کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کار و اشتغال در آمریکا
(2012-12-22 ساعت 18:21)yami نوشته:  
(2012-12-22 ساعت 12:18)smpf نوشته:  به نظتون کار در رشته گرافیک دیزاین راحتتر و سریعتر گیر میادیا تو آرایشگری و کار ناخن و اینها.لطفا کسانیکه اونجا بودن و هستن نظر بدن

کار ناخن و ماساژ و اینا که اینجا زیاااااااده اما باید با این ویتنامی ها و چینی ها رقابت کنی. نمیدونم غیر خودی رو هم به جمعشون راه میدن یا نه.

ممنون ولی من که نفهمیدم کدوم بهتره البته من طراحی جواهرات هم دورش رو رفتم
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، peyman1355
(2012-12-22 ساعت 08:19)mirman نوشته:  با سلام به دوستان خوب مهاجر سرایی یه سوال داشتم
من تو ایران دامپزشک بودم به نظر شما برای من تو چه بخشهایی با مدرک ایران کار میدن.حقوقش اصلا مهم نیست چقدر باشه.و سوال دیگه اینه که به چه ایالتهایی میتونم فکر کنم برای کار پیدا کردن؟

یه جائی خوندم دامپزشک توی کالیفرنیا حدود سالی 150 هزار دلار درآمد داره!!!
ولی فکر کنم مدرک ایران رو قبول نداشته باشند و شما برای اینکه کار بگیرید باید یه مدت اینجا درس بخونین ..دامپزشکی رو نمیدونم دوره اش چقدره ولی برای دندونپزشک که بخواد مدرک کالیفرنیا رو بگیره میدونم دو سال باید بخونه .
برای کار دامپزشکی توی اکثر ایالتها کار هست ...فقط باید مطمئن بشین که مدرکتون رو قبول میکنن ..و زبانتون باید خیلی خوب باشه .
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، bayat_r ، roeentan ، مانترا ، peyman1355 ، Tomas ، erica
(2012-12-22 ساعت 22:16)smpf نوشته:  
(2012-12-22 ساعت 18:21)yami نوشته:  
(2012-12-22 ساعت 12:18)smpf نوشته:  به نظتون کار در رشته گرافیک دیزاین راحتتر و سریعتر گیر میادیا تو آرایشگری و کار ناخن و اینها.لطفا کسانیکه اونجا بودن و هستن نظر بدن

کار ناخن و ماساژ و اینا که اینجا زیاااااااده اما باید با این ویتنامی ها و چینی ها رقابت کنی. نمیدونم غیر خودی رو هم به جمعشون راه میدن یا نه.

ممنون ولی من که نفهمیدم کدوم بهتره البته من طراحی جواهرات هم دورش رو رفتم

کار ماساژ علاوه بر نیاز به بنیه بدنی مناسب، ممکنه مسائل جانبی ئی داشته باشه که مورد پسند خانمها نبوده و برعکس مورد علاقه برخی آقایون باشه!!
به قول معروف اینجا Viewer Discretion Is Advised !!!!!

(2012-12-22 ساعت 22:48)laili نوشته:  
(2012-12-22 ساعت 08:19)mirman نوشته:  با سلام به دوستان خوب مهاجر سرایی یه سوال داشتم
من تو ایران دامپزشک بودم به نظر شما برای من تو چه بخشهایی با مدرک ایران کار میدن.حقوقش اصلا مهم نیست چقدر باشه.و سوال دیگه اینه که به چه ایالتهایی میتونم فکر کنم برای کار پیدا کردن؟

یه جائی خوندم دامپزشک توی کالیفرنیا حدود سالی 150 هزار دلار درآمد داره!!!
ولی فکر کنم مدرک ایران رو قبول نداشته باشند و شما برای اینکه کار بگیرید باید یه مدت اینجا درس بخونین ..دامپزشکی رو نمیدونم دوره اش چقدره ولی برای دندونپزشک که بخواد مدرک کالیفرنیا رو بگیره میدونم دو سال باید بخونه .
برای کار دامپزشکی توی اکثر ایالتها کار هست ...فقط باید مطمئن بشین که مدرکتون رو قبول میکنن ..و زبانتون باید خیلی خوب باشه .

خداییش کاری لذت بخش تر از کار با حیوانات تو دنیا نیست!! به قول اون آگهی معروف دانشکده دامپزشکی دانشگاه تبریز: «عرصه دامپزشکی، عرصه خدمت به انسانهاست» !!!
اگه میتونستم در این رشته ادامه تحصیل بدم یک لحظه درنگ نمیکردم ولی متاسفانه در آمریکا دانشگاههای زیادی این رشته رو ندارن و تقاضا براش زیاده.
سر و تهش ظاهرا همین چند دانشگاهها مورد تایید انجمن تخصصیش هستن. چند تا دانشگاه خارجی هم توش هست از کارائیب گرفته تا مکزیک و هلند و انگلستان.
https://www.avma.org/ProfessionalDevelop...edited.pdf
پاسخ
تشکر کنندگان: bayat_r ، Saeedv13 ، laili ، roeentan ، nora ، Tomas ، peyman1355 ، Blaze ، erica
با سلام خدمت دوستان من مدرک و سابقه دارم در کار بر روی شبکه های برق به صورت برق دار یا بدون برق حدود 5 سال اسم بین المللیش هست lineman به نظر شما براش تو امریکا کار هست البته الان دارم مهندسی برق هم میخونم ممنون میشم اگر راهنمایی کنین
پاسخ
سلام
دوستان من واقعا مستاصل شدم نمیدونم چه کارکنم.من مهندس الکترونیک هستم و در حال حاظر توی شرکت انتقال نیرو کار میکنم و همسرم هم قدرت خونده و کار اتوماسیون صنعتی و بی ام اس انجام میده من نمیدونم تو کدوم ایالات فرصت های کاری بیشتری وجود داره .اخه امریکا هم کشور بزرگیه نمیشه ادم به هر ایالتی رزومه بفرسته چون زمان مصاحبه به مشکل میخوره. میشه کسانی که تجربه دارند راهنماییم کنند من روی کدوم ایالات بیشتر تمرکز کنم؟
میخوام بر اساس شرایط کاری و تا حدی آب و هوا ایالتم رو انتخاب کنم .ممنونم
8011 /ایروان/ دو نفر/مصاحبه 3 جون/کلیر 8 اگوست/ دریافت ویزا 6 سپتامبر

پاسخ
تشکر کنندگان: peyman1355 ، Tomas
(2012-12-24 ساعت 13:28)سلی نوشته:  سلام
دوستان من واقعا مستاصل شدم نمیدونم چه کارکنم.من مهندس الکترونیک هستم و در حال حاظر توی شرکت انتقال نیرو کار میکنم و همسرم هم قدرت خونده و کار اتوماسیون صنعتی و بی ام اس انجام میده من نمیدونم تو کدوم ایالات فرصت های کاری بیشتری وجود داره .اخه آمریکا هم کشور بزرگیه نمیشه ادم به هر ایالتی رزومه بفرسته چون زمان مصاحبه به مشکل میخوره. میشه کسانی که تجربه دارند راهنماییم کنند من روی کدوم ایالات بیشتر تمرکز کنم؟
میخوام بر اساس شرایط کاری و تا حدی آب و هوا ایالتم رو انتخاب کنم .ممنونم

لطفا این تاپیک رو بخونین و سوالتون رو اونجا مطرح کنین .
http://mohajersara.com/thread-5053-page-6.html
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، bayat_r ، amir82 ، Tomas ، peyman1355
(2011-05-05 ساعت 00:16)farhad_vakili نوشته:  
(2010-03-16 ساعت 16:43)Jav3 نوشته:  فكر مي كنم بايد يه رزومه درست و حسابي آماده كنين. بعد برين تو سايت شركتهايي كه تو زمينه كاري شما فعالن و به بخش كاريابي شون سر بزنين
يه سري سايتهاي كاريابي هست. مي تونين سرچ كنين
http://msn.careerbuilder.com
http://www.oilcareers.com (مشاغل صنايع نفت و گاز)
www.jobopenings.net
hotjobs.yahoo.com
www.craigslist.org

اگه تو زمينه هاي نفت، گاز و پتروشيمي تخصص دارين من آدرس يه سري شركتهاي نفتي آمريكايي رو دارم.خواستين ميفرستم

سلام به همه دوستان و تشکر از Jav3 بابت راهنماییشون. اما من یه سوال دارم. اونم اینه که من در یکی از این سایت های کاریابی متوجه شدم که اونا پیش فرض رو بر این مبنا گذاشتن که شما همین الان توی آمریکا مقیم هستید. اینو وقتی میخواستم اپلای کنم متوجه شدم. لطفا بگید چکار باید بکنیم و اصلا امکانش هست که از ایران برای شغلی اپلای کرد یا نه؟ لطفا راهنمایی کنید

آقا اگه زحمتی نیست امکانش هست که اون آدرس ها رو برای بنده بفرستین ؟
واقعاً ممنون می شم Smile
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، آلیس-1980
اگه اون ادرس های نفتی را برای منم بفرستید بسیار سپاسگذار خواهم بود.
بنده هم ارشد مهندسی نفت دارم از دانشگاهی در مالزی. البته رتبه دانشکاه خوبه هم تو آسیا هم دنیا به نسبه و اینکه جزو دانشگاه های دولتی اینجا هست یعنی اینکه معتبر میباشد .
سابقه کار در حد دوره کارآموزی دارم متاسفانه .... ولی شرایط آکادمیکم خوب بوده. البته الان هم دارم همون مالزی دکترا میخونم.
میخواستم بدونم که کسی از بچه های توصیه ایی داره؟ من قصدم تگزاس هست . ولی خوب تا الان که نگاه میکنم بسیاری از کار ها سابقه کار میخوان . حالا من میخوام بدونم مدرک ما را چطوری قبول میکنند . و ایا میشه به صورت تازه فارق التحصیل وارد کار شد ؟
چون خیلی جاها برای مهندسی های مختلف میبینم بچه نوشتن که باید لایسنس بگیرید یا مدرک تایید بشه . ایا برای مهندسی نفت هم همینطوره ؟
پیشاپیش از کمک دوستان متشکرم.
کیس نامبر : 2013AS42xx/رویت قبولی:May 2012/ارسال فرمها:10-5-2012/کووالالامپور/تاریخ مصاحبه :W3 Feb/تعداد افراد :2 نفر,ویزای یکضرب
دریافت:2 روز بعد,ایالت:تگزاس

پاسخ
تشکر کنندگان: roeentan ، Tomas ، مانترا ، peyman1355
سلام به دوستان مهاجرسرا کسی‌ میتونه در آزمایشگاه تشخیص طبی یه کار برای من پیدا کنه؟ من کارشناسی میکروبیولوژی با ۱۰ سال سابقه کار آزمایشگاه در ایران دارم.
پاسخ
سلام دوستان
میتونید از راهنمایی این دوستمون استفاده کنید.
(2012-12-28 ساعت 09:06)vm1974 نوشته:  سلام
من تقریبا 4 ماه است اومدم هیوستون. و دقیقا ظرف 30 روز (از زمانی که برای کار پیدا کردن اقدام کردم) کار مطابق با سلیقه و معیارهای مناسب خودم پیدا کردم. روش کار پیدا کردن من هم اینچنین بود:
1- ابتدا از یکی از دوستانی که در آمریکا و کانادا در زمینه کاریوقیقا مطابق کار من مشغول است خواستم مهارتهای مهم کار در این کشور رو برام توضیح داد.
2- در سایتهای Indeed و career builder عضو شدم.
3- رزومه های مشابه شغل خودم رو که صاحبان آنها اولا آمریکایی بودن دوما در اینجا تحصیل کرده بودن سوما سابقه کار در شرکتهای معتبر داشتند رو از این سایتها دانلود کردم.
4- اسامی شرکتهای معتبر نفت و گاز را از سایت http://enr.construction.com/toplists گرفتم.
5- با توجه به اطلاعات بند 4 به وب سایت 10-15 شرکت برتر اینجا رفتم و شرح شغل مرتبط با کارم را از قسمت مربوط به استخدام در وب سایتشون گرفتم.
6- جملات / مهارتها / لغات کلیدی مشترک بین موارد 5 و 3 رو درآوردم.
7- رزومه خودم را با استفاده از موارد بند 6 بازنویسی کردم.
8- رزومه ام را در تمامی 10-15 شرکت برتر آپلود کردم.
9- به 2 نفر ایرانی هم که در 2 شرکت نفتی بزرگ کار میکردند رزومه ام را دادم تا به منابع انسانی شرکتشون بدهند.
کارهای فوق 10 روز طول کشید ( از صبح تا شب تو کتابخونه یا منزل)
ظرف 2 هفته بعد از ارسال رزومه ها تقریبا تمام جاهایی که اپلای کردم جواب دادند (رد یا قبول) که نشون میده رزومه خوب تنظیم شده بود که تونست از نرم افزارهای بررسی رزومه جواب بگیره. بعدش با 4 تا از شرکتها قرار مصاحبه گذاشتم و هر 4 تا یک هفته پس از مصاحبه پیشنهادهای خودشون رو ارسال کردند و منهم اونی که برام مناسب تر بود رو انتخاب کردم.

اینها رو نوشتم که ادای دین به سایت کرده باشم. امیدوارم مفید باشه.

یا حق!
پاسخ
سلام دوستان
من از برندگان 2013 هستم.خودم مدرک مهندسی الکترونیک دارم و 4 ساله که تو یک شرکت نیمه خصوصی که مربوط به انتقال نیرو است کار میکنم.همسرم هم مهندس برق و سابقه کارش مربوط میشه به اتوماسون صنعتی و BMS.من مدرک معتبر فنی حرفه ای برای اشپز درجه یک و کافی شاپ دارم و خیلی دوست دارم تو آمریکا مخصوصا جایی که ایرانی زیاده(کالیفرنیا)بتونم کسب و کاری برای خودم داشته باشم مثلا یه رستوران غذای سنتی.اگر بخوام این کار رو داشته باشم باید ایالتی رو انتخاب کنم که ایرانی زیاد داشته باشم و اگر بخوام به خاطر تخصص خودم و همسرم یه ایالت صنعتی رو انتخاب کنم باید برم یه جای دیگه. الان واقعا مستاصل موندم نمیدونم چی کار کنم.از دوستانی که تو این زمینه تجربه دارن میخوام که راهنماییم کنن.میتونم اونجا برای خودم کار مورد علاقه ام رو راه بندازم؟؟یا باید دنبال کار با تخصص خودم باشم؟؟؟یا حتی اینکه باید به شغل های غیر مرتبط فکر کنم!!؟؟؟
8011 /ایروان/ دو نفر/مصاحبه 3 جون/کلیر 8 اگوست/ دریافت ویزا 6 سپتامبر

پاسخ
تشکر کنندگان: peyman1355 ، Tomas
درود بر دوستان گرامي

من با مدرك كارداني فني برق/الكترونيك، حدود 23 سال سابقه كار مرتبط دارم، تخصص اصلي من تعميرات بردهاي الكترونيكي و مخابراتي است و در زمينه تعميرات سيستمهاي صوتي و تصويري و همچنين ماشينهاي اداري (فتوكپي، پرينتر، فكس و ...) به ترتيب 17 سال نيمه وفت و 7 سال تمام وقت به صورت حرفه اي مشغول به كار بوده ام، در حال حاضر هم در بزرگترين شركت آي تي كشور در بخش تعميرات سيستمهاي Main Frame و همينطور تعميرات پايانه هاي ارتباطي ماهواره اي حدود 6 ساله كه مشغول به كار هستم.
با توجه به تخصص كاري بنده، دوستان بستر كاري مناسب در كدام ايالت يا شهر رو براي من پيشنهاد مي كنند؟ اگر هم لينك خاصي رو در زمينه كاري و شغلي بنده مي شناسند بزرگواري كنند و براي من بنويسند.

يك دنيا سپاسگزارم.
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، خانه
دوستان یه سوال داشتم

میخواستم ببینم آیا با داشتن گرین کارت می‌شه برای ITAR projects اقدام کرد یا چون ایرانی هستیم کلاً اینجور شغل‌ها رو تا زمان سیتیزن شدن باید بی‌خیال شد

آیا کارفرما میتونه برای کارهای به این شکل درخواست export license بده ?
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، parsush ، peyman1355 ، مانترا
(2012-12-27 ساعت 00:02)fati kashany نوشته:  سلام به دوستان مهاجرسرا کسی‌ میتونه در آزمایشگاه تشخیص طبی یه کار برای من پیدا کنه؟ من کارشناسی میکروبیولوژی با ۱۰ سال سابقه کار آزمایشگاه در ایران دارم.
دوست عزیز،

برای کار در آزمایشگاه کلینیکی باید حتما پروانه کار داشته باشید. نمی دانم در چه ایالتی هستید، من مقررات ایالت کالیفرنیا رو براتون میگم. در مورد بقیه ایالت ها به این سخت گیری نیست.

برای کار در آزمایشگاه کلینیکی باید پروانه کار در آزمایشکاه رو از دپارتمان بهداشت ایالت دریافت کرده باشید. این پروانه کاری در رشته های مختلف اعطا میشه. البته فعل "اعطا" شاید زیاد مناسب نباشه. حالا براتون میگم*.

اگر م یخواهید همان میکروبیولوژی کار کنید باید یکی از دو پروانه زیر را داشته باشید:
- پروانه کار در آز میکروبیولوژی - تخصصی
- پروانه کار در آزمایشگاه کلینیکی - عمومی

دریافت پروانه تخصصی کمی ساده تر است. معمولا تعداد شغل های کمتری برایش موجود است و حقوق زیادی هم دریافت نمی کند (البته دست کم 25 دلار در ساعت رو دریافت خواهند کرد)
پروانه عمومی که معروفه به Clinical Lab Scientist Licence یا ساده تر CLS، دریافتش سخت تره، کار براش بسیار بیشتره و حقوقش هم بیشتره. داشتن این پروانه برای ارتقاء شغلی کمک بسیار بزرگی هست.

شرایط در یافت این پروانه ها: شما باید دست کم یک سال در یک آزمایشگاه کلینیکی مورد تایید دپارتمان بهداشت کالیفرنیا کار کرده باشید (یا آموزش دیده باشید) + تعدادی مشخص از واحد درسی (از جمله (میکروبیولوژی؛، بیولوژی، بیوشیمی، سرولوژی، فایتولوژی و ...) رو در یک دانشگاه یا کالج معتبر گذرانده باشید (نگران نباشید! حتا دانشگاه آزاد هم معتبر است). البته از تاریخ آخرین واحد پاس شده نباید بیش از 7 سال گذشته باشد. اگر گذشته باید این واحد ها را اینجا پاس کنید.

وقتی هر دوی این شرایط را داشتید می توانید از دپارتمان بهداشت درخواست پروانه کنید. صدور این لایسنس یکی دو مرحله امتحان کتبی، شفاهی و عملی داره که امتحان عملیش در یکی از آزمایشگاه های مورد تایید انجام میشه. پس از اون لایسنس رو دریافت خواهید کرد.

این مقررات برای هر دوی این پروانه ها صادق است.

برای کار کردن باید پروانه کار داشته باشید. از ظرفی برای دریافت پروانه باید سابقه کار داشته باشید! چه باید کرد؟!

دپاارتمان بهداشت بعضی از دانشگاه های دوره های آموزشی یک ساله ای برای این پروانه برگزار می کنند. باید برای دریافت این پروانه در این دوره ها شرکت کنید و بعد از کذراندن واحد های لازم یک سال دوره آموزشی نیز بگذرانید بعد برای دریافت پروانه از ایالت ثبت نام کنید.

این دانشگاه ها شامل UCLA, CSULA, CSU Pomona, UCSD و ... هستند.
ثبت نام برای این دوره ها هم مراحل و شرایطی دارد:
مثلا دانشگاه CSULA : باید امتحان تافل و GRE داده باشید. نمره تافل دست کم 95، نمره GRE در کوانت بالای 75 درصد و در وربال بالای 80 درصد باشید. سه عدد توصیه نامه آکادمیک (یا حداکثر یک توصیه نامه شغلی)، نوشتن SOP و مدارک ترجمه شده و تایید شده توسط مراکز مورد تایید ایالت (لیست این مراکز در وب سایت دپارتمان بهداشت ایالت موجود است. دست کم 200 دلار هزینه فقط ارزیابی است. ترجمه هزینه بیشتری دارد.) پر کردن اپلیکیشن فرم آنلاین و پرداخت هزینه آن و ارایه شماره سوشیال سکیوریتی و شماره گرین کارت.
بعد منتظر می مانید تا نتیجه ارزیابی پرونده را به شما اعلام کنند. البته نباید دست رو یدست گذاشت، نتورکینگ! از نون شب واجب تره!

پذیرش رو که گرفتید مسیر تقریبا هموار شده و به احتمال خیلی زیاد تا آخرش رو خواهید رفت.
سال های قبل دولت هزینه این دوره رو پرداخت می کرده ولی الان باید با هر دانشگاه چک کنید.

این شرایط برای هر کسی صادقه! فرقی نمی کنه شما از ایالت تگزاس یا نیویورک اومده باشید، یا از اروپا یا از ایران. فرقی نمی کنه مدرکتون دکترا باشه یا فوق دیپلم، و مهم نیست چند سال سابقه کار در جایی غیر از کالیفرنیا دارید. اگر این دو شرط را نداشته باشید غیر ممکن است بتوانید کار کلینیکی بگیرید. باید حتما روانه دانشگاه شوید برای دوره آموزشی.

اگر با خوندن اینها سرسام گرفتید، عیبی نداره، عوضش می دونید باید چیکار کنید! مجبور نخواهید بود مثل من یک سال و اندی رو بگذرونید تا این رویه دستتون بیاد! اگر از الان شروع کنید به پیگیری این کارها، دو سال دیگه شغلتون تضمین شده است!

اگر آمریکا هستید و ایالتی غیر از کالیفرنیا، احتمالا شرط سابقه کار رو نخواهید داشت. با اینحال حتما باید چک کنید.
اگر دوستانی از ایالتی دیگه مقررات و شرایط کار و پروانه کلینیکی رو می دونند لطفا برای ما هم بنویسند. مرسی.
موفق باشید.

-------------
* احتمالا بعد از این همه شرایط و مقررات و سخت گیری ها متوجه شدید چرا فعل اعطا زیاد مناسب نبود. این پروانه را به کسی اعطا نمی کنند. شما باید آن را "اخذ" کنید!

منبع: دپارتمان بهداشت کالیفرنیا: http://www.cdph.ca.gov/programs/LnC/Pages/LnC.aspx
پاسخ
اگه برای مثال دو نفر بخواهند که برای خودشون کار کنند .کار های ساده ای مثل نصب گیرنده های تلویزیونی. آیا برای این جور کار نیازی به مجوز هست؟ آیا مالیاتی به خاطرش باید پرداخت کنیم؟
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: abas_kashan ، IN.USA@2013 ، peyman1355

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان