موضوعها: 0
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
2014-09-16 ساعت 13:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-16 ساعت 13:25 توسط behjat.)
(2014-09-16 ساعت 12:23)hadi472 نوشته: (2014-09-12 ساعت 15:29)behjat نوشته: سلام من به امید خدا اگر ویزا بگیرم برای اوایل سال آینده میایم پورتلند من 55 سالمه میخوام بی بی سیتر بشم آیا میتونم راحت کار پیداکنم؟شوهرم هم تعمیرکار لوازم صوتی و تصویری و کلا همه لوازم برقی است ولی زبان زیاد بلد نیست وضع کار ما چطوره؟
بهجت عزیز اگر شما و همسر محترمتون در هر زمینه ای مهارت عالیه هم داشته باشید اما زبان بلد نباشید متاسفانه اون تخصص واستون پول در نمیاره. مگر اینکه در مراکز ایرانی مثل مدارس ایرانی یا یک سازمان انگلیسی زبان مشغول باشید. بهتره اگر فرصت کافی دارید از الان مشغول خوندن زبان انگلیسی بشید.
ممنون هادی عزیز من خودم لیسانس زبان فرانسه دارم و خوب صحبت میکنم زبان انگلیسی هم مقداری که کارمو راه بندازه بلدم با این حال هرروز تمرین زبان میکنم شوهرم وارد نیست که من جور اوراهم میکشم بازهم ممنون
(2014-09-16 ساعت 12:23)hadi472 نوشته: (2014-09-12 ساعت 15:29)behjat نوشته: سلام من به امید خدا اگر ویزا بگیرم برای اوایل سال آینده میایم پورتلند من 55 سالمه میخوام بی بی سیتر بشم آیا میتونم راحت کار پیداکنم؟شوهرم هم تعمیرکار لوازم صوتی و تصویری و کلا همه لوازم برقی است ولی زبان زیاد بلد نیست وضع کار ما چطوره؟
بهجت عزیز اگر شما و همسر محترمتون در هر زمینه ای مهارت عالیه هم داشته باشید اما زبان بلد نباشید متاسفانه اون تخصص واستون پول در نمیاره. مگر اینکه در مراکز ایرانی مثل مدارس ایرانی یا یک سازمان انگلیسی زبان مشغول باشید. بهتره اگر فرصت کافی دارید از الان مشغول خوندن زبان انگلیسی بشید.
ممنون هادی عزیز من خودم لیسانس زبان فرانسه دارم و خوب صحبت میکنم زبان انگلیسی هم مقداری که کارمو راه بندازه بلدم با این حال هرروز تمرین زبان میکنم شوهرم وارد نیست که من جور اوراهم میکشم بازهم ممنون
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان آيا كار والنتير در زمينه تحصيلات ميتونه سابقه كار محسوب بشه صرفا جهت كسي كه تازه وارد امريكا ميشود و تازه سوشال سكوريتي ميگيرد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
میخواستم درباره مکانیک موتور سیکلت سوال کنم
از دوستان کسی اطلاعاتی داره که تعمیرات موتور سیکلت شرایط ش چجوریه؟
انشالله میخوام بیام اونجا اموزش تعمیرات موتور سیکلت ببینم همون جا هم کار کنم
کالج اموزش تعمیرات موتور داره یا نه؟
از دوستان کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه
از دوستان کسی نبود راهنمایی کنه ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
از بزرگان سایت و ریش سفیدان محل کسی میدونه من که رشتم عمرانه بخوام یه مدت اونجا دریفت من (همون نقشه کش خودمون)بشم باید کار با چه نرم افزار هایی رو بلد باشم؟اخه هرکی رو که میبینم یه نرم افزار میگه از خودش. ایا auto cad و3d maxکافی خواهد بود یا باید برای مثال civil 3d رو هم یاد داشته باشم؟مرسی پیشاپیش
کسی هیچ اطلاعی نداره؟یا کسی قصد راهنمایی نداره؟بابا چقد شما به کمک همدیگه میاین!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کسی اطلاع داره که برای پیدا کردن کار ترجمه ی مدارکمون باید مهر دادگستری داشته باشه یا همان مهر دارالترجمه کافی است؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-17 ساعت 03:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-17 ساعت 14:02 توسط ParsTrader.)
من که ۴ ماهه اومدم تو کالیفورنیا ادم فنی هم هستم زبان کمی هم میدونم واقعا نمیدونم چی کار باید بکنم اینجا واسم شده جهنم تو ایران کار تعمیرات کامپیوتر میکردم و اسانسور و املاک سابقه کاری داشتم اما اینجا دارم کم کم کمیارم دوستان اگه تو کالیفورنیا لوس انجلس کسی کار سراق داشت به من یه خبر بده ۳۱ ساله مرد ممنون میشم واقعا
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
سلام یکی از دوستان 2014 که من میشناسم بعد از 2 ماه که رفته دالاس تونسته تو یک بانک استخدام بشه یک زن جوان با یک بچه کوچک زبانش خوب بوده و سابقه کار خوبی تو ایران داشته این را گفتم که دوستان نا امید نباشید واگر تو هر زمینه ای موفق بودید دوستان مهاجرسرا را فراموش نکنید
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من مکانیک ماشینهای سواری با 18سال سابقه هستم و قصد زندگی تو ارواین رو دارم با همسر و پسر 8سالم ایا کسی میدونه چه مدت طول میکشه تا کار پیدا کنم؟ زبان رو تقریبا کامل بلدم.
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
عزیزانی که تو زمینه نفت و گاز مشغولن تو هیوستن کسی اینجا هست؟
من 1 ماهه که رسیدم هیوستن و شدیدا دنبال کارم
ممنون می شم اگه راهنماییم کنید
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کن
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
آقا رامين !me too . شانس هر جا كه چاه نفته هواش گرمه!! من دنبال چاه نفت تو سياتلم!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤