کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کار و اشتغال در آمریکا
از مهندسین عمران که الان در یو اس تشریف دارند و یا می خوان در آینده برن، اگر کسی نمونه رزومه های پروفشنال مهندسی عمران داره لینکشو برای دانلود بگذاره لطفا.
ممنون میشم
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان: mehdi.topol
بنده یکسری از مهارتها رو که معمولا تو آگهی های استخدام رشته مهندسی عمران دیدم اینجا میارم
 Expertise in AutoCAD
 Could operate effectively with Microsoft office tools namely word, excel, power point, access, MS Project.
 Working knowledge of computers and experience with structure design softwares as Etabs, Safe, Sap and STAAD.
 Have worked with various versions of Windows Operating system namely WinXP and Win 8.
 Efficient management and organizational abilities
 Excellent written and communication skills in English
 Have good problem solving with analytic thinking
 Open minded to work in complex environment and projects
 High level of attention to detail
 Self starter who can work independently and with team members.
 Ability to read and interpret construction drawings and specifications.
 Good attention to detail, with the ability to recognize discrepancies.
 Strong work ethic - Willing to do what it takes to get the job done.
 The ability to work independently as well as part of a team.
 The ability to freely access all points of a construction site in wide-ranging climates and environments.
 The ability to travel and relocate as required.
 Prepare estimates of extra work and Prepare related sketches and documentation.
 Identify potential extra work, progress of project and scheduling issues, keep Resident Engineer advised of issues, and propose possible solutions.
 Review plans for constructability and prepare comments.
 Review contractor payment requests, ensure that all accompanying back up is included (as required by PA/CMD guidelines) and recommend reasonableness to the Resident Engineer.
 Valid Driver's license required.
 concrete inspector
 structural engineering design and FEA using ABAQUS
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx

[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان: r_ent ، sadeghi897 ، payam62 ، Saiban ، مانترا ، سمنانی
با سلام خدمت دوستان...میخواستم بپرسم که بازار کار شغل های زیر در شهر لس آنجلس چطوره؟ ممنون میشم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه

شغل ها:
تبلیغات اینترنتی
فروش اینترنتی
بازاریابی اینترنتی
ایمیل مارکتینگ
[en]William Shakespeare Said : I always feel happy, you know why? Because I don't expect anything from anyone. Expectations always hurt

Life is short ...
So love your life ...
[/en]

پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام
بنده مدتی هست که بر روی رزومه ام کار میکنم. و الان می خوام به چندتا از شرکتها که آگهی دادن رزومه ام رو بفرستم. (این کار رو فقط برای سنجش قدرت رزومه ام می کنم و اینکه با این رزومه در اونجا چقدر شانس دارم و آیا به مصاحبه دعوت میشم یا نه). سوالی که اینجا مطرحه اینه که من فعلا در یو.اس نیستم و آدرس و شماره تلفن و حتی مشخصات فردی من واقعی نیست. بنابراین می خواستم بدونم چجوری می تونم از نتیجه با خبر بشم؟
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx

[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان:
خوشم میاد همه خیالشون بابت کار تو یو.اس راحته. لازم نیست دیگه اینجا تبادل نظری صورت بگیره
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx

[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان: bayat_r ، Hoormazd ، Saiban
سلام دوستان عزیز
کدوم شهر و ایالت برای کسانی که مدرک مهندسی مکانیک دارن و سابقه خودروسازی دارند مناسب هست؟
شماره کیس :2013AS0001xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : هفته دوم ژانویه/ کلیرنس
تاریخ کلیرنس :20 فوریه 2013
تاریخ ورود به آمریکا : جون ٢٠١٣
تعداد نفرات : 2 نفر
مقصد:هیوستون
پاسخ
تشکر کنندگان: hushmandco ، مانترا
یک مطلب جالب و مفید برای کسانی که در نیویورک و سنفرنسیسکو دنبال کار هستن !

http://news.yahoo.com/blogs/this-could-b....html?vp=1
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: bayat_r ، ParsTrader ، amir82 ، kasrafo ، rezagh
(2013-04-28 ساعت 04:31)soheilbadami نوشته:  یک مطلب جالب و مفید برای کسانی که در نیویورک و سنفرنسیسکو دنبال کار هستن !

http://news.yahoo.com/blogs/this-could-b....html?vp=1

یکی از دوستان مطلع به من خبر دادن که این مطلب چندان اش دهن سوزی نیست و بوی دودر بازی ! ازش به مشام میرسه بالاخره مسئولیتش پای خودتون که تحقیق کنین Smile من نظر خاصی ندارم.
پاسخ
تشکر کنندگان: amir82 ، kasrafo ، ParsTrader ، Saeedv13
با سلام خدمت دوستان

من مهندسی برق دارم کارمند برق هستم مدرک دوره های کوتاه مدت MBA دارم خواهرم سیتیزن آمریکاست
به نظر شما برای من کار پیدا میشه
پاسخ
تشکر کنندگان: shatsi
سلام کسی از دوستان می دونه برای شغل پرستاری در امریکا باید اول از کجا شروع کنیم؟
حتما باید تطابق بگزرونیم؟ چه جوری؟
خواهشا اگه کسی می دونه کمک کنه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان منو راهنمایی کنید لطفا یا نظری دارید اعلام کنید ...من و خانمم پارسال لاتاری شرکت کردیم و خانمم برنده شد...حالا داریم مدارک و فرم اینا پر میکنیم که ارسال کنیم من الان دانشجوی فوق لیسانسه کشاورزی هستم و شغلمم یه فروشگاه بزرگ مواد غذایی دارم تو تهران تو طرف های تخت طاووس درامدم ماهی 10 تا 12 میلیون هست خونه و ماشین هم دارم . همسرمم فوق لیسانس مهندسی شیمی هست ولی شاغل نیست فعلا ...به نظرتون آمریکا رفتن اینده بهتری از حاله ما داره ؟ یا اصلا به درده من میخوره زمینه کاریش برایه من هست ؟ من یه عمر کارفرما بودم نمی تونم برم کارگری کنم واسه چشم ابی جماعت ...ولی خانمم میگه بریم ...نظر بدین لطفا....ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: dana
(2013-05-19 ساعت 22:16)مازی نوشته:  سلام دوستان منو راهنمایی کنید لطفا یا نظری دارید اعلام کنید ...من و خانمم پارسال لاتاری شرکت کردیم و خانمم برنده شد...حالا داریم مدارک و فرم اینا پر میکنیم که ارسال کنیم من الان دانشجوی فوق لیسانسه کشاورزی هستم و شغلمم یه فروشگاه بزرگ مواد غذایی دارم تو تهران تو طرف های تخت طاووس درامدم ماهی 10 تا 12 میلیون هست خونه و ماشین هم دارم . همسرمم فوق لیسانس مهندسی شیمی هست ولی شاغل نیست فعلا ...به نظرتون آمریکا رفتن اینده بهتری از حاله ما داره ؟ یا اصلا به درده من میخوره زمینه کاریش برایه من هست ؟ من یه عمر کارفرما بودم نمی تونم برم کارگری کنم واسه چشم ابی جماعت ...ولی خانمم میگه بریم ...نظر بدین لطفا....ممنون

دوست خوبم اگر با این طرز تفکر میخوای بری به نظر من نرو و همین جا بمون.این رو از ته دل بهت میگم.
موفق باشی
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: 2013selectee ، Saeedv13 ، shamim ، مانترا ، مجید ملیح ، behfaza ، khder ، dove ، erica
(2013-05-19 ساعت 23:34)bayat_r نوشته:  
(2013-05-19 ساعت 22:16)مازی نوشته:  سلام دوستان منو راهنمایی کنید لطفا یا نظری دارید اعلام کنید ...من و خانمم پارسال لاتاری شرکت کردیم و خانمم برنده شد...حالا داریم مدارک و فرم اینا پر میکنیم که ارسال کنیم من الان دانشجوی فوق لیسانسه کشاورزی هستم و شغلمم یه فروشگاه بزرگ مواد غذایی دارم تو تهران تو طرف های تخت طاووس درامدم ماهی 10 تا 12 میلیون هست خونه و ماشین هم دارم . همسرمم فوق لیسانس مهندسی شیمی هست ولی شاغل نیست فعلا ...به نظرتون آمریکا رفتن اینده بهتری از حاله ما داره ؟ یا اصلا به درده من میخوره زمینه کاریش برایه من هست ؟ من یه عمر کارفرما بودم نمی تونم برم کارگری کنم واسه چشم ابی جماعت ...ولی خانمم میگه بریم ...نظر بدین لطفا....ممنون

دوست خوبم اگر با این طرز تفکر میخوای بری به نظر من نرو و همین جا بمون.این رو از ته دل بهت میگم.
موفق باشی
منم تایید میکنم که اگر طرز فکرتون اینطوری هست اصلا نیاید اینجا
پاسخ
تشکر کنندگان: bayat_r ، Saeedv13 ، behfaza ، dana ، مانترا ، kopol ، erica
(2010-04-17 ساعت 20:55)soroush2031 نوشته:  
(2010-04-17 ساعت 10:16)rs232 نوشته:  همین الآن یک خبر خوش بهم رسید و فهمیدم که شوهر monica یک کار خیلی خوب در یک شرکت بزرگ گرفته. فکر نمیکنم بیشتر از دو ماه یا حداکثر سه ماه باشد که به آمریکا آمده اند.
پس برای قانون یک سال بی کاری شما یک مثال نقض دیگر هم پیدا شد.

بنده حرف خودم رو پس میگیرم و از کلیه دوستان و آشنایان و فامیلهای وابسته جویای کار طلب بخشش دارم .

از دوستان من 2 ماه رفته و تو شرکت نفت و گازه !
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: bayat_r ، مانترا ، khder
(2013-05-19 ساعت 22:16)مازی نوشته:  ...ولی خانمم میگه بریم ...نظر بدین لطفا....ممنون
اگر خانمتون میگه بریم برو دیگه برادر عزیز ! یعنی اخر سرش میری دیگه Big Grin
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، Saeedv13 ، bayat_r ، مجید ملیح ، khder ، dove

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان