کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
(2010-07-17 ساعت 12:36)seravin نوشته:  
(2010-07-17 ساعت 12:30)pouya.pouya نوشته:  سلام دوستان
این امکان پذیر هست که بعد از کلیر شدن دوباره آزمایش پزشکی انجام بدیم تا مهلت ویزامون افزایش پیدا کنه؟

بله امکان پذیر هست به شرطی که شما مدت زمانی حدود 5 ماه منتظر کلیرنس باشید و وقتی کلیر شدید ویزای شما حدود 1 ماه از تاریخ انقضاش مونده باشه. در این صورت امکان داره که سفارت به شما اجازه بده که آزمایش مجدد بدید و تاریخ انقضای ویزا رو از تاریخ مدیکال جدید محاسبه کنه

ممنون از جوابتون...امکان داره مرجعش رو بگید...می خوام بیشتر درباره اش بدونم
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان:
(2010-07-18 ساعت 11:45)pouya.pouya نوشته:  
این امکان پذیر هست که بعد از کلیر شدن دوباره آزمایش پزشکی انجام بدیم تا مهلت ویزامون افزایش پیدا کنه؟

بله امکان پذیر هست به شرطی که شما مدت زمانی حدود 5 ماه منتظر کلیرنس باشید و وقتی کلیر شدید ویزای شما حدود 1 ماه از تاریخ انقضاش مونده باشه. در این صورت امکان داره که سفارت به شما اجازه بده که آزمایش مجدد بدید و تاریخ انقضای ویزا رو از تاریخ مدیکال جدید محاسبه کنه

مرجعش خودم هستم
ما کلیر شدنمون 50 روز طول کشید و وقتی هم کلیر شدیم سریع نرفتیم سفارت و حدود یک ماه بعد از اومدن کلیر رفتیم یعنی 80 روز از مدیکالمون گذشته بود قبل از رفتن به ترکیه وقتی هم از اونگان خواستم وقت برا مدیکال بگیرم می بایستی تاریخ مدیکال قبلی رو وارد میکردم بعد از اینکه از اونگان وقت گرفتم و منتظر کانفرمیشن اونگان شدم فردای همون روز کانفرم اونگان اومد ولی ازم پرسید که سفارت به شما گفته که مدیکال مجدد بدید ؟من هم یه ایمیل به سفارت در این مورد زدم که من قصد دارم مدیکال رو دوباره انجام بدم ولی سفارت جواب ایمیل رو نداد و ما هم بدون تایید سفارت رفتیم آنکارا جمعه وقت دکتر داشتیم وقتی رفتیم مطب دکتر تا ما رو دید گفت مجوز سفارت برا مدیکال مجدد داری گفتم نه گفت برو سفارت و مجوز مدیکال مجدد بگیر (در اینجا لازم میدونم از دوست خوبم پوریا راهواری که خیلی سعی کرد تا نظر اونگان رو عوض کنه و حتی رایزنی با سفارت تا بتونه مجوز مدیکال مجدد بگیره تشکر کنم)خلاصه مطلب اینکه چون وقت تحویل پاس ها هم تا روز پنجشنبه بود و سفارت هم جمعه کسی رو ویزیت نمیکرد ما موندیم تا دوشنبه ساعت یک و نیم وقتی رفتم سفارت پیش آفیسر مشکل رو به ایشون گفتم وقتی تاریخ مدیکال قبلی رو دید گفته شما نمیتونی مدیکال مجدد بدی به این دلیل که برای خودتون ضرر داره چون شما 3 ماه پیش ایکس ری شدید و الان ما نمیتونیم این اجازه رو بدیم من هم دیگه اصرار نکردم و واقعا چونه زدن در این مورد رو بی فایده دیدم پاس ها رو تحویل دادم و ویزاها رو گرفتیم.
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: Jav3 ، sam_hash ، azin ، laili ، Taraneh ، R.F ، m.amjadi ، Eskandari ، اليزا ، adl ، kianoush ، sanaz2010 ، pouya.pouya ، Hossein81 ، megaholding ، free_free ، alireza_iv ، HAZARA
(2010-07-17 ساعت 21:17)mina_s نوشته:  بچه ها کسی از dr4mir خبری نداره؟ یادمه میگفت یه اشتباهی تو ثبت اطلاعاتش کرده بوده؟ انشاله به خیر گذشته باشه
سلام ممنون که یاد من بودید متاسفانه به خیر نگذشت و اگه بچه ها باهام نبودن نمیدونم این یک هفته رو چطور سر میکردم.امروز بر میگردم و براتون مینویسم
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : Aug 2011
كارنت : Oct 2011
فرمهای مصاحبه : Oct 2011
مصاحبه : 23Nov11
ويزا : 24Nov11
تشکر کنندگان: sanaz2010 ، azin ، R.F ، اليزا ، farzad24 ، Eskandari ، sam_hash ، hasti_banoo ، free_free ، HAZARA
(2010-07-18 ساعت 17:56)dr4mir نوشته:  
(2010-07-17 ساعت 21:17)mina_s نوشته:  بچه ها کسی از dr4mir خبری نداره؟ یادمه میگفت یه اشتباهی تو ثبت اطلاعاتش کرده بوده؟ انشاله به خیر گذشته باشه
سلام ممنون که یاد من بودید متاسفانه به خیر نگذشت و اگه بچه ها باهام نبودن نمیدونم این یک هفته رو چطور سر میکردم.امروز بر میگردم و براتون مینویسم

ای بابا آخه واسه چی؟ یعنی چی به خیر نگذشت؟ نمیدونم چی بگم ، فقط اینو میدونم این بار یک حکمتی تو کار بوده. انشاله مهر ماه برای لاتاری 2012 دوباره شانستون رو امتحان کنید و اینبار با دقت تمام فرمتون رو پر کنید.
به امید موفقیت شما
تشکر کنندگان: farzad24 ، HAZARA
(2010-07-18 ساعت 12:51)seravin نوشته:  

مرجعش خودم هستم
ما کلیر شدنمون 50 روز طول کشید و وقتی هم کلیر شدیم سریع نرفتیم سفارت و حدود یک ماه بعد از اومدن کلیر رفتیم یعنی 80 روز از مدیکالمون گذشته بود قبل از رفتن به ترکیه وقتی هم از اونگان خواستم وقت برا مدیکال بگیرم می بایستی تاریخ مدیکال قبلی رو وارد میکردم بعد از اینکه از اونگان وقت گرفتم و منتظر کانفرمیشن اونگان شدم فردای همون روز کانفرم اونگان اومد ولی ازم پرسید که سفارت به شما گفته که مدیکال مجدد بدید ؟من هم یه ایمیل به سفارت در این مورد زدم که من قصد دارم مدیکال رو دوباره انجام بدم ولی سفارت جواب ایمیل رو نداد و ما هم بدون تایید سفارت رفتیم آنکارا جمعه وقت دکتر داشتیم وقتی رفتیم مطب دکتر تا ما رو دید گفت مجوز سفارت برا مدیکال مجدد داری گفتم نه گفت برو سفارت و مجوز مدیکال مجدد بگیر (در اینجا لازم میدونم از دوست خوبم پوریا راهواری که خیلی سعی کرد تا نظر اونگان رو عوض کنه و حتی رایزنی با سفارت تا بتونه مجوز مدیکال مجدد بگیره تشکر کنم)خلاصه مطلب اینکه چون وقت تحویل پاس ها هم تا روز پنجشنبه بود و سفارت هم جمعه کسی رو ویزیت نمیکرد ما موندیم تا دوشنبه ساعت یک و نیم وقتی رفتم سفارت پیش آفیسر مشکل رو به ایشون گفتم وقتی تاریخ مدیکال قبلی رو دید گفته شما نمیتونی مدیکال مجدد بدی به این دلیل که برای خودتون ضرر داره چون شما 3 ماه پیش ایکس ری شدید و الان ما نمیتونیم این اجازه رو بدیم من هم دیگه اصرار نکردم و واقعا چونه زدن در این مورد رو بی فایده دیدم پاس ها رو تحویل دادم و ویزاها رو گرفتیم.

دوست عزیز در نهایت اگر کسی احیانا بخواد زمان ویزاش رو افزایش بده بهترین پیشنهاتون چیه؟

به نظر خودتون موفق به انجام این کار نشدین!

اگر درست متوجه شده باشم یعنی اگر سفارت پس از کلیرنس اعلام کرد که بیایید ویزاتون حاضره نریم برای گرفتن ویزا تا چند ماه بعد؟! درست متوجه شدم؟
تشکر کنندگان:
سفرنامه من

اول از همه ببخشید از تاخیر!
خوب بریم سر سفرنامه. من تمام سعی خودم رو کردم که سفرنامه ی جمع و جوری بنویسم ولی خوب زیاد موفق نشدم!! بیشتر ترجیح دادم مراحل رو با ذکر مدارک و ... توضیح بدم تا سفرنامه ی کاملی باشه برای دوستان عزیزی که هنوز نرفتن البته قسمت هایی هم تو خودسانسوری حذف شدن!
(حالا 2 خط پایین تر رو بخونید. بعضی جاهارو گذاشتم که خودتون سانسور کنید و نخونید!!)به هر حال امیدوارم این سفرنامه بتونه ذره ای از لطف و کمک مهاجرسرا و دوستان رو جبران کنه.

*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*

[عکس: attachment.php?aid=1509]
***راهنمای خواندن سفرنامه : نکات مهم و متن اصلی به صورت Bold هستن و اگه وقت داشتین قسمت پایینشون حاشیه و نظرات شخصیمه که می تونید بخونید.

[عکس: attachment.php?aid=1525]
پرواز:
روز 1شنبه ای اواخر اردیبهشت ماه, من به همراه مامان ساعت 6 صبح با پرواز ترکیش به آنکارا رفتیم. هواپیما با 30 دقیقه تاخیر ساعت 6.30 حرکت کرد و از اونجایی که تور از جزیره بهشت گرفته بودیم،‌ پوریای عزیز تو فرودگاه آنکارا منتظر بود و مسافرینش رو به هتل ها برد.
*از اونجایی که در این ایرلاین مسافرین زیادی رفت و آمد ندارند یه هواپیما کوچیک تو این خط هست. فاصله بین صندلی ها واقعا کم بود و اگه می خواستید مثل من یه خوابی کنید سخت در اشتباه بودید! البته هواپیمایی که برگشتیم بهتر از رفتنی بود. راستی یه چیز جالب!! وقتی از هواپیما پیاده میشین و وارد تونلی میشید که به فرودگاه متصلِ یک بوی بسیار مطبوع به مشامتون خواهد خورد!!!!!!! چیه؟ این همه به به و چه چه کردین که چقدر سر سبز این اطراف و.. الکی که نبوده. کود دادن پاش! خلاصه ما که از این استقبال بویایی بسیار شگفت زده شدیم!

[عکس: attachment.php?aid=1529]
هتل:
هتل ما ددمان،بلوک ب بود. بزرگ ترین نعمت هتل ددمان از نظر من اینترنت نا محدود و رایگانش هست. صبحانه اش خوبه و اگه هوا بارونی نباشه و بتونید تو تراسش بشینید و صبحانه میل کنید که چه بهتر. اتاقاش هم سیف باکس داره و سشوار(اینو میگم چون قبلا بعضی ها گفتن نداره!)
* ما حدود ساعت 10 رسیدیم هتل و رسپشن به پوریا قول داد که دیگه تا ساعت 12 12.30 اتاق ها رو تحویل بدن .اما چه خیال باطلی!! ما تا ساعت 2.30 تو لابی هتل نشسته بودیم! اتاق های همسفرها کم کم حاضر شد و آخرین نفر ساعت 2 بهش اتاق رو دادن اما ما هر چی میگفتیم هی می گفتن هنوز اتاق حاضر نشده. من نمی دونم نفر قبلی تو اون اتاق چی کار کرده بود که هی آماده نمیشد!!(البته اتاق خوبی بود چون به خاطر کنج بودنش بزرگتر از اتاق های دیگه بود.) دیگه خودتون خستگی و بی خوابی این ساعت ها رو حساب کنید! تنها ناجی من تو این ساعت های بی کاری تو لابی, اینترنت هتل بود! که همون اول رفتم یوزر و پسوورد مربوطه رو گرفتم و راهش انداختم!

[عکس: attachment.php?aid=1512]
صبح روز مدیکال:
مدارک مورد نیاز: پاسپورت - 2قطعه عکس - کارت بین المللی واکسن - پرینت وقت دکتر – برگه ی شماره کیس(تو نامه دوم)
برای رسیدن به مطب دکتر از هتل ددمان پیاده می تونید برید. تاکسی هم میشه با 5 تا 6 لیر. با اینکه وقت دارید اما به ساعتش توجه نکنید،‌ چون برای کارهایی که صبح باید انجام بدید(آزمایش خون و عکس قفسه سینه)برگه ای که وقت گرفتید رو نمی بینن(البته بعدا از ما خواستن.پایین تر هست.) بلکه به ترتیب پاسپورت ها که مراجعه کننده ها میدن صدا می کنن. پس بهتره همون اول وقت اونجا باشید.

* من ساعت 9 صبح با آذین عزیز تو مطب قرار داشتیم.تو مطب خود دکتر 1 عکس رو دادم و بعد هم پاسپورتم رو دید و داد که امضا کنم( امضای تو فرم اول رو کردم.) بعد هم فرستادمون طبقه 5. متاسفانه اون روز واقعا روز شلوغی بود و ما زمان زیادی رو معطل شدیم. که البته یکی از دلایلش بی دقتی منشی های عزیز بود! اونی که پاس هارو میگرفت از راست میچید رو میز پشت سرشون و اونی هم که پاس هارو برمیداشت تا صدا کنه،‌ باز از راست برمی داشت!! که البته از اونجایی که آذین عزیز کاملا به زبان ترکی مسلط بود رفت وقتها رو درست کرد و کلی هم به منشی ها کمک کرد!!

خوب وقتی نوبتتون میشه و صداتون کردن باید برید و مبلغ 50$ بپردازید.(به لیر هم میگیرن.) مرحله اول آزمایش خون هست تو همون سالنی که هستید انتها گوشه سمت چپ یه پارتیشن هست و پشتش یه پرستار و یه صندلی که شما روش می شینید و ازتون خون میگیرند. خون گرفتنش بدون هیچ درد و خیلی راحت هست.
رو به روی همین جا یه اتاق هست که وارد میشید و پروندتون اونجا روی یه میز قرار گرفته شده و به نوبت برای انجام عکس قفسه سینه افراد وارد یه اتاق دیگه تو همون جا میشن. وقتی نوبتتون شد وارد میشید،‌ بعد از تعویض لباستون با کاور سبز رنگ،‌ پرستار راهنماییتون میکنه تا رو به روی محل مربوطه باستید،‌ میگه نفس نکش و بعد چند ثانیه تموم میشه. بعدش دیگه کار تو این طبقه تموم شده. باید به مطب دکتر برگردید و برای عصر اون روز وقت بگیرید. بر خلاف اینکه طبق گفته ی دوستان بدون وقت هم میشه رفت از ما برگه وقتمون رو خواستن. مصاحبه من که 5شنبه بود ساعت 5:30 وقت دادن و به آذین که 4شنبه بود 4:30.

[عکس: attachment.php?aid=1513]
معاینه پزشکی :

من ساعت 5 رفتم دکتر و نزدیک ساعت 6 نوبتم شد. دکتر اونگان اومد بیرون پروندم رو گرفت،‌ یه نگاهی کرد و گفت رزا! منم پاشدم و دنبالش وارد اتاق شدم. شروع کرد به سوال کردن و تیک زدن تو پرونده. (اولش با مخلوط فارسی , ترکی انگلیسی حرف زدم اما خودش فارسی در حد اینکه کار راه بیفته بلده و نیازی به زحمت کشیدن ما نیست!!) در مورد بیماری و جراحی و .. همینجوری تند تند تیک میزد واسه خودش!
معاینه چشمش در حد یه سوال بود : چشمات خوب میبینه؟! – بله!

این بخش که تموم شد گفت خوب پاشو برو اونور! من گفتم اوه ! الان که می خواد واکسن بزنه و طبق تجربیاتی هم که از سفرنامه ها داشتم که تا بیای حرف بزنی واکسن رو زده،‌ قبل اینکه پاشم شروع کردم به توضیح دادن که من بچه بودم آبله مرغون گرفتم تازه بعدش هم زُنا گرفتم ،‌ همه ی مریضی هایی که بچه گی گرفتم رو گفتم و بعد هم چون کمی حالت سرماخورده گی داشتم و کاملا مشهود بود به اون هم اشاره کردم که خیالم راحت بشه آنفولانزا هم نمیزنه! کارت واکسنم هم کامل بود و گفتم دیگه عمرا بتونه به من چیزی بزنه و الانه که دکتر اونگان تسلیم میشه و تقاص همه ی واکسن هایی که به بچه ها زده رو ازش پس میگیرم!!=))
اما دکتر نگاهی کرد و گفت می ترسی؟! گفتم نه،‌ ولی خواستم بدونید که همه چی کامله کامله! :-"
گفت خوب حالا برو رو تخت! فعلا وقت معاینه بود. یه معاینه ساده کرد و گفت پاشو رو اون صندلی بشین! گفتم Oo!! و خودشم رفت تا واکسن آماده کنه!!
گفتم می خواین چی بزنید؟! اومد سمتم با 2 تا واکسن! و بعد هم در یک حرکت آکروباتیک در حالی که دو تا واکسن تو یه دستش بود اولی رو زد به بازوم و سریع واکسن دوم رو زد 5cm پایین ترش! و نگفت که چه واکسنی هم زده! دیفتری-کزاز (واسه بار 3!) وآبله مرغون!! بعد هم اومدم بیرون و 180$ دادم وگفتن فردا ساعت 3.30 به بعد میتونی بیای بگیری. ماهم فردا رفتیم و منشی گفت مشکلی نبود و پاکت و سی دی رو تحویل داد.

* همونطور که قبلا هم دوستان در سفرنامه هاشون اشاره کرده بودن! من هم تایید میکنم که ایشون هیچ واکسنی تزریق نمیکنه! فقط یه سوزن میکنه تو دست آدم و در میاره همین! اصلا هیچی وارد دست آدم نمیشه و به ثانیه هم نمیکشه. جالبه وقتی پرسیدم به خاطر سرماخوردگیم و ضعیف شدن بدنم با این واکسن ها ممکن تب کنم؟ خندید! میخواستم بگم والا ما هر وقت واکسن زدیم گفتن امکان تب هست, حالا این واکسنای شما الکیه دیگه اون یه چیز دیگس!
من که اصلا از دکتر خوشم نیمد. چون همون روز یکی از همسفرهام پیش خانوم اونگان رفته بود و اون 1 واکسن که زده بود،‌ تا اومده بود دومی رو بزنه همونجا سریع عذر خواهی کرده بود و گفته بود نباید رو یه بازو بزنم! من به دلایل پزشکی که میشه یا نمیشه کار ندارم اما این که اونجوری دکتر زد واقعا خیلی بد بود. و جای واکسن دومی که زده بود خون اومد و تا چند روز کاملا کبود بود. بد زده بود خوب!! تازه من اون موقع فکر کرده بودم واکسنش یکیش دیفتیری کزاز هست ولی الان که اومدم واسه سفرنامم دوباره کارت واکسنم رو چک کنم دیدم آبله مرغونه! باز شاکی شدم از دست دکتتتتتتتتتتتتر!

[عکس: attachment.php?aid=1514]
سفارت:
*خوب مصاحبه من روز 5شنبه ساعت 8:15 بود و صبح ساعت 8 جلوی سفارت بودم. اولش تقریبا صفی در کار نمود و همینجوری همه ایستاده بودن. بعد که مامور مخصوص در رو باز کرد و گفت گرین کارتی ها سمت راست و بقیه سمت چپ تا ما (من و2تا از هم هتلی ها) بیایم بریم جلو،‌دیدم ای دل غافل! موندیم ته صف! بگذریم که کلی هم گفتم بجنبید،‌ باید بریم اون جلوها ! ولی خوب نشد.(البته بعدا معلوم شد فرقی نداشت.میرسیم به اونجام!) خلاصه بعد کمی ایستادن مامور گفت مسن ها و کسانی که بچه دارن می تونن برن تو و باز هم ما ایستادیم.
بلاخره مامور شروع کرد از روی لیست اسامی رو صدا کردن. اول چند نفر رو از صف دست چپ صدا کرد و بعد شروع کرد سمت راست و نفر دوم از این صف نوبت من بود. برگه یی که تو نامه دوم بود (تعیین زمان مصاحبه) رو ازم نخواست و فقط پاسپورت رو نگاه کرد و رفتم تو!
یه نیمچه حیاط بود که پشت نفرات جلویی ایستاده بودم و دونه دونه میرفتن داخل یه اتاقک. وقتی وارد اتاق شدم کیف مدارکم رو گذاشتم تو دستگاه رد بشه و خودم هم از جای مخصوص رد شدم.( در صورتی که گوشی،‌فلش و ... همراهتون باشه ازتون میگیرن و یه شماره میدن و برگشتنی تحویل میگیرید.)
بعد از اینجا باز وارد یه حیاط دیگه شدم که همون چند نفر جلوم بودن. جلومون یه در بود. (اطرافش هم شیشه ای که داخل دیده میشد.)
خانومی که تو بود کار هر کس رو که میکرد تق در رو میزد که باز بشه و نفر بعدی بره تو.
نوبت من شد و تق! خانوم ایرانی خوش برخودی بود و گفت مدارکت رو بده. گفتم اصلِ ترجمه هارو فرستادم. گفته همه رو؟ گفتم بله و اصل شناسنامه،‌ کارت ملی،‌ پاسپورت،‌ دیپلم و پیش و فوق دیپلم و کارت دانشجویی رو دادم. گفت آخرین مدرک تحصیلیت چیه؟ گفتم فوق دیپلم . اما الان دانشجوی لیسانسم و تو فرم هام ذکر کردم. بعد گفت گواهی یا تاییدی از دانشگاهت داری؟ گفتم نه،‌ کارت دانشجوییم و ترجمش هست. گفت باشه . بعد هم گفت فارسی یا انگلیسی؟ فارسی. شمارم رو بهم داد. بعد وارد سالن شدم. یه سالن بود با چندین ردیف صندلی رو به دیوار!! که یه تلویزیون به دیوارش بود و داشت اخبار به زبان ترکی با صدای خیلی کم پخش می کرد!

وقتی می خواید بشینید حواستون به چند نکته باشه. اگه ترجیح میدید قبل مصاحبه اطرافتون آروم باشه و آرامش داشته باشید نزدیک قسمت بازی بچه ها نشینید. تو صندلی ردیف ها ی اول هم نشینید چون دستگاهی که شماره رو نشون میده و بوق میزنه اون بالاست و بعد یه مدت گردن درد میگیرید!
برای اولین بار که شماره افتاد باجه 7 و برای انگشتنگاری. بعد مدت بیشتری نشستم و شماره افتاده باجه (3 بود یا4؟!) برای دادن 775 $ . دوباره نشستن و بلاخره شماره برای بار سوم افتاد و باجه 6. رفتم جلو باجه. افیسرم همون خانومی بود که فارسی رو بانمک حرف میزنه! صدای بلندگوش بلند بود و کسانی که اطراف ایستادن همه چی رو میشنیدن. (جلوی باجه صندلی برای نشستن نیست و باید بیاستید. البته جا برای گذاشتن مدارک و دست هست!)

[عکس: attachment.php?aid=1535]
و لحظه موعود فرا میرسد:

اول از همه قسم. گفتم چند جا فرق بین فرم اولم هست و گفت بگو. گفتم و دونه دونه از رو فرم اولم خط زد و درستش روبالاش نوشت.( تو قسمت تحصیلی اسم دانشگاه و ...با ترجمه ها تطبیق نبود و ...)
خوب حالا قسم بخور. اون می گفت و من تکرار می کردم. می تونم بگم تو زمانی که من قسم میخوردم اصلا پلک نزد و صاف داشت تو چشمام نگاه میکرد.(
اونها واقعا روانشناس های ماهری هستن و اگه دروغ بگید یا لغزشی داشته باشید متوجه میشن. تو کیس ما البته اصولا دروغ و ... که نداریم. اما تو کیس های ازدواج به چشم خودم دیدم که یکی که ازدواج صوری بود رو بهش شک کردن و برگه آبی گرفت تا مدارک بیشتری بیاره.)
خلاااااااااصه! قسم که تموم شد شروع کرد به نگاه کردن فرم و مدارک.
قسمت تحصیلی رو نگاه کرد:
-چی کار میکنی؟ -- دانشجوام.
برگه های اسپانسر رو نگاه کرد و اسم اسپانسر رو نمی تونست بخونه و گفتم.
نگاه به برگه های مالیاتی.
- برگه مالیاتیش کو؟! --W2 هست.
- نه, این نه. اون یکیش. -- 1040؟
- آره. اون رو نداری؟ -- نه.
- اوکی.( فکر کردم بی خیال شد!)
فرم دوم رو نگاه کرد. -تا حالا امریکا رفتی؟ --نه.(و این آخرین سوالش بود!!)
میکروفن رو قطع کرد و رفت عقب و با افیسر کناری صحبت کرد!! کمی از اندکی بیشتر, مونده بودم که چی شد که رفت مشورت کنه!
بعد چند ثانیه اومد جلو و فرم هارو مرتب کرد و من برگه آبی رو دیدم و گفت از 2 تا 5...( اینجا در همین هزارم ثانیه بقیش رو خوندم که میگه 2 تا 5 هفته ی دیگه سایت رو چک کن! واقعا مونده بودم که کیس من که موردی نداشت! نه شغل دولتی نه چیزیییی . کلیر واسه چییییییییی؟!) که ادامه داد 2تا 5 شنبه بیا فرم 1040 رو بده! (آخیششششششششششششش .اینو که خودم می دونستم ممکن گیر بدن! یادتونه همیشه حرف این بود که کارمند W2 و کارفرما 1040. اما جدیدا گیر دادن و تقریبا از اکثر بچه ها جفتش رو می خوان.)
-- میشه امروز واستون بیارم؟ -میتونی؟ --بله. میگم اسپانسرم بفرسته. به سفارت می تونه فکس کنه؟
- نه. خودت بگیر و 1 به بعد بیار. --خودتون هستید؟ -شاید نباشم. همکارام هستن و ازت میگیرن . اینم رسید پولت همرات باشه. -- مرسی. -لبخند --لبخند!
برگه آبی رو گرفتم. تو یه قسمت فرم که نوشته بود برگه مالیاتی 1040 وW2 ضربدر قرمز خورده بود. صفحه اولش هم کنار پاسپورت ضربدر بود.

*زود اومدم بیرون رفتم هتل و زنگ زدم اسپانسر. واسم ایمیل کرد. تو هتل پیرینت گرفتم و ساعت 1 رفتم دم سفارت. بعد مدتی که مامورش اومد و باز هم صف بود . برگه آبی رو نشونش دادم و گفت برو تو. ما برگه آبی هارو زودتر راه دادن + یه سری دانشجوی ترک که مصاحبه داشتن.( اون چند روز که اونجا بودم بعضی هارو که مصاحبشون صبح بود رو انداختن ظهر. البته هیچ کدوم کیس لاتاری نبودن. نوبت که بهشون نمیرسید میگفتن 1 به بعد بیاین. احتمالا به خاطر شلوغی بود.)
رفتم تو. همون مراحل قبلی. دوباره شماره گرفتم و رفتم تو نشستم. 1 نفر جلوم بود و بعد شماره ی من افتاد. رفتم باجه 6 یه خانم دیگه بود. انگلیسی حرف میزد. برگه آبی رو دادم وفرم ها. فرم هارو حتی نگاهم نکرد. گفت پاسپورت. دادم و برگه ای که مربوط به UPS بود بهم داد. و تمام
رفتم UPS. ( میتونید از قبل کارت هتل رو بگیرید و شماره اتاقتون رو روش بنویسد و اونجا نشون بدید.) البته وقتی گفتم ددمان خودش آدرس رو زد. پرسیدم کی میاد؟ گفت ایشالا شنبه. چه ساعتی؟ 10 به بعد هتل باش.(اینارو من واسه تمرین ترکی, ترکی حرف میزدم اونم واسه تمرین فارسی, فارسی!!!!)

[عکس: attachment.php?aid=1528]
: UPS
پستچی 2 روز بعد یعنی شنبه حدود 12.30 ظهر اومد . اگه تو لابی هم نباشید به اتاقتون زنگ می زنن. در کل هم وقتی قبض ups رو گرفتید از روی سایتش میتونید راحت چک کنید که بسته کجاس و کی تحویل داده میشه به پستچی و ...

پرواز برگشتمون هم شنبه شب ساعت 11.30 بود.

[عکس: attachment.php?aid=1536]
متفرقه :
در مورد خرید و غذا و ... هم قبلا زیاد گفتن. منم چندتا مورد رو مروری و کوتاه میگم.
**تمام برند ها همه جا شعبه دارن , خیابان آتاتورک و تونالی برای خرید خوبن. مرکز خرید آنکامال هم همینطور.
*غذا هم نزدیک ترین فست فودها به ددمان همون Burger King و Macdonald و.. هست تو خیابان آتاتورک. اگه رفتین آنکامال طبقه پایینش یه رستوران غذای ترکی بود که اسکندر کبابش عالی بود.
منقل کباب هم تو تونالی خوب بود. البته رستوران شیک و .. نیست, بیشتر شبیه سفره خانه و رستوران سنتی ایناس.
یه simit sarayi هست که خیلی simit های خوشمزه ای داره.(simit نون معروف ترکیه هست.) اینجا انواع نون های خوشمزه رو داره. غذا هم داره. اگه ترجیح میدید پیتزای خود ترکیه رو نخورید , اینجا پیتزاهای خوشمزه ای داره و با ذائقه ما هم سازگارتر. جاشم به ددمان خیلی نزدیک بود. از ددمان که بیاین بیرون و وارد خیابونش بشید. خیابون رو که بیاید پایین می رسید به یه 4راه مانند .بعد سمت چپ اونور خیابون هستش. 2تا در داره که دومین درش تو خیابونی که میریم سمت سفارت و .. باز میشه.
**اگه تونستید حتما سری به مقبره آتاتورک بزنید. واقعا قشنگِ.یه باغ بزرگ و موزه و مقبره و بنای زیبا و ... .
تو یه قسمت هدایایی که پادشاهان و سران کشور های مختلف به آتاتورک هدیه دادن هست . شما شمشیر زیبایی که رضا شاه هدیه داده رو خواهد دید. و همینطور چند نامه با خط خوش به زبان فارسی , عکس و ...

*در آخر بگم که ترکیه کشور زیبایی هست. استانبول شهر توریستی تر و تاریخی تری هست و آنکارا به خاطر پایتخت بودن سیاسی تر. و مسافرانی هم که به آنکارا میرن بیشتر برای سفارت و .. هست.
مردمان ترک انسان های مهربانی هستن و اهل کمک کردن و راهنمایی. در مورد زبان با اینکه خیلی هاشون انگلیسی بلد نیستن اما وقتی سوالی بپرسین هر جور شده کمکتون میکنن. من تا جایی که بلد بودم با کمک گرفتن از مامان سعی میکردم باهاشون صحبت کنم تا بتونم زبانشون رو بیشتر یاد بگیرم و خیلی هم لذت میبردم. امیدوارم دوستان دیگری هم که میرن نهایت لذت رو از این سفر مهم! ببرند.

[عکس: attachment.php?aid=1539]
تقدیر و تشکر :
از ادمین عزیز واقعا ممنون به خاطر تاسیس این سایت عالی تا ما, هم به جواب همه ی سوالامون برسیم و هم دوستان فوق العاده خوبی پیدا کنیم.
از دوستان مدیر به خصوص ساسان و لیلی عزیز و همینطور تک تک بچه ها که تو این 1 ساله واقعا به من و بقیه کمک کردن ممنونم.
سفرنامه ها و پاسخ دوستان همه توش نکاتی بود که واقعا دونستنشون لازم بود و دلیل اینکه اکثرمون هم بدون مشکل ویزامون رو گرفتیم همین همدلی و کمکی بود که همه بدون چشم داشتی به هم انجام میدادن.
تشکر ویژه هم از دوستای خوبم شادی عزیزم , نامی و شاهین که بی نهایت به من کمک کردن و امیدوارم بتونم جبران کنم.

و این بود حسن ختام سفرنامه ی من.
به امید بهترین ها برای دوستان مهاجرسرا.
رزا

فایل‌های پیوست عکس(ها)

چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
سلام به همگي ،من ديشب با يك فقره برگه آبي برگشتم.به من گفت به طور نرمال 4 هفته طول مي كشه تا تمام بشه. در مورد مهلت پايان سپتامبر هم سوال كردم كه گفت ما در مورد كيس لاتاري نهايت تلاشمان را مي كنيم كه قبل از اين زمان تمام شود و 9/99 درصد هم اين اتفاق مي افتد.در اولين فرصت سفرنامه ام را مي نويسم.
سفر با ساشا و دكتر فوق العاده بود.
شماره كيس :2010AS23400
كنسولگري :آنكارا
تاريخ كارنت شدن كيس: =VISA BULLETIN FOR JUNE 2010
يا همان روز خوب چهارشنبه 22/2/89
تاريخ مصاحبه: اواسط جولاي
دريافت كليرنس: 23 آگوست يعني 1 شهريور كلير شدم .كلير شدم خدايا خودت از ما بپذيرWink
vısa:27 augest2010
جمع هزينه ها با بليط رفت و برگشت به آمريكا :‌5 هزار دلار
(2010-07-19 ساعت 00:06)megaholding نوشته:  
(2010-07-18 ساعت 12:51)seravin نوشته:  

مرجعش خودم هستم

دوست عزیز در نهایت اگر کسی احیانا بخواد زمان ویزاش رو افزایش بده بهترین پیشنهاتون چیه؟

به نظر خودتون موفق به انجام این کار نشدین!

اگر درست متوجه شده باشم یعنی اگر سفارت پس از کلیرنس اعلام کرد که بیایید ویزاتون حاضره نریم برای گرفتن ویزا تا چند ماه بعد؟! درست متوجه شدم؟
شاید من نتونستم درست منظورم رو برسونم
نه دوست خوبم اینطوری نیست که کلیر شما بیاد و شما نرید چون کلیر حدود 100 روز که ازش بگذره و شما نرید برای گرفتن ویزا باطل میشه و دوباره پروسه کلیرنس برای شما تکرار میشه
منظور دقیق من اینه که کسانی میتونن آزمایش مجدد بدن که حداقل 5 ماهی از مدیکال قبلیشون گذشته باشه و کلیر بشن نه اینکه مثلا بعد از یک ماه از مدیکال کلیر بشن و نرن ویزا بگیرن تا بتونن مدیکال مجدد بدن.
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: megaholding ، HAZARA
سلام بر همگی
میخوام بپرسم میشه جواب مدیکال را فردای روز مصاحبه به سفارت ارائه کرد؟؟
اگه دوستانی که خودشون با چنین موردی برخورد کردند جواب بدن ممنون میشم.
شماره کیس: 2010AS28000
تاریخ مصاحبه:2010August 24+Ankara
تاریخ clear شدن: Sep. 13
تاریخ دریافت ویزا:Sep.16.2010
ورود به سياتل:Feb.04.2011
تشکر کنندگان:
دوستان عزيز سلام

بلاخره بعد از يك سال تلاش به آخر خط رسيدم.من امروز بدون ويزا ولی با يه دنيا تجربه و خاطرات خوب از آنكارا برگشتم.

قبلا هم اشاره كرده بودم كه به احتمال زياد برگه صورتی، گلبهی يا قرمز را خواهم گرفت و با همين آمادگی عازم شده بودم و متاسفانه همين هم شد.

قصد نوشتن جزييات سفر رو ندارم چون قبلا اكثر نكات گفته شده و قرار شده همسفر های عزيزم؛ ساشا و افسان سفرنامه كامل رو بنويسند.من در چند پاراگراف شرح قضيه رو می نويسم كه برای شما تجربه من در عدم صدور ويزا تكرار نشه.

دوستان، من در زمان ارسال اطلاعات بعد از 10 دوره ثبت نام كاغذی و الكترونيك از طريق فرمهای اينترنتی به اميد اينكه در چند هفته آينده اين امر صورت می پذيرد بصورت متاهل ثبت نام كردم در حالی كه در اوون تاريخ هنوز رسما عقدی صورت نگرفته بود.

همين اشتباه لعنتی باعث ابطلال كيسم شد.در حالی كه بعدا متوجه شدم كه حتی پس از قبولی هم امكان ازدواج هست و موارد زيادی رو ديدم كه هر دو زوج ويزا دريافت كردند با وجود اينكه كه در زمان ثبت نام مجرد بودند.

متاسفانه من در طول يكسال موفق به ازدواج نشدم.موضوع رو چندين نوبت به KCC اطلاع دادم و برام جواب فرستادن كه فرمها قابل قبول است و برای شما زمان مصاحبه تعيين خواهد شد.يكم دلگرم شدم كه شايد اين اشتباه من رو چشمپوشی كنند ولی افسوس . . .

حالا سفرنامه مختصر بنده:

- من ساعت 5 با ايران اير پرواز داشتم. با 3 ساعت تاخير سوار فوكر 100 شديم كه انصافا مثله هواپيمای اسباب بازیه ولی در مجموع پرواز قابل قبولی داشتيم.

- بعد از 2:25 دقيقه پرواز با آنكارا رسيدم.ما ترانسفر داشتيم از جزيره بهشت كه منتظر ما بود كه بعد از 15 دقيقه ساير مسافرها جمع شدند و به سمت هتل رفتيم.

- از فرودگاه تا شهر تقريبا 40 دقيقه طول مي كشيد.در ضمن ما ساعت 11 به وقت آنكارا اوجا بوديم و اتوبوسهای HAVAS به تعداد زياد مشغول سرويس دهی بودند.هتل ما هتل رويال بود(من و ساير بچه های مهاجرسرا كه اونجا بوديم راضی بوديم.به نظر من 8 از 10 رو ميشه بهش داد.)
SafeBox، اينترنت رايگان (در اتاق و در لابی)، محل مناسب ( تا سفارت 5 و تا دكتر 15 دقيقه پياده روی، محله تقريبا آرام، امنيت خوب، پرسنل مودب و مهربان كه 2 نفر هم انگليسی صحبت می كنند و صبحانه خوبی هم داره ولی استخر در حال بازسازی است)

- فردای اوون روز با بچه ها رفتيم برای مديكال.مطب خيلی شلوغ بود.ما مدارك رو تحويل داديم به نوبت برای عكس قفسه سينه و آزمايش خون رفتيم.اوون روز استثناء چون شلوغ بود دكتر بعد از آزمايش معاينه و واكسن رو انجام می داد ولی روال كار اين است كه بعد از آزمايش وقت می گيريد و عصر مراجعه می كنيد.يك روز بعد هم جواب رو دريافت خواهيد كرد.
توصيه من به دوستان اينكه سعی كنيد مديكال رو خيلی دقيقه 90 انجام نديد چون احتمال تكرار آزمايش وجود داره و ممكنه به وقت سفارت نرسيد( مواردی رو ديدم و عكس خود من هم تكرار شد.)
در ضمن آزمايش خون تنها شامل تست سيفيليس(VDRL) و مواد مخدر (VDZE) است و هپاتيت (HBs AB,HBc Ab,HBs Ag)و ايدز (HIV Ab) از پروسه حذف شده است(خيالتان راحت !)
استفاده از قرص كديين دار پاسخ دراگ تست شما رو مثبت خواهد كرد.اكيدا از خوردن آن قبل از آزمايش خودداری كنيد.اين موضوع رو خود دكتر اونگان زمان معاينه به من گفت.

و اما مصاحبه

با هزار اميد آرزو ساعت 6 بيدار شدم (البته اصلا اوون شب خوابم نبرد) و ساعت 7:30 سفارت بوديم.تا سفارت 5 دقيقه بيشتر راه نبود.اين زمان تا آماده شدن بچه ها برای رفتن صرف شد.

من با ساشا در يك زمان وقت داشتيم.تو مسير كلی با هم حرف زديم و خنديدم كه به موضوع مصاحبه فكر نكنيم.

ساعت 8 وارد شديم و بعد از عبور از گيت وارد ساختمان شديم.از جزييات اين قسمت فقط دو نكته با مزه رو بهتون بگم كه اگر اونجا رفتين دقت كنيد باعث ميشه از استرستون كم بشه:

بعد از گيت بازرسی وارد محوطه حياط كه شديد روبروی شما روی ديوار يك تابلو سيگار كشيدن ممنوع نصب شده در اين تابلو دود سيگار بجای اينكه به سمت بالا برود بصورت معكوس پايين می رود.

نكته بعدی اينكه هيچ وقته به لوگويی كه در اوون تصوير يك عقاب هست توجه كرديد؟ در اوون عكس عقاب پاهاش رو 180 درجه باز كرده. من فكر ميكنم به همين دليل يك آرم بين پاهاش چسبودن كه پشتش معلوم نشه و اسلامی باشه !

خلاصه وارد شديم.مدارك رو تحويل داديم و نشستيم تا شماره اعلام بشه.

دوستان از زمانی كه مدارك رو تحويل می ديد تا زمانی كه شماره شما اعلام ميشه پروندتون بررسی و رای نهايی آماده ميشه و هنگامی كه شما مقابل باجه فرا خوانده ميشين كار تمام شده است و فقط چند سوال فرماليته از شما خواهد شد.

( دوستان اگر دلشو رو نداريد از اينجا به بعد رو نخونيد.لازم به توضيح است كه اين اتفاق به صورت نادر تنها در چند مورد انگشت شمار آن هم به علت اشتباهات فاحش رخ داده و در 99% موارد ويزا برای كيس لاتاری صادر خواهد شد.پس نگران نباشيد چون خود من هم می دونستم به احتمال زياد برگه صورتی رو خواهم گرفت)

پای باجه كه رفتم به ميز جولوی آفيسر نگاه كردم. برگه صورتی رو ديدم كه بالاش اسمم نوشته شده بود.نيازی نيست حالم رو براتون بيان كنم.Sad

گفت دستت رو بالا ببر و قسم بخور گفتم من مشكلی دارم در پرونده كه می خوام اعلام كنم.

گفت می دونم، قسم بخور بعدش بگو( خواستم بگم تو كه می خوای همين برگه رو به من بدی ديگه قسم واسه چی بخورم كه يك لحظه متوجه شد كه من دارم برگه رو مي بينم و اونو گذاشت زير برگه ها).

قسم كه خوردم براش موضوع رو توضيح دادم و نامه های پرينت شده رو هم بهش دادم.ولی اصلا به حرفای من توجه نمی كرد و فقط داشت مدارك رو نگاه می كرد.در آخر هم گفت :
It’s a BIG MISTAKE برگه صورتی از زير مدارك بيرون اورد و گفت " من بايد اينو به شما بدم.اين يك قانون است و I’m so sorry "

بهش گفتم شما به من ok داده بوديد. چرا قبلا به من اطلاع نداديد كه كيس من باطل ميشه؟يه برگه زرد رنگ با آرم و نوشته KCC به من نشون داد و گفت KCC از ما خواسته كيس شما رو باطل كنيم.اگر سوالی داريد از KCC بپرسيد و Sorry,Sorry

به همين راحتی آرزوه های منو بر باد داد . . .

يك لحظه فشارم افتاد به سختی تونستم خودم رو جمع كنم و روی پام وايسم. و با ساشا به هتل برگشتيم.می خواستم همون روز با پرواز عصر برگردم ولی دوستان خوبم با من بودند و نگذاشتن تو اوون حالم تنها بمونم.می دونيد تمام برنامه هام بهم خورده بود و نقشه ها نقش بر آب شده بود ولی چاره چيست كه قسمت اين بود.
ولی در طی چند روز بعد در كنار دوستان آنقدر بهمون خوش گذشت كه طعم تلخ مصاحبه تعديل شد.

جاهاي ديدنی كه دوستانم حتما با جزييات براتون خواهد نوشت رو خلاصه می نويسم.
- مراكز خريد آنكامال و خيابان تونالی
- پارك آبی ( در كنار هتل بيوك آنادلو) كه در خارج شهر و نزديك فرودگاه است.ورودی 25 لير دارد.
- مسجد كجا تپه
- بنا ياد بود و موزه آتاترك با نام Ataturk Anit Kabir
- شهر بازی و پارك و درياچه مصنوعی كنارش ( فكر می كنم گنجليك پارك اسمش باشه)

راستی برای تماس با ايران از كارت " آسيا كارت " استفاده كنيد.( 20 دقيقه با ايران می تونيد صحبت كنيد)

هرچند كه خيلی ناراحتم ولی نا اميد نيستم و راه های ديگه رو امتحان خواهم كرد.

در آخر از تمام دوستانم در اين سايت كه در طول مدت اين يك سال در كنارشون بودم.و همسفر های عزيزم ساشا و افسان كه سفر رو جدای از قسمت عدم صدرو ويزا به سفری بياد ماندنی تبديل كردند بسيار متشكرم و برای همتون آرزوی بهترين ها رو دارم.

بازهم به اينجا سر خواهم زد و به سوالات دوستان پاسخ خواهم داد.
زنده باد آزادی
امير - تيرماه 89

اين هم متن نامه ای كه علت ابطال كيس رو برام توضيح دادن !!!

Dear Mr.??? :

Please be advised that your application for a DV lottery was denied because of your "invalid" entry. In your DV lottery entry, you entered Ms. ??? as your spouse, however, you were not married at that time. This made your application invalid. Although the KCC processed your DV case up to the appointment schedule stage, although they were aware that you were single during the whole processing, at any rate, the final decision is made by a consular officer, who has the sole authority to issue or deny the visa applicants according to their status'. Unfortunately, due to the above facts, your application for a DV immigrant visa was denied and it is final.

We hope this information will be of help to you.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

تاریخ دریافت نامه قبولی : Jun-28-2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : Jul-11-2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jul 2010
تاریخ دریافت نامه دوم : (ايميل 1 Jun، پست 24 Jun)
تاریخ مصاحبه : Jul 2010
دریافت VISA : هــــرگــــز
هزینه ها : 2,000,000 تومان
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
تشکر کنندگان: ساشا ، usa.lover ، mina_s ، sam_hash ، seravin ، hamed_gh ، اليزا ، Eskandari ، afsan2010 ، boshra ، Jav3 ، hasti_banoo ، azin ، yas ، R.F ، Taraneh ، WIKIMAN ، sanaz2010 ، kianoush ، m.amjadi ، io7o ، farzad24 ، MH5160 ، hassan2 ، free_free ، b!ta ، User ، shgh57 ، Hossein81 ، meweadl ، fairwall ، jalaldaiy ، Shahoo52 ، GBUSA ، Shahryar ، kaveh1979 ، online27H ، nader ، mary joon ، Linspire ، pashaneco ، fanta ، king_of_sky ، upm2006 ، Hornet ، usa ، Iman-gta ، mavarfan ، fgh747 ، jayjay ، kamranjon ، Spiritual ، pefa ، Donkey chance ، REZA1390 ، sosol ، California ، نخجير ، mansour*** ، ali.narooei ، ouife ، adambarfi ، Man ، leili ، t.azimaie ، funnybluesolea ، alirezagh ، saied-k ، mmmsdeghi ، sasan_rock ، amiry ، xrezai ، edge ، Mehrafarin ، storagemeter ، vm1974 ، puzzle ، frozen mind ، Hediyeh ، zohreh36 ، ladanlove ، MeMo ، Last chance ، behy_b ، behzad111 ، God.hope ، amir82 ، r_ent ، ASALI ، امیر مهاجر ، babak_LosAngeles ، amir0_0amir ، مانترا ، zina s ، mortezafox ، ffarjad ، lottory ، j@vad ، اردوان ، saeed2568 ، pariya2 ، mreza_ce ، karpenter ، nooshin nasiri ، reza6966 ، benimclaren ، shayrin ، drkam ، mani.iht ، mrr777 ، AsemanAbee ، rouzbehdarvishi ، delir ، sh_aytak ، USA for LIFE ، mamanraya ، shahin2737 ، pooyash ، peyman1355 ، بازگشت ، Hexor ، HAZARA ، bmojtaba ، aminx ، DIVE ، Tomas ، poorya-poorya ، گل نهال ، kami k ، JOOOJOOO ، h.shayan ، niloofar khorshidsavar ، babak82 ، خشم شب ، khmp ، shiraz ، babak433 ، mdtrmd ، ghafari88 ، lighter
امير جان بابت سفرنامه كوتاه ولي زيبات ممنون

من دهمين باري بود كه به تركيه سفر ميكردم ولي به جرات ميكم كه سفرم با شما و افسان بهترين و بيادماندني ترين اونها بود و دوستي هايي كه كسب كردم بهترين ره اورد اين سفر بود كه هركز تكرار نميشه
روزي كه از سفارت ميومديم بيرون احساس ميكردم خودم بركه قرمز كرفتم و دلم ميخواست هركاري از دستم برمياد برات انجام بدم ولي....
من فكر ميكنم تو اين سفر همه مون خيلي جيزها ياد كرفتيم و از زندكي درس خوبي كرفتيم.
ميدونم كه مصلحتي در كاره كه من و تو ازش بيخبريم.تجربه هاي زندكي خيلي كرون بدست ميان. مهم اين نيست كه ما امريكا هستيم يا ايران مهم اينه كه نا اميد نشيم و در همه حال قدر سلامتي و نعمت هاي داشته مون رو بدونيم و خودمون
رو خوشبخت احساس كنيم.
هر جا هستي موفق باشي

شماره کیس:2010AS000022xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:28July 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 18/08/2009
تاریخ کارنت شدن کیس : JUNE 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 /Aug 4
تاریخ مصاحبه: 2010 /july 14
تاریخ دریافت کلیرنس: 36days ) - 19 Aug )
کنسولگری: Ankara
ورود به آمریکا : ۱ اکتبر
(2010-07-20 ساعت 02:13)ساشا نوشته:  امير جان بابت سفرنامه كوتاه ولي زيبات ممنون

من دهمين باري بود كه به تركيه سفر ميكردم ولي به جرات ميكم كه سفرم با شما و افسان بهترين و بيادماندني ترين اونها بود و دوستي هايي كه كسب كردم بهترين ره اورد اين سفر بود كه هركز تكرار نميشه
روزي كه از سفارت ميومديم بيرون احساس ميكردم خودم بركه قرمز كرفتم و دلم ميخواست هركاري از دستم برمياد برات انجام بدم ولي....
من فكر ميكنم تو اين سفر همه مون خيلي جيزها ياد كرفتيم و از زندكي درس خوبي كرفتيم.
ميدونم كه مصلحتي در كاره كه من و تو ازش بيخبريم.تجربه هاي زندكي خيلي كرون بدست ميان. مهم اين نيست كه ما امريكا هستيم يا ايران مهم اينه كه نا اميد نشيم و در همه حال قدر سلامتي و نعمت هاي داشته مون رو بدونيم و خودمون
رو خوشبخت احساس كنيم.
هر جا هستي موفق باشي

باهات موافقم.واقعا ارزشش رو داشت.منتظر گرفتن ويزاهاتون هستمShy
(2010-07-19 ساعت 12:13)apoornaki نوشته:  سلام بر همگی
دوست عزيزم جواب مديكال برای انجام مصاحبه واجب است.برای صدور ويزا حتما بايد پاسخ مديكال شما ok باشد.حالا خودتان قضاوت كنيد چطور بدون اطلاع از نتيجه مديكال در مورد صدور ويزای شما تصميم بگيرند؟
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
تشکر کنندگان: ساشا ، azin ، farzad24 ، ali.narooei ، zina s ، mortezafox ، HAZARA ، Tomas
افسوس و ناراحتی من دردی از شما دوا نمی کنه ولی بهرحال ما هم از شنیدن این خبر شوکه شدیم. امیدوارم یکروز با خنده خاطره لاتاری رو برای بچه هاتون تعریف کنید...
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

(2010-07-19 ساعت 12:13)apoornaki نوشته:  سلام بر همگی

بله ميشه. من هم همين كار رو كردم.
[font=Verdana]Don't worry ... Be Happy[/font] Cool

شماره کیس: 2010AS00017xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 , July 01
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009 , August 01
کنسولگری: Ankara
تاريخ كارنت شدن: 2010 June
تاريخ دريافت نامه دوم : 2010 , 08 May
تشکر کنندگان: apoornaki ، ali.narooei ، ASALI ، امیر مهاجر ، zina s ، HAZARA ، Tomas
آخهdr4mir ديگه چيزي هم گذاشتي كه من و ساشا بنويسيم به جز ماجراي" ليموناد شوپس و يخ(بوز)"
شماره كيس :2010AS23400
كنسولگري :آنكارا
تاريخ كارنت شدن كيس: =VISA BULLETIN FOR JUNE 2010
يا همان روز خوب چهارشنبه 22/2/89
تاريخ مصاحبه: اواسط جولاي
دريافت كليرنس: 23 آگوست يعني 1 شهريور كلير شدم .كلير شدم خدايا خودت از ما بپذيرWink
vısa:27 augest2010
جمع هزينه ها با بليط رفت و برگشت به آمريكا :‌5 هزار دلار
تشکر کنندگان: ساشا ، farzad24 ، batis2010 ، behzadkhatari ، HAZARA ، Tomas ، kami k

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان