کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اسپانسر و مدارک مرتبط با آن
با تبریک به دوستانی که کارنت شدند
حالا که افتادیم جون بالاخره 134 همون قبلی که اخر می انقضاش هست ببریم؟ جدید چیزی نبود؟

ممنون میشم راهنمایی کنید
تشکر کنندگان:
(2010-04-11 ساعت 13:28)m.memari نوشته:  
(2010-04-11 ساعت 12:49)farnaz.f نوشته:  
با تشکر از سفر نامه خوبتون
سابورتر شما کارمند بودن یا کارفرما؟ اخه واسه من که کارمند هستند فقط w2 فرستادند.ایا1040 هم دارند و باید بفرستند؟ من فکر میکنم فقط w2 داشتند که فرستادند.
از دوستان دیگه هم ممنون میشم راهنمایی کنند
ممنون
قابل توجه دوستان من متوجه شدم تو امريكا همه اين دو فرم رو دارند ولي اينكه افسر سفارت دوتاشو ازتون بخواد صد در صد نيست.
اسپانسر من كارمند است و مداركي كه براي من فرستاده بود ، گواهي از بانك و محل كار بود كه من با توجه به سفرنامه دوستان از ايشون فرم w2 رو هم خواستم و برام فرستاد.
شايد بخاطر گواهي ها بود كه از من علاوه بر w2 ، فرم 1040 رو هم خواست . وقتي با اسپانسرم تماس گرفتم ايشون گفت برات ارسال مي كنم.
[
ممنون از راهنمایی وسابورتر منم کارمند هستند ولی فقط w2 فرستادند شایدم چون خودم گفتم.روم نمیشه ولی اگه واجبه بگم 1040 هم بفرستند؟
منم گواهی کارشون و سرمایه دارم بس بهتره نبرم؟
بازم ممنون
تشکر کنندگان:
اسپانسر من کارمند هست چه مدارک را باید بفرسته ؟
تشکر کنندگان:
(2010-04-11 ساعت 19:03)farnaz.f نوشته:  
سابورتر شما کارمند بودن یا کارفرما؟ اخه واسه من که کارمند هستند فقط w2 فرستادند.ایا1040 هم دارند و باید بفرستند؟ من فکر میکنم فقط w2 داشتند که فرستادند.
ممنون
قابل توجه دوستان من متوجه شدم تو امريكا همه اين دو فرم رو دارند ولي اينكه افسر سفارت دوتاشو ازتون بخواد صد در صد نيست.
اسپانسر من كارمند است و مداركي كه براي من فرستاده بود ، گواهي از بانك و محل كار بود كه من با توجه به سفرنامه دوستان از ايشون فرم w2 رو هم خواستم و برام فرستاد.
شايد بخاطر گواهي ها بود كه از من علاوه بر w2 ، فرم 1040 رو هم خواست . وقتي با اسپانسرم تماس گرفتم ايشون گفت برات ارسال مي كنم.
[
ممنون از راهنمایی وسابورتر منم کارمند هستند ولی فقط w2 فرستادند شایدم چون خودم گفتم.روم نمیشه ولی اگه واجبه بگم 1040 هم بفرستند؟
بازم ممنون

وقتی شماره ما بعد از 20 دقیقه افتاد گفتم چه سریع! ولی خانومه 1040 سال 2008 رو خواست و بعد دوباره نشستیم. یعنی اول مدارک مون رو بررسی کردن و نقص مدارک رو بهمون گفتن و بعد واریز کردن پول و انگشت نگاری و مصاحبه انجام شد. حالا واسه این که خیالتون راحت بشه بگین 1040 رو هم ارسال کنه تا خدای نکرده نقص مدرک نخورین.
تشکر کنندگان: m.memari
ممنون
[
بازم ممنون

اگه پست های قبلی این بخش رو بخونید در مورد راه شناسایی اینکه چه کسانی w2 و 1040 رو لازم دارن صحبت شده.
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
تشکر کنندگان:
بچه ها يه سئوال فوري:
اسپانسر من گفت كه فرمهاي مالياتي 2009 رو تازه تو August ميفرسته براي اداره مالياتشون چون يكم كارش گسترده هست و.....
من با 2008و2007و2006 برم كافيه؟
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان:
دوستان میشه از بانک ملی سریع bank statement گرفت که به درد مصاحبه هم بخوره؟
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان:
(2010-04-11 ساعت 21:53)esmail نوشته:  
ممنون
[
بازم ممنون

وقتی شماره ما بعد از 20 دقیقه افتاد گفتم چه سریع! ولی خانومه 1040 سال 2008 رو خواست و بعد دوباره نشستیم. یعنی اول مدارک مون رو بررسی کردن و نقص مدارک رو بهمون گفتن و بعد واریز کردن پول و انگشت نگاری و مصاحبه انجام شد. حالا واسه این که خیالتون راحت بشه بگین 1040 رو هم ارسال کنه تا خدای نکرده نقص مدرک نخورین.

ممنون از کمکتون سابورتر شما کارمند بودن یا کارفرما؟w2 هم داشتید؟ ازتون نخواستنش ؟
(2010-04-12 ساعت 02:45)shahin82 نوشته:  
ممنون
[
بازم ممنون

اگه پست های قبلی این بخش رو بخونید در مورد راه شناسایی اینکه چه کسانی w2 و 1040 رو لازم دارن صحبت شده.

ممنون من قبلا خوندم ولی حالا دوستان گفتن همه هر 2 را دارند واسه همین گیج شدم.لطفا برام توضیح بدید.
تشکر کنندگان:
با تبریک به دوستانی که کارنت شدند
حالا که افتادیم june بالاخره i134 همون قبلی که اخر می انقضاش هست ببریم؟ جدید چیزی نبود؟

ممنون میشم راهنمایی کنید
چرا کسی جواب نمیده!
تشکر کنندگان: kianoush
(2010-04-13 ساعت 10:04)sam_hash نوشته:  دوستان میشه از بانک ملی سریع bank statement گرفت که به درد مصاحبه هم بخوره؟

بانکها معمولا یک واحد بین الملل دارن که وقتی در شعبه خودتون درخواست کتبی بدید، این درخواست همراه صورت موجودی شما به واحد بین الملل اونها فرستاده میشه و بسته به بانک و شهری که در اون هستید، ظرف دو سه روز تا یک هفته بعد نامه ای که در اون به انگلیسی موجودی شما و .. رو نوشته بهتون تحویل می دن.

اینکه گفتم بستگی به شهر داره، چون واحد بین الملل هر بانک معمولا در تهران است. اگر تهران باشید مسلماً این کار سریعتر انجام میشه، اما شهرستان باید برای رفت و برگشت نامه صبر کنید.

من این روال رو برای بانک تجارت انجام دادم.
تشکر کنندگان: kianoush ، sam_hash ، امیر مهاجر
سلام بچه ها . من تو فرم اولی که پر کردم نوشتم اسپانسر دارم ولی هیچ اقدامی نکردم . من اردیبهشت تاریخ مصاحبه دارم و نامه دومم هنوز نیومده. این فرم i-134 رو از کجا باید گیر می آوردم؟ من چیزی پر نکردم، میشه یکی کمکم کنه :-(((
تشکر کنندگان:
(2010-04-13 ساعت 10:33)farnaz.f نوشته:  با تبریک به دوستانی که کارنت شدند
حالا که افتادیم june بالاخره i134 همون قبلی که اخر می انقضاش هست ببریم؟ جدید چیزی نبود؟

ممنون میشم راهنمایی کنید
چرا کسی جواب نمیده!
کسی نمیخواد به من جواب بده؟Sad
کسایی که بعد از may مصاحبشون هست 134 قبلی که 31 می expire میشه میبرند یا جدید اومده چیزی یا میاد؟
اگه بخوایم جدید برامون بفرستند دیر میشه ها
لطفا بهم بگید چیکار کنم.کسی نبرسیده؟
ممنون
تشکر کنندگان:
(2010-04-14 ساعت 08:24)mina_s نوشته:  سلام بچه ها . من تو فرم اولی که پر کردم نوشتم اسپانسر دارم ولی هیچ اقدامی نکردم . من اردیبهشت تاریخ مصاحبه دارم و نامه دومم هنوز نیومده. این فرم i-134 رو از کجا باید گیر می آوردم؟ من چیزی پر نکردم، میشه یکی کمکم کنه :-(((

مینا جان شما چون تا قبل 31 می مصاحبت هست پس همین فرم رو باید اسپانسرت پر کنه: http://www.uscis.gov/files/form/i-134.pdf
به اسپانسرت هم باید بگی برگه مالیاتی1040 یا W2.مربوط به سال 2009 و برای محکم کاری 2008 & 2007 هم بفرستن.
اگر اسپانسرت کارفرماست فرم 1040 و اگر کارمند هست فرم W2 رو برات بفرسته.
(البته بعضی ها هم دوتا ش رو دارن که باید بگی بران بفرستن.)

این برگه هارو بگو برات ایمیل کنند. ولی فرم i-134 چون امضا دستی داره باید واست بفرستن که این هم چون شما زمانت کم هست بهتره همین فرم رو هم بگی اسپانسرت اسکن کنه و برات ایمیل کنه تا تو مدارکی که داری 15 روز زودتر می فرستی به آنکارا باشه. اصلشم رو هم که روز مصاحبه ببر همراهت.

(2010-04-14 ساعت 08:41)farnaz.f نوشته:  کسی نمیخواد به من جواب بده؟Sad
کسایی که بعد از may مصاحبشون هست 134 قبلی که 31 می expire میشه میبرند یا جدید اومده چیزی یا میاد؟
اگه بخوایم جدید برامون بفرستند دیر میشه ها
لطفا بهم بگید چیکار کنم.کسی نبرسیده؟
ممنون

farnaz.f جان هر وقت فرم جدید بیاد تو همون سایتشون قرار میدن.اگه زمان مصاحبت اوایل jun هست می تونی از kcc در مورد فرم سوال کنی و بگی عجله داری و بخوای فرم جدید رو برات بفرستن.شاید زودتر از قرار دادن تو سایتشون به دستت برسه.
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: mina_s
سلام به همگی
دوستان عزیز می شه راهنمایی بفرمایید که اگر من بخوام با سند ملکی برم برای مصاحبه چه مراحلی را باید دقیقاً طی کنم؟
آیا سند باید ارزش گذاری بشه؟
با سند زمین میشه اینکارو کرد؟
دقیقاً من باید چه کارهایی را انجام دهم؟
زمین اگر در شهر محل سکونتم نباشه، می شه اینکارو کرد؟
اگر سند به اسم شخص دیگری باشه، باید چه کار کنم؟
ممنون می شم دقیق راهنمایی کنید
تشکر کنندگان:
(2010-04-14 ساعت 10:16)SSS نوشته:  سلام به همگی
دوستان عزیز می شه راهنمایی بفرمایید که اگر من بخوام با سند ملکی برم برای مصاحبه چه مراحلی را باید دقیقاً طی کنم؟
آیا سند باید ارزش گذاری بشه؟
با سند زمین میشه اینکارو کرد؟
دقیقاً من باید چه کارهایی را انجام دهم؟
زمین اگر در شهر محل سکونتم نباشه، می شه اینکارو کرد؟
اگر سند به اسم شخص دیگری باشه، باید چه کار کنم؟
ممنون می شم دقیق راهنمایی کنید

sssعزیز به سوالات شما چندین بار جواب داده شده لطف کنید و تاپیک ها رو مطالعه کنین این جزو قوانین سایت بوده زمانی که ثبت نام کردین توی سایت چرا بهش کسی توجه نمیکنه؟؟؟
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان: maryamjay ، payman R ، R.F ، Jav3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان