کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کار و اشتغال در آمریکا
اجازه بدین من هم یک تجربه بگم. دوستانی که کار در زمینه مهندسی کردن - در شرکت های مشاور نفتی- عمدا فعالیت نفت و گاز در آمریکا در جنوب هست. یک توصیه دیگه اینکه باید در آمریکا مثل امریکایی فکر کرد. یعنی اگر هر جا کار بود باید بری دنبالش. جویندگان طلا.
نکته دوستان در مرحله ورود دنبال اینکه حتما الا و بلا من باید در کالیفرنیا کار کنم رو از سرتون بندازین راحتتر کار پیدا می کنین. البته مشخصا اگر اونجا کار بود بهتر. من وقتی اومدم اینجا حتی برای آلاسکا هم اپلای کردم. چون می خواستم و می خوام میخم رو اینجا بکوبم . بعد از 2 یا 3 سال حرکت بعدی رو انجام بدم.
توصیه به دوستانی که دارن از ایران میان. اگر تجربه مناسب کاری دارین نترسین که اینجا کار نیست. پس با انرژی کاملا مثبت بیاین.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

پاسخ
(2012-12-14 ساعت 08:20)hasti_banoo نوشته:  تو یکی دو سال اول معمولا بعید کسی بتونه تو یک جای خیلی خوب و معتبر کار بگیره. خود من از یک شرکت کوچک شروع کردم با 10 نفر کارمند. مدتی قرار دادی بودم، بعد شدم پاره وقت و بعد شدم تمام وقت که بیمه و .. هم داشتم.

ضمن تشکر از پست کامل شما معمولا مشکل گرفتن کار مربوط به رشته یا تخصصی برای مهاجران همون اولین کار هست که گرفتنش واقعا به خیلی چیزا بستگی داره که خیلی هم راجع به اون بحث شده.
اما یک مقدار هم باید واقع بینی رو چاشنی کار کرد. مثالی راجع خودم میزنم تا بیشتر مشخص بشه. شخصا بعد از حدود 15 ماه که در امریکا بودم و شرایط و محیط رو تقریبا شناختم و زبانم بروز شده بود اقدام کردم برای گرفتن کار تخصصی (البته نه به این خاطر که برای اینها صبر کرده باشم موضوع دیگری بود) و بیش از 2 ماه رو تمام وقت صرف اینکار کردم. قبل از این روی رزومه کار کردم و هر چه میشد راجع بازار این کارها تحقیق میکردم و اطلاعت بدست اورده بودم.حتی فهمیده بودم که بهترین زمان برای اپلای کردن ماه اپریل هست.
جان کلام اینکه بعد از 3 تا مصاحبه که رفتم و با توجه به اطلاعاتی که جمع کرده بودم همچنین شناخت خودم متوجه شدم که فعلا برای من کاری نیست و به محض اینکه ماه جون رسید بکلی مسئله رو کنار گذاشتم و انرزیم رو بقول اینا سیو کردم برای یک پروزه دیگه و سریع اهداف و برنامه ها رو تغییر دادم.
جالب ابنکه الان بعد از گذشت چند ماه دیدم که اون واقع بینی من رو جلو انداخت و اتفاق روزگار با 2 امریکایی هم رشته خودم ملاقات کردم که هردو بیکار بودن ! یعنی هیچ کار مرتبطی نداشتن. یکیشون از 2008 ! دنبال کار مربوط هست البته سابقه کاری نداره ولی از دانشگاه نسبتا خوبی فارغ التحصیل شده و دیگری دارای 4 سال سابقه کاری هست. (جملگی ما 3 نفر لایسنسد هستیم ).
حالا اگر کسی مهندس قدرت باشه و اینجا لایسنس باشه به جرات میگم زیر 2 ماه کار نسبتا خوب و مرتبط گیر میاره نمونه هم زیاد هست.
این که پشتکار و پافشاری داشته باشیم خوب هست اما گاهی باید نقشه راه رو توی مسیر عوض کرد با در نظر داشتن تمام جوانب البته و اماده این کار بود در این راه تحقیق هر روزه / ساعته و شرکت در فرومهای تخصصی مثل لینکد این و خلاصه اشراف کامل به شرایط و بازار مشاغل مورد نظر خیلی واجب هست.
با این حال تمام مطلبی که گفتم فقط به کار خودم میاد و برای کسی نسخه نمیکنم چون فرصت من نسبت به دوستان جوان کم هست و شرایط متفاوت دارم و تصمیمهام باید سریع باشن اما باز ممکن هست که گوشه ای از این تجارب به درد دوستان مهاجر بخوره به همین اندازه که در گوشه ای از ذهنشون باشه.
ارزوی توفیق
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، bayat_r ، Saeedv13 ، gbtm ، mohajer13 ، lilac ، parsush ، Tomas
سلام دوستان

کسی راجع به شرایط و مراحل ورود به ارتش آمریکا اطلاعی داره؟

سوال دیگر در مورد وضعیت کاربرای مهندسین معدن است .بازار کار چطوره و کدوم ایالت مناسبتره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas
دوستان ممنون ميشم به اين رزومه يه نگاهی بندازن . بيشتر فرمت و ديتيل بودنش-مثل دادن اطلاعات شخصی- و تعداد صفحاتش برام مهمه .

بخصوص دوستانی که مصاحبه رفتن ،خوشحال ميشم نظر اونها رو هم بدونم. روش کليک کنيد دانلود ميشه

https://decibel.ni.com/content/servlet/J...abVIEW.doc
پاسخ
سلام

می‌خواستم از تجربه خودم واستون بگم شاید هم کمک کسی‌ کرد هم باعث شد از اسم‌های بزرگ کمپانی‌ها نترسید.

من بد از اینکه یک ماهی‌ از اومدنم به امریزا گذشت شروع کردم دنبال کار گشتن کاری که کرده بودم تو ایران عیب یابی‌ رایانه و تعمیرات بورد ، این جور چیزا بود، اول یه رزومه درس کردمو گذشتم تو مانستر سایت هائی شبیه به اون ، ۳-۴ روز نگذشته بود که از یه شرکت الکترونیک به نام فرایز (دوستانی که کایا هستن شاید بشناسن) واسه خدمات پس از فروششون گفتن برم مصاحبه ۲تا مصاحبه رفتمو استخدام شدم با ساعتی‌ ۱۲ دلار! خیلی‌ کم بود ولی‌ خوب واسه شروع بد نبود. ولی‌ من اونجا که کار می‌کردم رزوممو واسه همه‌جا میفرستادم واسه گوگل و یاهو واسه آی‌بی‌ام فوقش نمیخواستنم دیگه ضرر که نداشت! یک ماه نشد یکی‌ زنگ زد گفت من رسومتونو تو مسنتر خوندمو واسه از شرکت موتورولا(الان دیگه زیر مجموعه گوگل شده یعنی‌ گوگل خریدش) تماس میگیرم واسه پوزیشن تست انجینیر دعوتم کرد واسه مصاحبه حالا من اصلا به روی خودم نیاوردم هیچی‌ از تست نمیدونم:د رفتم تو مصاحبه بش گفتم من خیلی‌ از سلفون چیزی نمیدونم گفت عیبی نداره بیا بت یاد میدیم:د منم با سر قبول کردم:د الانم با ساعتی‌ ۱۸.۵ دلار اینجا کار می‌کنم که یکمشو کنتراکتر بر میداره، اینجام واقعا چیز عجیب غریبی نیست که فک کنین هرکی‌ اینجاست نخبستو و خیلی‌ چیزی می‌فهمه!! من از هفتهٔ سوم دیگه چیزی نبود که بلد نباشم به مدیرم گفتم باورش نمی‌شد گفت نشون بده چیا یاد گرفتی‌ منم بش گفتم، میگفت اینا مال آموزش ۳-۴ ماه اولت بود تو تو ۳ هفته یاد گرفتی‌ به خدا تعریف از خودم نیس اصلا کارش سخت نبود یعنی‌ هرکی‌ دیگه‌ام بود یاد می‌گرفت....

خلاصه اینکه از اسم شرکتائ تو سیلیکن ولی نترسین اینام همشون یه سری مهندس مثل خودمون توشون کار می‌کنن که از سطح‌های پائین شروع کردن الان رسیدن به یه جایی.

کاری بود در خدمتم

ببخشید غلط زیاد داره سر کار با بهنویس نوشتم:د

dar zamen vice president sherkate ma ye aghaeeye ke lisans electronic az ye daneshgahe nashenakhte dare!! vali alan fek konam dar sal 400.000 dar miare! ziad be madrak nist sakht kar konin va poshte kaar
dashte bashin

دوست عزیز، شما که با بهنویس آشنا هستید. پس لطفا طبق قوانین مهاجرسرا فقط پارسی تایپ کنید.
-------
در ضمن وایس پرزیدنت شرکت ما یه اقأیی که لیسانس الکترونیک از یه دانشگاه ناشناخته داره!! ولی‌ الان فک کنم در سال ۴۰۰.۰۰۰ در میاره! زیاد به مدرک نیست سخت کار کنین و پشت کار داشته باشین
F2a , PD: 18 Aguest 2014
Approved :Jan 2015
Case number ,Invoiced number :March 2015
Ds 261 : July 31
120$ :aguest 6
320$: sep 10th
Ds 260: sep 17th  2015
إرسال مدارك : sep 21 2015
تكميل مدارك : october 22 2015
كارنت : 11 janurary
مصاحبه: اواخر february
انكارا
پاسخ
bebakhshid yekami rok migam vali 4 safe resume kheyliiiiiiiiiiiii ziadeee yani hichki hosele khoondanesho nadare kasaee ke 20 salam sabeghe kar daran inja hamchin resumei doros nemikonan resume hadde aksar 2 safhe tarjihan yek safe bishtare harfatoono bezarid too mosahebe begid na too resume , nazare man bood albate bebakhshid
(2012-12-16 ساعت 17:30)ehsan99 نوشته:  دوستان ممنون ميشم به اين رزومه يه نگاهی بندازن . بيشتر فرمت و ديتيل بودنش-مثل دادن اطلاعات شخصی- و تعداد صفحاتش برام مهمه .

بخصوص دوستانی که مصاحبه رفتن ،خوشحال ميشم نظر اونها رو هم بدونم. روش کليک کنيد دانلود ميشه

https://decibel.ni.com/content/servlet/J...abVIEW.doc

ببخشید یکمی روک میگم ولی‌ ۴ صفحه رزومه خیلییییییییییییی زیاد یعنی‌ هیچکی حوصله خوندنشو نداره کسا‌یی که ۲۰ سلام سابقه کار دارن اینجا حمصهین رسومی درس نمیکنن رزومه حد اکثر ۲ صفحه ترجیحا یک صفحه بیشتره حرفاتونو بذرید تو مصاحبه بگید نه تو رزومه ، نظر من بود البته ببخشید
انكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: hasti_banoo ، bayat_r ، afshin_m7 ، mehdiii ، Saeedv13 ، HRSH ، ehsan99 ، Spiritual ، parsush ، kiasina ، Tomas ، مانترا ، amir0_0amir ، آلیس-1980 ، ey1366
تا جایی که میدونم Resume و CV یا همان Curriculume Vitae با هم فرق فوکولن و فرقش هم ظاهرا در اینه که یکی ساده و مختصر هست و دیگری تکمیلی و با تفصیل برای کسی که میخواد جزئیات رو بدونه در صورت علاقمند بودن به فرد متقاضی.
پاسخ
تشکر کنندگان: ehsan99 ، Saeedv13 ، roeentan ، parsush ، مانترا ، Tomas ، Lucky Luke ، آلیس-1980
(2012-12-19 ساعت 05:43)mahyar66 نوشته:  bebakhshid yekami rok migam vali 4 safe resume kheyliiiiiiiiiiiii ziadeee yani
ببخشید یکمی روک میگم ولی‌ ۴ صفحه رزومه خیلییییییییییییی زیاد یعنی‌ هیچکی حوصله خوندنشو نداره کسا‌یی که ۲۰ سلام سابقه کار دارن اینجا حمصهین رسومی درس نمیکنن رزومه حد اکثر ۲ صفحه ترجیحا یک صفحه بیشتره حرفاتونو بذرید تو مصاحبه بگید نه تو رزومه ، نظر من بود البته ببخشید

نه آقا خوب گفتی..من اين رزومه رو من گذاشتم که شما نظرتون رو بگيد ديگه.ممنونShy . اتفاقا من يه اکانت مانستر ساختم
اين اصطلاح رو ميدونيد معنيش چيه؟ يه کار کانترکتی بود

Rate is $350/day on w2.

منظورش از w2 چيه. بعد تکسه...قبل تکسه يا اصلا چيز ديگست?

بله يامی جان رزومه خلاصه تر از cv يه. در آمريکا گويا از رزومه استفاده ميشه و برای شغل های آکادميک از cv
اما مثلا در انگليس برای همه شغل ها از cv استفاده ميشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، roeentan ، Tomas ، sasbk ، Lucky Luke ، مجید ملیح ، مانترا ، خانه
اين يعني تكس أرش كم نشده اين مبلغيه كه مياد تو فرم w2 به عنوان در أمد تون و بر أساسش ماليات ميدين ولي ٣٥٠ خيليي خوبههه من واسه ٣٥٠ تا روزي أدمم مي كشم:دي فقط پولو قبلش مي گيرم

(2012-12-20 ساعت 00:47)ehsan99 نوشته:  
(2012-12-19 ساعت 05:43)mahyar66 نوشته:  bebakhshid yekami rok migam vali 4 safe resume kheyliiiiiiiiiiiii ziadeee yani

نه آقا خوب گفتی..من اين رزومه رو من گذاشتم که شما نظرتون رو بگيد ديگه.ممنونShy . اتفاقا من يه اکانت مانستر ساختم

Rate is $350/day on w2.

بله يامی جان رزومه خلاصه تر از cv يه. در آمريکا گويا از رزومه استفاده ميشه و برای شغل های آکادميک از cv
انكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: ehsan99 ، roeentan ، parsush ، مانترا ، Tomas
(2012-12-20 ساعت 01:07)mahyar66 نوشته:  اين يعني تكس أرش كم نشده اين مبلغيه كه مياد تو فرم w2 به عنوان در أمد تون و بر أساسش ماليات ميدين ولي ٣٥٠ خيليي خوبههه من واسه ٣٥٠ تا روزي أدمم مي كشم:دي فقط پولو قبلش مي گيرم

(2012-12-20 ساعت 00:47)ehsan99 نوشته:  

Rate is $350/day on w2.

آره خيلی خوب بود، طرف تو نيم ساعت دو بار زنگ زد و 4,5 ايميل هم رد و بدل کرديم و ميگفت از همين هفته اول ژانويه کار شروع ميشه.خيلی آتيشش تند بودBig Grin
ولی خبر نداشت من هنوز کليرنس رو نگرفتم و اصلا از ويزا خبری نيستBig Grin

مهيار جان شما جز مانستر ديگه کجا رزومت رو گذاشتی، بخصوص برای اون کمپانيهای بزرگ چه جوری آپلای ميکردی؟ باز از طريق مانستر يا مستقيما تو سايت خودشون ميرفتی? خيلی از اينکارا بعضا بالای 3 سال سابقه ميخوان ..اينکار موتورلا شما هم همينطوری بود. برای همه اپلای ميکردی؟
پاسخ
تشکر کنندگان: roeentan ، Tomas ، مانترا
با سلام به دوستان خوب مهاجر سرایی یه سوال داشتم
من تو ایران دامپزشک بودم به نظر شما برای من تو چه بخشهایی با مدرک ایران کار میدن.حقوقش اصلا مهم نیست چقدر باشه.و سوال دیگه اینه که به چه ایالتهایی میتونم فکر کنم برای کار پیدا کردن؟
پاسخ
به نظتون کار در رشته گرافیک دیزاین راحتتر و سریعتر گیر میادیا تو آرایشگری و کار ناخن و اینها.لطفا کسانیکه اونجا بودن و هستن نظر بدن
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
پاسخ
(2012-12-22 ساعت 12:18)smpf نوشته:  به نظتون کار در رشته گرافیک دیزاین راحتتر و سریعتر گیر میادیا تو آرایشگری و کار ناخن و اینها.لطفا کسانیکه اونجا بودن و هستن نظر بدن

کار ناخن و ماساژ و اینا که اینجا زیاااااااده اما باید با این ویتنامی ها و چینی ها رقابت کنی. نمیدونم غیر خودی رو هم به جمعشون راه میدن یا نه.
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Saeedv13 ، bayat_r ، el333 ، roeentan ، مانترا ، Tomas
(2012-12-22 ساعت 18:21)yami نوشته:  
(2012-12-22 ساعت 12:18)smpf نوشته:  به نظتون کار در رشته گرافیک دیزاین راحتتر و سریعتر گیر میادیا تو آرایشگری و کار ناخن و اینها.لطفا کسانیکه اونجا بودن و هستن نظر بدن

کار ناخن و ماساژ و اینا که اینجا زیاااااااده اما باید با این ویتنامی ها و چینی ها رقابت کنی. نمیدونم غیر خودی رو هم به جمعشون راه میدن یا نه.

کلاً چینی ها Network خیلی قوی دارند و خیلی خیلی سخت کسی رو بین خودشون راه میدن مخصوصاً رشته هایی که تخصص خودشونه. در آمریکا نه ولی در کشور دیگه باهاشون کار کردم.Sad
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: mehdiii ، el333 ، صوفیا صوری ، Saeedv13 ، roeentan ، Tomas ، r_ent ، مانترا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان