موضوعها: 0
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان مهاجر
من ليسانس حسابداري دارم ، البته چون درسم تازه تموم شده بيشتر از ١ سال سابقه ندارم، اما حدود ١٠ سال كار آرايشگري كردم و مدرك فني حرفه اي دارم، به نظر عزيزان پيش كسوت با اين تفاسير ميتونم بعد رفتنم چند ماهه كار پيدا كنم؟
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))
2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
2013-09-22 ساعت 20:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-22 ساعت 20:20 توسط شهلا 1346.)
worksoursmetro یک شرکت کاریابی دولتی هست اونجا اموزش کاریابی و رزومه نویسی و بعضی کلاسهای اموزشی رایگان میزارن برای کسانیکه که کامپیوتر اینترنت ندارن بهتر که اونجا برن و اکانت بسازنند و کار سرج کنند و بعضی از کارا گفته فقط باید ورک سرس معرفی کنه همونجا نامه اش را میدن و معرفی میکنند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان مهاجر
من ليسانس حسابداري دارم ، البته چون درسم تازه تموم شده بيشتر از ١ سال سابقه ندارم، اما حدود ١٠ سال كار آرايشگري كردم و مدرك فني حرفه اي دارم، به نظر عزيزان پيش كسوت با اين تفاسير ميتونم بعد رفتنم چند ماهه كار پيدا كنم؟
کیس نامبر:**53****2014
رویت قبولی:2 می
ارسال فرمها:20 می
دعوت به مصاحبه:هفته دوم ايپريل
سفارت:ایروان
صدور ویزا: ١ يك ضرب، ١ كليرنس
مقصد:boston
ورود:
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-03-16 ساعت 23:07)اليزا نوشته: (2010-03-16 ساعت 16:43)Jav3 نوشته: فكر مي كنم بايد يه رزومه درست و حسابي آماده كنين. بعد برين تو سايت شركتهايي كه تو زمينه كاري شما فعالن و به بخش كاريابي شون سر بزنين
يه سري سايتهاي كاريابي هست. مي تونين سرچ كنين
http://msn.careerbuilder.com
http://www.oilcareers.com (مشاغل صنايع نفت و گاز)
www.jobopenings.net
hotjobs.yahoo.com
www.craigslist.org
اگه تو زمينه هاي نفت، گاز و پتروشيمي تخصص دارين من آدرس يه سري شركتهاي نفتي آمريكايي رو دارم.خواستين ميفرستم
دوست عزیز لطفا لینک شرکتهای نفتی را هم ضمیمه فرمایید. با تشکر
سلام میشه آدرس شرکتهای نفتی رو برای من بفرستید . من شوهرم مهندس برق . در شرکت نفت مشغول کاره . نگرانیم که اول کجا بریم و چه جوری دنبال کار بگردیم در زمینه کار خودش. هیچ آشنایی هم اونجا نداریم . لطفا راهنماییم کنید . در مورد رزومه هم راهنمایی کنید ممنون
CN:2014AS000006XX/Yerevan/2person:
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من آرایشگر زنانه هستم و همسرم هم آرایشگر مردانه و من دیپلم حسابداری و ارایشگری دارم و همسرم دیپلم کامپیوتر میخواستم بپرسم به نظرتون توی آمریکا جایی برای کار واسه ما هست و کدوم ایالت و شهر را پیشنهاد میدید ممنون از توجهتون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی به نظرتون حدود هزینه برای مدرک اونجا و راه اندازی یه آرایشگاه چقدر هست هم زنونه و هم مردونه؟ و اگه نتونیم خودمون آرایشگاه راه بندازیم توی آرایشگاه استخدام میتونیم بشیم و حداقل حقوق یه آرایشگر هم مردانه و هم زنانه چقدر میباشد؟ مرسی از توجهتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
عجب , اصلا پات به اینترویو نمی رسه که بخوای از تخصصت حرف بزنی .پارتی و رابطه , از ایران بدتره پارتی بازیش.
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-26 ساعت 16:11)shiraz_neda نوشته: (2010-03-16 ساعت 23:07)اليزا نوشته: (2010-03-16 ساعت 16:43)Jav3 نوشته: فكر مي كنم بايد يه رزومه درست و حسابي آماده كنين. بعد برين تو سايت شركتهايي كه تو زمينه كاري شما فعالن و به بخش كاريابي شون سر بزنين
يه سري سايتهاي كاريابي هست. مي تونين سرچ كنين
http://msn.careerbuilder.com
http://www.oilcareers.com (مشاغل صنايع نفت و گاز)
www.jobopenings.net
hotjobs.yahoo.com
www.craigslist.org
اگه تو زمينه هاي نفت، گاز و پتروشيمي تخصص دارين من آدرس يه سري شركتهاي نفتي آمريكايي رو دارم.خواستين ميفرستم
دوست عزیز لطفا لینک شرکتهای نفتی را هم ضمیمه فرمایید. با تشکر
سلام میشه آدرس شرکتهای نفتی رو برای من بفرستید . من شوهرم مهندس برق . در شرکت نفت مشغول کاره . نگرانیم که اول کجا بریم و چه جوری دنبال کار بگردیم در زمینه کار خودش. هیچ آشنایی هم اونجا نداریم . لطفا راهنماییم کنید . در مورد رزومه هم راهنمایی کنید ممنون
سلام
بهترین شهر برای پیدا کردن کارهای مرتبط با نفت هیوستون تگزاسه. آدرس سایت هم بچه ها بالاتر داده اند
ویزا: 14 2013 AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 * گرین: 7 March, کار: ؟
بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51