2013-03-11 ساعت 04:56
دوستان کسی اطلاعاتی در مورد ثبت شرکت در کالیفرنیا داره ؟
2013AS3##/آنکارا/کارنت اکتبر/مصاحبه اواخر نوامبر/کلیرنس 65 روز/دریافت ویزا ابتدای فوریه /مقصد کالیفرنیا
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
کار و اشتغال در آمریکا
|
2013-03-11 ساعت 04:56
دوستان کسی اطلاعاتی در مورد ثبت شرکت در کالیفرنیا داره ؟
2013AS3##/آنکارا/کارنت اکتبر/مصاحبه اواخر نوامبر/کلیرنس 65 روز/دریافت ویزا ابتدای فوریه /مقصد کالیفرنیا
2013-03-11 ساعت 21:44
(2013-02-28 ساعت 05:26)نخجیر نوشته:در کالیفرنیا موقع امتحان آرایشگری میتونی یک نفر رو به عنوان مترجم با خودت ببری و اونقدرها لازم نیست زبان بلد باشی(2013-02-04 ساعت 20:16)mahdiyegh نوشته: با سلام دوستان عزیز تشکر کنندگان: 3pideh ، bayat_r ، فرامرز مسیبیان ، kopol
2013-03-12 ساعت 08:13
من تازه که اومده بودم در روزنامه ایرانیان دیدم آگهی زدن که مانیکوریست و دستیار میخوان . من هم از قبل هیچ کار آرایشگری نکرده بودم و گفتم برم فرم پر کنم برای دستیار . ارایشگاه صاحبش ایرانی بود و یک هفته بعد تماس گرفت و گفت شروع کنم . البته دستیار که اینجا به shampoo girl معروف هست لایسنس نمیخواد .
همون جا یک خانم ایرانی دیگه ای بود که کار مانیکور و پدیکور انجام میداد و لایسنس امریکا رو نداشت ولی مدرکش رو از ایران اورده بود و داده بود به ارزیابی که گفته بودن باید امتحان بده و بعدا معلوم میشه که نیاز داره کلاس بگذرونه یا نه. البته باید بدونید که اگه زبانتون ضعیف باشه و لایسنس نداشته باشد با حقوق پایین استخدام میشید ولی برای کار در سالن های امریکایی داشتن لایسنس حتی برای vaxing هم ضروریه. لازمه بگم که دوره ارایشگری در ویرجینیا 1500 ساعت هست که حدودا یک سال ظول میکشه و خیلی هم گران هست من از 15000 دلار ارزان تر نتونستم پیدا کنم.
***2012As41
مصاحبه ١٢جون كليرنس ٨ اگوست دريافت ويزا ١٧اگوست كلا ٢نفر اولين ورود :27 آگوست ایالت ویرجینیا
2013-03-12 ساعت 17:18
كسى در مورد بوستون تجربه اى داره از بابت كار و سرمايه .
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun مصاحبه : هفته سوم اپريلكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 jun
2013-03-17 ساعت 17:32
دوستان عزیز میخواستم بدونم در زمینه هایی که تابحال بنده فعالیت کردم، میتوان یک آب باریکه ای در بلاد کفر برای خودمان دست پا کنیم..
Game Programing :: برنامه نویسی بازیهای کامپیوتری Modeling :: مدلسازی (در حدی که میتونم چهره هر فردی رو یک روزه به مدل سه بعدی تبدیل کنم) Texturing :: طراحی پوسته Animate :: متحرک سازی در انیمیشن های سه بعدی Rig & Character Setup :: آماده سازی مدل سه بعدی برای متحرک سازی Lighting & Rendering :: نورپردازی در محیط های سه بعدی Writing :: نویسندگی تیزر های تبلیغاتی و فیلم کوتاه و مزیک ویدیو تصویر برداری با دوربین های DSLR ادیت فیلم عکاسی پرتره ... ممنون میشم راهنمائی بفرمایید اینکارها در آمریکا برای ایرانیان بازار کار مناسبی دارد یا خیر. چون یقیناً برای خود آمریکائی ها هر کدام از این کارها به تنهائی میتواند پولساز باشد ولی برای یک ایرانی که زبان انگلیسی را دستو پا خورد شده میفهمد ، نمیدانم به چه صورتی خواهد بود؟؟
2013-03-30 ساعت 19:50
سلام
من برای یک ماه دیگر یعنی اوایل ماه می به تگزاس و به شهر دالاس میروم با توجه به اینکه تجربه من در کار در بانک است( تقریبا 18 سال ) میخواستم از هم وطننان عزیز این سئوال را داشته باشم که برای کار در بانک چه باید انجام بدهم آیا تنها دانستن زبان اینگلیسی کافیست یا برایش دوره خاصی مثل کالج وجود دارد و اگر چنین است گذراندن آن اموزش چندماهه است وهزینه ای دارد یا خیر
2013-04-01 ساعت 20:47
با سلام
میخواستم بدونم آیا فرصت های شغلی وجود داره که ما از الان اپلای کنیم و رزومه بفرستیم و برای چندین ماه دیگه که به یو.اس میریم اونجا برای مصاحبه شغلی بریم و نهایتا به شروع کار بپردازیم ؟ هدفم اینه که از الان 1 کار اساسی کنم و بعد از ورود به اونجا از صفر شروع نکنم.در واقع می خواستم بدونم بغیر از تقویت در زمینه کاری خودمون ،ارتقا زبان، شناسایی فرصتهای شغلی و ساختن یک رزومه خوب میشه موقعیتهای شغلی رو هم برای آینده از الان ذخیره کرد؟
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx [/font]یکی از زخمی های لاتاری 2013
2013-04-03 ساعت 03:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-04 ساعت 01:20 توسط love story.)
جهت حذف این ارسال تیک مربوطه را بزنید و بر روی دکمه کلیک کنید.
2013-04-03 ساعت 10:15
(2013-03-30 ساعت 19:50)فرامرز مسیبیان نوشته: سلامسلام دوست عزیز اینجا تلری بانک جزو حداقل حقوق و دستمزدها بصورت پارت تایم هست و زبان انگلیسی خوب و حداقل مدرک دیپلم لازمه و تا می تونید زبانتون رو تقویت کنید و اصلا اون دوران کاری شما در ایران با آن مزایای ایران با اینجا اصلا قابل قیاس نیست و در بانکهای امریکا مشاغل مدیریت جز مشاغل پر درامد در بانکها بلکه در امریکا هستند و رسیدن به اونها نیاز به تجربه کار در امریکا است و حتی من اینجا اسپشیالیستهای bank of america رو می شناسم که بصورت پورسانتی حقوق می گیرند ولی در کل حتی اگه با تلری شروع کنید که گرفتن این کار هم خیلی سخته می تونید بعد از مدتی به پستهای بالاتر برسید من هم مثل شما در ایران کارمند بانک بودم ولی ابنجا به این نتیجه رسیدم که برای شروع بایستی از کارهای غیر مرتبط شروع کنم ولی به نظر من بیشتر فکر کنید با توجه به سابقه خوبی که در ایران دارید با ارزوی موفقیت برای شما تشکر کنندگان: ParsTrader ، ali234 ، Saeedv13 ، ASALI ، IN.USA@2013 ، amir82 ، r_ent ، roeentan ، Rainy ، فرامرز مسیبیان ، مانترا ، erica
2013-04-03 ساعت 19:50
باسلام به همگى ميشه بگين احتمالا بارى دكتراى فنى امريكا بهتركارپيداميشه يا نيوزلند براى يك اقا
ببد از ۱ سال زندگی در آمریکا :
۱-کار پیدا کردن در کارهای حمالی خیلی سخت نیست بگردید زیر ۱ ماه پیدا میکند بشرط اینکه بلد باشید چه بگید تو فرمهای که بهتون میدان وگرنه خیلی سخت همون کار گرفتن. ۲- در کارهای تخصصی بستگی به زبان ، عرضه، مقدار بلد بودن در رشته، شانس، رشته تحصیلی داره یعنی همه اینها داخل هست هر کدوم ناداشته باشید گرفتن کار سخت یا اصلا نمیشه البته اگر اینجا پارتی داشته باشید قزهیه فرق داره اینجا هم مثل ایران حرف اول پارتی میزانه ۳- اگر پولدرید و سنتون هم زیاد نیست و زن بچه ندارید یا اگر دارید ازیتئون نمیکنن و میزارن که شما درس بخونید برید دنباله ادامه تحصیل ۴- اگر آدم بدبختی هستید و همینطوری یک شانسی عمده تو زندگیتون و نمیتنید پول زیادی بیارید حداقل پول برای شروع اینجا ۱۵۰۰۰ دلار هست قید آمریکا رو بزنید وگرنه همون پول که آوردین از دست میدین دست از پا درازتر بر میگردین ایران
2013-04-04 ساعت 02:51
به قول دوستمون کار حمالی اینجا زیاده. مخصوصا اگه برای کمپانی های بزرگ کار کنید باور کنید نمیگذارن 10 ثانیه بیکار وایسین.ما هر وقت میریم مک دونالد باور کنید دلمون به حال کارگراش میسوزه. تازه اینا چون میدونن که وقتی بدن خسته میشه دیگه نمیتونه با سرعت کار کنه و راندمان میاد پایین بیشتر از 7 ساعت کار برای کسی معمولا برنامه کاری نمیدن.
تازه اینجا spanish ها چنان کار میکنند که دست ماها رو از پشت میبندن. اصلا این جماعت معروفند به انرژی زیاد و اکثرا کارای کارگری دست اوناست. چندین مک دونالد رو میشناسم که تمام کارگراش و حتی مدیرشون هم اسپنیش هست.
***2012As41
مصاحبه ١٢جون كليرنس ٨ اگوست دريافت ويزا ١٧اگوست كلا ٢نفر اولين ورود :27 آگوست ایالت ویرجینیا (2013-04-01 ساعت 20:47)proje نوشته: با سلام دوست گرامی اپلای کردن خودش پروسه مهمی است و اولین گام نوشتن سی وی بسیار حرفه ای و کاورینگ لتر مناسب برای گذشتن از سد انتخاب اولیه است.که این مرحله به نظرم راحت یک ماه نیاز به مطالعه و ویرایش و ...داره و این در حالتی است که سطح زبان شما مطلوب باشه چون تفاوت دو کلمه در کاربرد میتواند به قیمت از دست رفتن ان فرصت تمام شود . و این مرحله در ایران شدنی است و حتی ضروری است که وقتی اینجا میرسید سی وی شما اماده باشد . اما مسئله دیگر availability است. یعنی اگر سی وی شما پذیرفته شود با شما تماس گرفته خواهد شد ولی با چه/شماره ای ؟ایران؟ ایا سیستمی دارید که برای شما پیام گذاشته شود؟که معمولا نمی گذارند. تجربه نشان داده معمولا شماره های خارج از امریکا به سختی شانسی برای تماس دارند زیرا فرض طرف این است که شما اماده برای مصاحبه هستید و در امریکا هستید با وضعیت مجاز و قانونی برای کار.و معمولا با دیدن اینکه شما هنوز نیامدید و ادرسی ندارید شما را حذف میکنند. مگر در مواد خاص و شغلهای بالا و گلوبال. اما حالا باید دست روی دست بگذارید ؟ خیر . سیوی و کاورینگ لتر را اماده کنید . عضو سایتهای کاریابی خوب و مرتبط بشوید تا فرصتهای کاری برای شما پست شود این به شما کمک میکند بدانید در کدام ایالت و شهر تخصص شما را نیاز دارندو برای پستی که شما میخواهید اقدام کنید چه چیزهایی نیاز است مانند دانستن استانداردهای خاص؟ نرم افزار خاص؟ زبان برنامه نویسی یا زبان محاوره ای دوم. حتی در بعضی موارد سی وی بفرستید ولی به قصد ازمون و خطا و اصلاح سی وی. من فکر می کنم همین ایجاد امادگی دو سه ماه زمان میبرد . در صورت وجود اشکال اساتید لطفا اصلاح و کامل نمایند
برنده 2012
سلام دوستان من اپراتور دستگاه چاپ عکس هستم .هرچی در سایتهای کاریابی سرچ کردم اطلاعاطی در مورد شغلم پیدا نکردم میخواستم بدونم سیستم چاپ عکس در امریکا چگونه است و زمینه اشتغال این کار در امریکا چگونه است باتشکر
|