کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اسپانسر و مدارک مرتبط با آن
اگه سریع بفرسته میرسته دستت-به ادرس هتل 3 روزه
case:19###
Big Grin

تشکر کنندگان:
با سلام
اسپانسر من کپی فرم I-134رو به همراه کلیه فرم های 1040سه سال گذشته ارسال کرده ،به من اعلام کرد که چون فرم I-134مثل گذشته نوترایز نمی خواد بنا براین دیگه لازم نیست اصل فرم و برام ارسال کنه !لطفا راهنمائی کنید اگه ممکن هست به مشکل برخورد کنم اصرار کنم برام ارسال کنه
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان:
(2010-01-24 ساعت 14:16)adl نوشته:  با سلام
اسپانسر من کپی فرم I-134رو به همراه کلیه فرم های 1040سه سال گذشته ارسال کرده ،به من اعلام کرد که چون فرم I-134مثل گذشته نوترایز نمی خواد بنا براین دیگه لازم نیست اصل فرم و برام ارسال کنه !لطفا راهنمائی کنید اگه ممکن هست به مشکل برخورد کنم اصرار کنم برام ارسال کنه

نه به مشگل بر نمیخورید، من هم به همین شک رفتم مصاحبه.
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

تشکر کنندگان:
بچه ها کسی میدونه اسپانسر فقط باید برای من که برنده اصلی هستم فرم پر کنه یا برای همسرم که به پرونده من اضافه شده هم پر کنه ؟ و در این صورت باید برای هرکدام یک فرم جداگانه پر کنه یا خیر ؟
من امروز تاریخ مصاحبم برای مارچ اعلام شده و میخوام طول این دوماه عقد کنم و به سفارت اعلام کنم .
ممنون میشم کمکم کنید .
شما به همان اندازه که بخواهید کوچک ، و به همان اندازه که آرزو کنید بزرگ می شوید.
شماره کیس: 2010AS000107xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 09Feb 2010
تاریخ مصاحبه: 30March
تاریخ دریافت کلیرنس:14May 2010
تشکر کنندگان: m.memari ، mohsen324
(2010-01-27 ساعت 17:43)Ali58 نوشته:  بچه ها کسی میدونه اسپانسر فقط باید برای من که برنده اصلی هستم فرم پر کنه یا برای همسرم که به پرونده من اضافه شده هم پر کنه ؟ و در این صورت باید برای هرکدام یک فرم جداگانه پر کنه یا خیر ؟
من امروز تاریخ مصاحبم برای مارچ اعلام شده و میخوام طول این دوماه عقد کنم و به سفارت اعلام کنم .
ممنون میشم کمکم کنید .
علي جان مباركه. بله بايد براي همسر تون هم فرم جداگانه پر و امضا بشه.
تشکر کنندگان: Ali58
(2010-01-27 ساعت 18:11)esmail نوشته:  
(2010-01-27 ساعت 17:43)Ali58 نوشته:  بچه ها کسی میدونه اسپانسر فقط باید برای من که برنده اصلی هستم فرم پر کنه یا برای همسرم که به پرونده من اضافه شده هم پر کنه ؟ و در این صورت باید برای هرکدام یک فرم جداگانه پر کنه یا خیر ؟
ممنون میشم کمکم کنید .
آقا اسماعیل منظورتون چیه؟ یعنی اینکه ما که زوج هستیم 2 تا فرم I-134 باید داشته باشیم؟
تشکر کنندگان:
(2010-01-27 ساعت 23:55)drkamrani1 نوشته:  
ممنون میشم کمکم کنید .
آقا اسماعیل منظورتون چیه؟ یعنی اینکه ما که زوج هستیم 2 تا فرم I-134 باید داشته باشیم؟
دوستان اگر یک فرم I-134 هم برای تمام اعضای خانواده پر بشه مشکلی پیش نمیاد.
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، soheilbadami ، drkamrani1 ، Ali58 ، Jav3
(2010-01-28 ساعت 00:08)seravin نوشته:  
ممنون میشم کمکم کنید .
چه روایتهای متفاوتی!! شاید این هم بتونه کمکی کنه :ما دو تا از این فرم برده بودیم، ولی در مصاحبه این فرم را فقط از برندۀ اصلی که اینجانب بودم خواستند و فرم همسرم رو دستمون باد کرد.
برنده لاتاری ۲۰۰۹. ساکن لس انجلس.

وبلاگ: https://rasaraplanet.wordpress.com سیاره راساراسا
تشکر کنندگان:
(2010-01-28 ساعت 15:10)rasarasa نوشته:  
(2010-01-28 ساعت 00:08)seravin نوشته:  
ممنون میشم کمکم کنید .
چه روایتهای متفاوتی!! شاید این هم بتونه کمکی کنه :ما دو تا از این فرم برده بودیم، ولی در مصاحبه این فرم را فقط از برندۀ اصلی که اینجانب بودم خواستند و فرم همسرم رو دستمون باد کرد.

تو خود توضیجات فرم گفته بود برای هر نفر. حالا کار از محکم کاری عیب نمی کنه. اومدیم خواست! نخواست هم که هیچی.
تشکر کنندگان:
من که یه فرم I-134 برای کل خانواده بردم و قبول کردن
2010AS3xxx
تشکر کنندگان:
مدارک اسپانسر رو اصلشو پست کنم سفارت یا کپی؟
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
تشکر کنندگان:
(2010-01-30 ساعت 04:20)shahin82 نوشته:  مدارک اسپانسر رو اصلشو پست کنم سفارت یا کپی؟

کپی بفرست اصلش را با خودت ببر
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: shahin82 ، drkamrani1 ، Ali Sepehr ، maryam5
بچه ها سلام.من به كسي كه مي خواد اسپانسرم بشه گفتم كه فرم I134 و به همراه كپي سه سال اخير فرم W2 يا 1040 برام بفرسته جوابشو كه امرزو بهم داده ببينين:
Looking at the instructions, it seems like what best applies to me is item B under the "Supporting Evidence". I'm not self employed so Tax forms would not work. I will get the statement of employer and copies of some of my stocks etc. and that should suffice.
به نظر شما مشكلي پيش نمي ايد اگه طبق بخش B مربوط به Supporting Evidence راهنماي پر كردن فرم I134 اينايي كه گفته رو فقط بفرسته؟اگه فرمهاي ماليات رو نفرسته مشكلي پيش مي اد؟
شماره کیس:2010AS00013500حدودا
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-16-2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-23-2009
تاریخ کارنت شدن کیس:2010/02/05
تاریخ دریافت نامه دوم:march 2010
تاریخ مصاحبه:2010/04/19
تاریخ دریافت کلیرنس:2010/05/21
جمع تقریبی هزینه ها: 3,5 mıllıon toman
تشکر کنندگان:
(2010-01-24 ساعت 00:10)sepehr_sp نوشته:  سلام و درود
من اسپانسرم تازه الان ok شده و پس فردا عازم سفر به ترکیه ام
اشکالی داره اگه اسپانسرم بعد از تکمیل فرم I-134 اونهارو با پست بفرسته به آنکارا؟ آخه اگه بخواد بفرسته برا من نمیرسه به من

تبریک می‌گم سپهر جان. من نگرانت بودم.
تشکر کنندگان: Hossein81
آقا من 19 صفحه این قسمت خوندم هیچ قانونی بدست نیومد.من هنوز به اسپانسرم نگفتم چی کار کنه یه توضیح بدین ببینم من به اسپانسرم چی باید بگمBig Grin
1.فرم I-134 باید بفرسته
2.فرم 1040 باید بده(چون کارفرماست) فرمه W2 هم اگه داره بده
3.همه فرم هارو همسرش هم امضاء کنه
4.من نفهمیدم این نترایز کردن چیه الزامیه؟
بعد من فکر کنم اردیبهشت یا خرداد باید برم مصاحبه تا کی باید وایسم تا فرم مالیاتی جدید بیاد بعد من اقدام کنم؟
شماره کیس: 2010AS00016XXX
کنسولگری:آنکارا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان