موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-22 ساعت 08:19)mirman نوشته: با سلام به دوستان خوب مهاجر سرایی یه سوال داشتم
من تو ایران دامپزشک بودم به نظر شما برای من تو چه بخشهایی با مدرک ایران کار میدن.حقوقش اصلا مهم نیست چقدر باشه.و سوال دیگه اینه که به چه ایالتهایی میتونم فکر کنم برای کار پیدا کردن؟
یه جائی خوندم دامپزشک توی کالیفرنیا حدود سالی 150 هزار دلار درآمد داره!!!
ولی فکر کنم مدرک ایران رو قبول نداشته باشند و شما برای اینکه کار بگیرید باید یه مدت اینجا درس بخونین ..دامپزشکی رو نمیدونم دوره اش چقدره ولی برای دندونپزشک که بخواد مدرک کالیفرنیا رو بگیره میدونم دو سال باید بخونه .
برای کار دامپزشکی توی اکثر ایالتها کار هست ...فقط باید مطمئن بشین که مدرکتون رو قبول میکنن ..و زبانتون باید خیلی خوب باشه .
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان من مدرک و سابقه دارم در کار بر روی شبکه های برق به صورت برق دار یا بدون برق حدود 5 سال اسم بین المللیش هست lineman به نظر شما براش تو امریکا کار هست البته الان دارم مهندسی برق هم میخونم ممنون میشم اگر راهنمایی کنین
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان من واقعا مستاصل شدم نمیدونم چه کارکنم.من مهندس الکترونیک هستم و در حال حاظر توی شرکت انتقال نیرو کار میکنم و همسرم هم قدرت خونده و کار اتوماسیون صنعتی و بی ام اس انجام میده من نمیدونم تو کدوم ایالات فرصت های کاری بیشتری وجود داره .اخه امریکا هم کشور بزرگیه نمیشه ادم به هر ایالتی رزومه بفرسته چون زمان مصاحبه به مشکل میخوره. میشه کسانی که تجربه دارند راهنماییم کنند من روی کدوم ایالات بیشتر تمرکز کنم؟
میخوام بر اساس شرایط کاری و تا حدی آب و هوا ایالتم رو انتخاب کنم .ممنونم
8011 /ایروان/ دو نفر/مصاحبه 3 جون/کلیر 8 اگوست/ دریافت ویزا 6 سپتامبر
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-24 ساعت 13:28)سلی نوشته: سلام
دوستان من واقعا مستاصل شدم نمیدونم چه کارکنم.من مهندس الکترونیک هستم و در حال حاظر توی شرکت انتقال نیرو کار میکنم و همسرم هم قدرت خونده و کار اتوماسیون صنعتی و بی ام اس انجام میده من نمیدونم تو کدوم ایالات فرصت های کاری بیشتری وجود داره .اخه آمریکا هم کشور بزرگیه نمیشه ادم به هر ایالتی رزومه بفرسته چون زمان مصاحبه به مشکل میخوره. میشه کسانی که تجربه دارند راهنماییم کنند من روی کدوم ایالات بیشتر تمرکز کنم؟
میخوام بر اساس شرایط کاری و تا حدی آب و هوا ایالتم رو انتخاب کنم .ممنونم
لطفا این تاپیک رو بخونین و سوالتون رو اونجا مطرح کنین .
http://mohajersara.com/thread-5053-page-6.html
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
اگه اون ادرس های نفتی را برای منم بفرستید بسیار سپاسگذار خواهم بود.
بنده هم ارشد مهندسی نفت دارم از دانشگاهی در مالزی. البته رتبه دانشکاه خوبه هم تو آسیا هم دنیا به نسبه و اینکه جزو دانشگاه های دولتی اینجا هست یعنی اینکه معتبر میباشد .
سابقه کار در حد دوره کارآموزی دارم متاسفانه .... ولی شرایط آکادمیکم خوب بوده. البته الان هم دارم همون مالزی دکترا میخونم.
میخواستم بدونم که کسی از بچه های توصیه ایی داره؟ من قصدم تگزاس هست . ولی خوب تا الان که نگاه میکنم بسیاری از کار ها سابقه کار میخوان . حالا من میخوام بدونم مدرک ما را چطوری قبول میکنند . و ایا میشه به صورت تازه فارق التحصیل وارد کار شد ؟
چون خیلی جاها برای مهندسی های مختلف میبینم بچه نوشتن که باید لایسنس بگیرید یا مدرک تایید بشه . ایا برای مهندسی نفت هم همینطوره ؟
پیشاپیش از کمک دوستان متشکرم.
کیس نامبر : 2013AS42xx/رویت قبولی:May 2012/ارسال فرمها:10-5-2012/کووالالامپور/تاریخ مصاحبه :W3 Feb/تعداد افراد :2 نفر,ویزای یکضرب
دریافت:2 روز بعد,ایالت:تگزاس
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-27 ساعت 00:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-27 ساعت 01:13 توسط Saeedv13.)
سلام به دوستان مهاجرسرا کسی میتونه در آزمایشگاه تشخیص طبی یه کار برای من پیدا کنه؟ من کارشناسی میکروبیولوژی با ۱۰ سال سابقه کار آزمایشگاه در ایران دارم.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من از برندگان 2013 هستم.خودم مدرک مهندسی الکترونیک دارم و 4 ساله که تو یک شرکت نیمه خصوصی که مربوط به انتقال نیرو است کار میکنم.همسرم هم مهندس برق و سابقه کارش مربوط میشه به اتوماسون صنعتی و BMS.من مدرک معتبر فنی حرفه ای برای اشپز درجه یک و کافی شاپ دارم و خیلی دوست دارم تو آمریکا مخصوصا جایی که ایرانی زیاده(کالیفرنیا)بتونم کسب و کاری برای خودم داشته باشم مثلا یه رستوران غذای سنتی.اگر بخوام این کار رو داشته باشم باید ایالتی رو انتخاب کنم که ایرانی زیاد داشته باشم و اگر بخوام به خاطر تخصص خودم و همسرم یه ایالت صنعتی رو انتخاب کنم باید برم یه جای دیگه. الان واقعا مستاصل موندم نمیدونم چی کار کنم.از دوستانی که تو این زمینه تجربه دارن میخوام که راهنماییم کنن.میتونم اونجا برای خودم کار مورد علاقه ام رو راه بندازم؟؟یا باید دنبال کار با تخصص خودم باشم؟؟؟یا حتی اینکه باید به شغل های غیر مرتبط فکر کنم!!؟؟؟
8011 /ایروان/ دو نفر/مصاحبه 3 جون/کلیر 8 اگوست/ دریافت ویزا 6 سپتامبر
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر دوستان گرامي
من با مدرك كارداني فني برق/الكترونيك، حدود 23 سال سابقه كار مرتبط دارم، تخصص اصلي من تعميرات بردهاي الكترونيكي و مخابراتي است و در زمينه تعميرات سيستمهاي صوتي و تصويري و همچنين ماشينهاي اداري (فتوكپي، پرينتر، فكس و ...) به ترتيب 17 سال نيمه وفت و 7 سال تمام وقت به صورت حرفه اي مشغول به كار بوده ام، در حال حاضر هم در بزرگترين شركت آي تي كشور در بخش تعميرات سيستمهاي Main Frame و همينطور تعميرات پايانه هاي ارتباطي ماهواره اي حدود 6 ساله كه مشغول به كار هستم.
با توجه به تخصص كاري بنده، دوستان بستر كاري مناسب در كدام ايالت يا شهر رو براي من پيشنهاد مي كنند؟ اگر هم لينك خاصي رو در زمينه كاري و شغلي بنده مي شناسند بزرگواري كنند و براي من بنويسند.
يك دنيا سپاسگزارم.
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوال داشتم
میخواستم ببینم آیا با داشتن گرین کارت میشه برای ITAR projects اقدام کرد یا چون ایرانی هستیم کلاً اینجور شغلها رو تا زمان سیتیزن شدن باید بیخیال شد
آیا کارفرما میتونه برای کارهای به این شکل درخواست export license بده ?
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
2013-01-09 ساعت 18:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-09 ساعت 18:28 توسط masih sh.)
اگه برای مثال دو نفر بخواهند که برای خودشون کار کنند .کار های ساده ای مثل نصب گیرنده های تلویزیونی. آیا برای این جور کار نیازی به مجوز هست؟ آیا مالیاتی به خاطرش باید پرداخت کنیم؟
با تشکر