کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کار و اشتغال در آمریکا
(2013-10-19 ساعت 05:25)User نوشته:  
(2013-10-19 ساعت 01:39)Arashiv نوشته:  دوستان اگه برای کاری من اپلای کنم و OK بشه چه نوع ویزایی بم میدن؟؟

ویزای کار.

نوعش می شود H1

تا چه مدت مبتونم با اون ویزا بمونم اونجا؟
اخ جون بالاخره امضا گذاشتم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-10-07 ساعت 15:05)rezadriller نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز!
میگم تو سایت هرچی دنبال تایپیک مهندسی نفت گشتم چیزی پیدا نکردم امکانش هست کسی راهنمایی کنه مدرک ایران رو قبول دارن و کلا بازار کارش چطوره؟ من حدودا 6 سال هست که Drilling Supervisor هستم. اونجا زود کار برام پیدا میشه؟ همچنین خواستم بدونم روز مصاحبه مهندسی نفت تاثیری تو پذیرش داره یا نه. با تشکر.

سلام اگه شد به منم خبر بین لطفا
شماره کیس: 2014AS52xx تعداد افراد: 2 نفر که ازدواجم بعد از قبولی بود ارسال فرمها: 12 may کنسولگری: ابوظبی مصاحبه: هفته اولApril وضعیت: ويزا يكضرب[b] و هیوستن تگزاس[b]
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام . من فوق لیسانس نفت دارم و 2سال سابقه کار در دکل نفتی . آیا اونجا به من کار میدن و سابقه کار ایران رو قبول دارند
شماره کیس: 2014AS52xx تعداد افراد: 2 نفر که ازدواجم بعد از قبولی بود ارسال فرمها: 12 may کنسولگری: ابوظبی مصاحبه: هفته اولApril وضعیت: ويزا يكضرب[b] و هیوستن تگزاس[b]
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-10-21 ساعت 15:29)khosro.1985 نوشته:  سلام . من فوق لیسانس نفت دارم و 2سال سابقه کار در دکل نفتی . آیا اونجا به من کار میدن و سابقه کار ایران رو قبول دارند
سلام! کلا سابقه کار خارج آمریکا رو قبول ندارند! و همچنین مدرک تحصیلی‌ ایران هم باید ارزشیابی بشه که اون هم مشکلات خاص خودش رو داره.
برنده DV-2013
پاسخ
تشکر کنندگان: mahbube
ببخشید اگه کسی تو ایران وکیل پایه یک باشه میشه راهنمایی کنید تو امریکا چطور باید ادامه بده آیا باید امتحان بده یا مستقیم می تونه بره سره کار. افرادیکه در این باره اطلاع دارن میشه راهنمایی کنن
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-10-21 ساعت 15:29)khosro.1985 نوشته:  سلام . من فوق لیسانس نفت دارم و 2سال سابقه کار در دکل نفتی . آیا اونجا به من کار میدن و سابقه کار ایران رو قبول دارند

برو هیوستون. اونجا کار به مقدار زیاد ریخته و درامدهای بسیار خوبی هم دارند.

ارزشیابی مدرک هزینه اش کمتر از 200 دلار است. ممکنه دو تا سه هفته ظول بکشه.
سابقه ایران رو هم مستقیما قبول نمی کنند. اما در مصاحبه اگر بتوانید سوال های فنی را جواب بدهید انوقت سابقه ایرانتان را هم بهش "اعتماد می کنند".

شما آینده خوبی در امریکا خواهید داشت.
موفق باشید.
پاسخ
ارزشیابی مدرک هزینه اش کمتر از 200 دلار است. ممکنه دو تا سه هفته ظول بکشه. . .

user جان اگه ممکنه یکم بیشتر توضیح میدید؟
خوب بعد از ارزشیابی یعنی اگه مارو بخوان استخدام کنن به عنوان نیروی تازه کار می پذیرن؟ و اینکه مراحل ارزشیابی شامل چه چیزایی می شه؟ یعنی واحدهای پاس شده رو تطبیق می دن یا رتبه دانشگاه هم تو این پروسه دخیل هستش؟
اگه اطلاعات بیشتری دارید ممنون می شم در اختیارمون بذارید Smile
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
پاسخ
تشکر کنندگان: مانترا ، pari pariaaa
(2013-10-22 ساعت 10:20)Ramin geologist نوشته:  ارزشیابی مدرک هزینه اش کمتر از 200 دلار است. ممکنه دو تا سه هفته ظول بکشه. . .

user جان اگه ممکنه یکم بیشتر توضیح میدید؟
خوب بعد از ارزشیابی یعنی اگه مارو بخوان استخدام کنن به عنوان نیروی تازه کار می پذیرن؟ و اینکه مراحل ارزشیابی شامل چه چیزایی می شه؟ یعنی واحدهای پاس شده رو تطبیق می دن یا رتبه دانشگاه هم تو این پروسه دخیل هستش؟
اگه اطلاعات بیشتری دارید ممنون می شم در اختیارمون بذارید Smile

با اجازه از یوزر عزیز، یکی از مراکزی که کار ارزشیابی مدارک رو انجام میده:
http://www.wes.org
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
پاسخ
تشکر کنندگان: Ramin geologist ، storagemeter ، User ، sce ، مانترا ، pari pariaaa
قبلا مفصل همه اينها را توضيح داده ام،
ارزشيابي دو جوره: تطبيق تك تك واخد ها كه گرونتره و زمانبرتر
تطبيق نوع مدرك كه زير دويست دلاره معمولا.
براي استخدام نوع دومي مورد نيازه.
بهتره صبر كنيد وقتي ازتون خواستند ارزيابي كنيد چون هر شركتي ليستب از مراكز مورد اعتمادش رو داره.
پاسخ
تشکر کنندگان: 2013selectee ، sce ، Saeedv13 ، مانترا ، گل نهال ، mahbube ، behzadb57 ، pari pariaaa ، erica
لطفا بولد ننويسيد.
معمولي هم بنويسيد ديده و خوانده خواهد شد.
(2013-10-21 ساعت 22:03)amaka747 نوشته:  ببخشید اگه کسی تو ایران وکیل پایه یک باشه میشه راهنمایی کنید تو آمریکا چطور باید ادامه بده آیا باید امتحان بده یا مستقیم می تونه بره سره کار. افرادیکه در این باره اطلاع دارن میشه راهنمایی کنن
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، گل نهال
(2013-09-18 ساعت 15:10)amaka747 نوشته:  رشته تحصیلی من کارشناس ارشد تکنولوژی ساخت هواپیما و هلیکوپتر از دانشگاه ملی هوا فضا در مسکو٫ روسیه هست....

(2013-10-21 ساعت 22:03)amaka747 نوشته:  اگه کسی تو ایران وکیل پایه یک باشه میشه راهنمایی کنید تو آمریکا چطور باید ادامه بده .....

(2013-10-21 ساعت 22:15)amaka747 نوشته:  ...من د ارای مدرک کارشناسی ارشد داروسازی هستم و همسرم برنده لاتاری ۲۰۱۴ هستن و.....در ضمن من هیچ سابقه کاری ندارم چون حدودا ۳ ماه هست که فاراغوتحصیل شدم ...

(2013-10-19 ساعت 12:31)amaka747 نوشته:  من توی فرمهام زدم آنکارا ولی چون توی روسیه دانشجو هستم میخواهم.....
ببین دوست من، برای کاربران مهاجرسرا مهم نیست شما رشته تون چیه و یا اینکا کجا هستید با هر شرایطی سوال بپرسید دوستانی هستند که وقت می گذارند و سخاوتمندانه جواب م یدهند، اما شما با این تناقض گویی هاتون باید مراقب خودتون و پرونده تون باشید. قصدم یک هشدار کوچولو بود که یک وقت بعد از یک سال هزینه کردن و انتظار و نقشه و رویا کشیدن، یک وقت به مشکل برنخورید.
پاسخ
(2013-10-21 ساعت 21:56)پسر شجاع نوشته:  
سلام! کلا سابقه کار خارج آمریکا رو قبول ندارند! و همچنین مدرک تحصیلی‌ ایران هم باید ارزشیابی بشه که اون هم مشکلات خاص خودش رو داره.

سلام من لیسانس و فوق لیسانس ام دانشگاه آزاد بوده یعنی قبول ندارند ؟
میشه بیشتر توضیح بدین ممنون میشم
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-10-14 ساعت 09:19)Ramin geologist نوشته:  
(2013-10-13 ساعت 23:57)sce نوشته:  
(2013-10-13 ساعت 23:38)Ramin geologist نوشته:  سلام
دوستان، بنده کارشناس ارشد زمین شناسی نفتم و نزدیک 2 سال در ایران سابقه کار دارم. اگه قسمت بشه سال دیگه در هیوستن در خدمتتون هستیم. من رشته خودم رو تقریباً هر روز تو سایت های کاریابی چک می کنم و اینطور که می بینم بازارش اساسی داغه.!
اما سوال اینجاست که آیا شرکت ها من رو به عنوان یک نیروری متخصص قبول می کنن یا باید یک سری دوره بگذرونم برای تطبیق مدارک و یا اصلا از اول درس بخونم!!!
آیا کسی از دوستان اطلاعاتی در زمینه رشته های مرتبط با اکتشاف نفت داره؟
پیشاپیش ممنونم Wink

سلام رامین جان.
بله.شما درست فهمیدین.فعالیت هایی نفت و گاز مخصوصا اگه تو زمینه های حفاری ومربوط به زمین شناسی هم باشه اینجا بازار خوبی داره.البته این که شما در بعضی از سایت های کاریابی می بینین که بازار کار خوبی هست به این معنا نیست که تا اومدین میرین سر کار.ولی می تونم دوستانه یک سری توصیه ها به شما بکنم.
تو این فرصت حتما و حتما روی رزومه خودت کار کن.این موضوع رو خیلی جدی بگیر.روی مهارت های خودت مطابق با نیازهای شغلی که تو سایت های کاریابی هست مانور بده . نکات کلیدی رشته خودت رو با بعضی از دوستان یا آشنایان خودت در خارج از کشور که تو این زمینه کار کردن رو دربیار و از اونا تو رزومه خودت استفاده کن.شما اگه تجارب حرفه ای خوبی در رشته خودت در ایران داشته باشی شرکت ها زیاد به مدرک شما کاری ندارن و تخصص و تجارب شما واسشون مهمه.تو این مدت اگه می تونی دنبال زبان تخصصی باش و اگه فرصت و وقتش رو هم داری گرفتن تافل رو هم توی کارات قرار بده تا اگه خواستی واسه مستر اقدام کنی نخوای اینجا زیاد هزینه کنی.در هر صورت مهم اینه که شما خودت رو چقدر از نظر فنی قبول داشته باشی.هی چیز نشد نداره و دوستان زیادی الان دارن در رشته های تخصصی خودشون کار می کنن.ضمنا من شنیدم داکوتای جنوبی به خاطر بحث استخراج و اکتشاف نفت این روزا بازار خوبی برای این قبیل رشته ها داره.البته اینو کسی بهم گفت که خودش سابقه 30 سال کار اجرایی تو آمریکا رو داره و شما خودت می تونی بری و سرچ کنی.می تونی تحقیق کنی.به نظر من سعی کن جایی رو واسه اومدن انتخاب کنب که بتونی توش یه کار مناسب پیدا کنی.و الا اگر قرار به انجام کارای غیر تخصصی باشه من هیوستون رو بهتون پیشنهاد نمی کنم.مگر اینکه بخواین یه مدت رو کمک کسی حساب کنین.
موفق باشین.
ممنون از راهنمایی کاملتون. خیلی خوب و کامل بود
منم در حال حاضر تمرکزم روی مهارتهایی هستش که بتونم ازشون تو رزومم استفاده کنم و رزوم] پر بار تری داشته باشم. چند تا از هموطنهای عزیز هم که کم و بیش تو همین رشته مشغول هستن رو تو لینکد این و سایتهای دیگه پیدا کردم ولی هنوز نتونستم باهاشون کانکت شم!!!
دوستان عزیز نفتی که اونجا هستین یا می خواین برید خوشحال می شم اگه باهم در ارتباط باشیم و تبادل اطلاعات کنیم.

سلام . من فوق لیسانس نفت دارم و 2سال سابقه کار در دکل نفتی . خوشحال میشم با هم در ارتباط باشیم.
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوست عزیز همسر من کارمند شرکت نفت می باشد.بماند که چقدر دعا می کنم کلیرنس نشیم!! اما انشالله اگه ویزا دادن به غیر از تگزاس کجا می تونیم بریم؟ اقامت ما برای مدتی در سیاتل خواهد بود.حقیقتش چون از گرما فراری هستم نمیخوام برم تگزاس!ممنون میشم در این زمینه کمکم کنید.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، pari pariaaa
سلام
بچه ها من مهندس کامپیوترم..برنامه نویس.. اگه با ویزای توریستی برم امریکا و نتونم شغل مرتبط با کار خودم پیدا کنم ,میشه برم مثلا توی کارای پایین تر مثه فروشگاه های زنجیره ای یا مک دونالدو و کارگر معمولی کارخونه و ...مشغول به کار شم و بم ویزای کاری بدن؟؟
منظورم اینه که کار در این مکان ها هم مشمول ویزای کاری میشه یا نه؟؟
اخ جون بالاخره امضا گذاشتم
پاسخ
تشکر کنندگان: نیما121

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان