کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اسپانسر و مدارک مرتبط با آن
(2010-02-12 ساعت 12:23)N.D نوشته:  آقا من 19 صفحه این قسمت خوندم هیچ قانونی بدست نیومد.من هنوز به اسپانسرم نگفتم چی کار کنه یه توضیح بدین ببینم من به اسپانسرم چی باید بگمBig Grin
1.فرم I-134 باید بفرسته
2.فرم 1040 باید بده(چون کارفرماست) فرمه W2 هم اگه داره بده
3.همه فرم هارو همسرش هم امضاء کنه
4.من نفهمیدم این نترایز کردن چیه الزامیه؟
بعد من فکر کنم اردیبهشت یا خرداد باید برم مصاحبه تا کی باید وایسم تا فرم مالیاتی جدید بیاد بعد من اقدام کنم؟

اگه اسپانسرتون کارفرماست فرم 1040
فرم اسپانسر من امضای همسر نداشت و سفارت هم قبول کرد.
فرمهای جدید لازم نیست نوترایز بشه
زمان مصاحبه ی شما فرمهای مالیاتی 2007 و 2008 و 2009 لازمه.
و در نهایت:

http://mohajersara.com/showthread.php?tid=341&page=1

http://mohajersara.com/showthread.php?tid=25
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: sh-b ، drkamrani1 ، N.D
(2010-02-12 ساعت 13:12)laili نوشته:  
(2010-02-12 ساعت 12:23)N.D نوشته:  آقا من 19 صفحه این قسمت خوندم هیچ قانونی بدست نیومد.من هنوز به اسپانسرم نگفتم چی کار کنه یه توضیح بدین ببینم من به اسپانسرم چی باید بگمBig Grin
1.فرم I-134 باید بفرسته
2.فرم 1040 باید بده(چون کارفرماست) فرمه W2 هم اگه داره بده
3.همه فرم هارو همسرش هم امضاء کنه
4.من نفهمیدم این نترایز کردن چیه الزامیه؟
بعد من فکر کنم اردیبهشت یا خرداد باید برم مصاحبه تا کی باید وایسم تا فرم مالیاتی جدید بیاد بعد من اقدام کنم؟

اگه اسپانسرتون کارفرماست فرم 1040
فرم اسپانسر من امضای همسر نداشت و سفارت هم قبول کرد.
فرمهای جدید لازم نیست نوترایز بشه
زمان مصاحبه ی شما فرمهای مالیاتی 2007 و 2008 و 2009 لازمه.
و در نهایت:

http://mohajersara.com/showthread.php?tid=341&page=1

http://mohajersara.com/showthread.php?tid=25

اسپانسر من کار فرما بود ولی علاوه بر فرم 1040 و I-134 فرم W2 را هم از من خواستند. فرمهای جدید نوترایز نمیخواد.
تشکر کنندگان: N.D
یک مقدار تحقیق کردم در این مورد. آقای کامرانی عزیز و دیگرانی که فرم 1040 رو برده بودین ولی ازتون w2 رو هم خواستن. امکانش هست یک چیزی رو برای ما هم چک کنید؟ در فرمهای 1040 که براتون فرستادن، در قسمت شماره 7 (جلوی شماره) چیزی نوشته شده؟ یا خالی گذاشتنش؟
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
تشکر کنندگان: morteza_2010
(2010-02-12 ساعت 17:31)shahin82 نوشته:  یک مقدار تحقیق کردم در این مورد. آقای کامرانی عزیز و دیگرانی که فرم 1040 رو برده بودین ولی ازتون w2 رو هم خواستن. امکانش هست یک چیزی رو برای ما هم چک کنید؟ در فرمهای 1040 که براتون فرستادن، در قسمت شماره 7 (جلوی شماره) چیزی نوشته شده؟ یا خالی گذاشتنش؟

شاهین جان برای من توی اون قسمت نوشتهW2
توی سفارتم وقتی فرمهای 1040 سه سال رو دادم ازم W2 فقط ما 2008 رو خواستن
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان: shahin82
(2010-02-12 ساعت 18:10)sh-b نوشته:  
(2010-02-12 ساعت 17:31)shahin82 نوشته:  یک مقدار تحقیق کردم در این مورد. آقای کامرانی عزیز و دیگرانی که فرم 1040 رو برده بودین ولی ازتون w2 رو هم خواستن. امکانش هست یک چیزی رو برای ما هم چک کنید؟ در فرمهای 1040 که براتون فرستادن، در قسمت شماره 7 (جلوی شماره) چیزی نوشته شده؟ یا خالی گذاشتنش؟

میخوام اینو بدونم: جلوی شماره 7 نوشته:
...............................Wages,salaries,tips,etc.Attach Form(s) W-2
بعد یه 7 نوشته و یه جای خالی داره.
میخوام بدونم جلوی جای خالی یا روی نقطه چین ها براتون "تایپی یا دست نویس" W2 یا هرچیز دیگه ای نوشتن یا خالیه اونجا؟
تشکر کنندگان: R.F
(2010-02-12 ساعت 18:15)shahin82 نوشته:  
(2010-02-12 ساعت 18:10)sh-b نوشته:  

میخوام اینو بدونم: جلوی شماره 7 نوشته:
...............................Wages,salaries,tips,etc.Attach Form(s) W-2
بعد یه 7 نوشته و یه جای خالی داره.
میخوام بدونم جلوی جای خالی یا روی نقطه چین ها براتون "تایپی یا دست نویس" W2 یا هرچیز دیگه ای نوشتن یا خالیه اونجا؟

برای من خالیه بعد از همون جمله ای که خودت نوشتی
(...............................Wages,salaries,tips,etc.Attach Form(s) W-2 )

تشکر کنندگان: shahin82 ، R.F
***مهم***

در مورد فرم های 1040 و W-2:
با تحقیقی که کردم و صحبت و چک کردن مدارک با شادی عزیز مشخص شد که:
در فرم های 1040 در قسمت 7 ، در جلوی این شماره، اگر روی نقطه چین و جدول روبروی شماره (در جلوی شماره 7پر رنگ) عددی نوشته شده باشد ، علاوه بر فرم 1040، فرم W-2 هم نیاز است و در غیر این صورت فقط فرم 1040 برای اسپانسر کارفرما لازم است. در مورد اسپانسر کارمند فرم w-2 حتما لازم است.

You will need to report all wages you earned from your job or jobs during the year. Your employers are required to provide you with Form W-2, Wage and Tax Statement. Form W-2 must be mailed out or hand-delivered to you no later than January 31st.
Gather all your W-2 statements from each job you worked during the year.
Look in Box 1 of the W-2. This is your total wages. Using a calculator, add up the Box 1 amounts from every W2.
Put the total figure on Form 1040 Line 7, Form 1040A Line 7, or Form 1040EZ Line 1.
تشکر کنندگان: N.D ، sh-b ، R.F ، AVA61 ، To USA
شاهین من یه چیزو متوجه نشدم !!!!!!
مگه منظورت این نبود که اگه پر باشه باید علاوه بر 1040 w-2 را هم بدیم؟خوب شادی میگه خالی بوده ولی ازش فرم w-2را خواستن!!!!!
شماره کیس: 2010AS00016XXX
(2010-02-12 ساعت 21:01)N.D نوشته:  شاهین من یه چیزو متوجه نشدم !!!!!!
مگه منظورت این نبود که اگه پر باشه باید علاوه بر 1040 w-2 را هم بدیم؟خوب شادی میگه خالی بوده ولی ازش فرم w-2را خواستن!!!!!

نه نامی جون. شادی دقیقتر که بررسی کرد دید که در نقطه چین چیزی نوشته نشده ولی در جدول عدد نوشته شده.
تشکر کنندگان: sh-b ، N.D ، R.F
vaqaan hame gij shodand man hamin alan ba kar farmaee ke mara spansor kardeh va forme 1040 ra ferestadeh besh goftam aqa inja migan chun tu un gesmate 7 nogtechin chizi neveshte nashodeh va dar jadval neveshte shodeh migan bayad forme w2 ra ham befresti bem goft vala be hazrate abase shoma gasam man in forme w2 ra nadaram az koja bayad begiram bem begid man miram begiram ajab gereftar shodim ye irani ra spansor kardim vala in baes mishe dige kasi baramun kari bekone .hamin alan ham kasi hazer nemishe baramun kari bekone makhsusan familha.una ke farari hastand az ma.age vaqaan kesi dorost etelaat dare beqe ma che bayad bokonim ba in forme w2?????

دوست عزیز نوشتن فینگلیش بر خلاف مقررات سایت است.لطفا به قوانین احترام بگذارید.
لیلی
تشکر کنندگان:
(2010-02-12 ساعت 23:17)fisho نوشته:  vaqaan hame gij shodand man hamin alan ba kar farmaee ke mara spansor kardeh va forme 1040 ra ferestadeh besh goftam aqa inja migan chun tu un gesmate 7 nogtechin chizi neveshte nashodeh va dar jadval neveshte shodeh migan bayad forme w2 ra ham befresti bem goft vala be hazrate abase shoma gasam man in forme w2 ra nadaram az koja bayad begiram bem begid man miram begiram ajab gereftar shodim ye irani ra spansor kardim vala in baes mishe dige kasi baramun kari bekone .hamin alan ham kasi hazer nemishe baramun kari bekone makhsusan familha.una ke farari hastand az ma.age vaqaan kesi dorost etelaat dare beqe ma che bayad bokonim ba in forme w2?????

دوست عزیز. من دیدم یک سری از دوستان فقط 1040 رو برده بودن و فکر می کردن طرف فقط کارفرماست و در سفارت از اونا فرم W-2 رو هم خواسته بودن و به اسپانسر گفتن و اونم براشون بعدا فرستاده. رفتم توی نت کلی گشتم و به این رسیدم که کسانی که کارفرما بودن یا هستن و بعد در همون سال مالی یا به عنوان شغل دوم جایی کارمند شدن یا به کل شغل عوض کردن و دیگه کارفرما نیستن فرم W-2 رو هم باید داشته باشن و اون رقمی که در شماره 7 عرض کردم خلاصه درامد از شغل کارمندیه که در فرم 1040 ذکر میشه گویا.این تا اینجا.
حالا 1040 من این رقم رو نداشت در شماره 7 و کلا خالی بود و می دونم که اسپانسر من کارفرماست. با شادی که اسپانسر اون هم کارفرماست و این مشکل W-2 نداشتن رو وقت مصاحبه پیدا کرده بود صحبت کردم و فرم هامون رو مقیسه کردیم و دیدم که مال شادی در قسمت 7 اون عدد که درآمد احتمالا باید باشه هست. که خوب به اسپانسرش از همون ترکیه زنگ زده بوده و اونم براش W-2 رو فرستاده.
حالا اصلا این قسمت 7 چی هست؟ خودتونم بخونیدش می فهمید. نوشته درآمد های دیگر به هر عنوان حتی درآمد بیمه بازنشستگی تامین اجتماعی فرم W-2 باید پیوست شود.
In most situations, other Internal Revenue Service or Social Security Administration forms such as Form W-2 must be attached to the Form 1040, in addition to the Form 1040 schedules. There are other, specialized forms which may need to be completed along with Schedules and the Form 1040
.

حالا خودتون با این تفاسیر بشینید فکر کنید ببینید اگه نتیجه ای که من گرفتم اشتباس سر من خالی کنید بعدش!

منابع:
http://answers.yahoo.com/question/index?...315AAfunk9
http://taxes.about.com/od/formw2/a/IRSFormW2.htm
http://onlinestore.cch.com/productdetail...uctid=5443
http://en.wikipedia.org/wiki/IRS_tax_forms#1040

این نمونه فرم 1040 سال 2008، صفحه اول، قسمت 7 رو ببنید و بخونید.
http://www.iaff.org/ET/HELPS/2008HELPSInstructions.pdf
تشکر کنندگان: sh-b ، N.D ، R.F
نه سو تفاهم نشه اصلان نمیخوام سرتون خالی کنم همه با اندازه کافی استرس داریم آقا من با این سپنسرام کلی حرف زدم آخرش گفت که من این w2 را اصلان نگهداری نمیکنم ولی ۲ ساله آخر را داره که با منت گفت میفرسته خدا کنه کفایت کنه گفت که ساله ۲۰۰۷ و قبلیاش را نداره و نمیتونه بره و المثنا بگیره دیگه من نمیدونم چه کنم ۲ سند ملکی هم بردم
ممنونه شما و از اینکه تا حالا با انگلیسی مینوشتم خیلی مازرات میخوام البته گلت گلوت هم مینویسه ولی تازه یاد گرفتم فارسی تایپ کنم کلاس اولیم دیگه
تشکر کنندگان:
(2010-02-13 ساعت 02:23)fisho نوشته:  نه سو تفاهم نشه اصلان نمیخوام سرتون خالی کنم همه با اندازه کافی استرس داریم آقا من با این سپنسرام کلی حرف زدم آخرش گفت که من این w2 را اصلان نگهداری نمیکنم ولی ۲ ساله آخر را داره که با منت گفت میفرسته خدا کنه کفایت کنه گفت که ساله ۲۰۰۷ و قبلیاش را نداره و نمیتونه بره و المثنا بگیره دیگه من نمیدونم چه کنم ۲ سند ملکی هم بردم
ممنونه شما و از اینکه تا حالا با انگلیسی مینوشتم خیلی مازرات میخوام البته گلت گلوت هم مینویسه ولی تازه یاد گرفتم فارسی تایپ کنم کلاس اولیم دیگه

خوب خدا رو شکر نتیجه حرفام درست بوده. شما هم انقدر عصبی برخورد نکن. مال همه درست شده. مال شمام می شه ایشالا.
تشکر کنندگان:
تو فرم من جلوی شماره 7 خالیه ولی بعد تو جدول نوشته 7 و جلوترش نوشته 33هزار و خورده ای.
تشکر کنندگان: shahin82
(2010-02-13 ساعت 07:32)drkamrani1 نوشته:  تو فرم من جلوی شماره 7 خالیه ولی بعد تو جدول نوشته 7 و جلوترش نوشته 33هزار و خورده ای.

دقیقآ مثل مال من drkamrani1 عزیز مال منم جلوی شماره 7 نقطه چینه ولی بعد تو جدول نوشته 7 و جلوترش نوشته 5000 وخورده ای.
شاهین جان ممنون حدست درست بودWink

تشکر کنندگان: R.F ، shahin82 ، maryam5

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان