موضوعها: 0
رتبه:
19
1 تشکر در 0 ارسال
2010-07-20 ساعت 09:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-20 ساعت 09:09 توسط apoornaki.)
(2010-07-20 ساعت 02:22)dr4mir نوشته: (2010-07-20 ساعت 02:13)ساشا نوشته: امير جان بابت سفرنامه كوتاه ولي زيبات ممنون
من دهمين باري بود كه به تركيه سفر ميكردم ولي به جرات ميكم كه سفرم با شما و افسان بهترين و بيادماندني ترين اونها بود و دوستي هايي كه كسب كردم بهترين ره اورد اين سفر بود كه هركز تكرار نميشه
روزي كه از سفارت ميومديم بيرون احساس ميكردم خودم بركه قرمز كرفتم و دلم ميخواست هركاري از دستم برمياد برات انجام بدم ولي....
من فكر ميكنم تو اين سفر همه مون خيلي جيزها ياد كرفتيم و از زندكي درس خوبي كرفتيم.
ميدونم كه مصلحتي در كاره كه من و تو ازش بيخبريم.تجربه هاي زندكي خيلي كرون بدست ميان. مهم اين نيست كه ما امريكا هستيم يا ايران مهم اينه كه نا اميد نشيم و در همه حال قدر سلامتي و نعمت هاي داشته مون رو بدونيم و خودمون
رو خوشبخت احساس كنيم.
هر جا هستي موفق باشي
باهات موافقم.واقعا ارزشش رو داشت.منتظر گرفتن ويزاهاتون هستم
(2010-07-19 ساعت 12:13)apoornaki نوشته: سلام بر همگی
میخوام بپرسم میشه جواب مدیکال را فردای روز مصاحبه به سفارت ارائه کرد؟؟
اگه دوستانی که خودشون با چنین موردی برخورد کردند جواب بدن ممنون میشم.
دوست عزيزم جواب مديكال برای انجام مصاحبه واجب است.برای صدور ويزا حتما بايد پاسخ مديكال شما ok باشد.حالا خودتان قضاوت كنيد چطور بدون اطلاع از نتيجه مديكال در مورد صدور ويزای شما تصميم بگيرند؟
دوست عزیز، من این مورد را (با e.mail) ازخود سفارت هم سوال کردم گفتند مشکلی نداره
سلام
اگه از دوستان کسی الان تو آنکارا (یا استانبول) هست ویا تا آخر این هفته تشریف میبره اونجا لطفا برام pm بزاره!
شماره کیس: 2010AS28000
تاریخ مصاحبه:2010August 24+Ankara
تاریخ clear شدن: Sep. 13
تاریخ دریافت ویزا:Sep.16.2010
ورود به سياتل:Feb.04.2011
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-20 ساعت 11:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-21 ساعت 01:38 توسط Taraneh.)
جناب آقاي امير
ممنون از سفرنامه اي كه متعهدانه نوشته ايد. ممنون از دلگرميهايي كه در طول آن به ديگران داديد. افرادي مانند شما زمين را آباد مي كنند حال هركجاي آن باشند فرقي نمي كند. اميدوارم با ثروت و قدرتي كه در ايران به دست مي آوريد مكرر براي سفرهاي تفريحي شما را در آمريكا ببينند.
داستاني در زير مي آورم كه ممكن است تكراري باشد ولي به نتيجه آن دقت كنيد.
روزگاری مرید ومرشدی خردمند در سفر بودند. در یکی از سفر هایشان در بیابانی گم شدند وتا آمدند راهی پیدا کنند شب فرا رسید. نا گهان از دور نوری دیدند وبا شتاب سمت آن رفتند. دیدند زنی در چادر محقری با چند فرزند خود زندگی می کند.آن ها آن شب را مهمان او شدند. واو نیز از شیر تنها بزی که داشت به آن ها داد تا گرسنگی راه بدر کنند.
روز بعد مرید و مرشد از زن تشکر کردند و به راه خود ادامه دادند. در مسیر، مرید همواره در فکرآن زن بود و این که چگونه فقط با یک بز زندگی می گذرانند و ای کاش قادر بودند به آن زن کمک می کردند،تا این که به مرشد خود قضیه را گفت.مرشد فرزانه پس از اندکی تامل پاسخ داد:"اگر واقعا می خواهی به آن ها کمک کنی برگرد و بزشان را بکش!".
مرید ابتدا بسیار متعجب شد ولی از آن جا که به مرشد خود ایمان داشت چیزی نگفت وبرگشت و شبانه بز را در تاریکی کشت واز آن جا دور شد....
سال های سال گذشت و مرید همواره در این فکر بود که بر سر آن زن و بجه هایش چه آمد.
روزی از روزها مرید ومرشد قصه ما وارد شهری زیبا شدند که از نظر تجاری نگین آن منطقه بود.سراغ تاجر بزرگ شهر را گرفتند و مردم آن ها را به قصری در داخل شهر راهنمایی کردند.صاحب قصر زنی بود با لباس های بسیار مجلل و خدم و حشم فراوان که طبق عادتش به گرمی از مسافرین استقبال و پذیرایی کرد، و دستور داد به آن ها لباس جدید داده و اسباب راحتی و استراحت فراهم کنند. پس از استرا حت آن ها نزد زن رفتند تا از رازهای موفقیت وی جویا شوند. زن نیز چون آن ها را مرید و مرشدی فرزانه یافت، پذیرفت و شرح حال خود این گونه بیان نمود:
سال های بسیار پیش من شوهرم را از دست دادم و با چند فرزندم و تنها بزی که داشتیم زندگی سپری می کردیم. یک روز صبح دیدیم که بزمان مرده و دیگر هیچ نداریم. ابتدا بسیار اندوهگین شدیم ولی پس از مدتی مجبور شدیم برای گذران زندگی با فرزندانم هر کدام به کاری روی آوریم.ابتدا بسیار سخت بود ولی کم کم هر کدام از فرزندانم موفقیت هایی در کارشان کسب کردند.فرزند بزرگ ترم زمین زراعی مستعدی در آن نزدیکی یافت. فرزند دیگرم معدنی از فلزات گرانبها پیدا کرد ودیگری با قبایل اطراف شروع به داد و ستد نمود. پس از مدتی با آن ثروت شهری را بنا نهادیم و حال در کنار هم زندگی می کنیم.
مرید که پی به راز مسئله برده بود از خوشحالی اشک در چشمانش حلقه زده بود....
نتیجه:
هر یک از ما بزی داریم که اکتفا به آن مانع رشدمان است،و باید برای رسیدن به موفقیت و موقعیت بهتر، آن را فدا کنیم.
شماره کیس:***2010AS00023
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: June 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: July 2010
تاریخ مصاحبه: August 25, 2010
تاریخ دریافت کلیرنس:13 September
جمع تقریبی هزینه ها:نه ميليون براي دو نفر و دو بار سفر به تركيه
موضوعها: 1
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
با اينكه زمانه حكيمان و آگاهان اسرار به سر رسيده است ولي مطلبي كه براي امير نوشتي خيلي قشنگ بود.مرسي.
شماره كيس :2010AS23400
كنسولگري :آنكارا
تاريخ كارنت شدن كيس: =VISA BULLETIN FOR JUNE 2010
يا همان روز خوب چهارشنبه 22/2/89
تاريخ مصاحبه: اواسط جولاي
دريافت كليرنس: 23 آگوست يعني 1 شهريور كلير شدم .كلير شدم خدايا خودت از ما بپذير
vısa:27 augest2010
جمع هزينه ها با بليط رفت و برگشت به آمريكا :5 هزار دلار
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-20 ساعت 21:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-23 ساعت 16:12 توسط saba1100.)
بچه ها کسی هست که از انکارا بعد از اینکه ویزا گرفت را به راه رفته باشه امریکا؟ یکی جواب بده خواهش میکنم
افسوس چقدر زود دیر میشه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
با احترام
دو تا سوال داشتم اولا در مورد فرم های w2 و 1040 بیشتر توضیح بدین. کمی گیج شدم . چون من اسپانسرم داره فرم i134 رو فقط برام متعهد میشه ومیفرسته. دوم اینکه اگه خونه به نام همسر باشه آیا قبول میکنن یا باید حتما به نام برنده لاتاری باشه؟
مرسی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
[/align]
[/quote]
امیر عزیز شجاعتت رو بهت تبریک میگم ومطمئن هستم از راههای دیگه حتما میتونی به آرزویت برسی.
همیشه موفق باشی
رتبه:
30
11 تشکر در 3 ارسال
(2010-07-22 ساعت 06:49)behbal نوشته: دوستان عزیز
با احترام
دو تا سوال داشتم اولا در مورد فرم های w2 و 1040 بیشتر توضیح بدین. کمی گیج شدم . چون من اسپانسرم داره فرم i134 رو فقط برام متعهد میشه ومیفرسته. دوم اینکه اگه خونه به نام همسر باشه آیا قبول میکنن یا باید حتما به نام برنده لاتاری باشه؟
مرسی
دوست عزیز اسپانسر شما باید کپی برگه مالیاتی سه سال آخر را بفرسته البته در مورد خودم عرض کنم من فرم آی- 134 رو بهمراه راهنماش براش ایمیل کردم و ایشون برام نامه از محل کار و بانک مبنی بر اینکه درآمد سالینه اش چقدره و چقدر پول پس انداز داره ولی من بهش گیر دادم و برام w2 سال 2008 رو فرستاد اما روز مصاحبه کسری 1040 رو هم بهم زدند . پیشنهاد می کنم حتما برگه مالیاتی رو بگیر ازت می خواهند.
با آرزوی موفقیت تمام ایرانیان عزیز در سراسر جهان
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش
نشویل - تنسی : جایی که من زندگی میکنم ، شهری کوچک ، با هزینههای متوسط ، وضعیت کار بد نیست
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-22 ساعت 14:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-22 ساعت 14:36 توسط yas.)
دوستانی که برای مصاحبه رفتن لطفا راهنمایی کنن با توجه به اینکه دزدی تو ترکیه زیاد هست پول رو چه طور ببریم بهتره؟
من با همسرم میرم و چون هتل رو هم اینترنتی رزرو کردیم باید هزینش رو همراهمون ببریم + خرج مصاحبه و دکتر + خورد و خوراک و خرید.. برای 12 روز
اگر Visa card ببرم در فروشگاهها میتونم استفاده کنم؟
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه