کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کار و اشتغال در آمریکا
سلام
چیزی که من تو امریکا دیدم داستان مجوز و لایسنس از کاغذبازیهای رایح ایران خیلی راحت تره.
برای این کار شما میتونید یک بیزنس لایسنس بگیرین و کارتون را شروع کنید و صد البته باید مالیات پرداخت کنید . البته برای سودی که از کارتون به دست میارید.
هرچند خیلیهای برای محافظت ترجیح میدن اینجور کارها را با شرکت LLC شروع کنند که هزینه رجیسر کردن را بالاتر میبره
ضمنا هزینه بیزنس لایسنس و ثبت شرکت بستگی به ایالت خودتون خواهد داشت
(2013-01-09 ساعت 18:17)masih sh نوشته:  اگه برای مثال دو نفر بخواهند که برای خودشون کار کنند .کار های ساده ای مثل نصب گیرنده های تلویزیونی. آیا برای این جور کار نیازی به مجوز هست؟ آیا مالیاتی به خاطرش باید پرداخت کنیم؟
با تشکر

پاسخ
تشکر کنندگان: peyman1355 ، abas_kashan ، pr.kia ، Saeedv13 ، bayat_r ، IN.USA@2013 ، masih sh ، mani.iht ، sasbk ، r_ent ، آلیس-1980 ، erica
با سلام به همه دوستان عزیز ... ممنون از همه کمک ها همفکری ها و اطلاعات مفیدی که به اشتراک می گذارید
بعد از بررسی های بسیار به این نتیجه رسیدم که باید رشته ی اصلی خودم که معماری هست فراموش کنم و به فکر یک رشته دیگه باشم چون بازار کارش حتی در صورتی که اونجا ادامه تحصیل بدم زیاد جالب نیست.
می خواستم بدونم دوستان کسی اطلاعاتی در مورد دکوراسیون داخلی داره ؟؟ اوضاع کاری برای یک interior designer که از همونجا فارغ التحصیل بشه چطوره ؟؟
داشتم فکر می کردم که این رشته رو اونجا ادامه بدم چون از هر چیز دیگه ای به رشته ی من نزدیکتر
لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره به اشتراک بگذاره
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: پروا
(2013-01-12 ساعت 23:03)mahakk نوشته:  با سلام به همه دوستان عزیز ... ممنون از همه کمک ها همفکری ها و اطلاعات مفیدی که به اشتراک می گذارید
بعد از بررسی های بسیار به این نتیجه رسیدم که باید رشته ی اصلی خودم که معماری هست فراموش کنم و به فکر یک رشته دیگه باشم چون بازار کارش حتی در صورتی که اونجا ادامه تحصیل بدم زیاد جالب نیست.
می خواستم بدونم دوستان کسی اطلاعاتی در مورد دکوراسیون داخلی داره ؟؟ اوضاع کاری برای یک interior designer که از همونجا فارغ التحصیل بشه چطوره ؟؟
داشتم فکر می کردم که این رشته رو اونجا ادامه بدم چون از هر چیز دیگه ای به رشته ی من نزدیکتر
ممنون

سلام دوست عزیز.
معماری اگر اونجا برید دانشگاه و ادامه بدید و فارغ التحصیل بشید (دانشگاه ، نه این کالجای در پیتی) کار واستون هست، من چندتا از دوستای خودم الان دارن تو شرکتهای معماری کار میکنن.
حتی اگر دانشگاهم نرید، ممکنه،ممکنه با جستجوی خیلی زیاد کار معماری سطح پایین تر،در حد اپراتوری پیدا کنید، در صورتی که چند تا نرم افزارو خدا باشین، مثلا راینو رو با تمام پلاگ ایناش خدا باشین . تی اس پی لاین،گرس هاپر، ماتریکس ، مکسول و...) کد و رویت هم که مسلما باید خدا باشین. خلاصه همه چی تموم باشین دیگه، البته این که گفتم اونجا دانشگاه هم نرفته باشین در مورد اپراتوری نرم افزار تو شرکتها بود، نه طراحی، طراحی رو که بیخیال Big Grin
اما دانشگاه برید که خیلی بهتره، اون ایده ی طراحی داخلی هم خوبه، یه کار دیگه هم که من تو کالیفرنیا یکی از دوستان میگفت یه اقای ایرانی انجام میده و درامد خیلی خوبی هم داره، بازسازی خونه های قدیمی هست، که رابطه مستقیم با طراحی و معماری داره(البته یه سرمایه ای واسه شروع کار میخواد دیگه).
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013

خدایا شکرت...
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، مانترا ، rozelo ، roeentan ، el333 ، mahakk ، پروا ، sasbk ، آلیس-1980 ، erica
(2013-01-13 ساعت 03:36)mehdi47 نوشته:  
(2013-01-12 ساعت 23:03)mahakk نوشته:  با سلام به همه دوستان عزیز ... ممنون از همه کمک ها همفکری ها و اطلاعات مفیدی که به اشتراک می گذارید
ممنون

سلام دوست عزیز.
معماری اگر اونجا برید دانشگاه و ادامه بدید و فارغ التحصیل بشید (دانشگاه ، نه این کالجای در پیتی) کار واستون هست، من چندتا از دوستای خودم الان دارن تو شرکتهای معماری کار میکنن.
حتی اگر دانشگاهم نرید، ممکنه،ممکنه با جستجوی خیلی زیاد کار معماری سطح پایین تر،در حد اپراتوری پیدا کنید، در صورتی که چند تا نرم افزارو خدا باشین، مثلا راینو رو با تمام پلاگ ایناش خدا باشین . تی اس پی لاین،گرس هاپر، ماتریکس ، مکسول و...) کد و رویت هم که مسلما باید خدا باشین. خلاصه همه چی تموم باشین دیگه، البته این که گفتم اونجا دانشگاه هم نرفته باشین در مورد اپراتوری نرم افزار تو شرکتها بود، نه طراحی، طراحی رو که بیخیال Big Grin
اما دانشگاه برید که خیلی بهتره، اون ایده ی طراحی داخلی هم خوبه، یه کار دیگه هم که من تو کالیفرنیا یکی از دوستان میگفت یه اقای ایرانی انجام میده و درامد خیلی خوبی هم داره، بازسازی خونه های قدیمی هست، که رابطه مستقیم با طراحی و معماری داره(البته یه سرمایه ای واسه شروع کار میخواد دیگه).

دوست عزيز
اين كار بازسازي خونه هاي قديمي رو من توي تورنتو ديدم كه خيلي در حال حاضر خوبه و ايرانيا هم حسابي تو اين بازار تعدادشون قابل توجه هستش. سوالم اينه كه ايا تو امريكا اصولا اين بازار براي ما ايرانيها باز هست و جواب ميده و تو كدوم ايالت اين كار بهتره?
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: mehdi47 ، IN.USA@2013 ، Rainy ، آلیس-1980
(2013-01-14 ساعت 01:08)rozelo نوشته:  
بعد از بررسی های بسیار ...

سلام دوست عزیز.

دوست عزيز
اين كار بازسازي خونه هاي قديمي رو من توي تورنتو ديدم كه خيلي در حال حاضر خوبه و ايرانيا هم حسابي تو اين بازار تعدادشون قابل توجه هستش. سوالم اينه كه ايا تو امريكا اصولا اين بازار براي ما ايرانيها باز هست و جواب ميده و تو كدوم ايالت اين كار بهتره?

جواب سوال اول شما دقیقا بستگی به سوال دومتون داره،یعنی کدوم ایالت؟
من فکر می کنم برای یک ایرانی که بخواد بره تو این کار،کالیفرنیا بهتر از جاهای دیگه باشه، به دلیل جمعیت زیاد ایرانی که داره،مخصوصا جنوب کالیفرنیا.
چون به هر حال اونجا شما رابطه هایی در کوتاه مدت(چند ماه) پیدا میکنید که پیدا کردن همون رابطه ها تو جاهای دیگه مسلما چند سال طول میکشه.
اما در کل راجب سوال اولتون که گفتید بازار داره یا نه، من جواب قطعی نمیتونم بدم چون خودم علاقه ای به اینکار نداشتم و همچنین اصلا دوست ندارم جایی که ایرانی ها زیاد هستن زندگی کنم(البته سو تفاهم نشه ها،اکثر ایرانی هایی که من اونجا میدیدم و باهاشون رفت و امد داشتم،انسان های بسیار خوبی بودن،من به خاطر دلایل شخصی گفتم)، دنبالش نبودم که ببینم چه جوریاس، اما میگم به نظرم تو کالیفرنیا مشتری های ایرانی زیادی رو میتونید واسه خودتون پیدا کنید.
بازم از دوستانی که ساکن کالیفرنیا و لس انجلس هستن بپرسید،قطعا بهتر از من میدونن که اوضاع اونجا چه جوریه.

خدایا شکرت...
پاسخ
تشکر کنندگان: rozelo ، HAZARA ، mahakk ، آلیس-1980
ممنون

سلام دوست عزیز.
دوست عزیز خیلی ممنون از پاسختون
راستش قبل از سفرم به امریکا با خواندن بخش مربوط به انجمن معمارها و همینطور چند سایت دیگه تمام امیدم رو از دست دادم و قضیه با مشورت و صحبت با یکی از اقوام که سالها اونجا زندگی میکنه نامید کننده تر شد چون اون هم میگفت که اوضاع کلا برای معمارها خوب نیست.وقتی هم که خودم برای گرفتن گرین کارتم امدم اوضاع ساخت و ساز رو خیلی خراب دیدم.به ندرت میشد پروژه های در حال ساخت دید البته من ارواین بودم و لوس انجلس ،سن دیگو و لاس وگاس هم رفتم . مقصد اصلیم هم ترجیحا همون ارواین هست چون به نظرم اونجا همه چیز فوق العاده بود.حالا نمیدونم شاید شهر یا اصلا ایالتی که انتخاب کردم مناسب این رشته نیست.
شما اطلاع دارید که کدوم شهر برای کارهای معماری بهتر؟
ضمنا میشه لطفا بگید که
1. آیا اون دوستانتون اونجا مدرکشون رو گرفتن؟
2.آیا به عنوان یک اپراتور ساده کار میکنن یا یک طراح؟
3.آیا حقوق مناسبی دارن به نسبت شغلهای دیگه طوری که بتونن زندگی خوبی رو اونجا برای خودشون فراهم کنن؟ (این سوالم کلی ، می خوام بدونم سطح زندگی یک معمار در امریکا در چه حد)
باز هم ممنون از کمکتون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-01-14 ساعت 10:38)mahakk نوشته:  
بعد از بررسی های بسیار ...

سلام دوست عزیز.
دوست عزیز خیلی ممنون از پاسختون
راستش قبل از سفرم به آمریکا با خواندن بخش مربوط به انجمن معمارها و همینطور چند سایت دیگه تمام امیدم رو از دست دادم و قضیه با مشورت و صحبت با یکی از اقوام که سالها اونجا زندگی میکنه نامید کننده تر شد چون اون هم میگفت که اوضاع کلا برای معمارها خوب نیست.وقتی هم که خودم برای گرفتن گرین کارتم امدم اوضاع ساخت و ساز رو خیلی خراب دیدم.به ندرت میشد پروژه های در حال ساخت دید البته من ارواین بودم و لوس انجلس ،سن دیگو و لاس وگاس هم رفتم . مقصد اصلیم هم ترجیحا همون ارواین هست چون به نظرم اونجا همه چیز فوق العاده بود.حالا نمیدونم شاید شهر یا اصلا ایالتی که انتخاب کردم مناسب این رشته نیست.
شما اطلاع دارید که کدوم شهر برای کارهای معماری بهتر؟
ضمنا میشه لطفا بگید که
1. آیا اون دوستانتون اونجا مدرکشون رو گرفتن؟
2.آیا به عنوان یک اپراتور ساده کار میکنن یا یک طراح؟
3.آیا حقوق مناسبی دارن به نسبت شغلهای دیگه طوری که بتونن زندگی خوبی رو اونجا برای خودشون فراهم کنن؟ (این سوالم کلی ، می خوام بدونم سطح زندگی یک معمار در آمریکا در چه حد)
باز هم ممنون از کمکتون

یه نکته همین اول داخل پرانتز بگم، بهتر بود این سوالتون رو تو تاپیک انجمن معمارها مطرح میکردید،کما اینکه شما هر دو جا همین پست رو گذاشتید و من اول تو این تاپیک سوالتون رو خوندم و جواب دادم، فکر کنم سوالتون رو تو یک تاپیک مطرح کنید خیلی بهتر باشه(بعد از این) و اینکه اگه امکانش هست مدیران عزیز همین پست و پستهای قبلی مربوط به این سوال رو به انجمن معمارها منتقل کنند،با تشکر.

بله در کل بازار کار معماری در حال حاضر در اونجا اصلا جالب نیست،همونطور که خودتون به درستی درک کردید. اما همونطور که گفتم باز به نسبت برای کسی که اونجا فارغ التحصیل میشه،امید خیلی بیشتری هست. البته اینم بگم من بعد از جستجو هام به این نتیجه رسیدم که آدم اگه خواست اونجا بره دانشگاه،یا دانشگاه خوب بره یا اصلا نره، چون حتما میدونید اونجا خیلی واسشون مهمه که کسی که میخوان استخدام کنن از چه دانشگاهی فارغ التحصیل شده، وحتی شما وقتی رزومه خوبی داشته باشید و از دانشگاه خوبی فارغ التحصیل شده باشید،غیر از کار تو بازار میتونید رو کار آکادمیک و تدریس در دانشگاه هم حساب کنید.(چیزی که دیگه ربطی به اقتصاد فعلی و اوضاع و احوال اقتصادی و...نداره،دانشگاه همیشه دانشجو معماری داره،البته حتما خودتون بهتر میدونید که تدریس مستلزم رزومه بسیار قوی و دانش بالا هست)

اما در مورد سوال اولتون که کدوم شهر برای کار معماری بهتره، باید بگم تراکم کار معماری به عنوان یک معمار در شرکت های معماری،به این صورته که اول ایالت نیویورک(یا بهتره بگم شهر نیویورک) درصد بالا و قابل توجهی از فرصت های شغلی معماری رو داره، بعد از اون ایالت کالیفرنیا(به صورت پراکنده در شهرهای مختلف ایالت) و باقیمانده اندک به صورت پراکنده در دیگر ایالات.
این آماری که دادم نتیجه سرچ در سایت های معتبر مخصوص کارهای معماری بود، نه سرچ در کریگز لیست و امثالهم (یک معمار با رزومه قوی هیچ وقت تو کریگز لیست دنبال کار نمیگرده،اما کریگز لیست برای کارهای معمولی تر تو شرکتهای سطح پایین تر خوبه) و البته این نکته رو هم بگم که آگهی هایی که من میخوندم توانایی های خیلی زیادی میخواستن،و بدتر از اون سابقه کاری حداقل 3 سال و 5 سال و ...،ایناس که شرایط رو سخت میکنه وگرنه کار هست...
در مورد سوال بعدیتون دوستام که گفتم یکی شون لیسانس دانشگاه ازاد ایران داشت اما کارش و رزومش واقعا خوب بود،اون تو یه شرکت معمولی تو تگزاس اپراتوری میکرد،نمیدونم طراحی بهش میدادن یا نه،ولی رزومه طراحیش هم خوب بود.
دوست دیگم لیسانس دانشگاه ازاد ایران، کارشناسی ارشد از هنرهای زیبای تهران، و مستر از دانشگاه کلمبیا نیویورک(رنک 4 تو امریکا)،تو نیویورک تو شرکت های غولی کار میکرده و میکنه (طراح،و میدونید که اونجا کسی که طراحی میکنه خودش هم باید کار سه بعدی و رندرینگ رو انجام بده،همه فن حریف باشه دیگه Big Grin )
یکی از دوستان هم که چندین سال پیش از دانشگاه میامی فارغ التحصیل شده بود(این یکی سنش زیاده،از پیشکسوتاس Smile ) چند ساله خودش شرکت زده تو فورت لادردیل فلوریدا و برای خودش کار میکنه،میگفت دو سه ساله بازار کساد شده اما قبلش خیلی خوب بوده.
سوال آخرتون در مورد درامد هم خیلی کلیه،بستگی به توانایی ها و جایی که کار میکنن داره، یعنی حتی تو سایت ها هم که اگهی میذارن خیلیا قسمت درامد رو نوشتن قابل مذاکره و بسته به رزومه و توانایی هاتون، ولی چیزی که مسلمه همون کار سطح پایین معماری هم درامدش از برخی کارهای دیگه مثل کار تو فروشگاه و... بیشتره. یکم تو سایت های امری.کایی مرتبط سرچ کنید دستتون میاد.

خدایا شکرت...
پاسخ
تشکر کنندگان: masih sh ، IN.USA@2013 ، mahakk ، vroom ، مانترا ، پروا ، el333 ، enchantress_boy ، Rainy ، Hedieh20 ، آلیس-1980 ، erica
(2013-01-14 ساعت 14:19)mehdi47 نوشته:  یه نکته همین اول داخل پرانتز بگم، بهتر بود این سوالتون رو تو تاپیک انجمن معمارها مطرح میکردید،کما اینکه شما هر دو جا همین پست رو گذاشتید و من اول تو این تاپیک سوالتون رو خوندم و جواب دادم، فکر کنم سوالتون رو تو یک تاپیک مطرح کنید خیلی بهتر باشه(بعد از این) و اینکه اگه امکانش هست مدیران عزیز همین پست و پستهای قبلی مربوط به این سوال رو به انجمن معمارها منتقل کنند،با تشکر.
...

دوست عزیز مرسی از پاسخ کاملتون
دلیل اینکه این سوالم رو در هر 2 تاپیک پرسیدم این بود که از اونجاییکه مرتب تاپیک انجمن معمارها رو چک میکنم حدس میزدم که سوالم باید بی جواب بمونه(همینطور که هنوزم مونده) چون مدتهاست که اون انجمن در سکوت کامل به سر می بره ،مثل اینکه همه معمارا از این شغل قطع امید کردن رفتن دنبال 1 کار دیگه Big Grin
برای همین سوالم رو تو این تاپیک که افراد بیشتر و با اطلاعات متفاوتر هستن مطرح کردم به امید 1 پاسخ مناسب ، که البته گرفتم.
فقط 1 سوال دیگه اینکه آیا دکوراسیون داخلی هم اوضاعش مثل معماری ؟؟؟ یعنی به عبارت دیگه اونم تعطیل ؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-01-15 ساعت 01:08)mahakk نوشته:  دوست عزیز مرسی از پاسخ کاملتون
دلیل اینکه این سوالم رو در هر 2 تاپیک پرسیدم این بود که از اونجاییکه مرتب تاپیک انجمن معمارها رو چک میکنم حدس میزدم که سوالم باید بی جواب بمونه(همینطور که هنوزم مونده) چون مدتهاست که اون انجمن در سکوت کامل به سر می بره ،مثل اینکه همه معمارا از این شغل قطع امید کردن رفتن دنبال 1 کار دیگه Big Grin
برای همین سوالم رو تو این تاپیک که افراد بیشتر و با اطلاعات متفاوتر هستن مطرح کردم به امید 1 پاسخ مناسب ، که البته گرفتم.
فقط 1 سوال دیگه اینکه آیا دکوراسیون داخلی هم اوضاعش مثل معماری ؟؟؟ یعنی به عبارت دیگه اونم تعطیل ؟؟؟

راستش اصلا نمیدونم، راجب دکوراسیون داخلی اصلا تحقیق نکردم(چون خودم علاقه نداشتم). هیچ نظری نمیتونم بدم. شرمنده.
تو سایت های معتبر امر.یکایی سرچ کنید، خیلی زیاد، وقت بذارید، اگر تحقیق کردید نتیجش رو اینجا هم اعلام کنید قطعا مفید خواهد بود. ممنون. Smile

خدایا شکرت...
پاسخ
تشکر کنندگان: mahakk ، آلیس-1980
(2012-12-19 ساعت 05:27)mahyar66 نوشته:  سلام

می‌خواستم از تجربه خودم واستون بگم شاید هم کمک کسی‌ کرد هم باعث شد از اسم‌های بزرگ کمپانی‌ها نترسید.

من بد از اینکه یک ماهی‌ از اومدنم به امریزا گذشت شروع کردم دنبال کار گشتن کاری که کرده بودم تو ایران عیب یابی‌ رایانه و تعمیرات بورد ، این جور چیزا بود، اول یه رزومه درس کردمو گذشتم تو مانستر سایت هائی شبیه به اون ، ۳-۴ روز نگذشته بود که از یه شرکت الکترونیک به نام فرایز (دوستانی که کایا هستن شاید بشناسن) واسه خدمات پس از فروششون گفتن برم مصاحبه ۲تا مصاحبه رفتمو استخدام شدم با ساعتی‌ ۱۲ دلار! خیلی‌ کم بود ولی‌ خوب واسه شروع بد نبود. ولی‌ من اونجا که کار می‌کردم رزوممو واسه همه‌جا میفرستادم واسه گوگل و یاهو واسه آی‌بی‌ام فوقش نمیخواستنم دیگه ضرر که نداشت! یک ماه نشد یکی‌ زنگ زد گفت من رسومتونو تو مسنتر خوندمو واسه از شرکت موتورولا(الان دیگه زیر مجموعه گوگل شده یعنی‌ گوگل خریدش) تماس میگیرم واسه پوزیشن تست انجینیر دعوتم کرد واسه مصاحبه حالا من اصلا به روی خودم نیاوردم هیچی‌ از تست نمیدونم:د رفتم تو مصاحبه بش گفتم من خیلی‌ از سلفون چیزی نمیدونم گفت عیبی نداره بیا بت یاد میدیم:د منم با سر قبول کردم:د الانم با ساعتی‌ ۱۸.۵ دلار اینجا کار می‌کنم که یکمشو کنتراکتر بر میداره، اینجام واقعا چیز عجیب غریبی نیست که فک کنین هرکی‌ اینجاست نخبستو و خیلی‌ چیزی می‌فهمه!! من از هفتهٔ سوم دیگه چیزی نبود که بلد نباشم به مدیرم گفتم باورش نمی‌شد گفت نشون بده چیا یاد گرفتی‌ منم بش گفتم، میگفت اینا مال آموزش ۳-۴ ماه اولت بود تو تو ۳ هفته یاد گرفتی‌ به خدا تعریف از خودم نیس اصلا کارش سخت نبود یعنی‌ هرکی‌ دیگه‌ام بود یاد می‌گرفت....

خلاصه اینکه از اسم شرکتائ تو سیلیکن ولی نترسین اینام همشون یه سری مهندس مثل خودمون توشون کار می‌کنن که از سطح‌های پائین شروع کردن الان رسیدن به یه جایی.

کاری بود در خدمتم

ببخشید غلط زیاد داره سر کار با بهنویس نوشتم:د

dar zamen vice president sherkate ma ye aghaeeye ke lisans electronic az ye daneshgahe nashenakhte dare!! vali alan fek konam dar sal 400.000 dar miare! ziad be madrak nist sakht kar konin va poshte kaar
dashte bashin

دوست عزیز، شما که با بهنویس آشنا هستید. پس لطفا طبق قوانین مهاجرسرا فقط پارسی تایپ کنید.
-------
در ضمن وایس پرزیدنت شرکت ما یه اقأیی که لیسانس الکترونیک از یه دانشگاه ناشناخته داره!! ولی‌ الان فک کنم در سال ۴۰۰.۰۰۰ در میاره! زیاد به مدرک نیست سخت کار کنین و پشت کار داشته باشین

وای بالاخره یه پست امیدوار کننده توی این سایت خودندمBig Grin به خدا دیگه داشتم از آمریکا اومدن به کل منصرف میشدم و به این بردن لاتاری میگفتم بدشانسی به جای خوش شانسی ، البته واقعا از تمام دوستانی که تجربیاتشون رو در اختیار بقیه گذاشتن خیلی تشکر میکنم ولی تورو خدا یک کم از خوبیها بگیدTongue
پاسخ
دوستان برای مشاغل بازرگانی ، ارتباطات با کمپانی های خارجی و نمایندگی های اینترنشنال کسی اطلاعاتی داره ؟

منظورم این هست که مثلاً در بخش اینترنشال یک شرکت امریکائی آیا میشه کار پیدا کرد ؟
در کدوم شهر این امکان بیشتر وجود داره ؟
اگر امکانش هست دستمزدهاش چقدر هست ؟
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-01-16 ساعت 09:56)jazirehh نوشته:  دوستان برای مشاغل بازرگانی ، ارتباطات با کمپانی های خارجی و نمایندگی های اینترنشنال کسی اطلاعاتی داره ؟

من هم دنبالشم کسی اگه اطلاعات داره بگه
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضربCool
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان

من سئوالم راتوتاپیک دیگه هم پرسیدم ولی جوابی نگرفتم.من پرستارم با18سال سابقه وزبان درحدایلس 5.5 همسرم برنده اصلیه .فکرمیکنیدتوهمین زمینه تحصیلم چه کاری برام هست به فکر هرکاری هستم.دانشجوی ارشد زبان هم هستم.ممنون میشم اگربتونین کمکم کنید.
Shy
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-01-24 ساعت 18:49)kamkam نوشته:  سلام دوستان

من سئوالم راتوتاپیک دیگه هم پرسیدم ولی جوابی نگرفتم.من پرستارم با18سال سابقه وزبان درحدایلس 5.5 همسرم برنده اصلیه .فکرمیکنیدتوهمین زمینه تحصیلم چه کاری برام هست به فکر هرکاری هستم.دانشجوی ارشد زبان هم هستم.ممنون میشم اگربتونین کمکم کنید.
Shy

شما باید حتماً دوره هایی رو در زمینه مدرک تحصیلیتون بگذرونید و بعد از آن میتوانید در زمینه مرتبط با سابقه تون کار کنید....
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام...
دوستان، حرفه عینک سازی در آمریکا کارش چطوره؟ جواب میده؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان