کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اسپانسر و مدارک مرتبط با آن
(2010-03-30 ساعت 00:44)Hamidreza نوشته:  سلام و سال نو مبارک
از کسانی که این سایت رو راه اندازی کردن و کسانی که اطلاعاتشون رو به بقیه منتقل می کنن بسیار ممنون هستم .در رابطه با فایل فرمهایی که در ارتباط با اسپانسر توسط علی Ali-j در سایت گذاشته شده است سوال داشتم. برداشت من از فرم I-134_2010 که علی داخل سایت گذاشته این است که احتیاج به نوترایز ندارد. آیا درست است. در فرم امکان امضای الکترونیکی هم وجود دارد آیا لازم است حتما به صورت دستی امضا شود؟
ممنون می شوم اگر پاسخم را بدهید.

حمیدرضا 17000

سلام حميد جان
فرمهاي ما مال سال 2009 بودن و در راهنماي فرمها گفته بودن كه لازم نيس نوترايز بشه. ولي من محض احتياط به اسپانسرمون گفتم نوترايز هم بكنن. حالا شما راهنماي پر كردن فرم جديد رو بخون ببين تغييري كرده يا نه. نوترايز كردن هم كار چند دقيقه ست و زحمت زيادي در مقابل كاري كه اسپانسر داره مي كنه نداره.
من به امكان امضاي الكترونيكي بر نخوردم. نمي دونم سال 2009 داشت يا نه! ولي اگه امسال داره پس توي راهنماي(instruction) پر كردن فرمها حتمن خودشون توضيح دادن. مال ما چون همچين چيزي نداشت اصل امضا لازم بود(كپي فرم رو كه مثل پرينت از امضاي الكترونيكيه قبول نداشتن)
Instruction رو از سايت http://travel.state.gov/ پيدا كن. اگه نتونستي پيدا كني بگو كه من سرچ كنم.
لطفن اگه بچه ها راهنما رو دارن اينجا بگذارن. ممنون
تشکر کنندگان: R.F
(2010-03-30 ساعت 10:57)esmail نوشته:  
(2010-03-30 ساعت 00:44)Hamidreza نوشته:  سلام و سال نو مبارک
از کسانی که این سایت رو راه اندازی کردن و کسانی که اطلاعاتشون رو به بقیه منتقل می کنن بسیار ممنون هستم .در رابطه با فایل فرمهایی که در ارتباط با اسپانسر توسط علی Ali-j در سایت گذاشته شده است سوال داشتم. برداشت من از فرم I-134_2010 که علی داخل سایت گذاشته این است که احتیاج به نوترایز ندارد. آیا درست است. در فرم امکان امضای الکترونیکی هم وجود دارد آیا لازم است حتما به صورت دستی امضا شود؟
ممنون می شوم اگر پاسخم را بدهید.

حمیدرضا 17000
نه نیازی به نوترایز نداره مال من هم نداشت

سلام حميد جان
فرمهاي ما مال سال 2009 بودن و در راهنماي فرمها گفته بودن كه لازم نيس نوترايز بشه. ولي من محض احتياط به اسپانسرمون گفتم نوترايز هم بكنن. حالا شما راهنماي پر كردن فرم جديد رو بخون ببين تغييري كرده يا نه. نوترايز كردن هم كار چند دقيقه ست و زحمت زيادي در مقابل كاري كه اسپانسر داره مي كنه نداره.
من به امكان امضاي الكترونيكي بر نخوردم. نمي دونم سال 2009 داشت يا نه! ولي اگه امسال داره پس توي راهنماي(instruction) پر كردن فرمها حتمن خودشون توضيح دادن. مال ما چون همچين چيزي نداشت اصل امضا لازم بود(كپي فرم رو كه مثل پرينت از امضاي الكترونيكيه قبول نداشتن)
Instruction رو از سايت http://travel.state.gov/ پيدا كن. اگه نتونستي پيدا كني بگو كه من سرچ كنم.
لطفن اگه بچه ها راهنما رو دارن اينجا بگذارن. ممنون
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان:
دوستان سلام
من یه سوال داشتم . می خواستم ببینم کسی که گرین کارت داره می تونه اسپانسر ما بشه؟
ممنون ار راهنمایی هاتون
حمیدرضا 17000
تشکر کنندگان:
بله مي تونه.

كلا هر كسي كه Green Crad داره يا Citizen هست، به شرطي كه درامدش كافي باشه مي تونه Sponsor بشه.

(2010-04-04 ساعت 20:23)Hamidreza نوشته:  دوستان سلام
من یه سوال داشتم . می خواستم ببینم کسی که گرین کارت داره می تونه اسپانسر ما بشه؟
ممنون ار راهنمایی هاتون
حمیدرضا 17000
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان:
ممنون ار راهنمایی هاتون
حمیدرضا 17000

بله می تونه. فقط درآمدش رو با خط فقر در آمریکا(البته ایالت به ایالت فرق می کنه) مقایسه کن. همین. باید درآمدش در سطحی باشه که بتونه اسپانسر بشه.
تشکر کنندگان:
ممنون ار راهنمایی هاتون
حمیدرضا 17000

بله دوست عزیز کسی که گرین کارت داره هم میتونه اسپانسر باشه
نکات مهم برای اسپانسر دارا بودن وضع مالی خوب (این البته جزییاتی داره) و پرداخت مالیات می باشد .
موفق باشید
تشکر کنندگان:
ممنون ار راهنمایی هاتون
حمیدرضا 17000

به جز درآمد، دارنده گرین کارت یا سیتیزن که تمکن مالی دارد نیز می تواند اسپانسر شود.و به هر صورت باید ثابت کند که دارایی یا درآمد کافی برای پشتیبانی مالی دارد.
تشکر کنندگان:
با تبریک به دوستانی که کارنت شدند
حالا که افتادیم جون بالاخره 134 همون قبلی که اخر می انقضاش هست ببریم؟ جدید چیزی نبود؟
برگه مالیات 2009 اماده شده؟ کسی گرفته تا حالا؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
تشکر کنندگان:
سلام. بله من برگه مالیاتی 2009 را هم دارم. البته هنوز اسپانسرها فرصت پرداخت دارن اما همین که پرداخت شده باشه نشونه قدرت مالی اسپانسره.
تشکر کنندگان:
دوستان، من تمام مباحث مربوط به اسپانسرشيپ را در مهاجرسرا خونده ام.
اما چون نظرات متفاوت بوده، ابهاماتي برام پيش اومده.
ميدونيم كه فرم I-134 بايد اصل باشه و كپي پذيرفتني نيست. ضمنا notarize هم لازم نيست.
فرم هاي 1040 و W2 هم كپي باشه ايراد نداره. (كه اكثرا كپي بوده چون اصلش رو اسپانسر لازم داره)
اما آيا 1040 و W2 بايد notarize بشه؟؟؟
تشکر کنندگان:
سلام به همی دوستان عزیز،
با توجه به کیس نامبر من که بالای 23000 و احتمالا بعد از جولای کارنت میشم، برای پر کردن فرم i-134 که تاریخ اکسپایرش آخر می است ، اسپانسرم باید بعد از ماه می اقدام کنه؟
مرسی از همه Smile
شماره کیس: 2010AS00023xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:june 2009
کنسولگری:آنكارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:july 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:july 2010
تاریخ مصاحبه:August 11 و August 12
تاریخ دریافت ویزا: روز مصاحبه Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:با گردش دو هفته ای و خرید،
دو نفر 10000$
تشکر کنندگان:
دوست عزیز،
1040 و W2 احتیاجی به نوترایز شدن ندارن.

(2010-04-06 ساعت 19:00)To USA نوشته:  دوستان، من تمام مباحث مربوط به اسپانسرشيپ را در مهاجرسرا خونده ام.
اما چون نظرات متفاوت بوده، ابهاماتي برام پيش اومده.
ميدونيم كه فرم I-134 بايد اصل باشه و كپي پذيرفتني نيست. ضمنا notarize هم لازم نيست.
فرم هاي 1040 و W2 هم كپي باشه ايراد نداره. (كه اكثرا كپي بوده چون اصلش رو اسپانسر لازم داره)
اما آيا 1040 و W2 بايد notarize بشه؟؟؟
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
تشکر کنندگان: sh-b ، To USA
اسپانسر من مي گن كه فرم هاي مالياتشون رو electronically پرداخت كرده اند اما مي تونن تاييد پرداختش رو از دولت امريكا بگيرن؟ كه شايد شبيه فرمهاي 1040 و W2 معمول نباشه.
آيا كسي اطلاعي داره كه چنين چيزي مورد تاييد سفارت هست يا خير؟
ممنونم اگر ديگر دوستان نيز نظر بدن.
تشکر کنندگان:
با تبریک به دوستانی که کارنت شدند
حالا که افتادیم جون بالاخره 134 همون قبلی که اخر می انقضاش هست ببریم؟ جدید چیزی نبود؟

ممنون میشم راهنمایی کنید
تشکر کنندگان:
سلام. من میخواستم بدونم که اگه سپانسر یه شخصه پولدار باشه ولی کار نکنه. . اشکال داره؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان