2013-01-26 ساعت 01:11
سلام دوستان عزیزم و هم سفران. من رشته ام دامپزشکیه آیا کسی اطلاع داره که بدون تطبیق مدرک با آمریکا بصورت موقت چه شغلی میشه شروع کرد یا چه جایی میشه مشغول به کار شد که ما را اونجا پذیرش کنن؟
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
کار و اشتغال در آمریکا
|
2013-01-26 ساعت 01:11
سلام دوستان عزیزم و هم سفران. من رشته ام دامپزشکیه آیا کسی اطلاع داره که بدون تطبیق مدرک با آمریکا بصورت موقت چه شغلی میشه شروع کرد یا چه جایی میشه مشغول به کار شد که ما را اونجا پذیرش کنن؟
تشکر کنندگان: behzadb57
2013-01-28 ساعت 23:10
سلام من معلم کودکان استثنایی هستم با 26 سال سابقه کار در آموزش .پرورش آیا میتونم دراین رابطه کار متاسب پیدا کنم ممنون میشم راهتمایی کنید
تشکر کنندگان: behzadb57
2013-02-04 ساعت 20:16
با سلام دوستان عزیز
می خواستم بدونم کار ارایشگری در امریکا به چه صورت است ؟کسی می دونه که می تونم کار پیدا کنم یا خیر ؟
2013-02-08 ساعت 00:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-08 ساعت 00:51 توسط Tim Mehrdad.)
سلام دوستان ; قبل از هر چیزی عذرخواهی میکنم واسه این که تموم این تاپیکو نخوندم و اومدم سوال بپرسم
من 18 سالمه و به رشته ی روانشناسی بالینی علاقه دارم و احتمالا در دانشگاه در همین رشته نحصیل کنم . آیا در امریکا برای این رشته آینده ی شغلی وجود داره؟ و اگه جواب مثبته , چه گزینه هایی برای کار وجود داره؟ تشکر کنندگان: bayat_r
2013-02-10 ساعت 23:58
با سلام
دوستان عزیز سوالی از حضورتون داشتم رشته دانشگاهی من اقتصاد بازرگانی دانسگاه آزاد دارم هستش ولی در زمینه IT و امنیت شبکه و... فعالیت دارم و اکثر certificate های بین المللی مربوط به این موضوعاتم دارم خواستم بدونم در آمریکا برای کار تفاوت رشته دانشگاه با تخصص مشکلی ایجاد میکنه؟ با تشکر
2013-02-11 ساعت 01:13
نه معمولاً. بیشتر به تخصص شما کار دارن تا رشته تحصیلیتون. به خصوص اگر certificate هایی که گرفتید معتبر باشه ( یعنی مثلا واقعا از سیسکو ، مایکروسافت و .. صادر شده باشه. چون صحت و اعتبار پیش از قبول مدرک، استعلام میشه). در اکثر موارد وقتی به آگهی های استخدام نگاه کنید ، مثلا برای رشته های کامپیوتر ، لیسانس کامپیوتر رو حداقل درخواست می کنند. ولی خیلی موارد رشته های مرتبط رو هم می پذیرند.
بهترین کار اینه که به سایتهای کاریابی مراجعه کنید و شرایط آگهی های مرتبط با شغل مورد نظرتون رو بررسی کنید. معمولا به عنوان اولین آیتم ، رشته تحصیلی مورد نیاز رو می نویسند. تشکر کنندگان: usa lover ، Saeedv13 ، ParsTrader ، pr.kia ، apoornaki ، el333 ، mrhj50 ، rouzbehdarvishi ، Hedieh20 ، 3pideh ، r_ent ، فرامرز مسیبیان ، مانترا ، amir0_0amir ، آلیس-1980 ، خانه ، erica
2013-02-11 ساعت 10:39
توصیه من مثل خیلی از دوستان دیگه تقویت زبان انگلیسیه.
2013-02-17 ساعت 09:45
دوستان کسی هست که تجربه کار گرفتن در مدارس ابتدایی را داشته باشد؟ چه سیری را باید طی نمود؟
مصاحبه: 12 جون
سفارت: ابوظبی تعداد 4 نفر: صدور ویزای 3 نفر 10 سپتامبر یک نفر : کلیرنس 20 سپتامبر بعد از 100روز انتظار ورود به آمریکا: 1 آبان، ایالت آریزونا شهر توسان تشکر کنندگان: ali234
2013-02-19 ساعت 06:52
(2013-02-17 ساعت 09:45)behina نوشته: دوستان کسی هست که تجربه کار گرفتن در مدارس ابتدایی را داشته باشد؟ چه سیری را باید طی نمود؟ برای کار در مدارس ابتدایی، مثل هر جای دیگه، شما باید گواهینامه یا سرتیفیکیت داشته باشین. یکی از آشنایان من که خودش معلم هستش می گفت گرفتن سرتیفیکیت کار چندان سختی نیست. من نمی دونم شما در کجای آمریکا اقامت دارین، اما به عنوان نمونه و برای این که متوجه بشین چطور باید برای این منظور جستجو کنین، بهتره یک نگاهی به Job Listings یکی از مناطق ایالت جورجیا بندازین تا با مشاغل موجود در مدارس و نیازمندی های آنها آشنا بشین. و بعد وبسایت Georgia Professional Standards Commission مخصوصا قسمت How to Become a Georgia Educator را ببینید تا متوجه بشید برای سرتیفیکیت گرفتن چه کارهایی باید انجام بدید و چه فرم های پرکنید و کلاً نیازمندیهاش چیه. تمام این جستجوها رو می تونین برای شهر و ایالت خودتون هم انجام بدین. موفق باشید
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012 F4 [/en] تشکر کنندگان: الهه سابق ، ParsTrader ، saba.m ، hasti_banoo ، bayat_r ، User ، Saeedv13 ، کامیلا ، soheilbadami ، ali234 ، el333 ، behina ، مانترا ، pr.kia ، mrhj50 ، rouzbehdarvishi ، enchantress_boy ، Hedieh20 ، r_ent ، مجید ملیح ، Rainy ، sayeh_m ، lonelyman ، usa lover ، amir0_0amir ، fariba_a ، آلیس-1980 ، azadeh212 ، godot
2013-02-21 ساعت 03:59
دوستان عزیز یکی ازدوستان ما اینجا کلاسهایی رو به ما معرفی کرده که مال یونیون هست و گویا خیلی معتبره طبق گفته این دوست کلاسها در ۴ رشته مربوط به برق برگزار میشه ومجانی هست ودرحین درس کار هم میدهند وحقوقش هم اینطور که ایشون می گفت از ساعتی ۲۰ تا شروع میشه .من سایتش رو چک کردم و دیدم همه جای آمریکا شعبه داره.به نظر میرسه برای دوستان علاقه مند به کارای برق شرایط خوبیه. یک امتحان ورودی زبان انگلیسی و ریاضی هم داره که در حد ریاضی دبیرستانه .لطفا اگر دوستان در موردش تحقیقات بیشتری کردند اعلام کنند که بقیه هم استفاده کنند.این هم سایتش:
http://www.njatc.org/about.aspx
2013-02-23 ساعت 01:30
دوستان مدرک فوق لیسانس دانشگاه بین المللی پردیس(پردیس بین الملل) اونجا اعتبار داره؟اگه اره به نظر شما از گرایش های مهندسی عمران در مقطع فوق لیسانس کدومش اونجا به درد ادم میخوره و بازار کار داره؟(مثلا راه_سازه_ژئوتکنیک(خاک) _حمل و نقل _سد... کدوم؟)مرسی بابت راهنمایی
2013-02-23 ساعت 15:20
براي راننده هاي پايه يك كار چطوره و ايا حقوق خوبي داره ؟؟ كسي ميدونه؟؟
2013-02-27 ساعت 20:29
دوستان کسی نیست جواب منو بده منو راهنمایی کنه؟
2013-02-28 ساعت 05:26
(2013-02-04 ساعت 20:16)mahdiyegh نوشته: با سلام دوستان عزیز درود اینجا ارایشگری درامد خوبی داره اما باید لایسنس اینجا را داشته باشی. اول از همه زبان مهمترین موضوع هست که بتونی رابطه برقرار کنی و امتحان بدی یکی از دوستانمون لایسنس گرفت اما کتابی که باید امتحام میداد 500 صفحه ای بود. تشکر کنندگان: bayat_r ، rouzbehdarvishi
2013-03-08 ساعت 01:45
بچه ها کسی موافق بیزینس زدن نیستتتتتتتتتتتتت با با جان چرا سخت می گیرید 2 3 نفر باشیم میتونیم یه بیزینسی راه بندازیم به خدا
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضرب كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود |