کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کار و اشتغال در آمریکا
سلام به همه دوستان مهاجر
من ليسانس حسابداري دارم ، البته چون درسم تازه تموم شده بيشتر از ١ سال سابقه ندارم، اما حدود ١٠ سال كار آرايشگري كردم و مدرك فني حرفه اي دارم، به نظر عزيزان پيش كسوت با اين تفاسير ميتونم بعد رفتنم چند ماهه كار پيدا كنم؟
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
پاسخ
تشکر کنندگان: peymanpak ، dana
(2013-09-18 ساعت 14:45)shiraz_neda نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 13:33)sohrab1357 نوشته:  
(2012-12-28 ساعت 10:20)mehdiii نوشته:  سلام دوستان
میتونید از راهنمایی این دوستمون استفاده کنید.
(2012-12-28 ساعت 09:06)vm1974 نوشته:  سلام
من تقریبا 4 ماه است اومدم هیوستون. و دقیقا ظرف 30 روز (از زمانی که برای کار پیدا کردن اقدام کردم) کار مطابق با سلیقه و معیارهای مناسب خودم پیدا کردم. روش کار پیدا کردن من هم اینچنین بود:
1- ابتدا از یکی از دوستانی که در آمریکا و کانادا در زمینه کاریوقیقا مطابق کار من مشغول است خواستم مهارتهای مهم کار در این کشور رو برام توضیح داد.
2- در سایتهای Indeed و career builder عضو شدم.
3- رزومه های مشابه شغل خودم رو که صاحبان آنها اولا آمریکایی بودن دوما در اینجا تحصیل کرده بودن سوما سابقه کار در شرکتهای معتبر داشتند رو از این سایتها دانلود کردم.
4- اسامی شرکتهای معتبر نفت و گاز را از سایت http://enr.construction.com/toplists گرفتم.
5- با توجه به اطلاعات بند 4 به وب سایت 10-15 شرکت برتر اینجا رفتم و شرح شغل مرتبط با کارم را از قسمت مربوط به استخدام در وب سایتشون گرفتم.
6- جملات / مهارتها / لغات کلیدی مشترک بین موارد 5 و 3 رو درآوردم.
7- رزومه خودم را با استفاده از موارد بند 6 بازنویسی کردم.
8- رزومه ام را در تمامی 10-15 شرکت برتر آپلود کردم.
9- به 2 نفر ایرانی هم که در 2 شرکت نفتی بزرگ کار میکردند رزومه ام را دادم تا به منابع انسانی شرکتشون بدهند.
کارهای فوق 10 روز طول کشید ( از صبح تا شب تو کتابخونه یا منزل)
ظرف 2 هفته بعد از ارسال رزومه ها تقریبا تمام جاهایی که اپلای کردم جواب دادند (رد یا قبول) که نشون میده رزومه خوب تنظیم شده بود که تونست از نرم افزارهای بررسی رزومه جواب بگیره. بعدش با 4 تا از شرکتها قرار مصاحبه گذاشتم و هر 4 تا یک هفته پس از مصاحبه پیشنهادهای خودشون رو ارسال کردند و منهم اونی که برام مناسب تر بود رو انتخاب کردم.

اینها رو نوشتم که ادای دین به سایت کرده باشم. امیدوارم مفید باشه.

یا حق!
از این ارادت به " ادای دین " خیلی حال کردم.
سهراب فرجام

سلام میشه بگید رشته و کارتون چی بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من شوهرم مهندس برق و تو شرکت نفت کار میکنه . میشه راهنمایی کنید ممنون
اگر میشد رزومه ای را هم که تهیه کردیده بودید میزاشتید تا هم رشته های خودتون دیگه خییلی وقت برای تهیه رزومه مشابه نزارن و بقیه هم بتونن بعنوان الگوی رزومه استفاده کنند
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: shiraz_neda ، dana ، Ehsan1358 ، مانترا ، pari pariaaa
worksoursmetro یک شرکت کاریابی دولتی هست اونجا اموزش کاریابی و رزومه نویسی و بعضی کلاسهای اموزشی رایگان میزارن برای کسانیکه که کامپیوتر اینترنت ندارن بهتر که اونجا برن و اکانت بسازنند و کار سرج کنند و بعضی از کارا گفته فقط باید ورک سرس معرفی کنه همونجا نامه اش را میدن و معرفی میکنند
پاسخ
تشکر کنندگان: User ، sce ، amir82 ، Saeedv13 ، sezar ، romance33 ، عشق رفتن ، dana ، مانترا ، mrhj50 ، اشکان 3D ، ali1982 ، pari pariaaa ، erica
خواستم تشکر کنم از شما که فعالانه دنبال کار هستید و هم اطلاعات خودتان را به اشتراک می گذارید.

(2013-09-22 ساعت 20:16)شهلا 1346 نوشته:  worksoursmetro یک شرکت کاریابی دولتی هست اونجا اموزش کاریابی و رزومه نویسی و بعضی کلاسهای اموزشی رایگان میزارن برای کسانیکه که کامپیوتر اینترنت ندارن بهتر که اونجا برن و اکانت بسازنند و کار سرج کنند و بعضی از کارا گفته فقط باید ورک سرس معرفی کنه همونجا نامه اش را میدن و معرفی میکنند
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، amir82 ، romance33 ، dana ، مانترا ، ali1982 ، pari pariaaa
(2013-09-22 ساعت 11:04)amaka747 نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 05:19)User نوشته:  دوست عزیز قصد هراساندنت را ندارم اما از همین الان بهت بگویم هم رشته ات و هم دانشگاه و کشوری که در آن درس خوانده ای ممکن است بی نهایت برایت دردسر ساز شود در مورد ویزا گرفتن ات! هر کاری می توانی در جهت مرتفع کردن این خطر، از حالا به فکر انجامش باش! امیدوارم در ارائه نظرم اشتباه کرده باشم اما قصدم فقط کمک است تا دچار مشکلاتی که الان برندگان 2013 و قبلا 2011 و 2010 باهاش مواجه بوده اند، نشوی.

موفق باشی

(2013-09-18 ساعت 15:10)amaka747 نوشته:  دوستان رشته تحصیلی من کارشناس ارشد تکنولوژی ساخت هواپیما و هلیکوپتر از دانشگاه ملی هوا فضا در مسکو٫ روسیه هست ...کسی میتونه به من راهنمایی کنه افرادی که دارای رشته های مهندسی هواپیما هستن چطوری جذب بازار کار میشن تو آمریکا ..اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا شِر کنه اطلاعاتشو با من ممنونم

یعنی طبق تجربه ای که شما دارید منو به خاطره رشته تحصیلیم احتمالش پس هست ؟ تا حالا کسی هم بوده که هوا فضا خونده بوده و ریجکتش کردن ؟ حالا من چکار کنم ..خوب من به علم هوانوردی و هواپیما علاقه داشتم ..عجب نامردایی هستن

البته من فکر میکنم اگر بتونید تو مصاحبه خودتون و تحصیلاتتونو خوب پرزنت کنید بهتون ویزا بدن
اتفاقا کشوری که این همه درگیر جنگ و علوم پیشرفتست باید از این مدرک استقبال کنه و شایدم بخاطر کمیابی اون راحتتر جلو بره
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: nasim
(2013-09-22 ساعت 11:04)amaka747 نوشته:  یعنی طبق تجربه ای که شما دارید منو به خاطره رشته تحصیلیم احتمالش پس هست ؟ تا حالا کسی هم بوده که هوا فضا خونده بوده و ریجکتش کردن ؟ حالا من چکار کنم ..خوب من به علم هوانوردی و هواپیما علاقه داشتم ..عجب نامردایی هستن
(2013-09-23 ساعت 19:00)mechanicalengineer نوشته:  البته من فکر میکنم اگر بتونید تو مصاحبه خودتون و تحصیلاتتونو خوب پرزنت کنید بهتون ویزا بدن
اتفاقا کشوری که این همه درگیر جنگ و علوم پیشرفتست باید از این مدرک استقبال کنه و شایدم بخاطر کمیابی اون راحتتر جلو بره
این تاپیک برای بحث شما مناسب نیست. رشته های هوا-فضا که یه جورایی با تکنولوژی ساخت و پرتاب موشک در ارتباط باشند در U.S. DEPARTMENT OF STATE’S TECHNOLOGY ALERT LIST قرار می گیرند. منبع. اصلاً صحبت توانایی های شما برای دادن یا ندادن ویزا نیست. صحبت سر اینه که اگر به شما ویزا بدن می تونین وارد آمریکا بشین و جذب بازار کار یا یک مرکز دانشگاهی بشین، اونجا آموزش ببینین، بعد برگردین ایران و اطلاعات به دست اومده رو در اختیار دولت ایران قرار بدین. بر خلاف نظر دوست مهندس مکانیمون به صلاحتون هست که روز مصاحبه خیلی هم خودتون رو پرزنت نکنین. کلاً ویزای گوناگونی، ویزای دانشجویی نیست که بخواین خودتون رو خیلی مهم جلوه بدین. هر چی رشته تحصیلیتون غیر حساس تر باشه شانستون بیشتر. هر چی به قول مهندس بیشتر پرزنت کنین، اونم چک های بیشتری براتون تقاضا می کنه و دوران کلیرنستون طولانی تر میشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: laili ، گل نهال ، amir82 ، bayat_r ، mz64 ، sce ، ParsTrader ، amin arefi ، amaka747 ، romance33 ، nasim ، Hedieh20 ، pari pariaaa ، erica
سلام به همه دوستان مهاجر
من ليسانس حسابداري دارم ، البته چون درسم تازه تموم شده بيشتر از ١ سال سابقه ندارم، اما حدود ١٠ سال كار آرايشگري كردم و مدرك فني حرفه اي دارم، به نظر عزيزان پيش كسوت با اين تفاسير ميتونم بعد رفتنم چند ماهه كار پيدا كنم؟
کیس نامبر:**53****2014
رویت قبولی:2 می
ارسال فرمها:20 می
دعوت به مصاحبه:هفته دوم ايپريل
سفارت:ایروان
صدور ویزا: ١ يك ضرب، ١ كليرنس
مقصد:boston
ورود:
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-03-16 ساعت 23:07)اليزا نوشته:  
(2010-03-16 ساعت 16:43)Jav3 نوشته:  فكر مي كنم بايد يه رزومه درست و حسابي آماده كنين. بعد برين تو سايت شركتهايي كه تو زمينه كاري شما فعالن و به بخش كاريابي شون سر بزنين
يه سري سايتهاي كاريابي هست. مي تونين سرچ كنين
http://msn.careerbuilder.com
http://www.oilcareers.com (مشاغل صنايع نفت و گاز)
www.jobopenings.net
hotjobs.yahoo.com
www.craigslist.org

اگه تو زمينه هاي نفت، گاز و پتروشيمي تخصص دارين من آدرس يه سري شركتهاي نفتي آمريكايي رو دارم.خواستين ميفرستم

دوست عزیز لطفا لینک شرکتهای نفتی را هم ضمیمه فرمایید. با تشکر

سلام میشه آدرس شرکتهای نفتی رو برای من بفرستید . من شوهرم مهندس برق . در شرکت نفت مشغول کاره . نگرانیم که اول کجا بریم و چه جوری دنبال کار بگردیم در زمینه کار خودش. هیچ آشنایی هم اونجا نداریم . لطفا راهنماییم کنید . در مورد رزومه هم راهنمایی کنید ممنون
CN:2014AS000006XX/Yerevan/2person:
پاسخ
تشکر کنندگان: عشق رفتن ، romance33
(2013-09-27 ساعت 09:58)Saeedv13 نوشته:  {پست موقت}
خیلی فوری
قابل توجه مهندسین جویای کار در آمریکا

دوستانی که اونجا کار پیدا کردند میتونند راهنمایی کنن برای رزومه درست کردن ! یه سری سایتا هست که فرمت کلی داره ولی کسی سایت ردیفی که براساس رشته تحصیلی رزومه نمونه داشته باشه پیدا کرده ؟ چون نوشتن رزومه خودش خیلی کمک میکنه به پیدا کردن کار مناسب و اینجا هم خیلیا هی میگن رزوممه درست و حسابی/....
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-28 ساعت 09:31)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 09:58)Saeedv13 نوشته:  {پست موقت}
خیلی فوری
قابل توجه مهندسین جویای کار در آمریکا

دوستانی که اونجا کار پیدا کردند میتونند راهنمایی کنن برای رزومه درست کردن ! یه سری سایتا هست که فرمت کلی داره ولی کسی سایت ردیفی که براساس رشته تحصیلی رزومه نمونه داشته باشه پیدا کرده ؟ چون نوشتن رزومه خودش خیلی کمک میکنه به پیدا کردن کار مناسب و اینجا هم خیلیا هی میگن رزوممه درست و حسابی/....
رزومه درست حسابی رو خودتون می تونید بنویسین. سایتها بدرد نمی خورن. ریکروتری که در روز 100 ها رزومه رو میخونه دنبال یه چیز یونیک هست. فرمتهای رزومه که هست تو اینترنت فقط کافیه سرچ کنید. اگه مایکروسافت ورد دارید که کلی فرمت داره واسه رزومه مطلب بعدی هم اینه که چطور و چی در رزومه بنویسید که اونم سرچ کنید هزار جور مقاله و مطلب هست که همه نکات رو توضیح دادن توش.
Done waitin' , I'm livin Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، amin arefi ، shiraz_neda ، pari pariaaa
سلام دوستان من آرایشگر زنانه هستم و همسرم هم آرایشگر مردانه و من دیپلم حسابداری و ارایشگری دارم و همسرم دیپلم کامپیوتر می‌خواستم بپرسم به نظرتون توی آمریکا جایی برای کار واسه ما هست و کدوم ایالت و شهر را پیشنهاد میدید ممنون از توجهتون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-29 ساعت 23:18)panyi نوشته:  سلام دوستان من آرایشگر زنانه هستم و همسرم هم آرایشگر مردانه و من دیپلم حسابداری و ارایشگری دارم و همسرم دیپلم کامپیوتر می‌خواستم بپرسم به نظرتون توی آمریکا جایی برای کار واسه ما هست و کدوم ایالت و شهر را پیشنهاد میدید ممنون از توجهتون

برای آرایشگری باید شما مدرک از اینجا هم بگیرید و بعد اگر پول داشته باشید که جایی رو اجاره کنید و خودتون کار کنید خیلی به نظر من خوبه هر کجا باشید مخصوصاً اگر جاهایی که ایرانی زیاده.
تو کالیفرنیا که ایرانی ها دنبال آرایشگر ایرانی میگردند
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: گل نهال ، roeentan ، ojee ، panyi ، amin arefi ، مانترا ، pari pariaaa
یعنی‌ به نظرتون حدود هزینه برای مدرک اونجا و راه اندازی یه آرایشگاه چقدر هست هم زنونه و هم مردونه؟ و اگه نتونیم خودمون آرایشگاه راه بندازیم توی آرایشگاه استخدام می‌تونیم بشیم و حداقل حقوق یه آرایشگر هم مردانه و هم زنانه چقدر می‌باشد؟ مرسی از توجهتون
پاسخ
تشکر کنندگان: bayat_r
عجب , اصلا پات به اینترویو نمی رسه که بخوای از تخصصت حرف بزنی .پارتی و رابطه , از ایران بدتره پارتی بازیش.
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، ParsTrader ، pari pariaaa
(2013-09-26 ساعت 16:11)shiraz_neda نوشته:  
(2010-03-16 ساعت 23:07)اليزا نوشته:  
(2010-03-16 ساعت 16:43)Jav3 نوشته:  فكر مي كنم بايد يه رزومه درست و حسابي آماده كنين. بعد برين تو سايت شركتهايي كه تو زمينه كاري شما فعالن و به بخش كاريابي شون سر بزنين
يه سري سايتهاي كاريابي هست. مي تونين سرچ كنين
http://msn.careerbuilder.com
http://www.oilcareers.com (مشاغل صنايع نفت و گاز)
www.jobopenings.net
hotjobs.yahoo.com
www.craigslist.org

اگه تو زمينه هاي نفت، گاز و پتروشيمي تخصص دارين من آدرس يه سري شركتهاي نفتي آمريكايي رو دارم.خواستين ميفرستم

دوست عزیز لطفا لینک شرکتهای نفتی را هم ضمیمه فرمایید. با تشکر

سلام میشه آدرس شرکتهای نفتی رو برای من بفرستید . من شوهرم مهندس برق . در شرکت نفت مشغول کاره . نگرانیم که اول کجا بریم و چه جوری دنبال کار بگردیم در زمینه کار خودش. هیچ آشنایی هم اونجا نداریم . لطفا راهنماییم کنید . در مورد رزومه هم راهنمایی کنید ممنون
سلام
بهترین شهر برای پیدا کردن کارهای مرتبط با نفت هیوستون تگزاسه. آدرس سایت هم بچه ها بالاتر داده اند
ویزا: 14 2013‎ AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 *‏ گرین: 7 March, کار: ؟

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

پاسخ
تشکر کنندگان: مانترا ، pari pariaaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان