدايا خودت از ما بپذير
vısa:27 augest2010
جمع هزينه ها با بليط رفت و برگشت به آمريكا :5 هزار دلار
موضوعها: 3
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
2010-07-13 ساعت 18:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-13 ساعت 18:47 توسط یاشار و ماری.)
(2010-07-13 ساعت 10:29)sanaz2010 نوشته: (2010-07-12 ساعت 23:03)afsan2010 نوشته: سلام به همگی،من و ساشا و اقای دکتر فرمیر امروز کارهای مدیکال را انجام دادیم.راستی بچه ها حتما" وقت دکتر را آنلاین بگیرید.چون امروز شلوغ بود و یکی دو مورد از آنهایی که وقت نگرفته بودند را امروز پذیرش نکرد.(با چشم خودم دیدم).47 دلار بابت آزمایش و 180 دلار بابت واکسن نوبت سوم کزاز و آبله مرغان و ویزیت دکتر دادیم.اگر نوبت سوم کزاز را نزده اید حتما" بزنید 60-70 دلار کاسب می شوید.اگر موقع سربازی زده اید به دکتر بگویید.ما حالا می رویم شام بخوریم.
سلام دوستان مي دونم اينجا جاي مطرح كردن سئوالات پزشكي نيست اما افسان گفته كزاز 3 دوره داره !
مگه فقط هپاتيت نيست كه 3 دورست ؟
شايد هم منظورش همون بوده
سلام، در مورد واکسن کزاز که همون دوگانه بزرگسالان هست باید بگم که سری اول این واکسن که همون واکسن های سه گانه هستن (5 تزریق) در دوران کودکی زده می شه(آخرینش 6-4 سالگی)، بعد از اون هر 10 سال باید یک دوز یادآور یا همون Booster تزریق بشه، پس یکی باید 16 سالگی زده بشه، یکی 26 سالگی و ... بنابراین یه شخص 40 ساله شاید تا حالا 3 بار واکسن Booster زده باشه. امیدوارم تونسته باشم جواب سئوال شما رو داده باشم
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها ما امروز رفتيم مصاحبه،همه چيز خوب پيش رفت.همون باجه ای که رفتيم واسه انگشت نگاری،همون جا يه دفعه گفت قسم بخوريد،کلی جا خورديم فکر کرديم بايد دوباره شماره مون بيفته واسه باجه سووم .ولی متاسفانه کليرنس خورديم.افيسر گفت يک الی دو ماه ديگه سايت رو چک knid.من پرسيدم ما وقت زيادی واسه کلير شدن نداريم.گفت ما حواسمون
هست که تا septemberبشتر وقت ندارين.
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من یه سوال دارم تو انکارا تو مصاحبه چه سوالایی می پرسن؟
درضمن هر چی نگاه می کنم میبینم که فاصله فرستادن فرم های اول با روز مصاحبه- که فرض بر خوش شانسی تازه همون روز ویزا بگیریم- تقریبا 1 سال یا بیشتره پس چرا میگن رفتنتون به یک سالم نمی کشه؟
پس من که 2011 هستم تازه سال دیگه میشه مصاحبم؟
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-14 ساعت 09:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-14 ساعت 09:40 توسط azin.)
(2010-07-14 ساعت 07:48)boshra نوشته: بچه ها من یه سوال دارم تو انکارا تو مصاحبه چه سوالایی می پرسن؟
درضمن هر چی نگاه می کنم میبینم که فاصله فرستادن فرم های اول با روز مصاحبه- که فرض بر خوش شانسی تازه همون روز ویزا بگیریم- تقریبا 1 سال یا بیشتره پس چرا میگن رفتنتون به یک سالم نمی کشه؟
پس من که 2011 هستم تازه سال دیگه میشه مصاحبم؟
دوست عزیز، لطف کنید سفرنامه های دوستان رو بخونید! محض اطلاع عرض کنم که تقریباً همینطوره، البته با توجه به شماره کیستون مراحل امدن نامه دوم و مصاحبه انجام میشه! اگه کیس نامبرتون پائینه که از اکتبر امسال که مراحل کارنت شدن و مصاحبه ها شروع میشه، بسته به اینکه کلیرنس بخورین یا نه، و حتی اینکه کی کلیر بشین؟!! کاراتون طول میکشه! اگه هم کیس نامبرتون بالاست که به احتمال زیاد مصاحبه و تمام مراحل بعدی میکشه به سال 90 شمسی! پس در هر صورت تقریباً 6 ماه الی 14 ماه از تاریخ دریافت نامه اول، کارها طول میکشه! به هر حال این زمان رو مفید استفاده کنید و امیدوار انه کارهاتون رو جمع و جور کنید!
سرافراز باشید!
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
رتبه:
30
11 تشکر در 3 ارسال
2010-07-14 ساعت 10:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-14 ساعت 10:53 توسط m.memari.)
(2010-07-13 ساعت 21:21)dr4mir نوشته: (2010-07-13 ساعت 19:00)setare_ghotbi نوشته: 5- غذا خوردن در آنكارا
به نظر خيليها غذاهاي تركي خوشمزه هستند ولي خوب شايد بهتر باشه چند تا كنسرو از اينجا ببرين. چون نمي شه همش غذاي بيرون را بخورين. فقط كنسروهايي كه مي برين اينجا بجوشونيد كه اگر بعدا نتونستيد اين كارو بكنيد دچار مشكل نشويد. البته همون طور كه قبلا گفتم اگر يك آبجوش كن پنج ليري بگيرين مشكلتون حل مي شه. اونجا كنسرو لوبيا، تن ماهي و دلمه گيرتون مياد كه اگر تاريخ توليدشون 2010 باشه خوشمزه هستن.
ممنون از اطلاعات کامل شما دوست عزيز.
فقط من با اين مورد آخری کاملا مخالفم.من و چنتا از بچه ها الان چند روزه انکارا هستيم، حیف این همه غذاي لذيذ نيست که به جاش کنسرو بخوريم؟
انواع کباب، دونر، مرغ، دسر، سالاد، . . .
اولا ممنون از ستاره عزیز با سفر نامه کامل و خوبش
بله بردن کنسرو زیاد جالب نیست چون ترکیه ای ها تقریبا ذائقه مثل ما دارن ولی در مورد اون صدف ها بگیم من هرکاری کردم بخورم نمی دونم چرا نتونستم حتی پیش خودم گفتم یه شب وقتی حال روحانی بالایی داشتم میام و می خورم ولی بازم نشد و حالا که شما تعریف کردید نمی دونی چقدر حالم گرفته شد .
ولی من یه رستوران جالب پیدا کردم که از بلوار آتا ترک خیابان مشروطیت به سمت بالا میروید خیابان دوم یا سوم سمت چپ از هرکی بپرسید ( اووز قازان تپپه ,نرده) بهتون میگه تو اونجا با 5 لیر شما میتونید از سلف سرویس انتخاب کنید :سوپ- پیلو ( همون پلو خودمون) - چهار نوع خورشت ( که فقط یکی روباید انتخاب کنید - دسر هم همینطور چند نوع موجود داره .
شما میتونید چند روز غذا هایی مختلف رو تست کنید.
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش
نشویل - تنسی : جایی که من زندگی میکنم ، شهری کوچک ، با هزینههای متوسط ، وضعیت کار بد نیست