کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اسپانسر و مدارک مرتبط با آن
سلام ، این فرم I_134 رو از کجا Download کنم ، میشه لینک بدین؟
و میشه بگین یک نفر حد اکثر اسپانسر چند نفر میتونه بشه ؟
شماره کیس: Rolleyes 2010AS00028xxx
تشکر کنندگان:
آخرین فرم I-134 را از اینجا دانلود کنید: http://www.uscis.gov/files/form/i-134.pdf
اسپانسر شما اگر مالیات پرداخت کرده باشد اشکالی ندارد اگر شاغل نیست.
تشکر کنندگان: reignoffear18
باید مدرکی نشون بده که توانایی مالی برای اسپانسر کردن دیگران را دارد. معمولا فرم ها ی مالیاتی نشون دهنده این موضوع هستن. پرینت حساب بانکی یا مدارک مالی شاید لازم باشه.

(2010-04-08 ساعت 11:51)emad2213 نوشته:  سلام. من میخواستم بدونم که اگه سپانسر یه شخصه پولدار باشه ولی کار نکنه. . اشکال داره؟
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
تشکر کنندگان:
سلام
اسپانسر من وسط کار منو تنها گذاشت، شرایط من هم جوری نیست که بتونم با سند ملکی برم برای مصاحبه و فقط اسپانسر می تونه بهم کمک کنه، از دوستانی که اینجا هستند کسی می تونه کمکم کنه؟ در غیر اینصورت من شانسمو از دست میدم. کسی می تونه اسپانسر بشه ؟می شه راهنمایی کنید، که چه کار باید بکنم ؟ممنون می شم.
تشکر کنندگان:
SSS شماره کیس شما چند است ؟
تشکر کنندگان:
شماره کیس من 28000 است، نمی دونم باید چکار کنم؟
من با سند نمی تونم اقدام کنم، حساب بانکی ام هم در حدی نیست که بتونم نشان بدم، لطفاً راهنمایی کنید که چکار باید بکنم؟
کسی هست که بتونه اسپانسر بشه؟
تشکر کنندگان:
ببین SSS من تا 2 هفته دیگه مدارک اسپانسرم را مکی فرستن من شمارم 22000 هست بعد از 2 هفته که مدارک را فرستادن به دوستم می گم کمکت کنه شمارتو برام مسیج کن
تشکر کنندگان: sam_hash ، To USA
(2010-04-10 ساعت 11:49)SSS نوشته:  شماره کیس من 28000 است، نمی دونم باید چکار کنم؟
من با سند نمی تونم اقدام کنم، حساب بانکی ام هم در حدی نیست که بتونم نشان بدم، لطفاً راهنمایی کنید که چکار باید بکنم؟
کسی هست که بتونه اسپانسر بشه؟

اگر 11 هزار دلار پول ندارید من به شما آمریکا را توصیه نمی‌کنم. اگر هم دارید٬ همان مقدار برای قبول کردن شما کافی است. مهم این است که از خط فقر آمریکا بالاتر باشید. یعنی در حسابتان پول برای زندگی حدود یک سال را داشته باشید. معیار هم خط فقر است که اینجا می‌توانید ببنید. (من فرض کردم شما یک نفر هستید. برای تعداد بیشتر هم به همان جدول مراجعه کنید)
تشکر کنندگان: kianoush ، kavoshgarnet
مرسی از راهنماییتون
اگر 5 هزار دلار بتونم با خودم ببرم و اسپانسر هم داشته باشم، باز هم به مشکل بر می خورم؟ من یک نفر هستم و کسی همراه من نیست
برای ماههای اول چقدر پول باید همراه داشته باشم؟
تشکر کنندگان:
اگر اون جا کسی باشه که بتونی خونش باشی بد نیست اگر قرار باشه با این 5 هزار دلار تنها خونه اجاره کنی خوب نیست
تشکر کنندگان:
سلام
یک مشکل اورژانسی برای من به وجود اومده...
در فرم های I-134 که توسط اسپانسر فرستاده شده سن من 21 سال وارد شده در حالی که من 20 سالمه .... ( برنده اصلی مادر من هست )
حالا چون که صفحه اول I-134 امضا نداره گفتم درستشو همینجا پرینت می کنم بعد می فرستم سفارت ولی به یک مشکلی برخورذم یکی اینکه از جنس کاغذا تابلو می شه فهمید که جدا از هم پرینت شدن.... مشکل دیگه هم این بود که سایز کاغذ ها تو آمریکا Letter هست و اینجا اصلن این سایز پیدا نمی شه ....
با این مشکلات من تنها کاری که از دستم براومد این بود که با خودکار مشکی 21 رد 20 ش کنم
مدارک رو هنوز نفرستادم ولی امروز دیگه باید بفرستم چون مصاحبه 20 آپریله دیگه وقتی ندارم .....
به نظر شما اینیکه با خودکار نوشتم ایرادی داره؟؟
لطفا کمک کنید خیلی عجله ایه !!!!!
شماره کیس:2010AS000135xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 29
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 12
تاریخ کارنت شدن کیس:Feb 8th
تاریخ مصاحبه: April
تاریخ دریافت کلیرنس: May 20
تاریخ دریافت ویزا : May 26
تاریخ رستگاری : Unknown
جمع تقریبی هزینه ها:10میلیون تومان-3نفر
تشکر کنندگان:
اول که نبایستی تصحیحش می کردی حالا که اگر کردی با اعتماد به نفس بگو که اشکال از کجاست . اهمیت ای 134 ساپورت کردن شماست نه نشان دهنده هویت شخصی شما در ضمن شما شناسنامه و پاس داری که گویای سن شماست به امید موفقیت
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان:
(2010-04-10 ساعت 14:10)adl نوشته:  اول که نبایستی تصحیحش می کردی حالا که اگر کردی با اعتماد به نفس بگو که اشکال از کجاست . اهمیت ای 134 ساپورت کردن شماست نه نشان دهنده هویت شخصی شما در ضمن شما شناسنامه و پاس داری که گویای سن شماست به امید موفقیت

پس به نظر شما اون خودکاریو بفرستم یا پرینت خودمو ؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2010-04-10 ساعت 15:40)TheBoyInCage نوشته:  
(2010-04-10 ساعت 14:10)adl نوشته:  اول که نبایستی تصحیحش می کردی حالا که اگر کردی با اعتماد به نفس بگو که اشکال از کجاست . اهمیت ای 134 ساپورت کردن شماست نه نشان دهنده هویت شخصی شما در ضمن شما شناسنامه و پاس داری که گویای سن شماست به امید موفقیت

امضای اسپانسرت پایین برگت هست یا نه
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان:
(2010-04-10 ساعت 15:48)adl نوشته:  
(2010-04-10 ساعت 15:40)TheBoyInCage نوشته:  

امضای اسپانسرت پایین برگت هست یا نه

ببین دو برگه دیگه I-134 و امضا هم آخر برگه دومه .... مشکل من توی برگه اول بود ... حالا هم دیگه تموم شد فرستادم رفت دیگه بیخیال ..... سپاس بسیارSmile
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان