کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کار و اشتغال در آمریکا
(2014-09-16 ساعت 12:23)hadi472 نوشته:  
(2014-09-12 ساعت 15:29)behjat نوشته:  سلام من به امید خدا اگر ویزا بگیرم برای اوایل سال آینده میایم پورتلند من 55 سالمه میخوام بی بی سیتر بشم آیا میتونم راحت کار پیداکنم؟شوهرم هم تعمیرکار لوازم صوتی و تصویری و کلا همه لوازم برقی است ولی زبان زیاد بلد نیست وضع کار ما چطوره؟

بهجت عزیز اگر شما و همسر محترمتون در هر زمینه ای مهارت عالیه هم داشته باشید اما زبان بلد نباشید متاسفانه اون تخصص واستون پول در نمیاره. مگر اینکه در مراکز ایرانی مثل مدارس ایرانی یا یک سازمان انگلیسی زبان مشغول باشید. بهتره اگر فرصت کافی دارید از الان مشغول خوندن زبان انگلیسی بشید.
ممنون هادی عزیز من خودم لیسانس زبان فرانسه دارم و خوب صحبت میکنم زبان انگلیسی هم مقداری که کارمو راه بندازه بلدم با این حال هرروز تمرین زبان میکنم شوهرم وارد نیست که من جور اوراهم میکشم بازهم ممنون

(2014-09-16 ساعت 12:23)hadi472 نوشته:  
(2014-09-12 ساعت 15:29)behjat نوشته:  سلام من به امید خدا اگر ویزا بگیرم برای اوایل سال آینده میایم پورتلند من 55 سالمه میخوام بی بی سیتر بشم آیا میتونم راحت کار پیداکنم؟شوهرم هم تعمیرکار لوازم صوتی و تصویری و کلا همه لوازم برقی است ولی زبان زیاد بلد نیست وضع کار ما چطوره؟

بهجت عزیز اگر شما و همسر محترمتون در هر زمینه ای مهارت عالیه هم داشته باشید اما زبان بلد نباشید متاسفانه اون تخصص واستون پول در نمیاره. مگر اینکه در مراکز ایرانی مثل مدارس ایرانی یا یک سازمان انگلیسی زبان مشغول باشید. بهتره اگر فرصت کافی دارید از الان مشغول خوندن زبان انگلیسی بشید.
ممنون هادی عزیز من خودم لیسانس زبان فرانسه دارم و خوب صحبت میکنم زبان انگلیسی هم مقداری که کارمو راه بندازه بلدم با این حال هرروز تمرین زبان میکنم شوهرم وارد نیست که من جور اوراهم میکشم بازهم ممنون
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان آيا كار والنتير در زمينه تحصيلات ميتونه سابقه كار محسوب بشه صرفا جهت كسي كه تازه وارد امريكا ميشود و تازه سوشال سكوريتي ميگيرد؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
میخواستم درباره مکانیک موتور سیکلت سوال کنم
از دوستان کسی اطلاعاتی داره که تعمیرات موتور سیکلت شرایط ش چجوریه؟
انشالله میخوام بیام اونجا اموزش تعمیرات موتور سیکلت ببینم همون جا هم کار کنم
کالج اموزش تعمیرات موتور داره یا نه؟
از دوستان کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه

از دوستان کسی نبود راهنمایی کنه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
از بزرگان سایت و ریش سفیدان محل کسی میدونه من که رشتم عمرانه بخوام یه مدت اونجا دریفت من (همون نقشه کش خودمون)بشم باید کار با چه نرم افزار هایی رو بلد باشم؟اخه هرکی رو که میبینم یه نرم افزار میگه از خودش. ایا auto cad و3d maxکافی خواهد بود یا باید برای مثال civil 3d رو هم یاد داشته باشم؟مرسی پیشاپیش

کسی هیچ اطلاعی نداره؟یا کسی قصد راهنمایی نداره؟بابا چقد شما به کمک همدیگه میاین!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-10 ساعت 22:21)Saber zeynabi نوشته:  کسی هیچ اطلاعی نداره؟یا کسی قصد راهنمایی نداره؟بابا چقد شما به کمک همدیگه میاین!
بستگی به شرکتی داره که استخدام میشین ٬رفرنس خاصی نیست که حتما باید این نرم افزارها رو بدونین تا استخدام بشین البته تسلط به نرم افزارهای بیشتر و صد البته زبان شرط موفقیته شما را چند برابر میکنه
من هرگز به آينده فكر نمي كنم، چرا كه خودش به زودي خواهد آمدWink
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، زری وحدتی
کسی اطلاع داره که برای پیدا کردن کار ترجمه ی مدارکمون باید مهر دادگستری داشته باشه یا همان مهر دارالترجمه کافی است؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-11 ساعت 02:21)afc30 نوشته:  کسی اطلاع داره که برای پیدا کردن کار ترجمه ی مدارکمون باید مهر دادگستری داشته باشه یا همان مهر دارالترجمه کافی است؟
دوست عزیزم سلام

یه کم به این فکر کن، دادگستری ایران که برای خوردن مشروب و یا بد حجابی که از نظر آمریکاییا جرم نیست، حکم شلاق و زندان میده، آیا اصولا خودش مورد تایید آمریکا هست که مهرش باشه؟!!!
البته برای ادامه تحصیل نمیدونم این مهر کذایی لازمه روی مدارک ترجمه شده باشه یا نه ولی برای مدارکی که سفارت میخواد برای مصاحبه اصلا نیاز نیست.

پولای بیزبونتون رو الکی خرج این احتمالات بیمورد مثل وجوب مهر دادگستری و اینطور چیزا نکنین که به هر دلارش اینجا احتیاج پیدا میکنین و برای در آوردن هر دلار سه هزار تومانی اینجا باید کلی عرق بریزید.
این دم دمای آخر که دارین میاین بیرون، آدم اینقدر استرس داره و هزار مدل فشار روی آدم هست، مثل فروش اسباب اثاثیه و خونه و زندگی و ترک کار و دل کندن از زندگی چندین و چند ساله که با خون دل راست و ریست شده و فامیل و کوچه و خیابونایی که یه عمر توش رفتی و اومدی و باهاشون انس داری و هزار چیز دیگه و اینقدر ذهن و دل آدم خسته اس که هر کاری براش پیش بیاد و هر دست اندازی جلوت میاد حاضری با دو برابر قیمت حلش کنی که زودتر این پروسه تموم بشه!
ولی خیلی مواظب باشین و خودتونو کنترل کنین و مراقب این پولای نازنین باشین که تبدیل به دلار خواهند شد و اینجا تو این مملکت سرمایه داری به کارتون خواهند اومد که اصولا اینجا توی آمریکا پول که نباشه هیچی نیست و فقط پول و پول و پول
امیدوارم سفرتون بی خطر و بی استرس و راحت باشه.

موفق باشید و اگه این متن براتون مفید و یا جالب بوده لطفا دادن رتبه و نیز فشردن دکمه تبریک و تشکر رو فراموش نکنید.
2013AS0000007xx
ما از نظر روحیات، تمکن مالی، سطح تحصیلات، آستانه تحمل، شرایط تاهل، دانش زبان انگلیسی و شرایطی که ممکنه تو آمریکا برامون پیش بیاد متفاوتیم. پس به آسانترین راه، یعنی شنیدن تجربیات متفاوت دیگران که در شرایط متفاوتی هم اتفاق افتاده، هرگز اکتفا نکنید. سفرنامه حقیر
پاسخ
سلام دوستان داشتم یه چرخی میزدم دنبال وضعیت کاری در رشته ی خودم (توسعه دهنده وب) به دوتا سایت ظاهرا خیلی خوب بر خوردم. میخوام نظر دوستان رو بدونم:
یکی سایت او نت آنلایت که این لینک لیست درخواست های کاری در رشته ی خودمه در کالیفرنیا:
http://www.onetonline.org/link/jobs/15-1...st=CA&g=Go
که خیلی زیاد و خوبه Smile و همشون قابلیت اپلای دارند.

یکی هم سایت www.americasjobexchange.com که میتونم رزومه آپلود کنم.

حالا چندتا سوال از دوستان داخل و خارج (هرکس هرکدوم رو میدونست لطفا راهنمایی کنه):
1- (سوال مهاجرتی و ویزا) الان من ایران هستم و اگر شرکتی رزومه ی من رو دید و من رو خواست، این قضیه چه تاثیری در روند مهاجرت من داره؟ یعنی از همین روش میتونم مهاجرت کنم به آمریکا؟
2- (ساکنین کالیفرنیا) درامد سالی 62000 تا 115000 دلار که میانگین این شغل هست بنظرتون برای زندگی در لس آنجلس کافیه؟ کلا این رنج درامد خوبه یا متوسطه؟
3- بنظر شما من رزومم رو برای این درخواست ها اپلای کنم؟! نتیجه ای خواهد داشت؟ چون حداقل 100 مورد خوراک خودم بود و برام آب خوردن بود!
4- (سوال تخصصی متخصصان رشته ی برنامه نویس و طراحان وب) بعضی هاشون یعنی اغلب بر اساس درجه ی تحصیلی حقوق میدن یا کلا پذیرش دارن. من قبلا شنیده بودم این کارها مخصوصا کار برنامه نویسی و توسعه وب نیازی به مدرک نداره برای اینکه باید کار رو انجام بدی و با مدرک نشون دادن چیزی عوض نمیشه چون اگه دکترای برنامه نویسی هم داشته باشی ولی نتونی یه کارو انجام بدی بدرد نمیخوره، برای همین مدرک براشون مهم نیست و نمونه کار و توانایی واقعی مهمه که خودشون تست میگیرن. من مدرک ندارم ولی به 6 زبان توسعه و پایه ای کاملا مسلط هستم، نمونه کار هم زیاد دارم. آیا با این توضیحات امکان استخدامم هست؟

تشکر فراوان
پاسخ
تشکر کنندگان:
من تا الان سه شرکت مختلف کار کردم و هیچ جا از من ترجمه مدرکم را هم نخواست! البته این مربوط میشه به اینکه چه شرکتی بخواید برید اما در نهایت اگه HRمدرک از شما بخواد مهر دادگستری ارزشی نداره . شما باید مدرکتون راEvaluate کنید ( مثلا الان من برای یک بانک رزومه فرستادم و اونها اینو خواستن ) که اونم از طریق یکی از این شرکتها قابل انجام هست : http://www.naces.org/members.htm

(2014-10-11 ساعت 02:21)afc30 نوشته:  کسی اطلاع داره که برای پیدا کردن کار ترجمه ی مدارکمون باید مهر دادگستری داشته باشه یا همان مهر دارالترجمه کافی است؟

پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، زری وحدتی
من که ۴ ماهه اومدم تو کالیفورنیا ادم فنی هم هستم زبان کمی هم میدونم واقعا نمیدونم چی کار باید بکنم اینجا واسم شده جهنم تو ایران کار تعمیرات کامپیوتر میکردم و اسانسور و املاک سابقه کاری داشتم اما اینجا دارم کم کم کمیارم دوستان اگه تو کالیفورنیا لوس انجلس کسی کار سراق داشت به من یه خبر بده ۳۱ ساله مرد ممنون میشم واقعا
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
پاسخ
تشکر کنندگان: jojo_hami ، alitab
سلام یکی از دوستان 2014 که من میشناسم بعد از 2 ماه که رفته دالاس تونسته تو یک بانک استخدام بشه یک زن جوان با یک بچه کوچک زبانش خوب بوده و سابقه کار خوبی تو ایران داشته این را گفتم که دوستان نا امید نباشید واگر تو هر زمینه ای موفق بودید دوستان مهاجرسرا را فراموش نکنید
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
پاسخ
تشکر کنندگان: nasam
(2014-10-22 ساعت 01:15)behjat نوشته:  سلام یکی از دوستان 2014 که من میشناسم بعد از 2 ماه که رفته دالاس تونسته تو یک بانک استخدام بشه یک زن جوان با یک بچه کوچک زبانش خوب بوده و سابقه کار خوبی تو ایران داشته این را گفتم که دوستان نا امید نباشید واگر تو هر زمینه ای موفق بودید دوستان مهاجرسرا را فراموش نکنید
بهجت جان
این که این دوستمون بعد از دو ماه کار گرفته خیلی عالیه ولی فکر نکنید که استخدام شدن توی بانک کار سختیه . اینجا کار گرفتن توی بانک مثل ایران نیست و اسونه (البته باید زبان بدونین ) و البته پول زیادی هم نمیدن . تقریبا" چند دلار بیشتر از فروشگاه میدن .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، jojo_hami ، behjat ، قصه گو ، anahita 62 ، nasam ، pari pariaaa
سلام من مکانیک ماشینهای سواری با 18سال سابقه هستم و قصد زندگی تو ارواین رو دارم با همسر و پسر 8سالم ایا کسی میدونه چه مدت طول میکشه تا کار پیدا کنم؟ زبان رو تقریبا کامل بلدم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
عزیزانی که تو زمینه نفت و گاز مشغولن تو هیوستن کسی اینجا هست؟
من 1 ماهه که رسیدم هیوستن و شدیدا دنبال کارم
ممنون می شم اگه راهنماییم کنید
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو
آقا رامين !me too . شانس هر جا كه چاه نفته هواش گرمه!! من دنبال چاه نفت تو سياتلم!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: مير منصور

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان