موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-07 ساعت 15:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-07 ساعت 15:13 توسط rezadriller.)
با سلام خدمت دوستان عزیز!
میگم تو سایت هرچی دنبال تایپیک مهندسی نفت گشتم چیزی پیدا نکردم امکانش هست کسی راهنمایی کنه مدرک ایران رو قبول دارن و کلا بازار کارش چطوره؟ من حدودا 6 سال هست که Drilling Supervisor هستم. اونجا زود کار برام پیدا میشه؟ همچنین خواستم بدونم روز مصاحبه مهندسی نفت تاثیری تو پذیرش داره یا نه. با تشکر.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
می خواستم بدونم کسی به شما هم میگه بیکاری تو آمریکا زیاد شده ؟؟ ما هر روز یه چیزهایی می شنویم که استرس مون زیادتر میشه واسه تصمیم گیری که بریم یا نریم . نظر شما چیه ؟؟ الان در حال حاضر اوضاع کار اونجا چه جوریه ؟؟؟
CN:2014AS000006XX/Yerevan/2person:
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستانی که در لس آنجلس زندگی میکنن میخواستم بدونم درآمد یک مغازه نقلی معمولی در لس آنجلس به طور متوسط از درآمد یک شغل کاملاً معمولی(مثل کار در رستوران یا فروشگاه) بیشتره یا کمتر؟
با 100,000 دلار میشه تو لس آنجلس یک مغازه نقلی خرید؟
در کل خرید مغازه رو به یک ایرانی که تا حالا سابقه زندگی در خارج از ایران رو نداشته پیشنهاد میکنید؟
کسی که تازه و با قرعه کشی گرین کارت وارد امریکا میشه چقد بعد میتونه مجوزهای لارم برای تاسیس یک مغازه رو بگیره؟
مناطق ایرانی نشین لس آنجلس چه مناطقی هستن؟
به نظرتون بهتره من ایرانی یک مغازه ایرانی در مناطق ایرانی نشین بزنم یا یک مغازه معمولی در سایر نقاط یا اینکه اصلاً به فکر یه کار دیگه باشم کلاً؟
سوال دیگم که مرتبط با کار نیست این هست آیا در این سایت تاپیکی وجود داره که مخصوص آدمایی مثل من باشه که هیچ کس و کاری در کالیفرنیا ندارن و میخوان تنها و مجرد به امریکا سفر کنن و دنبال یک پایه از ایران بگردن تا با هم از طریق این سایت آشنا بشن و با هم برن که اونجا تنها نباشن؟
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگه برای کاری من اپلای کنم و OK بشه چه نوع ویزایی بم میدن؟؟
اخ جون بالاخره امضا گذاشتم
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلامودر مورد نجاری وضعیت کار چطوره؟من مهندس هستم اما قصد دارم در رشته نجاری اونجا کار کنم مدرک فنی حرفه ای ایران هم دارم..به نظر دوستان مطلع در زمینه مهندسی عمران میتونم کار پیدا کنم؟در کدام ایالت؟در نجاری پیشنهادی دارید؟و یا تجربه ای در امریکا؟
موضوعها: 2
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-14 ساعت 09:19)Ramin geologist نوشته: (2013-10-13 ساعت 23:57)sce نوشته: (2013-10-13 ساعت 23:38)Ramin geologist نوشته: سلام
دوستان، بنده کارشناس ارشد زمین شناسی نفتم و نزدیک 2 سال در ایران سابقه کار دارم. اگه قسمت بشه سال دیگه در هیوستن در خدمتتون هستیم. من رشته خودم رو تقریباً هر روز تو سایت های کاریابی چک می کنم و اینطور که می بینم بازارش اساسی داغه.!
اما سوال اینجاست که آیا شرکت ها من رو به عنوان یک نیروری متخصص قبول می کنن یا باید یک سری دوره بگذرونم برای تطبیق مدارک و یا اصلا از اول درس بخونم!!!
آیا کسی از دوستان اطلاعاتی در زمینه رشته های مرتبط با اکتشاف نفت داره؟
پیشاپیش ممنونم
سلام رامین جان.
بله.شما درست فهمیدین.فعالیت هایی نفت و گاز مخصوصا اگه تو زمینه های حفاری ومربوط به زمین شناسی هم باشه اینجا بازار خوبی داره.البته این که شما در بعضی از سایت های کاریابی می بینین که بازار کار خوبی هست به این معنا نیست که تا اومدین میرین سر کار.ولی می تونم دوستانه یک سری توصیه ها به شما بکنم.
تو این فرصت حتما و حتما روی رزومه خودت کار کن.این موضوع رو خیلی جدی بگیر.روی مهارت های خودت مطابق با نیازهای شغلی که تو سایت های کاریابی هست مانور بده . نکات کلیدی رشته خودت رو با بعضی از دوستان یا آشنایان خودت در خارج از کشور که تو این زمینه کار کردن رو دربیار و از اونا تو رزومه خودت استفاده کن.شما اگه تجارب حرفه ای خوبی در رشته خودت در ایران داشته باشی شرکت ها زیاد به مدرک شما کاری ندارن و تخصص و تجارب شما واسشون مهمه.تو این مدت اگه می تونی دنبال زبان تخصصی باش و اگه فرصت و وقتش رو هم داری گرفتن تافل رو هم توی کارات قرار بده تا اگه خواستی واسه مستر اقدام کنی نخوای اینجا زیاد هزینه کنی.در هر صورت مهم اینه که شما خودت رو چقدر از نظر فنی قبول داشته باشی.هی چیز نشد نداره و دوستان زیادی الان دارن در رشته های تخصصی خودشون کار می کنن.ضمنا من شنیدم داکوتای جنوبی به خاطر بحث استخراج و اکتشاف نفت این روزا بازار خوبی برای این قبیل رشته ها داره.البته اینو کسی بهم گفت که خودش سابقه 30 سال کار اجرایی تو آمریکا رو داره و شما خودت می تونی بری و سرچ کنی.می تونی تحقیق کنی.به نظر من سعی کن جایی رو واسه اومدن انتخاب کنب که بتونی توش یه کار مناسب پیدا کنی.و الا اگر قرار به انجام کارای غیر تخصصی باشه من هیوستون رو بهتون پیشنهاد نمی کنم.مگر اینکه بخواین یه مدت رو کمک کسی حساب کنین.
موفق باشین.
ممنون از راهنمایی کاملتون. خیلی خوب و کامل بود
منم در حال حاضر تمرکزم روی مهارتهایی هستش که بتونم ازشون تو رزومم استفاده کنم و رزوم] پر بار تری داشته باشم. چند تا از هموطنهای عزیز هم که کم و بیش تو همین رشته مشغول هستن رو تو لینکد این و سایتهای دیگه پیدا کردم ولی هنوز نتونستم باهاشون کانکت شم!!!
دوستان عزیز نفتی که اونجا هستین یا می خواین برید خوشحال می شم اگه باهم در ارتباط باشیم و تبادل اطلاعات کنیم.
منم رشته ام نفته. اره بازار کار خوبه الان خصوصا که شما تجربه کاری هم دارید(+دوست حفارمون بالاتر). سعی کنید توی این مدت روی زبانتون هم کار کنید که برای مصاحبه مشکلی نداشته باشید. هیوستون هم عالیه برای شروع.
متقاضی ویزای نامزدی K1 (Petitioner)
--------------------------------------------
ارسال مدارک بهAug 18 2016 - USCIS
Aug 24 2016 - case receipt
NOA2 - 1 Oct
ایمیل سفارت ارمنستان: 21 اکتبر
وقت مصاحبه: 29 نوامبر
نتیجه مصاحبه: AP
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان همسر من لیسانس حسابداری داره والان دانشجوی فوق رشته ی مدیریت مالی است از دانشگاه آزاد .چندتا سوال داشتم
1- ایا این مدرک در آمریکا پذیرفته میشه ؟ در ضمن کار برای این رشته گیر میاد ؟ ایشون سابقه ی کار حسابداری ندارد
2- شرایط ادامه تحصیل در مقطع دکتری این رشته رادر آمریکادارد ؟( سطح زبان پایین )
لطفا پاسخ منو بدین(ببخشید چون کسی جواب نداد مجبور شدم توی جند تایپیک بذارم ) برام مهمه که دیگه وقتمو هدر ندهیم ومهاجرت کنیم در امریکا ادامه تحصیل بدهد
موضوعها: 2
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-19 ساعت 14:46)نوروز نوشته: سلام دوستان همسر من لیسانس حسابداری داره والان دانشجوی فوق رشته ی مدیریت مالی است از دانشگاه آزاد .چندتا سوال داشتم
1- ایا این مدرک در آمریکا پذیرفته میشه ؟ در ضمن کار برای این رشته گیر میاد ؟ ایشون سابقه ی کار حسابداری ندارد
2- شرایط ادامه تحصیل در مقطع دکتری این رشته رادر آمریکادارد ؟( سطح زبان پایین )
لطفا پاسخ منو بدین(ببخشید چون کسی جواب نداد مجبور شدم توی جند تایپیک بذارم ) برام مهمه که دیگه وقتمو هدر ندهیم ومهاجرت کنیم در آمریکا ادامه تحصیل بدهد
من کار رو نمیدونم اما دکترا ممکنه اگه زبان نمره خوب بیارن
متقاضی ویزای نامزدی K1 (Petitioner)
--------------------------------------------
ارسال مدارک بهAug 18 2016 - USCIS
Aug 24 2016 - case receipt
NOA2 - 1 Oct
ایمیل سفارت ارمنستان: 21 اکتبر
وقت مصاحبه: 29 نوامبر
نتیجه مصاحبه: AP