کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کار و اشتغال در آمریکا
سلام من امسال لاتاری نوشتم ارشد میخونم میکروبوبیولوزی و شهریورم دفامه اگه اسمم دربیاد میشه امید داشت اونجا ادامه بدم واسه دکترا ؟یا مقطع پایینتر میرم؟این رشته بازار کاری داره در امریکا که بش دلخوش شم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز
من در ایران شرکت آسانسور دارم آیا کسی از همکاران من درکالیفرنیا مشغول به اینکار میباشد یا کسی هست که بتونه به من کمک کنه ممنون میشم .
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-29 ساعت 15:16)mahbube نوشته:  سلام من امسال لاتاری نوشتم ارشد میخونم میکروبوبیولوزی و شهریورم دفامه اگه اسمم دربیاد میشه امید داشت اونجا ادامه بدم واسه دکترا ؟یا مقطع پایینتر میرم؟این رشته بازار کاری داره در آمریکا که بش دلخوش شم؟

عزیزم
تا جایی که من اطلاع دارم رشته های علوم پزشکی نیاز دارن اونجا یه امتحان بدن ...برو سرچ کن ببین چه دانشگاهی رشته تو رو داره،بعد مکاتبه کن با بخش مربوطه،مطمین باش خیلی زود ج میدن،من واسه خودم که رشته ام فیزیک هستش همین کار رو کردم و راهنمایی گرفتم،راستی نو سایت اپلای ابرود هم درباره ادامه تحصیل رشته شما هست،امیدوارم موفق باشی
پریدن باور پرنده ای است که پرواز را باور دارد،وگرنه دلیل پریدن، پر نیست...!
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، mahbube ، behzadb57 ، مانترا ، pari pariaaa
بچه ها به نظرتون اگه با ویزای توریستی برم( 6 ماهه)میتونم توی این 6 ماه کار پیدا کنم تا ویزامو تبدیل کنم؟
برنامه نویس هستم در زمینه وب
بچه ها خواشا جواب بدید که مسئله مرگ و زندگیه :O
اخ جون بالاخره امضا گذاشتم
پاسخ
تشکر کنندگان: نیما121
(2013-12-02 ساعت 00:13)Arashiv نوشته:  بچه ها به نظرتون اگه با ویزای توریستی برم( 6 ماهه)میتونم توی این 6 ماه کار پیدا کنم تا ویزامو تبدیل کنم؟

بازم مثل همیشه می تونیم شما رو به دوست عزیزمون افشین ارجاع بدبم.(afs).
اگه واقعا سطح توانایی شما اونقدری باشه که بتونین برین سر کار می تونیه شرایط شما قابل تغییر باشه.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: Arashiv ، مانترا ، Ehsan1358 ، pari pariaaa
دوستان من توی ایران مدیر فروش یک انتشارات هستم زبان متوسط هستش به نظرتون میتونم یک کاری تو همین زمینه ها اون جا پیدا کنم البته تحصیلات دانشگاهی هم دارم ریاضی
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-02 ساعت 01:47)sce نوشته:  
(2013-12-02 ساعت 00:13)Arashiv نوشته:  بچه ها به نظرتون اگه با ویزای توریستی برم( 6 ماهه)میتونم توی این 6 ماه کار پیدا کنم تا ویزامو تبدیل کنم؟

بازم مثل همیشه می تونیم شما رو به دوست عزیزمون افشین ارجاع بدبم.(afs).
اگه واقعا سطح توانایی شما اونقدری باشه که بتونین برین سر کار می تونیه شرایط شما قابل تغییر باشه.
موفق باشین.
داداش این اقا افشین کیه؟؟
بعد منظور از اینکه شرایط قابل تغییر میتونه باشه یعنی چی؟
کلا میشه توضیح بدید
مرسی
اخ جون بالاخره امضا گذاشتم
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان اگه كسي راجع به كارهاي ساختماني مثل كاشي كاري و لوله كشي و نقاشي و نصب پاركت و كاغذ ديواري و ... تو آمريكا اطلاعي داره يا اينكه با اين توانايي ها كار گير مياد يا نه و حقوقش چقدره و خلاصه هرچيز ديگه اي اطلاعات داره بگه لطفاً
من تو ايران سابقه كارهاي پروژه اي كارگاهي در زمينه عمران زياد دارم و رشته تحصيليم هم عمرانِ
ممنون ميشم از راهنماييتون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-29 ساعت 18:31)fazila نوشته:  
(2013-11-29 ساعت 15:16)mahbube نوشته:  سلام من امسال لاتاری نوشتم ارشد میخونم میکروبوبیولوزی و شهریورم دفامه اگه اسمم دربیاد میشه امید داشت اونجا ادامه بدم واسه دکترا ؟یا مقطع پایینتر میرم؟این رشته بازار کاری داره در آمریکا که بش دلخوش شم؟

عزیزم
تا جایی که من اطلاع دارم رشته های علوم پزشکی نیاز دارن اونجا یه امتحان بدن ...برو سرچ کن ببین چه دانشگاهی رشته تو رو داره،بعد مکاتبه کن با بخش مربوطه،مطمین باش خیلی زود ج میدن،من واسه خودم که رشته ام فیزیک هستش همین کار رو کردم و راهنمایی گرفتم،راستی نو سایت اپلای ابرود هم درباره ادامه تحصیل رشته شما هست،امیدوارم موفق باشی

سلام دوست عزيز من ارشد فيزيك ذرات دارم از تهران مركز ميشه راهنماييم كني چجوري سرچ كنم واسه كار و آدامه تحصيل؟
شماره كيس نامبر سه رقمي ، تعداد 2 نفر،‌محل مصاحبه :آنكارا ،تاريخ مصاحبه:نيمه اول اكتبر -کلیر بعد از 74 روز- تاریخ ورود به ا م ر ی ک ا : مارچ 2014 شهر محل سکونت سن خوزه
اینم سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa
سلام دوستان خسته نباشین
میخواستم بدونم واسه همسر من که کلن فنی هست و کارای لوله کشی برق کاری و نجاری تا حدودی بلد هست چه راهنمای هایی دارین و اینکه اگه بخواد بره کالج از این دوره های فنی ببینه و مدرک اونجا رو بگیره چقدر طول میکشه و دستمزدش حدودا ساعتی چقدر هست و کدوم کار بهتره از بقیه یعنی لوله کشی برق کاری یا نجاری ممنونم از دوستان
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-05 ساعت 10:53)Ava Danesh نوشته:  سلام دوستان خسته نباشین
میخواستم بدونم واسه همسر من که کلن فنی هست و کارای لوله کشی برق کاری و نجاری تا حدودی بلد هست چه راهنمای هایی دارین و اینکه اگه بخواد بره کالج از این دوره های فنی ببینه و مدرک اونجا رو بگیره چقدر طول میکشه و دستمزدش حدودا ساعتی چقدر هست و کدوم کار بهتره از بقیه یعنی لوله کشی برق کاری یا نجاری ممنونم از دوستان
دوست عزیز تا اونجا که من میدونم کارای لوله کشی کار داره اونجا و دستمزدشم ساعتی 15 دلاره حدودا
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: Ava Danesh ، pari pariaaa
سلام
بهتون تبریک میگم
من هم فوریه عازم دنور هستم
فوق لیسانس مهندسی شیمی دارم.
4 سالم هست تو پروزه های نفت وگاز عسلویه کار میکنم.
میتونید به من در حد توان کمک کنید .ممنون از شما و همه دوستان فعال این سایت
پاسخ
تشکر کنندگان:
[سلام
بهتون تبریک میگم
من هم فوریه عازم دنور هستم
فوق لیسانس مهندسی شیمی دارم.
4 سالم هست تو پروزه های نفت وگاز عسلویه کار میکنم.
میتونید به من در حد توان کمک کنید .ممنون از شما و همه دوستان فعال این سایت
پاسخ
تشکر کنندگان:
من یه سوالی دارم
میخواستم بدونم ترجمه سابقه بیمه و گواهی اشتغال به کاری که از ایران بیارم برای پیدا کردن کار به درد میخوره؟؟
اصلاً تا حالا از کسی این مدارک رو خواستن؟؟
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان من داشتم راجع به انواعِ ویزا‌ها میخوندم درخصوص H1B یه سوالی‌ واسم پیش اومد. اینکه میگن اون مدل از H1B که cap داره اول آوریل ۲۰۱۴ باز می‌شه تا اون ۶۵۰۰۰ تا limit پر شه بعد بسته می‌شه اما زودتر از اکتبر نمی‌شه کار رو شروع کرد یکم منو گیج کرده. یعنی‌ اگه یک نفر H1B بگیره پول هم بده با premium processingدو هفته ای جواب بگیره و جواب مثبت باشه از اون جواب مثبت تا اکتبر که تقریبا ۵ ۶ ماه زمان بینش هست تکلیفش چیه؟ نمیتونه کار رو شروع کنه؟ باید علاف بمونه؟ اگه تو خاک آمریکا باشه تکلیفش چیه؟ یعنی‌ از وقتی‌ اوکی رو گرفت اونجابودنش قانونی‌ هست یا باید بره و مثلا اکتبر برگرده با H1B ، توجه داشته باشید تکلیف فردی که داخل خاک امریکا با یه نوع دیگه از ویزا هست و تغییر میده به H1B میخوام بدونم تو این وقفه زمانی چیه؟ دوستان با تجربه‌ قدیمی‌ لطفا پاسخ بدن با تشکر فراوان.
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان