کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
احسنت، هر چی گشتم يه چي‍زی پيدا كنم كه اشتباه نوشته باشی نشد Big Grin

ساشا جان ما به تو افتخار می كنيم.اميدوارم هرچه زودتر بكليری !

هر جای دنيا هستی شاد و پيروز باشی، سن سيوی يوروم آبجی !!! Shy
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : Aug 2011
كارنت : Oct 2011
فرمهای مصاحبه : Oct 2011
مصاحبه : 23Nov11
ويزا : 24Nov11
تشکر کنندگان: ساشا ، sam_hash ، aadine ، امیر مهاجر
(2010-07-22 ساعت 14:35)yas نوشته:  دوستانی که برای مصاحبه رفتن لطفا راهنمایی کنن با توجه به اینکه دزدی تو ترکیه زیاد هست پول رو چه طور ببریم بهتره؟
من با همسرم میرم و چون هتل رو هم اینترنتی رزرو کردیم باید هزینش رو همراهمون ببریم + خرج مصاحبه و دکتر + خورد و خوراک و خرید.. برای 12 روز
اگر Visa card ببرم در فروشگاهها میتونم استفاده کنم؟

بابا من نمی دونم کدوم شیر پاک خورده ای گفته دزدی تو ترکیه زیاده به پیر به پیغمبر از لحاظ دزدی اوضاعش خیلی بهتر از ایرانه . اگر شما استانبول میرفتی بهت میگفتم که مواظب کیفت باش همون اندازه که توی تهران مواظبی نه بیشتر ولی جاهای دیگه اش نه . دلم میخواد از بین اینهمه آدم که رفتن آنکارا برای مصاحبه یکی بیاد و بگه جیب منو زدند ....
بخدا اونا مسلمون تر از ما هستن و خیلی با اعتقادترند چون اجباری ندارند برای انتخابش...

عقل میگه شما هر جایی بری باید مواظب مالت باشی حتی آمریکا!!
(2010-07-22 ساعت 16:04)ساشا نوشته:  
(2010-07-22 ساعت 14:35)yas نوشته:  دوستانی که برای مصاحبه رفتن لطفا راهنمایی کنن با توجه به اینکه دزدی تو ترکیه زیاد هست پول رو چه طور ببریم بهتره؟
من با همسرم میرم و چون هتل رو هم اینترنتی رزرو کردیم باید هزینش رو همراهمون ببریم + خرج مصاحبه و دکتر + خورد و خوراک و خرید.. برای 12 روز

بابا من نمی دونم کدوم شیر پاک خورده ای گفته دزدی تو ترکیه زیاده به پیر به پیغمبر از لحاظ دزدی اوضاعش خیلی بهتر از ایرانه . اگر شما استانبول میرفتی بهت میگفتم که مواظب کیفت باش همون اندازه که توی تهران مواظبی نه بیشتر ولی جاهای دیگه اش نه . دلم میخواد از بین اینهمه آدم که رفتن آنکارا برای مصاحبه یکی بیاد و بگه جیب منو زدند ....
بخدا اونا مسلمون تر از ما هستن و خیلی با اعتقادترند چون اجباری ندارند برای انتخابش...

منم با ساشا موافقم،به نظر منم آنکارا خيلی امنه،بر عکس اون چيزی که شنيده بودم.شما می تونيد با visa card ya master card .... از عابر بانک هاشون به ليره پول بگيريد.اين کار خيلی روش راحتيه چون لازم نيست پول رو با خودتون ببريد و هر جا لازم بود پول بر ميداريد.
تشکر کنندگان: yas ، megaholding ، ساشا ، azin ، aadine ، laili ، ساسان ، امیر مهاجر

عزیزم منکه نخواستم ترک ها رو تخریب کنم به هر حال با توجه به سنم و اینکه اولین سفریه که خودم مسئول همه کارها هستم نگران حمل 7-8 تومن هستم حالا ترکیه یا هر جای دیگه ای..
(2010-07-22 ساعت 17:11)new king نوشته:  

منم با ساشا موافقم،به نظر منم آنکارا خيلی امنه،بر عکس اون چيزی که شنيده بودم.شما می تونيد با visa card ya master card .... از عابر بانک هاشون به ليره پول بگيريد.اين کار خيلی روش راحتيه چون لازم نيست پول رو با خودتون ببريد و هر جا لازم بود پول بر ميداريد.

مرسی. عابر بانک ها زبون انگلیسی هم دارن دیگه؟
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
تشکر کنندگان: ساشا ، azin ، امیر مهاجر
(2010-07-22 ساعت 17:15)yas نوشته:  

عزیزم منکه نخواستم ترک ها رو تخریب کنم به هر حال با توجه به سنم و اینکه اولین سفریه که خودم مسئول همه کارها هستم نگران حمل 7-8 تومن هستم حالا ترکیه یا هر جای دیگه ای..

مرسی. عابر بانک ها زبون انگلیسی هم دارن دیگه؟

بله
تشکر کنندگان: yas ، امیر مهاجر
خب ياس عزيز، من راهنمايي بچه هاي ديگه رو نخوندم، ما هم با ساشا خانم و دكتر و افسان و اميرحسام و ... اينا همسفر بوديم....اين مسأله حفاظت از پولها و مداركتون كلاً ارتباط مستقيم داره با هتلي كه انتخاب كردين، بدبختانه ما اول سفر از روي سفرنامه يكي از دوستان هتل بيوك ارشان كه اصلاً هم بيوك نيس!! و تازه دربداغونه و بدر نمي خوره رو انتخاب كرديم دو شب هم اونجا خوابيديم اما خوشبختانه خوشبختانه موفق شديم هتل رو عوض كنيم و به هتل ددمان بريم كه خداييش اصلاً قابل قياس با اون بيوك ارشان نيس يا برعكسش!! تو هتل باكس هاي رمزدار اگه اشتباه نكنم انگليسيش مي شه(Safety Deposite Box) كه خوب يه گاوصندوقه كوچيكه الكترونيكي كه معمولا هتلها دارند به جز اون بيوك ارشان كثيف!!!!خوب بقيه اش هم كلاً واضحه كه مدارك، پول و هر چيز با ارزش كه داري مي توني بزاري تو باكس و با خيال راحت به گردش در شهر كوچولوي آنكارا مشغول شي. البته من پول و رايانه دستي!!! مدارك و وسايلم هميشه تو اتاق ولو بود و تو پنج روزي كه تو هتل ددمان بوديم هيچ اتفاقي نيفتاد. خداييش هم پرسنلش ادماي خوبين............
بازم سوالي باشه؟!
خب ياس عزيز، من راهنمايي بچه هاي ديگه رو نخوندم، ما هم با ساشا خانم و دكتر و افسان و اميرحسام و ... اينا همسفر بوديم....اين مسأله حفاظت از پولها و مداركتون كلاً ارتباط مستقيم داره با هتلي كه انتخاب كردين، بدبختانه ما اول سفر از روي سفرنامه يكي از دوستان هتل بيوك ارشان كه اصلاً هم بيوك نيس!! و تازه دربداغونه و بدر نمي خوره رو انتخاب كرديم دو شب هم اونجا خوابيديم اما خوشبختانه خوشبختانه موفق شديم هتل رو عوض كنيم و به هتل ددمان بريم كه خداييش اصلاً قابل قياس با اون بيوك ارشان نيس يا برعكسش!! تو هتل باكس هاي رمزدار اگه اشتباه نكنم انگليسيش مي شه(Safety Deposite Box) كه خوب يه گاوصندوقه كوچيكه الكترونيكي كه معمولا هتلها دارند به جز اون بيوك ارشان كثيف!!!!خوب بقيه اش هم كلاً واضحه كه مدارك، پول و هر چيز با ارزش كه داري مي توني بزاري تو باكس و با خيال راحت به گردش در شهر كوچولوي آنكارا مشغول شي. البته من پول و رايانه دستي!!! مدارك و وسايلم هميشه تو اتاق ولو بود و تو پنج روزي كه تو هتل ددمان بوديم هيچ اتفاقي نيفتاد. خداييش هم پرسنلش ادماي خوبين............
بازم سوالي باشه؟! البته اين دفعه دومه كه اين جواب رو مي نگارم
شماره کیس:2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: May,28,2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: jul,16,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :
تاریخ دریافت نامه دوم: May,17,2010
تاریخ مصاحبه: July,15,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: یکیمون 35 روز-یکیمون 67 روز
تشکر کنندگان: dr4mir ، اليزا ، afsan2010 ، ساشا ، yas ، امیر مهاجر ، pariya2
سلام - فوري
لطفا 1 نفر منو راهنمايي كنه : بليط برگشتم رو از تركيه كي بگيرم ؟ اگر روز 3 شنبه مصاحبه باشه 4شنبه اش با ايران اير برگردم يا 2-3 روز بمونم تا ويزا بگيرم ؟ خواهش ميكنك سريع پاسخ بدين
تشکر کنندگان:
(2010-07-25 ساعت 12:17)f.p نوشته:  سلام - فوري
لطفا 1 نفر منو راهنمايي كنه : بليط برگشتم رو از تركيه كي بگيرم ؟ اگر روز 3 شنبه مصاحبه باشه 4شنبه اش با ايران اير برگردم يا 2-3 روز بمونم تا ويزا بگيرم ؟ خواهش ميكنك سريع پاسخ بدين

اگر احتمال ميدين کليرنس نخوريد مثلا شغل دولتی نداريد يا سربازی نرفتيد که حتما چند روز بعد از مصاحبه آنکارا بمونيد،ولی بازم اگر کلا وقتتون آزاده،چند روزی بشتر آنکارا باشيد ضرر نداره.ما مثل شما سه شنبه مصاحبه داشتيم،ولی چون احتمال کلير خوردن ميداديم و از طرف ديگه مرخصی ام برای موندن ندشتيم همونروز 4شنبه برگشتيم
تشکر کنندگان: امیر مهاجر
(2010-07-20 ساعت 21:47)saba1100 نوشته:  بچه ها کسی هست که از انکارا بعد از اینکه ویزا گرفت را به راه رفته باشه امریکا؟ یکی جواب بده خواهش میکنم

bale hast
Ashkan.R
شماره کیس: 2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009-June-12
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009-July-22
تاریخ کارنت شدن کیس: 2010-May-11
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010-May-27
تاریخ مصاحبه: 2010-July-6
تاریخ دریافت کلیرنس: 2010-Aug-6
تاریخ دریافت ویزا:2010-Aug-12
تشکر کنندگان: farzad24 ، امیر مهاجر
(2010-07-25 ساعت 12:51)ramin2010 نوشته:  
(2010-07-20 ساعت 21:47)saba1100 نوشته:  بچه ها کسی هست که از انکارا بعد از اینکه ویزا گرفت را به راه رفته باشه امریکا؟ یکی جواب بده خواهش میکنم

bale hast
Ashkan.R

آره اصفهانیم هست ظاهراًBig Grin
Wink
Big Grin
مگه نه رامین جان
طبق قوانین انجمن تایپ فینگلیش غیرمجاز است.
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان:
(2010-07-25 ساعت 14:33)nefarioos نوشته:  

bale hast
Ashkan.R

are esfehaniam hast zaheranBig Grin
Wink
mage na ramin janBig Grin

بله درسته
ولی‌ این چه ربطی به موضوع داشت !!!!!!
شماره کیس: 2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009-June-12
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009-July-22
تاریخ کارنت شدن کیس: 2010-May-11
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010-May-27
تاریخ مصاحبه: 2010-July-6
تاریخ دریافت کلیرنس: 2010-Aug-6
تاریخ دریافت ویزا:2010-Aug-12
تشکر کنندگان:

سلام
من visa card /master card ندارم چطور ميشه يكي از اين دو كارت رو تهيه كرد ؟
براي 12 روز توي تركيه حدودا چقدر پول لارمه با يك هتل 3 يا 4 ستاره ؟
كسي ميدونه وضع هتلهاي 4 ستارشون چطوره ؟
تشکر کنندگان:
(2010-07-13 ساعت 18:36)یاشار و ماری نوشته:  
(2010-07-13 ساعت 10:29)sanaz2010 نوشته:  
(2010-07-12 ساعت 23:03)afsan2010 نوشته:  سلام به همگی،من و ساشا و اقای دکتر فرمیر امروز کارهای مدیکال را انجام دادیم.راستی بچه ها حتما" وقت دکتر را آنلاین بگیرید.چون امروز شلوغ بود و یکی دو مورد از آنهایی که وقت نگرفته بودند را امروز پذیرش نکرد.(با چشم خودم دیدم).47 دلار بابت آزمایش و 180 دلار بابت واکسن نوبت سوم کزاز و آبله مرغان و ویزیت دکتر دادیم.اگر نوبت سوم کزاز را نزده اید حتما" بزنید 60-70 دلار کاسب می شوید.اگر موقع سربازی زده اید به دکتر بگویید.ما حالا می رویم شام بخوریم.
سلام دوستان مي دونم اينجا جاي مطرح كردن سئوالات پزشكي نيست اما افسان گفته كزاز 3 دوره داره !
مگه فقط هپاتيت نيست كه 3 دورست ؟
شايد هم منظورش همون بوده Tongue
سلام، در مورد واکسن کزاز که همون دوگانه بزرگسالان هست باید بگم که سری اول این واکسن که همون واکسن های سه گانه هستن (5 تزریق) در دوران کودکی زده می شه(آخرینش 6-4 سالگی)، بعد از اون هر 10 سال باید یک دوز یادآور یا همون Booster تزریق بشه، پس یکی باید 16 سالگی زده بشه، یکی 26 سالگی و ... بنابراین یه شخص 40 ساله شاید تا حالا 3 بار واکسن Booster زده باشه. امیدوارم تونسته باشم جواب سئوال شما رو داده باشم

سلام
من اصلا نمي دونم كه كي چه واكسنهايي زدم !!
حالا چي ميشه ؟ خودشون با آزمايشات مت.جه ميشن ؟ آيا آزمايشاتشون دقيقه ؟
تشکر کنندگان:
(2010-07-25 ساعت 21:08)ramin2010 نوشته:  
(2010-07-25 ساعت 14:33)nefarioos نوشته:  

bale hast
Ashkan.R

are esfehaniam hast zaheranBig Grin
Wink
mage na ramin janBig Grin

بله درسته
ولی‌ این چه ربطی به موضوع داشت !!!!!!
هیچی خواستم بگم ....همشهری اید.....هوا شو داشته باش.....
مخلص بچه اصفهونی های گللللللللللللللBig Grin
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009
تاریخ کارنت شدن کیس:june2010
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:july7
تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguestBig Grin (کشت همه رو تا اومدBig Grin )
خوبه آبجی؟

تشکر کنندگان:
1)ماجراي زندگي من قبل از برنده شدن توي لاتاري مثل يك رمانه و چون مي خواهم بعدا" رمان ام را هم بنويسم و مي خواهم آن را هم بخوانيد از آن چيزي نمي نويسم. فقط به سبك فيلم هاي هاليوودي يك پايان خوش توي آن ايجاد كرد كه حالا مي توان فكر كرد كه قهرمان قصه بعد از اين پايان خوش چه كارهايي مي كند.
ولي خيلي موافقم با حرف يكي از دوستان كه همه ما در زندگي مان بزهايي داريم كه بايد آن را از دست بدهيم تا براي زندگي مان فكرهاي نو و جديد بكنيم.

2)باورتان نمي شود كه روزي كه قرار بود به خانه جديدم اسباب كشي كنم وقتي سريدار ساختمان به من گفت كه خانم براي شما بسته اي آمده فقط به ذهنم آمد كه من فقط براي ثبت نام لاتاري آدرس اينجا را داده ام و اشك خوشحالي و اشك ناشي از بوي رنگ و گرد و خاك تعميرات خانه با هم قاطي پاطي شد و من بيرون آمدم و همين جوري توي كوچه پت و پهن مان نشستم (اولين بار هم بود كه لاتاري شركت مي كردم و راضي بودم كه با ويزاي دانشجويي بروم آلمان براي ادامه تحصيل )

3)وقتي در سايت اسمم را جستجو كردم با اينكه برايم نامه اول آمده بود اسمم بالا نمي آمد(در آگوست اين مشكل حل شد و سايت لاتاري ‌روبراه شد) و به همين خاطر با جستجو در اينترنت براي رفع اين مشكل با سايت مهاجرسرا آشنا شدم و در ميتينگ اول (روز به يادمادني كه با نسل اول مهاجران 2010 مثل سراوين و همسر مهربانش،عليرضا ،مجيد ،نلي و باسي و ستاره (كه به تازگي كلير شد و اميدوارم هميشه موفق باشد و بعد از آمدن كليرنس من بايد با هم برويم سينما؟؟؟؟) و عده ديگري از بچه ها آشنا شدم.و به لقب كيس بالايي مفتخر شدم.

4)بعد از هزار بالا و پايين شدن تا كارنت شدن و كارنت شدن و هزار جور فال و رمالي و خريدن فال حافظ ار دست پير و جوان در خيابانهاي تهران براي تخمين تاريخ كارنت شدن در تاريخ 22/2/89 كارنت شدم (نسبت به 2009 روند 2010 كند تر بود )، خيلي جالب و برحسب شانس خوب من قرار شد با ساشا همسفر بشوم كه در ميتينگ اسفندماه بچه هاي 2010 با او آشنا شده بودم و چهره مهربان و سرزنده اش توي ذهنم مي درخشيد.

5)به هرحال از جزيره بهشت بليط و هتل را گرفتم كه براي من شد 756 هزار تومان از يكشنبه 20 تيرماه به مدت يك هفته در هتل رويال.البته قبل از رفتن خيلي وسوسه شديم كه هتل را با ددمان عوض كنيم كه نكرديم و من پشيمان نيستم چون كه ما اصلا" توي هتل نبوديم و به به جاي استخر هتل رويال مي توانيد از پارك آبي بيرون لذت ببريد تا استخر فسقلي هتل.
البته اتاق هاي دو نفره رويال به نسبت كوچكترند.(حداقل در مقياس هتل هاي چهار ستاره خودمان)

- اگر نگران فاصله تا سفارت هستيد مي توانيد در هتل بست روبروي سفارت اتاق بگيريد كه در نزديكترين فاصله به دكتراونگان هم هست ولي ممكن است در اين شرايط مثل بچه لوس ها به نظر بياييد چون بقيه هتل ها هم فاصله چنداني تا سفارت و هتل ندارند و به رستوران هاي محله نزديك ترند.
- اگر مجرد و مذكر هستيد و يا اگر هزينه ها واقعا" واقعا"‌ برايتان مهم است به بيوك آرشام برويد (عده اي از مسافران ايراني از نبود كولر(و احتمالا" وسيله گرم كننده در زمستان ) و شباهت آن به مسافرخانه ناراحت بودند ولي عده اي هم شكايتي نداشتند.)
- هتل ددمان با اينكه بزرگ است ولي دقيقا"‌رويروي بيمارستان يا درمانگاه است و نسبت به رويال از سفارتخانه دورتر است.
- البته هتل هاي ديگري هم هست كه فقط ممكن است آژانس ها با آن كار نكنند.
- به نظر من ايران اير براي پرواز هاي كوتاه مدت مثل تهران تا آنكارا مناسب است.اگر خيلي شيك هستيد ديگر خود دانيد و 100 هزار تمان بيشتر به تركيش بدهيد (در عوض با پرواز بهتري به آمريكا برويد.)

6) موقع پرواز در فرودگاه امام وقتي داشتم ساير مهاجرسرا را مي گشتم توسط dr4 mir عزيز شناسايي شدم و كه تاخير در پرواز از ساعت 5 تا ساعت هشت و نيم و با حضور ايشان به راحتي سپري شد و در در بقيه مدت حتي روز مصاحبه با اينكه روز قبلش برگه قرمز گرفته بود با من تا جلوي در سفارت آمد..با اميرحسام و مادر و پدر فوق العاده خوب و با نشاطش در اين سفر اشنا شدم .متوجه شدم كه خيلي از برندگان لاتاري اصلا" سايت مهاجرسرا را نمي شناسد ولي آشنايي ما با اينجا صميمتي واقعي در بين ما ايجاد كرده بود كه من احساس مي كردم اين آدمها را سالهاست كه مي شناسم. و باعث شد با اينكه تنها سفر كرده بودم در كنار ساشا و دكتر خيلي از سفرم لذت ببرم.بنابراين قدر اين سايت را بدانيد و اطلاعات دقيق و صحيح را به آن اضافه كنيد.

7).اگر اسپانسر نداريد و مدارك مالي داريد(سند خانه و حساب بانكي خوب كه حداقل 15 هزار دلار براي هر نفر در آن باشد ) اصلا" نگران نباشيد ولي اگر اسپانسر داريد لطفا"‌شرايط آن را رعايت كنيد و اخرين برگه هاي مالياتي اسپانسر را ارسال نماييد.برخي هاهم فرم 1040 و هم w2 دارند(من بعد از مصاحبه شادي كه اميدوارم هميشه موفق باشد متوجه شدم و فرم ها را كامل گرفتم ) .ميزان درآمدش را چك كنيد كه بالاتر از خط فقر باشد (جدولش در مهاجرسرا موجود است).اگر مدرك مالي تان كم و كسر داشته باشد مي توانيد فرداي همان روز ببريد.اگر كه كليرنس لازم داشته باشيد كه مي توانيد در مراجعه بعدي ببريد.اگر متولد 64 به بعد هستيد و دانشجو و سربازي هم نرفته ايد و كار دولتي هم نكرده ايد كه يك ضرب ويزاگرفته ايد.در صورت لزوم روي خصوصي بودن كار خود تاكيد كنيد

9) مصاحبه من خيلي راحت بود و اولين نفر بودم كه مصاحبه شدم.با اينكه فارسي انتخاب كرده بودم مصاحبه كننده كه آقا و در حدود 38 ساله بود از من پرسيد كه مي توانم به انگليسي مصاحبه ام را اداره كنم كه گفتم بله و همه چيز خيلي خوب پيش رفت و به من تبريگ گفت و از رشته تحصيلي ام ،نسبت ام با اسپانسر و سوالاتي راجع به كارم و كمي هم از وضعيت ت ح ر ي م ها سوال كرد.و گفت كه همه چيز در كيس من خوب است فقط به طور نرمال بايد چهار هفته منتظر بمانم (خيلي مودبانه گفت) تا كار كليرنس ام تمام شود.

10)به سرعت سريعترين هواپيما از سفارت خارج شدم چون كه همين برگه آبي هم غنيمتي است. و با اجازه شما صبحانه را قبل از ساعت نه ونيم در رويال به اتفاق ساشا و دكتر نوش جان كردم (به قول دكتر وقت صبحانه هتل از مصاحبه برايم مهم تر بود و كلي به عكس عقاب سفارت و آن لباس زير وصله پينه اش و علامت برعكس "سيگار نكشيد" خنديديم ). البته به دليل استرس زيرپوستي ماههاي قبل از مصاحبه منتظر باشيد كه بعد از انجام مصاحبه با يك عكس العمل شديد از فشار آن راحت شويد.من بعد از مصاحبه به مدت 12 ساعت خيلي بداخلاق شده بودم و به قول مادر ام جن داخل كلاه ام رفته بود.

11) مقبره آتاتورك و عصمت اينونو را حتما"‌بينيد. حواستان باشد كه به جاي بناي آتاتورك به مركز فرهنگي آتاتورك نرويد چون كه مي گويند خيلي تعريفي ندارد.از ايستگاه مترو مركزي كيزلاي با خط سبز(تاكيد مي كنم )برويد و در ايستگاه بشلور پياده شويد .مي توانيد از مسافران هم سوال كنيد من چون تركي بلد نبودم و آنها هم انگليسي بلد نبودند پانتوميم اجرا كردم و كاملا"‌متوجه شدند. موزه جنگ خيلي قشنگ بود. قسمتي كه در همه موزه ها وسايل آدم هاي مرده را جمع مي كنند و معمولا"‌خيلي بي مزه است هم به نظر من خوب بود. يك عكس و شمشير هديه رضا شاه به آتاتورك هم آنجا هست. منظره خيلي خوبي براي عكاسي هم در محوطه آن دارد. حسادت هم مي كنيد به كشور تركيه كه طبيعي است.

12)براي خريد هم ما از توصيه سفرنامه هاي قبلي استفاده كرديم. خيابان هاي تونالي (يا چهارراه بالاتر از هتل رويال و ددمان كه از پشت مطب دكتر اونگان شروع مي شويد) و خيابان هاي اطراف مترو مركزي كيزلاي مناسب هستند .خيابان مشروطيت و خيابان هاي فرعي آن كه توصيه آقاي معماري عزيز رفتيم پر است از رستوران هاي ارزان قيمت و دستفروشي هاي مناسب (من از دست فروشي يك كوله خريدم 30 لير كه درمغازه اي در خيابان تونالي آن را 50 لير مي دادند )
13)رستوران هاي خيابان تونالي و همان خيابان هتل رويال و هتل ددمان خوبند .از 4 لير مي توانيد غذا بخوريد تا هر چقدر كه بودجه تان مي رسد ولي از تن ماهي و غذاي بسته بندي صرفه نظر كنيد چون به نظر من غدايشان با ذائقه ما سازگار است .من و دكتر همه ليمونادهاي شوپس را در آنكارا خورديم بنايراين نگرديد چون پيدا نمي كنيد. از خيابان هتل رويال كه به سمت مسجد كجاتپه مي رويد(ما به آنجا هم رفتيم و تجربه خيلي خوب و متفاوتي بود) وقتي خيابان تمام مي شود و به سمت مسجد مي پيچيد رستوراني هست كه من خيلي غذاهايش را پسنديدم (سيب زميني هاي شكم پرش خوشمزه بود).

14)با اينكه رفت و آمد به فرودگاه خيلي راحت است (با هاواش ها به مترو كيزلاي و از آنجا هم پياده و يا با تاكسي راهي نيست ) ولي من به خانم هايي كه تنها سفر مي كنند و تركي هم بلد نسيتند توصيه مي كنم كه ترانسفر بگيرند.البته مردم آنكارا خيلي مهربان هستند ولي انگليسي خيلي بلد نيستند و هزينه تاكسي هم گران است.در آنكارا مردم عادي از اتوبوس و مترو و وسايل شخصي خودشان استفاده مي كنند و هزينه تاكسي براي خود آنها هم زياد است.

15)يخ (بوز)در رستورانها پيدا نمي كنيد. مگر اينكه اهل بار و ميكده باشيد بنابراين من وقتي به تهران رسيدم دنبال يخ مي گشتم(البته هتل رويال در دادن يخ خسيس نبود ولي در رستوران ها اصلا" يخ نبود)

16) خانم هاي خوش تيپ هم مي توانند با 20 لير موهايشان را با بابليس و با 15 لير براشينگ كنند.از فضاي باز سالن هاي زيبايي مي توانيد لذت ببريد و قهوه تركي نوش جان كنيد.اگر تركي بلد باشيد در اين موارد بهتر است كه متاسفانه من بلد نبودم و ساشا خواهرانه و با مهرباني ترجمه مي كرد.

17)اگر اهل ادبيات هستيد و مي توانيد تركي بخوانيد مي توانيد كتابهاي نويسنده هاي ترك از جمله اورهان پاموك برنده جايزه نوبل ادبيات را بخريد.من نسخه انگليسي 2 تا از كتابهايش را خريدم.كتابفروشي مركز خريد آنكامال را توصيه مي كنم .البته قيمت كتاب در صورت تبديل لير به ريال از ايران گرانتر است.

خواهش مي كنم غلط هاي تايپي من را ناديده بگيريد و منتظر رمان من باشيد.
شماره كيس :2010AS23400
كنسولگري :آنكارا
تاريخ كارنت شدن كيس: =VISA BULLETIN FOR JUNE 2010
يا همان روز خوب چهارشنبه 22/2/89
تاريخ مصاحبه: اواسط جولاي
دريافت كليرنس: 23 آگوست يعني 1 شهريور كلير شدم .كلير شدم خدايا خودت از ما بپذيرWink
vısa:27 augest2010
جمع هزينه ها با بليط رفت و برگشت به آمريكا :‌5 هزار دلار

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان