دوستان عزيز سلام
بلاخره بعد از يك سال تلاش به آخر خط رسيدم.من امروز بدون ويزا ولی با يه دنيا تجربه و خاطرات خوب از آنكارا برگشتم.
قبلا هم اشاره كرده بودم كه به احتمال زياد برگه صورتی، گلبهی يا قرمز را خواهم گرفت و با همين آمادگی عازم شده بودم و متاسفانه همين هم شد.
قصد نوشتن جزييات سفر رو ندارم چون قبلا اكثر نكات گفته شده و قرار شده همسفر های عزيزم؛ ساشا و افسان سفرنامه كامل رو بنويسند.من در چند پاراگراف شرح قضيه رو می نويسم كه برای شما تجربه من در عدم صدور ويزا تكرار نشه.
دوستان، من در زمان ارسال اطلاعات بعد از 10 دوره ثبت نام كاغذی و الكترونيك از طريق فرمهای اينترنتی به اميد اينكه در چند هفته آينده اين امر صورت می پذيرد بصورت متاهل ثبت نام كردم در حالی كه در اوون تاريخ هنوز رسما عقدی صورت نگرفته بود.
همين اشتباه لعنتی باعث ابطلال كيسم شد.در حالی كه بعدا متوجه شدم كه حتی پس از قبولی هم امكان ازدواج هست و موارد زيادی رو ديدم كه هر دو زوج ويزا دريافت كردند با وجود اينكه كه در زمان ثبت نام مجرد بودند.
متاسفانه من در طول يكسال موفق به ازدواج نشدم.موضوع رو چندين نوبت به KCC اطلاع دادم و برام جواب فرستادن كه فرمها قابل قبول است و برای شما زمان مصاحبه تعيين خواهد شد.يكم دلگرم شدم كه شايد اين اشتباه من رو چشمپوشی كنند ولی افسوس . . .
حالا سفرنامه مختصر بنده:
- من ساعت 5 با ايران اير پرواز داشتم. با 3 ساعت تاخير سوار فوكر 100 شديم كه انصافا مثله هواپيمای اسباب بازیه ولی در مجموع پرواز قابل قبولی داشتيم.
- بعد از 2:25 دقيقه پرواز با آنكارا رسيدم.ما ترانسفر داشتيم از جزيره بهشت كه منتظر ما بود كه بعد از 15 دقيقه ساير مسافرها جمع شدند و به سمت هتل رفتيم.
- از فرودگاه تا شهر تقريبا 40 دقيقه طول مي كشيد.در ضمن ما ساعت 11 به وقت آنكارا اوجا بوديم و اتوبوسهای HAVAS به تعداد زياد مشغول سرويس دهی بودند.هتل ما هتل رويال بود(من و ساير بچه های مهاجرسرا كه اونجا بوديم راضی بوديم.به نظر من 8 از 10 رو ميشه بهش داد.)
SafeBox، اينترنت رايگان (در اتاق و در لابی)، محل مناسب ( تا سفارت 5 و تا دكتر 15 دقيقه پياده روی، محله تقريبا آرام، امنيت خوب، پرسنل مودب و مهربان كه 2 نفر هم انگليسی صحبت می كنند و صبحانه خوبی هم داره ولی استخر در حال بازسازی است)
- فردای اوون روز با بچه ها رفتيم برای مديكال.مطب خيلی شلوغ بود.ما مدارك رو تحويل داديم به نوبت برای عكس قفسه سينه و آزمايش خون رفتيم.اوون روز استثناء چون شلوغ بود دكتر بعد از آزمايش معاينه و واكسن رو انجام می داد ولی روال كار اين است كه بعد از آزمايش وقت می گيريد و عصر مراجعه می كنيد.يك روز بعد هم جواب رو دريافت خواهيد كرد.
توصيه من به دوستان اينكه سعی كنيد مديكال رو خيلی دقيقه 90 انجام نديد چون احتمال تكرار آزمايش وجود داره و ممكنه به وقت سفارت نرسيد( مواردی رو ديدم و عكس خود من هم تكرار شد.)
در ضمن آزمايش خون تنها شامل تست سيفيليس(VDRL) و مواد مخدر (VDZE) است و هپاتيت (HBs AB,HBc Ab,HBs Ag)و ايدز (HIV Ab) از پروسه حذف شده است(خيالتان راحت !)
استفاده از قرص كديين دار پاسخ دراگ تست شما رو مثبت خواهد كرد.اكيدا از خوردن آن قبل از آزمايش خودداری كنيد.اين موضوع رو خود دكتر اونگان زمان معاينه به من گفت.
و اما مصاحبه
با هزار اميد آرزو ساعت 6 بيدار شدم (البته اصلا اوون شب خوابم نبرد) و ساعت 7:30 سفارت بوديم.تا سفارت 5 دقيقه بيشتر راه نبود.اين زمان تا آماده شدن بچه ها برای رفتن صرف شد.
من با ساشا در يك زمان وقت داشتيم.تو مسير كلی با هم حرف زديم و خنديدم كه به موضوع مصاحبه فكر نكنيم.
ساعت 8 وارد شديم و بعد از عبور از گيت وارد ساختمان شديم.از جزييات اين قسمت فقط دو نكته با مزه رو بهتون بگم كه اگر اونجا رفتين دقت كنيد باعث ميشه از استرستون كم بشه:
بعد از گيت بازرسی وارد محوطه حياط كه شديد روبروی شما روی ديوار يك تابلو سيگار كشيدن ممنوع نصب شده در اين تابلو دود سيگار بجای اينكه به سمت بالا برود بصورت معكوس پايين می رود.
نكته بعدی اينكه هيچ وقته به لوگويی كه در اوون تصوير يك عقاب هست توجه كرديد؟ در اوون عكس عقاب پاهاش رو 180 درجه باز كرده. من فكر ميكنم به همين دليل يك آرم بين پاهاش چسبودن كه پشتش معلوم نشه و اسلامی باشه !
خلاصه وارد شديم.مدارك رو تحويل داديم و نشستيم تا شماره اعلام بشه.
دوستان از زمانی كه مدارك رو تحويل می ديد تا زمانی كه شماره شما اعلام ميشه پروندتون بررسی و رای نهايی آماده ميشه و هنگامی كه شما مقابل باجه فرا خوانده ميشين كار تمام شده است و فقط چند سوال فرماليته از شما خواهد شد.
( دوستان اگر دلشو رو نداريد از اينجا به بعد رو نخونيد.لازم به توضيح است كه اين اتفاق به صورت نادر تنها در چند مورد انگشت شمار آن هم به علت اشتباهات فاحش رخ داده و در 99% موارد ويزا برای كيس لاتاری صادر خواهد شد.پس نگران نباشيد چون خود من هم می دونستم به احتمال زياد برگه صورتی رو خواهم گرفت)
پای باجه كه رفتم به ميز جولوی آفيسر نگاه كردم. برگه صورتی رو ديدم كه بالاش اسمم نوشته شده بود.نيازی نيست حالم رو براتون بيان كنم.
گفت دستت رو بالا ببر و قسم بخور گفتم من مشكلی دارم در پرونده كه می خوام اعلام كنم.
گفت می دونم، قسم بخور بعدش بگو( خواستم بگم تو كه می خوای همين برگه رو به من بدی ديگه قسم واسه چی بخورم كه يك لحظه متوجه شد كه من دارم برگه رو مي بينم و اونو گذاشت زير برگه ها).
قسم كه خوردم براش موضوع رو توضيح دادم و نامه های پرينت شده رو هم بهش دادم.ولی اصلا به حرفای من توجه نمی كرد و فقط داشت مدارك رو نگاه می كرد.در آخر هم گفت :
It’s a BIG MISTAKE برگه صورتی از زير مدارك بيرون اورد و گفت " من بايد اينو به شما بدم.اين يك قانون است و I’m so sorry "
بهش گفتم شما به من ok داده بوديد. چرا قبلا به من اطلاع نداديد كه كيس من باطل ميشه؟يه برگه زرد رنگ با آرم و نوشته KCC به من نشون داد و گفت KCC از ما خواسته كيس شما رو باطل كنيم.اگر سوالی داريد از KCC بپرسيد و Sorry,Sorry
به همين راحتی آرزوه های منو بر باد داد . . .
يك لحظه فشارم افتاد به سختی تونستم خودم رو جمع كنم و روی پام وايسم. و با ساشا به هتل برگشتيم.می خواستم همون روز با پرواز عصر برگردم ولی دوستان خوبم با من بودند و نگذاشتن تو اوون حالم تنها بمونم.می دونيد تمام برنامه هام بهم خورده بود و نقشه ها نقش بر آب شده بود ولی چاره چيست كه قسمت اين بود.
ولی در طی چند روز بعد در كنار دوستان آنقدر بهمون خوش گذشت كه طعم تلخ مصاحبه تعديل شد.
جاهاي ديدنی كه دوستانم حتما با جزييات براتون خواهد نوشت رو خلاصه می نويسم.
- مراكز خريد آنكامال و خيابان تونالی
- پارك آبی ( در كنار هتل بيوك آنادلو) كه در خارج شهر و نزديك فرودگاه است.ورودی 25 لير دارد.
- مسجد كجا تپه
- بنا ياد بود و موزه آتاترك با نام Ataturk Anit Kabir
- شهر بازی و پارك و درياچه مصنوعی كنارش ( فكر می كنم گنجليك پارك اسمش باشه)
راستی برای تماس با ايران از كارت " آسيا كارت " استفاده كنيد.( 20 دقيقه با ايران می تونيد صحبت كنيد)
هرچند كه خيلی ناراحتم ولی نا اميد نيستم و راه های ديگه رو امتحان خواهم كرد.
در آخر از تمام دوستانم در اين سايت كه در طول مدت اين يك سال در كنارشون بودم.و همسفر های عزيزم ساشا و افسان كه سفر رو جدای از قسمت عدم صدرو ويزا به سفری بياد ماندنی تبديل كردند بسيار متشكرم و برای همتون آرزوی بهترين ها رو دارم.
بازهم به اينجا سر خواهم زد و به سوالات دوستان پاسخ خواهم داد.
زنده باد آزادی
امير - تيرماه 89
اين هم متن نامه ای كه علت ابطال كيس رو برام توضيح دادن !!!
Dear Mr.??? :
Please be advised that your application for a DV lottery was denied because of your "invalid" entry. In your DV lottery entry, you entered Ms. ??? as your spouse, however, you were not married at that time. This made your application invalid. Although the KCC processed your DV case up to the appointment schedule stage, although they were aware that you were single during the whole processing, at any rate, the final decision is made by a consular officer, who has the sole authority to issue or deny the visa applicants according to their status'. Unfortunately, due to the above facts, your application for a DV immigrant visa was denied and it is final.
We hope this information will be of help to you.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
تاریخ دریافت نامه قبولی : Jun-28-2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : Jul-11-2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jul 2010
تاریخ دریافت نامه دوم : (ايميل 1 Jun، پست 24 Jun)
تاریخ مصاحبه : Jul 2010
دریافت VISA :
هــــرگــــز
هزینه ها : 2,000,000 تومان