موضوعها: 0
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
2014-04-29 ساعت 02:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-29 ساعت 02:15 توسط شهلا 1346.)
سلام باید کارفرما برای شما دعوت بکار بفرسته . از اول اپریل کار رسیدگی به ویزای های کاری شروع شده . من با وکیلی صحبت کردم گفت اگر کارفرما داشته باشید ما کارای ویزاتون را با 1500 دلار انجام میدیم . البته شماره این وکیل را من از آگهی های تبلیغاتی تلویزیون های لوس آنجلس برداشتم و زنگ زدم برای ویزای کار . فکر کردم خودشون کارفرما معرفی میکنند ولی گفت نه شما باید کارفرما داشته باشید تا من بقیه کارهای گرفتن ویزا را انجام بدم.
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
2014-04-30 ساعت 09:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-30 ساعت 09:29 توسط شهلا 1346.)
این دوست تون را که تو اورگان هستند به ما معرفی کن من باهش حرف بزنم بببینم این چه کاری هست که ده سال هم تضمین میکنه .
تلفنش را بهم بده و بگو من از اقوامتون هستم تا همه چیز را بپرسم و خبرش را بدم . اگر بدونه تو اروگان کسی را دارید دیگه دروغ نمیگه . اگر هم اینکار وجود داشت خبرش را بهتون میدم پیگیری کنید پیام خصوصی بزار .
شاید کار سختی باشه که نتونید انجام بدید و الا اینجا از کسی تعهد ده سال کار نمیگیرن .
مثلا یک کارخانه اصلحه سازی هست تو اورگان که تمام تازه وارده ها که زبان بلد نیستند شش ماهی اونجا کار میکنن تا هم سابقه کار براشون بشه و هم در امد داشته باشند . روزی دوازده ساعت کار در دو شیفت و هر کی اونجا کار کرده ارتورز گردن گرفته و امده بیرون.
رتبه:
69
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خوب مهاجر سرا
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
کدوم کلاه رو میخواد وردار این دوستم؟
منظورم این بود که شاید 500 دلار از شما بگیره تا براتون تقاضای کار بفرسته و بعد اینکار نکنه .
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
آیا با دانستن زبان فرانسه میشه کاری برای گذران زندگی پیداکرد؟
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-23 ساعت 11:38)hgbeigi نوشته: دوستان عزیز شاید همه کسانی که دنبال کار گشته و میگردند، این نعمتِ الهی از ما به دور! با داستان کلی ماجرا آشنا هستند. البته که در آمریکا هم مانند تمام نقاط دنیا داشتن روابط چیزی بیش از حد تصور شما را یاری خواهد کرد اما خب در سرزمین فرصت ها هنوز فرصت برای فرستادن رزومه و پیدا کردن کار هست. اومدم 3 چیز بگم خلاصه و برم.
شاید دیگه همه بدونین اکثر شرکت ها بخصوص شرکت های بزرگ مثل گوگل که هر هفته تا 75000 رزومه کاری براشون ارسال میشه از نرم افزار های مخصوص برای سورت کردن و گلچین کردن اولیه رزومه ها استفاده میکنن تا زمان و نیروی انسانیشونو هدر ندن. و این امر ما رو مجبور میکنه که رزومه ها رو بر اساس استانداردهای روبات ها بنویسیم نه سلیقه نیروهای انسانی، یک عکس در اینجا ضمیمه کردم که به نطرم بسیار مفید و مختصر بهتون راهنمایی میکنه چطور از این ربات ها رد بشید.
2. اگه اعتقاد دارید دنیا کمی دارای نظم و حساب و کتاب است و موفقیت یک شبه بدست نمیاد، حتمن روی Social Networking خودتون کار کنید. منظورم دقیقن سایت LinkedIn هست. بر هر متخصصی واجب است در این سایت عضو باشد! و سعی کنید همیشه در حال ساختن کانکشن های جدید باشید.
بنده یکبار بدون اپلای کردن هیچ رزومه ای از طرف یک شرکت برای یک پوزیشن خیلی خوب دعوت شدم. آنها مرا در LinkedIn پیدا کرده بودند و البته بخاطر زبان نتونستم کارو بگیرم.
3- از همه عذر میخوام سومیش یادم رفته!
اما این نکته رو بزارین جای سومیش که حتمن تحقیق کنید و بپرسید تا پوزیشن واقعی و متناسب با سابقه کاریتون پیدا کنید. خیلی از کارای ما اینجاها تعریف نشده یا شاخه های زیادی داره. مهمه که سرِ جایی که باید باشین و بدونبد باید دنبال چی بگردین.
با اجازه
بابا من الان ۱۰ سال عضو Linked in با ۲۰۰۰ کانکشن هیچ خبری هم نیست کسی هم کار بهم پیشنهاد نداده هنوز
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]